Új privát üzeneted érkezett!

Vicuska!
Èn díler!! :roll: Soha!!!!!!!!! Tegnap csak ártatlanul ajánlottam egy oldalt,ahonnan filmeket (többek közt ilyet is),zenéket lehet letölteni. :P Aztán mára hova fajult! Kép

Amúgy akiknek elküldtem a címet: nem megy egyszerüen csak úgy. Kell hozzá filmletöltös progi is (pl.torrent) :wink: Amit persze a netröl tudtok leszedni,ha még nincs! 8) 8)
susy75

Jó éjt Mindenkinek! Piszkos álmokat!!

Kép
susy75

Vicuska!
Küldtem privit! Nehogy kimaradj a jóból! :lol: :lol: :lol:
susy75

Jó reggelt Mindenkinek!
Pocsékul aludtam, hasogat a hátam, nem kaptam levegőt, és zúg a fejem. :cry:
Vendég

Szép szombatot! :lol:

Kép

Susy!
köszi a privit 8)

Luca drága!
mi történt veled az éjjel? :shock: remélem jobban vagy és ki tudod pihenni magad napközben :roll: :wink:

Apa elment konferenciára :D
Vendég

Bridget!

többx is láttalak mégse írsz nekünk :( :( :(
pedig én kivi vagyok, hogy sikerült az utazás :roll: :lol:
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek! :)

Bundikenyér!!!!!hihihihi!
Azt csináltam én is reggelire most :D Erre bekapcsolom a gépet, és az a téma :D

Nemsokára meg nekiállok a halászlének :) Vicuska.......... :wink:
Vendég

Pálinkásat! :)
Hagymát pucútam. Egy kilót. Megint bűzlik a lakás! :lol: :lol: Pirított hagymakarikákat sütök az ebédhez! Fincsi! :wink:

Mizu ma reggel? :D
Vendég

Melus!
szija :lol:

hozzál halászlét :wink:
Vendég

Gyugyi!

te szeretsz bebüdösíteni!!!!!!!!!!!!! :lol:

én ma (is) szalma vagyok :( :shock:
ma is kérdeztem apjukot, hogy mikor és hova visz el engem? :roll:
erre ő, majd nyáron :shock:
mondom, akkor más programunk van :D :wink:
ő:micsoda? :evil:

de így legalább nem kell főznöm 8) , én el vagyok zacskós levesen is :D
Vendég

Ja, és a madarak túlélték az első éjszakát a macskával meg a kutyákkal 8) 8) 8)
nagyon kinyílt a csípájuk, tegnap még kussban voltak, ma már csiripelnek ezerrel :shock: :lol:
Vendég

Vicuska
Jaj tegnap is csak beugrottam...meg elotte is de titeket nem volt idom vegigolvasni de most epp azt csinalom :lol: Jo volt az ut van par fotom telon amit talan feltok rakni a tobbi meg a gepen van...mint altalaban :? De majd ha fellesznek rakva a jok akkor a linket ugyis berakom :wink: Szal szupi idonk volt...bar meg nincs nyar es a szel is fujt :roll: ragyogo napsutes volt 8) Nagy ablakos Expresszel mentunk a panorama kilatas miatt na meg ez egybol atszallas nelkul oda vitt :) Majdnem 3oras ut volt :? utkozben viszont a Fuji-t lattuk meg a tenger mellett mentunk szal szupi volt :P Legalabbis en imadom a termeszetet :roll: :oops: Voltunk safari parkban,delfin show-n eletemben eloszor vegre lattam delfint :shock: :lol: a tengerpart mellett volt a szallas tengerre nezo,szobaval,ebedlovel,tarsalgoval. :) 6fogasos vacsi volt :lol: es a reggeli se volt semmi :wink: es ez mind bele jart a szoba araba :shock: Mindenki kimonoban maszkalt a hotelben...igy en is sokkal kenyelmesebb volt mint kirittyenteni magam minden egyes vacsihoz :lol: Szupi volt naon es elterveztuk,hogy minden honapban megyunk valamerre. :wink: Jaj hat nagyjabol ennyi :roll: es csutortokon parom is meglepetesbol hazajott :lol: ugy hianyzott mar :roll: :oops: Tegnap vacsit foztem Milanoi makaroni,fokhagymas piritos es salata volt a menu...aztan alvas volt :roll: Jah meg nagytakaritottam az erkelyen :? Ma meeg este bulizunk 8) Itt mar du-5van :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Az nehéz lenne Vicus, nincs autó, gyere el enni :)
Vendég

Sikerult visszaolvasnom 4 es fel napot :?

