Új privát üzeneted érkezett!

Csajok! :oops: Viszont jól esik, hogy hiányoztam és, hogy aggódtatok! :wink:

Vicuska!

Szegénykém! :( Mindkettőtöknek nehéz, de neked nehezebb, ezt igazán átérezhetné! Főleg, hogy annyira igyekszel a kedvébe járni, pedig ennek fordítva kéne lennie! Na, de borura derü, túl lesz rajt és minden a régi lesz! :wink:

Baba!

Örülök, hogy jók az eredményeid! A progin lehet segíteni! :wink:

Ditke!

Sajnálom pirit, de legalább szépen megjött! :wink:

Luca!

Te iszol aloe verát ugye? Hol szerzed be? Azt is kéne innom a doki szerint! :roll:

Gizi, Susy!

Mit mértetek ma? Átsiklottam felette! :oops:

Többiektől bocsi, már nem tom mi volt! Annyira elfáradtam, vásároltunk pár kismama rucit, mert induláskor csak egy gatya jött rám, amire az előző babánál a 14. héten volt szükségem! :shock: Pedig ránézésre nem híztam! :roll: Anyunál is voltunk, meghívott minket vacsira, elég jó volt a hangulat! Érdekes volt! :roll: Nem mondtunk neki még semmit, de levágta kapásból, mert nem gyújtottam rá kaja után! :roll: Nem erősítettem meg, csak mondtam neki, hogy legyen igaza! 8)

Doki. Jó sokáig voltam bent nála megen! :oops: De most ő tartott fenn, én már szerettem volna tőle szabadulni, mert már majd bepisiltem! 8) Mondtam neki, hogy hasogat a hüvelyem, megnézett, azt mondta szép a méhszáj, nincs vele gond! :wink: Viszont szerinte ez a baba az előző ciklusban fogant, a méretek alapján 8 hetes lehet kb! :shock: Kizárt! Kérdeztem, hogy érezheti-e azért nagyobbnak, mert az előző hónapban esetleg nem vállt le rendesen a mnyh-a, aszonta lehet, de akkor sem érezhetné ennyivel nagyobbank! Most rágom a körmöm! :roll: Pénteken uh! Méhszáj összevarrás valszeg előbb lesz, de még egyeztet a főorvossal, hogy mi legyen! Szerinte ha összevarrnak 90%, hogy a 28. hétig kihúzzuk, utána minden nap ajándék! Megintcsak nem nyugodtam meg, de legalább van esélye a kis mazsolánknak! Utrot kell szednem napi kettőt, magneb6-ot egyelőre, amig nincs panasz, nem kapok erősebbet! Két fajta kupot is kapok, egyiket csak este kell dugnom, így estére dupla élvezetben lesz részem! :lol: Szextől elvagyok tiltva, de hangsúlyozta, hogy az orgazmutól is, azt rám bízta, hogy apjukot milyen formában kényeztetem! :lol:

Nagyjából ennyi! :roll: Lehet összevissza írtam nézzétek el, kivagyok!
Vendég

Gröni

Megy a drukk akkor ezerrel! Már várom az uh eredményt is! :D
És ki fogod húzni a 40. hétig :D Kép :D
Vendég

Gröni!
Azért az uh csak pontosabban megmondja hány hetes a manó! Most csak kézzel vizsgált ugye? Biztos minden rendben lesz, most már nem lehet gond! Milyen kúpot kell használnod?
Ja, ma nem tettem görbét,nem akarlak minden nap untatni titeket vele! :oops: Amúgy ua. volt mint tegnap.

Baba!
Azért az jó, hogy csak a progid alacsonyabb. Egy kis utro és jön a baba gyorsan! :lol: :lol:
susy75

Megállt a vonalzóm! :twisted: :twisted:
susy75

Sziasztok Lányok!
Mindenkinek gyönyörű áprilist kívánok!

Nem bírtam ki, hogy ne jöjjek egy kicsit bealvás előtt. Csak az utolsó oldalt tudtam elolvasni.

Gröni!
Ezerrel drukkolok Nektek én is!

Baba!
Remélem Nálad is gyorsan összejön a baba és minden rendben lesz!

