Új privát üzeneted érkezett!

Gyugyi,Luca!

Akkor megnyugodtam,kocsi ügyben. :lol:

Nati!

Alakul-alakul. :wink:

Fenci!

Jó hogy jöttél. Hát jó lenne ha már nem tréfálkozna a gyermek. Mert akkor szegényt már most igen félreneveltük. :lol:

Susy!

Akkor várjuk a holnaputáni tesztedet! 8)

Én most úgy telezabáltam magam hogy csak na. :shock: De nagyon jólesett. Szegény gyerek azóta csak úgy pörög. Most nem tudom hogy azért mert neki is jólesett vagy mert nincs elég helye?! :roll: :lol:
csipcsab

Csajok!

Én most nem tudom eldöntei írjak-e vagy engem is utáltok mert leírtam a véleményemet? Mert nagy a pofám, sokszor nem tudom befogni, de csak lehet eltérő a véleményem. Szóval írjátok meg légyszi, hogy mit szeretntek velem. :roll:

KépKép
zsófikukac

Kukac :)
Dumcsizni? :wink:
Vendég

Zsófi :D :D :D

Én befogadlak!!!! :lol: :lol: :lol: Szóval maradj!!!!! :D :D :D

Mami

A kolléganőmnek 3-at ültettek be, meg is tapadtak mind a hárman, aztán el kezdett vérezni és az egyik baba felszívódott!!!! Eddig nem mertem leírni nehogy beparázz, viszont a redukciót tekintve, hát nem tom..................................... :shock: :( Ha meg akar maradni mindhárom baba, akkor legyen!!!!! :D Ez csak az én szubjektív véleményem!!!! :wink:

Babcsi

Jó hogy jelenkeztél, és tegnap bunkó módon nem reagáltam, bocsi!!! :oops: :oops: Örülök hogy jól vagytok, sűrűbben is jöhetnél!!!!! :D Pocakfotót is kérek ám!!!!!! :wink: :D

Vicuska

Dolgozol???????????? :shock: Meg lesz a 3. kutyánk is, alig várom!!!!!! :lol: :lol: :lol: Teljes lesz a nőuralom!!!!! :lol: :lol: :lol:

Fenci

Te is jöhetnél sűrűbben! :D A görbéd nagyon tetszik!!!! :wink: :D

Vicky

A nagy utazás???? Már tervezgettek hogy mit néztek meg? :wink: :D Biztos klassz lesz!!!!!! :D

Melus

Te hogy vagy?????

Amúgy megint beteg vagyok, most nátha! :evil: :evil: :evil: Az elmúlt két hónapban utólért valami kórság! Ennyit sosem voltam beteg!!!! :evil: :shock: Főnököm meg is jegyezte: Már megint beteg?
Mondom: Igen!
Ő: Van egy jó tablettám, beveszi? :shock:
Én: Milyen tabletta? :shock:
Ő: Átmenetileg sokkal jobban lesz tőle!!!!
Én: És mi az LSD?????? :lol: :lol: :lol:
Ő:??????????
Én: Hát azt mondta hogy átmenetileg leszek jobban!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ditke :)
Mi volt az a tabletta? :lol: Kiderült? :wink:
Milyen kutyátok lesz? Képet!!!! :D

Mami :)
'szom se tudja, micsinyánék.... Nagyon nehéz.... Ha a babák egészsége a tét, akkor valszeg a redukció mellett döntenék. De ha van esély a háromra, akkor legyen!
Van egy ismim, nekik négy lett volna. Beültis. Kettőre redukálták. Egy fiú, egy lány lett. Már iskolások!
Vendég

Gyugyi

Rinathiol Cold!!!!! :lol: :lol: :lol:
Képet nem tudok a kutyusról, talán Vicuska esetleg! :wink: Végülis Ő a főmufti ezen a téren!!!! :lol:
Volt ilyen kutyusunk, imádtuk, okos, inteligens, lehetett fegyelmezni!!!!!
Ez jó történet, elmesélem!
Mivel kisvárosi picsák vagyunk és kertesben élünk, egy vasárnap reggel a német vizsla-cseh fuszek keverék kutyánk nagyon kaparta az ajtót! :shock: Azt mondja a párom: Megnézem mi baja! :shock: Hát a kis drága ott toporog a megkoppasztott tyúkkal az ajtóban!!!!! :lol: :lol: :lol: És várta hogy megdicsérjük!!!! :lol: :lol: :lol: Sosem felejtem el!!!!!! :wink: :D
Vendég

