Új privát üzeneted érkezett!

Ja és most dumcsiztam anyummal, hogy ő már péntek óta émelyeg, ma lett egy kicsit jobb neki, pedig aztán ő se terhes! És itt a környéken sokan hánynak és megy a hasuk! Szóval tuti, hogy a vírustól volt! Csak mivel mi fogyasztjuk a forever termékeket, lehet, hogy már van annyira erős az immunrendszerünk, hogy csak hányingerünk volt, és megusztuk ennyivel 8)
Vendég

Hali!

Vicuska :D

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Kép

Ticsi :D

Köszi az aznapi tájékoztatást, azt szívesen fogadnám. Remélem nem lesz rá szükségem,s tudok jönni. De majd meglátjuk.

Senki nem vállalja a történések összefoglalását? Akkor majd vissza kell, hogy olvassak, hogy képben legyek. :D Azt nem tudom mikor jutok a végére. :roll:

Mára ennyi,megyek Grace klinikát nézni, aztán alunni. :D

Gröni :D

Te pozitívat teszteltél? Gratulálok!!! Kicsit tényleg lemaradtam. :oops:

Jó éjt!

Kép

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Csajok!

Olvastam a neten a barátcserjéről! Azt írják, hogy a prolaktin szintet csökkenti és a progeszteron termelést fokozza!

Van erről valakinek valamilyen tapasztalata? Véleménye? stb.
Vendég

Vicuska! Nagyon boldog szülinapot! Gondolj arra, hogy ez az utolsó szülinapod kettesben apával :wink:

Zsófi, remélem megnyugodtál attól, h beszéltél a dokival. Május 31-hez nem ragaszkodom, csak az volt a legközelebbi időpont, miután hazajövünk...lehet 1-2 héttel később is...

Kép
vickybabe

Baba, én nem tudok sokat róla, csak kb amit írtál...

Zsu, szijja, rég voltál!!!!!

Nati, szegény nyulak, mentsd meg őket gyorsan! :D

Puszilok mindenkit, megyek aludni, mert mindjárt ki leszek túrva :?

Kép
vickybabe

Sziasztok :lol:

Merse megfurdetve, gyorsan irok Nektek :lol: Ugy csinalom hogy egy masik lapon megnyitom megint a topikot es elkezdek visszaolvasni es ugy reagalok 8) meg nem nagyon megy hogy fejben tartsam kivel mi tortent egy kicsit kijottem a gyakorlatbol :S es hat megszeretnem probalni hogy mindenkinek irok :D

Gyugyi :) ????????????????

Bridget :)

Sajnalom a - tesztet :cry: GRATULALOK AZ EVFORDULOHOZ! Istenien nezz ki ez a torta :lol: en is en is :lol:
Felveszlek MSN-re :D Cirkuszka vagyok ott is
HA NINCS PIRI REMENY VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!En nagyon nagyon szurkolok!!!! Huuu a cirque du solier nagyon nagyon joooo , nekem van dvd egy par es most amikor volt magyarorszagon ott voltam de az nem olyan volt mint amiket csinalnak hanem a legjobb szamok osszevalogatva es azt adtak elo, neha egy kis prodkcio de inkabb latvany lezer...

Luca :)

Legfontosabb most a pihenes minden a hatterbe szorulhat!!! :wink: Gratulalok a kiskonyvhoz :lol: igen most ebben az evben a rozsaszin van :lol:
Csutortok mindjart itt van :) :) A Picike a legszofogadobb :lol:

Edinka :)

Huu masnaposan es ilyen koran? :shock: MOndjuk neked is van egy aranyos ebresztoorad :lol:

Vicuska :)

BOLDOG SZULINAPOT!!!!!!!!!!!!!!Kivanom hogy minden vagyad teljesuljon :lol: :lol:
Naaa dejo hogy meglocsolt, nekem is mondott verset es meglocsolt de ezt irtam tegnap.
Remelem hamar megjon a piri, kuldjem neked :D PIRI MENJ VICUSKAHOZ!!!!!!!! De minden nappal kozelebb kerulsz a konzultaciohoz, es meglattod hipp hopp eltelik az ido, aztan meg mar a KisVicuskak rohangalnak korulotted :lol: :lol: :lol: :P

