Új privát üzeneted érkezett!

Zsófi
Először Miskolcon műtött egy laikus béna doki.Akkor az volt.

Aztán a 2. lapar alatt csak egy cisztát találtak a petefészken és azt mondták sehol semmi egyebet...minden tiszta.
Most a 3. előtt egy mogyorónyi nagyságú endosnak tűnő vmit láttak a hüvely falon. Az uh-n smi ciszta nem látszódik.Tehát az első szurikúra biztos kiírtotta a nagyját de a két inszem és két és fél lombik stimu nem kedvezett nekünk.

Bolt megyeget. Államvizsga aug végén.

Szép jó éjt!

Ui:House-t uncsitesómék felvették. :lol:
vizkriszisback

Szép napot Mindenkinek! :lol:
Vendég

Pálinkásat Mindenkinek! :wink:

(Reggeli piaadag. :lol: :lol: :lol: )

Ma ügyeletespéntek. :?
Vendég

Szép reggelt!

Ma reggel enyém a kávé, apjuké a gyerek, ez a büntetése! :P Kiváncsi leszek mennyit késnek! :roll: Azért megnyugodtam egy kicsit, de nem azé, mert annyira szeretem apjukot, hanem, mert úgyis megyünk innen, akkor meg olymindegy mikor mond fel! A másik meg addig jó lesz átmenetinek! Vagyis most így fogom fel! :roll: És hab a tortán, hogy tudnék menni talira! :lol:

Basszus, mi volt itt tegnap? :shock: :lol: Szesztezsvír, grupi, kicsapongó tisztességes anyukák! :P :lol:

Gyugyi!

Azé a zapjukodnak kéne okozni pár álmatlan éjszakát! :lol: :roll: :oops: Mindig visszakellett mennem az üzidhez, egyszerűen nem értettem, mé nem akadt fel senki azon, hogy a kolléganőd kikezdett veled, de rájöttem, úgy 10-20 visszaolvasás után, hogy nem nőről van szó! :shock: :lol: Alig vagyok hülye! :oops:

Vicuska!

Nyugtasson a tudat, hogy az itteni állatorvos nem alkesz, viszont tényleg csak gyógyít! Nem altatta el a szomszéd kutyáját! Nagyot nőt a szememben! Viszont sorban üti el a macsekokat! :lol: Valahol ez nagyon mórbid! :lol:

Mami!

Nekem egyelőre nincs sokminden! A bal cicimen jött ki valami pici csípésszerű, olyan, mintha szunyog vagy pókcsípés lenne, nagyon viszket és néha nagy hasításokat érzek a hüvelyben! Remélem ez még a normális kategóriába tartozik! Reggelre gombóc van a torkomban, de fogmosáskor elmúlik, utána csak a gyomromban érzem! Jöhetne már valami egyértelmű tünet! Holnap azért tesztelek! :roll:

Nati!

Te honnan tod, kijaz? :shock:

Marietta!

Nem tudtam pontosan leírni, mert én már úgy csinálom, hogy kostolgatok! Amikor először csináltam, még a recept szerint csináltam, abba fél kilo porcukit kellett tenni! Nem volt rossz, viszont annyira jó sem! Ki kell tapasztalni! A következő már sima liba lesz! :wink:

Zsu!

Neked is írom, hogy nem muszáj a receptet követni, a cukrot inkább izlésszerint adagold! :wink:
Vendég

Gröni!!!!

Én mindent tudok 8) 8) 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted:
Vendég

Jó reggelt piások!

Nem tudtam aludni. Állandóan melegem volt. Ha meg kitakaróztam fáztam. :evil:

Lmami!
Majd belejössz! Főzésnek egy titka van, szeretni kell és örömmel kell csinálni, akkor finom is lesz! De ha eddig nem jöttél bele..., bár van amihez sosemkéső. :wink:

Gröni!
Ezek is tünetek, ne aggódj! :lol: Mikor költöztök?

