Új privát üzeneted érkezett!

Szép reggelt!

Luca!

De szép, nyugis helyen lakhattok! A kertről pedig csak rakjátok fel a képeket(engem legalább is érdekel) úgy is kezdünk már nyugdíjas topik lenni! :lol: Köszi szépen a privit, jó lenne valami, nehogy már ezen múljon! Olyanokat mondott a doki, hogy baktériumölő hatása van és, hogy erősíti az immunrendszert! Sajnálom, hogy beteg vagy, nekem is fáj kicsit a torkom! Kezdek allergiára gyanakodni, pedig soha nem volt olyanom! Olyan furcsán, másképp fáj! Elöttünk az erdő tele van barackfával ami most virágzik! De lehet, hogy nem barack, viszont szép! :roll: :lol:

Littike puszil mindenkit, névszerint felsorolt mindenkit, de nem tom hol a telom, így nevet nem írok, mert biztos kihagynék valakit! Maminak drukkol mára és sajnálja, hogy eltünt Babcsi és Ticsi! persze közben jelentkezett Ticsi, de akkor is sajnálja! Netjük folymatban van, még nem tudja mikor lesz! Örül, hogy nem felejtettük el és hiányoljuk!

Nekem meg asszem nem megy jól a vonalzóm! Vagy elszámoltam magam, aszittem ma van kerek 6 hét! :roll: Azon jár az agyam, hogy ha holnap megyek uh-ra lehet-e már látni szívműködést! Szerintetek?
Vendég

Nekem 6+3-nál már volt szívhang.Kettő is. :wink:
Vendég

Ja, és a lényeg.

Mami!

Sokat gondolok ma rád, gyere minél előbb, nagyon kiváncsi vagyok hányan vagytok! :wink: Persze első az, hogy minden rendben legyen, de miért is ne lenne! :wink:
Vendég

Luca!

Szerinted menjek 6+1-en? :roll:

Most hívtak a suliból, hogy menjek a gyerekért, mert biztos beteg! Elaludt a padon és horkol! :oops: :lol: Beszarok! :lol: Na, majd minnyá nem röhögök, de szerintem ő sem! 8)
Vendég

Mami, én is gondolok Rátok! :wink:

Gröni, szegény gyerek...vagy beteg, vagy álmos. :lol:
Vagy csak a tanár volt unalmas. :lol:
Vendég

Gröni, ha tutira akarsz menni, és bírsz még várni, várj hétfőig szerintem.
De ha a doki szerint nagyobb a baba, már lesz szívhang most is.
Érdekes, ezek a dokik ilyen kicsi különbséget is éreznek tapintással? :roll:
Vendég

Reggelt lányok!!!

Képet én is akarok!!!!!!!!!!!

Mami drága drukk ezerrel, gyere minnél hamarabb!!!!!!!!!

Gröni mizu a gyerkőccel???
Vendég

Hányra megy Mami uhura?
Vendég

Good morning kis kertes tündrékék, imádom a rám gondolást, ma reggel (MOST :oops: ) elég czuki hányingerrel keltem, remélme minden oké lesz...oké LESZ! :lol:

11.30 ra megyek utána még befigyelek a munkahelyemre picinyt, de onnan írok

:lol: :lol:

irogyellek titeket a kertesházakért bár asssszem nekem nyaralónak elég lenne, mi szörnyen urbánusak vagyunk a papával, tervezünk ha a kölök nagyobb lesz visszaköltözni a legbelvárosba....ház alatt kávézó, étterem, sarkon buzs troli metró hmmmmm....ti itt biztosan megőrülnétek 8)
Vendég

Suliból.............

Lucáék tényleg szép, nyugis helyen laknak! :wink:

Gröni :)
Nálam kerek 6 hetet mutat a vonalzód... Vagy megint félreértettem valamit? :oops: :roll:

Mami :)
Nagyon szorítok ám!!!!!!
Megpróbálok napközben is benézni. Ma hosszúcsütörtök van.