Vicuska!
Nagyon sajnálom, hogy párod így elkenődött és ezzel Téged is elszomorított. Illene megbecsülnie egy sk. tortát! Tök ari vagy, hogy így kényezteted és csak így tovább, mert valahogy meg kell szelidíteni ezeket a hapsikat, mert néha nagyon fáj a lelkük csak nem tudják kifejezni magukat. Ne vedd fel a kesztyűt, szerintem is ez a legjobb módszer. Igaza van Gizinek, biztos jól esik neki, ha megszeretgeted. Ez Neked is jó lesz és akár milyen rossz kedve van szeretetre csak szeretettel lehet reagálni! Jobb mint ha mosolyszünetet tartanátok!

Nálunk is hülye most a hangulat. Engem az zavar, hogy miért van egy hapsinak 90 perce egy focimeccsre, akkor nem álmos. (Az én párom focirajongó.) Türelmesen vártam, hogy vége legyen de utána engem már nem tudott 3 percnél hosszabban hallgatni, mert leragadtak a szemei.

Jó, hogy olvastalak Benneteket. Sokat tanultam. Azt hiszem nekem is az lesz a legjobb, ha nem durcizok, hanem álompuszikat adok.

Sziasztok lépek, mert nekem is leragadnak a szemeim.
epreske

Jó reggelt Mindenkinek! :lol:
Vendég

Pálinkásat :!:

Gröni :)
8 hetes!? Na, most az uh-ig izgulhatok! :lol: Tök jó!!!! Drukk Nektek!!!!! MINDEN RENDBEN LESZ!!!!!!
Kép

Vicuska :)
Zapa a 40-et töltötte...........
Kéne este beszélgetnünk msn-en..... :roll:

Luca :)
Akkor ma, 13:00..... :wink:
Kibeszélünk mindenkit!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Többieknek nagyöleleés:
Kép
Vendég

Ditke, sajnálom pirit! :cry:

Baba, ez tök jó, hogy csak a progi a gond!
Látod, nekem is segített!!!!
Tudom, hogy értesz az Aloé-hoz, meg nem is akarok belepofázni, de Gin-Chia-t nem gondoltál szedni?

Én egy darabig a Macát szedtem, aztán áttértem a Gin-Chia-ra, és akkor jött össze.Javítja a vérkeringést, segíti a beágyatzódást.
Meg mellette ittam a Pomesteen-t 3-4 hónapig, utána a Berry nectart.

Vicuska, nagyon sajnállak Benneteket!
Nagyon nehéz lehet ez a küzdelem, rengeteg hullámvölggyel...
Tényleg jó lenne kicsit elmenni kettesben, de érthető, hogy ha az ember maga alatt van, akkor nincs kedve.Ha picit jobb lesz párod hangulata, azért próbáld meg rábeszélni!
Talán ha most elmegy 2 napra egyedül, rendbe teszi a gondolatait, és utána el tudtok menni kettesben is.
Azért a pasik annyira tapintatlanaok tudnak lenni!!!! :cry:

Gröni!
Jaj, annyira szorítok Neked!!!!!!!!!!
Érdekes, a múltkori ciklusod nem is olyan volt, mint szokott, nem?Akkor is felmerült, hogy esetleg baba van...
Majd az uh megmondja a tutit.Jaj, de soká lesz péntek, addig izgulhatunk megint!
Hol vetted a kismamaruhákat, és pontosan miket?
Tegnap én is vettem két dögös felsőt a Takko-ban.

Gyugyi, ha még benézel, nem félsz a torokgyulladástól?Mert elkaptam a lányomtól, és jó eséllyel esetleg Neked is tudok adni... :cry:
Azért talizzunk ma?Megértem, ha esetleg nem akarsz...

Mami, nem lenne jó mégiscsak panaszkodni?
Nem érzed jól Magad?
Írd le nyugodtan, mi megértünk!Így csak aggódunk Érted!

Ticsiről nem tudtok?Olyan régen volt, remélem, jól vannak!

Littike is nagyon hiányzik! :cry:
Majd írok is Neki, biztosan örül...

