Új privát üzeneted érkezett!

Hali csajok!

kÖszi mindenkinek csajok! Teszt nega!!! De nem vagyok elkeseredve, úgyhogy ne írjátok légyszi, hogy sajnálom, meg hasonlók, nem kell szomorú smile se!!

Új hónap új remény!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Vendég

Gyugyi

nekem nem jön be a fü@is oldal! :twisted: már kinéztétek belőle az összeset? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csipcsab :D :D :D :D

Kép
Vendég

Sziasztok!

Szia Baba!
Nagyon vártam, hogy mit írsz. Jó nem írom, hogy sajnálom stb. Igazad van új hónap új remény! Én úgy vagyok vele, hogy egy anyák napi babahír nagyon jó lenne! (Azt hiszem kb úgy jön ki, ha most összejönne majd áprilisban). Amúgy meg ha még nem jött meg, addig még lehet, hogy mégis babás vagy, csak a teszt nem mutatja.

Gyugyi!
Akartam írni, gratula a -kilókhoz! Ügyi vagy, hogy csináltad? Nekem kb. egy tizest kéne ledobni, hogy visszaálljon a versenysúlyom (két babám előtti állapot, bár sosem voltam egy nádszál). Egyenlőre nem megy. Tornázni meg mindig csak pé előtt merek. Szerintetek ez hülyeség?

Ti tornáztok pé után is?

Vicuska! Jó volt a pasis kép!

Szia Fenci! Te nem vagy tesztközelben?

Gröni! Jó pihenést, pocakosodást! Örülök a bazi erős zebrádnak! Hajrá!

Ticsi! Remélem jobban vagy!

Melus! Gyönyörű a baba!

Tök ügyesek vagytok a tornával, műkörmözéssel, fodrival, meg minden egyéb nőcis dologgal! Sajna én teljesen átmentem az utóbbi 5 évben tréninges otthoni lustálkodásba. De majd most itt a tavasz! Hurrá és beindulok trendibe! (Ez részben a Ti hatásotok!) De hát muszáj (lenne) apának valami szépet látnia, hogy ő is beinduljon :oops: !

Puszi mindenkinek, jó hétvégét!

Hajrá babák!
epreske

Csipcsab :)

Nagyon sok boldogságot kívánok! :)

Kép
Vendég

De jót röhögtem így korán reggel! :lol: Odaégett húsleves! :P

Baba!

Drukkolok a következő hónapra! :wink:

Vicus!

Én teszteltem! :P

Susy!

Ez a legszarabb, mikor az ember csak vár és még próbálkozni sem tud! :evil: Ha szúrkál csak lesz valami! :roll: Ehhez a gyógyszeres dologhoz nem értek!

Epreske!

Köszi! Az ucssó bekezdést, mintha én írtam volna, csak az év több egy picit! :lol: De aztán rájöttem, nem ezen múlik, persze ha te rosszul érzed magad a bőrődben, az más!

Vicky!

Mé' zárod ki a babát? :shock: Nálatok is történhet csoda! :wink:
Vendég

Lustiztok? :D

Gröni :)
Jó van na! :twisted: :lol: Nem kő kiröhögni egy szenilis vénasszonyt! :lol: :lol:

Epreske :)
Hogy csinálom? Há nem eszek. Meg gyurok, wazze. 8)
Vigyázz a melegítős elkényelmesedéssel! Nekem a fejemhez lett vágva... :evil:

Baba :)
Mé' nem jött be? Mit ír ki? Minnyá utána nézek. Nehogy kimaradj mán belüle! :lol: :lol:

Suzy :)
Banyek. Nem merült le a hőmérőd? Vagy higanyossal mérsz? :roll: Nem ám megint beégek! :oops: :lol: :lol:

Vicuska :)
Fincsi lett a húsleves?? :lol: :lol: :lol:

Új hónap hajrá!!!!!!!!!
Vendég

gyugyi
lap nem jeleníthető meg..... :roll:

eperke

ha nálam nega a teszt, akkor nincs babó. Szerintem megint elindult valami, mikor a 21. napon pozitív volt, csak megint nem maradt meg... lehet megint magas a prolaktinom :?

gröni

Hogy lehet leégetni a húslevest? :lol: :lol:
Vendég

Baba!

Nem tom, kérdezd Gyugyit! :lol: Próbálkozz, nekem sem jött be elsőre, de kitartó voltam! 8)

Gyugyi!

Azé te is lőhetnél egy tesztet! :lol: Nem vagy te még olyan vén! :lol:
Vendég

Gröni

á értem már! De én nem vagyok kitartó! HOzzá vagyok szokva, hogy ha apjuk itthon van, csak csettintek és már elém tárul a szép látvány :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:
Vendég

Baba!

