Sziasztok!
Kexi: hidd el én is nagyon parázok, de úgy vagyok vele mint Annus, elhessegetem a rossz gondolatokat. Megpróbálom élvezni a terhességet, mert ez olyan szép dolog, de ha állandóan aggódok, akkor nem lehet. Én úgy vagyok vele, hogy mindent megteszek hogy minden simán menjen. Szedem a gyógyszereket, nagyon sokat pihizek, semmi megeröltetés és a doki is azt mondta hogy ez minden amit tehetek. Ja és a nyálkahártyám a doki szerint szép vastag. Kicsi Csiga pedig kapaszkodik ezerrel, mert megbeszéltem vele
Mi tegnap elmentünk a babyoutletbe a soroksári útra. Hát brutál árak vannak. Ki kell fogni a jó dolgokat, de egy helyen nem lehet mindent megvenni, hanem össze kell vadászni az akciós dolgokat. Én kinéztem egy babakocsit, peg perego uno, de a férjem leszavazta, mert hogy nagyon drága ahhoz képest, hogy nincs hozzá se mózes, se hordozó. Ott viszont láttunk egy piros járgányt, amihez minden volt és 100eft volt. Az nagyon bejött. Azt mondta a férjem, hogy akkor már inkább ilyet vegyünk, mert nem sokkal drágább. De majd még szétnézünk, csak tájékozódtunk.
Jövő hét szerdán doki, már annyira váááároooom
remélem már úgy dübörög a kis szíve mint egy hadsereg
Annus: én csak néha émelygek, akkor viszont egész nap. Egyik nap jobb a másik rosszabb. Szerencsére hányás még nem volt, de nem eröltetek magamba olyan dolgokat amiket nem kívánok. Szerencsére csupa jó dolgot kívánok meg, mint például meggyfőzelék.
Gabi: neked sem volt különösebben hányingered ugye? Én baromi sokat alszom, mint a mormota
Na megyek, mert takarítgatok, de most megálltam egy kicsit pihizni.