Új privát üzeneted érkezett!

salygabó tényleg igazságtalan.....nagyon sokszor....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hol vagytok kismamik,és sorstársak?:)

salygabó

Sziasztok,

itten vagyok, csak megint beparéztam. Kész vagyok magamtól! Ma tükörbe néztem és mintha teljesen más valaki nézett volna vissza rám. A terhességem óta megváltozott az arcom, mindenki észre is vette. De most, mintha teljesen visszaváltozott volna az arcom. Néztem a fotóimat és meg vagyok róla győződve, hogy nem csak képzelem! Ugye nincs semmi baj odabent, s ez nem annak a jele??
Salygabó: az tök jó, hogy ilyen hamar mentek. Mivel Neked gyakorlatilag minden vizsgálatod friss, nem hiszem, hogy elhúzódna a történet! A kezeléstől függ minden szerintem.
kexi

kexi nyugííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kexi!

Komolyan mondom eldobom az agyamat miket ki nem találsz! :lol: :lol: Élvezd már egy kicsit a terhességet mert mindjárt vége lesz!!!Aztán arra eszmélsz h végig vmi hülyeségen paráztál!!!!
Nem nagyon lesz 2 egyforma napod ezek után se.Sok minden fog még változni!!!!Főleg h egy baba növekszik benned,nyilvánvaló h közben te is változol!!!!No para!
Hamarosan megérzed majd a mocorgását is,aztán meg le se lehet majd lőni!Iza nekem folyamatosan rugdos,de olyan erőseket...ezek már fájnak is!De hősiesen tűröm :wink: :lol: 8)

annus11

Annus! Köszi, Aranyos Vagy és tök igazad van!! Leállítottam maam, de tényleg! Csütörtökön megyek UH-ra, addig oedig csak szép gondolataim lesznek, eldöntöttem!
Hogy milyen gyorsan megy az idő! Mindjárt mentek kórházba és Izával jöttök haza! Megnéztem a blogotokat és nagyon tetszik! Tök szép Család Lesztek/Vagytok!!
kexi

kexi ez a beszéd+!!!!!!!!!!
én is félek de probálom magamba tartani.......... :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

Akkor neked is szól!Te se agyalj hülyeségeken!!!!!Én is paráztam az elején,de 1-2 perc után elheseggettem ezeket!Amúgy is olyan szarul voltam akkor,hogy nem is volt érkezésem rosszra gondolni! :wink:

Kexi!
Köszi,igyekszünk! :lol: Jaj a blogomat frissíteni kéne,mindig elfelejtem...na a hétvégén szépítgetem is 8)

annus11

Sziasztok!
Kexi: hidd el én is nagyon parázok, de úgy vagyok vele mint Annus, elhessegetem a rossz gondolatokat. Megpróbálom élvezni a terhességet, mert ez olyan szép dolog, de ha állandóan aggódok, akkor nem lehet. Én úgy vagyok vele, hogy mindent megteszek hogy minden simán menjen. Szedem a gyógyszereket, nagyon sokat pihizek, semmi megeröltetés és a doki is azt mondta hogy ez minden amit tehetek. Ja és a nyálkahártyám a doki szerint szép vastag. Kicsi Csiga pedig kapaszkodik ezerrel, mert megbeszéltem vele :lol:
Mi tegnap elmentünk a babyoutletbe a soroksári útra. Hát brutál árak vannak. Ki kell fogni a jó dolgokat, de egy helyen nem lehet mindent megvenni, hanem össze kell vadászni az akciós dolgokat. Én kinéztem egy babakocsit, peg perego uno, de a férjem leszavazta, mert hogy nagyon drága ahhoz képest, hogy nincs hozzá se mózes, se hordozó. Ott viszont láttunk egy piros járgányt, amihez minden volt és 100eft volt. Az nagyon bejött. Azt mondta a férjem, hogy akkor már inkább ilyet vegyünk, mert nem sokkal drágább. De majd még szétnézünk, csak tájékozódtunk.
Jövő hét szerdán doki, már annyira váááároooom :lol: remélem már úgy dübörög a kis szíve mint egy hadsereg :lol:
Annus: én csak néha émelygek, akkor viszont egész nap. Egyik nap jobb a másik rosszabb. Szerencsére hányás még nem volt, de nem eröltetek magamba olyan dolgokat amiket nem kívánok. Szerencsére csupa jó dolgot kívánok meg, mint például meggyfőzelék.
Gabi: neked sem volt különösebben hányingered ugye? Én baromi sokat alszom, mint a mormota :lol:
Na megyek, mert takarítgatok, de most megálltam egy kicsit pihizni.

