Új privát üzeneted érkezett!

Baba!

A hormonjaidból kifog derülni, hogy mi okozza ezt! Nyakamat teszem rá, hogy hormonális oka van a barnának! Viszont kérdezd meg a dokidat mikortól számold a cilus első napját, mert a múlt hónapban járt úgy egy lány, hogy a barnát nem számolta és rossz lett a hormonja, így az inszem is elmaradt! Vagy úgy is jó, ha utólag mondod neki, hogy x napig barna volt, akkor majd oszt, szoroz, hogy jó e vagy sem!
Vendég

gröni

mondtam neki, hogy a 21. naptól barnázok, és ő csak a pirit számolja ciklusnak. Ha van piros. Barnát nem szokta bele venni :roll:
Vendég

Csak tudnám, hol fájhattam fel, mert valszeg felfáztam, ugyanis tegnap is meg ma is nem győzök pisilni járni :?
Vendég

fázhattam :oops:
Vendég

Baba!

lehet nem is fáztál fel.....hanem :lol: :lol: :lol:
Vendég

Baba!

A sok pisi lehet a mnyh-tól is! Ha nem fáj, akkor valszeg nem felfázás! Vagy nem tom! :roll: Tejis ufo vagy? :lol:
Vendég

vicus

na attól bizti nem

gröni

miért? ki ufó még?
Vendég

Borozok egy kicsit, hátha segít :roll:
Vendég

Hát én! :lol: Meg Tücsi is! :lol: Meg itt mindenki akivel furcsa, pranormális dolgok történnek! 8)
Vendég

sziasztok,
pirit én is várom, küldjétek erre!
ma tettem is tettem érte, megfürdettem, nyírtam az egyik kuytát, ugyhogy emelgettem a 30 kg-s popsiját eleget :D

délben azért begörcsölt a gyomrom, apának kellett egy kis hajszárítózásra beugrani. pedig kivan a kuytaszőrtöl. nem mintha nem az ővének hullana a legjobban :lol: :lol: :lol: :lol:
szóval megint bevettem a savlekötőt. ugyhogy pirit most UTOLJÁRA várom :wink:

jobb oldalt viszont nagyon feszül a petefészlem. vagy avakbelem :D :D :D :D nem tudom mi a franc lehet.
ja, és a reggeli hóm leesett.
és kaptam pé-t, ilyen még SOHA nem volt :D :D :D :D :D
jellemző, hogy akkor amikor nem akarom :cry:

Kép

Vicuska: Te tudod milyen hatóanyag a lanzoprazol :?: lehet attól baja a baja a babának? mármintha valami csoda folytán... :?: :?: :?:

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Gizi!

Miket írsz te jány? :shock: Milyen pirit vársz és mé' nem akarod? Meg még ezer kérdésem lenne, de menjünk szépen sorjában! 8) Csak megsúgom, hogy beágyazott a baba! :wink:
Vendég

Gizi!

Gröni szívemből szólt :lol: , most rázza a takarót a bébi 8)
megnéztem a neten a gyógyid, sima savmegkötő(bár írja hogy terheseknek nem javallt, de azt mindenre ráírják)

szóval, rá se rénts, attól bizti nem lesz baja a babának!
drukk 8)

Baba!

én is ufó vagyok 8)

na, eddig bírtam, most már bevalom halkan, kortyolgatok egy kis pezsit :oops: :wink: , de csak mert tegnapról maradt, és nehogy mán tönkre menjen :lol:
Vendég

Bridget!

most esik le!!!! :oops: neked akkor még nem gyütt meg a rühese? :roll:
lehet hogy van ott valaki mégiscsak :lol: :lol: :lol:
Vendég

gizus

sztem se akarj még pirit! :wink:
Vendég

Vicuska!