Nekem sem jött be már tegnap sem, a csajok kinézték belőle :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Csajok!!!
Lassan ihatunk Csipcsabra!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ki tart velem?
Vendég

nati

sztem is! Most se jön be, csak a főoldal, ahol fel van sorolva a kínálat, de hiába kattintok egyik másikra, nem jön be, csak hogy a lap nem jeleníthető meg.

Ejnye csajok!!!!!!!!!!!!!!! Kinézni belőle az összeset!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nati

én este iszok, de még most nem ,mert még vezetek ma, megyek kinézek anyumékhoz. De este fehérbort iszok! Csajok! Jól eltanítottok ti itt! Én nem bírom a piát. Alkesz banda! Na jó, Kukac szerint amit én iszok, az nem is alkohol! :roll: :D
Vendég

Mi este bulizunk :lol: :lol: :lol: !
Vendég

Vicuska!
A pé-em az utóbbi hátom hónapban csúszott el a 20-21. napra! :roll: Nem tom mért! Kép Az elsö babám is késöi pé-böl fogant. Tudom, hogy nem lehet csak úgy abbahagyni a gyogyi! :?

Gröni!
A szurka tegnap volt,ma már semmi. Azért még aktívkodunk a hétvégén! :wink: :wink:

Gyugyi!
Digivel mérek. Már nekem is eszembe jutott,de mértem tegnap este csak úgy,akkor meg 37 volt!!! :roll:

Lehet megkérdezem Leót,mi a tippje! :shock:
susy75

Na helloka!

Baba!
hajrá 3.napi hormonok! :lol:
most akkor meggyütt a rühese? :roll: :evil:

Epreske!
tavaszi szépülés muszáj(ly) :D (meg kell már végre néznem egy helyesírás könyvben, hogy hogy írják :shock: )

Susy!
a lényeg, hogy kapd el apát!
a vonalzód szerint meg ma van péd,nem? :roll: akkor majd csak holnap kell felmennie a hődnek 8)

Gyugyi!
fincsi lett a húsleves :D most vittem be apának ebédet :wink:

Csipcsab!
láttam odafelé egy menyasszonyi kocsit, gondoltam rátok :P

én se sokra mentem tegnap az oldallal, épp hogy csak be tudtam kukkantani :oops: :lol:

Nati!
én nem iszok (még.... :lol: )
Vendég

viszont fáj a pocakom (lehet a tegnap este miatt :oops: :oops: :roll: )
Vendég

Vicuska!
Igen a vonalzóm szerint. Na de az csak egy általam megadott idöpont, hogy tényleglesn mikor lesz, azt nem tom! :shock:
susy75

Vicus

még nem jött meg :evil: Szivat a kis rühes :? barna van..... piri még nincs, pedig már reggel azt hittem megjön, mert görcsöltem is egy kicsit :roll:
Vendég

Na, itten vagyok. Csak a Zapa elaludt a mejjjemen, nem meretem megmozdulni. :D

Vicuska :)
MUSZÁJ. :wink:

Gröni :)
Milyen tesztet? Szondára gondolsz? :lol:

Nati :)
Basszus, nem tok inni. Ma még vezetek. Zérótolerancijja. :twisted:

Én sem bírom! De fincsi!!!! :lol: :lol:

Susy :)
Úgy látom, ebből sexmaraton lesz Nálatok!!!! :wink:

Melyik nem jön be? A brutálisan szörnyeteg vagy a kacskaringós? :lol: :lol:

Most nem tudom megnézni, itt a sógorom. Miccóna? :lol: :lol: 8)
Vendég

Kép
Vendég

Luca!
nagyon szépséges a kisbabád :lol:

Gröni!
hihihihi :D

Gyugyi!
a Zapa elaludt a ciciden? 8) jól értelmezem? :roll: csak nem dúl a l'amour????????????????????? :P :P :wink: :wink:
Vendég

Szasztok...nem tudtam teljesen visszaolvasni...2napja lotok-futok :? Szal 1gyors kerdesem lenne...amelyik nap mondtam megjott...hat nem teljesen...epp csak vollt egy dionyi es annyi
ma meg egy cseresznyenyi barna :? ennyi...se hasfajas se piri...most ilyenkor mi van :? :roll: :oops: Most lehet,hogy tenyleg nem lesz tobb mensin es azert van :?: :!: :shock: :( Help :!: :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold

továbbítom:
Anyukák figyelmébe ajánlom ezt a pár sort FONTOS!
"Egy anyuka a 2 éves gyerekével várta a nagyobbat márc.20-án az Érdi úti iskola (XI.ker) előtt. Egy román rendszámú Merci megállt mellette, egy férfi kiszállt és útbaigazítást kért, majd visszaült. A még nyitott kocsiajtón át a gyereknek egy csokit nyújtva akarta megköszönni a segítséget, amikor a gyereket berántotta az autóba, az anyuka kis huza vona után visszarántotta, végül nála marad a gyerek. A kocsi elindult, de a férfi visszaszólt, hogy "úgyis elviszem". Anyuka a rendszámot megjegyezte.