Tücsök sem ír már nekünk...de azért Őt el lehet csípni máshol. :wink:

Meg még olyan sokan nem írnak, mi lehet Velük?

Én tegnap voltam a genetikán.Mindenki kedves volt, nem lehet egy szavam sem.
Nagyon jóképű időpontot kaptam az amnio-ra: április 14.
Akkor leszek 16 +3. Éppen jó.
Közölték, hogy ágyat nem fogok kapni utána,mert nincs elég, de vigyek szabadidőruhát, amiben majd kényelmesen üldögélek. :roll:
Vendég

Luca :)
Smárolni ma nem fogok Veled!!! :lol: :lol: :lol:
Gyerekbacikra immunis vagyok. :wink: Megedződtem már.

Futok.......
Kép
Vendég

Gröni, ez az összevarrás hogyan van?Utána otthon kell feküdni?
Mennyi ideig kell bent lenni a kórházban?
Majd gyakran meglátogatlak ám!!!
Vendég

Jó reggelt!

Gröni!
8 hetes? Ti aztán gyorsan nőttök! :wink: :lol: Péntekre drukk.

Luca!
Április 14. nagyon jó dátum. És már nincs is két hét. :wink: Jó pletyizést Gyugyival. Irígy vagyok, én is mennék. :lol:

Vicus!
Sajnálom, hogy így reagált a párod. Nálunk is volt ilyen, még régebben, amikor kiderült, hogy egy barátjánál baba lesz, ahol elvileg apabaj miatt 0% volt az esély és mégis, akkor nálunk miért nem? De mióta tudja mi az oka teljesen másként viszonyul a dolgokhoz. :lol: Nálatok is minden rendben lesz, Erdélyben majd jól kigondolkodja magát és nem baj, ha egy kicsit hiányzol majd neki. Enyém férj 37.
István a király az Arénában lesz június 18. www.tarsulat.hu -n fent vannak a jegyek. :wink:

Gizi!
Remélem nem lesz szükségetek inszemre és segítenek a bogyók! :wink:

Ditke!
Akkor drukk jövő szerdára! :lol:

KépKép
zsófikukac

Jó reggelt!:lol:

Kép

Susy!
én szeretném látni a görbédet 8)

Baba!
ez szupi, hogy csak a progi a bűnös :shock: , egy kis utrot majd te is dugdosol, és hipp-hopp bebabásodsz :wink:

Gröni!
8 hetes? :roll: kivi vagyok a pénteki uhu-ra 8) ,gondolom te pláne :D
és a 28.hét után már nem gond, ha jön a baba? :roll:
rákérdeztél az orgazmusra a dokinál? :oops: :P

Gizi!
rermélem te pozitívat tesztelsz a hétvégén :D

Kukac!
de jó lesz neketek Erdélyben!mi is sokat jártunk oda régebben 8)
a Medve-tó + Szováta olyan szép, a Gyilkos tó is, de kiskoromban nagyobbnak tűnt, mint nagykoromban :shock:

Luca!
de jó, hogy taliztok Gyugyival :P , a genetikához mér kell szabadidőruha?meddig kell ott lenned? :roll:

Gyugyi!
benne vagyok az msn-ben :lol: , csak nem tom ha jelez téged, te vagy a gépnél, vagy apjukod :oops: :roll:

Epreske!
szija 8) ez a foci :evil: ...bővebben mi van veled? :roll:

bocsi este csajok a nyavajgásért,de kiborultam.... :oops: :?
és nem bújtam oda hozzá, sajnos én is kos, ő is kos... :roll:
Vendég

Kép
Vendég

Vicuska!
Okos enged, szamár szenved! :lol:

KépKép
zsófikukac

Gröni!!!

szeritnem sem nyolc hetes....a hőgörbét vezető jányokat nem lehet ilyesmivel áltatni :lol: eccerűen egy stramm kis bébi aki nagyobbnak akar láccani a koránál már most :wink: na majd az uhu...az orgazmustól való eltiltást nagyon sajnálom, hogy a fenébe lehet megúszni???én ma éjjel Geszti péterrel kerültem már intim vizsonyba pedig utálom szegényt....akkora 18as karikákat álmodok, hogy teljesen biztos vagyok benne, egyik éjszaka meglesz spontán is, mint egy kamaszfiúnak :oops:

Luca!!

de araanyos vagy :lol: Hát pont hogy jól érzem magam ... és rettenetesen rettegek, hogy fejlődőtt e a kis zsákom, látunk e holnap valakit az uhn aki kicsi kis szívének dobbanásával jelzi nekem, hogy jön :lol: és úgy szégyellem magam, hogy ennyire parázok, meg zavar is....mert én alapban egy kiegyensúlyozott, békés, türelmes, nyugodt (pedig kos 8) ) ember vagyok és utálom magam, ha ennyire más vagyok :shock: kicsike émelygéske, cicke feszülget, szóval semmi extra....de azért nagyon nagyon remélem minden rendben odabent....holnap UH :lol:

Vicuska!!

Látod nem kellett volna koshoz menni :wink: najóóóóóóóó persze hogy nem ezen múlott....meg van írva a csillagokban ez csk viharos (de szenvedélyes) házasság lehet.....ugyhogy béke és nyuglaom kölktözzék hajlékotokba és jön az a bébi Tapolcán Hip és HOP :lol:

Mindenkinek ölelés

Lmami
Vendég

Kukac!

okos enged, de a kos nem :shock: :lol:

ma este kerti partyba megyünk a szomszédhoz..... 8) még jó hogy esik..... :? , hát nem tom kibékülünk-e addigra.... :roll:
Vendég

Vicuska!
Kis kosom, itt süt a nap! 8) Odaküldöm, hogy jobb legyen a kedved! :lol:

Lmami!
Minden rendben lesz paramamika, holnap dobban és lehet nem is egy szív! :lol:

Én most nagyon happy vagyok. Anyukám volt ma Győrben a nődikinknál. Szépen elküldtem a leleteim szíves tanulmányozásra, és azt mondta a drága ember, hogy volt olyan betege, akinek ez után 3 babája is lett! :lol: Nekem is lesz! :lol:

KépKép
zsófikukac

Kukac!
ez az!!!!!!!!!!!!!!!!!!3 elég, remélem :lol: :lol:
napocskát küldheted, akartam füvet is nyírni 8)

Mami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
holnapra hány szívecskét kívánjak? :P :P :P
Vendég

Vicuska!
Úgy ismered Grönit, hogy nem kérdez rá? :lol: :lol: :lol:
Annál a dokinál nyugodtan rá lehet, nagyon jó fej! :wink:

Vicuska, én szorítok Nektek nagyon!Egy kerti parti remek alkalom a békülésre.Estére eláll az eső.
Azért kell szabadidőruha, hogy-mivel lefektetni nem tudnak-kényelmesebb ruhában üldögélj a kényelmetlen kórházi széken az amnio után. :cry:

Csajok, nekem sok ismerősöm volt Szovátán, és utána babásodtak is!

Tavaly mi is Erdélybe mentünk volna nyaralni 2 hétre, régi álmunk...
De akkor lettem babás az angyalkával, és a doki nem javasolta, mert ha valami van, akkor ne ott kelljen kórházba menni.
Aztán angyalka lelépett, a szállás meg elúszott...
De az vigasztal, hogy azért Erdély elérhető, a szállás a szomszédunk rokonának a hétvégi házánál lett volna, talán még odaadják később is...kedvező ára lett volna.

Mami, ne ess kétségbe!
Én is parázok mindentől,pedig viszonylag nyugis vagyok, ez teljesen természetes!
Ilyenkor még nekem is enyhe émelygésem volt csak, aztán erősödött a 13. hétig, most kicsit enyhült...de még megvan.
Majd ha látod a szívhangot, megnyugszol 2 napra...aztán izgulsz a következő vizsgálatig.
Nálam arról szól az egész, hogy mindig várok valamire,azt hiszem, utána megnyugszom, de fenéket...

Az nem izgul, aki húszévesen elsőre teherbe esik,semmi gondja nincs, nem történt még vele semmi rossz, ezért meggyőződése, hogy nem is fog.Pont vele, miért történne???