Gizi
Igen tom en is naon orulok neki es ebben a honapban veszek LH tesztet es ragyurok...homerozom is 8)

Groni
Nagy nagy Gratula :lol: :lol: :lol:

Ticsi
Szerintem voltam doki ota...hetfoi irasoknal nezd meg :roll: Amugy meg csutortok este ertem haza ember is...penteken meg vizum utan futottam :? egesz nap elvoltam 8) Most viszont irok de senki nincs itt :?

Susy
http://distrib.foreverliving.com/market ... siteID=HUN
Ez az amivel Baba foglalkozik :wink: Vilagszerte mindenfele elerheto meg itt is :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

most keltem :shock:

alig állok a lábamon, remélem a lókötök szívják az életerőmet és nem valami kórság bújkál bennem...most iszom a kávét hátha....kutya neheztelőpen néz rám(még nem vittem le)....egész éjjel szexeltem megint álmoimban baszki :shock: nem konkrétan hanem mikor egy úúj pasival épp az első csok magasságágbnan jártok....összesimik, csokok, jaj csuda izgalom....és ezt ezer fickóval kb....ez így nem mehet tovább....küldd az a linket hamar Susy.... 8) elég ha leszűkíted egybizonyos fajta filmekre :wink: :lol:

Ticsi!!

Mi votl a dokibánál??? ugye minden rendben a kis Tündérkével...

Vicuska!!

macskák nemlógatják a nyelvüket bokéáig a kalitka rácsainál?? érthetetlen 8) az enyimek az ablakra szálló galambtól megőrülnek :)

Bridcgeet!

ez igen! ez gyönyörű út lehetett, nagyon irigyellek érte én is imádok utazni....na majd az ikrekkel bejárjuk újra a viléágot :lol:

Gyugyi!

Rántott hagymakarika óó az finom általában,,.most az is broáfka,...na majd elmegyek a kifőzdébe ott lövök magamnak valamit az első 12 hétben elleszek így, aztán majd haladunk tovább :lol:
Vendég

Mamiiiiiiiiiii :)
Hol az a kép mán????????????????? :D :D :D :D
Vendég

Lmami
Jaj az volt de piri miatt a gyogyfurdoket kikellett hagynunk..barinomnek is megvolt :evil: pedig itt aztan csudaszepek vannak :roll: Nagyon orulok am a 3babadhoz...es amikor olvasgatlak mindig az van bennem...talan az en parom is meggondolja magat es nekem is lesz lombikbabam...sitty sutty ugy ,mint neked :lol: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gyuygikám ennyi szexuális fantizáiálás mellett semmire nincs időm 8) megyek mááááá a leendő nagybácsiohoz beszekenneltettem és jövök nya

micsoda türelmetlen népség :lol: :wink:

Imádlak érte titeket... :lol:
Vendég

En meg mentem keszulodni mert embor jon hamarosan oszt en meg meg itt ulok el se keszulodtem :lol: :lol: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!
jó lehetett az út, képeket kérünk :lol:
estére meg ereszd el a hajad :P :P :wink:

Mami!
igen, én is fotókat akarok 8) 8) 8)
de jó neked, én már álmomban sem :oops: :roll: :shock: :?
(műtét óta abszolúte frigid vagyok.....nem tom mi a csudát csináltak ott bent, lehet kivettek vmi fontos alkatrészt ami kell a libidóhoz? :roll: :oops: )
Vendég

szép jó napot kedveseim!

frankfurti leves, túrógombóc menü készül....

hamarosan leírom a tennapi napot...hát...

izé...

addig rágjátok a kefét!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
ticsimû

Ticsimu
Te miota is tod,hogy babat varsz :roll: :oops: Bocsi csak nem tom en mar itt voltam-e akkor vgy sem :?: :roll: :oops:
Tyu nalatok leszek ebedre mert en mindkettot naon szeretem es de reg ettem mar :roll:

Vicuska
Jo volt persze ha melegebb lett volna napoztunk is volna na meg emberrel is jobb lett volna...szal lehet ezt meg ragozni :lol: A teloval keszitettet megprobalom felrakni bar az nem sok es nem is muveszi de azert gondoltam azokra akiket ezestleg izizben erdekel :wink: 8) Este meg szandekozom jol becsiccsenteni...mer amikor nem jott meg nem ittam mert azt hittem babas vgyok :roll: :( ezert ma beleadok apait anyait 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mit tesz a születési sorrend:
A mama ruhái:
1. gyerek: azonnal kismamaruhákat kezdesz hordani, amint megállapítják a terhességedet.
2.gyerek: ameddig csak lehet, a rendes ruháidat hordod.
3.gyerek: a kismamaruháid a rendes ruháid.
Felkészülés a szülésre:
1.gyerek: vallásos áhítattal gyakorlod a légzéstechnikát.
2.gyerek: nem gyakorolsz, mert emlékszel, hogy a múlkor sem segített.
3.gyerek: a 8. hónapban előjegyzed magad epidurálra.
Babakelengye:
1.gyerek: előre kimosod, színek szerint rendezed és precízen összehajtogatod a babaruhákat.
2.gyerek: ellenőrzöd, hogy még tiszták-e és csak a legsötétebb foltokat tartalmazóktól válsz meg.
3.gyerek: már miért ne viselhetnének a fiúk is rózsaszínüt?!
Aggódás:
1.gyerek: az első nyugtalan nyösszenésnél vagy fintornál felkapod.
2.gyerek: akkor veszed föl, ha üvöltése felzavarná az elsőszülöttet.
3.gyerek: megtanítod az elsőszülöttet, hogyan kell újraindítani a mechanikus hintát.
Cumi:
1.gyerek: ha a cumi leesik a földre, elteszed, amíg otthon elmoshatod és kifőzheted.
2.gyerek: ha a cumi leesik a földre, a cumisüvegből vett folyadékkal leöblíted.
3.gyerek: megtörlöd a pólódban és visszadugod a szájába.
Pelenkázás:
1.gyerek: óránként bugyrot cserélsz, akár kell, akár nem.
2.gyerek: 2-3 óránként pucolod a dedet, ahogy szükség van rá.
3.gyerek: igyekszel még azelött kicserélni a bugyrot, hogy a többiek panaszkodni kezdenének a szag miatt, vagy a térdét kezdené verdesni.
Babaprogramok:
1.gyerek: eljártok babatornára, babaúszásra, babazenére, és babameseklubba.
2.gyerek: eljártok babatornára.
3.gyerek: eljártok a közértbe meg a ruhatisztítóba.
Kimozdulás:
1.gyerek: első alkalommal óránként rácsörögsz a bébiszitterre.
2.gyerek: mielőtt elmennél otthonról, még meghagyod a számod, ahol elérhetnek.
3.gyerek: meghagyod a bébiszitternek, csak akkor hívjon, ha vér folyik.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!!!!

Ez tényleg igy van! Én már csak tudom!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Az elso 3 a gyorsvonatbol keszult,a 4. en a parton a parom nevevel :oops: :lol: az 5. a 6fogasos vacsi :lol: a 6. pedig az erkelyunkrol keszitett foto...de majd az eredetikbol is rakok fel ez csak egy par kep a telomrol :roll: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nati
Most loptam iwiw-rol :lol: :lol: :lol: olyan jokat szokott felrakni barinom nem is tom honnan szedi :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Ezek ismet telos kepek igy kerem elnezni a minoseget :oops: Majd errol is van a gepen jo marmint meg a fenykepezoben :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!

Nagyon szép helyen voltál :lol: ,milyen kék a tenger! :lol:
az a tengerparti párod nevével nagyon ott van! 8)
ezek milyen fák? :roll:
és mik azok a mozgó állatnak kinéző kajaszerű vmik? :shock: :D

ticsimű!
ne csigázz minket plííííííííííííííííííz :twisted: :D :D

kisuvickoltam az egész házat!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :roll: :lol: :lol:
Vendég

ez a nászutunkon készült :lol:

Kép

ők az új gyerekeink :P

Kép

szülinapi lilomom 8)

Kép
Vendég

Itt vok

Minden a legnagyobb rendben van, szerencsére...nekem fura, hogy a nyaki redője nagyobb, mint Árpinak volt, de az értékeken belül van!
72gramm, 65,5mm...mozog, dobog, a bátyjához hasonlóan tele volt a pocija magzatvízzel! Alig akarta megmutatniu magát a dottorbácsinak, folyton elmozdult, nagyon vicces volt.... :lol: :lol: :lol:

Állítani kell a vonalzómon!

