Új privát üzeneted érkezett!

Elaludtunk! :lol:
Vendég

Gröni :)
Akkó' futás!!!!! :lol: :lol:

Át kell állítanom a babanetes órát.....
Vendég

Szép reggelt!

Luca!

Én szorítok! :wink:

Gyugyi!

Van egy kandúrom, ha gondolod! :P

Vicky!

Sajnálom.... Időben jött meg, belefértek még a nagy utazás előtt mindenbe? :roll:

Edinka!

Mikor megy haza apjukod?
Vendég

Már elvitte apjuk! Én pihizek! :P Hol kell átállítani? Tiszta időzavarba vagyok! :roll:
Vendég

A profilnál. Rákattintottam a másik budapestei időzónára, erre 6 óra 14 percet mutatott. Most visszaállítottam a nyári időszámításra (GMT+2 óra), de nem jó. Egy óra csúszás van....
Vendég

Akkor csak csinál valamit a bénet! :roll: Én még soha nem állítottam, gondolom magától állt át eddig! :roll:
Vendég

Jó reggelt Czukorkák!

Mi sem szexelünk :lol: :wink: ÉS nem is iszom :lol: :wink:

silány az élet így 8) najó cseréébe itt növekszik ez a kis génezngúz odabent, nagyon remélve, hogy így is van 8)

nem akakrok nyafogni ezért kissé visszavonulok, csütrötökön rohanok a jó hírekkel jóóóóó???

MINDENKINEK SZURK: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

és pusziiiiiiiiiiiiii
Vendég

Mami!

Nincs ez így jól, még a végén rám ragasztják a parakismami címet helyetted! :P Hogy vagy egyébként?
Vendég

Gröni! Holnap kiderül, elvileg van szűk 1 hét a 21. napi vérvétel és az utazás között, remélem kapunk időpontot arra a hétre...

Mamika, minjárt mentek szívhang-kukucsra, de jó!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
vickybabe

vagyis minDjárt

Kép
vickybabe

suliból.............

Vicky :)
miNNNYárt.... :lol: :lol:

Na, a topik új neve: ....."ma megint nem dugtunk"...... :oops: :oops:
Vendég

Mami :)
Neámmáhogy visszavonulj nékem!!!! Én szívesen olvasom a nyafogásodat!!! :wink:
Vendég

Jó reggelt lánykák :)

Na, láttam a szex volt a téma.... :oops:
Hááát, én nem mernék most, az biztos :? De nem is kívánom.Az apa meg csak tűr :D

Gröni, te nagyon bátor vagy :)

Szegény Edinka most egyedül maradtál :(

Tegnap egész nap hitel ügyben rohangáltunk, végül sikerült, utolsó határidő 31.-e volt :o
Vendég

Én meg nem is írtam még, hogy nem kaptunk hitelt a házra! Hát nem tom mi lesz így! :roll: Lehet maradunk a seggünkön! :( De legalább csak egy jelzálogunk van! 8)

Melus!

Ti sem? :lol: Ó hát én csak bátor voltam! De nem is, inkább ösztönös! 8)

Vicky!

Na én ezé' szoktam így írni: minnyá! :lol:

Gyugyi!

Ti azért csak-csak! Vagy nem? :roll: 8)
Vendég

Szép reggelt!

Kép

Gröni!
sajnálom a hitelt :(

Melus!
akkor ti elintéztétek? :roll: ti se d@gtok? :lol:

Gyugyi!
hozd el a cicát és megműtöm :wink: grátisz :D

Vicky!
fránya piri, de remélem beleférnek a vizsgálatok út előtt :P :roll:

Edinka!
apjuk ugye hazajön a petikédhez? :shock: :lol:
Vendég

Mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! :lol:

gyere és nyavajogj, plíííííííííííííííííííííz 8)
csüt-re megadrukk hogy több szívecske legyen :wink:

Kép
Vendég

Vicuska :)
Oké!!! :lol:
Ha ki van miskárolva, akkor nem varnyog? :roll: Nekünk azt mondták, hogy attól még a hangok előtörnek belőle, csak éppen kismacskák nem lesznek...... Az meg kandúr nélkül amúgy is lehetetlen....

Mé' nem adtak hitelt? :shock: Szemetek. :evil:
Vendég

Gyugyi!

