Új privát üzeneted érkezett!

GYugyi
Szerintem a maci ugral es eszi a levelet a vonalzon :lol: A jokedvu fotod meg ari :lol:

Naty
koszi a fotot :wink: en is en is :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget :)
Csak az én fantáziám illlyen mocsadék? :lol: :lol: Most szígyüllöm is magam rendesen.... :lol: :lol: :oops: :lol: :lol:
Vendég

Gyugyi! Ha meggyömöszölném alvás közben, akkor most hogy írnék neked????????
Vendég

Gyugyi!

A "lovagol" is elég kétértelmű!! :oops: :oops: :oops:
Na akkor most én is pironkodom!!!
Vendég

Na, nekem lassan mennem kell. Most, hogy így teleírtam az oldalt! :wink:

Csak este leszek......

Jók legyetek! ...és nyugi! :wink:

----integetős, csókdobálós szmájli-------
Vendég

Nati :)
Hihi!!!
Igen, mikor leírtam a kérdést már tudtam a választ...... Én még levegőt sem mertem venni!!!!! :wink:

Na,tényleg megyek!
Vendég

Gyugyi!
te kis mocskos fantáziájú :lol: :lol:
(arra gondoltál, hogy majszolja a füvet.... :P , miközben "lovagol"a fán? :oops: )
nekem már csak ilyen drogos, szexelős macikám van :lol:

Bridget!
köszi, gondoltam egy kis kedvcsináló Ausztráliához neked :wink:

Vicky, Kukac!
csinik lesztek, majd képeket kérünk :P

Nati!
nagyon édes :D

Kukac!
most rágtam magam végig a Tapolca honlapján ....a kezelés menetéről...tök jó képek vannak 8)
Vendég

A lovagolós füves maci!!!!
Vendég

Vicuska
Kocce :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!
Most három nap bnet mentes voltam. Igaz néha olvastalak titeket,de valahogy nem volt hangulatom írni. Mindjárt dobok görbét. Hozzám képest nem rossz, olyan sormintát nyelt. :lol: :lol: Szerintem holnap tesztelek,bár még lehet korai. :roll:
susy75

Kép
susy75

SuSy
Sok szerencset++++++++++++++++++++++ :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!
Köszi! :lol: :lol: :wink: :wink:
susy75

Susy!

holnap 11 dpo....szerintem tesztelj!!!!!!!Gyugyi is ezt mondaná :lol:
megadrukk :wink: érzel valamit? 8)

bridget!

hű..nagyon kafa az utazásos vonalzód :lol: :lol:
Vendég

Vicuska!
Szerintem már 12. dpo,mert a ferty egy nappal késöbbre tette a pé-t. :shock: Pénteken éreztem szurkát. Na mindegy ez az egy nap már olyan mindegy. Fáj a cicim,de már a 4. dpo-tól,ami túl korai volt ahhoz,hogy esetleg terhességtöl legyen. :? A pocim fájfdogál,görcsölget kicsit, de már ez is legalább egy hete. Szóval ha akarom azt hiszem baba van a dologban, ha akarom nem. Kép
susy75

Vicsuka!
Neked még mindig nem jött meg, ha jól látom? :roll:
susy75

CSajok!
Babcsiról senki nem tud? :roll: :roll:
susy75

Nem :( :( :(
Vendég

Vicuska
Kocce most gyartottam nemreg :wink: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Halihó!

Vicuska :D

Apjuknak egy nagy fenékbebillentés jár ezért! Szerintem nincs kit hibáztatni, senki sem hibás, se te, se ő!!!!!!!!
Te is fogsz hamarosan fogigátlózni. Az a nyavajás piri beköszönhetne már hozzád! Nem?

Vicky :D

Még mindig nem kapták meg a támogatást. Remélem máj.16-ig jó hírt kapok: megkapják, s nem kell kifizetnem a beavatkozást.
Már elkezdtük a fogigátlóval, májusban szuri, máj 13-án leszívás, máj 16-án beülti, ha minden jól megy, s lesz elég sok petesejtem. :lol:

Én is gyűjtöm a hűtőmágneseket. :roll:

Luca :D

Meg ne próbáld, hogy nem írsz, csak olvasol!!!!!Ezt most komolyan mondom!!!!