Nati :)
Reggelt! :D

Képek jöhetnek!
Vendég

Jó reggelt! :lol:

nyugdíjas topic...hihihi...ez nagyon állat 8)

Ticsi!
szija, ritkán jössz :( hiányzol ám :D
holnapra drukk a dokihoz 8)
a toxoplazmának az a lényege, hogy ha a macskakaki része érdekel...:hogy min.24 órát kell a kakinka a levegőn állnia ahhoz, hogy a benne lévő tox.alakok átalakuljanak olyan tox.alakokká, amik az embert meg tudják fertőzni.szal ha naponta 2* kiüríted a macskaszart, nem fertőz meg.a földdel nem tom mi a helyzet :roll:
mér, te nega vagy toxopl-ra? :roll:
szerintem akkor ne túrd a földet, max.kesztyűben...meg tudod, nyers hús no, gyümi, zöldség csak jól megmosva... :shock:

Gröni!
6 hetes vagy!gratula, szerintem menj, lesz bizti szívhang :lol:

Luca!
mingyá rakok képet, tök jó hogy ilyen helyen laktok :P

Kép

ez még tavalyi, majd rakok ideit is a szökőkúttal :wink:
Vendég

Luca :)
Voltam turiban..... :oops: :lol: 1500 pénzért túrtam 5 felsőt! Holnap du is benézek, most k.... sokan voltak.
Vendég

Vicuska :)
Ez naggyon szép! :D
Vendég

Mami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szóval akkor most le falusi pic@áztál minket? :roll: :lol: :lol:
mennek a drukkok 1/2 12-re :wink:

Ja, tegnap este jó volt a party... 8) ki is békültünk..nagyjából :roll: 8)
Vendég

Nati!

Nem beteg szerencsére csak fáradt! Most alszik! Te gyerekeid, jól vannak?

Gyugyi!

Már nálam is annyit mutat! Akkor mégsem vagyok annyira hülye!

Luca!

Nem tok várni! :oops: Pedig olyan türelmesnek éreztem magam, de kezd elfogyni!

Mami!

Egyik felem kívánja kényelmet, a nyüzsgést, a másik a nyugalmat, madárcsicsergést! Hosszútávon nem tudnék városon élni! Nekem kell, hogy az udvarra lépjek ki reggel! Én is sokszor benézek, ne nagyon várass meg minket! :wink:
Vendég

Na, most ide kéne egy nagy röhögős szmájli...... :lol: :lol: :lol:

Én mi vagyok?
Ja, má' tudom: egy vidéki BP.
Estére kérem a megoldást, de csak priviben! :wink:
Vendég

Vicuuuuuuuuuuuuuuuuskaaaaaaaaaaaa

Neeeeeemis :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok

Voltam reggel uh-on. ÉS már 24mm-es a tüszőcském :shock:
Ennyi még soha nem volt, max 21mm és meg is repedt.
Nyálkahártya is szép vastag 10mm-es. Doki szerint ma reped.
Apácskát ma el kell kapnom. Mert holnap már nem lesz itthon,csak szombaton délután jön haza :cry:

Kép

Kép
edinka

Gyugyi!!!
Most már NAPOT!!!! :lol: :lol: :lol:

Gröni enyimek jól vannak!
Szabinak irtak fel vasat, de szinezi a fogait :evil: :evil: :evil:
Lehet abba hagyom! Van valakinek valamilyen tanácsa erre???? SOS!!!!

Gyönyörű a tó!!!! Nekem csak nyulaim vannak az erkélyen!!! :lol: :lol:
Vendég

Edinka!

Aztaa! :wink: Le ne szállj ma apjukodról! :wink:

Vicuska!

Tudtam, hogy rád számíthatok! :lol: Még Gyugyitól vártam hasonlót! 8) De szép! :shock: Nem csodálom, hogy rágja a kefét a szomszéd! :P

Gyugyi!

Hol van ez a turi? :oops:
Vendég

Nati!

Cseppekbe kell szednie? Nekünk úgy kellett és így nem szinezte! Szerintem ne hagyjátok abba, inkább kérdezd meg, hogy van-e másfajta!
Vendég

Gröni!

Aktiferrin szirup, vagy mi a csoda!
Vendég

Nati!