Zsu!
Olyan édes ez a malacka, amit mindig beteszel nekem. :lol: El is neveztem kukacmalackának. hihihi Köszönöm. :lol:
Nagyon bízom benne, hogy elintéződik a dolog a kórházban és a lombikra szánt pénzt már a babucira költheteitek! :lol:

Vicus!
Remélem jól telt az est második fele. :wink: :oops:

Krisz!
Hát akkor tényleg hat talán. Végülis Neked nem is volt sok endód, nekem tele volt a hasam, kiszedtek vagy 3-4-et, plusz a ciszta és össze is volt tapadva a petevezető, a petefészek és az egész a hasfalamra letapadt. :roll: Szóval az egész bal oldalam érintett. És doki szerint tuti maradt bent, mert látott olyan helyen is, ahova nem fért hozzá. :roll:

Néha eszembe jut a dokinak azon mondata, hogy ilyen kiterjet endóból nem szoktak meggyógyulni. :roll: Na de majd én leszek az ellenpélda!!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófi!

Asszem most minden tolódik egy kicsit! Már semmit nem tok! :roll: Anyuhoz babásan nem akarok költözni, mert kikészítenénk egymást és ha baj lesz, ráfgonám, pedig tudom, hogy nem ezen múlik! :roll: Ilyen messziről munka mellett nem tom, hogy fog haladni a munka! :roll: Nem lesz könnyű.....

Nati!

Te ilyen kém vagy mi? :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Annyit írtok, hogy nem tudom végigolvasni! Ezért bocs, csak röviden tudok reagálni és bocs akinek nem írok. Ez csak egy rövid helyzetjelentés tőlem.

Mamika, Gröni!
Ügyesen babásodtok, pihi és nem számít semmi más! Drukkolok ezerrel!

Mami!
A főzésről csak annyit, hogy a gyerkőcnek az elején úgyis csak a cicid fog kelleni. Utána meg belejön az ember(lánya). Bár én úgy vagyok vele, hogy ha kedvem van bonyolult dolgokat is meg tudok csinálni, de kötelezően csak a rántotta, bundáskenyér megy. Szerencsére az enyémek szeretik ezeket is!

Baba!
Remélem Nálad is jön a jó erős + teszt!

Luca!
Neked is szorítok, hogy minden rendben menjen.

Gyugyi!
Lemaradtam, hogy mi a gond, miért nem írsz magadról. Remélem nemsokára felteszel egy pozitív HCG teszt sorozatot! És minden rendben lesz! Nagyon kívánom Neked, hogy minden úgy alakuljon ahogy szeretnéd.

Bocs már nem tudom, hogy kinél van az, hogy ciszta volt meg műtét és most gyógyit kell szedni és néhány hónap múlva lehet csak babásodni. Nekem is volt ilyen időszakom (persze tök le voltam törve és türelmetlen voltam) De ne add fel, és próbálj türelemmel arra gondolni, hogy mindjárt jön a baba, mert nálunk az lett, hogy utána (miután visszaállt a ciklusom néhány hónapon belül!) fogant majdnem lombikból spontán az első babám.

Velem, most az van, hogy MMM (ma megint megjött). Küldjétek hozzám összes pirit meg barnát viszem mindet! Nem tudom, hogy a closti hatása-e, de óramű pontossággal 28 cn-en jött meg, bár előtte volt 3 nap barna. Szóval Nati, Gröni! Nem tudom, hogy mi nem működött, de hiába voltak ott a nagy érett tüszők (3db), nem lett belőlük baba.
A dokim csak 2 hónap clostizást engedélyezett egyenlőre, úgyhogy most nem tudom mi jön. Majd megyek vissza hozzá, de azért abban bízom, hogy mintha olyant is írtatok volna, hogy a closti még a szedés abbahagyása utáni hónap(ok?)ban is hat. Szóval reménykedem.

Pusszantás Nektek és drukkolok, hogy mindenkinek teljesüljenek a vágyai!
epreske

suliból.............

Likam van.

Gröni :)
Szerintem én lemaradtam valamiről.... Apjuk felmondott és költöztök? Visszaolvasok még egyszer. El kellen döntenem mán, hogy iszok vagy olvasok! :roll: :lol: :lol: :oops: :oops:

Kukac :)
Ez az! Mutatsd meg nekik! Neámmáhogy! :D

Nati :)
8) 8) 8)
Vendég

Epreske :)
Szijjjja!
Hát hcg-vel nem szolgálhatok. De előbb-utóbb tényleg minden rendben lesz.... :wink:
Igen, a closti kicsit tovább is hat. Én mindig utána maradtam terhes. Bár egyik sem volt minőségi petesejt. Vagy ki tudja?
Vendég

Gyugyi!