Annyira imádom, hogy mindeki félreérti a vonalzódat! :lol: Én nyitottam a sort, azóta minden nap félreérti valaki! :lol: Bridgetet majd elküldjük tanfolyamra Gyugyihoz teszt ügyben! De mehet hozzád is! :lol:
Vendég

Na, itten vagyok. Apa altat.

Gröni
Köszi! Te már voltál UH-n??? Mer' aztat nem olvastam.
Réka jól van. Túl jól! Mint ezer kisördög! :evil: :evil: Abszolút nem hallgat rám, nem fogad szót, úgyhogy ez a pár hét nem is volt annyira pihenés. Holnap megyünk vissza Debibe. Remélem, ott könnyebb lesz, mert ott nem kell mindenhova követni és rászólni, hogy nem szabad. :) Főleg idegileg merültem ki. Aztán lehet, hogy én csinálok a bolhából elefántot, de én már csak ilyen vagyok.

Krisz
Köszi! Hát, annyira irigylem az optimizmusod, hogy na!! Na persze, másként nem lehetne végigcsinálni. Remélem, műtét nem kell. Most megint kapod a szurit, ugye? Akkor mikor kezditek megint a babaprojektet??

Baba
Ne tessék mán kombinálni! Szépen várd csak pirit. Amúgy mióta késik?? Mert 2-3 nap még nem gáz.

Gizi
Nekem is nagyon ágyazásnak tűnik az a hőleesés. :)

Vicus
A Te szotirdat is követtem ám valamennyire. Örülök, hogy végül nem lett komolyabb baj. Meg az is jó, hogy ilyen jókedvű vagy, nem keseredsz el. :)
gtünde

Gröni, Vicuska: köszi, de nincs még korán az ágyazáshoz? még csak 5. dpo :?: bár nem esnék kétségbe

amúgy hamar kiderül, ha akkor volt pé, akkor meg kell jönnie kb. 1 hét múlva.

azért a reggeli hőmre kiváncsi vagyok. a tegnapi nem tuti, mert nem mértem, a lázam miatt, csak bekamuztam..

Vicuska: köszi, hogy megnézted. a tavalyi gyógyimat szedtem addig, arra azt írta, hogy terhesen nem javallt, de a mostani, bár kisebb a hatóanyagtartalma (régi 20mg, ez 15 mg) pedig hogy Ne szedje ha terhes, ha terhességet tervez konzultáljon orvosával. bár gondolom most már mindenre felírják. nem vettem volna be, ha túlélem nélküle, de már szinte a padlón fetrengtem :cry: :cry: :cry: :cry:

szóval kicsit elbizonytalanodtam, de köszi, hogy megnézted, így 2-1 nyert, hogy szedhetem

:lol: :lol: :lol:

de azért aggódom, mint mindig...mi másért lenne gyomorfekélyem :?: :wink: :D :D

Giz
Kép
Kép
kissgizi

csajok! azon gondolkodtam, hogy mi van ha van baba, csak nem jó helyen, és nem mutatja a teszt? :shock:
Vendég

levegyem???????????? :roll: :? :(
Vendég

tünde

28. napon vagyok, ma kéne megjönnie, de már 21. naptól barnázok, talán egy-két nap maradt ki, ma már nagyon barnázok és görcsölök, úgy mintha már meglenne :evil:
Vendég

Baba, Tündi: legyen igazatok!

Giz
Kép
Kép
kissgizi

na Baba drága!

mist már aztán kihúztad a gyufát :twisted: eélfenekellek, ha már Nati nincs itt, hogy megtegye 8)

elég volt ebben a hónapban egy méhenkívüli baba,nemde??? :shock: :?
nem is tom, ki volt az :roll: :oops:

és nekem is mutatta ilyenkor már :shock:
Vendég

asszem kezd a barna pirulni :)
Vendég

Vicuska!

Meg ne próbáld! :twisted: Nem azért írtam! :oops:

Tündi!

