Új privát üzeneted érkezett!

Bemegy a cigány az orvoshoz: - Doktor úr, doktor
úr! Egy kés ván á hátámbán! Végyé má ki!
- Nem érdekel, jöjjön vissza holnap, már lejárt a rendelés!
- De doktár úr, doktár úr végyé má ki!
Elvitatkoznak így egy ideig, mire az orvos megunja, kikapja a kést a
hátából és belevágja a szemébe.
- Nesze vazze, a szemészet ötig nyitva van! :lol: :lol: :lol:
susy75

Susy

Ebben az egy témában szívesen leutánoználak!!!!! :wink: :D
Vendég

Lázam nincs..és nem is lesz!!! :D
vizkriszisback

Gyugyi! én nem láttam, de Testarossa koktél lehetett 8) 3/10 eperpüré és 7/10 száraz pezsgő!

Krisz, szegénykém, jobbulást neked!

Susy, én is utánozlak, jó? :wink:

Ditke, most akkor natúr spontánozás jön és nyugi és pozitív gondolkodás?

megyek, mert ki leszek túrva...jó éjt!

Kép
vickybabe

Vicuska, jó az avatar és az új vonalzód! Akkor piri még mindig nem ért oda????? :shock: Remélem most már tényleg csak napok kérdése...

Na tényleg megyek, jó éjt mindenkinek és jó 7végét!
V.

Kép
vickybabe

Vicky, Ditke!
Hajrá csajok, drukkolok nektek. Kép

Vicky!
Szerintem az volt a pezsi, amit írtál. :wink:
susy75

Jó reggelt

Elvesztett "bárányka" jelentkezik :P :P

Susy: Mit láttom én tegnap :shock: . NAgyon gratulálok nektek.
Persze én is csak halkan. Drukkolok, hogy minden rendben legyen, és hiszem úgy is lesz :D :D :D

Gröni, Ticsimű, Baba

Mért nem jöttök :roll: ,vagy tegnap irtatok? Akkor bocsi :oops:

Vicuska:

Jó, hosszú műszakod van :shock:
De gondolom igaz, otthon ügyelsz?

jövök még csak bevásárolok az ebédhez :wink:

Kép

Kép
edinka

Szép jó reggelt!

Edinka, de jó, hogy jöttél!
Hogy tetszik az ovi Viktóriának?

Tegnap kimerítő napom volt.Nem szeretek vásárolni, teljesen lefáraszt, nem tehetek róla.

Kizárólag kertészeti áruházakban szeretek, meg bababoltban. :lol:

Azért sikeres napunk volt.
A kínaiban másfél órát töltöttünk el, a csajok kismillió felsőt felpróbáltak, találtak is jókat.Legtöbb 1100 Ft volt, egy volt drágább, 2600 Ft, de tényleg jók.

És utána!Hú, elmentünk egy bababoltba Bettivel, mert a neten néztem babakocsit, és meg akartam nézni élőben.
Ott is másfél órát voltunk...
5 db babakocsit ripityára szedtünk, kinyitottunk, becsuktuk, emelgettük, tologattuk.Jaj, marhára élveztük!
Majdnem meg is vettük, de azért győzött a józan ész. :cry:

A turiba csak benéztünk, de leesett a cukrom, úgyhogy ott már nem tudtunk körülnézni.Majd legközelebb.

Hulla voltam, mire hazaértünk, és még utána kártyázni mentünk a barátnőmékhez.Mozgalmas nap volt...
Vendég

Kép

Berakom a mosógépet, oszt jövök..... :wink:
Vendég

Luca :)
De kár, hogy kimaradtam belőle!!!!! De ezek szerint turni együtt megyünk!!!!

Edinka :)
Meglestem a görbéd! Ti aztán nem bíztátok a véletlenre!!!! :wink:

Suzy :)
Hogy vagy ma reggel???

Vicky :)
Köszi, recept elmentve! Ezt ki kell próbálnom!!! :lol:

Krisz :)
Hajrá-hajrá!!!

Ditke :)
Kettővel vettem!!! :lol: :lol:

Vicuska :)
Volt sánta macska az éjjel???? :lol:
Vendég

sziasztok!

