Új privát üzeneted érkezett!

Edinka!
Tök jó a szép nagy tüszöcske! Most tuti elkapjátok! Ès gyere sürübben! :lol: :lol:
susy75

Luca!
Olyan szépek a halak, ugye? Képzeld tavaly valamikor szaporodtak, és lett több száz kicsi. Apósom nevelgeti öket külön, hogy a nagyok nehogy megegyék öket,aztán eladja. Nem kis pénz lesz,mert a szebb mintázatúak elég drágák. :roll:
susy75

Susy, nálunk nem eszik meg.Már nem férnek el a tóban, annyi lett nekünk is.Tavaly szerencsére nem szaporodtak, úgy látszik éppen akkor cseréltem le a vizet, amikor ikrát raktak, és nem élték túl.Nem is bántuk, szegénykéknek nem lesz hely úszkálni.

Mi még nem adtunk el egyet sem.Lehet, hogy ebből gazdagodnánk meg?Na, este mondom is a páromnak!

Edinka, nagyon szorítok, hogy sikerüljön ebben a hónapban, minden esély megvan rá!

Gröni, hogy döntöttél?Mikor mész uhura?Látod, Maminak is 6+3-nál lett 3 szívhang! :lol: :lol:

Várjál hétfőig!Gondold el, ha még nem lenne, mit össze izgulnál!
Mint Vera a másikon!
Vendég

Lmami :D

HURRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! Hatalmas gratula a gyerkőcökhöz. 3-as ikrek?
Elhiszem, hogy enyhe sokkot kaptatok. De ügyesen megoldjátok a dolgokat.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Csajok!

Nagyon nincs kedvem dolgozni. :oops: Szédelgek, émelygek, nagyon fáradt vagyok. :?
Pedig tudom, hogy most megint túlóráznom kell majd. :roll:

kobzoszsu

Köszönöm Mindenkinek lányok :lol:

a hármas ikres képektől egész sirhatnékom támadt :lol: félek ritka az ilyen idilli pillanat három gyermekkel :lol: :wink:

no de mindegy majd meglássssukkkkkkkkkk

lehet mégse költözünk vissza a belváros szívébe :wink: :lol:, hanem veszünk egy szép kertes házat aztán kicsapom őket a kertbe 8)

zsuuuu

már fogigátlós hónapban vagy éljen éljen....igyál igyál igyál

most még csk készitsdmagad....de a stimu alatt nyomd be a napi négy és fél liert meglásd segiteni fog :wink:
Vendég

Mami

Beszélj majd hozzájuk sokat végig míg a pociban lesznek, és meglátod nagyon jó babák lesznek. :wink: A barátnőm, akinek 2-es ikrei vannak (2kislány és 2 hónaposak), nagyon jól elvan, csuda jó babák, nincs annyi gond velük, mint valakinek eggyel :roll: :wink: :D Bízz abban, hogy a te babáid is ilyen jók lesznek! Ja és itt ahol lakom, akinek legutóbb 3as ikrei születtek, kaptam a várostól egy lakást :wink:
Vendég

Mami!

Aztaa! :shock: GRTATULÁLOK!!!!!!!! :lol: De ugye min is lepődök meg! Khmmmm, az én uram megmondta, a minusz kettes szemével! :lol:

Olyan jót aludtam, minnyá visszaolvasok!
Vendég

Luca!
Látod milyen jó ötlet. Biztos otthon is van rá kereslet, gondolom akinek kerti tava van megveszi a halacskákat. Eddig eszetekbe se jutott eladni öket?
susy75

Ticsi!

Minnyá küldöm! Aszittem, hogy elküldte valaki! :oops:

Zsu!

Nem keresek már, meg kell bíznom a dokimban! Ha ez a nagy "szaktekintély" ilyen választ adott, nem tom mire számítsak a többitől! :roll:

Vicky!

Mondjuk az is valami, hogy írt és rekordgyorsasággal történtek a levélváltások! :lol:

Luca!

Reggelre megálmodom! :lol: Annyit mondott a doki, ha estleg korán megyek, menjek pár nap múlva! Arra gondoltam, hogy ha holnap korán lesz, elmegyek hétfőn is! :roll: Annyira szeretném már látni!

Susy!

Ebbe a tóba iccaka faszán bele lehet esni, meg nappal is! :lol: Vagy ott ház tövénél az nem járda? :roll: Viszont szép! :wink:
Vendég

Nati!

Ez már fogkímélő?

Melus!