Még nem, majd kedden megyek dokihoz, aztán majd meglátom mit mond, mikor menjek uh-ra! Ficike belépett a dackorszakba? :lol: Gondolom neked nem olyan vicces, de olyan édesek ilyenkor! Ez a legszebb időszak! Legalább is nekem ezek az évek jutnak mindig eszembe, hogy miket művelt a kisszaros! Nem mintha elmúlt volna, azóta is tart! :roll: De ezt majd 5-10 év múlva fogom értékelni! 8)

Gizi!

Aszongyák 3-7 nap! Megközölte! :wink:
Vendég

vicus
:oops: :oops: :oops:
Vendég

Még jó, hogy nem írtam Babának! Két fejmosást nem tom, hogy dolgozna fel! 8)
Vendég

csajok! ha ilyen nehezen jön meg, akkor mi lehet a baj? Progi? vagy proli?
Vendég

a reggeli "odaégett" húsleveshez egy kis adalék...oda lehet égetni..apának sikerült...elaludni..és lefőtt a leve :D :D :D
én meg súrolhattam
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

De a leégett tejnél jobb nincs! :twisted: Csak röpke 3 órát hagytam magára és mi lett belőle! :lol:
Vendég

Ja és sztem a mai napot piris napnak veszem, enyhén már piros, úgyhogy hétfőn hívom domi, és húzok hozzá vérvételre! MInél hamarabb, annál jobb :D
Vendég

Baba!

Pár nap és kiderül! Ne agyalj annyit! Mi lesz ha babás leszel? :shock: Rosszabb leszel, mint én! Pedig engem nehéz felülmúlni! :roll:
Vendég

gröni

nyugi nekem megy, mármint a felül múlás :lol: :lol: :lol:
Vendég

Baba!

Észrevettem! :P Nem baj, abból nagy baj nem lehet, majd a gyereket neveli az apja, míg minket kezelnek! :mrgreen:
Vendég

Kép

nézzétek mit néztem ki nyárra magamnak! :D :D :D Remélem hamar megvehetem :D :D
Vendég

Nekem gatyába kéne ilyen! Nem szívesen mutogatnám a lábaim! :oops: :roll:
Vendég

gröni

nekem olyan hoszzú lábaim vannak, hogy muszáj mutogatnom :lol: :lol: :lol: :lol: ja és pont ezért csak a rövid szoknya áll jól, a térdig érő, vagy az az alatti már nagyon béna rajtam :?
Vendég

mindjárt keresek magamról egy szoknyás képet
Vendég

áááááááááá túl nagy formátúmú, úgyhogy nem tudom felrakni :?
Vendég

Az enyim sem rövid, viszont vastag, izmos vádlim van! Hát nem szép, sőt csúnya! :lol:
Vendég

Ja és lapostetűd van! :P
Vendég

gröni

azért az enyémek se modell lábak, főleg a terhességem óta, ja és a vádlim a bokámmal nekem egyben van :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nekem is! :oops: :lol:
Vendég

Megvan! sikerült! Na itt vaok! :) mármint az elefánt lábaim :)

Kép
Vendég

Az enyém meg piszka (vádliban)! Ja, és szegény gyerek örökölte a kiálló, bütykös térdeimet. :?
gtünde

Te Baba!
Én nem látom az elefánt lábakat! :D
gtünde

tünde

mert az térd alatt van :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Baba: új perspektívába helyezted a f ogyókúrámat :lol: :lol: :lol: :lol:
ja, és jegyezd meg hol találtad a szoknyát!

én is akarok ilyen szoknyát a hosszú - most még elefánt - lábaimra :D :D :D
és nadrágot is!

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Na, látom a lábakról van szó, mindjárt rakom az én piszkáimat :)
Vendég

gizi

erre most képzelj még plusz 1 cm-et lábanként :x
Vendég

Ilyen piszkái szerintem nincs mindenkinek :?
Ez tavaly nyár Csókakőn :)

Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?