Új privát üzeneted érkezett!

Zsófi, jól van na, emlékszem még, és én is idegbeteg voltam vizsgaidőszakban, pedig nem is jártam jogra...azért remélem, el tudsz jönni majd! :wink: Páromnak csak egyszer szóltam be, félig poénosan, de már megbántam :oops: Nekem is vannak rossz időszakaim sajnos...szerintem nem lehet eldönteni, kinek nehezebb, nem jó ez sehogy és senkinek.

Gröni, kíváncsi vagyok a levélre, a nevekre is (pü-ben) !

Vicus, de paraszt szomszéd, biztos nekem is kinyílt volna a bicska a zsebemben :evil: Egyszer talán rázúdíthatnád, hogy mi a szitu és épp lombikra vártok, biztos nem kérdezné meg többször :evil: Nekünk is beszóltak rokonok hétvégén, hogy legközelebb már mehetünk hárman is :? Mintha nem tudnák, hogy mióta próbálkozunk :evil:

Kép
vickybabe

Susy, Baba!

Küldtem! Lehet én látom rosszul és én vagyok bunkó! :roll: De rohadt mérges lettem, hogy semmire sem volt kiváncsi csak odapötyöget pár gyógyszert! Csak annyit kellett volna tenni, hogy amit felajánlottam arra rábólint és akkor valszeg nem ezt a válszt kaptam volna! :roll: Viszont örülök, hogy sikerült a lelkivilágába gázolnom! :lol:

Susy!

Állítólag nagyon ért a vetélésekhez! :roll:
Vendég

Gröni

őszinte leszek: Tényleg nem volt tőle szép, hogy csak annyit írt neked, de ha ilyen válaszra te nekem ilyet írnál, én biztos nem írok olyan választékosan vissza, mint a doki :roll: :lol: De megértem, hogy felháborodtál, ennyi sipp supp válasszal elintézni. :evil:
Vendég

gröni

de ne aggódj! 10ből 9 nő első felindulásból így válaszolt volna vissza, mint te 8)
Remélem nem haragudtál meg rám :oops:
Vendég

Baba!

Basszus, mintha apjukot hallottam volna! :lol: Én megharagudni? Soha! :wink: Hát én olyan vagyok, ami a szívemen, az a számon! Így jártam, de asszem ő jobban felhúzta magát a levelezésen, mint én! És ennek örülök! :mrgreen:
Vendég

Mijaza csatolt file doktor? :lol:
Vendég

Kép a lényeg, hogy te jól érezd magad :wink: :D
Vendég

azt én se értettem :roll:
Vendég

Baba!

Arra gondoltam, hogy talán a doki, aki őt ajánlotta! :roll: De most nagyon megijedtem! :lol:

Többiek!

Nyugodtan mondjátok ám, hogy én voltam a bunkó! :lol: Majd a kismazsolám elviszi a balhét, miatta vagyok ilyen érzékeny! :lol:
Vendég

Kivagyok túrva! Apjuk szedi szét a gépemet! Majd csak este leszek!

Luca, Gyugyi!

Nektek jó pletyit! 8)
Vendég

Gröni

valszeg akkor az. :roll: :D Terhes nőknek szabad! Úgyhogy neked meg van engedve, hogy balhézz :wink: :lol: :lol:
Vendég

Gröni!
Szerintem annyira nem gáz,ahogy válaszoltál neki. Bár ö tényleg udvariasan írta meg a nagy semmit. Èn is többet vártam volna, na meg egy kis érdeklödést. :?
Szerintem is annak a dokinak akarja elküldeni a levelet,aki öt ajánlotta. :oops:
susy75

Vicuska!!!

Én jó leszek verőembernek??????????????? Csak féltem a körmeim 8) :lol: :lol: :lol:

Gröni nekem is küld át légyszi, vagy valaki aki már megkapta! Baba??? esetleg te???
Vendég

Nati!
Megvan már,vagy küldjem? 8)
susy75

Suzy!

Küldheted!!