Segítek, nehogy az ivás rovására menjen! :lol: Apjuk tegnap lecserélte a munkahelyét! És költözünk, de ezt már írtam párszor! :P Azt még nem tom mikor, de valszeg nem idén! :roll:

Epreske!

Gyugyinál bejött a clostis hónap utáni baba! Kivánom, hogy neked is sikerüljön! :wink:
Vendég

Gröni :)
Köszike! :lol:
Bár most nem tok inni, vezetek még és dógodzom....
De majd este! Úgyis szalma leszek..... :wink:
Vendég

Kép
Vendég

Vicuska :)
Most ébredtél? :)
Vendég

Sziasztok!

Gröni :D

Örülök, hogy most már rózsásabban fogadod a dolgokat. :D A sütit nem tudom mikor fogom megcsinálni, mert még holnap is dolgozom. :evil:
De ami késik, nem múlik. :D

Gyugyi :D

Pusz, te kis alkesz. Iszik vagy olvas? :lol: Nem írtál nekem privit?

Zsófi :D

Örülök, hogy teccik a malacka. :lol:
Ez az, mutasd csak meg, te leszel az ellenpélda!

Megyek, húzom az igát tovább.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Na, én ennyi voltam........
Minnyá csöngetnek.

Du. gyurok, csavargok, bóling is lesz. :wink:

Este jövök. Mit iszunk ma? :roll: :lol: :lol:

Jók legyetek! PUSSSZ!
Vendég

Minden nő azt mondja, nem vagyok igazán jó az ágyban. Csak azt nem értem, hogy tudják ezt eldönteni 10 másodperc alatt.

Békés álomba szenderülve szeretnék meghalni, mint a nagyapám... Nem a félelemtől üvöltve, mint az utasai!!

Egyszer az agyára mentem valakinek - két napig súrolták a vért a kocsimról.

Csak a szülői értekezleten tudtam meg, hogy nincs is gyerekem.

Gyerekkorom óta rajongok Michael Jacksonért. Igaz, gyerekkoromban még ő is rajongott értem.

Pap leszek, az kurvaisten!

A nőknek is van joguk programozni, vegyünk nekik mosógépet!

Egy papban és a karácsonyfában az a közös, hogy a golyók csak dekorációk.

Sosem gondoltam volna, hogy a bank egy vidám munkahely. Először csak kedvesen mosolyogtak, aztán mikor meghallották mennyi hitelt szeretnék felvenni, kitört a röhögés.

Valaki tényleg elhiszi, hogy az egészség fontosabb, mint a pénz? Nem túl sok jó nőt láttam, aki azon töprengett volna: "Hé, a porschés Billel feküdjek le inkább, vagy az alacsony koleszterinszintű Dave-vel?".

Kurvára megy a pénz! - mondogatta apám is, anyám is, csak más-más hangsúllyal.

Addig röhögtünk a főnök viccén, amíg megértettük, hogy az a mai feladat.

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet, és attól szar, hogy meg is történik.

Ma olyan meleg volt, hogy csak azért mentem el egy pénzkiadó automatához, hogy a nyakamon érezzem egy pisztolycső hűvösségét.

Ez tényleg különös, hogy az emberek pont mindig akkor mennek színházba orvos helyett, mikor a legjobban köhögnek!

Olyan szegény családban nőttem fel, hogy ha nem fiú vagyok, semmivel se tudtam volna játszani.

Nem tudom mit kezdenék a feleségem nélkül. De akkor is olyan jó rágondolni.

Fiatalabb koromban 4 hajlékony tagom volt és 1 merev. Ma négy merev és egy hajlékony tagom van.

Amikor megszülettem, az orvos kijött a váróterembe és így szólt apámhoz: "Mindent megtettünk, amit tudtunk, de mégis kinyomta magát."

Öregapám az Észak - Dél elleni háborúban a Nyugatért harcolt.

Az egyetlen, amit kérek egy esély, hogy megbizonyosodhassak arról: a pénz nem boldogít.

Sosem hittem a Télapóban, mert tudtam, hogy egy fehér fickó, sötétedés után sosem merészkedne az utcánkba.
Vendég

Ezt fejtsétek meg, majd jövök később a válaszért! :lol:

Mari néni kakasa 8:25-kor kukorékol, 5dB hangerővel.

- Mennyi idő alatt ér A faluból B faluba (3km) a hang, ha közben a szomszéd 3Nm-es rúgással küldi meg?