Képet nem túl érdekeset kaptam, azért felteszem majd, a videjóról próbáltam volna képet menteni, de nem tom hogy kő....

Szóval a lényeg...TÖKÖS!

Tünde megint nem sikerült, egyelőre nevenincs babó, fiúneveken én nem gondolkodtam, annyira tuti voltam benne, hogy a 16. napon volt eksön, a 18-on repedtem, két nap alatt kinyíródott apa y-nja, hát nem! most már erre se lehet adni!

Sose lesz lányom!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Elnézést kérek azoktól, akik ezért most haragszanak rám, mert a lényeg, hogy egészséges, és mindene megvan, de annyira vágytam egy kislányra....
Bocsánat!

Kép
ticsimû

Meggondoltam magam, nem állítok a vonalzómon!

Majd, ha a következő alkalommal is ugyanazt látjuk, elvégre Árpi ekkor még kislány volt, egyértelműen! Hátha történnek csodák!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
ticsimû

Bridget, szupi helyeken jártatok! 8)

Vicuska, nagyon szép a virág! És az új családtagjaitok is aranyosak, bár én a madarakat csak képen szeretem...

Ticsi! Gratula a kistököshöz! :lol: :lol: :lol: Majd a 3. kislány lesz! :wink:

Kép
vickybabe

Susy, köszi a linket! :D

Mami, fotókat AKARUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
vickybabe

vicky

köszi, de apa nem akar több gyereket, nélküle meg elég nehéz lesz!

megnéztem Árpi videjóját, hát így, hogy konkrétan kerestem, hogy látom-e bizony láttam, csak akkr, amikor a doki mutatta, éppen olyan szögben állt, hogy nem látszott, és szép szabályos szeméremcsontok voltak...de előtte, többször is lóbálta a lompost....semmi kétség, tökös!

Kép
ticsimû

Vicky!
szia :lol: , hogy vannak a tujáid? :D

Ticsimű!

gratula a tököshöz :P
(hátha még lesz belőle kiscsajszi.... :shock: :roll: )

Kép
Vendég

Ticsi :)
Kép
Vendég

Laptetű!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Ticsi, még meggondolhatja a párod azért :wink:

Vicuska :D köszönik jól vannak, hiányoltak Titeket múlt héten :D Piri még nem jelentkezett Nálad?

Kép
vickybabe

Vicky!

nem :evil:
úgyhogy mindenki küldje 8)

nagyon pang a topic. :shock:
mindenki kirándul?vagy mégis csak szexel? :oops: :P
Vendég

Vicuska :)
Hát nem........ 8)

Hétvége van. Na de ennyire????? :roll: :lol: :lol:
Vendég

Let's talk aboute sex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok,

Mami: 3szoros gratula! :D :D :D

Gröni: grat a 7mm-es szívhanghoz4 nem lesz itt semmi gond! :wink: :D

Ticsi: gratula a kitököshöz! tesóméknak is csak lánynevük vol, aztán lett 3 fiuk..a 3 nevét szinte a szülöszobában találták ki :lol: :lol:

Bridget: nagyon szuper lehett az utazás, képeket :!: :!: :!: :!: :!:

nekem holnap cn1.
tegnap volt egy kis rózsaszín, ma egy pár csepp piri és hasfájás.
lehet, hogy a met abbahagyása kavart be, és lett megint 31 napos :?:
ma mindenesetre bevettem újra a metet + elkezdtema bromot. eddig nem mertem, mert annyi munkám volt, hogy nem mertem megkockáztatni a rosszullétet. cn-2től jön majd a closti.

