Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Kivi
Mennek a rukkok!!!!! Kitartás, reméljük, gyorsan elmegy az a pár nap a következő tesztig Kép Még a végén bejön az álmom, és meglesz a 2 zebrás Kép Persze lehetne több is, a 2 minimum érték! Kép

Jófi
Hogy vagy? Tüneteid ugye nem változtak? Kép

Tündi
Vendég

Jó reggelt Lányok,

már azt hittem sosem fog működni a babanet.

Na de most végre.

Judit,
jobbulást!!Még szerencse, hogy a kis Attit nem zavarja meg egy "kis" ételmérgezés.Belevaló srác lesz az tuti!Pihenj sokat!!

Kiviii,
húú, de nem mondok semmit, csak továbbra is erősen szorítom a kezedet és drukkolok!!!! Bízom benne, hogy 3-4 nap múlva 2 erős csík lesz azon a teszten!!KépKép

Babus,
tényleg rég írtál. Remélem minden rendben!

Köszönöm Judytról az infot. Jó hír, hogy minden rendben a srácokkal és vele is.Most legalább előre kipiheni magát, mert két babóca mellett erre nemigen lesz majd ideje.Kép

Nálam a helyzet: mellérzékenység továbbra is, hasszurkálás egyre sűrűbben.Viszont egyre feszültebb vagyok a várakozástól. Talán még egy hónapban sem bíztam ennyire, mint most, még sosem tartottam ennyire attól hogy esetleg meg fog jönni....Na, majd hétvégén minden kiderül. Ha nem jön meg, akkor HÉTFŐN tesztelek...(az már a 33.cn lesz..)

szép napot,
Jófi
jófi

Na, nézzünk egy táblát Kép

Kép
Kép
Vendég

Nahát most már nagyon szomorú vagyokKép(megint nem látszik amit tegnap küldtem nektek..
Most már utoljára írom le!!!

Először is:
Hol lehet megnézni a babás képeket, bár Edinkának én még nem tudtam szorítani azért nagyon kiváncsi lennék milyen a babaKép)

Jófi nagyon szorítok nekedKép!!!

És akkor az adataim, hogy én is táblalakó lehessek:
Szóval 26 éves vagyok, Szigetszentmiklóson lakom,
idén február óta próbálkozunk. Ciklus hossza 28-35 nap közt (már több is előfordult) és ma már a 30.nap van.
Virag2

Az amúgy jó jel, ha a hőm még mindig magas? 37,1 és 37,3 közt.
A cici érzékenységről már nem is beszélek (csak az a baj, hogy én menszesz előtt is terhességi tüneteket produkálok-ez nem megbízhatóKép)
Virag2

Kivi, Jófi Kép
Nagyon szurkolok nektek! Aztán hétfőn két szép csíkos tesztről szeretnék olvasni! (Persze, ha a babanet engedi...)
Küldöm a + energiákat: + Kép + Kép + Kép + Kép

Ezvicc
Jobbulást!

Edinka
Nagyon édi a lányod! Kép

Virág
Edinka profiljában van az album címe. A profilt úgy tudod megnézni, hogy a nevére kattintasz.

Nálam még semmi mensi, de ami késik az nem múlik. Kép (Ráadásul még nem is késik. Kép ) Szóval magamban egyáltalán nem reménykedem.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

Tegnap irtam valamit, de már nem is tudom hogy mit, de persze nem ment át Kép

Mindenkinek mennek a drukkok, ahogy nézem éppen 7-en vagytok a finis közelében:
Kivi, Mohácska, Jófi, Majcsi, Lamika, Évi és persze Virág!!!! Drukk - Drukk - Drukk Kép Kép Kép

Mohácska, nem te írtad, hogy elkezdtél pöttyözni? Mi a helyzet? Megjött, vagy még mindig pötyögés?

Edina, gyorsan megkuksizom én is a képeidet! Örülök hogy hazaértél, és hogy minden rendben. Azért a Story-t majd várjuk ám!

Dorka

Kép
szdorka

Ezt még tegnap írtam, csak én sem tudtam elküldeni:

Kivi, Virág
Edinka profiljában megtalálod a honlap címét, és ott a babanet albumjában pedig a képeket Vikiről!