Döglött tyúk? Borzasztó! Nem dobtál egy hátast? :shock:

Vicuska :)
OFF :oops:
Cseppenthetek a macseknak "Garasone" szemcseppet a szemibe? Nem emlékszem, hogy ő kapta-e, vagy a Zapa.... :roll: Kicsit be van püffedve a fél szeme nekije. 8)
Vendég

Gyugyi

Nem dobtam magam hanyatt, csak attól hogy ugyan honnan hozhatta, melyik öreg nénétől!!!! :lol: Biztos bement valamiért, aztán mire visszaért a döglött tyúk már nem volt a helyén!!!! :lol: :lol: :lol: Azért megjegyzem magunkban kuncogtunk!!!!! :lol:
Vendég

csajok, most nézem, Gröni törölte magát iwiwről! Valaki privátban el tudja érni??????????????????????????????????????????????

Zsófi, milyen volt a kiállítás?

Ditke, alakul az útszervezés :wink: már csak 2 hét! A vérvételt viszont át kell majd tennem, mert BKV sztrájk lesz már megint :evil: Örülök, hogy minden rendben Nálatok!!!!! Bár tudom milyen titkon ezt reméli az ember, aztán meg annak sem örül, ha találnak valamit, de annak sem, ha nem...

Kép
vickybabe

Zsófi, gyere, persze, mi itt a kérdés? :wink:
Képzeljétek, délután beleültem a laptoppal a hintaágyba, és végigrepedt az egész!
Én meg ott voltam, fennakadva, ölemben a laptoppal...párom szabadított ki, alig bírtam már tartani magam, hogy a hátsóm ne a földön landoljon ezerrel.Végigszántotta a gerincemet a fém rúdja.Még most is fáj.
Vendég

Luca

Vigyázz magatokra!Pedig még a szél is elfúj, még azt sem mondhatni hogy a súlyod miatt!!!! :wink: :shock: 8) :lol:

Gröni

Gyere vissza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hiányzol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Vicky

A sztrájk monnyon le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Olyan dühítő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Judyt is régen volt! :shock:
Krisz viszont nem írt hogy mi volt Debrecenben!!!!!!! :roll: :shock: Vagy csak én futottam át!???? :roll: :oops:
Vendég

Zsófi!

éN AZT HISZEM MÁR NAGYJÁBÓL LEIRTAM! gYERE!
Vendég

Szép jó reggelt Mindenkinek! :D
Vendég

Pálinkásat :!:
Kép
Vendég

Gröni, gyere vissza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vagy ha ide még nem akarsz, gyere msn-re, azért ez így nem fair, hogy minden kapcsolatot megszakítasz velünk!
Engem érdekel, hogy mi van Veled, és nem hiszem el, hogy nem hiányzunk!
Én nem bántottalak... :cry:
Ha kell, elmegyek Veled zebrát hányni is...ne csináld ezt, légyszi... :cry:

Ticsi, Te is hiányzol!Én megértelek! Legalább priviben jelentkezhetnétek néha! :cry:

Nélkületek semmi nem az igazi! :cry:

Baba... :cry: Te is jöhetnél...bár tudom, rám is haragszol...
Vendég

Én is megyek Veletek zebrát hányni!!!! :D :D :D
Vendég

Gyere, Gyugyi! :lol:
Végighányjuk az összeset, ami a kórház környékén van! :wink:
Majd kilessük, hogy mikor jár arra M.P. :lol:
Vendég

suliból.............

Sehunsenki? :shock:

Luca :)
Én reggel megint turtam egyet! Mert megérdemlem. :wink: Az angolturiba mentem be, ami a tesco és a kínai között van a Lajtán. Nyári cuccokat jó turizni, mert könnyűek! :lol:

Többiek????? :roll:
Vendég

Gyugyi, voltak nagyhasra valók is? :lol:
Vendég

Luca :)
Volt mindenféle.... Találtam egy olyan fazonút is, mint az egyenruhánk! :D
Vendég

Sziasztok!

Csajok, ne csináljátok ezt léccciiii!