Na, mi már nem vagyunk ilyenek, ezt tudomásul kell vennünk.
Optimisták vagyunk, :lol: persze...de azért a hülye kis gondolatok ott kószálnak az agyunkban. :cry:

Még mélyrehatóan soha nem írtam le a valódi érzéseimet,nem is fogom,nem lenne értelme, de meglepődnél rajta... :roll:

Holnap minden rendben lesz az uh-n, szorítok!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok!

megjöttem a vérvételről, túléltem, oda se mertem nézni, de legalább 3 kémcsőnyit vettek :shock: És sikerült 3 hét múlvára konzi időpontot szerezni :lol: Csak addig telik majd iszonyú lassan az idő...Ha csak nem találnak valami nagyon evidens problémát, amire eddig senki nem jött rá, akkor megyünk lombikozni, eldöntöttem :D Úgyhogy nyárra tuti bebabásodom :lol: 8)

Vicuska, sajnálom, hogy nem sikerült jól a tegnap estétek. Nálunk ugye fordított a helyzet, vagyis jó eséllyel apa miatt nincs baba, és én bárhogy próbálom türtőztetni magam, előfordult, hogy még be is szóltam neki emiatt :oops: Szóval csak azt akarom írni, hogy én őt is meg tudom érteni, én sokszor azt kívánom, hogy bárcsak nálam lenne a gond, mert az legalább valamennyire az ÉN kezemben lenne...így meg olyan tehetetlennek érzem magam... Tied apa sem csoda, ha néha elkenődik, de tényleg próbáld megvigasztalni, aztán nemsokára ő is apuka lesz, az biztos! Remélem, jó lesz az esti kerti party, igyatok sokat! :wink: :wink: :wink:

Hú Gröni, no sex hónapokig? :shock: bár asszem én is kibírnám, ha ezen múlna...De legalább apának nem kell lemondania az élvezetről :wink:

Zsófi, jajjmán nehogy tanuljál jún. 7-én :evil: ne legyél stréber, kell egy kis kikapcs :wink: Biztos jó lesz Erdélyben, és akkor már a szurik felén túl leszel! :D

Mamika, minden OK lesz holnap, én érzem!!! És szerintem több szívecskét is fogtok látni :wink:

Na megyek, vár a munka :?

Kép
vickybabe

Luca!
Minden rendben lesz Nálad is! Erős a baba a pocidban. Az izgulás meg szerintem természetes! Én is fogok, pedig huszonéves vagyok. :wink:

Erdélyben mindenképp útbaejtjük Szovátát. Csak azt nem tudom, hogy tavasszal is nyitva van-e a fürdő. Azt olvastam, hogy jó nagyon nőgyógyászati megbetegedésekre, szóval jól meggyilkoljuk a kis genyó endókat. :lol: Mi Székelyudvarhelyen néztünk szállást, egy panzió a város központjában. Igaz nem a legolcsóbb és nekem jobban tetszett volna egy szép kis falusi szállás, de az uram szeretne esténként szórakozni menni, nem csak a 4 fal között ücsörögni. Kifejtette, hogy majd babával együtt mehetünk falura, most meg használjuk ki, hogy csak ketten vagyunk és miénk a világ! :lol:

Vicuska!
Elkiabáltam, beborult. :roll:
3 elég, egyenlőre, bár 4 is jöhet, van nagy 7 személyes verdánk. Igaz, mire a 4. is megszületik már biztos másik lesz. Na sebaj. :lol:

KépKép
zsófikukac

Raktáros cigány

Felveszik a cigányt a nagyker raktárba. Egy hónap múlva általános leltárt tartanak. Kiderül hogy hiányzik egy zsák búza, egy zsák rizs, és egy zsák bors. Mivel eddig nem volt komolyabb hiány, egyértelmű hogy csak a cigány lehetett.
Behívatja a főnök, elmondja a leltár eredményét, és megkérdi a
cigánytól:
- Na, cigány hol a búza?
Válasz:
- Főnök annyi egér van ebben a raktárban hogy az őrület. Hát megették a búzát!
Főnök:
- Te cigány, nagyon sok egér kell hogy legyen ahhoz hogy egy zsák búza eltűnjön, gyanús ez nekem. És a rizs hova lett?
Cigány:
- Mondtam főnök az egerek azok a hibásak, akármerre lépsz, csak egér van.
Azt is megették!
Főnök:
- Jól van cigány, megették a búzát, megették a rizst, mondjuk elfogadom. De hova lett a bors? Az egerek nem esznek borsot!!! Az erős!!!
Cigány:
- Főnök, nem fogja elhinni, sírnak, de eszik!!!
susy75

Sziasztok!