Szerintem értekezz a dokival, hátha van még cseppben is! Rég volt már mikor nekünk kellet! Az jó volt, mert beletudtam csempészni a teájából és így se íze, se színe nem volt!
Vendég

Gröni!

Ezt is cseppben kell adagolni, átlátszó, és édes! Ma lecsepegtette a polóját, egy 20 perc múlva lett csak fekete. Minden vas adása után fogmosás! Rájöttem, hogy lehet egy gyerekkel egy életen át megutáltatni a fogkefét! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Jaj, Vicuska, gyönyörűűűűűű!!!!!!!!!!!!!

Mi kicsit eltoltuk, mert azt írták, hogy a halak miatt csak meredek parttal lehet csinálni, kólönben fennakadnak.Lehet benne valami, mert amikor leengedem a vizet, ott kell állni mellette, és visszadobálni a halakat, tényleg fennakadnak a kukák!
Szóval nem olyan szép a széle, mint a Tiéteknek, még sok helyen kilátszik a fólia.És nincs benne elég kavics, ezért a növény is kevés,bár ezen segítünk majd.
Ahhoz képest, hogy ez az első tavunk, és az egészet egyedül csináltuk, szakember nélkül, azért jó! :wink:
Most majd patakot csinálok, híddal.De csak majd ha meglesz a baba, és nem kall vigyázni.Óvatosan nem lehet patakmedret ásni...

Mami, ne haragudj meg, de én tényleg megőrülnék ott!
Amikor suliba jártam, hetente 2 napot, inkább mindig hazajöttem, és reggel a 1/2 6-os vonattal újra mentem, mert nem bírtam ott aludni.
Nekem is kell a tér, a levegő, a madárcsicsergés...imádom!
Falusi p@csa vagyok én is...

De tegnap kocsival 8 perc alatt az Árkádban voltam!Annyira mégsem világ vége...

Gyugyi, nekem semmit nem turiztál?
Tudod, olyan hosszú felsőt az újak fölé...Hogy fedje a kívül hordott melltartónkat.Párom szerint az képtelenség, hogy úgy hordják, az csak a próbababán működik...hát, én a mai világban a fiataloknál bármit el tudok képzelni...
Ha az divat volt, hogy kilóg az alsógatya, akár a cicifix is lehet kívül. :lol:

Kép tavasszal Kép ősszel Kép kilátás a teraszról Kép kutyák
Vendég

Kép levelibéka Kép Béla béka + halak
Vendég

Luca!

jajj Istenem, ez gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű :lol: :lol:
megmutatom este apjuknak, oda lesz érte!!!!!!!!!! :P :P

most lépek, megyek meglátogatom Melus kismamit :wink:
Vendég

Pusziljuk Melust!
Ugye, estére lesz szökőkutas kép is??? :lol:
Én még idén nem tettem bele, meg a lámpákat sem. :cry:
Vendég

Én is puszilok mindenkit!!! :)
Várom Vicust! :)
Vendég

Jajj, annyira vágyom én is kertes házba!!!!
De sajnos egyenlőre, örülünk, ha megélünk :(

Gröni!
Mi is most vettünk fel jelzálogkölcsönt. Lhete, baromságot csináltunk, de muszály....Anyukám a haját tépte, amikor megtudta :?

Suzy :)
Majd küldök neked pü-t
Vendég

Sziasztok!

Ismét csak beköszönésre van időm.

Lmami :D

Nagyon drukkolok, remélem már végeztél. :D

Vicuska :D

Az én szépségem nek már nem árt.

Mennem kell. :?

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

sziasztok!

Mami, nagyon nagyon várunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu, jól látom, elkezdted a fogigátlót? De jó, mindjárt lombik!!!! :lol:

Edinka, ne hagyd menekülni apát este :wink:

Luca, nagyon szép a kertetek! Én sem bírtam sokáig Pestet, inkább bevállalom az autózást, ha dolgom van a városban, a jó levegő, a tér, a teraszon madárcsicsergést hallgatva reggelizni és naplementében gyönyörködve vacsorázni, na és a kert ezért bőven kárpótol. :D

Gröni, érdekes volt az 1. válasza a dokinak :? De legalább válaszolt...A második viszont kimondottan udvarias volt :D

Kép
vickybabe

napot

gröni
nekem se jött privi senkitől, lécci kűggyed

most mennem, kell, csak olvasó üzemmódban voltam

vicuska

köszi a toxot, nem tudom, hogy nega, vagy pozi vok, majd megkérdem a dokit holnap
a vérvételen ezt automatice megcsinálták, csak én nem értem a betűket
olyan sok betűs akármi van, de fogalmam sincs, hogy melyik mit jelent!

pusszantás

Kép
ticsimû

Hali!