Gröni, Ticsi :D

Visszavárunk benneteket!!!!

Lmami :D

Írok privit.

Most ennyi futja az erőmből, nem tudom mikor jövök újra, nagyon rosszul vagyok lelkileg és testileg. De majd elmúlik egyszer.

Jók legyetek! Remélem minden visszatér a régi kerékvágásba.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Zsu :)
Írd ki magadból!!!! Könnyebb! Akár priviben is.....
Vendég

Csöngettek........

Csak későn leszek, 7-ig úszas. :wink:

Írjatok!!!!
Vendég

Szép reggelt! :lol:

Kép

Krisz!
mi volt Debrecenben??????????????? :roll: :roll: :roll:
gyere mesélni :D

Susy!
én már látom a holnapi zebrádat a szemem előtt :lol:

Fenci!
téged is el fog temetni a munka :shock:
tök jó a görbéd, lassan tesztelhetsz :wink:

Csipcsab!
imádom a kéket 8)

Luca!
vigyázz magadra, te jány :P

Gyugyi!
mit ittál tegnap este :oops: :roll: :lol:
Garasone mehet cica szemébe is 8) , hacsak nem bökte meg vmi a szaruhártyáját, mert akkor nem, mert szteroid van benne :?

Zsu!
mi a baj? :roll:

engem uracskám tegnap este elvitt vacsizni :wink:

Kukac!
szija, gyere :D

Ditke!
ez tök jó, hogy nincs baj 8) ..de akkor mi a baj? :roll:
kutyi nagyon jó, hogy lesz. 8) LSD teccett :oops: :lol:
nálunk is nőuralom van, mind a 4 kuty lány, meg a cica is, csak az egyik galamb meg az egyik papi a fiú, meg lehet a halacskák közözz is van :P

Gröni, Ticsimű, Baba
hiányoztok :(

meg Littike is :(
Vendég

Sziasztok! :D

Tudod Vicus most jön a "ne akard annyira és akkor összejön"!!!! :shock: Szóval foggalmam sincs hogy miért is nem jön a BABA!!!! :( :roll: :shock: Lehet agymosáson kellene átmennem!!!! :lol: :lol: :lol:

Tücsökről olvastam lentebb, és jó híreket kapott!!!!! :wink: :D Na de nem akarok pletykálni!!!! :oops: De annyira örülök!!!!!!!!!!! :D :D :D
Vendég

Halihó! Kép

Höm, mint tegnap! :lol: :lol:

Vicuska!
De jó neked,hogy látod, na meg nekem is,mert igy lesz! :wink: :wink: Inkább kihagyom a mai napot, holnapig kibírom valahogy. Két csíkot szeretnék látni! :D

Fenci!
Tényleg te nem tesztelsz? Már épp kérdezni akartam,hogy csak én vagyok teszt közelében mostanság? De látom,hogy te is. :lol:

Zsófi!
Szerintem is gyere vissza. Már megvolt a "veszekedés", most már tudjuk mi nem esett jól a lányoknak! szerintem már nyugi van! 8)

Zsu!
Mi van veled??? :roll:
susy75

jó reggelt itt a lusta kismamák klubjának vezetője...10 kor keltem :shock: nenenenene ne kövezettek meg :lol:

ditke drágám

hááát ez ahír a legrosszabb esküszöm....merha van valami akkkoooo legalább ugye.....a kaális topiban olvasgathatsz arról mennyi minden vizsglatra mennek el a lányok a nem sikerült lombikok után és mennyi mindenre derül fény...ez valami szörnyű...természetesen mindezt önszorgalomból, saját pénzből, mert dottoréknak sajnos nem jut ezükkbe.... :evil: csak néhány dolog: inzulinszint, véralvadási problémák (ez inkább csak ha sok vetélés volt), immunologiai összeférhetetlenség, és iyg tovább

na ezt nem ijesztgetésnek szántam áááám..mik a tervek tovább???

csajok

mindenki jöjjön vissza, vagy nagyon dühös és ideges leszek és az nagyon rosszat tenne a babáimnak!!!!! :x

vicus miko mész tapolcára?????

köszööm a véleménywketz babszám ügyben....megfontolok mindent 8)
Vendég

Fogsz te még hányni, ne aggódj! :wink:

Susy :)
Reménykedjünk, hogy korai volt a teszt, és néhány nap múlva + lesz!
Iszom a cickafark teát, meg majd veszek ginszenget is. Engem is az zavar, hogy így még próbálkozni sincs esélyünk. :(

Mami :)
Nagyon nehéz döntés valóban. Várd meg az UH-ot, mit mutat, utána gondolkozz el rajta.
Itt a lombiknál kellett fizetni a gyógyszereken kívül?