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Jó reggelt

Ticsimű: Én "megértelek" én is szeretném ha a kistesó nekünk kisfiú lenne, hisz nekünk már van egy kislányunk, mellé jöhetne egy kis tökös 8) De ha kislány lenne, azt sem bánnám, ugyan úgy várnám mint egy kisfiút. De a szívem mélyén én tököst szeretnék.
Figyi, Viktóriára is azt mondták a elején, hogy kisfiú lesz :shock:
Szerintem a köldökzsinór lehetett a lábaközött :roll:
Aztán utána már egyértelműen kislánynak nézték.
Szerintem még túl korai azt mondani nálatok, hogy tökös lesz, hisz még fiatal terhes vagy :P Maradjon Tündike :wink:

Holnap viszem Viktóriát a oviba :P
Kiváncsi leszek, tetszeni-e fog neki :D

Mostanában én is, ritkábban jövök, de senki sem hiányol :cry:
Anyuci már jobban van, már nem járókerettel jár hanem könyökmankóval :D ez már nagyon jó haladás.

Puszika

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Edinka, nekem sokszor eszembe jutott, hogy régebben gyakrabban jöttél!!!

Nekem is otthon van már Apukám, de Neki még feküdni kell, még fekvőgipsze van.
A körgipszet sem tudták még rátenni, mert nehezen gyógyul a sebe.

Ticsi, elhiszem, hogy csalódott vagy!Ha az ember kislányt szeretne, és nem az lesz, persze, kicsit csalódik.Persze, az a lényeg, hogy egészséges legyen.

Nekünk sincsenek komolyabban fiúneveink.Bevallom, én is kislányt szeretnék.
De engem vigasztal az a tudat, hogy párom is, meg a lányaim is egyértelműen fiúcskát szeretnének.
Nekem fogalmam sics, milyen egy fiúgyerek, még nem is láttam közelről, nekem a két lány után nagyon furcsa lenne!Barátnőmnek is 3 lánya van!
Úgyhogy most Tesóméknál nagyon figyelek!És tündéri a fiacskájuk, úgyhogy kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy talán nekem is ilyen lesz! :lol:

Amikor az első gyerekem született, fiút vártam.Akkor még nem mondták meg a nemét, de végig fiúban reménykedtem.
Aztán lány lett.Anyira örültem Neki, csak hónapokkal később jutott eszembe, hogy jé, én nem is ilyent szerettem volna! :lol: :lol: :lol:

Szerintem ha már megvan, tök mindegy, hogy milyen, tényleg egészséges legyen!

Gondolom,Natinak meg a kislány lenne furcsa...
Vendég

Egyébként nekem is megmondták a 12 hete uh-n, hogy mit látnak.
De csak a párom tudja, meg 1-2 ember, a család sem.
Mert én is úgy vagyok vele, hogy annyira korai még, felesleges még tutira bejelenteni, hogy ez lesz...

Tegnap délután kint voltunk az udvaron.Családi kollektív munkával lecseréltük a tóban a vizet, beletettük a szökőkutat és a lámpákat.

Fura, hogy nem egyedül kell csinálnom mindent...igaz, ennek is van hátránya, másnak is vannak saját ötletei, és nem mindig az én évek alatt kipróbált módszereimet követjük... :roll:

Csináltunk egy csomó képet a munkálatokról. :lol:

Elfáradtunk, a kutya is kiterült a végére. :lol:
Vendég

Pálinkásat :!:

Felraktam reggel a kotyogós kávéfőzőt.... Ki is főtt... Töltök magamnak, már csorog a nyálam...
Átlátszó lé folyt belőle! :shock: :shock:
Hát nem tettem bele kávét, bammeg. :roll: :lol: :lol:

Luca :)
Képeket!!!!!
(Nekem van fiam, majd segítek! :wink: Zacsi alól könnyebb kitörölni a kakát, mint a nuniból! :D )

Mami :)
Tőled is!!!!!

Edinka :)
Dehogynem!!!! Csak néha gondolatban hiányolok mindenkit, a leírásig nem jutok el.... :oops:
Én is tudtam mindkettő nemét. :)

Kisgizi :)
Akkor az út már megvan! Indulás! Hajrá closti! :wink:
Vendég

Luca!

Én még a 3.-nál is fiút szerettem volna :lol: :lol: :lol: !
Vendég

Gyugyi!!!!
Mondanám , hogy szőke vagy de nem......
Vendég

Nati, akkor Te megértesz...a szokás hatalma. :lol: :lol: :lol:

Kép Ez a saját tavacskája.
Vendég

Nati :)
Belül szőke!!!! :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: