Sziasztok!
Látom, volt történés rendesen.
Fiú - lány témában annyit: én mindig is lányt szerettem volna, csak lánynevünk volt. Amikor megtudtam az amnio eredményét, hogy lány, nevessetek ki, de bőgtem örömömben. Tuti a fiúnak is örültem volna, de nem ennyire. Pedig mi is 3 évet vártunk rá.
Én amúgy az ilyen hozzászólásokat megpróbálom átugrani, és nem reagálni rájuk. Minek húzzam fel magam fölöslegesen??
Én meg jól meg is sértődök, mert engem senki nem hiányolt.
Susy
Gratulálok!! Szerintem tuti a baba. Az meg, hogy 4-5 perc után jelent csak meg a 2. csík, teljesen normális. Azért kell annyit várni is vele.
Mami
Tényleg nehéz helyzetben lehetsz most. Én nem hiszem, hogy vállalnám a redukciót, ha tudnám, hogy mindegyik egészséges. Mert mi alapján döntesz?? Drukkolok, hogy rendben menjenek a dolgok!!
Gröni
Az iwiw-en láttam, hogy leíratkoztál. Itt meg olvasom a törénéseket. Hát, eszem megáll! Nagyon sajnálom, hogy elmentél. Nagyon bírtalak, és hiányozni fogsz!!! Azért adhatnál jelt magadról-magatokról, ha máshogy nem, priviben!!
Ticsi
Megértem, hogy kiakadtál. Én is elég érzékeny lelkületű ember vagyok. Nem tudom, a helyedben mit tettem volna, de így kívülállóként úgy gondolom, szépen eleresztettem volna a fülem mellett. Csak azokat vettem volna figyelembe, akik számítanak!! Remélem, jobban vagy már! Ne tűnj el Te sem lécci!! Ja, és ha nekem most lányka csücsül a pocimban, akkor cserélünk, oksi?!
Csipcsab
Esküvős képeken nagyon csinik voltatok!!
Szerintem tök jó a babakocsi, meg a színe is. Rékának is sötét színű babakocsija van. A mózes pl. sötétkék, a sportrész meg vmi zöldeskék színű. Mi azért ilyet vettünk, mert ez volt akciós.
Ja, és a hordozója fekete volt. Ruhák szupik!! Én sajnos nem nagyon szeretek turizni, mert tök béna vagyok. Ha én megyek a turiba, akkor nincs gyerekruha, vagy nem épp olcsó.
Húgom szokott jókat túrni nekem, de már ő sem tud annyit járni. Én most a C&A-ban vettem Rékának cuccokat (nyári bodykat kaptam 590,- ért, nagyon édik). Sajnos, itt a lányos cuccok legtöbbje rózsaszín, de nem baj. Ja, azért vettem neki egy sötétkék rövidnacit.
Viszont kapott kék szandit, meg drappos-barnás félcipőt játszótérre koptatni. Amúgy meg nem is baj, ha kicsit lányosabban öltöztetem, mert különben tisztára fiúnak néz ki.
Gyugyi
Gratula a fogyáshoz! Én inkább meg sem mérem most a combom.
Nekem majd 2. baba szopielhagyása utánra van betervezve vmi komoly testátalakító program. Naggyon randa vagyok, sajna.
Krisz
Remélem, nem lázasodsz be és meglesz a műtét!!
Mofly
Szegénykém!! Rendbejöhetne már a fránya menzid. Így tényleg olyan bizonytalan minden.
Babcsibe
Hú, örülök, hogy jól vagytok. Már én is paráztam, nincs-e vmi gond. Tényleg, képet nem raksz?? Én sajnos nem kaptam a 12. hetin, mert másik UH szobában volt a vizsgálat, ahol nem tudnak adni. Az én szerencsém.
Littike
Én is hiányoltalak, bár nem írtam! Mindig olyan szépeket és jókat írsz!! Remélem, hamarosan visszatérsz!!
Nati
Tudsz vmi jó turit itt Debiben??? Jól megaszontad!! Te sem vagy szívbajos! Én azért nem vagyok ilyen bátor.
(Tudod, mire-kire gondolok?! )
Edinka
Örülök, hogy az ovi ilyen jól bevált. Remélem, Réka is hamar meg fogja szokni. Mondjuk itt a közelben van egy, és mikor sétálni megyünk, mindig meg kell állni a kerítésnél.
Vicuska
Pussz! Örülök, hogy vidám vagy, mint mindig. Apa netán a felettesed??
Többieknek puszi!!!
Rólam (csak azért is): sajna, a 12. heti UH óta szépen barnázgattam folyamatosan. Tegnap óta viszont már sokkal jobb a helyzet. Most persze parázok 21-e miatt, mert akkor megyek amniora, meg vérvételre, vizsgálatra. Be vagyok tojva, hogy mi van a babával. Remélem, jól fejlődik és él! Én is émelygek még mindig. Bár már nem egész nap. Réka jól van. Már 15 foga van. Észrevétlenül növesztgeti őket.
Nagyon rosszcsont! Beszélni még nem hajlandó. Mármint értelmesen (kivéve ápá-apa, keke-kenyér, keksz). Amúgy a saját halandzsa szövegét egész nap nyomja, be nem áll a szája. Ja, és imádja a kutyákat.
Na, több nem jut eszembe. Gondolom, nem is baj.