Zsu :)
Mesélj, mi a gond, miért fáj a lelked?

Vicuska :)
És jól sikerült a romantikus vacsora kettesben?

Kép
mofly

Szia Mofly!
De jó,hogy te is megint írogatsz! :lol: Miért mutatja vonalzód, hogy 8. cd?? :roll: :roll:
susy75

Susy :)
Mensim ugyan nem volt, de új ciklust kezdtünk. A görcsöket számolom 1. napnak.

Tessék, most olvasom, hogy a Dévais topikban megszülettek Ági hármas ikrei!!! Mami, kukucskálj át.

Kép
mofly

Sziasztok!

Mami!

Hát nagyon nehéz döntés elött állsz. De hát ezzel nem mondtam Neked újat! Ha a Te és a gyerkőcök egészségéről van szó akkor én is kettőt "választanék". De hát ez olyan rohadt nehéz. Majd meglátjuk mi lesz uh-n. Tudom hogy most ezzel nem sokra mész amit írtam. :?

Kukac!

Tessék jönni! Ez nem kérdés. Lépjünk már túl ezen. :wink: Nem utál Téged senki. Különböző emberek vagyunk különböző véleményekkel. Nincs ebben semmi rossz. :wink:

Ditke!

És akkor így nem is mentek inszemre?? Én azért azt megpróbálnám. Meg én ám olyat is hallottam hogy mind a 2 félnél minden rendben,csak épp azt nem nézték meg hogy a nőnek feltudnak e jutni a kisfickók. Ugyanis a hüvelyében a nemtom mi ellenanyagot termelt és kinyírta a fickókat. Kapott erre vmi kúpot és utána egyből babás lett. (azt hiszem talán a hüvelyváladék)

Luca!

Vigyázz nagyon magatokra.

Zsu!

Mi a baj? Nem jobb ha kiadod magadból?? :wink:

Vicus!

Én is szeretem a kéket. Hogy birod a melót? Rendi volt uradtól hogy elvitt vacsizni. Hol voltatok? Egyébként nálunk is megváltás volt az inszem. Nekünk is nagyon betett az utólsó 1 évben a kötelező szex. Voltak is viták. Én annyit bőgtem abban az időben mint még soha. Nagyon nehéz volt. Megértettem Őt is de én meg úgy éreztem hogy fölöslegesen járok dokihoz meg hormonoznak ha egyszer nem megy az együttlét. Szóval n agyon megértem.

Susy!

Izgi! Várom már a holnapot. :D

Gyugyi!

Azért óvatosan azzal az edzéssel. Én is voltam ma turiban. Ma magamnak túrtam. 8) Holnap meg jön barinőm a 6 hónapos kislányával és megyünk neki túrni. :lol: Tök jókat kinéztem már neki. 8)

Mofly!

Jó hogy itt vagy!! :D
csipcsab

Kép

Kép
:lol: :lol: :lol:
susy75

De nagy a csend! :roll: :roll:
Csináltam új aláírást!!! :lol:
susy75

Sziasztok!

Látom hiányoltatok.Debiben minden ok volt most.11.30-kor végeztünk.Megvolt a tüdőszűrés meg az altatásos.Minden rendben volt..akkor.Ott ugyanis kérdezték, hogy nem vagyok megfázva nem szedek gyógyszert?Mondom nem....de sajnos miután hazajöttünk elkezdett bennem egyre jobban munkálkodni a törökfájás, torok ill. orrváladék. :? Nem olyan vészes...de valami nem jó.Ma még voltam suliba..de úgy döntöttem, hogy holnap ill. hétfőn nem megyek mert így tuti nem gyógyulok meg szerdára.
Most tömöm magam vitaminnal, gyümivel, gyümilével, lándzsás utifű szirup, orrkenőcs, gőzölgök...kezdem azt hinni, hogy allergiás vagyok a kórházakra :shock: ...amúgy talán nem ez a gond...hanem eddig bírtam ellenállni féjuram bacijainak...ő már jobban van...én rosszabbul. Fasza...ha emiatt csúszna a műtét. Itthon maradok, próbálok kusolni és agykontrollal javítani az állapotomon....küldjetek ti is pozitív energiát!!!
Tudjátok mi a legszarabb?egyre több hőhullámom van mostanában és miután meg vagyok fázva nem tanácsos a ruháimat ledobálni. :shock:
A háziorvosom egy majom...de az egy másik sztori...
Amúgy mégiscsak kell mennünk jövő hét kedden is Debibe a szuri meg a papírok miatt...de csak szerdán fekszek be ha minden jól megy.