Hány %-os az alkoholfoka annak a folyadéknak, amelyet Lajos, a postás elfogyasztva 22.08 méter után esik össze. Lajos sűrűsége 1.0968 g /köbcenti.

Ha IV. Béla 17 év alatt 139 rendeletet hozott, akkor hányadik Béla hozott 5 év alatt 58 rendeletet?

Ha egy nő lefekszik a saját klónjával akkor az leszbikus szex vagy önkielégités?

Bori néni pulóvert köt, 45,3 km/h sebességgel, a rendelkezésre álló fonál hossza 68,5 km.

1. Mennyire kell Bori néninek felpörgetnie a sebességet, hogy befejezze a pulóvert, mielőtt még elfogyna a fonál?

2. Hogyan változik a sebesség, ha néha Pista bácsi is beleköt?

3. Mekkora az a legnagyobb sebesség, amely felett Bori néni elveszíti a fonalat?
Vendég

Vicus :D

Neked is jó reggelt!

Képzeljétek, 3/4 órát álltam a buszmegállóban, mire jött egy busz a 3 kimaradt után, s ráadásul olyan dugó volt Fóton. Felrobbantottak egy bankautomatát a főút mellett a központban. :evil:
El is késtem a munkahelyemről. :roll:

kobzoszsu

Gröni!
hihihihhihihihihihihihihi :lol: :lol:

Gyugyi!
jó csavargást! :wink:

Epreske!
piri kapja be :evil:
bízzunk benne, hogy a closty még hatni fog most is és gyorsan bebabásodsz 8)

Zsu!
te a munka hőse vagy :shock: :D

Baba ezek szerint nem tesztelt ma, vagy még ő is alszik? :roll: :P
Vendég

Gröni!!!

Nem vagy te egy kicsit "pihentagyú"??????????????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Baba még alszik!!!! És nem tesztel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ! már csak 1 nap!!!!
Vendég

Kép

kobzoszsu

Nati!

Én csak koppintani tudok ilyenekt! Viszont nagyon szeressem! :lol:

Belegondoltál már, milyen lenne a világ férfiak nélkül? Nem lenne bűnözés és egy csomó boldog, kövér nő szaladgálna az utakon!

A múltkor megkérdezték tőlem, mit kérek a 87-ik születésnapomra. Azt mondtam: egy apasági pert.

Mondd neki, hogy kurva elfoglalt vagyok - vagy fordítva.

Csak a hangom miatt nem lettem énekes.

Mondhatnám, hogy a szüleim nem szerettek. A kádban általában hajszárítóval és rádióval játszottam.

Gyerekkoromban egyszer eltűntem pár napra otthonról. A szüleim azonnal reagáltak, kiadták a szobám.

A szüleim annyira utáltak, hogy a házi videón egy másik gyerekkel játszattak el engem.

Teljesen mentes vagyok mindenféle előítélettől. Mindenkit egyformán utálok

A rasszizmus mindenütt jelen van... A zongora fekete billentyűi rövidebbek!

Nem aggódom az adósságom miatt. Elég nagy ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni.

A feleségem anyja gyakran mondogatja, hogy nőies vagyok. Nem zavar, mert hozzá képest tényleg.

A tizedik sörömet iszom, mert összevesztem a feleségemmel. Hihetetlen, mibe kerül ez a nő...

Arra a fickóra emlékeztet, aki megölte a szüleit, ítélethirdetés előtt pedig kegyelemért folyamodott arra hivatkozva, hogy árva.

A nők szeretik az egyszerű dolgokat az életben, így a férfiakat is.

Hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben.

Sikeres férfi az, aki többet keres, mint amennyit a felesége el tud költeni. Sikeres nő az, aki talál ilyen férfit.

Az opera az, amikor egy fickót hátba szúrnak, és az nem vérzik, hanem énekel.

Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemel!

A horoszkópom azt mondta, hogy a sors ujja rám fog mutatni. Sajnos ez a középső ujja volt...

A feleségemmel mindig fogjuk egymás kezét. Ha elengedem, rögtön vásárol valamit.
Vendég

Na még egy uccsó és megyek főzni, a tegnapi kajának nem volt nagy sikere! :oops: terhesség=elbutulás, sajnos egyre jobban tapasztalom! :oops: 8)

Ha nem mész el mások temetésére, ők sem mennek el a tiédre.

A vérfertőzés szégyellni való, úgyhogy maradjon a családban.