Zsofi@ :)

Hat igen fiatal vagyok 8) ezert is van Nekunk tiszteletbeli GYUGYI NAGYINK!!! :lol: :lol: :lol: Kivancsi vagyok mit mondd erre a dokid! PIRI NÉNE MENJEN A SUNYIBA!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

MamiVAGYOK :)

Koszi hogy megnezted es tetszett :D elkezdem majd kommentalni a kedvedert :) Hat nem maris de nagyon szivesen, fejben azt tervezem ha Meri 6 honapos elkezdek gondolkozni,9 honapos kora korul gyartani, de ra is 1,5 evet vartunk majdnem, tudom ez semmi!
Ne legyel mar PARAMAMAI, sima MAMI vagy :D Azzz joooooooo ha puffad a hasad :D el is kell ferni a 3 lurkonak vhol :lol:

Ticsmű :)

Jeszus 6x roka, ez meg engem is ver atlagban :S hatttt ezert nem irigyellek bevallom!! Azt elarulom en ha jol emlekszem 28 hetig hanytam napi szinten 2x, nem akarom rontani a kedvedet. Na igaz, az tenyleg borzaszto hogy csak erolkodsz...

Hat azt en cafolnam hogy a szules meg sz@rabb lesz, en elveztem, lehet hogy pervez vagyok?
En is nagyon irigy voltam akik babasak voltak mellettem, es szabaly szeruen fajt belul hogy nekik miert sikerul es nekem miert nem, nagyon sok atsirt ejszakam volt, a parom meg csak annyit mondott, majd lesz ha akar jonni, es nala 3 honap utan indul a baba, mikor az elso elment (6 hetesen) en teljesen magamba fordultam, O meg semmi ezzel az ervel, baromira fajt!

Csipcsab :)

Akkor en is GRATULALOK!!!
Dejo mindjart asszony leszel :D :lol: Na ezert irigyellek, en is szeretnek eskuvot de a parom nem, O mar 2x megegette magat es 3x nem szeretne, de miert en szivjak ?? :cry: az hogy ket hulye libat fogott ki . Annyira szeretnek feher ruhaba lenni, es egy nap ami csak a Mienk! Szombat csak a TIETEK, na jo a nagyszuleime is :lol: 50 hazassagi evfordulojuk lesz es ujra lesz eskuvo, de meglepi Ok nem tudnak Rola, kicsit erdekes szervezni :lol: de izgi :) JAjj en is nagyon sokat aggodtam es olvastam sok mindent kombinaltam borzaszto... Az nyugtasson meg hogy ha Te jol erzed magad O is jol van odabent, nem szabad izgulni atveszi O is es az nem jo! Dejo hogy igy szeret az anyosod, ez egy ritka dolog. Nalunk sajnos egyik reszrol sincs :cry: :cry: :cry:
Sajnalom a szuleiddel valo gondott! :cry:

Groni :)

Eljen Roka, mar bocsi hogy orulok, deeee ez joooooo!!!Ezt nem is tudtam hogy van ilyen buzas trukk :shock: Nagyon drukkolok a dokihoz!!

Baba :)

:cry: LEhet hogy tenyleg jo lesz az a hormonpanel, legalabb a vegere jarsz a gondonak, es meglesz a kulcs a zarhoz!!Probald meg elfoglalni magad massal, es minden sikerulni fog, tudom vagyis hulyeseg nem tudom de nagyon nehez lehet Neked :( :cry: de hidd el sikerulni fog, bizz benne!, Na jo nem akarok okoskodni, konnyen beszelek mondjatok egy paran magatokban biztos ... :( felveszlek MSN-re es ha szeretned kiirni magad nekem megteheted!!!!

Kisgizi :)

En parom sem egy huuu de erzelmes vagyok tipus, neha nagyon rosszul esik hogy odabujok na azt sz@rt sem kapok....

Nati :)

Tok aranyosak lehetnek a nyulak :D en imadom oket :D

Huuuu na sokat irtam, lehet sok zagyvasagot, es felesleget, de legalabb kepben vagyok kivel mi van :lol:
Megyek elteszem magam, hajnali 4-5 korul melo van :oops:
Jo Ejt MIndenkinek!!
Puszi!!