Eszter
Csak add meg majd az adataidat, ha a táblában szeretnél lenni, és máris ott leszel, oké? Kép
Igen, mennek a babák a saját fejük után Kép ez aranyos Kép Télleg sok ez a 23 nap piros Kép

Virág
Te megírtad tegnap az adataidat? Mint látod elvesztek a tegnapi hozzászólások, úgyhogy légyszi írd meg újra, mert így még nem tudtalak berakni a táblába!

Jófi
Csak hétfőn?????? Kép Na jó, visszafogom a zebrácskádat, megértő zebrácska, tudja hoyg úgyis mehet ha itt az ideje, ki fogja tudni várni Kép Basszus, egész hétvégén érted izgulok majd, megöl a kíváncsiság hogy mizujs Kép

Henci
Jól vagy? Minden rendben? Nincs új pocis képed? Kép

Tündi
Vendég

KiviKép JófiKép
De jó lenne hétfőn két zebrára bejönni!!!
Drukkolok nektek!!!

JuditKép
Jobbulást neked! Remélem most már csak pozitív dolgok fognak történni!!

Stella

Kép
stella9

Tündi na igen 4x-re sikerültKép)Ma már látszik kicsit feljebbKép
Virag2

Virág
Beraktalak a táblába, úgyhogy az előző üzim akkor már nem aktuális Kép

Judit
Hát tényleg hihetetlen, hogy téged minden kórság utolér Kép Mielőbbi jobbulást kívánok! Örülök, hogy a kis Atti azért jól van, csak rugdossa is szépen a mami pociját belülről Kép Na ilyen betegen akkor gondolom elmaradt az éjjel 2 óránkénti krumpliszsák cipelése Kép

Dorka
Neked jó ma a 2. cn? Mert írtad hogy éjjel jött meg, nem tudom te ezt hogy szoktad számolni, előző napra-e vagy aznapra.

Tündi
Vendég

Stella Kép
Az az üzim asszem pont elveszett, amiben kérdeztem, hogy el tudnád-e majd küldeni nekem e-mailben azt a fincsi húsos kifli receptedet? Hálás köszönet! Kép
Milyen hülye idő van, mi? Kép

Ma elutazott a férjem 3 napra, még jó hogy nem a ciklusom közepén KépKép De furcsa lesz egyedül aludni Kép

Tündi
Vendég

Tündi,

Szerintem a 2 a jó, ha éjszaka jött meg, akkor igazából az már a következő napnak számít.

Kép
szdorka

Tündi együttérzésem én is úgy utállok a férjem nélkül aludni!!
Én ilyenkor mindig hajnalokig nézem a TV-t...
Virag2

TündiKép
Előkotrom otthon a receptet és holnap elküldöm, jó??
Sajnálom, hogy szalma leszel. Én is utálok egyedül aludni. Ilyenkor szoktam elcsenni a Robi alvós polóját és azzal alszok Kép!
Stella

Kép
stella9

Lányok,
köszi továbbra is a drukkokat!Ma már elég erősen görcsöl a hasam................háááát én is örülnék, ha hétfőn zebrát hozhatnék Nektek!

Virág,
de jó lenne rajt-cél győzelemmel indítanod a táblában!Rögtön zebrásan bekerülni.....drukk drukk drukk, a magas hőd szuper!!!!KépKépKép

Majcsi,
azért Neked is megy a drukk!Tudom épp "akkor" utaztál el, de azért semmi sem lehetetlen.....Kép

Jófi
jófi

SziasztokKép

Jófi
Aranyos vagy, hogy hiányoltálKép
Én tegnap is írtam, meg azelőtt is, csak folyton rossz ez a fránya Babanet.
Kedden írtam egy Edina-Híradót, de másnapra láttam, hogy eltűnt minden, most pedig már nem aktuális.
Tegnap este is írtam, akkor meg nem tudtam elküldeni. Kicsit elegem van már ebből a netből, ritkán van időm írni, de amikor végere van, akkor meg a Babanet nem működik.

Edina
Gyönyörű a kislányodKépKépKép
Olyan jó, hogy van bőven tejcsidKép
Mot én vagyok irigy kutyaKép

Tündi
Én nem is merek egyedül aludni éjszakaKép Én olyan kis beszari vagyokKépKépKép

Judit
Jobbulást!!!Kép
Tényleg nagyon megszenvedsz, minden baj utolér.

