Vicuska!
Te javíthatatlan vagy!
Mika Peti az a doki, akihez járnék, ha nem lenne a mostani!
Szegénykém!
Nem is tudok mit írni, de ezek a pasik olyan köcsögök tudnak lenni néha!
Susy!
Apjuk regelt és csókoltat! Igaz még nem töltött le semmit! Megnyugodtam, de most meg azon parázok, hogy most is dobog-e, nemcsak akkor!
Nem vagyok normális!
Nati!
Köszi, így akkor tényleg nincs min aggónom!
Max annyit, hogy neked óriás bébiid voltak!
Mondjuk ez várható nálunk is, fiam 42 cm volt 28 hetesen, az angyalkáim 30 körül!
Mami!
Basszus, hogy miket össze nem hordasz!?
Tényleg terhes vagy!
Hát én már lassan nem merek senkivel szóba elegyedni, mert nem jön ki egy értelmes mondat a számon és képes vagyok elaludni két mondat közt, apjuk legnagyobb örömére!
Ticsi!
Az tényleg szar volt, mondjuk nekem a 18. héten csinálták! De a 12 hetes sem volt kutya, hol alulról néztek, hol hasin! És olyan ciki volt, azt írták a papírra, hogy az anyai hasfalvastagság miatt kellett hüvelyit is csinálni!
Pedig vannak nálam dagibb nők is, nem tom azokéra mit írnak!
Luca!
Megismertem, olyan kisfius pofija van, nem lehet elfelejteni!
Amikor a 18 hetes babánál elfolyt a magzatvíz, ő vizsgált és másnap lekisért az uh-ra is, végig ott volt és szépen elmagyarázott mindent! Ha nem jön HB, akkor őt választottam volna!
Nekem is hihetetlen, olyan mintha nem is velem történne, de a neheze még hátra van! Hétfőn hívom a dokit, aztán kiderül hogyan tovább!
Gyugyi!
A csajok zebráját hánytam le!
Na nem vészesen csak sav jött vagy mi, de akkor is undorító volt!
Álltak az ótok, jöttek szembe, a doki is, én meg ott rókázok! Közben meg olyan gondolataim voltak, hogy most hagyjam ott? Micsinájak vele?
Ditke!
Köszi. Minnyá küldöm! Szerdára ki is derül, hogy mija helyzet?
Zsu!
Köszi neked is! Te mikor kezded a fogit?