Új privát üzeneted érkezett!

A kis kannibál! Kép
susy75

Susy!

Doki nem mondott semmit, de szerintem most fog! Ha nem, akkor sem merünk kockáztatni! Soha nem lehet tudni, lehet, hogy az előzőnél is a szerszám csinálta a bajt! Ezt már soha nem tudjuk meg! :roll:
Vendég

gröni

máshogy is lehet szeretgetni egymást! Igazad van! Ne kockáztassatok! :wink: :D 9 hónap hamar elszáll! :wink:
Vendég

Gröni, Susy!
akkor most 8 hónap kexmenteség elé néztek! :lol: :shock:

Baba!
drukkolok hogy találjanak vmit, vagy inkább hogy ne? :roll:

hörcsögöt elég necces ivartalanítani (én sose csináltam :oops: ), túl picike és túl veszélyes az altatás meg a vérveszteség :shock:
külön kell rakni őket oszt kész :wink:

Többiek,mindenkit elnyelt a föld? :roll: :P :P :P
Vendég

Vicusinkább ne, ha lehet! köszke :roll:
Vendég

susy

és képzeld úgy ette mint a répát! :shock: :lol:
Vendég

Vicuska!
Remélem azért nálam nem lesz szükség kekszmentességre! :roll: :roll: :wink:
susy75

Csajok!

Akármilyen hihetelen kibírom ám! :roll: 8) Az kimaradt, hogy tegnap azért volt muszáj apjukot magamra rántani, mert nem engedte, hogy hozzányúljak! :shock: Pedig csak könnyíteni akartam rajta! 8)
Vendég

Gröni!
Kép

Amúgy a cél érdekében ki lehet ám bírni! Èn is kibírnám! Bárcsak már ez lenne a gondom... :cry:
susy75

Susy!

Röpke két hét és neked is lesznek ilyen problémáid, ami most nem tűnik olyan nagynak, de majd az lesz! :P
Vendég

susy
számból vetted ki a szót! :D
Vendég

Na a próféta szóljon belöled! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:
susy75

Nem panaszkodok ám, hisz tudtam, hogy ez lesz! Bár aszittem könnyebb lesz az önmegtartóztatás, de így, hogy nincsenek tüneteim, hasam, alapvetően nem változott semmi, kicsit nehéz! Az idő előrehaladtával könnyebb lesz, márcsak a méretek miatt is! De tényleg nem panasz, csak gondoltam megosztom veletek is! :roll:
Vendég

Vicuska
Kocce en se ertem..de a peteeres a fontos :wink: marmint hogy legalabb az van :wink:

Groni
igen mondtal...vgyis nem voltal bizakodo baba ugyben :roll: lehet te mar tudtal valamit amit mi nem :roll: de igazad volt...most varom pirit es igen erot ad,hogy legalabb volt pe-m 8) :lol:

Csajok megyek aludni holnap meg irany Shimoda 8) lehet viszem a gepet ha van a szobaban net,esetleg.... :roll: ha megsem vinnem akkor csutortok este itt vgyok azaz otthon az mar csut del...addig is babasodjatok+++++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gröni!
Azért vagyunk,hogy megosszuk egymással a bajainkat. :wink:
susy75

Kép

HÁJ!
Tegnap a pijjja, ma a sex..... :lol: :lol: Szeretk ide járni! :wink: :lol: :lol:
Vendég

idejárni :oops: :lol: :lol:
Vendég

Kép Ilyen voltam, amikor hazaértem a dokitól.
Vendég

Szijja Luca!!! :lol: :wink:
Vendég

Szijja Gyugyi!
:lol: Jé, itt vagy? :lol: :wink:

Orvosnál minden rendben volt.
A beavatkozástól 3 hétig nem fürödhetek kádban meleg vízben,nem emelhetek 10 kilónál többet.
Tripla tesztre és AFP-re nem kell mennem, és terheléses cukorra sem.
Magzatvízvizsgálatra kell majd menni, utána megint 3 hét tilalom.
A 18. héten kell menni uh-ra, utána kell a dokihoz.

Eddig jó, ami nem jó, az az, hogy nem javasolja az AquaNatalt! :cry:
Vendég

Luca

De csini vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Vendég

Luca

rendben lesz minden! Meglátod! Pihensz majd sokat!
MI az az aquanatal? :oops:
Vendég

Az AquaNatal vízi torna kismamáknak.
Felkészít a szülésre, meg ellazít, meg amúgy tök jó!

Azt mondta a doki, szültem én már kettőt, tudom hogyan kell levegőt venni, nem sok újat mutatnának, meg egyáltalán, a fertőzés, egyebek...Na, mindegy...csak jó lett volna.
Vendég

Ja, meg no szex! :oops:
Vendég

Luca!
szija :lol: de csini vagy! 8) meg a kerti tavatok is :lol:
én se tom mi az az Aquanatal :roll:
Vendég

Baba,szorítok Neked! :wink:

Csajok, lehet, hogy hülyeség, de én olvastam olyant, hogy ha tiltják a házaséletet kismamáknak, akkor azért is, mert az orgazmus méhösszehúzódást csinál.Tehát mindegy, hogy hogyan jut el odáig az ember....
Vendég

Köszi Luca! :D

Én ilyet nem olvatam :roll:
Vendég

Luca

jól hangzik amúgy, de tényleg miért nem oldják meg, hogy olyan vízes medence legyen erre, amiben olyan víz van, mint amiben lehet szülni is, vagyis fertőtlenített. :roll:
Vendég

Baba,nagyon szigorú szabályok vannak, hogy milyen medencében lehet!A hőfok is adott, nem lehet túl hideg sem, és túl meleg sem.
Van egy olyan gyanúm, hogy az orvos nem tudja pontosan a részleteket, és elővigyázatosságból tilt.
Én meg dehogy vitatkozom Vele!
Vendég

Luca

de nem olyan steril víz, mint aminben szülni szoktak.
[quote]F írta:igyelem! Uszoda kerestetik! Helyszín-repertoárunk bővítésére óradíjas rendszerű bérleti lehetőségeket keresünk. Optimális lenne: kicsi vagy közepes medence (min. 6, max. 20 fő férjen bele), nem nagyon hideg víz (legalább 28,5 fokos), kb. mellmagasságig érjen vagy fokozatosan mélyüljön, szép tiszta vizű, öltöző és WC megoldással, megfelelő fűthetőséggel télen is. Tanuszodák, szállodák, sport- és gyógyuszodák mind szóba jöhetnek, de akár magánháznál is lehet. A sikeres közvetítés díja egy 24 alkalmas AquaNatal® bérlet!

Ezt onnan gondolom, mert ez volt odabiggyesztve az aljára. Szóval csak a hőfok, meg a mélység van kikötve. :roll:
Vendég

Én is úgy tom, hogy nemcsak a behatolástól lehet baj, hanem az orgazmustól is! A behatolástól (pl olyanoknak, mint nekem) kinyílhat a méhszáj, az orgazmustól pedig amit Luca is írt!

Luca!

De dögös vagy! :wink: Ez már a rövid hajad? :roll: Magzatvízviszgálatra mé' kell menned? :shock:
Vendég

Kösz, igen, ez már a rövidebb hajam!Ennél rövidebbet nem csinált a sógornőm.Jól tette... :lol:

Azért kell magzatvízvizsgálatra mennem, mert 41 éves vén tik vagyok!!!

A méhszáj kinyílása és a méhösszehúzódások között nincs összefüggés?Szerintem van.
És emiatt mindenféle forma tiltott, nem???

Kérdezz rá holnap a dokidnál!Biztos részletes előadást kapsz róla! :wink:
Jó lenne pontosan tudni, nem?

Tudjátok mit ettem????
Igazi epret!Ma vettem, annyira kívántam! Elosztottuk, mindenkinek jutott 3 darab.És Apánk kettőt átutalt a picurkának!Így aztán leküldtem neki. :lol:

Tegnap egy nagy csokor nyers sóskát ettem, a szomszédtól kunyiztam.
Jobb, mint az Elevit!

Na, megyek feküdni, és olvasni!

Jó éjt!
Vendég

Luca!

Azt tom, hogy vén vagy! :P De azt hittem, hogy volt valami genetikai vizsgálat múltkor! Vagy az csak uh volt? :roll: Mi most már semilyen formában sem kekszelünk! Csak egyoldalú lesz a kényeztetés, persze csak ha hagyja magát a kandúrom! 8) Én kelkáposztát és lilahagymát zabálok minden mennyiségben! Remélem abban is van vitamin bőven, mert Elevitet csak 3 naponta kapkodok be! Ja, és tényleg piszakfa lábad van :P , de szerintem arányos vagy! Igaz van egy púpod ott elől, de az jól áll! :wink:
Vendég

Szaisztok,

Susy: megy fel szépen a hőd :D

Gröni: én is gy tudom, hogy nem csak az a gond, hogy apa ott matat, hanem az orgazmus, sőt a sperma is .
:(

Bridget: a pé már fél siker, tök jó! :wink: :D :D :D :D

Baba: ezekszerint a holnapi egy kiderülős nap lesz :D :D :D

Kép

megvettem 7végére a teszteket :lol: :lol: :lol: :lol:

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Jaj, Luca, majdnem elfelejtettem: nagyon csini vagy! és pihizz sokat..még pár hónap és évekre elfelejtheted a pihit :D :D :D :D :D

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Gizi, susy!

Nagyon gyanus ez a sok tetü! :wink:

Gizi!

Ezért nem sexelünk! Csak apjukot kényeztetem ezentúl, ha hagyja magát! Gondolom attól nekem bajom nem lesz, max rohadtul fog fájni a csuklóm egy idő után! 8) Nálunk a sperma nem okozna gondot, mert terhesen gumizunk! 8)
Vendég

Csajok tisztára lebeszélitek az ember lányát a terhesség alatti kekszröl. Pedig ha minden oké,akkor nyugodtan mehet. :lol: A kismama is csak jobban érzi magát!!! :P :P

Gizi!
Igen, mintha beindult volna a höm. Nagyon drukkolok hétvégére, a te höd is jól áll! :wink: :wink:

Gröni!
Azért annyira sok tetüm nem volt. :shock: Ès mint tudjuk nem attól leszünk babásak! :lol: :lol: Hajrá csuklógyakorlat!! :D
susy75

Zsófi is rég járt erre!!!!! :roll: :roll:
susy75

Kép

hahóóóóóóóóóóóóó, van még aki kexel a topicban? :lol:
Vendég

Én!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
susy75

Susy!

édes vagy, hogy feláldozod magad és megmented a topic becsületét :lol: :wink: :oops:
Vendég

Vicuska!
Na ne mondd,hogy csak én kekszelek! Kép
Ezt nem hiszem el! KépA többiek csak lapítanak! :lol:
susy75

Susy!

Bocsi a kisbetűért! :oops: Csak hinni kell a tetüben és babád lesz tőle....vagy apjukodtól! :P

Szerintem itt mindenki sumákol! :P Itt a tavasz, üres a topik, vajon mit csinál mindenki? 8) Nem hiszem, hogy épp Kordáékat nézi, mint én! :oops: De nekem lehet, mert én felmentést kaptam, tőlük meg úgysem indulok be! 8)
Vendég

Gröni!
Hiszek a tetüben, hiszek a tetüben..... (na meg az emberben)!!! :lol: :lol:
Hát ez az, tisztára elvesztek a többikek! :shock: :shock:
susy75

Jó reggelt csajok! :lol:
Ma is szép idő lesz!
10-re megyek a genetikára időpontért.Szorítsatok, hogy minél korábbi időpontot kapjak!

Susy, persze, hogy jó a terhesség alatt a szex!Akkor, ha nincs semmi probléma.Mi a problémás esetekben fenálló helyzetet beszéltük ki. :cry: Sajnos Gröni is érintett benne, meg én is...
Vendég

Pálinkásat :!:

Tüzel a macskám....... :twisted: Álmos vagyok...... :evil:
Vendég

Jó reggelt

Apácskám elment hajnal fél5-kor :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Gyugyi: de korán keltél!! Hogy vagy???

Kép

Kép
edinka

Edinka :)
Álmosan....... :?
Te is korán keltél. Fél 5? Az még tegnap!!!!!!! :shock: 8)
Vendég

sziasztok,
én is korán keltem, de megzakkant a gépünk...apa most szerelte meg :D

Rólam annyit, hogy megjött (mondtam én, hogy csodák nincsenek, ha rólam van szó :? ...), holnap vérvétel, és remélem ápr. utolsó hetében konzultációra is beférünk, majd holnap kérek időpontot!

Lépek, bankba kell mennem, aztán meg dolgozni :?

Pusz

Kép
vickybabe

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?