Kép
Vendég

Nati!
Bocs, csak most küldtem,mert közben hazajött a párom és kávéztunk! :D
susy75

Suzy megkaptam Köszi
Vendég

Nya, én nem kapok privit? :roll:
valaki plíz :lol:

a fű lenyírva :P
sütöttem estére vakondtúrás tortát is :wink:
meg csináltam 2 féle öntettel fincsi salikat 8)
meg vettem pezsgőt pár üveggel :oops: :oops: :wink: :wink:
ma este asszem alkesz leszek....a jó híremnek már úgyis mindegy :shock: :oops: :lol:

a szomszéd k@pja be, több szót nem érdemel, mert csak felhúzom magam :evil:
(verőembereket én is ismerek 8) )
Vendég

Vicuska!
Mi ez a nagy készülödés? Béküléshez? Milyen salit csináltál?

Mi meg megyünk ma este vacsizni valahova. :lol: Nincs kedvem fözni. :D :D :P
susy75

Sziasztok!

Most csak beköszönök, nem tudom mikor tudok visszaolvasni.

Gröni :D

Elküldöd nekem is? Köszik

Pusz mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Zsu!
Szia! Kép
Te is ritkán jössz mostanában! :shock:
susy75

Vicuska!
Küldtem pü-t. Remélem Gröni nem haragszik meg,hogy terjesztem a levelét. Ugye Gröni??? :roll: :roll: :oops: Tudom,hogy te most nem tudsz jönni!
susy75

Suzy :D

Szia! Szombat reggel voltam, azóta nem tudtam jönni. Új rendszerrel indítottuk ápr. 1-t, s szezon is van, így rengeteg a munkám. :evil:
Megpróbálok jönni, de nem nagyon tudok.
Azért Ticsi közvetít rólatok. :D Ezúton is köszönöm neki. :D
Nagyjából képben vagyok.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Zsu!
szija :D
én mondtam már, hogy ne dolgozz annyit, árt a szépségnek :shock: 8)

Susy!
köszi a privit :P
este kerti partyra megyünk a szomédhoz :lol:
nem a paraszthoz, a másikhoz :wink:
hátha apával sikerül kibékülni :roll:

Gröni!
igazad van, naná hogy, nehogy má nem :D :wink:
Vendég

Vicuska!
Tényleg,már emlékszem,hogy írtad a partyt. :lol: Jó bulizást és békülést!!! :wink: :wink:
susy75

sziasztok!

gröni én is kérem a privit, én is bicskanyitogatós vok, kínácsi vok melyikünk rosszabb! :lol:

Zsu

igazán nincs mit köszönni, amennyiszer jöttem mostanában, de azért igyekszem képben lenni!

Luca

irigy vok nagyon csini vagy? de már ekkora a pocid? wow

Gröni

Én tudom a választ a miért nagyobb a méhedre! IKREID LESZNEK!
Na viccűtem, asszem a te esetedben ne legyen igazam! Tényleg mi van, ha mégis?

Vicuska

Comcédokról én is tudnék mesélni!!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Verőlegény nekem is kő!

Többiek bocsika...tudom mingyá sokan tesztelnek, megy a drukk, és aki keksz előtt áll, helyettem is nyomjon egy mentet...nekünk is tiltva van a szülésig! Há ez van, vagy a gyerek, vagy az élvezet!

Mi jól vunk, róka már csak kétnaponta, és a fokhagymán kívül most már kezdenek ízleni a dolgok...most kell nagyon jól átgondolni, hogy mit eszek, mert bár eddig lefelé ment a mérleg, piszok gyorsan felugrik...ez az én átkom, még a kaja gondolata is megláccik. Alig várom a pénteket, hozom majd a képet Tündéről!

Babcsival vajon mi lehet, mert ha nem a múlt kedden, akkor tegnap tuti volt a dokinál, miért nem ír? Nem tudja vki a mobilját? Remélem nincs semmi gond!

Csinálok képeket a gyerek névnapi szerzeményeiről, és valamikor felteszem!

Tüncsi

Olyan jó volt olvasni, hogy jól vagytok, Árpi uyganolyan hisztis, mint Ficike, muszáj elengedni a fülem mellett, különben idegbajt kapnék...így rengeteg a kék folt a homlokán, mert mérgébe a szekrénybe veri a fejét...ez má egy fokkal jobb, eddig a metlachi volt a célpont!