Vicuska!
Minnyá dobok görbét! :lol: Párom is Kos, de valahogy a jobbik fajtából! :wink: Bár néha nem hazudtolja meg magát...! Remélem helyreáll az egyensúly nálatok! 8)

Mami!
GYere sürübben, hátha egy kicsit sikerül megnyugtatnunk. Biztos én is tiszta para leszek(meg voltam is). Szóval ez normális! :D Millió drukk holnapra++++++ :P :P

Zsófi!
De jó lesz nektek Erdélybe. Èn középsulis koromba voltam ott. :wink: De rendi a doki, hogy ilyen jó híreket mondott. :wink:
susy75

Vicky!
A három kémcsö nem is olyan sok!:lol: :lol: :lol: Akkor hamarosan indul a lombik? Szuper!!!

Ditke!
Ti most natúr spontánoztok?

Luca!
Mi az a Gin-Chia?
susy75

Görbécském!
Tartja magát!!!:lol: :lol: Ès kaptam pé-t a Fertytöl.
Kép

Gizi!
Te hogy állsz höügyileg???
susy75

Viki!
Na jó, majd meglátom, hogy állok a vizsgákkal. De Nektek nem kell elmagyarázni, hogy vizsga előtt mennyit jelent egy-egy nap. Még emlékszel Te is, nem? És egy buli nem ér nekem egy bukást, hogy plusz egy hétig szenvedjek. :roll: Bocsi. :oops:
Igen, akkor már túl leszek a 3. szurin, aztán 4. vizsgaidőszak, 5. után meg már mehetek is Tapolcára. Sity-suty vége lesz. :lol:
Örülök, hogy belefér még a konzi a nagy utazás előtt. A férjedenek meg ne szólj be! :evil: Ezért most haragszom, mert nálunk én vagyok a hibás, okolom is magam épp eleget és nagyon-nagyon fájna, ha még a férjem is engem hibáztatna! Neki sokkal nehezebb... mármint annak aki az oka. Szerintem. :roll:

Susy!
Hőd nekem tetszik! :lol: Ebből még lehet baba! Jó alacsony hőfokon égsz. :shock: :lol:
Ez a doki nagyon rendi, ő gyógyította meg Melust is Győrben. :lol:

KépKép
zsófikukac

Luca

A gin-chiát azért nem szedem,mert már így is külön reggeli a foreveres vitaminjaim :lol: szedem a natur-mint, a natures 18-at, a royal jellyt, a fields of greent, a macát, a b12 folsavat, iszom a teát is, meg a barryt. Kihagytam valamit? :roll: :lol: :lol: Royal jellynek is van hatása a vérkeringésre, meg a fields ofnak. Párom gin-chiázik, azért hébe hóba bekapok tőle egyet-egyet. :lol:
Vendég

Anyám Baba, mennyi mindent szedsz! :roll: :roll:
susy75

susy

Apjuk is rögök rajtam, mikor reggeli után kiszemelem a napi adagjaim ezekből, van mindenféle színü :lol: Tényleg egy külön reggeli :lol:
Vendég