Semmiség az egész, apjuk nem keres milliókat és a ház értéke sem haladja meg a 20 milliót! :lol: Ma viszem a kandúromat és bedobom az ablakon, megoldom ám én a problémádat! :P Nagy kan a drágám, vörös és a környéken csak vörös kiccicák rohangálnak! :shock: :lol:
Vendég

Ja még annyi, hogy két eltartott van a családban hivatalosan! Nem teccik nekik! :? Nem tom a nagycsaládosok, hogy kapnak! :roll: Vagy az a baj, hogy bevallottuk az adósságainkat! Lehet nem kellett volna! :roll: Csak megoldjuk valahogy! Ha nem lesz más nyerünk a lottón vagy bankot rabolunk! 8)
Vendég

Másodikon lakunk! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Nem tűntem el, csak nem voltam gépközelben! :lol: Tegnap hatalmasat bicikliztünk, vagyis vasárnap, 30 km-t. Aztán szaunáztunk, vacsi, jó volt. Ja és kekszeltünk is! :lol:
Tegnap meg szurin voltunk Pécsen, aztán a férjem kicsit dolgozott, és felmentünk a tv toronyhoz is. :lol: 8)

Most meg meló, nincs időm visszaolvasni. :cry:

KépKép
zsófikukac

Gyugyi!

Majd apjuk dobja, akkor biztos odaér! :P Kegyelmezz annak a maccsnak, nem élet az élet szex nélkül! :roll: :lol:

Kép
Vendég

Ennek is örülne a drágád! :lol:

zsófi!

Ilyen szép időben dolgozni, fújj! :twisted: De legalább jó volt a hétvégétek és legalább ti még szexeltek! 8) Mentek Erdélybe? :roll:
Vendég

Zsófi akart lenni! :oops:
Vendég

köszönöm a gratulációt azoktól akik a másik topikban meglestek :P oda is ritkán írok :oops: de itt olyan gyorsan pörög, hogy ezt még annyira sem tudom követni :?

Legyekmami
azt látom, neked gratulálhatok :D

Kép
gaby25

Gaby!:lol:

Kép

Kukac!
hova mentek Erdélyben? :roll:
tavaly is voltatok, nem? 8)

Gyugyi!
akkor nem fog nyervogni se..... :wink: csak hízni.... :shock: nekünk minden állatkánk ki van pakolva, a kuytik is meg a cirmi is(szadisták vagyunk.... :oops: ), a cirmit mindíg megkérdezi aki látja, hogy mikor fog elleni??????????? :lol:
Vendég

Gröni, Vicus!
Igen megyünk. Székelyföldre, valószínű Székelyudvarhelyen alszunk és onnan kirándulunk. :lol: Tavaly csak készültünk, aztán végül Horvátország lett belőle. :wink: Remélem idén odaérünk. :lol: Pécsről megyünk a szuri után rögtön. 8)

Gaby!
Én is gratulálok! És babtémával hogy álltok?

KépKép
zsófikukac

Gröni, Gizi!

doki után gyertek :lol: :lol: :lol:

Kukac!

de jó!és mennyi időre? :roll:

nekem is megígérte apácska, hogy elvisz vhova fájdalomdíjként, ha meggyógyulok, de úgy néz ki, inkább a lombikra kell gyűjtenünk

:( :? :evil:
Vendég

Vicus!
Hát nálunk is ez leszvalószínű az össz nyaralás idénre, mert mi is a lombikra gyűjtünk. De Erdély nem olyan drága, főleg cégautóval. :wink: :lol: És a műtétem, illetve a betegség miatt lemondtuk a Húsvétot a svéd barátainknál, így a repjegy árát visszakaptuk, abból majdnem megvan a szállás. :lol: Majd csak enni kell valamiből! :lol:
Hat napra megyünk. Hétfőn reggel szuri fél 8-kor, aztán onnan megyünk tovább és vasárnap jövünk. :lol: Azon a héten lesz május 1, így az uramnak nem kell sok szabadságot kivennie.

Te hogy vagy? Mikor kezdesz újra dolgozni?

KépKép
zsófikukac

Na visszaolvastam nagy nehezen. Persze elfelejtettem kinek mit akartam írni, jegyzetelnem kellene. :roll:

Nekem június 7-i tali nem hiszem, hogy jó, vizsgaidőszak közepén nem pocsékolhatok el 2 napot. :roll: Sajna.

Képzeljétek, megyünk az István a kitály díszbemutatójára. Azt hiszem Littike szokta nézni, ő meg pont nincs. De hiányzik. :lol: Na jól eltársalgok itten magamban. Mikor én jövök, sehol senki. :cry:

KépKép
zsófikukac

Ja és a 2 nap azért van, mert ugye első nap felmegyek Pestre, aztán mire a tujaölelgetés után felkelünk még haza is kell jönni, szóval aznap se lenne tanulás. :oops:

KépKép
zsófikukac

Kukac!

jövőhéten már elvileg melózok :? nehéz lesz visszaszokni :? :shock:

hol és mikor lesz az István a király :roll: ?én is szoktam nézni :lol:

Littike nekem is hiányzik :( nagyon :(
Vendég

Sziasztok!

Gröni, gondolok Rád, már izzad a doki? :wink:
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok! :D
Vendég

Szóval jól látható helyre akarok írni, ezért gyúrok laptetőre!!!! :lol: :lol:
Vendég

Ditke!

gratula a lapetűhöz :lol:
ritkán gyüssz, de akkor jókor 8)

mi zújs?
cd 31?
késik a pirid?csak nem.......? :roll: :P :P
Vendég

Na itt vagyok! Csak hajat mostam, fürödtem! :D

Sajna a múlt héten nem tudtam jönni, vagy ki voltam túrva, vagy én nem értem rá! Aztán beteg lettem! :( Hányás-hasmenés!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Kb. 20 éve voltam ilyen beteg! :( :shock: :roll: A kórházat be is zárták, de hát így is hoztak át beteget, valószínű onnan kaptam el! :shock:
Na de most már jól vagyok! :D Viszont visszaolvasni képtelenség! :oops:

Vicuska

Piri nem késik, csak nem állítottam a vonalzómon, ugyanis visszajött az én kis 27 napos ciklusom! :D :wink: Szombat reggel jött meg! :( Gyűjtitek a pénzt a lombikra, szuper! :wink: :D

Luca

Kicsit vékonyka vagy, de a pocid nagyon jól látszik legalább!!!! :wink: :D :D

Gröni

Olvastam hogy most vagy dokinál, gyere minél hamarabb!!!! :wink: :D

Csipcsab

Kép

Ne haragudjatok, majd még később jövök! Öcsikémmel van beszélni valóm!!!! :oops: :wink: :D

Ja tegnap voltunk megint Apa vizsgálaton, jövő héten meg is lesz az eredmény, így aztán jövő szerdán lesz mindkettőnknek "eredmény hirdetés"!!!!!! :D :D :D
Vendég

szijjjjja Ditke! jól eltűntél :cry: tesztelsz? (csak hogy rögtön a lényegre térjünk.

Gröni: sajnálom a hitelt :cry: másik bank?

Luca: drukk :!: :!: :!:

Edinka átérzem a sorsod, 1 hónapig én is szalma vagyok..csak heti 1-2 napra lesz itthon apjuk :cry: :cry: :cry: :cry:
remélem pé-re hazaér :wink:

Gaby: gratula :!:

Gyugyi: este nálunk is műsor volt, a kutyák ki-be jártak..én próbáltam kizárni őket, de nem túl finoman közölték, hogy bejönnének..aztán ki...aztán be... :x

csinálok görbét aztán mesélek mi volt a dokinál :lol:

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Kép

na szóval voltam a SOTE-n endokrinológusnál...

kaptam:
closty-t 2x1-et kell szednem 5 napig a 2. naptól
bromo-t - mensiig 1/2-t , utána 1-et kell szednem...
és másik met-et, retard kapszulást - olyan mint a cetebe - hogy ne bántsa a gyomrom :D

kaptunk 3 hónapot , ha nem jön össze inszem indul :lol: :lol: :lol:

addig is apjuk mehet újabb vizsgálatra a SOTE lombik laborba...örült :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :D :D :D :D

Gröni, Baba Nálatok mi volt :?: :?: :?:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Gizi

Remélem az inszemig nem juttok el, hanem spontán bebabásodsz!!! :wink: :D :D :D

Szombaton jött meg nekem!!!! :shock: :( :wink:
Vendég

Ditke: olvastam :cry: szerintem egyszerre írtunk :wink:

hol van Mindenki? Törpeik...hallo :?: :?: :?: :!: :!: :!:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Ditke!
sajnálom pirkót :( :twisted:
remélem jobban vagy :shock:
jövő szerdára drukkhegyek :lol:

Gizi!
ez most akkor jót jelent? :roll:
biztos 3 hónap alatt összehozzátok a kis lurkót :P