KépKép
csige-bige

csige egy jó tanács a babyoutletbe ne vegyél babakocsit,mert otthagyod a fogad is ,lyan drága minden....mi az asztiba vettünk babakocsit....sokkal olcsóbban.....ez a soroksári út 110-be van......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok

kexi ne parázz ennyit mert ez egyáltalán nem tesz jót. Nekem se mindig egyforma az arcom. pl mikor meg kellene jönnie akkor fáj a fejem, és jönnek rajtam pattanások.
Úgy hogy minden aggódó kismamának nyugi nincs semmi gond.

Csige nem, nekem nem nagyon volt hányingerem, talán jó haz az egy kezemen megtudom számolni.

Nálunk minden rendben, hátvége megint elment.
És a dokiig már csak 1 hét van. Már nagyon várom.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

holnap nekem is uh!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: drukkokat kérek!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt csajok,

nitácska mennek a drukkok az uh-ra. Írj egyből. :wink:

Mi pénteken megyünk uh-ra. Már alig várom. :oops:

Egyébként nehéz ilyenkor nem parázni. Aki nem izgul az hazudik.
Képzeljétek csajok, tegnap egész nap ettem volna valamit, de bármi eszembe jutott attól a hideg is kirázott. Kiváncsi vagyok, hogy ez még rosszabb is lesz-e? :D

Kép
gmelcsi1

Sziasztok

Nitácska drukk az uh-ra, gyere a hírekkel.

Hoztam nektek hétvégi képeket, pénteken készült, szülinapra mentünk.

Kép Kép Kép Réka a sógornőmmel Kép

Kép

gabi1

Sziasztok,

köszönöm a nyugtatást, aranyosak Vagytok. Igyekszem nem aggódni, ami a hétvégén egész jól ment! Pedig olyan jól sikerült fegfáznom, hogy csak na, Iszonyatosan fáj a torkom, folyik az orrom...szenvedek. Szerencsére lázam nincs, úgyhogy citromos teázom, C vitaminozom, meg egy homeopátiás gyógyszert szereztem be, ami nem sokat ért eddig...
Én holnap megyek dokihoz, de csak ilyen tipi-tapi vizsgálatra, s csütörtökön megyünk UH-ra, meg down-szűrés 2.felére, meg még valami szűrésre...mi van a 16.héten?
Nita:jelkezz majd hogy mi volt UH-on! Melcsi, Téged is várunk majd a jó hírekkel!
kexi

Na itt is vagyok!
Minden oké Izával.Feje tényleg picit kisebb,a hasa meg jó nagy!Szép kis pofikája van,már most megzabálnám olyan édiii :oops: Bár lehet én vagyok elfogult!
Persze jól begubbasztott.A kezével fogta a fejét,maga elé húzta a köldökzsinórt is,így nehéz volt jó képet csinálni...Láttuk a kis lábacskáit,combja is tényleg jó nagy.Nyitogatta a szemét is tök sokszor,de ilyenkor nekem olyan rémisztő volt a kinézete :lol: Ja és rengeteg haja van!!!!Kis tüsi már most,mi lesz még később!
Na akkor amit mértek!
BPD:80,5mm
OFD:100,3mm
HC:285,6mm
FL:62mm
AC:293,7mm

Szülés várható idejét ez alapján ápr.27re írta!33 hetesnek felel meg.De érdekes mert a gép a hasa alapján már 36+5nek írta....azért az durva.A BPD alapján meg csak 30+1.De ezen én már nem lepődöm meg 8)

Magzatvíz is átlagos,tiszta.Majd hozok még több képet is!