Edinka, apa hogy viseli a távollétet? És Viki az ovit?

Luca, de szuper lehetett vásárolni, főleg babakocsit nézegetni! Milyet néztetek ki? Én is úgy vásárolnék, de szerintem hülyének néznének érte :?

Susy, hogy vagy, tünetek?

Gyugyi, szijja! Én is épp mosok :? na de aztán, megyek fodrászhoz szépülni :lol: 8)

Kép
vickybabe

Vicky :)
4 éve nem jártam fodrásznál!!! Milyen lesz a hajad????
Vendég

Gyugyi!!!

Olyan pezsit nekem is kügggggy!!!!

Én is készülök fodrászhoz! Reménysugarakat akarok a hajamba!!!!!!
Vendég

Gyugyi, majd megmutatom iwiwen, ha jó lesz :lol: A terv: szőke melírcsíkok, kicsit tépett félhosszú, frufruval :lol: szóval kb mint most, csak "update" változatban.

Nati, te mikor mész? És milyen lesz a frizurád? Reménysugár, ez teccik :lol:

Kép
vickybabe

Nati :)
Festett inteligencijjja??? :lol:
Vendég

Dobom a görbém:
Kép

Most már le merem írni: :oops:
A combom kerülete 65 cm volt, most 59. A vádlim 45 cm :shock: volt, most 39!!! Igaz, a mellbőségem is 100 alatt van már...De ki nem sz@rja le? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csajok én akkor megyek amikor délelőttös lesz a fodrászom!!! Az nem tom mikor van fel kellene hivnom :lol: :lol: :lol: !

Gyugyi! Az is intelligenciujjjjjjjjjjjjjjjja :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

végre kész az ebéd :lol: :lol:

Vikinek az ovi még eddig nagyon tetszik 8) . Sok új játék sok új kisbarát. Tegnap épp mesélte, hogy képzeljem el megfogta neki a kezét egy kisfiú :lol: :lol:. Neki nem nagyon volt eddig fiú barátja, minden ismerősünknek kislánya van, neki szerintem ezért volt szokatlan :shock: mert az óvó neéni is mondta, hogy Viktória meglepődött amikor a kisfiú megfogta a kezét :roll:
a kis szégyenlős.

Férjemnek tetszik a munkahely :wink:
Egy hónapban 6-7-szer kell felmenni Pestre dolgoznia. A többi szabadnap, és pénzben is jobb mint amikor itt volt helyben.

Gyugyi:

Köszi a dicséretet :oops: :oops: hát mi nem bízzuk a véletlenre :lol: de tudod mi sokszor szeretgetjük egymást, és már ez a 10. hónap hogy nincs belőle baba :cry: :cry: :cry: de nem mennék megint bele, most lefoglal az ovi, meg a munka ami hamarosan kezdődik majd.

Tényleg vki nem tudja, hogy 2év gyesre mennyi szabi jár???
Mert ki kell, hogy adják, és csak úgy megyek majd vissza dolgozni.

Kép

Kép
edinka

Edinka!

Annyi jár mintha dolgoztál volna! Nekem 56 nap járna :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Csajok! :lol:

Edinka!
Köszi! :wink: Látom ügyeskedtetek ti is. :wink: 8) Mikor kéne nem meg jönnie?

Gyugyi,Vicky!
Jól vagyok, semmi különös! Nálam a hányinger is késöbb szokott jönni. Fáj a cicim és néha a hasam. Ennyi! :roll:
Holnap azért ellövöm az uccsó tesztemet. De jó lenne ha már a dokim is látná uh-n! :?

Gyugyi!
Teljesen elfogysz mán!! :lol: :lol:

Tegnap voltunk körzeti dokinál, felírta a Heparint. Holnaptól kezdem el szúrni magam! :x :x Rendi volt,mert megmutatta, hogyan csináljam. Remélem sikerül megoldani! Ès hétfön megyek a nögyógyászhoz is. Amúgy nem rohannék egyböl,de mivel most ennyi minden van, így kérdésem is van böven.
susy75

Hahó merre vagytok Kép

Én kedden vagy Szerdán tesztelek de szerintem ismét Kép-lesz
vagy nem Kép

köszönöm a választ Nati szabi ügyben, majd megláttjuk mit mond a főnök Kép

tényleg mostánában ilyen kihalt a topic Kép Kép

Kép

Kép
edinka

Edinka!
Dehogy lesz nega!!! :wink: Csak pozitívan! :lol: :lol:
susy75

Sziasztok!