Bár nekem is van böven,amit szednem kell: Prednisolon, B vit., Folsav, Szelén, Ass100.
Ès ezek mind másmire fejtik ki hatásukat?
susy75

susy

natur-min: ásványi anyag tabletta, van benne foszfor, kálcium, kálium, magnézium, nátrium, vas, cink, fluor, jód, kobalt, mangán, króm, molibdén, réz és szelén.
A natures 18: 18 féle zöldség és gyümölcs van bele préselve rágótabletta formában.
b12 folsa: önmagáért beszél.
fields of green: búza , árpa, lucerna van benne, nagyon jó méregtelenítő.
royal jelly: méhpempő! van benne A, C, D, E, B vitamin, tartalmaz fehérjét, ásványi anyagokat, 8 nélkülözhetetlen aminosavat, és 10 másodlagos aminosavat.
Multi maca: ugyebár ezt is ismerjük, van benne B,C,D vitamin,, Q10, ásványi anyag, aminosav, növeli a libidót, helyre teszi az női nemi hormonokat (progi, ösztrogén...stb).
tea:10 féle gyógynövény van benne (Aloe, fahéj, szegfüszeg, szegfübors, gyömbér, kapor, kardámom, szederlevél, narancshéj, nemes pipitér). Ez méregtelenít, vizet hajt, fertőtlenít, nyugtat, emésztést segíti.
Barry nectar: na ez meg mindenre jó, és minden benne van, több mint 240 alkotóelem. áfonyás izesítéssel.
Vendég

Köszi a részletes infót!!! :lol: :lol:
susy75

Baba!
Tiszta vitaminbomba vagy!! :P :wink:
susy75

susy

hát remélem is, és tényleg jól is érzem magam úgy általában. Nekem ezekre nagy szükségem volt, mert a műtétnél majdnem ott maradtam, és azt hittem sose épülök fel. És lám :D
Vendég

Úristen Baba! És ezeket hogy bírod anyagilag finanszírozni? :shock: :lol:

KépKép
zsófikukac

Az biztos, hogy nem olcsók! :roll: De Baba árulja is ezeket!
susy75

Még egy tetü!! :lol: :lol: 8)
susy75

Vicky!
ezek jó hírek :lol:
hajrá lombik :P

Susy4
tecc a hőd, de azért küldők hőemelő enerdzsiket 8)

Baba!
atyavilág!mit be nem kapsz :oops: :wink:
én most nem szedek semmit. :roll:ja de, egy kis Actival maxot, mert műtét után kicsit vérszegény lettem :shock:

igen, nagyon nehéz így, hogy én vagyok a ludas :(

a fű felét lenyírtam, erre most elkezdett esni :twisted:
a szomszéd most is beszólt, míg ott nyírtam a füvet,hogy mi van, nem vagytok képesek gyereket csinálni még mindíg :roll: :evil:
mondtam neki, átmegyek és megtépem a haját :twisted:
pont ez hiányzott még a lelkivilágomnak :(
Vendég

zsófi

úgy hogy ezzel foglalkozom, és mindig van havonta jutalékom, amit erre költök :D
Vendég

Vicuksa!
Tényleg ekkora paraszt a szomszédod?? Kép
Köszi a höfenntartó enerdzsiket. :lol: :P
susy75

susy
:D hajrá :wink:
Vendég

Vagyishogy nem fenntartó, hanem emelő . :oops: :oops:
susy75

Susy!
sajnos igen, minden nap beszólnak valamit, és mindíg azzal , amiről tudják, hogy fáj....a babatémával meg a kutyáinkat szidják meg most azt is mondta hogy dagadt disznó vagyok :shock:
mondtam neki, nincs jobb dolga mint velem beszélgetni?menjen be inkább olvasni(jó ha megvan a 8 általánosa, van 4! gyereke, sose dolgozott,egész nap otthon van és irígy, mert nekünk szebb a kertünk.....és a 4 kölke is mindíg beszól nekünk, hogy kurva anyád meg ilyenek! :roll:
na most én se hagytam magam....erre hazajött a férje és letámadott, hogy én hogyan beszélek a feleségével :shock:

most biztos kiaakadtak a szökőkutankon :lol:

csak az a gáz, hogy sima drótkerítés van köztünk és ők mindyg egész nyáron kint vannak :twisted:
Vendég

vicus

ezt nekik Kép
Vendég

Vicuska!
Ez nagyon gáz,a kultúra kiverte a biztosítékot. Hogy tudjátok elviselni? Mekkora tahó banda! :twisted: :twisted: :twisted: Egyáltalán mi köze van a te életedhez, és honnan veszik a bátorságot, hogy személyes dolgaitokkal zaklassanak. :evil: Uszítsd rájuk a kutyákat...