Isteni testem van - mint Buddhának!

Most nem tudom hogy az élet azért szar, mert rövid vagy azért rövid, mert szar?

Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!

Ha tudnék szemmel verni, akkor egész nap a farkam nézném.

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Káma Szutra pedig megmagyarázza, hogyan.

Az italt elhagyni jó dolog... sokkal rosszabb viszont, ha már nem emlékszel, hol hagytad el.

Ha jobban néznék ki, kiesnék az ablakon.

Én most reinkarnációs tanfolyamra járok. Kicsit drága, de hát egyszer élünk!

Azt mondják, a férfiak állandóan a szexre gondolnak. Ez nem igaz, sokszor jut eszükbe a sör is.

Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja, mit gondol, a másiknak vannak barátai.

Ne köpködj a sivatagban! Még szükséged lehet rá.

Barátok: olyan emberek, akik jól ismernek és mégis szeretnek...

Egyetlen atombomba tönkreteheti az egész napodat.

Az egyetlen baj a semmittevéssel, hogy sohasem tudod, mikor végeztél.

Azt hiszem felkötöm magam. Persze csak ha minden kötél szakad.

Utálom a sört. Ott pusztítom, ahol érem.

Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!

Ma reggel megint melléültem a WC-n, egyből felment bennem a pumpa.

Hölgyeim! Ha már megkedvelték a koffeinmentes kávét és teát, a cukormentes kólát, a nikotinmentes cigarettát, miért nem kedvelik az impotenseket?

Annak ellenére, hogy az élet drága, még mindig elég népszerű.

Egyszer elvesztem, és megkérdeztem egy rendőrt: "segítene megkeresni a szüleimet?" Mire a rendőr: "Nem is tudom, annyi helyre bújhattak..."

Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem.

Egy tetőablakot csináltattam a lakásomban. A felettem lakók erre dühösek lettek.

Fiatalabb koromban utáltam esküvőkre járni. Állandóan jöttek a nagynénik, nagymamák és más vénasszonyok, böködtek az ujjukkal és hülyén vigyorogva azt mondogatták: "Na, lehet, hogy te leszel a következő!" Azóta szoktak csak le róla, mióta én is ugyanezt csinálom velük - a temetéseken...

Én kértem a jeget, de ez azért nevetséges! (a Titanic egyik utasa)

A nejem szerint túl kíváncsi vagyok. Legalábbis folyton erről írogat a naplójában.

Melyik a nemdohányzó mentőcsónak?

Már majdnem megvettem a "Pozitív gondolkodás előnyei" című könyvet, de aztán arra gondoltam, ugyan mire lenne ez jó?

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Ha két hideg, esős nap után végre ragyogó napsütésre ébredsz, akkor biztosan hétfő van.

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!

Jézus, ki vagy a mennyekben, én is kivagyok itt a földön!

Ha a munkavégzés olyan egészséges, miért nem a betegekkel csináltatják?

Igaz, hogy a kemény munka még nem ölt meg senkit, de hát miért kockáztasson az ember.

Andersen meghalt... Mese nincs...

Segíts a rendőrnek - verd össze magad!

Az időutazásról szóló szeminárium a múlt héten lesz megtartva.

Ne lopj! A kormány nem tűri a konkurrenciát.
Vendég

Vicus :D

Dehogy vagyok. CSak muszáj. :roll:
Amúgy meg nincs is kedvem dolgozni. :oops:
Holnap meg mégúgy se lesz. :twisted:

kobzoszsu

Hali csajok!

Itt vagyok! És nem teszteltem! :D
Egy kicsit fura volt a gyomrom reggel, és sokat mentem pisilni is, viszont rügyezik az arcom :shock: Lehet meg akar jönni :roll: :x
Hőm még fent (37,1).
Vendég

Nati!

Te tényleg ilyen félelmetes vagy? :P

Baba!

Ejnye, hogy teheted ezt velünk? 8)

Vicuska!

Itassátok le Babát, hátha úgy könnyebb meggyőzni! 8) Vagy inkább Natit.... :P
Vendég

Hali!

Két lyukas óra...otthonról.
Hívtam az endos dokit...keden nagy kivizsgálás és attól függ lesz-e műtét...mondta csak akkor műt ha ezen én nyerek...mondom én is így gondoltam.
Háziorvosra ráborítottam az asztalt, hogy adjon utiköltségest.Adott. :D
Voltam gyógyszertárba is akkor már, vettem flectort meg orrkenőcsöt a páromnak.
Cseket feladtam postán.
Most rohanok vissza suliba.

