Új privát üzeneted érkezett!

Kép takarítás...

Kép munkagödör
Vendég

Kavics kell még a mederbe, lement az aljára.És akkor a növények sem cserépben lesznek végre.

Na, mára ennyi voltam, eldugulok...

Szép napot Mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt jányok! :lol:

Gizi!
piri kapj@ be! :evil:
de akkor meg van a stratégia :lol:

Edinka!
én sokx írtam, hogy milyen ritkán jössz :(
anyukádnak jobbulást továbbra is 8)
kivi leszek az ovira, biztos simán fog menni :wink:

Nati!
tegnap egyedül maradtál a szex témával :oops: :roll: :lol:
vagy este azért apával megbeszéltétek? :oops: :wink:

Gyugyi!
sikerült kávét innod? :P :lol:
gyere, én főzök neked 8)

Luca!
ez a pancsoló kutyakép nagyon édes :lol:
kérünk még fotót :D

én hiányolok mindenkit:Littike, Babcsi, Mofly, Krisz, Zsu, Katie, Mami, Tücsök, Kukac..... :roll: :D
Vendég

Luca!
nem lettetek nyakig sarasak? :roll: :lol:
iszapbirkózás... :wink:

ja, és tegnap hívott a dokim, hogy hogy vagyok :shock: :P
kérdezte, mi újság Tapolcával :roll: és a lelkemmel :oops:
ja, meg a kutyában találtak egy kullancsnak látszó vmit 8) (csak kibújt a szög a zsákból... :oops: )
Vendég

Vicuska!!!!!

Ez természetes :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vicuska :)
Megyek!!!!! Pötyikéd is van? :lol:
Rendes azé ez a doki, még ha van is egy kis hátsó szándék! :)
OFF
Az én macsekomnak megint van egy sebe. A szája szélén. Egyszer elkapott valami gombás fertőzést, azóta szurit kap ellene, de évente egyszer előjön. Úgy nézem, megint az....Canestennel kell ecsetelni. Szabad bekennem a szája szélét is??? :roll:

Luca :)
De furcsa a tavacska ilyen pucéran! :D Végeztetek vele? Muti!!!!
Téged meg meg sem ismertelek felkötött hajjal!!!
Vendég

Gyugyi!

off: bekenhetnéd, csak nyálzani fog tőle mint állat és úgy is lenyalja, akkor meg nem ér semmit :shock:
szal inkább csak Betadine-oldattal törölgesd, az is öli a gombákat és annyira nem nyálzanak tőle....bár a macsekok mindentől nyálzanak :roll:
van gomba ellenes szuri nekik, azt kapja? :roll: (Biocan vakcina) :wink:
Vendég

Igen, azt kapja. 05.08-án esedékes a következő.
Vendég

no nézzük apróbát...

Kép
Vendég

Na végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Előkeresem a "mi" bekarikázott uhánkat!
Vendég

hát nem láccanak valami jól sajnos...a t9öbbség átka :) nem férnek rá egyszerre szépen :lol: na majd a 4D k...ott kibogozni melyik melyik és éppen kinek a mijét látjuk juhéj :lol: :wink:

a nevemet nem miattatok satiroztam ki 8)

Kép

Kép
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Hát igen csajszik :)

Bármely szonográfus tanulhatna tőletek :)

na gyorsan mondjátok meg fiúk vagy lányok??? 8) :wink: kurva sok nevet kell kitalálnunk....és ma reggel jöttem rá, hogy három pár keresztszülő is kell tejóég...rokon nem lesz, az amúgy is ajándékoz 8)
Vendég

Mami drága! 8)

nagyon fotogének a kicsikék :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mami, csudaszépek a maszatkáid :lol: :lol: :lol: Nevekben segítünk, írd meg a vezetéknevet aztán ötletelünk :wink:

Gyugyi ha új szakmát keresel, lehetnél tényleg szonográfus, már olyan profin megy! :D

Luca, jó a kutyis kép :lol:

Edinka, jó hogy jöttél, és hogy jobban van a mamád! Drukk az ovihoz!

Vicuska, küldöm pirit, engem nemrég hagyott itt, remélem egyenesen hozzád megy! :D

Itt mindjárt süt a nap 8)

Kép
vickybabe

Helloka!!!

