Gyugyi, szopogattam, nem használt!
Majd még szopogatok.
Azt hittem, a fagyi is jó lesz, kicsit leviszi a gyulladást, de nem lett jobb,sőt rosszabb.
Nálunk nem lenyúlják a cuccokat egymástól, hanem kölcsönveszik.Nincs vita, már kialakult, hogy előtte nap szólni kell, ha másnap fel akarja venni az illető.
Ebből kifolyólag rengeteget mosok, mert azonnal ki kell mosni, másnap is kell a másiknak.
De feleannyi cuccal megússzuk.
Az enyémeket ritkábban hordják, de előfordul.Most meg tényleg rákattantak az új cuccaimra.
Vicuska, tényleg gáz az ilyen szomszéd.
Nekünk nincs igazi szomszédunk.Hétvégi házas részen lakunk, egy közvetlen szomszédunk van, Nekik csak kertjük van, nem itt laknak.
Másik oldalon egy kis út van, amellett vannak a Gyuri bácsiék, Ők is csak kertészkedni járnak ki, de nagyon rendesek,mindenfélét adnak mindig,segítenek, nagyon jó a kapcsolatunk.
A közvetlen szomszéddal is jóban vagyunk, Ő egy fiatal srác, a Mamája már ritkán jön, mert idős.
A sráccal együtt csináltuk a tavunkat, Ő ásta ki, én meg megcsináltam a sziklakertjét cserében.
Most már ritkán ér rá, mert már dolgozik, de amíg tanult, sokat dolgozgattunk együtt.
De a veteményest Ő ásta fel nekem,igaz, mindig megfizetjük érte, de így is nagy segítség.
Itt a világ végén rendes emberek vannak,ismerik egymást, segytenek egymásnak.Szeretünk itt lakni.
Ennek a nyugalomnak az az ára, hogy kicsi a házunk, de megéri.Amikor ideköltöztünk, olyan volt, mintha csak nyaralnánk, annyira hangulatos itt minden.
Küldhetnél képet a tóról, úgy megnézném!Priviben is jó, a többieket biztos nem érdekli...
Viszont Anyukámék nagyon hiányoznak,
a régi háznál Ők voltak a szomszédaink...Igaz, így sem lakunk messze egymástól, 2 km, 3 buszmegálló, de azért más volt, hogy a kerítés mellett tudtunk beszélgetni...
Gröni, én tudok mondani Foreverest!Majd küldöm priviben a számát,jó?
Nekem is ajánlott valamit a doki, valami löttyöt, de az nem aloé volt, hanem valami más vitaminféleség.Én csak az aloéban hiszek.
Egyébként én is skót vagyok ám!
Bár ez az utóbbi napokban annyira nem látszott, de mi kínaiban vásárolunk, vagy néha a Takko-ban.
Amióta Gyugyival találkozgatunk az Árkádban,ott is veszek egy-egy olcsóbb cuccot.
Most a napokban 4 felsőt vettem, szerintem hasonlókat, mint Te, lehet hordani babásan is és nem babásan is.
Baromi szerencsénk van, hogy most ilyen a divat, nem kell kismamaruhát venni, mert egy darabig a rendes is jó.
Nekem amúgy is előnyösek a mell alatt elvágott, bővülő cuccok, mert mindig van egy kis pocakom, azt eltakarja.
Hú, ébreszteni kell Apánkat!
Majd még jövök!