Zsófi
Meggyógyulunk!!!Ez tuti!!! :D

Pusz mindenkinek!!!Szép napot!!!
vizkriszisback

Ezt nézzétek meg! :lol: Könnyesre röhögtem magam! :lol:

http://videa.hu/main.php?page=play&v=hTSefehJ2uWw4V6S
Vendég

Megint menszis érzésem van :?
Vendég

Vendég

Na ennek se lesz biztos hosszú karrierje a kifutón :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vendég

Az a két kiscsaj a kocsin :lol: :lol: így elpüfölni a másikat :shock: :lol:
Vendég

gröni

látom elvagy :lol: :lol:
Vendég

Baba!

Ügyes vagy! Csak csigavér!!!!!!!!!!!
Vendég

Laptetű Baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Baba!
Jól bírod! Azért holnap már tesztelsz, ugye? :P De aztán nem délután meggondolni magad és nem elsö pisiböl tesztelni! :lol:

Vicuska!
Neked hogy számol a vonalzód? Már nézegetem pár napja, hogy nem fogy,hanem emelkedik a napok száma! :shock:

Nekem még mindig nincs pé-m! :evil: :evil:
susy75

Baba :D

Kitartás, már holnap lesz lassan. Ugyi vagy!

Suzy :D

Hőgörbusz? Honnan gondolod, hogy nem volt pé-d?

kobzoszsu

Jöhet még. :lol: Inkább nézem munka helyett. :twisted:

kobzoszsu

Még annyi, hogy az eredeti receptet melyik oldalon írtad le? Egyszerűen nem találom. :oops:

kobzoszsu

Hali csajok!

Gröni!

Hát olyan jókat röhögtem most! Jólesett. Még hogy Gyugyi egy kólléganőjével! 8) :lol: Veszélyes vagy babásan. :twisted:

Baba!

Ügyi vagy! Mindjárt itt a holnap! :D

Gyugyi!

Mit tud Nati amit mi nem?? :twisted:

Na a fodrászon már túlvagyok! Ma ezen kívűl még semmi érdemlegeset nem csináltam. De nem is érdekel.

Ismét "főzés". 8) :twisted:

Még soha nem csináltam mert nem szeretem,de most akarok.
Hogy kell fincsi FRANCIASALÁTÁT csinálni??????
Vettem fagyasztott cuccot hozzá. Abba még rakhatok almát savanyúubit meg főtt tojást kockára vágva. Ugyi? És aztán ehhez csak nyomok majonézt???? :roll: Fűszerezés??? HELP!!!!!!!!!!! :lol: Azt tudom hogy azt a fixet meg kell főzni. :twisted: :lol:
csipcsab

Zsu!

A 2105. oldalon van. és kép is van róla. :D
csipcsab

Kép

Nézzétek! Ez Vera tesztsorozata a vetélősből. :shock: Először neki is pozitív volt, majd nega, aztán megint pozitív. :roll:
Vendég

Zsu!
Itt a görbuszom! Tuti nem volt,mert a höm még nem ment le és nem is éreztem semmit. Az utóbbi három hónapban elég késön jön (20-21.nap körül). Kép
susy75

Baba!

Látod nem kell mindig úgy elkenődni! Neked is csodaszép zebrád lesz! :D

Susy!

Jókat szoktál főzni!
Dobj meg egy fincsi franciasalis recepttel. 8)
csipcsab

Csipcsab!
Igen az alma, ubi, tojás mehet, szerintem a majonézen kívül rakjál még bele sima tejfölt,hogy legyen leve. Anyukám fél literes tejfölt szokott beleborítani! Mi csak simán só, bors, esetleg kis mustárt rakunk bele, de nagyon fini szokott lenni. Milyen fixet kell megfözni?
susy75

csipcsab

mifelénk nincs a franciába tojás, úgyhogy nem tudok segíteni, mi máshogy csináljuk :roll:
Vendég

Csipcsab!
Francia sali receptem nincs,amit leírtam az anyukám szokta mindig csinálni és isteni. Ja még néha rak bele kis fött krumplit is,meg kicsi lila hagymát. De ez már nagyon dús így,ilyenkor napokig kitart. :wink:
susy75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?