Mi el sem mertük mondani! Két jelzálog, két gyerek mellett, kevesebb fizuval! Asszem anyám menne kötelet keresni, ha megtudná! :lol:
Vendég

Gröni!
Igen,az járda. Hát részegen nem ajánlatos arra járni! :lol: :lol: Egy kiskutyájuk már belefulladt télen, befagyott, ö meg ráment és beszakadt alatta. :cry: :cry:

Csajok! Nem tudom érdekel e valakit filmletöltös oldal. Most az egyiknél,amit én használok meghívó nélkül lehet regisztrálni. Ha érdekel valakit elküldöm privibe a címet! :lol:
susy75

Susy!

Nekem küldd el léccike! Szegény kutyus!
Vendég

Gröni!
Küldtem!Èn szeretem,mert ugye otthon moziba nem tudok járni és így megtudom az összes mozifilmet - ami érdekel - nézni! :lol: :lol: Ja meg zenéket szoktam letölteni.
susy75

Suzy :D

Nekem is lécci. :D

kobzoszsu

Gröni :D

Az a lényeg, hogy megbízol a dokidban. :wink:

kobzoszsu

Zsu!
Neked is elküldtem! :wink:
susy75

Mami :P

Ez gyönyörű!!!! Gratulálok és minden jót kívánok!!!
Mostan direkt miattad néztem be.
Majd megoldjátok, ha három van is!! juppeee :lol:

Többieknek is drukkolok.

Bogáncs

Kép
bogáncs

Gröni!

Ez higabb, nem olyan mint a szirup, mert az jobban ragad a fogakhoz! De felmerült most bennem az a kérdés, hogy a multkor miért nem ezt irta fel akkor? :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Mamika!!!!! :)
Ez fantasztikus!!!!!!!!! :)
A Vicuskával olvastuk el, és hát mi is sokkot kaptunk hirtelen!!! :)

Suzy! :)
Én nem tudom, kimennék-e inkább a párom ilyen havi hazajövetellel :)
Vendég

Hol van mindenki? :cry:
Vendég

Mamivagyok :D

Három babóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó...juhéj!!! :D

Mi voltunk Debibe kedden....hát jól megszívtuk megint...az én dokim rendes volt meg is vizsgált reggel, az endo még megvan így műtétet javasolt...de még tanári bemutatás kell...hátha ő mást mond...na és arra vártunk én étlen szomjan a párom csak étlen fél 3-ig....majd jön a doki majd jön...mondták az asszisztensek...fél 1kor rákérdeztem meddig van egyáltalán vérévétel...akkor gyorsan elküldtek..mert egyig van amúgy...levettek 5 kémcső vért...kérdezi az aszisztens...rosszul van, olyan sápadt...mondom nem..és akkor elkezdett kérdezősködni, hogy lapar lesz meg ilyenek?...én meg mondom igen...és közbe ki tudja miért jól sírvafakadtam :cry: bőgtem egy sort..de aztán összeszedtem magam :) , kellett pisilni is...aztán ittam energiaitalt...a kaját kint hagytuk a kocsiban...a féltő férjem meg nem akart ott hagyni...bent a kórház területén nincs bolt-büfé..csak a bejáratnál...jött a bemutatásra egy doki tehát fél3 körül...akkor már elég idegesek voltuk a várakozás, a sok műtét meg az egész rendszer miatt...erre jött még csak a neheze...5 fiatal helyes külföldi orvostanhallgató jött a tanárúrral és bementek a rendelőbe...na a páromnak se kellett több...kissé idegbeteg lett..hogy nekik nincs joguk engem végignézni :twisted: , nekem meg jogom van megtagadni a viszgálatot blablabla...amikor behívtak bejött velem az öltözőbe..én vetkőztem ő meg nyomta a dumát, hogy küldjem ki őket ha bemegyek..mondom már levettem a bugyit...elég hülyén nézne ki...meg mit érdekel engem...ez egy oktatókórház...na bementem..megvolt a vizsgálat...műtét lesz 16-án...kijöttem..párom állatra megsértve megbántva, hogy ő csak egy dolgot kért tőlem és én nem voltam tekintettel az érzelmeire stb stb...jól összevesztünk...én bőgtem megint...mert azt mondta, hogy miért hagytam, hogy azok nézzék a PINÁMAT? :oops: Így ezekkel a szavakkal...amúgy sose mondana ilyet....szóval ő leült egy padra ..én mentem tovább a kocsihoz...aztán negyed óra múlva jött és lettet egy pitypangot az ülésemre :) Aztán kibeszéltük a témát és próbáltuk egymás érzelmeit megérteni, egyetértettünk, hogy nem bizti, hogy így zajlott volna ez az egész...ha addigra már nem vagyunk teljesen kikészülve..amúgy ő nagyon beteg is most mindezek mellé..vmi felsőlégúti kaki :? Hát ilyen szép napunk volt kedden. Az elmaradt vizsgálatok miatt megyünk megint jövő kedden.és utána következő szerdán műtét.Laparral nyitnak, ha nem tudják kivenni akkor próbálkozanak hüvelyen keresztül...ha úgyse akkor bikinivonalnál vágnak.Ezek mennek.Közben túrógombóc megfőtt..megyek le apához a boltba.
Kellemes estét mindenkinek!!!Ma megnézzük a múltheti kimaradt Houset. :lol:
vizkriszisback