Kép

Kép
cirkuszka

Jelentes:
Tegnap meg az is kiderult,hogy elakar vinni valami szigetre majusban :shock: Amikor is itt 1hetes unnep lesz itt 8) Eloszor nem akarta megmondani csak erdeklodott azirant,hogy birom-e a kis repulot (4-12szemelyes) hat nem :oops: ugyhogy azt mondta akkor mind1 :roll: De vegul csak megmutatta :P Ugy nez ki Ausztraliaba megyunk 8) De nem akarom elszolni magam mer mi lett a szilveszteri utunkkal is :roll: :( Viszont nez valami masik kis szigetet...ahova hajoval is lehet menni es oda megyunk a masik melyett :wink: Ez szupi...tenyleg annyi jo tortent velem tegnap,mostmar csak a bebi kell jojjon :lol: De mar eleve az jo,hogy velem tervezi majusban 8) Ugyhogy nem fog elhagyni :P Na ennyit a pletyimrol...nem akarlak untatni titeket :?
Ma napos ido van 8) Piri sehol :twisted: Egyenlore de ne is jojjon :evil: Viszont a petefeszkem most is nyilalgat :shock: Kittyvel megyunk cipot venni...marmint en vele :lol: Tyu csajok es mar a cseresznyefa is viragzik :o Ugyhogy szombaton megyunk emberrel valami parkba mert tutira mindenhol kilesznek nyilva :wink: Minnya probalok a kozeli haznal levo farol fotot felrakni :wink: De teloval csinalom ugyhogy nem lesz valami jo :? Meg az jutott eszembe mi van ha tenyleg klimaxaltam es egyszeruen csak elmarad es nem jon tobbet piri :shock: Na jo megyek mire elolvastok lemegy a nap :lol: :lol:Most mennem kell de ha hazajottem irok mindenkinek :wink:

Vicuska
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

Szaraxik a netünk, 6 óra óta nem tudtam belépni...Este is mindig elment.
Marha idegesítő, mire megírom a dolgokat és elküldeném, megszakad a kapcsolat, kezdhetem elölről...
Vendég

Bridget, nagyon szorítok Nektek, hogy minden úgy történjen, ahogy szeretnéd!!!!

Hú, sziget.................én is mennék valahova szívesen....
Majd a babával utazunk!
Vendég

Huuu Bridget, szep ajandek :lol: dejooooooooooooo
Cseresznye fak meg gyonyoruek lehetnek :)

Luca, probald meg azt ha ilyen problema van hogy irsz irsz es kijelolod CTRL+C vel majd ha elkuldened es elszal akkor csak be kell masolni CTRL+V vel, tegnap en is ezt csinaltam hogy neha kijeloltem es ezzel a CTRL+C vel eltartalekoltam mert kitudja, es jol tettem mert mire megirtam a babanet kilepet es kerte a jelszavamat beirtam aztan ott alt uresen az uzenet iro resz, igy CTRL+V vel betettem 8)

Mi 2:30ota nagyabbol fent vagyunk Merse progott ezerrel :? odavettem magamhoz aztan vhogy felalomba aludtam O biztos aludt most meg beszelget az agyaban az allataival :lol:

Ma megyek vele Drhoz, aztan vegre eljuttok a kormosomhoz, es vegul este 6hetes kontroll :? vaaaa na arra nem vágyok :? :?

Legyetek Jok!! MIndenki vigyazzon Magara!!!

Puszi

Kép

Kép
cirkuszka

Jó reggelt

Vicuska: Utólag is nagyon boldog Szülinapot kivánok neked :D :D

Baba: Én hallottam már a barátcserjéről :wink: Én, már kerestem is a gyógynövényüzletbe, de csak nagyokat néztek amikor kértem :shock:
De szerintem egy nagyobb üzletben biztosan kapható.
Most akkor nem vagy babás??? De hát nem pozitiv lett a teszted???
Nem lehet, hogy csak progipótlás kéne neked?
Ha regisztrált tag vagy a BTO-n akkor olvashatsz a barátcserjéről.
Vagy ha gondolod bemásolom neked ide?

Luca: Hogy vagy????