Látom, volt történés rendesen.
Fiú - lány témában annyit: én mindig is lányt szerettem volna, csak lánynevünk volt. Amikor megtudtam az amnio eredményét, hogy lány, nevessetek ki, de bőgtem örömömben. Tuti a fiúnak is örültem volna, de nem ennyire. Pedig mi is 3 évet vártunk rá.
Én amúgy az ilyen hozzászólásokat megpróbálom átugrani, és nem reagálni rájuk. Minek húzzam fel magam fölöslegesen??
Én meg jól meg is sértődök, mert engem senki nem hiányolt. :( :(

Susy
Gratulálok!! Szerintem tuti a baba. Az meg, hogy 4-5 perc után jelent csak meg a 2. csík, teljesen normális. Azért kell annyit várni is vele. :)

Mami
Tényleg nehéz helyzetben lehetsz most. Én nem hiszem, hogy vállalnám a redukciót, ha tudnám, hogy mindegyik egészséges. Mert mi alapján döntesz?? Drukkolok, hogy rendben menjenek a dolgok!!

Gröni
Az iwiw-en láttam, hogy leíratkoztál. Itt meg olvasom a törénéseket. Hát, eszem megáll! Nagyon sajnálom, hogy elmentél. Nagyon bírtalak, és hiányozni fogsz!!! Azért adhatnál jelt magadról-magatokról, ha máshogy nem, priviben!!

Ticsi
Megértem, hogy kiakadtál. Én is elég érzékeny lelkületű ember vagyok. Nem tudom, a helyedben mit tettem volna, de így kívülállóként úgy gondolom, szépen eleresztettem volna a fülem mellett. Csak azokat vettem volna figyelembe, akik számítanak!! Remélem, jobban vagy már! Ne tűnj el Te sem lécci!! Ja, és ha nekem most lányka csücsül a pocimban, akkor cserélünk, oksi?! :wink:

Csipcsab
Esküvős képeken nagyon csinik voltatok!!
Szerintem tök jó a babakocsi, meg a színe is. Rékának is sötét színű babakocsija van. A mózes pl. sötétkék, a sportrész meg vmi zöldeskék színű. Mi azért ilyet vettünk, mert ez volt akciós. :) Ja, és a hordozója fekete volt. Ruhák szupik!! Én sajnos nem nagyon szeretek turizni, mert tök béna vagyok. Ha én megyek a turiba, akkor nincs gyerekruha, vagy nem épp olcsó. :? Húgom szokott jókat túrni nekem, de már ő sem tud annyit járni. Én most a C&A-ban vettem Rékának cuccokat (nyári bodykat kaptam 590,- ért, nagyon édik). Sajnos, itt a lányos cuccok legtöbbje rózsaszín, de nem baj. Ja, azért vettem neki egy sötétkék rövidnacit. :) Viszont kapott kék szandit, meg drappos-barnás félcipőt játszótérre koptatni. Amúgy meg nem is baj, ha kicsit lányosabban öltöztetem, mert különben tisztára fiúnak néz ki.

Gyugyi
Gratula a fogyáshoz! Én inkább meg sem mérem most a combom. :D Nekem majd 2. baba szopielhagyása utánra van betervezve vmi komoly testátalakító program. Naggyon randa vagyok, sajna. :?

Krisz
Remélem, nem lázasodsz be és meglesz a műtét!!

Mofly
Szegénykém!! Rendbejöhetne már a fránya menzid. Így tényleg olyan bizonytalan minden. :(

Babcsibe
Hú, örülök, hogy jól vagytok. Már én is paráztam, nincs-e vmi gond. Tényleg, képet nem raksz?? Én sajnos nem kaptam a 12. hetin, mert másik UH szobában volt a vizsgálat, ahol nem tudnak adni. Az én szerencsém. :?