Atyaég Lmami!!!!!!!!!!! Aztamindenit!!! Gratulálok mind3 csöppséghez! :D Na jó még csak maszatkához...

Mi is úgy vagyunk vele, hogy ne rokon legyen a keresztszülő. Ő amúgy is rokon... Csakhát nálunk 1-1 barátot kiragadni is elég nehéz, nálatok 3-3-mal csak nem lesz sértődés... :lol:

Hallom Fenci mesélte, hogy eltörtem a lábam... Hát nem mondom, hogy egyszerű volt fekvőgipsszel, 2.5 hós gyerekkel, de túlvagyunk, már járógipszem van. (Mellesleg műteni akartak, de elutasítottam, most pont az hiányzott volna...)

Na megyek, aztán vigyázzatok, mert fél szemem Rajtatok!!!

Ja amúgy a lábtörésemnél sajnáltam is, hogy nem tudok menni a talira, de látom elhalasztottátok, talán arra már több esélyem van! :)

Na pusza Nektek!

Kép
Kép
sleepin

haliho 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép
Vendég

elfelejtettem irni am,hogy itt mindenkinek milyen szep mindene van...neztem a fotokat de sosem irtam ra komentet :oops: mer mire a vegere jutok nem tudom melyik kie is volt :lol: :oops: Bocsi :oops:

Vicky
Koszi igen szupi hely volt :wink:

Ticsimu
Hat en nem mondok akkor inkabb semmit mert amig ti azon aggodtok,hogy masik nemu legyen,mint ami mar van addig itt sokan mint en is orulnenk ha mar akarmink is lehetne :roll: :roll: :roll:

Vicus
Igen a tenger olyan szep kek volt :shock: :wink:
A fa az a cseresznyefaviragzas...japan neven sakura :roll: de ezeken a kepeken nem nez ki olyan jol,mint a fenykepezon :? Azok a mozgonak latszok meg kajak jag az egyik az polip a tobbi valami tengeri herkentyu nem tom en allergias vgyok a halra es tengeri bigyukra is igy nem eszem abszolut :?

Gizi
Kepek remelhetoleg jovoheten mikor az embor szobajaban lesz mar net :wink: a 31nap az jobb,mint a 35 nem :?: :roll: Closti az jo lesz en orulnek neki ha adnanak es jol bebabasodnek....de nekem mar nem adnak :cry: :roll: :cry:

Luca
Kepeket kerunk a vegkifejtetrol is :wink:

Lmami
Szupi fotok :wink: Nagy nagy hatalmas 3-szoros hipp-hipp hurra :P :P :P

Megyunk moziba este 10tol ugyhogy nemsoka...csak epp bekuksiztam :wink: Faj a hasam mar tegnap ota es hanyingerem van :? :roll: Meg babasan hagyjan de igy :? :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget :)
Én ezt látom a panelkonyhám ablakából: :wink:
Kép
Vendég

Gyugyi
Ez csudaszep :o Nekunk is van itt a haz felett mar lassan 1hete hullik,nem gyozom takaritani az erkelyt :x A nagyszobaerkelyt mar feladtam majd a bejarono holnap letakaritja :lol: :? :oops: De ami a szobankrol nyilik erkely na azt penteken lemolyoltam arra nem sok esett :wink:

Hol van mindenki :shock: :? Mi megjottunk a mozibol szupi jo volt a film 8) bar az elejet kisse elhuztak de utana....beindult es vegig jo volt 8) :wink: A cime:Vantage point (az amikor lelovik az amerikai elnokot spanyolban...vgyis igy indul 8) )

KépKép
bridget0801
Kulfold

hali,

Mami: azta, nagyon cukik :D :D nagyon drukkolok Nektek!

Bridget: szijjja!

Luca: na ezért nincs nekünk tavunk...ki sem jönne a németjucink :D és mivel bejáratosak a lakásba :D :D

de nagyon supera tavatok...egyszer lesz nekünk is...hely van bőven...csak kiásni ne kellene...itt nagyon agyagos a talaj :(

eddig suvickoltam a lakást.
apa meg füvet nyírt :D

piri szivat...a hasam fár rendesen, de niagara nem akar jönni..csak egy kis piris-barnás trutyi. az is csak a papíron (ez most jó undormányos lett, bocsi) :shock: :shock: :shock: :shock:

pedig már szedném a clostit.
szerintetek így is ez az első nap?