Kép

annus11

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Bocsi de nem tudtam választani!Szóval így bújócskázunk!

annus11

Sziasztok!

Ide figyeljetek parázós kismamik. Nyugalom! Tényleg élvezzétek a babaságot, ennél jobb dolog nincs.

Annus
szép a lányod. Annyira látni minden arcvonását és nekem úgy tűnik, hogy picit pufók pofija van. És megint vigyorog.

Rólam! Voltam ma a kaáliba, 13. cn-on vagyok, 1,5 mm tüsző, 9 mm mnyh. Szerdán kellene mennem PCT vizsgálatra, amikoris a méhnyakba maradt spermákat megnézik, hogy van-e közöttük élő, mertha nincs, akkor itt a baj és csak inszem, vagy lombik. 21. ciklusnapon progersteronre vv és uh. Majd a mensi 3. napján hormonvizsgálat, ahol sokmindent néznek. Hogy a fenébe adagolom be a főnökömnek, hogy szerdán megint fél nap szabi kéne? Ma is délbe eljöttem. Főnököm nem tudja, hogy baba ügybe voltam, akkor lehet, hogy kitenne, főleg, hogy nem jó a melóba a helyzet. És jövő héten kedden kelle mennem vérvételre. Nem tudom mit csináljak. Jó persze fontos a baba is, de nem ártana ha lenne munkahelyem is.

timejka

sziasztok!!!!!!!!!!
monden oké a babával ....már 41 mm-es és nagyon mozgott!!!!!!!!
és a vérömleny is már csak 17 mm-es.....és 3 cm-es volt.........

gabi naggyon csinos vagy a képeken....jó a frizurád!!!!!!!

annus gyönyörű kis pofija van iza babának!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok

Annus jaj de jók a képe:) Nagyon édes. Hol voltál 4 D-n? Én is úgy várom már hogy menjek, de én majd csak április közepén megyek. Mondjuk addig még a dokimhoz is megyek jövőhéten és ő is csinál uh-ot. Na meg 1 hét múlva lesz a terheléses cukor is, remélem most minden rendben lesz.

Nitácska köszi:) Örülök hogy minden rendben van.

Tmejka, hát nem egyszerű a helyzet, és ha csak annyit mondanál hogy vizsgálatokra kell menned?

Kép

gabi1

köszi gabi!!!
én is lehet megyek 4d-re ha lesz a bababörzén uh........ :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Annus!El vagyok ájulva,a nyitott szemű kép nagyon aranyos!És hogy milyen igazi,közeli,tök jó,hogy van már ilyen 4d is!Nagyon kis pufók ez a lányka:)Timejka!Sajnálattal olvasom,hogy nem csak én parázom a melóhely miatt.Én már 2 hete vagyok itthon,de rendesen lelkiismeret furdallásom van,pedig nem nyaralni voltam!:(Szivem szerint otthagynám az egészet,de ez nem olyan egyszerű,főleg most nem!Gabi nagyon jó tényleg a frizurád,szép kismami vagy nagy pocakkal:)Nitácska te hány hetes vagy?

salygabó

salygabó holnap töltöm a 11. hetet!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok.

melcsiiiiiiiii gratulalok :lol: :lol: :lol:
jo ilyen hirekre benezni :lol:

Kép
monyo83

Köszi Iza nevében!
Én tegnap olyalázban voltam...olyan jó lenne ha már kinn lenne!!!Kezdek türelmetlen lenni!

Gabi!
A kleopátra házban voltam!Nagyon jók a képek amiket hoztál!Neked akkora a pocid mint most nekem :shock:

annus11

Szia Monyo!