Zsófi :D

Jó mulatást estére! Majd meséld el milyen volt. Én is szeretnék elmenni, csak apa időbeosztása nem engedi(ill. a kedve.)

Vicky :D

Neked is jó mulatást!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Bridget :D

Nekem is küldhetsz hűtőmágnest.

Nekem a hűtő eleje, oldala és a fagyasztószekrény eleje van tele velük. A férjem ki is van akadva tőle, bárhova megyünk, egy-két darabot mindig hozok.

Gyugyi :D

Nekem is piszkos a fantáziám. :oops:

Nati :D

Gyönyörű ez a fiú! Én is meggyömöszölném. annyira édes, ennivaló gyerek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Zsu köszcsi!!!

Húúú már itt tartotok, akkor lassan te is ikres mami leszel!!!

Babcsi az iwiw-re is március 6.-án jelentkezett be utoljára, irni akartam neki, de igy nem....
Vendég

Az előbb írtam Babának, hogy ne hagyjon itt minket, de akkor még nem olvastam végig a hozzászólásokat!

Bocsi, hogy itt nyavajgok a tünetek miatt, bocsi, hogy egyáltalán élek! Én aszittem, hogy ez nem nyavajgás csak egyszerűen beszámolok, sajnálom ha félre lettem értve! Én is búcsúzok, érzem, hogy nem idevaló vagyok, pontosabban éreztetik, amit nagyon sajnálok, hisz, talán mindig én voltam az egyetlen, aki kérte a kismamikat, hogy jöjjenek, nem zavarnak, de ezzel asszem egyedül voltam! Egy valamit elfelejt mindenki, azzal, hogy babásak lettünk, nem lettünk ellenségek. Na mindegy, nem csűröm-csavarom, lelépek! Mindenkinek minden jót!
Vendég

Te most Ticsi vagy?
Vendég

Gröni!!!!! Te vagy az!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne csináld már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Engem nem zavar a babástüneted!!!!!!
Vendég

Na, ezt nem kellett volna...............
Vendég

Gröni :)
Megkereslek iwiwen!
Nem rázol ám le ilyen könnyen! Csíplek nagyon! :D
Vendég

LÁnyok

Mi van itt :evil: :evil:
Ki ez a névtelen írogató :roll:
Remélem nem Ticsimű vagy Gröni????!!!!!

Tessék jönni, kismami vagy nem kismami!!!

Kép

Kép
edinka

Edinka!!!!!

Gröni az :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Gröni

De miért??? Én soha nem bántottam egy kismamát sem. Együtt örültünk amikor pozit tesztelt :D :D
Kérlek szépen ne menj el.

Kép

Kép
edinka

Gröni!
Ne csináld már!!!!!!!!!!! :cry: :cry: Senkit nem zavar a "nyavajgásod", legalább is ha jól értem a baba nemén megy a vita! :roll: Ráadásul miért hagysz itt minket csak úgy. :roll: :roll:

Komolyan mint az oviban. Azt nem értem,hogy attól hogy valaki nem ugyanúgy gondolkodik mint a másik, miért kell lerohanni?? Ès miért hagyjátok itt a topikot???????!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem el kellene fogadni, hogy különbözö emberek vagyunk, különbözö értekrenddel, lelkivilággal stb. Már az elején nem kellett volna arra reagálni, hogy Ticsi mit érez a baba nemével kapcsolatban. :? Az az ö dolga.Aztán még egy páran leírták a véleményüket, én direkt nem tettem ,mert nem akartam senkit se megsérteni. :oops: ùgy vagyok vele, hogy más véleményen vagyunk,de egy topik részei már régóta. Ès az se csak duma, hogy maradjanak a kismamák. Èn személy szerint kivámcsi vagyok rájuk és a nyavajgásaikra is. :wink:
susy75

Suzy!
Irtam pü-t
Vendég

Kép
Vendég

Drágáim :D

Köszönöm, hogy hiányoltok!!! olvasó üzemmódban vagyok ! de itt vagyok ám majd minden nap és drukkolok és örülök veletek együtt...