Kivi, Jófi
Nagyon drukkolok nektekKép
Kép

Mi amúgy köszönjük szépen, jól vagyunkKép, bár Kristófka még mindig szenved a fogacskájával, pedig ez állítólag még 2 hónapig is eltart, mire ebből fogacska lesz, 1 fogacska, és hol van még a többi?
Hiába vannak neki rágókái, amikben folyadék van, és le lehet hűteni, de még kicsi ahhoz, hogy használni tudja.
Vettem neki egy Dentinox gél nevű hűsítő zselét, de arra me az van írva, hogy 3-4 hónapos kor alatt nem használhtó, mi pont határeset vagyunk, de a dokit majd csak kedden tudom megkérdezni, addig inkább nem használom.

Tegnap jól lefárasztottam a kissrácom, addig se a fogacskájával volt elfoglalva, elbabakocsiztunk a város túlvégében lakó volt munkatársamhoz, ő is pocakos, 2 hónap múlva születik majd meg a kislánya. Kristófka letesztelte a jövendőbeli baba hintás ülőkéjét, nagyon bejött nekiKép, onnan gyönyörködött a mindenféle színekben pompázó babaszobájukbanKép
Hazaérve jól bekajált, és úgy kidőlt, hogy este fél 8-kor úgy kellett bele lelket verni, hogy ugyanmár fürödni kéne (egyébként este 6-kor szokott pancsizni), de így is félálomban fürödtünkKép

Ma délután pedig családi városbamenést terveztünk, apucival együtt, de nem tudom mi lesz belőle, mert felénk nagyon fúj a szél, és félek, hogy Kristófka megfázik. De csak el kéne menni vásárolni, mert szombaton esküvőre vagyunk hivatalosak, és kéne nekem valami ruha, mert egyetlen régi elegáns rucimba se férek bele. Egyébként nagyon nem várom ezt az esküvőt, egyrészt alapból nem szeretek lagzikba járni, nem vagyok az a mulatós fajta, ráadásul alig ismerek majd ott valakit, másrészt mert Kristófkát itthon kell hagynunk, anyukám lesz majd vele itthon koradélutántól egészen hajnalig. Hogy bírok ki majd annyi időt Kismacim nélkül????

Na megyek, Kristófkám felébredt, 15 percet sikerült csak aludniaKép

Ha ez is elveszik, többet nem írok!

Babus + a tegnap 3 hónapos KristófKép

Kép
babus2005

Jófi köszönöm akkor most együtt szurkolunk egymásértKép De én annyira nem merek hinni azoknak a jeleknek, amit érzek....

A görcsölés meg hasszurkálás az jó jel????Az nekem mindig annak a jele volt, hogy meg akar jönni...
Virag2

Virág,

én sem merek hinni a jeleknek, mert sok jel azonos a két "esemény" között...Nem tudom,mit gondoljak, de lehet, hogy jobb lenne csak várni türelmesen és nem gondolkodni......

Babus,
örülök, hogy jelentkeztél.Már 3 hónapos Kristófka??Hogy megy az idő!!!!

Jófi
jófi

jajjaj igen a türelem az amivel az ember nem rendelkezik ilyenkorKép
Virág
Virag2

Sziasztok!

En is irtam tegnap, megprobalom ujra elkuldeni..

Edinka,
de orulok, hogy minden rendben van es otthon vagytok vegre a kismanotokkal!
Megneztem en is a kepeket, tunderi ez a kis pocok! Ha nem titkos, combis hurkas kepet is kernenk!

Jofi,
ahogy irtad ezt a fogkrem undort, anyukam jutott eszembe. Neki is folyton hanyingere volt fogmosas kozben, ugyhogy eleg tuti a jel! Ja, es mi 3-an vagyunk testverek es ezt mindharmunknal erezte...

En ma rengeteget ramoltam, jo hulye vagyok. konyveket takaritottam es rendeztem vissza a dobozokbol a polcra, ugyhogy kicsit megfajdult a pocakom. Most pihenunk Mateval, mert persze poros konyvramolas utan meg egy komplett porszivozast is lezavartunk. Remelem nem lesz baj, de azert erzem, hogy nem esett jol.
Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy milyen lehet ugy pocakos lenni, hogy van egy masik baba, akit kozben szorakoztatni, emelgetni, pelenkazni es a nap 24 orajaban uldozni kell, hogy ne essen baja.

