Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Vendég

Gizi!

13 dpo-on már nyugodtan tesztelhetsz! Én is akkor lőttem egy 25-öst, nem volt nagyon erős, de már egyértelmű pozitív lett! :wink:

Bridget!

Hát nem tudom, remélem a dokid mond valami okosat! Reméljük, hogy baba miatt szórakozik!

Gyugyi!

Csak bepróbálkoztam, hátha! 8) Azért majd még próbálkozok, jó? :lol:
Vendég

Gyugyi
Hy

Groni
Szerinted ebbol meg lehet baba :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gröni: a 25-ös az a normál teszt?
most új garnitúrát kell vennem, a múltkor elpisiltem a maradékot. :shock:

de tuti nem ott veszem, ahol a múltkor. a patikus - pasi - majd hogy nem hozzámvágta úgy lecsapta a pultra :evil: :evil: :evil:
pedig occsó volt. csak elfelejtettem a nevét.
majd veszek vmit az auchanban :D :D :D

bár csak már ott tartanánk..ez a hetem is nagyon húzós lesz a mhelyemen...zárás van..már angyon utálom..csak mindig azzal bíztatom magam, hátha ez az utolsó. :D :wink:

kellene valami jó meló :lol: :lol: :lol:

és apa is elment már :cry: :cry:

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Bridget!

Magamhoz nem tudlak hasonlítani, mert nekem eddig ha volt baba, nem vacakolt! Viszont annyi fura heylzetből lett már baba, miért pont te lennél a kivétel? :wink: Van aki hónapokig pirizik, van aki csak az elején és csak a mennyiségből gondolja, hogy esetleg baba van és tesztel! Szerintem tesztelj egyet, akkor legalább a dokihoz úgy mész, hogy eltudod mondani, hogy van vagy nincs terhesség!
Vendég

Gröni :)
Okse, próbálkozz csak! :wink: :D Bár a nyáron valszeg kérek két csomót a petevezetőimre.... :roll:

Kisgizi :)
Akkor vasárnapig várnunk
kell..... Ki sem bírom. :lol:

Bridget :)
Tesztelj holnap is! Ki fog derülni!
Vendég

Gyugyi!

Micsinász? :shock: Muszájból vagy önként?
Vendég

Nincs tesztem :? es holnap reggel mar mennem kell mert intezem a vizumom Australiaba :? es a doki is csak delig van :? Ahol meg tesztet lehet venni 10kor nyit :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!

Én csak azt mondom, ha valaki nagyon akar valamit, megtudja oldani! :wink: Jó lesz az holnapután is, ha a doki nem mond biztosat vagy nem küld el valamilyen vizgálatra!
Vendég

Na, erre nem kényszeríthet senki..... Az én testem, az én döntésem. Már 20 évesen tudtam, hogy lesz az a kor, amikor megteszem. Na meg az az egészségügyi állapot. Nem játszom tovább az életemmel. Elég volt.
Vendég

Gyugyi!

Így megértem, de akkor is nagyon sajnálom, hogy ilyen döntést kell hoznod! Nem lehetett könnyű..... :(
Vendég

Sziasztok csajok!

Köszi a sok jókívánságot tegnapra. :D Amennyire tartottam tőle olyan jól sikerült az esküvőnk. A szülők is tök jól elvoltak egymással. Annyira szuper volt minden. :D Úgyhogy nagyon örülök.

Dobok fel képeket. Bocsi ha kicsit sok lesz,de alig bírtam választani. A minőségéből igencsak vesztett mert nagyon lekellett kicsinyíteni hogy feltudjam ide rakni. A hugom fotózott és tök jó képeket csinált. Jó sokat. Szupik lettek.

Na akkor töltöm a képeket. 8)
csipcsab

Kép csokrom Kép Kedvesemmel Kép Kép Kép Férj és Feleség Kép Kép Hugommal Kép Itt ettünk
csipcsab

Marietta!

De szépek vagytok! :wink: És minden nagyon szép volt, a ruhák, a csokor, a hugod.... Hova tünt a pocakod? Ugye még egyben vagytok? 8)
Vendég

CSipcsap
Gratula 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nem találom sehol sem az msn-t! Most nem tom, hogy mit töröltem! Gondolom ha a regisztrációt, akkor nem vagyok az ismerösötök közt! Megnézi valaki nekem, hogy ott vagyok-e?
Vendég

Csipcsab :)
Még egyszer hatalmas gratula!!!! :D :D Legyetek nagyon boldogok kettesben, hármasban, majd négyesben.... stb

Nem gond ez nekem. Komolyan. Ha "nehéz" lenne, nem tenném.... Megteszem, mert nem egy féktelen éj kell nekem, hanem rengeteg!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

pill
Vendég

Ott vagy, csak nem vagy bejelentkezve!
Lent az tálcán nincs kint az iokonja? Vagy jobb oldalon?
Vendég

Sziasztok!

Csipcsap!
Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! Nagyon csini voltál! Örülök,hogy jól sikerült minden. Fini lett a sali? èn végül is ma csináltam! :)

Gizi!
Drukkolok a két csíkoshoz! :wink:

Nekem ma kemény egy tizedet emelkedett a höm! :roll: Kíváncsi vagyok a folytatásra. 8)
susy75

Bocsi: Csipcsab!Elírtam! :oops: :oops:
susy75

Gyugyi!

Ott néztem először, aztán megnéztem a progarmokban is, onnan is eltünt! Akkor most megen lekéne tölteni ugyi? De legalább a regisztrácijóm megvan! Kivel akarsz féktelenkedni? Vagy kikkel? 8)

Susy!

De legalább megmozdult! :wink: Huncutkodtatok is? 8)
Vendég

Gröni!
Perszeeeeeeee! :lol: :lol: :wink: :wink: Nem hagytuk ki! :D
Te kedden mész dokihoz,ugyi?
susy75

Hát persze, ahogy leírtam tudtam is! :lol: Valakinek folytatni kell a nyusziszkodást helyettünk, nehogy rossz híre legyen már a topiknak! 8) Igen, kedden.
Vendég

Gröni!
Szívesen átvállalom! :wink: Az ember is benne van! :lol: Akkor drukk keddre,bár még uhu nem lesz,ha jól emlékszem.
susy75

Nem tom. Amikor új gépünk lett, nem kellett újra regelni, mert minden adat megvolt "msn"-éknél. Azt nem a géped tárolja, hanem "ők".
Vendég

Susy!

Ti azért jobban aktívkodjatok, mert Vicuska végén már lefokozott, mert abban a hitben volt, hogy naponta kétszer.... :lol: Uh még nem lesz, dokinak nincs, gondolom majd következő héten lesz vagy hétvége fele! :roll:
Vendég

jaj, képzeljétek olyan édi volt tegnap a párom. Eksön után ugye kb fél órát pihizek,nem kelek ki az ágyból, vagy kanapéról. Tegnap is feküdni akartam utánna. Mivel a nappaliba nekünk két részes az ülögarnitúra, át akartam feküdni arra,ahol én szoktam és tévézni. Erre mondja a drágám,hogy nehogy felkeljek,mert akkor kijön az anyag,inkább átvisz a karjában a másikra. :lol: Ami kb két méterre van. 8) Hozzáteszem nem bírt megmelni az ágyról (pedig csak 60 kg vagyok) :oops: ,igy maradtam,ahol voltam!
susy75

Susy!

Enyimé sem bír el engem! :oops: Nem tom hány kilók lehetnek a filmekben a csajok vagy milyen bikaerős pasik játszák a szerepeket, de sokszor ég a pofám, hogy engem senki nem tud úgy megemelni! :roll: Nem tom, hogy pakolásznak majd bele a koporsóba, az még durvább lesz, főleg, hogy értelemszerűen még kapaszkodni sem tudok! :lol: Vagy ez már nem az én gondom lesz, ugyi? :lol: Mondjuk azért sajnálnám, ha összetörnének! Fagyottan jobban törik az emberjánya! :roll: 8)
Vendég

Kép
Vendég

Susy: nagyon cuki az apjukod :D :D :D :D Neked is drukk! nézegettem görbéket, van akinek csak 1 tized fokonként emelkedett pé után és babó lett belőle :wink:

Csipcsab: még egyszer nagyon sok boldogságot Nektek!
nagyon szépek voltatok!

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Melus: itt egy kép a másik afgánomról, Giziről.
őt nyírtam meg tegnap, már nemhagyom hosszúra nőni csak télen, mert már nehezen bírja a fürdetést. mégiscsak 13 éves.
így most kölyökfrizőrje van :D
Kép

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Gizi!
Nagyon szép a kutyid! 8) Babásodhatnánk együtt,nem??? Amúgy nekem sose volt az a pé után hirtelen magasbatörö görbém. :roll: Csak az az érdekes,hogy le se ment,akkor mikor szerintem pé volt! :shock:

Gröni!
De hüle vagy! Az odébb van még, és az már téged nem fog érdekelni akkor! Kép
susy75

Susy!

Nem tom megvan-e az előző babás görbém, de tök érdekesen alakult. Mikor már nem volt meg a tüszőm, a hőm az istennek nem akart felmenni és nagyjából a beágyazódáskor ugrott fel 37 környékére, addig laposkúszás volt! Írtad, hogy sárgateselégtelenséged van, attól lehet ilyen görbe! Viszont ne félj, attól még megágyaz odabent a baba, csak időben kell progipótlás, ezért érdemes korán tesztelni!
Vendég

hali, nekem is csak 1 tizedet ment le...ilyen görbéket is láttam! :wink: :wink: :wink: :wink:

tök jó lenne, ha együtt babásodnánk-most :!: :!: :!:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Visszatérve, tényleg hüle vagyok, engem hamvasztanak! :lol: Vagyis remélem, mert soha nem bocsájtanám meg, ha a kukacok zabálnák azt a szíp testemet! :lol:
Vendég

Basszus! :oops: :oops:
Vendég

ez megint egy dínyertes laptetű :lol: :lol: :lol: :lol:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Gröni: jó, hogy írtad a progipótlást, mert ugyan már lassan 2 hónapja levették a vért még mindig nem tudoma hormoneredményeim. most már kedig kibírom, de ezt meg fogom kérdezni! mikortól kell kezdeni :?: elvileg...

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Gizi!

14 dpo-n teszteltem, másnap felírta a doki az utrot, tehát a 16 dpo-tól szedtem! Most nem mentem emiatt dokihoz, mert maradt az előzőből, napi egyet engedélyezett egyelőre! Ha szépen felmegy a hő, nem biztos, hogy szükséges, viszont ártani nem lehet vele! Neked is érdemes időben tesztelni!
Vendég

Két hónap alatt nincs eredmény? :shock:
Vendég

Sziasztok csajok! :D

Csak ezt az oldalt olvastam vissza, egész hétvégén nem voltam itthon. :wink: Olyan gyönyörű idő volt, hogy nem győztam élvezni! 8) Szerintem nem is kellett volna eltolni a talit. Tegnap fürdőben voltam, ma meg egész nap kertben napoztam! 8) :wink:

Grönike :D Akkor hüleségeket írsz, hogy csak na! :lol: :lol: Nagyot röhögtem!!! :lol: :lol: Drukk a keddi dokihoz! :wink:

Gyugyi :D Örülök, hogy végre többet vagy! :wink: (bár most meg én vok kevesebbet... ) :roll:

Bridget :D Jó kirándulást Neked! :wink: Csináltass vérvételt, abból kiderül, hogy miért szórakozik a pirid. Ha meggyün, legalább jöjjön rendesen. Remélem még tényleg bírja pirikéd és nem adja fel ilyen hamar.... :oops: :roll: :shock:

Csipcsab :D Sok boldogságot Nektek! :wink: Nagyon szépek vagytok a képeken! :D :wink: Mind nagyon tetszik! :wink:

Susy :D Úgy örülök, hogy végre már próbálkozhattok! :wink: Remélem ez lesz az utolsó próba és 13 nap múlva jó híreket hozol! :D

Puszikálok mindenkit. Megyek fürdeni. Ja, láttátok tegnap a Kiválasztott című műsort? :roll: Nekem nagyon tetszett. :wink:

Dobom a görbém.

Kép
fenci

Szép estét!

Gröni!
halálra röhögöm magam rajtad :lol: ez a morbid humor nagyon bejön 8)

Susy!
a topic új nyuszijai :lol: apjuk legalább megpróbálta :wink:
én is ezen aggódtam mikor műtöttek, szegény műtősfiú nehogy leejtsen :roll: :oops:

Fenci!
neked is szépen felugrott :D

Gizi!
vasárnap mingyá itt van, ma is az van? :roll: :P

Gyugyi!
ezt komolyan mondod?nem árultad el mér aludt el a Zapa a ciciden? :roll: :wink:

Csipcsab!
nagyon szépek voltatok :D (meg gondolom még most is :oops: :lol: )

Bridget!
szerintem te tutira babás vagy :wink: tesztet akarunk :lol:
főleg Gyugyi nevében beszélek 8)

én ma kibabáztam magam a tesóm kölkeivel, 2,5 és 1,5 évesek :lol:
(a kicsit majdnem sikerült elveszítenünk a Corában..... :oops: :shock: )
de meglett!rossz pénz nem vész el :wink:

és nagyot sétáltunk a Duna-parton és voltam szoliban is, jól leégtem :P
Vendég

Ja, meg vettem apának szülinapjára ( bolondok napján tartja :oops: :lol: :lol: ) a kerti tóba szökőkutat :lol:
csak ki fogja beüzemelni? :shock: én be nem megyek oda a halak közé :roll:
Vendég

Gröni!
Ehhez a laptetühöz tényleg tehetség kell!! :lol: :lol: Ès sincs is sárgatest elégtelenségem!!!!!! Kép Mé mondod??? Van egyéb bajom,még csak ez hiányozna. Amúgy nekem is van itthon utrom, pár nap múlva (feltéve ha a höm is azt szeretné) elkezdem dugni. 8) 8)

Fenci!
De szép ugrós görbéd van! Èn is, én is!!! :lol: :lol:

Mingyá megkeresem nektek a tavalyi terhes görbémet. Hát az se egy nagy szám,aztán mégis!
susy75

Itt sincs nagy ugrás, és ráadásul szedtem mindent ,ami a terhességhez kell: closti, ösztrogén, progi.
Kép
susy75

Susy! :oops:

Akkor nem te írtad! :oops: Ki vót az? 8)

Fenci!

Ez nem semmi pé volt! :shock:

Vicuska! :lol:

Félsz a halaktól? :lol: És ha gyógyítani kéne valamelyiket? :roll: Vagy azokat nem szokták? :lol: Átestél a tűzkeresztségen, már jöhet a gyerek! :lol:
Vendég

Most látom, hogy Fencinél sincs leesés a peteéréskor! :lol: :lol: :lol:

Amúgy azon agyaltam, ha a pé pl. napközben van, akkor nem is lehet látni a hön, igaz? Mert másnap már felfele indul! :shock:
susy75

Bizony Susy, ez így van! Nem mindenki reped hajnalban! 8) Meglátod reggel magasabb lesz! :wink:
Vendég

Gröni!
Nem én vótam,az tuti! :P

Fenci!
Èn láttam a müsort,nekem is tetszett! Szeretnék nagyon 13 nap múlva (vagy hamarabb) jó híreket hozni! Kép
susy75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?