Gröni!
bennfogtak? :roll: :shock:

apa totál k.o. :evil:
ma van a szülinapja, tegnap kérdeztem mit főzzek neki ma vacsira, azt mondta semmit, mert elvisz ma étterembe :lol:
erre ma már reggel óta tök mufurc és mogorva volt :?
su.mikor megjött mondta, nem megyünk vacsizni, nincs kedve :(
megkérdeztem, kér-e tortából, amit sk.csináltam neki, a kedvencét 8)
nem :x
egy k@rva szót nem szólt egész este, hiába faggattam mi a baja, csak annyit vágott hozzám, hogy nincs mit ünnepelnünk, semmi értelme az egésznek :roll:
erre én elbőgtem magam...tudom hogy amiatt van rosz kedve, hogy most töltötte a 36-ot, és nincs neki gyereke :?
pedig imádja a gyerekeket :( , és én tehetek mindenről, hogy nem vagyok képes neki gyerket se szülni...és igaza van...... :shock:
msot elment aludni :( ..éhesen...én meg ettem szendvicset egyedül :shock:
nem tudom, mi lesz így velünk....1 hét múlva lesz (lenne) a házassági évfordulónk :shock:

ja, és közölte, hogy jövőhétvégén, mikor én ügyeletes leszek, elmegy Erdélybe konferenciára 2 napra :roll:

én hónnapok óta könyörgök neki, hogy menjünk el 1-2 napra vhova kettesben, felfrissülni tesileg-lelkileg, de azt nem... :(

Jajj, ne haragudjatok hogy ezt rátok zúdítottam.... :oops: :?
Vendég

Vicuska: ezek az apák :cry: :cry: :cry:
tényleg jó lenne együtt elmennetek valahova.
mi most tervezzük a szomszéd lánynal, aki ugyanabban a cipőben jár mint mi, hogy elutazunk ismét. műltkor velük voltunk Zalakaroson.
most ajánlottak neki egy gyerekcsináló heyet, valahol itt van Mo-n, 3 domb találkozásánál és tök olcsó, 4000 Ft/éj. :lol: :lol: :lol: :lol:
ha megszervezi megyünk..ezen ne múljon.

amúgy Harkányt és Egerszalókot is nagyon ajánlják :D

tényleg menjetek el, Nekünk is jótt tett a hullámvölgyekben...a mostanin felbuzdulva taltáltuk ki az újabb kiruccanást :wink:

és este azért búj odda egy kicsit apához, és szeretgesd meg...
biztos jól fog esni Neki...

az én apjukom is mindig a lelkére veszi a mindent :(

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Gröni ,Baba!!
Mi újság veletek???????? :roll: :roll: Ìrjatok!

Vicuska!
Sajnálóm, hogy igyen hangulatban van a párod! :cry: De azért nem kéne még jobban a büntudatot kelteni benned! Azért legább a sütidet megkóstolhatta volna! :evil: :evil: Az én pátom is nemsokára 39 lesz... :cry: :cry: Remélem nem tart sokáig a rossz hangulata!!

Egerszalók kicsit drága, bát tényleg szupi hely!
www.egerszalokfurdo.hu
susy75

párom,nem pátom :oops: :oops: bát=bár
úgylátom ma nem megy nekem az R betü!
susy75

Hali csajok! Nemrég hívtam dokim, azt mondta, hogy minden értékem jó, csak a progim kissé alacsony, vagyis az értélhatár alsó szintjén van, úgyhogy 19. napon szintén vérvétel, majd a 21. napon is asszem, és a kettőből lesz egy átlag, és ha akkor is alacsony, akkor progipótlás lesz! Na de én addig gőzerővel eszem majd a Macát, hátha javít az értékemen. :wink: :D
Most meg nagyon nyilall a bal petefészkembe :shock:

Gröni? :roll:
Vendég

örülök, hogyjó híreket kaptál.
a progi sokmindent megmagyarázna, nem?

Gröni :?: :?: :?: :?: kezdek izgulni!

Giz
Kép
Kép
kissgizi

gizi

sztem igen, mert ugyebár a múltkori babó valszeg ezért nem maradt meg :?
Vendég

reméljük ez nem fordul elő többet :wink:

jó az új vonalzód :!:

Grönit nem bírom megvárni, reggel 7kor vár a futópad...megyyek aludni...

puszi Mindenkinek!

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?