A rendőségen kiderült, hogy a rendszám egy román Dacia rendszáma volt, nem a Mercedesé. A rendőrök elmondták, hogy az elmúlt 2 hónapban 17 kisgyereket vittek el így, nyomtalanul. A csokiban valószínűleg nyugtató lehet, azonnal kiviszik őket az országból, az egész utat átalusszák. Nem bíztatták a szülőket, azt mondták biztosan nem lett volna meg, ha elvitték volna. Óvodáknál, iskoláknál, játszótereknél, bevásárlóközpontoknál vadásznak.

Nem értem miért nem lehet erről a hírekben hallani?

Ha Téged nem is érint közvetlenül, kérlek, hogy küldd tovább másnak talán hasznára lehet!!!!

Ne haragudjatok, hogy bepofátlankodtam ide, gondoltam, hogy töbet segitek, ha ide is kiirom, mint ha csak egyszerüen feltenném az iwiw-en az üzenőfalra.
Mégegyszer millió bocsánat!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vendég

Bridget!

Kéne lőnöd egy tesztet! :wink: Ha esetleg nincs baba, megkéne nézetni a hormonjaidat! :roll:

Gyugyi! :lol: Nem, nem arra! :lol: Aztaa! :wink: A másik vonalzód már nincs kint! Nem aktuális már ugyi? 8)

Luca!

Nagyon édi! :wink:
Vendég

Márti!

Elhiszem, hogy a jószándék vezérel, de annyi ilyet lehet olvasni, főleg az iwiwen! Tescoban elrabolt gyerekek, vérgyűjtés egy babának, hónapok óta :shock: , Danone lejáratás és a végtelenségig sorolhatnám!
Vendég

hmm :? en mar nem lovok tesztet :? :roll: Talan bemegyek hetfon a dokihoz :? :roll: Az szep lesz ha mar mensim se lesz :(

KépKép
bridget0801
Kulfold

Igazad van Gröni, manapság nagyon sok a riogatásés még lehet negyede sem igaz belőle. De azért ugy gondoltam elküldöm mindenkinek...Rajtam ne muljon :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kép

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Luca

nagyon édi a baba! :D

csajok!
piri még nincs, de barna annál inkább, pedig a hasam már úgy fáj, mintha már mensziznék :x Miért jön meg ilyen nehezen? :evil:
Vendég

Baba! :)

Nekem is volt ilyen kb. fél éve. Ugyanígy, mint Neked, hogy 22. napon megjött, aztán semmi, utána meg csak barnáztam, és elmentem a dokihoz, aki meg UH-zott és baromi vastag volt a mnyh.-m. Már beleültem forró vízbe, vasalót tettem a hasamra, mindent próbáltam, hogy meghozza.Aztán nagy nehezen megjött kb. a 37. napra. :o
Aztán ahogy megjött, volt egy abratio-m.
Vendég

Sziasztok Csajok!

Köszönöm az aggódást és a drukkokat! Jól vagyunk. Kedden voltam 12 hetes vizsgálaton. Babával minden OK. Haematoma még megvan, de már csak barnázás várható (ami szerdától péntekig volt is), de a babára már nem jelent veszélyt. Amnio április 21-én lesz.

Lenne vki olyan édibédi, hogy összefoglalja nekem röviden kivel mi a helyzet, mert kövezzetek meg, de nem bírok félszáz oldalt visszaolvasni. :?

Pusszancs!!!

Ja, azt még olvastam, hogy a tali elmaradt. Van már újabb időpont? Mert esetleg beneveznék. Május 31 sajnos nekem nem jó, mert 20 éves érettségi találkozóm lesz, amire feltétlenül el szeretnék menni.
gtünde

Este, altatás után jövök!
gtünde

Melus, mi az az abratio?

Luca, nagyon helyes kép :lol:

Gyugyi, dúl a láv???? :shock: :D

Bridget, Baba, úgy látszik, piri most mindenkit szívat...Zsófinak megjött, amikor nem kellett volna, velünk meg itt szívózik :evil: aztán meg csodálkozik, hogy utáljuk!