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Sziasztok!

Csak ezt az oldalt olvastam. Csüt.pénteken suliban voltam, tegnap takarítás, délután meg horgásztunk és Kukacka ( :lol: Én :wink: ) egy csomó másik kukackával fogott egy csomó keszeget, amit aztán a drága uram megpucolt és megsütött paprikás lisztben. Én még a szagát is utálom, így csak a pecázásban segédkeztem. Este itt voltak barátaink elfogyasztani, barátnőmmel megittunk 2 üveg pezsgőt. Gondoltam rátok. :lol: :wink: Mikor elmentek, akkor meg Társulatosat játszottam az uramnak és elénekeltem az összes szereoet. Boldog volt. :lol: :wink:

Fáj a cicim és meg is nőtt, kellett új cicitartót vennem. :roll: :lol: Uram örül. :oops: :wink:

Lmami!
Gratula 3 babácskához! Nem semmi és szívrohamot kapnék az tuti. Ja és Fenci volt olyan drága, hogy tájékoztatott telefonon, úgyhogy tudtam ám! :lol: :wink:

Sleepin!
Sajnálom, hogy eltört a lábad, nem lehet könnyű. Hogy sikerült?

Luca!
Nagyon szép a kertetek. Van a tóban halacska is?
Jól vagy?

Gyugyi!
Szép kilátás. Cseresznye? És ha érik csak kinyúlsz az ablakon?

Megpróbálok még visszaolvasni és írni mindenkinek, csak az uram leendő gyermekeink szobájába tesz fel éppen zsalugátert, kint klóg az ablakban én meg lentről aggódom. :lol: :roll:

KépKép
zsófikukac

Kisgizi :)
Trutty az még nem piri! Mikor már a rendes betét/tampon kell, azt vedd 1.cn-nek. A clostinál ez fontos!

Kukac :)
Sajnos ez kezeletlen vadcseresznye, csak a madarak örülnek neki.
Horgászat nem az én hobbim...... Pezsi viszont jöhet!!!!

Filozófus kollegám mondta volt:
Az értelmiségiek előtt két út van: az egyik az alkoholiznus, a másik járhatatlan. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gyugyi!

Mi tegnap a barátnőmmel 2 üveggel ittunk meg :oops: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na, teljesen kész a tó.A partját is körbeásta nekem a szomszéd fiú, már belement a fű.Jól elfáradtam, 3 órát voltam kint.

Holnap többet pihenek, bár nehezet ma sem csináltam, és rájöttem, hogy a sarkamra ülve is lehet gazolni. :lol:

Hát, csajok...a kutyának azért van saját tava, hogy ne a nagyba menjen be.Nem is megy bele,tudja, hogy nem az övé.
Viszont egész nap azzal szórakozik, hogy a szomszéd kutyával rohangálnak a kerítés mellett.Kitiporta az utat teljesen.Egy rohanás-tó-fürdés.Visszarohanás-sárdagasztás.És ez megy órákig.
Úgy néz ki, mint egy disznó.
Ő is bejáratos a lakásba...de csak szigorúan száradás után, és a szobákba nem mehet!

Kép koszoskutya

Kép halacskák

Kép Rezső, a legnagyobb hal.

Majd teszek a tóról, ha kinyíltak a virágok!Bár ugyanolyan lesz, mint a tavalyi...
Na, nem untatlak Benneteket tovább...bocs, hogy nem reagálok semmire, megyek aludni!
Vendég

Sziasztok!

Jaj, de korán van!És ronda az idő is... :cry:
Vendég

Luca
Foto barmikor johet :wink: Aranyhalak :o es milyen szupi lett... :roll: mutass meg fotot 8)

Gizi
Haaaj :D

Felkeltem jo keson most meg megyek ebedelni a csajokkal aztan jon a kabeles lesz net a benti szobaba es akkor hamarosan nekem is lesz mit feltoltenem a geprol 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, a Te képeid is szuperek!
Mindig mutatom a gyerekeknek is, tegnap is néztük őket!