Na egyelőre ennyi voltam....

VICUSKA

SOS....ÍRJÁL NEKEM ERRŐL A TOXOAKÁRMIRŐL...A MACSKÁK KAKIJÁBAN VAN, OKÉ, DE MEDDIG, ATAVALYI KAKIS HOMOKBAN IS VAN? VAGY TÉLEN KIFAGYOTT? MERJEK A GYEREKKEL TÚRKÁLNI AZ UDVARON, VAGY INKÁBB NE? SOS...KÖSZI

Kép
ticsimû

Kép
Vendég

Sehol senki?
Megjöttünk a vacsiból!

Gröni!
Szerintem keddnél hamarabb nem tesztelek. Csak bírjam ki addig. :P :oops: :oops: Az lesz a 11. dpo!
susy75

Gyugyi!
Nekem úgy hiányzik a tesztelös, Lh-zós Gyugyi! De tényleg! :lol: Mikor gyönyörködhettünk a tesztgyüteményedbe,amit minden nappal csak gyarapítottál! :wink: Azok a régi szép idök!!!! :cry: :cry: :(
susy75

Nem haragszom, hogy külditek a privimet, ha zavarna senkinek sem küldtem volna! :wink: Legalább nem kell nekem! :P

Susy!

Jujj, én meg már elújságoltam Littikének, hogy hétvégén tesztelsz! :lol:

Vicuska!

Én neki mentem volna a ribancnak! :evil: A rohadékja! Szerintem legyen nálatok a tali, majd megmutatjuk kivel nem kellett volna kikezdeni! :lol:

Ticsi!

Elküldte valaki? Nem tom mi lenne, ha többen lennének, de ha felajánlanák a redukálást (asszem így híjják :roll: ) nem mennék bele! Rábíznám magunkat a sorsra! :roll: Márcsak kettőt kell aludni! :wink: Dokinál voltál azóta? Mi van a méhszájaddal?

Zsu!

Neked elküldte valaki?

Gyugyi!

Megen szófosásod van? :P
Vendég

Gröni!
Megnyugodtam, hogy nincs hari! :lol: :lol: Ò a hétvége még túl korai lenne. 8-9.dpo.......! :shock:
Amúgy Vicuskának és Natinak küldtem!
susy75

Kérek én is privit!!!!
"Bunyesz" Gröni fan club tag akarok lenni!!!! :lol: :lol:
Kép
Ha csatolt fájl doktor = dr House, akkor stipi-stopi!!! :lol:

Susy :)
Te leszel a tetübajnok!

Vicuska :)
Ekkora bunkót!!! Meg tudják keseríteni az életet! :evil:
Szólj Natinak, megveri!!!
Msn-en nem gond, ha a Zapa van, szól, hogy ne most! :lol: Luca is szokott vele "dumcsizni". :wink:

Baba :)
Te aztán felturbózod magad rendesen! Helyes!

Vicky :)
Vizygaidőszak: FÚÚÚÚJJJ!!!! Utána mennyit ittunk...... :roll: 8)

Luca :)
A sárgát lenyúlta a leányzó!!! De visszaszereztem! :wink:

Zsu :)
HÁJ! :D

Ticsi :)
Micsoda egy nószeksz topik lettünk!!!! :lol:
Várjuk a képet! Hány kilót híztál? Engem nem tudsz lehagyni úgysem! 8)

Babcsi?
Nagyon eltűnt? Ő biztos sexel..... :lol: :lol:
(Remélem kopromitáló feltételezésemre előbújik! :lol: )

Többiek?

Kép
Vendég

Gröni!
Küdd már egy Gyugyinak,mert megeszi a fene!! Kép
susy75

GYugyi!
Téged úgyse lehet felülmúlni laptetűben!!!!

Gröni!
Te a terhesség elött mennyit bagóztál? :roll:
susy75

Gyugyi!

Bunyesz Gröni...! :lol: Beszarok! :lol: Minnyá küldöm!

