Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!
A babanetes ismijeim között van egy törölt kapcsolat... (Nem MMM-es) Ki lehet az?
Vendég

GYugyi!
Rakok majd fel párat, csak még ügyködnöm kell vele, hogy kisebb legyen!
susy75

susy

lehet tényleg volt abban amit a doki mondott a műtét utána, hogy minél előbb kezdjünk próbálkozni, mert nagyon az esély, és a hónapokkal csak romlik :(
Vendég

Baba!
Azért csak kiderül mi a gond,aztán kapsz rá bogyót és hipp-hopp terhes leszel megint. :wink: Az viszont nem törvényszerü, hogy ha késöbb próbálkoztok,akkor romlanak az esélyek! :roll:
susy75

Zsófi!
Ugye milyen klassz a sinsheim-i múzeum?? Nekem az jobban tetszett! :wink:
susy75

susy

Ki tudja. Végülis ha azt nézem, akkor az eslő három hónapban szinte óramű pontosságú volt és barna nélkül hipp-hopp jött :roll:
Vendég

Baba!
Lehet csak egy kis sárgatest elégtelenséged van. Tavaly nekem is volt, pontosabban alacsony volt az ösztrogénem és barnáztam! Kaptam clostit és egyböl terhes lettem!! :wink: :wink:

Látom, hogy topiktali elhalasztva! :shock: Pedig annyira vártátok!! Még jó hogy nem döntöttem úgy, hogy megyek és nem foglaltam repcsit erre a hétvégére!! :? :lol:
susy75

Susy

na én is ettől félek, hogy Closti kellesz! Félek a hormonbogyóktól! Én még az utrótol is viszolygok :?
Vendég

Itt a görbém: Kép
susy75

Baba!
Akkor nézz szét a babatervezök otthonán, ott sokféle természetes szer van a ciklus rendezésére. :wink:
susy75

Hali!

Susy!
jó hogy újra itt :lol:
klassz a vonalzód, hajrá babagyártás.remélem a Prden megteszi jótékony hatását 8)

Baba!
gyanús vagy te nekem...a kismamák is szoktak barnázni :wink:
de ha esetleg mégse, a hormonnézés jó ötlet :D

Csipcsab, Gröni!
nyugodtan süsetek-főzzetek, csak nekünk is küldjetek 8)

Edinka!
anyukád remélem jobban van, és amiatt meg külön szorítok, hogy párod hazajöhessen pére :P

Gyugyi!
ne gyúrj annyit, wazze :lol:
te nem tanítasz ma? :roll:
ellógtad a sulit? :wink:
Vendég

Luca!

neked meg millió drukk megy a holnapi UH-hoz!
minden okés lesz,tuti :lol:
Vendég

susy

már nézelődtem! Onnan vettem a barátcserjét is, csak itt a bioboltban is csak néztek rám hogy mit akarok. :shock:

vicus

21. naptól barnázok. Én már nem értem. Sztem nincs baba, mert akkor már émelyegnék. :roll: Igaz a hőm még 37,1. És odabent kemény vagyok, de annyira sötét már ez a barna, hogy sztem meg fog jönni.
Vendég

Vicuska :)
Nekem ma még szünet van, kinyalom a lakást. :wink:
gyúrni meg kő, wazze, levezetm az összes felgyülemlett energiát, duhőt, csalódást, stb..... Szét fog esni alattam a rángatós gép! :lol: :lol: Nyomom neki ezerrel, ájulásig! :lol:

Suzy :)
Ez elég anovusnak néz ki eddig. Késői péd szokott lenni?