Megállapították,hogy Nálatok sűrűbbek a cseresznyefák, mint Gyugyiéknál! :lol:

Nekünk meg nincs is sajnos cseresznyefánk, hiába ültetek, nem marad meg.... :cry:

De a szomszédnak van, majd arról teszek fel fotót!
Vendég

Pálinkásat :!:
Még mindig utálom a hétfőt!!!!! :evil:
Vendég

Jaj luca de draga vgy :oops: de most itt a kabeles es megcsinalja a szobaban a netet aztan akkor tudok majd kepeket normalisat felrakni 8) Mer a benti gepen vannak es mar vgy 2honapja szaraxik a net ugyhogy most oda kulon bekotunk egy masikat.Most a nappaliban van 1 onnan irok de itt meg nincs fotom :? neha meg ember laptopjarol azon meg plane nincs :? Az enyemrol nem is beszelve tele van virussal nem hasznalom mar tavaly ota :lol:

Gyugyi
Melyik napot szereted? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

Gyugyi!
Én is utálom. Még csak egy órája vagyok az irodában, de már 2X idegrohamot kaptam! :evil: Elegem is volt ebből a hétből! :lol: Lehet nekem is sztrájkolni kéne????

Luca!
Halak szépek. Macskák nem próbálják elkapni őket?

KépKép
zsófikukac

Zsófi!

Nincs macska.Mert elkapja a kutya. :lol:
Vendég

Luca!
Hát erre nem gondoltam! hihhihihih :lol:

KépKép
zsófikukac

Edinka!!!

Sok szerencsét Vikinek az oviban!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt! 8)

Kép

Luca!
akár az én kutyám látnám :lol: ,szorozva 4-el....nálunk is ki-be járkálnak..... :shock: azért takarítok naponta 3x :roll:

Nati!
új a vonalzód,szupi :wink:

Edinka!
hajrá ovi 8)

Gizi!
meggyütt rendesen a rühöse? :D

Bridget!
képeket!!!!!!!!!!!még!!!!!!!! 8)

Kukac!
pezsi fincsi :D urad horgász+barkácsember eccerre? :lol:

nekem após nagy pecás, tegnap is küldött 8 db halat :shock: alig fért be a mélyhűtőbe :roll:

Gyugyi!
szép a kilátásod :P

ma lesz az első munkanapom....ráadásul du-os...gyűlölöm....este 8-ig, meg ami elmebeteg éjjel jön :twisted:
Vendég

suliból............

Bridget :)
A szombatot kifejezetten kedvelem! :lol: Vasárnap is kellemes.... :wink:

Ha délutános vagy, akkor az éjszakai elmebetegek is Hozzád tartoznak? :lol:
Apjuk megbékélt már?
Halakat is utálom..... Kivéve a panírozott halrudacskákat! Az fincsi!!

:lol: :lol:
Vendég

Gyugyi!
ja, az éjjel jövő, 1 hete sántító macskák is 8) :shock:

apjuk este kibékített, megmaszírozott először..... :D aztán... :oops: :wink:

persze ez nem jelenti azt, hogy minden meg van bocsátva :roll:
Vendég

Sziasztok!

Kis késéssel, de beértem a munkahelyemre. Visszaolvasok.

Pusz.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Tele vagyok ragyával.... :twisted: remélem ez azt jelenti, hogy közeledik drága piri :lol:
Vendég

Gáz ez a mai nap, mindenki sztrájkol... Hol vagytok? Hiányolok ám mindenkit! :D

Vicuska, remélem piri közeleg feléd :wink: Bár, én már 1 hónapja tele vagyok ragyával...lehet ennyire bekavart a túlstimu? Máskor nekem is csak piri előtt jön... :roll:

Kép
vickybabe

mennem kell, míting van :?

Kép
vickybabe

Kukac :) Hát félreléptem... :oops: Siettem be, mert hallottam, hogy sír a gyerek, hát ez lett a vége. Azon a lépcsőn melleseg Anyukám már egyszer eltörte ugyanott a lábát, úgyhogy azt hiszem nyáron lebontjuk és újat csinálunk, nem játszunk 3 a magyar igazság-ot!

Gyugyi :) Amennyire utálod a hétfőket (ha még szándékodban áll) tuti hétfőn fogsz +-t tesztelni! Már csakazértis! Azért írtam, hogy szándékodban áll, mert nem vagyok naprakész, utolsó infom, hogy szüneteltettek.

Majd rakok képeket a kis Gézengúzról, csak most 2 gépen élek egyszerre és a másikon vannk feltöltve...