Jaj de rég jártál erre!!!Mesélj hogy álltok???

annus11

Annus az hol van? Jaj nem, a tiéd nagyobb:)

monyo mi újság veletek? Olyan régen voltál erre felé:(

Kép

gabi1

Sziasztok Lányok,

Szia MONYÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jaj, de örülök, hogy vagy? Mi újság?

Annus, nagyon édes Iza és gyönyörű. Nemsokára kint lesz. :wink:

Gabi, nagyon jó a hajad és nagyon aranyos a pocid. :wink:

Timejka, nekem is ennyi vizsgálatom volt.
A végén már nem bírtam és megmondtam a főnökömnek. Szerencsére nagyon megértő volt, és segítőkész, pedig egy fiatal srácról van szó. De ha Te úgy érzed, hogy nem olyan a főnököd, akkor ne mond el. Próbáld meg szabikkal, meg táppénzzel megoldani. Szerintem ne halogass semmit a melóhely miatt, mert úgy is csak a baba a lényeg. :wink:

Kép
gmelcsi1

ma megyek dokihoz,en is lehet hamarosan closty szedo leszek ujra:)

Kép
monyo83

Sziasztok!

Nita. örülök, hogy jól vagytok!

Kexi: ne parázz, ne vonz be a rossz dolgokat! :wink: Csak pozitívan!

Annus: tündéri Iza! Nemsoká már személyesen is találkozhattok!

Timejka: remélem hozzád is mielőbb beköltözik a baba!!

Velünk minden ok, vércukor tökéletes, holnap kiderül hogy áll a pajzsmirigyem.
Babakocsink megvan, kiságyat anyósomék megvették, meg is varrja a belevalókat, már csak az apróbb dolgok kellenek.

Szép napot!
Vigyázzatok magatokra!
Vendég

Annus: nagyon édes Iza és annyira gyönyörű a kis arcocskája. Valóban kis édes pufók arca van. Bizti gyönyörű baba és hamarosan személyesen is találkozhattok :lol:
Lányok ti mikor voltatok előszőr 4d-n? Ha jól emlékszem akkor Gabi és Annus ti a 12. hét után voltatok nem?! Én azon gondolkozom, hogy elmegyek a 12. hét után, tudom akkor még nem lehet sokmindent látni, de szeretném ha ott is tüzetesen megnéznék, hogy minden rendben van vele.
Nitácska: itt is gratula neked és továbbra is pihizz sokat és szépen el fog mulni az a vérömleny teljesen

KépKép
csige-bige

Csige én a 17. héten voltam a genetikain 4D-n

Kép

gabi1

Melcsi

Tegnap fél nap szabin voltam, holnap is fél nap kellene. Nem sokat lógtam eddig, Bence se volt beteg. Főnökömet ismerve úgyis megkérdezi hogy milyen vizsgálat.
Pedig nagyon elmennék a holnapi vizsgálatra, mert ott sok minden kiderülne. Csak azt nem értem, hogyha már 2x voltam terhes és elfogadtam a kiskatonákat, akkor ez megváltozhat?

timejka

Gabi!
www.4dultrahang.hu

Csige!
Én a 12.heti vizsgálatot nem a kórházban csináltattam hanem elmentem a Péterfybe.Ott nézték 4Dben is,igen.Meg csináltattam kombinált tesztet és ott vették le a vért is hozzá.
Ha a SOTEIIre mész a 12. meg 18.heti uhra,akkor arra számíts h az egész kb 2 perc!Gyorsan megnézik h minden oké e a babával,kapsz egy papírt és kész!Nem igazán beszélnek veled,azt se mondják h minden ok...mert sietni kell!Ettől függetlenül átnézik babót rendesen!Csak a tájékoztatás feléd az kimarad....
Én nem tudtam h ez így megy,és a 18.heti uhnál amit ott csináltak...hát kissé csalódtam h ilyen gyorsan lezavarták...nem voltam nyugodt egyáltalán!Így az után is elmentem 4Dre!Szerintem az egyiknél menj el te is!Az a biztosabb!Csak jól nézd meg hova mész,rendes genetikus nézze meg a babát,ne csak mozizzatok!