Susy!

Változó volt, volt, hogy két dobozzal, volt, hogy elfelejtettem és egyet sem! :lol: De csak egy miliset szívtam, a többi szétmarta a szűz torkomat! 8)
Vendég

Èn is gyengusat szívok, de sajna nálam olyan nincs,hogy elfelejtsem. :cry: :cry:
susy75

Susy!

Na majd most, hogy babás lettél, már lesz ok az abbahagyásra! :wink:

Nem is írtam! Még soha nem kérdezte a doki, hogy bagózok-e, de tegnap megkérdezte! :shock: Ennyire látszik rajtam, hogy bagóztam vagy a hangom lett mélyebb? Ezen filóztam ma egész nap! :roll:
Vendég

Susy!

Megen tetü! :wink:

Aki járatos benne, az segítsen, mert ehhez analfabéta vagyok! Mindegy, hogy melyik forgalamzó aloe veráját iszom? Mindegyikben ugyanaz van? Nekem a doki ajánlott egy céget, nincs hozzá kötödése, de ő erre esküszik, nekik bevált!
Vendég

Gröni

Én csak a mi félénket tudom neked ajánlani! De azt nagyon! :wink: :D
Vendég

Baba!

Elvileg mindegyikben ugyanaz van ugye? :roll: Úgy lenne mondjuk logikus, hisz egy növényről van szó! :roll: Itt a környéken nem tudsz valakit aki ezzel foglalkozik vagy mondjuk Győrben? Anyumnak is kéne, majd ő fedezi a mienket is! 8) Mennyi kábé 1 liter?
Vendég

Gröni!
èn már úúúúúgy várom,hogy a kismanó miatt abbahagyjam a cigit! :) :) :)
Aloéhoz nem értek! :oops:
susy75

Gröni

a Foreveres 5600 Ft körül van/ liter. És nem mindegyikben ugyanaz van, mert a legtöbb "utánzat" nem olyan minőségü mint ez a fajta, mert vigyázni kell, hogy rendesen el legyen távolítva az allantoin tartalma a lötyinek, mert vetélést okoz terheseknek pl. De ha még ki is van vonva rendesen, számos olyan aloe vera ital van, ami csak ital, és nem kivonat, vagyis higítva van, és feleolyan hatása van. Ezt a terméket azért tudom neked ajánlani, mert a cég, ahol elő állítják, vegyszermentesen termeszti az aloe ezen különleges fajtáját, mert amúgy van vagy 200 fajtája, de ez a legjobb, és még a gépek is amik betakarítják, akkumlátorral müködnek, hogy még úgy se szennyezzék az aloeverát...stb. És ezek a termékek megkapták a K betüt, ami azt jelenti,hogy kóser, vagyis kiváló minőség!!!!!!!! :D Nem tudom, hogy ott van e aki foglalkozik vele, sztem biztosan, csak utána kell kérdezni. :roll:
Vendég

Gröni

Amúgy anyud lakik győrben? Mert azt talán meg tudnánk oldani, hogy oda eljutassak neked aloét. :roll: Talán :roll:
Vendég

Baba!

Akkor gondolom a doki azért ajánlotta a nekik beváltat, mert az biztos nem okoz vetélést! Ez is jó amit írsz, viszont kicsit drágább, mint a GNLD-s! Jó, hogy leírtad ezeket, mert így akkor nem is nézek más után, nehogy emiatt legyen galiba! Persze ha összehoz a sors egy foreveressel és olcsóbb lesz, mint a másik, akkor jöhet ez is!
Vendég

Azt a fajtát nem ismerem, mi az GNLD? És mennyi?
Vendég

Én sem hallottam még róluk, de van weboldaluk, valami amerikai! négyezer valamennyi 1 liter! Doki felesége is itta terhesen, ő is issza, mert fogyózik :lol: és a nagyobbik lányuk! Gondolom nem lehet annyira gagyi! :roll:
Vendég