Baba :)
Closti nem hormon! Csak serkentő!
Vendég

Baba!

lécci még ne mondj le erről a hónapról, hátha kellemes meglepi ér :lol:

küldjed nekem a piridet nyugodtan 8)

csajok, olyan lasan telnek a npok, soha nem fog megjönni :evil:
tényleg mi lesz ha nem jön meg?
és úgy járok, mint Mofly :roll:

Hiányzóink jelentkezzetek!!!!!!!!!!!! :P
csak pár név, a teljeség igénye nélkül:
Mofly, Babcsi, Krisz, Littike(bár ő fel van mentve), Gizi, Katie, Ditke.....és még sokan mások :D
Vendég

gyugy

és mi van benne, ami serkent? :roll:
Vendég

vicus

ennyi barnával, még ha lenne is ott valaki, is megjönne :?
Vendég

Baba!
GYógyszertárban is kérdezzd meg! Szerintem mivel homeopátiás szer ott inkább hozzájutsz! :wink:

Gyugyi!
Ja, még anovus,mert nem volt még pé-m! :( Remélem hamarosan lesz, az utóbbi három hónapban kitolódott a 20-21. napra. Bánom is én
csak legyen!!!!
susy75

Gyugyi!
értem én..... :( 8)

kéne vennem egy hcg tesztet, hogy vajon kiürült-e már a hcg-m. :shock:
műtét után 2 nappal már csak 150 körül volt :roll:
ja, és gyorsan teherbe kéne esnem lombik előtt :P

egyébként mot ott tartok, hogy most majd én fogok menekülni apa elől pé környékén, nehogy mán bebabásítson és megint rossz helyen legyen :roll:

Kép
Vendég

Vicuska!
De meg fog jönni! Rémképeket elhesegetni!! :? Mikor kiderült, hogy a februárt ki kel hagyni, biztos emlékszetek még rá, hogy kínlódtam milyen lassan fog eltelni az az egy hónap! Szóval tudom milyem szar érzés! :cry: :cry: De valahogy majd csak eltelik és jön a piri!!!!!
susy75

Vicus

küldöm hozzád az enyimét :D
Vendég

Baba!

be akartam neked másolni a Closty leírását, de mivel le vannak írva a mellékhatások is, úgy döntöttem, ismerve téged, hogy mégse teszem :oops: :lol: :lol: :lol:

szóval az agyalapi mirigyedben serkenti az FSH-termelődését, az meg serkenti a petefészkedben a tüszők növekedését.
ennél kicsit bonyolultabb, de nem akarok most dokinéni jáccani :roll: :P

csak sokat kell mellette inni, meg joghurtot és fehérjét enni, hogy vastagodjon a méhnyh-d 8)
Vendég

Vicuska!
Ha menekülsz apa elöl, hogy fogsz a lombik elött teherbe esni?????????? :roll: :roll:
susy75

na most kivételesen nem alkoholta gondoltam :oops: :lol:
Vendég

vicus

köszi! :) Amúgy elég volt megemlítened, hogy van mellékhatása! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép
Vendég

Gyugyi!

szija, én is takarítok :lol:
Kép

meg

Kép
Vendég

Én mán végeztem, most szárad a körmöm. :wink:
Vendég

Mutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol:
Vendég

A körmöm? Ecccerű halványrózsszín.... :D
Vendég

hy ezt most olvastam :?
http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=8548
Csak eros idegzetueknek 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, ez borzasztó! :evil:

Gyugyi, a végén még tiszta Doktor Szöszi leszel! Mínusz 10 kg, rózsaszín körmök - mi jön még??? :lol: Nem írtál pü-t!

Marietta, ne aggódj az esküvőn, csak arra figyelj, hogy Te jól érezd magad és kész! Akkor nem lesz gond!

Susy, jó, hogy visszatértél közénk és hogy jól teltek az elmúlt hetek!

Zsu, mi újság a lombikkal?????????? Még mindig semm hír? Hogy bírod, én már megőrülnék a helyedben szerintem...

Rájöttem, hogy a május 31. nekem sem jó :oops: ...bocsi lányok, kiment a fejemből, hogy aznap jövök haza Németországból...úgyhogy akkor a kövi hétvége június 7?