Na mindegy, ez meg odebb van!

Vanda
vanda72

Edinka

Nekem is sikerült megnéznem a képeket jajj de szeretnék már én is egy ilyen édes ki manócskát!!Kép

A pocakos képek is nagyon tetszettek, ja igen és a kiságytól el voltam ragadtatva...Kép
Virág
Virag2

Edinka!
Gyönyörű baba a kis Viki Kép. Na és a mosolya elragadó! Sok tejcsit és boldogságot nektek! Kép

Babus!
Tavaly a börzén lehetett parkolóhelyet találni? Meg lehet állni a közelben?

Jófi!
Mennek a drukkok! Kép

Nicol

Kép
nicol

Sziasztok!

Ma vagyok 4.cn. Előbb jött 2 nappal.

Edinka nagyon gyönyörű kis babód van! Gratulálok és minden jót kívánok Nektek!

Puszi Kriszta

mohácska

Lányok,

Utobbi napokban barangoltam a neten, és már két olyan fórumba is beleakadtam, akik elköltöztek innen. Ha igy folytatódik, kihal a babanet Kép

Dorka

Kép
szdorka

Kriszta Kép
Sajnálom! Hogy vagy?

Babus Kép
Én sem alszom egyedül, ott vannak a macigyerekek Kép Neked meg ott van Kristófka, ha netán apának is el kellene utaznia pár napra Kép Úgyhogy ne félj! Kép
Én nagyon szeretnék lagziba menni, imádom a lagzikat, szeptemberben hivatalosak is vagyunk egyre Kép Én a miénket is legszivesebben megrendezném újra, persze tényleg csak a lagzit Kép
Volt ruhavásárlás?
Ja, hogy ha nem akarod elveszteni amit írtál, akkor a nézet/küldés előtt jelöld ki a szöveget, jobb egérgomb, másolás. ÉS akár át is másolhatod a Word-be, ott elmented a szöveget, és ha jó a babanet, akkor cask visszamásolod és már küldheted is! Sok bosszus percet meg lehet vele spórolni Kép Bocs ha már tudtad, csak segíteni akartam! Kép

Vanda
De ugye nem keményedik a pocid, csak érzed hoyg most egy nagy pihenés kell? Vigyázz magadra!!!!! Ne erőltesd meg magadat, Máténak még jó pár hete van vissza a pocidban!! Kép

Hamarosan megyek haza, mindenkinek szép estét kívánok! Kép Puszi

Tündi
Vendég

Mindenkinek koszonom a jokivansagokat. Kezdek jobban lenni, de meg tart egy kicsit a ...menes Kép Az uzit tegnap irtam, csak ma kuldtem el. Ugyhogy ez a 3.napja a betegsegnek.
Hat tenyleg ram jar a rud, es nem hiszitek el, de a kedves paromnak faj a torka, varhato a 3.megfazasom Kép Kép Kép Szigoru puszimentes napot tartunk. Pedig nagyon nehez, mert ma vagyok 25 eves, negyedevszazados KépLeirni is szornyu.
Kepzeljetek milyen ferjecskem van. Muszaj megirnom, mert errol eddig csak almodoztam. Reggel felkeltem, de a parom visszazavart az agyba, majd egy talcan hozott reggelit (napok ota nem ettem rendesen)kiszaladt, es egy hatalmas csokor viraggal (voros rozsa+liliom) jott be es koszontott. El voltam ajulva. Nem szamitottam ra, sot azt hittem elfelejtette, mert tegnap videken volt. Mikozben ettem a reggelit, a talcan, a szalveta alatt egy ekszeres dobozkat talaltam. Egy arany lanc volt benne medallal. Hat azt hittem menten elajulok. Ez az elso arany lancom, es olyan csodaszep. Ekszert meg meg nem is kaptam a ferjemtol (a karikat azt kieroszakoltam Kép ) Szoval gyerekek nagyon meg vagyok hatodva. Azt mondta, azert kapom, hogy ha meghizom, es megdagad az ujjam, akkor a karikagyuru mindig nalam lehessen a lancon. Edes nem?