annus11

csige,puszedli köszönöm!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Annus, igen, ezért akarok én is elmenni, hogy biztos legyek benne. Itt ahol te voltál, itt genetikus nézi a babót? Megnéztem a honlapot és 9.900,-Ft ha jól látom? A Péterfybe mennyire került? Oda is be kell jelentkezni és nem gond hogy a dokim nem odavaló? Tudnál nekem ezekről írni egy kicsit. Én is nagyon gondolkozom rajta, hogy a 12. hetinél 4dre megyek, de nem a mozi miatt, hanem hogy alaposam megvizsgálják a picit.

KépKép
csige-bige

Timejka: a főnöködnek nyugodtam füllenthetsz egy kicsit. Nem kell elmondanod hogy pontosan hova mész. Vérvétel és kész. Szerintem ebből ne csinálj problémát. Ha nagyon kérdezősködik, akkor ki kell találni valami fars dolgot, ami apróságnak tűnik, de alaposabban meg kell nézni. Pl: találtak valamit a vérvételen és ezért egy újabb vizsgálatra kell menned. Kész. Én sem mondtam meg soha, hogy miért járok három naponta vérvételre. Nem vagy köteles és sajnos a mai világban nem is szabad az ilyet nagy dobra verni, mert gyorsan az utcán találod magad. Szerintem szépen, okosan találj ki valamit ha nagyon kérdezgeti és igen is tessék elmenni minden vizsgálatra ami szükséges és meglásd meglesz az eredménye

KépKép
csige-bige

Gabi, Annus: ti mikor kezdtétek el kenni a pocakotokat hogy ne repedjen és mivel? Mit ajánlotok rá? Szerintem nekem is szép nagy pocim lesz, mert már most alakul, pedig csak hét hetes vagyok. Időben el szeretném kezdeni, hátha akkor nem repedek és nem nyúlik meg a bőr.

KépKép
csige-bige

csige ha olyan a bőrőd akkor hiába kened....ere itt vagyok én példának..kentem mint állat mégis zebra csíkos lett a hasam...... :x :x :x :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csige az é bőröm is kirepedezett hiába kentem, de nem tudom milyen lenne anélkül, így azért én most is kenem, egyenlőre még csak a régiek vannak meg, csak jobban látszanak mint eddig. Én a witchy krémet használom, azt amit a striákra kell használni.

Én a 12. hetinél nem voltam 4 D-n, csak a kórházban a genetikai uh-on, de ahogy annus is mondta hogy 2 perc alatt végeznek, és semmit nem mondanak, ezért döntöttem úgy hogy a 18. heti genetikai uh -ot még a kórház előtt megcsináltatom a praxisban 4 D-al. És persze igazam lett mert a a kórházban ez az uh is 2 perc volt, és amit a 4 D-n kaptam leletet sokkal több mint a kórházban. Így azt mondta a dokim hogy a28. heti nagy uh-ot már inkább 4-D-ben csináltassam ha úgy is akarok menni, és akkor az a lelet tuti, nem is kell mennem a kórházba.

Kép

gabi1

szép dolog a 4d de sajna nem mindenkinek van rá manija..... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok

Annus köszi a linket, megnéztem. Nekem a dokim azt ajánlotta ami a Baross utca 44-ben van, a klinikával szemben, azt nem ismered? Én valószínű hogy most oda megyek. Eddig a praxisban voltam, az is jó volt,megvoltam vele elégedve, de gondoltam kipróbálom most ezt.

Nitácska hát igen, sajnos nem olcsó. Viszont jó dolog hogy az egészségpénztárral is lehet fizetni.