Kép
vickybabe

Na most potolokm magam 8)

Edinka
Akkor anyud most jol van :?: :roll:

Groni
Haztartasi keksz itt nincs :evil: Es en is imadom a kokuszos mindent :lol: Valamire akartam irni,hogy igen ma ja a piri...de mar este van es sehun semmi...sssssh csak meg ne hallja senki 8) Ugyanis valami okbol kifolyolag a vonalzom 1napot kesik :lol: :lol: ugyanis ma vgyok 0napon Azaz piri ma nem jott :roll: sssshcsak csendben :!:

Vicuska
Jaj ne is mond... :roll:

Ticsimu
a kokuszreszelek egesz jo volt sot megdobta rendesen es bar masok nem szoktak en ajanlom mer tenyleg ngyon fini volt :wink:

Lmami
Neked is akartam irni...reggel osszegyujtottem a memon de aztan elmentem itthonrol...most meg este van itt ulok es nem tom kibogozni az irasom :evil: :? Sorry... :oops:

Gizi
Ne add fel amugy en ugy vgyok vele,hogy altalaban elotte pe elott nem ngyon ugykodok rajta 8) Aztan pekor igy konnyebb...meg egyszeruen csak ramaszok :lol: mindig muxik...van hogy szolok neki hogy ma remelem nem iszik...vgy hogy koran jon meg ....es ilyenkor kerdi miert?Mondom csak....es tudja mirol beszelek :lol:
De igen apjuk nalad nem egyszeru :?

Luca
Kocce :roll: En babaval a hasban mennek szivesebben :lol:

Cirkuszka
Kocce :wink: A torta tenyleg isteni volt...azota mindenki sut foz a babaneten :lol: Igen a cirkuszra mar tavaly is en vettem ra...megvolt mar jegy minden ....csak nem utaztunk :roll: aznap jottem ki a korhazbol mikor utaztunk volna :( ugyhogy se cirkusz nem volt se semmi...itthon kellett agyba fekudnom :roll: de majd most :wink: Es olyan kis ugyi vgy,hogy igy mindent visszaolvastal :lol: Ez a fa egy kisebb fa...de majd azt nezd meg a hetvegi fotoim...amikor egyutt a sok fa...uristen de szep...imadom :wink:

Na mentem aludni...holnap :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vicky
Ne is mond...hol volt a doki szeme 6honapig :shock: es a lany milyen jol birta :shock: edes istenem...sirni tudnek... :cry:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hali,

Bridget: apa jól bírja a megvonást...én kevésbé... de igyekszem előtte én s hanyagolni :oops: :oops:

Vicuska: kitartás, tudom milyen a hosszú várakozás :cry: attól félek én is, hogy kedden megint kitalál vmit a doki, hogy még ez-meg az kell az inszem előtt. és az én 35 napos ciklusaimmal az örökkévalóság.
minsdenesetre én nagyon szívesen küldöm neked Pirit. :wink:

Gyugyi: vazze, nem bírom tatani a tempót Veled...most tartasz ott, ahova én fogy ni akarok :D milyen gépeken gyúrsz :?:

Susy: üdv újra itt! apára fel!

Vicky: tali időpont nekem mindegy, kivéve: 04.12-13 és 05.24. ha lesz megyek, úgyis kb 10 percre lakom tőletek :D

Baba:ne aggódj ilyen sokat kérlek, koncentrálj a + dolgokra, és nézz előre. clostit itt sokan szedtük és csak 1 mellékhatás volt: babó a pocakban :wink:

görbusz:

Kép

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Vicuska: megértelek, nekem ez a 6 nap is sok keddig :cry:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Susy!

De jó, hogy itt vagy! :wink: Nem, nem téged láttalak csak a bejelentkezésedet! Köszi szépen! Tudod mit beszéltünk, ugye? Most te jössz! :wink:

Baba!

Te még mindig utálsz? :roll: :oops: Tudom, hogy idegesít, de most majdcsak kiderül valami a hormonokból!

Vicuska!

Majd rajzolok neked! :P Nekem 27 napra jött meg vetélés után, pedig a tejem is ömlött! Ezen most ne agylaj! Megfog jönni időben! :wink:

Luca!

Drukk holnapra!

