Sziasztok
Jófi
Aranyos vagy, hogy hiányoltál
Én tegnap is írtam, meg azelőtt is, csak folyton rossz ez a fránya Babanet.
Kedden írtam egy Edina-Híradót, de másnapra láttam, hogy eltűnt minden, most pedig már nem aktuális.
Tegnap este is írtam, akkor meg nem tudtam elküldeni. Kicsit elegem van már ebből a netből, ritkán van időm írni, de amikor végere van, akkor meg a Babanet nem működik.
Edina
Gyönyörű a kislányod
Olyan jó, hogy van bőven tejcsid
Mot én vagyok irigy kutya
Tündi
Én nem is merek egyedül aludni éjszaka
Én olyan kis beszari vagyok
Judit
Jobbulást!!!
Tényleg nagyon megszenvedsz, minden baj utolér.
Kivi, Jófi
Nagyon drukkolok nektek
Mi amúgy köszönjük szépen, jól vagyunk
, bár Kristófka még mindig szenved a fogacskájával, pedig ez állítólag még 2 hónapig is eltart, mire ebből fogacska lesz, 1 fogacska, és hol van még a többi?
Hiába vannak neki rágókái, amikben folyadék van, és le lehet hűteni, de még kicsi ahhoz, hogy használni tudja.
Vettem neki egy Dentinox gél nevű hűsítő zselét, de arra me az van írva, hogy 3-4 hónapos kor alatt nem használhtó, mi pont határeset vagyunk, de a dokit majd csak kedden tudom megkérdezni, addig inkább nem használom.
Tegnap jól lefárasztottam a kissrácom, addig se a fogacskájával volt elfoglalva, elbabakocsiztunk a város túlvégében lakó volt munkatársamhoz, ő is pocakos, 2 hónap múlva születik majd meg a kislánya. Kristófka letesztelte a jövendőbeli baba hintás ülőkéjét, nagyon bejött neki
, onnan gyönyörködött a mindenféle színekben pompázó babaszobájukban
Hazaérve jól bekajált, és úgy kidőlt, hogy este fél 8-kor úgy kellett bele lelket verni, hogy ugyanmár fürödni kéne (egyébként este 6-kor szokott pancsizni), de így is félálomban fürödtünk
Ma délután pedig családi városbamenést terveztünk, apucival együtt, de nem tudom mi lesz belőle, mert felénk nagyon fúj a szél, és félek, hogy Kristófka megfázik. De csak el kéne menni vásárolni, mert szombaton esküvőre vagyunk hivatalosak, és kéne nekem valami ruha, mert egyetlen régi elegáns rucimba se férek bele. Egyébként nagyon nem várom ezt az esküvőt, egyrészt alapból nem szeretek lagzikba járni, nem vagyok az a mulatós fajta, ráadásul alig ismerek majd ott valakit, másrészt mert Kristófkát itthon kell hagynunk, anyukám lesz majd vele itthon koradélutántól egészen hajnalig. Hogy bírok ki majd annyi időt Kismacim nélkül????
Na megyek, Kristófkám felébredt, 15 percet sikerült csak aludnia
Ha ez is elveszik, többet nem írok!
Babus + a tegnap 3 hónapos Kristóf