Sziasztok csajok! :D

Mamikáááám! :wink: Micsoda hírek! :D 3 babóca??? :wink: Nagyon gratulálok Nektek! Nagyon vigyázz magatokra! Nagy puszit küldök! :wink:

Lányok, bocsika hogy mostanság ritkán jövök, k...va sok a melóm, este meg vagy van vmi, vagy hulla vok és csak bedőlök az ágyba.
Ritkán benéztem napközben, de csak átfutottam pár hozzászólást, írni már nem volt időm.

Puszikállak benneteket, vigyázzatok magatokra!

Ja, képzeljétek, Sleepin múlt héten eltörte a lábát... :oops: Térdig begipszelték, úgy ugrál a Bencével.... :( Meg is akarták műteni, de nem engedte, pár nap kórház aztán elment volna a teje... :(

Dobom egy jó szar görbét... :(
fenci

A csatolmány helyett az Elküldre nyomtam. Íme a görbe...

Kép
fenci

Krisz!!!!

Én megértelek, annak idején nekem 10 orvostanhallgató előtt csináltak hüvelyi uh-t. Borzalmas volt!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Az is itt volt Debiben!!!!
Vendég

Krisz :D Jó olvasni rólad, bár a hírek, nem olyan jók.... :( Megint műtét.... :cry: Nagyon sajnálom. Remélem most már szépen kipuculnak odabent és megcsinálják a helyet a te ikreidnek is! :wink: Vigyázz magadra! :wink:
fenci

Ja........... Azt ne kérdezzétek, hogy miért kereszteltem el Bendegúzt Bencének.... 8) :lol: :lol: :lol: Majd jelzem is Sleepinnek, hogy nem kell már körösztanya!!! :lol: 8) :lol:

Na befogom, mert sok leszek! :lol:
fenci

Melus!
Ès párodnak van már valami konkrét, vagy keresgél? Azért az nem egyszerü,ha csak havonta egyszer jár haza!

Krisz!
Micsoda hercehurca. Amúgy anno Debrecenbe én is jártam így, mütét után visszamentem kontrollra, és min 5 orvostanhallgató állt a doki mellett. Màkom volt,mert elötte pont megjött,így kihagyták a vizsgálatot. :lol: :lol: Drukkolok, hogy jól sikerüljön a mütét és szépen rendbetegyenek! :wink:

Fenci!
Ne dógozz annyit!!!!!!! 8) Tényleg elég érdekes a görbéd! :roll:
susy75

Esti bekukk, de ezt muszáj!!!!!!!!!!!!!

MAMIVAGY! MAMIVAGY! MAMIVAGY!
Kép Kép Kép
Vendég

Bejött az élelmiszerboltba egy szöszi.
- Kérek egy kék Szofit!
Levettem egy egy nekem szimpatikus darabot a sok közül, és a hölgy elé tettem. A dobozon nagy fekete keretben az állt, hogy a dohányzás tüdőrákot okoz. A hölgy felháborodva utasította vissza:
- Nekem ez nem kell, mert ez tüdőrákot okoz!
Padlót fogtam. Hogy valaki ilyen jó helyzetfelismerő legyen! És így lehessen rá hatni! Elhatároztam, hogy olyat mondok ami alapjaiban rengeti meg a világnézetét, majd elboruló aggyal, de faarccal közöltem vele:
- Sajnos mind rákot okoz.
Erre ő szintén faarccal:
- Adjon egy másik dobozzal ugyanebből a márkából!
Először azt hittem viccel, de rájöttem hogy nem. Hát, én adtam neki.
- Erre meg az van írva, hogy a terhesség megszakadásához vezethet.
- Ó, az jó, nem vagyok terhes, és így nincs gond. Tüdőrákot mégse szeretnék kapni!
Azt hittem, felkötöm magam, de erőt vettem magamon, végül is a napom szép volt, mert újfent örömöt okoztam egy vásárlónak. De a történetnek itt nincs vége. A hölgy pár nap múlva visszatért, megint kért egy kék Szofit. Rutinos droidkezelőként mindjárt meg is néztem, mi van a dobozon. Az írás imígyen szólt: "A dohányzás csökkenti a spermiumok számát." Gondoltam, ez biztos jó lesz, és oda is adtam. Nézegette, nézegette, közben egy pár embert kiszolgáltam, majd közölte:
- Ez férfi cigi, ez nekem nem jó! Adjon nőit!
susy75