Littike
Én is hiányoltalak, bár nem írtam! Mindig olyan szépeket és jókat írsz!! Remélem, hamarosan visszatérsz!!

Nati
Tudsz vmi jó turit itt Debiben??? Jól megaszontad!! Te sem vagy szívbajos! Én azért nem vagyok ilyen bátor. (Tudod, mire-kire gondolok?! :) )

Edinka
Örülök, hogy az ovi ilyen jól bevált. Remélem, Réka is hamar meg fogja szokni. Mondjuk itt a közelben van egy, és mikor sétálni megyünk, mindig meg kell állni a kerítésnél.

Vicuska
Pussz! Örülök, hogy vidám vagy, mint mindig. Apa netán a felettesed??

Többieknek puszi!!!

Rólam (csak azért is): sajna, a 12. heti UH óta szépen barnázgattam folyamatosan. Tegnap óta viszont már sokkal jobb a helyzet. Most persze parázok 21-e miatt, mert akkor megyek amniora, meg vérvételre, vizsgálatra. Be vagyok tojva, hogy mi van a babával. Remélem, jól fejlődik és él! Én is émelygek még mindig. Bár már nem egész nap. Réka jól van. Már 15 foga van. Észrevétlenül növesztgeti őket. :) Nagyon rosszcsont! Beszélni még nem hajlandó. Mármint értelmesen (kivéve ápá-apa, keke-kenyér, keksz). Amúgy a saját halandzsa szövegét egész nap nyomja, be nem áll a szája. Ja, és imádja a kutyákat.

Na, több nem jut eszembe. Gondolom, nem is baj. :)
gtünde

Luca
Na, Neked meg elfelejtek írni. :oops: Hétfőre megadrukkok mennek!!! Mondjuk megdöbbenve olvastam, hogy majd a folyosón kell üldögélned utána. :shock: Nálunk a köv. a menet: reggel 8kor kell jelentkezni, kapok ágyat a pathológián (kaját, egyebet vinni kell, mert ellátás nincs). Mikor minden amnios megérkezett, jön maga a magzatvízvétel UH-val. Utána vissza az ágyba és pihi kb. délután 4-ig. Akkor megkapjuk a zárót az AFP eredménnyel együtt, és mehetünk haza tovább pihizni. Viszont 2 éve már 3-4 nap múlva lehetett előzetes eredményért telefonálni, most viszont ki kell várni a 2-3 hetet, míg megküldik az eredményt. Szar ügy! :?
Győrben hogy megy? Mennyit kell az eredményre várni??
gtünde

Tünde!!!

Akár ütközhetnénk is, ha túl vagy a nehezén! Legalább megismerhetném már Ficit is! Meg persze téged!
Jó turi??? Hmmm most nem jut eszembe de érdeklődök :D

persze hogy tudom kire-mire gondoltál :wink: :wink: :wink:
Vendég

Nati
Oksi! Majd megbeszéljük, de egyelőre nem nagyon merek hosszú útra kimozdulni, főleg Rékával, mert tuti egy idő után cipelnem kellene a popsiját. :) Még 21-ét mindenképp megvárom, hogy minden okés lesz-e UH-n. Azon a héten nem is jövünk vissza. Utána viszont megdumcsizhatjuk. Nekünk amúgy a délelőtt jobb, mert délután 2-3-tól képes 3 órát is aludni a gyerök. :shock:
Kivéve ma! :evil:
Ja, még egy kérdés. :D Jó fodrászt, és viszonylag olcsót tudnál ajánlani?!? Festetni szeretnék, meg vmi jó frizurát. Ált. rövid a hajam, de - mivel már nem is emlékszem, mikor voltam az otthoni fodrásznál - szépen megnőtt, lehet, hogy vmi hosszabb frizut csináltatnék. De ehhez olyan fodri-bodri kellene, aki nem tőlem kérdezi, hogy milyen legyen, hanem rámnéz és látja a tökéletes frizurát! :lol: Egyszerű kérés, mi?!