Brdiget!

Ne is beszéljünk róla, hátha megjelenik! És még én panaszkodok, hogy a világvégén lakok! :lol:

Gizi!

Ebből biztos lesz valaki! Gyönyörűen elkaptátok! :wink:

Marietta!

Küldtem privit! Lassan írtam.... :P

Csajok!

Littikét ne felejtsétek el hiányolni! Nagyon hiányzunk neki és fél, hogy mire újra jön, mindenki elfelejti! Nagyon szomorú a tali miatt!
Vendég

Gizi!
8) 8)

Estére: :oops: :lol:

Kép
Vendég

Littike!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nagyon hiányzol :( :( :lol: :lol:
Vendég

Vicuska!

Gizinek már megvolt az ovuja, nem? :oops: Mondjuk lehet csak úgy spontán is! :lol:
Vendég

Gröni: elvileg igen, gyakorlatilag épp azon agyalok, hogy mi van, ha még enm, mert nem igazán ment fela a hőm és a hasam is feszül. :shock:

majd 2 hét múlva kiderül :wink:

Vicuska: no sex :cry:
de ma kilátásba helyeztem egy kádas fürdést... a 0 katonánál jobbak a főtt katonák :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
és a lepényhal meg utoljára :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

amúgy kiújult a gyomorfekélyem valszeg, szóval minden összejött :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Littike!

Kép
Vendég

ja, és összebahéztam a főnökkel, mert semmit nem tud nélkülem megcsinálni és viszont 2 napra táppénzre akartam menni, hogy dokihoz tudjak menni, ne fajuljon nagyon el a fekéylem mint tavaly. erre közöltw, hogy szó sem lehet róla, és menjek magándokihoz, ahhoz bármikor lehet. :twisted: :twisted: :twisted: k :twisted: k@pja be :!: :!: :!: :!: :!:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Gizi! :lol:

Kép
Vendég

Gizi!

Lehet, hogy egyik lemaradt és az feszít most! :wink: Mé' hagyjátok ki? :roll: Má' megen szelektíven olvasok, asszem! :oops:

Vicuska!

Ennek nagyon fog örülni Littike! :wink:
Vendég

A szemétládája! :evil: Hogy lehet valaki enynire tuskó? :shock: És ő fizeti a dokit? :? Tessék gyorsan bebabásodni, oszt irány táppénz, ezek ellen csak így lehet védekezni!

Vicuska! :lol: Nagyon formában vagy! :lol:
Vendég

Vicuska: nagyon jó a kép. sajna ehhez még pár kilót fogynom kellene :oops: vagy nagyobb kádat venni :D :D :D
Gröni: nem tervezem kihagyni, csak apjuk "fáradt" :cry:
én is azt tervezem - már 2 éve :lol: :lol: - hogy ripsz-ropsz bebabásodom, aztán az első szivverésnél otthagyom mint a huzat :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

csak a fránya tervem nem akar működni :? váltani meg nem akarok, mert mindig reménykedem, hogy majd a következő hónapban :wink:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Gizi!

De a Mikulás jöhet, mi? :P Mi úgy szoktuk ha apjuk fáradt, hogy lefekszik időben és valamikor az iccaka folyamán elkapom a grabancát! :oops: 8)
Vendég

Gröni!
Igen tudom,most én jövök! Remélem gyakorlatban is így lesz! :wink: :wink:

Gizi!
Még neked is apára fel, bármi lehet! :lol:

Littike!
Hiányolunk ám nagyon!

Kép
susy75

így mi is szoktuk, de mostánában nem ébredek fel :cry:
sőt...régebben még apa is felébresztett :oops:

mindig elhatározom, hogy elkapom, akkor túl álmos ellenkezni :D
eleinte ment is, de ez a tavaszi fáradtság :cry: :cry:

becsukom a szemem 1 percre és már reggel van..és szidom, magam, hogy már megint elaludtam :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

de nem egy rossz ötlet :!: lehet, hogy beállítom e telefonom mondjuk éjfélre :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?