Kulonben jobban erzem magam, mar 1,5kg vissza is jott Kép Gondolom a sok viztol, amit iszom.

Tundi!
Ja, a krumpli cipelest most atvallalta apjuk Kép

Drukkolok csajok, hogy ebben a honapban sok zebrasunk legyen. Most mar igazan johetnenek!!!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Nagyon ari a férjecskéd! Hogy csinálod?Így szoktattad?? Kép
ebba

Judit!
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!
Én is 25 voltam (pontosabban 1 hónappal a szülinapom előtt), amikor a fiamat szültem.
Irigykedek, irigykedek, irigykedek...

Pláne most, hogy mi meg összevesztünk... Ki is jelentette, nem akar babát...

Eddig nem voltam sehogy mármint azért, hogy megjött, úgy voltam vele, egyszer (idén) biztos sikerül. Most már ürességet érzek és csalódottságot. Legalább nem kell aggódnom azért, hogy túl leszek a 36-on. Érdekes módon szomorú nem vagyok, mert van már egy CSODÁLATOS FIAM! Az első és egyben utolsó terhességem...

Puszi Kriszta

mohácska

Mohácska!
Néha a férfiak mondanak olyan dolgokat,amivel minket nagyon meg tudnak bántani,mert nem érzik,hogy mi érzékenyebbek vagyunk! Vagy lehet,hogy érzik,csak nem érik fel ésszel...néha én is rá szoktam döbbenni,hogy mennyire különbözőek vagyunk.
Ezvicc!
És milyen érzés belegondolni,hogy már 25 vagy?Én tavaly voltam,de bevallom,nagyon rossz volt. úgy szerettem volna 20 maradni!
Zita
ebba

Judit!
Javulást! Boldog Szülinapot Kép. Nagyon ari a férjecskéd!

Nicol

Kép
nicol

Judit,

NAGYON NAGYON BOLDOG SZULINAPOT KIVANOK es termeszetesen mielobbi gyogyulast, hogy atvehesd a puszijaidat... Kép

Mohacska,
biztosan lemaradtam valamirol az osszeveszeseteket illetoen, de tiszta szivembol kivanom, hogy minel elobb bekuljetek ki es szeretgessetek meg egymast.

Tundi,
koszi az aggodast! A pocakom eleg sokat kemenyedik mar kb 2 honapja, szedem is a Magne B6-ot nagy erokkel, de tegnap valahogy mashogy fajt. Szerencsere mara mar minden a regi igy voltam tornan is.

Dorka,
valoban aggaszto a Babanet allapota, de azert meg adjunk neki eselyt, hogy rendbejojjon. En nem szeretnek mashova atpartolni, lehet, hogy egy tutyimutyi alak vagyok, de akkor sem...

Babus, Edinka vagy Nicol,
Lassan megvennem az olyan dolgokat, mint popsikenocs, hintopor, alkohol, babafurdeto, sampon, stb. Melyikbol mit kell venni szerintetek? En valami miatt a gyogyszertari dolgokban biznek, de nagyon nagy segitseg lenne egy lista, ami kell egy ujszulotthoz. Tudtok ebben segiteni?

Vanda
vanda72

Ezvicc
Boldog szülinapot! Kép

Zita
Én már 30 éves "vénség" Kép vagyok. A 25 év tök jó!

Remélem ma működik a babanet rendesen, mert már kezd unalmas lenni, hogy sose lehet belépni.

Zebrajelöltek!
Hogy vagytok?

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

Judit
Nagyon örülök, hogy jobban vagy már! Isten éltessen szülinapod alkalmából!!!!!!! Kép
Attila nagyon édes lehetett, igazán szép meglepit kaptál! Kép

Vanda
Neked is örülök, hogy jobban vagy! Sok kismama van a tornán? Érzed jótékony hatását?

Kriszta
NE ADD FEL! Beszéljétek meg a pároddal a problémátokat, lehet hogy tényleg csak dühében mondta hogy nem is akar még egy babát! Biztos meg tudjátok oldani a gondotokat, azután pedig lehet beszélni a babatémáról is. Jelentkezz azért, jó?