Mami
Még Neked akartam írni, hogy sajnálom, hogy a védőnő nem jött be. Lekopogom! Nekem eddig mindkettő nagyon rendes, normális volt. Pedig az otthoni olyan 40-45 év körüli, az itteni meg már nagymama, de tökre bírom. Én nem is értem, hogy gondolja a 10 kg-t?!? :shock: Én 12 kg-ot híztam 1 babával, és mindig azt mondta a védőnő, hogy milyen "vékony" vagyok. Azért írtam ""-be, mert az igazi vékony, az Luca. :) Szóval, nagyívben letojni!!
Viszont még én is megszívhatom, mert otthon fogok szülni, de már apósnál fogunk lakni, ami új pécsi védőnőt jelent. De majd ha hülyeséget beszél, akkor egyik fülemen be, másikon ki! :D

04.21.: vizsgálat, vérvétel, amnio
gtünde

gtüniiiiii

nekem hiáányoztááál :)

CZUPPPPPPP

ha mindegyik makkegészséges és úgy helyezkednek el, hogy nem bántják egynmást növekedés közben és ha a túlsúlyom és az életkorom nem kockázati tényező akkor maradnak midhéárman :lol:

bármely fennálló probléma esetén megteszem amt a két a egészséges gyermekemért meg kell....remélem mellettemm álltok bárhogyan döntünk is :shock:
Vendég

Mami
Perszehogy Melletted!!
gtünde

Tüncsi :D
Szijjjja!!!!!!!
Hu, de mennék Debibe én is, mikor taliztok Natival!!! Irigy-irigy! Látod, az ország bármelyik csücskibe költöztök, akad egy babnetes mami!!!! :lol:
Randa meg nem lehetsz, hiszen randa kismami nincs is!!! Pocakképet akarok!!4 A tokádat is rég láttam!!! :lol: :lol:
Ja. és Ficikés videjó????? :roll:
21-ére megy a Kép

Nati :)
Most vagyok. Beszéltél a zapával? :wink:

Edinka :)
Régen láttuk lánykádat!!!
A teszt meg pozitív lesz és kész.

Suzy :)
De jó, holnap tesztnap!!!!!
Kép
Vendég

Mami :)
Teljes testszélességgel!!!!! :D :D :D
Kép
Ilyen csúnyán fogok nézni arra, aki beszól..... :lol: :lol: :lol:
Vendég

ááááá Tüüncsi és Gyugyi!!!

ha ti mellettem álltok nagy bajom már nem lehet :lol: :lol:

Czupantáska
Vendég

GYugyi

Értettem Kép

Viki meg anyum Kép Kép

Kép

Kép
edinka

Mami!!!!

Én is, én is!!!!!!!!!!!!!! Tudod :wink: :wink: :wink: !

Tündi én a barátnőmhöz járok a Csokonai szinház melleé. Megdumcsizzuk!!!!
Vendég

Mami Drága!
Rám is számíthatsz!!! :wink: :wink:

Gyugyi!
Ùgy látom még mindig lázba hoz a tesz! Kép
Na holnap dobok egyet a kedvedért. :P 8)
susy75

Mami, az csak természetes, hogy melletted állunk! :lol:

Tündi, én is szorítok Neked 21-én!

Itt is sajnos 2-3 hetet kell várni az amnio eredményére.Jaj, de hosszú lesz!
Vendég

Tündi!
Köszönöm! :lol: Drukkolok neked 21-ére, de tuti minden okés lesz!

Luca!
Neked is megy a megadrukk hétföre! :lol: :wink: ++++++++
susy75

Jaj csajok,most már nem akarom lenyúlni előlletek a laptetőt!!! :oops: :oops:
susy75

Sziasztok!

Tündi
Minden rendben lesz.Mennek a drukkok!!!

Susy
A teszt csak erősödni fog. :D

Félelmetes Lopezes filmet nézek egyedül. :shock:
Apa elment a haverjával vmi (jobbféle) kocsmahelyre :D Négy év alatt tán egyszer volt.Most se akart itt hagyni...hogy őrlődött...látni kellett volna :D ...én meg küldtem, hogy kell neki egy kis lazítás.Ez a srác a legjobb haverja de kint dolgozik németben úgyhogy alig taliznak...akkor is ott vagyunk mi csajok mellettük...mert ugye akkor dizsi is van.

