Folytatás, amit a munkahelyemen abba kellett hagynom:
Ticsimű
Mi újság veletek? Jól vagytok? Róka koma még mindig nálad tanyázik. Árpinak nagy pusszancs.
Bridget
Nagyon szép képek! Bárcsak nálunk is ilyen lenne már. NAgyon útálom ezt a hideg időt.
Piri kapja be.
Sajnálom.
Luca
Gratulálok! Örülök, hogy jól vagy, s jól viseled ezt a helyzetet. Én is drukkoltam nektek.Azt pedig nagyon sajnálom, hogy a másik babáról nem mondanak a dokik semmit, hogy mi fog vele történni.
Egy hatalmas ölelést küldök neked.
Csipcsab
Nyugi, azért meg ne erőltesd magad, s pihenj is!Ne vidd túlzásba a sok tennivalót! A süti meg nagyon szép, főleg ha apának is ízlik!
Sajnálom, hogy anyukád így áll hozzátok. Én áldom a szerencsémet, hogy ilyen szüleim lehetnek.
Mindjárt itt van a nagy nap, gondolom már nagyon várod.
Gyugyi
Én láttam a dr. House-t. Érdekes volt.MI van veled? Lécci mesélj magadról! AKár priviben is.
Vicuska
Délben jó reggelt?
Megint kitehetjük a 18-as karikát.
Én is csatlakozom, s elkapom apát.
Krisz
Helló te elveszett emberke!
Én aztmondom, hogy a doki előbb vizsgáljon meg, aztán döntsetek a műtétről.Mennyi szurid van még hátra?
Baba
Tessék kibírni szombatig! Egy ici-pici türelem, s jó pozitív lesz az a teszt.
Annyi bor nem árt, még használ is.
Az én borom is Tolcsváról van, amit apától kaptam.
Suzy
Szerintem még a tegnapi akció eredménye.
Igen, nagyon örültünk. Azt hiszem, nem tudom hogy köszönjem meg ezt a szüleimnek. De tudom, egy unokával.
Gröni
Megkaptam, nagyon köszönöm. Majd megcsinálom.
Neked is köszi a drukkkot.
Apjukba mi ütött? Van másik munkahelye, ami jobb?Már olvastam. Biztos jobban fogja magát érezni ott. Az nagyon sokat számít.Megértem, hogy most dühös vagy rá, de ne idegesítsd magad.
Melus
Gratula a szívhanghoz!
Zsófi
Még mindig:
Nem semmi a kitartásod neked is! Mindjárt itt van a 4 hónap vége.
Vicky
Még mindig nincs támogatás, de ha lesz szerintem akkor már nem kell kifizetnünk. Akkor marad a babára. Ha jól számolom, úgyis májusban lesz a lombik. Addig még mindig van idő.
Hihihi csajok, én 6 puttonyos aszut iszok most. Apától kaptam.
Úgy látom, mire sikerült végigolvasnom a mai termést, mindenki elvonult tvni, aludni.