Jó reggelt!
Nagyon szarul vagyok, teljesen be vagyok rekedve, fáj a torkom és a fejem, meg egyre jobban köhögök.
És semmilyen gyógyszert nem merek bevenni.
Megiszom a kávét, aztán visszaolvasok...tegnap korán kidőltem.
Vendég

Pálinkásat :)

Luca :)
TantumVerdét szopogathatsz!
Vendég

Gyugyi, szopogattam, nem használt! :cry:
Majd még szopogatok.
Azt hittem, a fagyi is jó lesz, kicsit leviszi a gyulladást, de nem lett jobb,sőt rosszabb. :cry:

Nálunk nem lenyúlják a cuccokat egymástól, hanem kölcsönveszik.Nincs vita, már kialakult, hogy előtte nap szólni kell, ha másnap fel akarja venni az illető.
Ebből kifolyólag rengeteget mosok, mert azonnal ki kell mosni, másnap is kell a másiknak.
De feleannyi cuccal megússzuk. :lol:
Az enyémeket ritkábban hordják, de előfordul.Most meg tényleg rákattantak az új cuccaimra.

Vicuska, tényleg gáz az ilyen szomszéd.
Nekünk nincs igazi szomszédunk.Hétvégi házas részen lakunk, egy közvetlen szomszédunk van, Nekik csak kertjük van, nem itt laknak.

Másik oldalon egy kis út van, amellett vannak a Gyuri bácsiék, Ők is csak kertészkedni járnak ki, de nagyon rendesek,mindenfélét adnak mindig,segítenek, nagyon jó a kapcsolatunk.
A közvetlen szomszéddal is jóban vagyunk, Ő egy fiatal srác, a Mamája már ritkán jön, mert idős.
A sráccal együtt csináltuk a tavunkat, Ő ásta ki, én meg megcsináltam a sziklakertjét cserében.
Most már ritkán ér rá, mert már dolgozik, de amíg tanult, sokat dolgozgattunk együtt.
De a veteményest Ő ásta fel nekem,igaz, mindig megfizetjük érte, de így is nagy segítség.
Itt a világ végén rendes emberek vannak,ismerik egymást, segytenek egymásnak.Szeretünk itt lakni.
Ennek a nyugalomnak az az ára, hogy kicsi a házunk, de megéri.Amikor ideköltöztünk, olyan volt, mintha csak nyaralnánk, annyira hangulatos itt minden.

Küldhetnél képet a tóról, úgy megnézném!Priviben is jó, a többieket biztos nem érdekli...

Viszont Anyukámék nagyon hiányoznak, :cry: a régi háznál Ők voltak a szomszédaink...Igaz, így sem lakunk messze egymástól, 2 km, 3 buszmegálló, de azért más volt, hogy a kerítés mellett tudtunk beszélgetni...

Gröni, én tudok mondani Foreverest!Majd küldöm priviben a számát,jó?
Nekem is ajánlott valamit a doki, valami löttyöt, de az nem aloé volt, hanem valami más vitaminféleség.Én csak az aloéban hiszek.

Egyébként én is skót vagyok ám!
Bár ez az utóbbi napokban annyira nem látszott, de mi kínaiban vásárolunk, vagy néha a Takko-ban.
Amióta Gyugyival találkozgatunk az Árkádban,ott is veszek egy-egy olcsóbb cuccot.
Most a napokban 4 felsőt vettem, szerintem hasonlókat, mint Te, lehet hordani babásan is és nem babásan is. :lol:

Baromi szerencsénk van, hogy most ilyen a divat, nem kell kismamaruhát venni, mert egy darabig a rendes is jó.

Nekem amúgy is előnyösek a mell alatt elvágott, bővülő cuccok, mert mindig van egy kis pocakom, azt eltakarja.

Hú, ébreszteni kell Apánkat!
Majd még jövök!
Vendég

Gröni!
A tea nagyon finom!!!!!!A gyerekeim is azt itták nagyon sokáig.Most elfogyott, majd rendelek másikat.
Egy filterből 2 litert főzök, sokkal olcsóbbra jön ki, mint bármilyen bolti lötyi.
Nekünk a kútvizünk elég vasas, abból főzöm, így nem vashiányosak a gyerekeim. :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?