Gröni, asszem érezném, ha baba lenne. Pont olyan minden, mint máskor, nincs cicifeszülés, vannak pattik, vizes-fehéres a nyálka. Ráadásul ebben a hónapban adtam neki, hogy még véletlenül se legyen...edzés, piálás, forró fürdő minden nap, motorozás és még sorolhatnám :? Úgyhogy nem reménykedem. Szerintem csak később repedt meg a 3 tüszőm pár nappal... :roll:

Susy, ne kíméld apát! :wink: :wink: :wink:

Nem volt kertben ücsörgős idő ma (csak hogy vigasztalódjunk, hogy jól tettük, h elhalasztottuk a talit), kb. 1 órát voltam kint és utána már fáztam...

Június 7 ugye hallgatás beleegyezés alapon OK mindenkinek?????? (mert senki nem írt rá semmit)

Megyek palacsintát sütni! Aztán iszom egy Baileyst a Mariettáék egészségére :wink:

Kép
vickybabe

Tünde, egyszerre írtunk :D Örülök, hogy jól vagytok!
Összefoglalásban nem vagyok túl jó, de a legfontosabb események mostanában Lmami és Gröni pozitív tesztje voltak errefelé! :D

Zsu jövő hónapban kezdi a fogigátlót a lombikhoz.
Vicuska várja, hogy jöjjön piri és mehessen lombik konzira.
Gyugyi lassan elfogy. De legalább zapával jól elvannak.
Littikének nincs netje.
Ditke eltűnt.
Hú biztos sok más is, ennyi jutott eszembe hirtelen...

Kép
vickybabe

Vicky
Köszi!!! Szóval június 7?? Akkor lehet, hogy mennék én is.
Gröni és Lmami babákról tudok. Írtam is nekik. Meg Lucáról is. Akkor úgy nézem, semmiről nem maradtam le. :)
gtünde

:?: Melus :?:
[quote]A írta:ztán ahogy megjött, volt egy abratio-m.
Vendég

Sziasztok!

Szia Tüncsi :D
Örülök, hogy jobban vagy....én is elmaradtam az olvasással az utóbbi két hétben..csak 2 napja vagyok képben:)

Velünk minden a régi...kedden nézik meg az endos dokik, hogy vagyok...kell-e műtét vagy nem stb.

Amúgy az élet szép...aki mást mond az hazudik. :lol:

Itt van kép a 4. szerelmebeesési/sorsdöntő pillanat évfordulónkról...épp csak elcsíptük a naplementét a Tapolcai kilátóból. :D
Kép
vizkriszisback

Baba
Szeintem egészségügyi kaparás....szerintem. :?
vizkriszisback

Na köszi Melus! Jó rám hoztad most a frászt! :?

Piri gyere meg, és önts el! Kép
Vendég

Tünde!
szia, örülök hogy minden okés :lol: a haematoma meg mondjon le :evil:

Krisy!
mondtam már hogy szép összeillő pár vagytok? 8)
a szemetek is majdnem ugyanolyan :wink:
Tapolcán voltatok? :D

Vicky!
hát én se sokat voltam a kertben ma :shock:
jún.még nagyon messze van, én nem tom :roll:

Baba!
Melus lelépett, de én megírom helyette, hogy az abratio azt jelenti, hogy jól megkaparták a méhnyh-ját, mert olyan vastag volt hogy csak na! :shock:

én ma még nem is ittam :? :roll: :shock:
Vendég

Vicus

köszke! Nem lettem nyugodtabb a részletektől :evil:

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Vendég

Baba!

no para :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vicus

Nekem jobb ha nem írtok le ilyeneket! :shock:
Vendég

PIRI Kép
Vendég

Ejnye, hát nem tudjátok, hogy Baba hipohonder! 8) 8jól írtam? :roll: )

Baba!

Nyugi! Mikorra kéne megjönnie? Nekem is sokszor vacakolt egy napig, igaz rózsaszín és nem barna volt, de aztán másnap szépen beindult! Ráadásul mégcsak nem is szokott ilyenkor niagara lenni! Lehet a vékony vagy normális vastagságú mnyh-tól is! Nem gondolom, hogy van összefüggés a vastagság és a vacakolás közt! :roll:

Tündi!

Végre biztonságban vagytok! Nagyjából annyi történt, mint amit Vicky írt! :roll: Lánykád jól van? Ugye kiméli az anyuját és a kistesót? :wink:

Vicky!

Tudod, hogy pont ezek a hónapok azok a hónapok, ugye? :wink: Nekem már a tüszőméretekből eltemette a doki a hónapot! :lol:
Vendég

gröni

ma vagyok a 28. napon, elvileg ma kellenne megjönnie. És totál úgy érzem magam mint aki mentsruál, tudod, nem csak olyan menszis előjel érzet, meg előgörcsölés, hanem mint amikor már megjött, és folyamatosan érzem azt a hasfájást, de mégsincs piri, csak barna :evil: Remélem holnap elönt piri :?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?