Amúgy görcsölget a hasam, de meg nem jön, gondolom a szoptatás miatt, minden esetre elég fura... Remélm nem jön meg, nem sok kedvem lenne hozzá... Kéri valaki? :lol:

Amúgy Gyugyi panorámájáról jut eszembe, lefotoztam amikor esett a hó, csupa virág volt a barackfa, és sütött a nap. Majd azt is feldobom, érdekes... :)

Na megyek mielőbb ébred Őfelsége!

Kép
Kép
sleepin

Vicuska
A heten lesz 8) :wink:

Gyugyi
Jegyeztem a napokat :wink:

Hun van mindenki? :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vicuska!

Köszi a régit már untam :lol: :lol: :lol:
Vendég

tenyleg szupi jok :o

KépKép
bridget0801
Kulfold

sziasztok

bridget

ha olvastál elnézést is kértem érte, hogy itt azon agonizálok, hogy miért fiú
bár töredelmesen bevallom, amikor Árpiról kiderült, hogy nem Tünde, ugyanezt éreztem, pedig 6 éve vártam rá...meg kellett barátkoznom a gondolattal, hogy fiam lesz...nem tudtam leképzelni hogy fogok neki énekelni, verselni...hát sehogy, úgy ott hagy, mint eb a szaharát...a gyerekdalokat se szereti, se tőlem se cdről...meséből soso, mekk elek, az jó, de a vízipók csodapók nem...bezzeg a reklámok! :evil: :evil:

mingyá folyt köv...

Kép
ticsimû

Szép napot!

Mami!

Gyönyörű a 3 csöppséged! :wink: Tényleg, mi van ha osztódnak? :shock: :lol:

Gizi!

Annyira bíztam pedig.... Azért még ne add fel!

Luca!

Nagyon szép a tavatok! A kutyátok meg pont olyan hülye, mint a miénk! :lol: Micsinál a tietek ha dörög az ég? Köszi a privit! Ismerem a csajt! Péri ugye? Mert csak akkor! :lol:

Nati!

Jók a vonalzóid! :wink:

Bridget!

Jók a képek! :wink:

Ticsi!

Én gondoltam, hogy fiú, csak azok képesek ilyen kellemtlen tüneteket okozni! A lényeg, hogy minden rendben van! :wink:

Gyugyi!

Te képed is jó! :wink:

Vicuska!

Szerencséje apjukodnak..... Enyim is kényeztetett ma, tegnap mosolyszünet volt! :roll: Mi csak a maszírig jutottunk! :lol:

Kit hagytam ki? :roll:

Nagyon szenvedtem a hétvégén! 3 nap alatt 3 kilo ment le! Nem tudok enni, inni... Ma reggel végre elmajszoltam egy kiflit! Még soha nem csinált velem egy gyerek sem ilyet! Márcsak abban bízom, hogy ez teljesen más, ezért a vége is más lesz! :roll:
Vendég

Ticsimu
Tudom,hogy irtad hisz olvastalak...csak tudod amikor itt annyian babara vagyunk es olyat olvasunk,hogy valakinek mar a 2.babaja lesz es o nem tudom,hogy is fogalmazzam "csalodott a neme miatt" hat akkor kicsit azert az bant :roll: :? es tuti masok is velem vannak azert mert csak en jegyeztem meg :roll: De en nem bantani szerettelek volna :roll: csak ha te olyanokat irhatsz...szerintem az en velemenyem ahoz kepest kutya fule :roll:

Groni
Kocce...pihengesse...3kilot fogytal :shock: Uhh...nem baj jon meg a duplaja is akkor meg az lesz a baj :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

gröni

én Árpival még csak nem is émelyegtem!!!!!!!!! akkor most mi van?
az uncsitesóm is végighányta a két fiával a sok hónapot...hát más lesz a természete, az tuti

ja róka itt is visszatért, és még rosszabb, mint volt...reggel este jön!

bridget

én nem sértődtem meg, ha kertelnél, az lenne a rosszabb, én megértelek, lehet eccer én is lejutottam volna odáig, hogy mindegy...viszont a szíve mélyén mindenki akar vkit...nem? mondjuk oké legtöbben mindkettőt, de sorrend akkor is van...de hát ember tervez, Isten végez :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
ticsimû

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?