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nagy-nagy kéréssel fordulok hozzátok! Segítségre lenne szükségem, ugyanis egy nagyon jó barátnőmnek lesz a lánybúcsúja, és igazán felejthetelenné szeretnénk tenni neki. Van valami ötletetek? (bármi, kivéve vetkőző fiú, mert annak tuti nem örülne)
Előre is nagyon köszi minden tippet!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

JuditKép
Boldog Szülinapot!!!
Nagyon aranyos lehetett a párod!!!

Nem is olyan rossz ám a 25! Én is mindig elkeseredek ha a koromra gondolok, de csa azért, mert így rohannak az évek és még mindig nncs pocaklakóm!
Neked ez pedig már nem kérdés!!!
Gyógyulgass és kényeztetsd magad!
Pusza és persze nagy ölelés Kép

Stella

Kép
stella9

Sziasztok Lányok!

Olyan gyönyörű idő van!És péntek!Hurrrááá!!

Judit,
Isten éltessen sokáig!Már én is 30 vagyok.Kép De rég volt a 25!KépGyönyörű ünneplést rendezett a férjed!Kép

Vanda,
tessék pihenni a hétvégén!

Kivi, Virág,
mi újság?tessék felettem maradni és utána fogni a kezem, hogy én is ott maradjak és húzzuk magunk után a többieket is!Kép

Ti mikor teszteltek?

Kérhetnék drukkokat a hétvégére??...Mert ugye akkor esedékes,------hogy NE jöjjön meg!Kép

De jó lenne, ha Tündi hétfőn sok sok zebrát tudna elengedni.......

csodás hétvégét!

Jófi
jófi

Úgy szeretnék én is fönn maradni! De attól tartok, hogy hamarosan lepottyanok. Kép De , akkor majd megmászom a táblát újra és újra és egyszer csak nem hullok már le. Kép

Jófi
Én küldöm a drukkokat +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Jófi
Én küldöm neked továbbra is a drukkokat, és iszonyúan várom a hétfőt!!!!!!! Kép

Évi77
Nem nagyon van ötletem lánybúcsúra, az enyém nagyon szolid és csendes volt Kép De talán csinálhatnátok neki valami érdekes formájú tortát, valami vicceset, ami a barátnődre jellemző. És lehet kapni könyvesboltokban ezzel kapcsolatos kiadványt, kis könyveket vagy füzetecskéket, pl. hogy milyen a jó háziasszony, ilyesmit Kép Asszem a torta lehetne papucs formájú is........... Kép Nekünk a lagzinkon volt egy papucs formájú grillázs torta, nagy sikere volt, persze tényleg csak a poén kedvéért Kép Most hirtelen ennyit tudtam kihozni a fantáziámból Kép

Tündi
Vendég

Évi77
Meg lehet vennék neki egy hatalmas lekvárfőző fakanalat, meg sodrófát hozzá, és söprüt is Kép
Vendég

Jófi
nagyon-nagyon drukkolok... drukk drukk drukk drukk drukk drukk drukk.......KépKépKépKépKép
meg persze Kivinek meg Virágnak is. Indítsátok el a zebracsordát, én is tárt karokkal várom őket:-)
Judit
Boldog születésnapot! A férjed nagyon-nagyon aranyos voltKép

Mindenkinek kellemes hétvégét!

Lami

Kép
Kép
lamika

Sziasztok!

Koszonom mindenkinek! Nagyon aranyosak vagytok! Meg sosem koszontottek ennyien, olyan jo erzes! Tenyleg aranyos a ferjem! Ma reggel is odabujt, hogy boldog utoszulinapot, es nagyon szeret. Aztan a pocakomhoz hajolt, es azt mondta, meg persze teged is KépRemelem nem kapom el a torokfajast Kép

Stella!
Koszi az olelest. Hidd el, nemsokara Te is pocakos leszel, es amikor en a gyereksirastol kimerulve irok majd Nektek, akkor Te meg majd a nagy pocakodra panaszkodsz majd. Szivbol kivanom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Persze nem azt, hogy panaszkodj Kép

Mindenkinek azt kivantam tegnap, hogy sok zebrasunk legyen. Nekem mar teljesultek a kivansagaim, ezert kivantam Nektek!

Drukkolok Nektek csajok, es konnyu, konnyebb terhesseget, mint ami nekem jutott Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Nekem megin rosszalkodott ez a babanet... így nem tudtam a délelőtt elküldeni az üzit.