Mami, már délután olvastalak, de írni csak most tudok! Nagyon örülök Nektek!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Most már igazán GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!! Milyen érzés? Elmondtátok már valakinek????

Fenci, nem olyan rossz az a görbe, szépen elkaptátok! :wink:

Krisz, sajnálom a dokis sztorit, tényleg sz*r lehetett...a lényeg, hogy gyorsan megbeszéltétek és kibékültetek! És ami még fontosabb, kell a hely az ikreknek, hajrá lapar! :D

Úgy látszik, Debrecenben minden páciensre jut néhány tanuló...anno én anyukámat kísértem el ott szájsebészetre, az ő műtétjére is bevonult egy komplett hallgató-csoport. Nagyon zöldfülűek lehettek, mert én kint ültem és nem telt bele 10 perc, az összes kijött elsápadva, némelyik a wc-re rohant. Gondolhatjátok, mit éreztem, vajon mi történhet bent :shock: :shock: :lol:

Susy, az oldalt nekem is küldd lécci! Köszike! :D

Luca, gyönyörű a kertetek! :D A mienk ehhez képest nagyon sivár...Susy, anyósodéké is nagyon szép!

Na megyek, mert tegnap megkaptam a szemdokitól, hogy nem kellene annyit monitor előtt ülnöm :? Csináltatok monitorszűrő szemüveget, majd csak akkor veszem fel, ha nagyon okosnak akarok látszani :lol: 8)

Kép
vickybabe

Vicky!
Privi ment! :lol:
susy75

Mamivagy
Nem semmi!! :shock: :shock: Én tuti betojtam volna. Gratulálok!!!

Ticsi
Írtam privit toxo-ügyben!!
gtünde

sziasztok!

mami!
HATALMAS GRATULA A HÁROM MANÓCSKÁHOZ!!!!!!!!
Vigyázz magatokra és a leggyönyörűbb 9 hónapot kívánom neked!!!!!!

mindenkinek drukk!!!!!!
tündi23

De marha korán van...........
Pálinkásat Mindenkinek! :!:
Vendég

Nahát!!!!!!!!!! :roll:
Nem tudtál aludni? :lol:
Vendég

Még soha nem volt reggeli laptetőm...

15 hetes vagyok! :lol:
A péntek mindig nagyon szép nap! :lol:
Vendég

Luca :)
Gratula!!!! :D :D

Hajnalban egy HP ordítva beszélgetett az utcán a szomszédasszonyával! :shock: Zengett minden, visszaverte a panel. :evil: :evil:
Zapa is felkelt, azt hittem negyed 7 van. Tévedtem..... :roll: :lol:
Vendég

Kép

Azért is vidámak vagyunk! :D Szép jó reggelt mindnkinek!!!

Ui:Jó volt House. :)
vizkriszisback

Valamelyik nap ilyen naplementénk volt:
Kép
vizkriszisback

"Kacsatojás" húsvétról :lol: : Kép
vizkriszisback

jó reggelt Csajszik

na mióta az itthon tespedő úrijasszonyok dolgát élem, nem is szoktam ilyen korán kelni.,..

megyek vérvételre a klinikára és megkeresem a dokimat tájékoztatom a számbeli növekedésről :wink: (elmondjam neki, hogy dárga doktor úr, Önnön kivül a full topikom tudta már, hogy hárman lesznek.... 8) ???)najóóó nemm....imádom.