sajnálom, hogy egy kicsit szomorkás lett a hangulat, pedig ez egy nagyon jó kis csapat és tudom, hogy itt senki nem akar rosszat a másiknak....egyébként mint kismami tudom, hogy mennyire érzékeny lelkünk van, talán ez sokmindent megmagyaráz...abban is biztos vagyok, hogy továbbra is szívesen látottak a pocakosak hiszen mi is végigcsináltuk a sok-sok reménykedést és várakozást és bizakodást és letargiát és minden egyebet - személy szerint két és fél évig - mégis mindig tudtunk örülni a másik boldogságának, hisz ez ad erőt, hogy egyszer sikerülni fog! :D

velünk minden rendben, már a 14. hétben járunk, növekszünk, járunk a vizsgálatokra....

millió ölelés mindenkinek :D

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi :)
Kép
Mesélj mán!!!!! Dolgozol? Hányinger? Mekkora a pocid? Fiú vagy lány? Megtartod? :lol: :lol: (Na, ez rossz vicc volt... :oops: 8) )
Mindent tudni akarok!!!!! :D :D :D
Vendég

Babcsiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!

Má azt hittem van valami bibi, és azé nem gyüsssz! Ilyet ne csinájj többet! Bejelented, hogy mész uhura és nem jelentkezel 2 hétig!!!! Mi meg itt ülünk a tűkön, összeverekedünk majdnem....
Szóval gyere és írj!!!!!
Vendég

Nesze neked frankó tetűűűűűű!!!!
Vendég

Sziasztok! :D

Mi van itt kérem szépen, nem ismerek Rátok, akár az óvodában!!!!! :evil: :( Illene felnőtt emberként viselkedni!!!! :wink: :lol: :lol:

Viszont a véleményemet én is megtartom magamnak, mert vagy egyik fél, vagy másik fél haragudna meg!!!! :shock: :roll: Gröni, Luca, Baba, Ticsi szeretünk benneteket és ne menjetek el!!!!

Littike mit fog szólni ha visszajön???? :wink: :D Tiszta égő!!!!! :oops:

Gyugyi, Nati is itt van velünk és Én személy szerint nagyon örülök neki!!!! Ide most puszilós smájlit képzeljetek!!!! :wink: :D
Vendég

Ditke!!!!!
Kép

Kép
Vendég

Kép
Vendég

sziasztok,

hogy itt már megint mi van :?: :!: :shock:

csajok, empátia...és ez mindenkire vonatkozik...egy oldalon vagyunk...

nem az a megoldás, hogy hirtelen haragból lelépünk...

kellene a kismamik, a pozitív példa, hogy siekrülhet,különben itt depiznénk......

pusszancs Mindenkinek!

hiányoztok :!:

azok is akik most döntöttek a lelépés felől és azok is, akik rég jöttek!

Babcsi: nagyon örülök, hogy jelentkeztél! és hogy minden OK :!:

Vicuska: pill, már cserélem is :!: :!:

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Szia Babcsi!
De jó,hogy minden rendben veletek!!!!! :lol: Kérünk képeket és infókat a picurról! :P
susy75

Susy: szép a görbéd :D :D :D :D drukk a teszthez :!:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Susy :)
Holnap tesztnap!!!!!!!! Jesz-jesz-jesz!!!!!! Hiányom van mán! :lol: :lol:
Vendég

Vendég

Gizi!
Köszi!!:lol: Kár,hogy nem együtt tesztelünk! :cry:

Gyugyi!
Na majd meglátjuk mi lesz! :P Hátha enyhítem a hiányodat kicsit. :wink:

ùgy ennék hagymalevest!Most álljak neki fözni???? :roll: :roll:
susy75

No, jóiccakát! Kikapcsolom magam mára! :)
Holnap egy szebb napra ébredünk......
Vendég

én is sajnálom, piri beelőzött.

de majd most!

és legalább rövid(ebb) ciklussal hamarabb lesz inszem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

de így duplán drukkolok Neked!

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Kész a hagymaleves! :lol: :lol: :lol: Kicsit se vagyok gyagya! :P
susy75

Gyugyi!
Szuperek a nyagyonbabás vonalzók. Onnan fogok választani majd! :wink: :wink:
susy75

Vissza: Fogamzás