Tündi köszönöm, hogy beraktál a táblábaKépmilyen előkelő helyet szereztemKép

Ezvicc
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!! A férjed egy valóságos tündér, megjegyzem csak azért nem írigykedem, mert az enyém is.
És gyógyulj meg!

Mohácska
A 36 év nem sok, csak bíztatásul mondom anyukám 38 éves volt mikor az öcsit megszülteKép
És apu is nagyon ellenezte a baba dolgot egy évvel a születése előtt.
Aztán meg ő vette a teszteket, ő intézte a dokit..és a végén csak annyit mondott: "kár, hogy nem jött hamarabb.."
Úgyhogy kitartás és minél hamarabb béküljetek ki, hogy végre foglalkozhassatok a baba gyártássalKép)

Évi
Szerintem harisnyakötőt mindenképpen vegyetek neki-és kéket. Szerintem készülhetnétek ti is valami viccess kis műsorral, olyannal, ami személyes, amivel meg tudjátok nevettetni. Vagy egy teljes meglepetés bulit is szervezhetnétek neki, olyat, amire nem számítKép

Jófi nagyon drukkolok!!!!!És mindenkinek, aki velem együtt alig várja, hogy vége legyen ennek a hétvégének.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Remélem ez elég leszKép

Én tiszta feszült vagyok...állandóan a rohangálok ki a WC-re mert mindig azt hiszem megjött.
Tesztet nem merek csinálni, mert annyira félek a csalódottság érzésétől..ugyanakkor meg már majd szétvet a kiváncsiság.
És fogalmam sincs mit gondoljak, vagy mit kellene érezzek. Egy csomó mindent érzek, ami a terhességre utalhat, de ez a múlt hónapban is így volt aztán csak megjött.

Viszont olyan is volt már, hogy 42 napig nem mégsem voltam terhes....

Na majd meglátjuk, szorítsatok!!!
Virag2

Evi,
ha bulis a csapat es osszejottok ugy 10-15-en, akkor nagyon tudom ajanlani a karaoke bulit. Mi egy baratnomnek szerveztunk a szulei lakasaba (csak azert, mert az eleg nagy volt) egy karaoke bulit, hat hadd ne mondjam, hogy hajnali 4-ig enekeltunk, fantasztikus hangulat volt! Meg 1 hettel kesobb az eskuvon is rekedtek voltunk, akik kivettuk a reszunket a hangulatgyartasbol Kép

Huszonevesek, nem a kor szamit!!! Mindennek megvan az elonye is es a hatranya is! En most, kozel 33 evesen varom elso babamat es fantasztikus erzes! Kieltem magam elotte, nem akarok mar sem munkaban, sem diplomakban, sem nyelvvizsgakban, sem feszes fenekben kiteljesedni! Most mar csak es kizarolag Matenak es imadott ferjemnek szeretnek elni!

Vanda
vanda72

Virág, teljesen ugyanazt érzem, amit Te az utolsó bekezdésben leírtál.....Kép

Nagyon szorítok Neked is, remélem hétfőn csupa jóhir köszönt a topicba!!!!

én leléptem, szép hétvégét!

Jófi
jófi

Jófi
Jó hétvégét neked is!

Virág
De vannak tüneteid? Nem tudod, hogy kb. mikor volt tüszőrepid? Abból lehetne következtetni arra, hogy mikortól késik. Tesztelnél már egyébként ha nem félnél ennyire?

Tündi
Vendég

Kicsit régen írtam már, de amellett, hogy a technika ördöge állandóan szórakozik a babanettel, egy kicsit magam alatt is voltam. Kép
Azt még írtam hétfőn, hogy meglettek a véreredmények és túl vagyok a PCT-n. Szerda reggelre meglettek a párom eredményei is, 222 millió kiskatona van és a mozgásuk is nagyon jó Kép Szerda este visszavittem a dokinak az eredményeket, és kiderült, hogy a hormonprofilom rendben, a párom rendben, a PCT viszont nem lett jó Kép Azt mondta, átlag 25-30 spermiumot szoktak látni a látótérben és ez nálunk csak 2-3 volt. Kép Azt mondta, hogy lehet, hogy ez csak egy eseti eredmény volt és nem kell belőle messzemenő következtetéseket levonni, de az is lehet, hogy mindig csak ennyi van és emiatt nem jön a babó, akkor viszont az inszemet ajánlja. A HSG vizsgálatom még hátra van, és végül arra gondoltam, hogy mikor a HSG-t fogja csinálni, megkérem, hogy ismételjük meg a PCT-t is. Az azért már biztosabb eredményt mutatna. Szóval kicsit magam alatt voltam/vagyok Kép