Nem szeretem a félelmetes filmeket... :evil: :roll: De nincs más...én meg aludtam délután...most már kiváncsi vagyok a végére.
vizkriszisback

Kép

SUSY?????
Kép

Krisz :)
Na, mi lett a vége?
Apa meddig mulatott? Nem másnapos? Ja, még nem tudni, korán van..... :lol:
Vendég

Álmomban férjhez mentem....... :shock:
Mit jelenthet? :roll:
Vendég

Gyugyi, de gyors voltál! :lol:
Nem tudom, mit jelent, de biztos van valami jelentősége! :wink:

Én egész éjjel nem aludtam, 3-ig ötször! voltam kint WC-n.Azt mondták, ez majd elmúlik, hát, nálam nem akar.Tehát 3-ig semmit nem aludtam, most meg fáj a fejem. :cry:

De legalább szép idő van! :lol:

Ma nem nagyon jövök, holnap meg biztos nem, talán csak estefelé...
Vendég

Luca :)
Beelőztelek!
Megnézem az álmoskönyvben..... :wink: (Vagy az évkönyvben? :roll: :lol: )

Kicsi lányom ma 14 éves...... Ilyenkor mindig rám törnek az emlékek. Fél 12-kor folyt el a magzatvizem..... Mintha tegnap lett volna.,,,, :)
Vendég

Sok boldogságot a kislányodnak!
Lehet, hogy nekem a Tesóbaba a kisebbik leánykám születésnapján érkezik... :wink:

Szept. 26-ra vagyok kiírva, és szept 16-án született... :lol:
Vendég

Basszus!!!!! :shock:
Esküvő: "Házasember álmában az esküvő: veszekedés, szemrehányás"
Menyasszony: "Asszonynak: kialakulóban lévő viszony."
:lol: :lol: :lol:

Ti mit álmodtatok? Megfejtem ám! :wink:
Vendég

jóóó reggelt!!

Kicsi lánykának boldog szüéinapot a lehető legszebb napon született :lol: egyidős vagyok vele pár minimális év különbséggel :wink:

ma lettem 35 ó tejóég 8)

megyünk állatkertbe az volt a kérésem....pontosabban 1 éve arra vágyok, hogy elmenjek a vidmparkba mióta az új rendzse van még nem is voltam, de igy nem megyek 8)
Vendég

Mami :) :)
Kép
A legszebb ajándék(ok) a pocidban vannak!!! Fogsz Te még vidámparkba járni és állni a körbejáró kacsás vursli mellett, vigyorogva és integetve minden kör után, míg el nem szédülsz!!!! Ja, és ezt többször egymás után! :lol: :lol:

Milyen az új rendszer? Nem is hallottam róla!
Vendég

űűűűde jó lesz a kacsás kis bigyó mellett jaja és b iztosan sosem fogják megunni :roll: :wink: mig nayukájuk már menne sörözni :wink:

na tréfát félretéve

szóóval az uj rendszer szerin t napi jegy van amivel korlátlanul veheted igénybe a legtöbb játékot tehát akár egész nap hullámvasutozhatsz (én azt akartam, de van helyette más hullámvasút a gyormomban :P )

igy sokkal jobban megéri a vidámpark

és nekem is jobb ám :wink:
Vendég

Mami :)
Hát ez így tök jó!!!!!! mennyi a belépő? Nagyon drága?
Minnyá rékeresek a neten! :wink: Neámmáhogy nem ülök be a versenyautóba!!!! Régen verhetetlen voltam ám!!!! Tudod, az a kicsi gocard, ami 8 alakú pályán megy. A fiúk mindig befizettek, csak hogy le tudjanak győzni! De nem jöttek rá, hogy az én 50 kilómmal gyorsabban megy az autó, mint az ő közel 80 kilójukkal!!! :lol: :lol:
Vendég

A versenyautóért külön kell fizetni... :? Ez az én formám.
Vendég

ó igen megnéztem én is :?

na és a nonstop szellemvasút az smafuuuu:::???? 8)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?