Na szép napot!!! És ne veszekedjetek!!! :lol:
vizkriszisback

:lol: :lol: :lol: :lol:
littike

Édes,drága agyonhiányolt mindenki!!!

Gyors leszek,mert otthon még mindig nincs netünk(lassan letelik a 30 nap),mert tesómtól írok,de itt elég béna a kapcsolat-remélem azért sikerül elküldenem!
Szakaszosan küldöm majd,nehogy minden elvesszen!!

Először is:mindenki nagyon hiányzott!!Nem volt időm komolyan végigolvasni,de mint ígértem végignézem,hogy hányszor hiányoltatok!! :lol: :lol: És ha kevésnek találom,akkor szööörnyen meg fogok bántódni!! :wink: :lol: :wink: :lol:
littike

Húúú,komolyan nem volt direkt!! :lol: :lol: :lol: Ez most nagyon jót tett a lelkemnek!!Még a Babanet is örül nekem!!Adott egy laptetűt!! :lol: :lol: :lol:

Drágáim!

Szeretném megköszönni Gröninek és Lucának az elmúlt 3 hétben felém tanusított rengeteg szeretetet és odafigyelést!!Nagyon jó emberek vagytok,igazán fontosak lettetek nekem!!!Örülök a csodának,amiben részetek van és nagyon szurkolok neketek!Mindekettőtök mögött rengeteg küzdelem,fájdalom,könnyek vannak-de hiszem,hogy végül hihetetlen boldogság az út vége!!Egy gyönyörű,remegő-síró apró kisember,aki azért érkezik,hogy betöltsön a szívetekben egy eddig üresen álló,sok fájdalommal teli helyet!!Sok erőt és kitartást hozzá nektek!Szeretlek benneteket!!
littike

Littike!!!!

Kép
Vendég

Olvastam és tudok is arról a problémáról,ami történt itt a napokban!Nagyon sajnálom,hogy elhangzottak olyan mondatok,szavak,amivel megbántottátok egymást!A kezdetet nem találtam meg(B. megjegyzésére gondolok),csak ami utánna történt...Tudom ti már "túlléptetek" rajta,de remélem nem gond,ha leírom a véleményemet!!

Szerintem mindenkinek joga van gondolkodni arról,hogy milyen nemű babát szeretne!Nem azért teszi ezt,mert ez a legnagyobb problémája,hanem mert sok mindenkinek van egy szívéhez közelebb álló nemű baba!Én megértem TIcsit,mert mióta itt van írta,hogy kislányt szeretne..Ezért érthető,ha kicsit elszomorodott a tényen.Ez nem jelenti azt,hogy kevésbé örül,vagy kevésbé szeretné a kis jövevényt!!Szerintem ez butaság,ha valaki ezt gondolja róla!!(Biztos vannak ilyenek,de ők szerencsére nem ide írnak!)

Másik:Engem sosem zavart,bántott az ahogy azok a lányok,akik itt ki tudja mennyi szenvedésen,reménykedésen,kudarcon keresztülmenve végre megfogantak és utána itt írták le tapasztalataikat,reményeiket!!Hiszem,hogy ezt Zsófi sem komolyan írta!!Az ő védelmében szeretném leírni,hogy valóban nem könnyű amin átmegy!Szabályos klímaxos tünetei vannak-annak minden testi-lelki kínjával együtt!!Tudom,hogy nem gondolta komolyan,amit írt!!Nem tudom milyen frontok voltak aznap,de biztos nem jók!!Kérek minden mostani és leendő kismamát,hogy ne menjenek el!!Akik elmentek és bánják,bátran bírálják felül az érzéseiket-sokszor teszünk olyat,amit később megbánunk!Itt egy nagyon jó csapat volt,én szeretném,ha meg is maradna!!Voltak és lesznek is bomlasztó egyének(mert mi mindenkihez pozitívan állunk hozzá alapvetően),de a mi erőnk mindig az összetartozásunk volt!!Ne hagyjuk,hogy egy ilyen közénk álljon!!