Tegnap kiválogattam a ruhákat, amiket unokatesómtól kaptam vissza. Főleg bodyk vannak. Rugikból is van jócskán, de nagyrészt vastag plüssök, azt nem nagyon fogom tudni ráadni, hacsak tényleg nem lesz annyira rossz idő, mint ahogy tavaly is volt július közepén mikor nyaraltunk.
Végül is ruha félékből nem sokat kell venni. Gondoltam még kis kardigán félére, 1-2-re. Meg napozóra, és 1-2 vékony rugira. De nem agyon láttam még olyat. Gondolom majd ezután hozzák.
A többi ami kell az a ruhásszekrény, pelenkázó szekrény. És az ápolási szerek.
Meg magamnak kellene még venni hálóinget, olyat ami gombos elöl. Meg egy vékony köntöst.

Kép

gabi1

lehet egészségkártyára is 4d-s uh-ra menni???????? :shock: :shock: :shock: :shock:
juppiiiijjjééé.............. :lol: :lol: :lol: :lol: nem tudtam... :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csige!

Péterfybe is be kell jelentkezni!Itt meg tudod nézni az árakat! http://www.hepinet.hu/site.php?akt=5 ,nekünk akkor 16 ezer volt a vérvétellel együtt,ami ha jól emlékszem 9 ezer.De azóta gondolom változtak az árak!
Én a DMes cuccot használom,de nem minden nap.Nem is repedeztem ki,szóval ez alkati kérdés elsősorban.De ártani nem ártasz vele.Csak szerintem nem érdemes túl drágát venni.Ja és én akkor kezdtem el sűrűbben mikor kezdett nőni a pocak és viszketett!Nagyon jól enyhíti!!!

Gabi!
De voltam a Baross utcában is egyszer!Mi már 4 szer voltunk 4dn :oops: Na nem mintha telne rá,de mi is egészségpénztárra kértünk számlát.Na meg nekünk sok minden jön kölcsönbe.Így a nagyobb kiadásokat megúsztuk...eddig!

Nita!
Nézd meg h a ti egpénztárotok melyik 4Dt fogadja el,lehet h nem mindenhol tudsz számlát kérni,érdemes utánanézni,megkérdezni!
Ja és nekem pl az egyiket tesóm fizette.Tehát ha van másnak is egpénztár,meghívhat egy 4Dre :wink:

annus11

Annus én is mennék többzör, csak nekem a párom estig dolgozik, hétvégén meg csak a brendonban van. És itt meg láttam a Barossban hogy lehet este 8-ig mnni, az lenne jó nekem.

Nitácska igen lehet. Nekünk Axa-s van, és a praxisban lehetett.

Kép

gabi1

a párom az mkb-nál van..... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szerencsére az én uram már 3kor itthon van.A kleopátra házban is 8ig vannak!
Nekünk vasutas egpénztárunk van,azt pl a Péterfyben nem fogadták el...de máshol igen! :wink:

annus11

Sziasztok,

Annus: nagyon helyes Iza!! Tök aranyos arca van, úgy meggyurmázná az ember :D Mármint jó értelemben!!
Én tegnap voltam dokinál, de csak tapogatott, ez alapján azt mondta, mindenoké, szépen gömbölyödik a méhem. Holnap szorítsatok nagggyo, mert megyünk UH-ra és elvileg kiderül, hogy Kisfiú, vagy Kislány!!! Mondtam a dokinak, addig nem megyünk el, amíg ki nem deríti nekem!
kexi

Kexi!
Örülök h minden oké!Drukkolok h holnap megtudd fiú v lány!Bár gondolom mindegy nektek is,ennyi idő után a lényeg h egészséges legyen!
Mellesleg megjegyzem h mi a 25.héten tudtuk csak meg...szóval ha huncut a gyerkőc akkor mindegy mit csinálsz,nem fogjátok látni :lol: :lol:

annus11

Annus: persze, mindegy, hogy Lány vagy Fiú! Azért remélem, megmutatja! Mondjuk, ha mégsem, nyilván nem esem kétségbe, de én azért számítok rá!!
kexi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?