Judit, remélem már teljesen meggyógyultál Kép Tényleg nagyon aranyos a férjed Kép

Jófi, Kivi, Virág nagyon szorítok nektek és remélem Tündi legalább 3 zebrát el fog tudni engedni hétfőn!!!!! Kép Kép Kép

Edinka Kép Viki nagyon édes Kép Kép Várjuk a szüléstörténetet, ha 2 szoptatás között van időd írni Kép

Babus Kép Kipróbáltátok a borostyánt? Kép

Elnézést, ha valakit kihagytam, de most csak emlékezetből írta, nem olvastam vissza. Mindenkinek jó 7végét kívánok, bár én net közelben leszek a hétvégén Kép

Timi

KépKép

KépKép
timika

Tündi!
Az az igazság, hogy nem tudom pontosan, mert a hőmérőzést az elején elszúrtam..mert felkeltem az ágyból és nem hüvelyben mértem, úgyhogy szerintem nem voltak pontosak az adatok. A nyákot is figyeltem e szerint március 13.-a után valamikor, de ebben sem vagyok biztos, mert ez a tojásfehérje szerű állapot csak 2 napig tartott és számításom szerint hosszabbnak kellene lennie, de ez gondolom mindenkinél másképp van.

Ami a tüneteket illeti: a cicim borzasztó érzékeny és mintha duzzatabb is lenne egy picit (persze ez belemagyarázás is lehet) És olyan fáradt vagyok, hogy néha szinte az ájulás kerülget. Időnkét nagyon enyhe émelygés támad rám, de csak néhány pillanatra és sosem reggel. És borzasztóan érzem, hogy van méhem meg petefészkem..(nem úgy kifejezetten fáj csak érzem, hogy van)és egészen a mai napig 37 felett volt a hőm. Ma lement 36,9-re, amitől meg is ilyedtem egy picit. Bár ez még lehet, hogy nem olyan alacsony. Na és olyan éhséggel ébredek minden reggel, mintha nem is vacsoráztam volna, és ugyanezt érzem a többi étkezésnél is.

És igen, ha nem félnék annyira a teszetléstől, akkor azt hiszem lassa lassa már itt lenne az ideje.....

De már mióta abbahagytam a gyógyszert már kétszer volt 40 nap feletti ciklusom és akkor, bár még nem szerettük volna mind a 2X azt hittem, hogy picur lesz..és hihetetlen mennyire bele tudja magát élni az ember és milyen rossz, amikor kiderül mégsem..és akkor már azon aggódsz akkor mi a baj..

Na sok hülyeséget írtam..csak nagyon izgatott vagyok..
Virag2

Virag,
nem szeretnék az amúgy is kétesélyes hangulatodra rátenni egy lapáttal, de amikor Mátéval tehes lettem, nekem sem reggel volt hányingerem, hanem déltől egészen elalvásig és én is nagyon éreztem, hogy "nehéz" lett a hasam. Nem fájt, nem is igazán szúrkált, csak folyton azt éreztem, mintha egy kő lenne benne. Nehéz szavakkal körülírni, de valahogy így emlékszem vissza.
Hőt sosem mértem, arról nem tudok nyilatkozni.

Tündi,
bocs, az előbb elfelejtettem vélaszolni a tornás kérdésedre.
Általában 6-8-an mindig összejövunk, de van, hogy több, mint 10-en is nyúzzuk magunkat.
Én nagyon szeretem, hogy van-e hatása az sosem fog kiderülni, de jó maga az érzés, hogy egy szaktudással rendelkező valaki megmondja, hogyan erősíthetjük a különböző izmainkat és hogyan lazíthatjuk el pl a csípőnket, derekunkat, amit hajlamos az ember terhesség alatt furcsa pózban tartani anélkül, hogy észrevenné.
Egyébként pont olyan, mint egy sima erősítő aerobic óra, csak itt nem szabad izzadni és nincs hasizom gyakorlat.

Vanda
vanda72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?