Tényleg férjed mit szólt az ajándékhoz? :lol: :lol:
susy75

Baba!
kéne keresnünk vmi verőembert :shock:

Susy!
nehéz, de micsináljunk, költözzünk el? :roll:
nem szoktam válaszolni nekik, csak ha már nagyon szétrobban az agyam :roll:
a végén még feljelentenek, hogy 4 kutyánk van, pedig csak 2-t lenne szabad tartani :roll:
Vendég

Luca!

Köztudott, hogy skót vagyok (sajnos nem állampolgárságila, de kérni fogom :lol: ) én csak ilyen helyeken vásárolok,mint Metro, Tesco, stb! :oops: Nem kimondott kismamruha, de szépen engedi a pocit nőni és jó lesz később is! A nadrágból 2 mérettel nagyobbat vettem, de kötös is, gumis is, így jó lesz kis pocakkal is, mondjuk itthon kertészkedni :lol: viszont fel kell varratnom, mert taposom az alját! A felsők olyan édik, mell alatt gumis, alatta bő! Nem tudnak ágyat biztosítnai? :shock: Pedig kéne valami megoldás, mert ilyenkor kötelező a fekvés! Dokiddal beszéltél erről? Hátha betud rakni a pathológiára, addig nem is kell sokat menni! Összevarrásnál asszem műtét napján kell befeküdni, másnap lehet hazamenni, de az is lehet, hogy még aznap! A helyzettől függ!

Mami!

Nekem sincs sok tünetem, nagyjából annyi, mint neked! Emiatt nem aggódok, mert tudom, hogy ilyen szokott lenni, de megértelek, hogy parázol! Majd a másodiknál már nyugodt leszel! :wink:

Susy!

Jó ez, csak így tovább! :wink: Tesztet mikorra tervezel?

Vicuska!

Elvileg nem, mert már életképes a baba! Fiam is akkor született, nem gyúrok rá, de legalább van esély! Jobb, mint a 18. hét! Csak a szexre kérdeztem rá, de mondta is, hogy ez mondani is akarta és kiegészítette az orgazmustilalommal! Így jártam, de asszem kibírom! :roll:

A méh magasságából tudja a doki nagyjából, hogy mennyi idős a terhesség! Én tom, hogy nem lehet 8 hetes, hisz a tesztnek erősebbnek kellett volna lennie és ahogy Mami írta, engem nem basznak át, mértem a hőmet! :lol: Azt sem hiszem, hogy a baba nagyobb, ilyenkor általában egyformán nőnek! Attól félek, hogy apjuk a múltkori vad szexnél kárt tett bennem és átrendeződtek odabent a dolgok! Ilyen gondolataim vannak, hogy feljebb nyomta vagy áthelyezte! :roll: 8) De zavar az is, hogy mikor tüsző kukucson voltam, volt egy vastagodás a méh hátsó falán! Bízom benne, hogy minden rendben van, de ha baj lesz, akkor inkább most legyen! :oops: :(

Tegnap el is felejtettem írni, hogy kaptunk a Kaáliba időpontot, de visszahívtam őket, mert azt nem mondtam, hogy terhes vagyok! Azt mondta a nőci, hogy írjak mélt a dokinak, majd ő elönti, hogy tud-e velem mit kezdeni! Olyan választ kaptam amitől szerintem mindeki felhúzta volna szemöldökét! :roll: Visszaírtam neki, hogy köszönöm a nyga semmit, erre olyan bunkó választ kaptam, aszittem lefordulok a székről! Ha gondoljátok privibe bemásolom a levelezést, aki kiváncsi! Persze a nevek helyett xy lesz! Nem akarok személyiségi jogokat sérteni! :lol:
Vendég

vicus

küggggyyyek? :lol:
Vendég

gröni

nekem küld el kérlek! Kivi vagyok :twisted:
Vendég

Gröni!
Biztos nem rendezödtek át bent a dolgok. Nem megy az ilyen könnyen! :wink: Engem érdekel a levél! Azért nem semmi, hogy ilyen orvosok vannak. A Káliba miért is akartál menni?
susy75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?