Sziasztok
Merse megfurdetve, gyorsan irok Nektek
Ugy csinalom hogy egy masik lapon megnyitom megint a topikot es elkezdek visszaolvasni es ugy reagalok
meg nem nagyon megy hogy fejben tartsam kivel mi tortent egy kicsit kijottem a gyakorlatbol :S es hat megszeretnem probalni hogy mindenkinek irok
Gyugyi
????????????????
Bridget
Sajnalom a - tesztet
GRATULALOK AZ EVFORDULOHOZ! Istenien nezz ki ez a torta
en is en is
Felveszlek MSN-re
Cirkuszka vagyok ott is
HA NINCS PIRI REMENY VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!En nagyon nagyon szurkolok!!!! Huuu a cirque du solier nagyon nagyon joooo , nekem van dvd egy par es most amikor volt magyarorszagon ott voltam de az nem olyan volt mint amiket csinalnak hanem a legjobb szamok osszevalogatva es azt adtak elo, neha egy kis prodkcio de inkabb latvany lezer...
Luca
Legfontosabb most a pihenes minden a hatterbe szorulhat!!!
Gratulalok a kiskonyvhoz
igen most ebben az evben a rozsaszin van
Csutortok mindjart itt van
A Picike a legszofogadobb
Edinka
Huu masnaposan es ilyen koran?
MOndjuk neked is van egy aranyos ebresztoorad
Vicuska
BOLDOG SZULINAPOT!!!!!!!!!!!!!!Kivanom hogy minden vagyad teljesuljon
Naaa dejo hogy meglocsolt, nekem is mondott verset es meglocsolt de ezt irtam tegnap.
Remelem hamar megjon a piri, kuldjem neked
PIRI MENJ VICUSKAHOZ!!!!!!!! De minden nappal kozelebb kerulsz a konzultaciohoz, es meglattod hipp hopp eltelik az ido, aztan meg mar a KisVicuskak rohangalnak korulotted
Zsofi@
Hat igen fiatal vagyok
ezert is van Nekunk tiszteletbeli GYUGYI NAGYINK!!!
Kivancsi vagyok mit mondd erre a dokid! PIRI NÉNE MENJEN A SUNYIBA!!!!!!!!!!!
MamiVAGYOK
Koszi hogy megnezted es tetszett
elkezdem majd kommentalni a kedvedert
Hat nem maris de nagyon szivesen, fejben azt tervezem ha Meri 6 honapos elkezdek gondolkozni,9 honapos kora korul gyartani, de ra is 1,5 evet vartunk majdnem, tudom ez semmi!
Ne legyel mar PARAMAMAI, sima MAMI vagy
Azzz joooooooo ha puffad a hasad
el is kell ferni a 3 lurkonak vhol
Ticsmű
Jeszus 6x roka, ez meg engem is ver atlagban :S hatttt ezert nem irigyellek bevallom!! Azt elarulom en ha jol emlekszem 28 hetig hanytam napi szinten 2x, nem akarom rontani a kedvedet. Na igaz, az tenyleg borzaszto hogy csak erolkodsz...
Hat azt en cafolnam hogy a szules meg sz@rabb lesz, en elveztem, lehet hogy pervez vagyok?
En is nagyon irigy voltam akik babasak voltak mellettem, es szabaly szeruen fajt belul hogy nekik miert sikerul es nekem miert nem, nagyon sok atsirt ejszakam volt, a parom meg csak annyit mondott, majd lesz ha akar jonni, es nala 3 honap utan indul a baba, mikor az elso elment (6 hetesen) en teljesen magamba fordultam, O meg semmi ezzel az ervel, baromira fajt!
Csipcsab
Akkor en is GRATULALOK!!!
Dejo mindjart asszony leszel
Na ezert irigyellek, en is szeretnek eskuvot de a parom nem, O mar 2x megegette magat es 3x nem szeretne, de miert en szivjak ??
az hogy ket hulye libat fogott ki . Annyira szeretnek feher ruhaba lenni, es egy nap ami csak a Mienk! Szombat csak a TIETEK, na jo a nagyszuleime is
50 hazassagi evfordulojuk lesz es ujra lesz eskuvo, de meglepi Ok nem tudnak Rola, kicsit erdekes szervezni
de izgi
JAjj en is nagyon sokat aggodtam es olvastam sok mindent kombinaltam borzaszto... Az nyugtasson meg hogy ha Te jol erzed magad O is jol van odabent, nem szabad izgulni atveszi O is es az nem jo! Dejo hogy igy szeret az anyosod, ez egy ritka dolog. Nalunk sajnos egyik reszrol sincs
Sajnalom a szuleiddel valo gondott!
Groni
Eljen Roka, mar bocsi hogy orulok, deeee ez joooooo!!!Ezt nem is tudtam hogy van ilyen buzas trukk
Nagyon drukkolok a dokihoz!!
Baba
LEhet hogy tenyleg jo lesz az a hormonpanel, legalabb a vegere jarsz a gondonak, es meglesz a kulcs a zarhoz!!Probald meg elfoglalni magad massal, es minden sikerulni fog, tudom vagyis hulyeseg nem tudom de nagyon nehez lehet Neked
de hidd el sikerulni fog, bizz benne!, Na jo nem akarok okoskodni, konnyen beszelek mondjatok egy paran magatokban biztos ...
felveszlek MSN-re es ha szeretned kiirni magad nekem megteheted!!!!
Kisgizi
En parom sem egy huuu de erzelmes vagyok tipus, neha nagyon rosszul esik hogy odabujok na azt sz@rt sem kapok....
Nati
Tok aranyosak lehetnek a nyulak
en imadom oket
Huuuu na sokat irtam, lehet sok zagyvasagot, es felesleget, de legalabb kepben vagyok kivel mi van
Megyek elteszem magam, hajnali 4-5 korul melo van
Jo Ejt MIndenkinek!!
Puszi!!