Itt vagyok újra.

Gröni :D

Köszi, megkaptam. Hát...... Nem is tudom mit mondjak erre. Másik dokit nem lenne jó megkérdezni?

Vicky :D

Igen elkezdtem szedni, holnap este talizom a dokival, s megbeszélünk mindent. Májusban lombik. :lol: Ha nem, addig beszélek a dokinak, míg bele nem egyezik. :lol:

Ticsi :D

Majd küldök sms-t, pontosan mikorra kell mennem. De nem hiszem, hogy találkozunk.Én este 1/2 6- 6-ig dolgozom. :roll: Csak utánna tudok menni, te meg akkorára végzel.

Lmami :D

:?: :?: :?:

kobzoszsu

Luca :D

Nagyon szép a kertetek! Már többször visszanéztem. Kicsit irigy vagyok, nekünk sose lesz ilyen szép kertünk. :roll:

Megyek ebédelni, majd jövök.

kobzoszsu

Sziasztok!

Vicuska, Luca!
Dönörü a kertetek. Èn is így szertnék kertes házat,szép kerttel! :( Anyósoméknak is csodaszép kertjük van, ha találok róla képet felrakom.

Zsuzs!
De jó, május itt van mindjárt. :wink: :wink:

Melus!
Válaszoltam.

Höm 36,7! :lol: :lol:
susy75

Nem hiszem el! Nem direkt csinálom! :shock: :shock: :lol:
susy75

Gröni!!!

Felirták a cseppeket!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mami??????????????????????????? Ikrek????????????????????
Vendég

Tudod!!! Mi láttuk ám a 3 petezsákot, csak a doki nem 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na

három dobogó szívecske van :lol:

Sokkot kaptunk :lol:

nagyon czukik hát majd meglátjuk mit hoz az élet a továbbiakban...egyenlőre nagyon nagyon boldog vagyok és örülök mindhármuknak....

képet majd holnap teszek, de már most nem férnek rá egy képre rendesen :lol:
Vendég

Mami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez az!!!!!!!!!!!!!!!!!! ez az ez az!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én tudtam! Nagyon örülök nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!! Három csemete! Szupi! Elhiszem hogy most sokkos állapotban vagytok, de itt egy kép emlékeztetőül. :D Kép :wink:
Vendég

Mami!
Nem megmondtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YESSSSSSSSSSSSSSSSSSS

BOCS!!! MEGMONDTUK!!!! Mi láttuk ám!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Mami!
Atyavilág!!!!! Nem semmi!!!!! :lol: :lol: Nagyon-nagyon gratulálok!!!!! Kép Kép
Háromszoros anyuka lettél hirtelen! Vigyázz a manókra nagyon. :P
susy75

Nati!
Ez az ! Jobb a szemünk mint a dokinak! :lol: :lol: :lol:
susy75

Mami

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
katiee

Anyósék kertje! Van a tóban sok halacska(coins)!

Kép
Kép
Kép

Kép
susy75

Mami :D

3 dobogó szivecske :shock: hűha, de jó . Gratulálok nektek. Lassan kezdhetitek akkor felkötni a gatyátokat!!! :D :D :D
Pihizz nagyon sokat, vigyázz rájuk :wink:

Kép

Kép
edinka

Mami, szuper!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagy-nagy gratula!!!!!
Hogy mi mennyivel jobbak vagyunk, mint a dokik, mi már az első uh-n is láttuk, hogy hárman vannak! :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Susy, csodálatos!!!!!Ez már nagyon komoly tó!
Nekünk is ilyenek a halacskáink!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?