ma reggelre megbékéltem a három babával, de az esetlges redukálás gondolatával is ha úgy hozza a sors, elfogadjuk amit kapunk... :lol: ha három lesz költözünk :wink: akikkel beszéltem eddig ikresek (hármas) nem nagyon jelentkeztek ilyen korán sehol mindhárman...nkább később bukkantak elő újabbak ás újabbak....bár szerintem az én kaális dokim profizmusán múlott hogy pikkpakk mindenkit megtalált...vagy tényleg mnd jönni akarnak és erősek és izmosak és ígytovábbb :wink:

tegnap a párom megkérdezte, ugye több már nem lehet később???? azt mondta dehogynem ezek még lehetnek egypetéjű ikrek....na az kéne csak :lol: :lol: :shock: Egyszer előfordult vele, hogy egyet ültetett be és három lett belőle :lol:

na elég mára az agymenésemből drágáim, arról nem volt szó, hogy egyből jön az émelygés ahogy felkelek.... :shock: :roll:

Krisz!!

jaj biztosan cska az ideg hozta ki a párodból az "állatot", de szerintem tök czuki hogy ennyire féltékeny rád :lol: én is oktató kórházba járok, megszoktam hogy időnként bekukkantanak többen 8)

istenem még akartam írni többeknek bocsánat.

jövök vissza és írok...és most átvezeteka városon kávé nélkül.... :evil: reszkessetek pestiek
Vendég

Jó reggelt! :lol:

Mami!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Kép

megadjam az uncsitesóm számát?(3-as ikrek) :roll: 8)
most már 7 évesek :wink:
ez a napi 4,5 l folyadék komoly? :shock:

Zsu!
hajrá fogigátló!mindjárt lombik!drukk :D
de jó neked :lol:

Susy!
anyós kertje nem semmi :lol: , a kutyit sajnálom :?

Edinka!
hajrá nagy tüsző :lol: ez most tuti bejön 8)

Krisz!
szegénykém...megint műtét :( remélem ez lesz az uccsó és kinyírják a genyó endót :evil: :P
párocskád milyen aranyos lehetett a pitypanggal :lol:

Fenci!
te se dógozz már annyit :twisted: :oops:
hőemelő enerdzsit küldök 8)

Gyugyi!
szija :D

Gröni!
akkor mész ma dokihoz? :P
Vendég

Hol van mindenki??? :roll:

Kép
Vendég

Én suliban! :lol:
Vendég

Krisz :)
Nálunk is oktatókorház van. Vajúdás alatt voltak sokan körülöttem, de ez engem akkor már annnyira k@rvára nem érdekelt!! :lol: Jöttek és emelgették a lebernyeget, amivel le voltam takarva....Nem tom mit néztek....
Ja, a hsg-s sztorimat is ismeritek "aLacival".... :lol: :lol: :lol:

Nagyonmami :lol:
(Másik topikban hívtak így, tecc! :wink: )
Hol az a csodakép????? Látni szeretném a kicsikéket! Össze kéne hasonlítani az első uh képpel, hogy jól tippeltünk-e! :D
Tripla gyerek = tripla hányinger? Mekkora hasad lesz? Kéne kenni valamivel.......

Vicuska :)
Apjukkal mi a helyzet? Rád csörgök este msn-en. Szalma leszek egy darabig....
Vendég

Sziasztok!

Én dolgozom. :?

Krisz :D

Jó hallani rólad, csak a hírek rosszak. :( Sajnálom, hogy így sikerült a napotok, a párod biztos az idegesség, a sok várakozás miatt viselkedett így. Azért jó, hogy meg tudtátok beszélni, s kibékültetek.

Vicuska :D

Szia! Te is hamar fogsz lombikozni. Nyugi, eljön az az idő.

Gyugyi :D

pusz neked is. Nem írtál nekem privit, hogy mi újság veled. :cry:

Megyek dolgozni.Jók legyetek!

kobzoszsu

Zsu :)
Privit nem mindig tudok írni, majd este megpróbálom! :wink:
Vendég

Nekem lassan csöngetnek............. :?
Vendég

Gyugyi!

Már így is kurva nagy hasam van majd hétvéégn fotozunk...kb. háromhónaposnak nézek ki teljesen előreugrott a méhem, kis czuki...ez persze adottság nem a három baba miatt van, hanem mert alapban is van hasam jókora és ellazultak a tartóizmok, nem fogja senki vissza...nem baj kidugom :wink:

estére lesz kép....csak egyiken látszanak mindhárman....nem fértek rá :)

Vicuska!

szerintem komoly,....éncsak ennek tulajdonitom a tripla sikert, hogy úgy megágyaztam mint a dög...jó vastag méhnyálkahrátyát a sok víz csinál és kész punktum...irdatlan pisiléssel jár 8)
persze... :lol

megvolt a vérvétel vettek egy csomó vért meg vittem pipit, átadta egy nem terhes lány a helyét a váűróban ennyit arról mekkora hasam van 7 hetesen :oops:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?