Én annak ellenére szeretnék itt maradni,hogy most hónapokra el szeretném felejteni a babatémát!!remélem,maradhatok!!Nem könnyű hetek vannak mögöttem-de erről most nem szeretnék írni!!

Mamikám!
Láttam a gyönyörűségeidet!!Nagyon boldog vagyok miatta!!Vigyázz nagyon magadra és a picikre!!!Sokat gondolok rád!!

Grönike,Lucám,Babcsikám,Ticsike,Csipcsab,Melus..és mindenki aki babás!!

Boldog vagyok,hogy átélitek ezt a csodát!!legyetek erősek,bírjátok ki róka-komát és legyen tele a lelketek örömmel,boldogsággal,békével!!Ugyan rögös volt az út(talán lesznek még akadályok-szurkolok hogy ne legyenek-),de a vége csodálatos lesz!!!Van itt helyetek!Ti vagytok a példái,hogy minden alagút végén ott a fény!!!!

Mindenki mást puszilok,de nem tudtam részletesen elolvasni a dolgokat!!Szeretlek benneteket!!

Ha legközelebb jövök,szeretném,ha újra együtt lenen a Nagy Csapat!!Nem miattam,hanem magatok miatt!!Hiszem,ha ennyi hónapon,éven keresztül itt volatok,akkor nektek is hiányzik!!Ne mondjatok le egy kis félresikerült megnyilvánulás és egy nem idevaló ember miatt!!

Puszi!!!
littike

Húú,bocsánat!nem akartam ennyire érzelgősre... :oops: :oops: :oops:
littike

Littike!

Kép Kép
csipcsab

Többiek merre vagytok??? :roll: Miért nem ír senki?

Susy!

Veled mi zu? Még nem jött meg ugye? Vagy még nem is kellett volna? :oops: Holnap akkor teszt?

Littike!

De ugye nem történt olyan nagy baj ami miatt tolni kell a baba témát? Azért majd késöbb ha szeretnéd nyugodtan osztd meg velünk. :wink:
csipcsab

Szia Littike!
De jó,hogy tudtál nekünk írni. Hiányzol a csapatból!Remélem hamarosan lesz netetek otthon is. :lol: Nem voltál érzelgös, téged pont ezét szertünk,hogy olyan vagy amilyen! :wink: :lol: 8) 8) Siess vissza hozzánk!
Kép
susy75

Csipcsap!
Meg nem! Kép
Höm is jó volt reggel! Ès holnap két csíkossal jövök!!!!!!!! Kép
susy75

Susy: naná, hogy 2csíkossal jössz!!! :wink: :D

Littike: de jó, hogy írtál! remélem nincs nagy gond :?

Gyugyi, Nati: hogy álltoka a kilókkal? nekem megállt -11kg-n. nem kar lejjebb menni pedig még hátra van 8 :cry: :cry: :cry:

Krisz: pihenj sokat, gondolunk Rád!

Csipcsab: recept ráér, én úgysem ehetek belőle :wink: babakocsi, babarucik nagyon szuperek, szerintem jó választás volt a szín is. :D

Vicuska: meló :?:

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Giz!!!

12 kg-nál járok, most is szaladok tornázni!!!! :P :P :P
Vendég

Nati: gratula!
ma már én is voltam, ezen a héten 3x. :D :D :D

jó tornázást!

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Kép

Littike :) :) :) :)
De jó, hogy vagy!!!!!!!
Tök jól írtál! :wink: Keblemre!
Kép

Most csak ennyi, mert romokban a konyha. Julcsa ma szabadnapos :roll: , senki nem mosogat a ház úrnője helyett, míg a szaunában meregeti a naracsbőrös valagát.... :lol: :lol: :lol:

Később jövök... Pezsivel! :wink:
Vendég

Elfogyott a pezsim..... :shock: :shock:
Vendég

Szia Littike! :)

Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?