Anyukámat ma engedik haza a kórházból :D :D Úgy örülök, végre két hét után otthon lesz!!!
Megyünk is be hozzájuk, segiteni ezt-azt.

Puszi mindenkinek.

Gyugyi: Mi van veled??? Dobsz egy privit????

Kép

Kép
edinka

Pálinkásat :)

Kép
Vendég

Cirkuszka, így próbáltam a végén én is...de ha mondjuk órákon át minden oké, aztán egyszer nem mentem el, akkor tuti elveszik... :lol:

Tényleg nagyon fiatal vagy! :lol:

Többiek, hol vagytok?Edinka?

Gyugyi, Te sem jössz...reggel mindig Te voltál az első... :cry:
Vendég

Barátcserje

Agnus castus D4 (barátcserje)
[4]
3.105,00 Ft

Agnus castus D4 (barátcserje)

80 tabletta

250 mg barátcserje kivonat tablettánként

A barátcserje bogyójából nyerik a hatóanyagokat, amelyek egyébként vízben nem oldódnak, így a barátcserje fogyasztása tea formájában nem ajánlott. Itt tabletta formát kaphatsz.

A barátcserje alkalmas a ciklus hosszának regulárására, ha túl hosszú a ciklusod, akkor megrövidíti, ha túl rövid, akkor megnyújtja. A ciklus elsö felében a peteérést javítja, a második felében pedig a sárgatest müködését. Így az egész ciklusban lehet szedni.

Egy másik jótékony hatása, hogy az itt kínált koncentrációban csökkenti a prolaktin szintet és ezzel is hozzásegít a régen elmaradt tüszörepedéshez.

Alkalmazása: napi 1 tablettát olvassz el a nyelved alatt, így 2,5 hónapra elég

Kép

Kép
edinka

Na, jól van, itt vagytok... :lol:
Vendég

Gyugyi :lol:
Nehogy a vegen elfogy :) Nem semmi hogy mar -10kg val vagy kevesebb HAJRA! Lesz a Merinek egy BombaNagyija :lol: :lol: :P

Luca :? ez igaz, de en mondjuk minden levelemmel ezt csinalom 8) Tudod jobb felni mint megijedni 8)

Jajj mar megint a korom :roll: :roll: :? :?

Kép

Kép
cirkuszka

Szép reggelt!

Cirkuszka!

Nem hari ugye, hogy tegnap nem írtam? :oops: Olyan sok idő telt már el az uccsó üzi óta, nem akartam már zavarni! De azért te is jól el voltál apjukkal! :lol: Vicuskát is megtanította rajzolni! :lol:

Most szólok, ha valaki msn-ezni akar velem, számoljon azzal, hogy apjukkal írogat! :oops: 8)

Luca!

Látom te sem vagy teljesen önmagad! :lol: Én ma elcsomagoltam a gyereknek egy üres zsemlét! :oops: Még jó, hogy itthon van az ész, szegény gyerek biztos meglepődött volna! :roll:

Edinka!

Láttam a hírekben, hogy mennek a rendőrök Bp-re! Ez az jelenti, hogy folyamatosan ott lesznek 3 hónapot? :shock:

Bridget!

Hess negatív gondolatok! Ma kéne meg nem jönnie? Nagyon drukkolok neked, olyan szép dolgok történnek veled! :wink:

Gyugyi!

Nem vagy valami bőbeszédű, de legalább tudjuk, hoigy élsz! :lol: Ez is valami!
Vendég

Jajj Groni dehogy haragszom :!: :!: :!: :!:

Kép

Kép
cirkuszka

Cirkuszka, nem akartalak ám megbántani!
Csak nosztalgiáztam kicsit, 21 évesen olyan fiatal az ember! :lol:
Én meg 40 leszek! :lol:
De ez is jó ám! :wink:
Vendég

Luca, nem bantottal meg!
De nekem meg 40 evesen meg vannak 2 nagylanyod, most meg lesz egy picurkad :lol: Ha jol emlekszem 18 a nagyobbik?

Kép

Kép
cirkuszka

Csak 17 ! :lol:
Vendég

Akkor te is fiatal Anyuka voltal akkor :D

Megyek, este jovok!

Szep Napot! Puszi

Kép

Kép
cirkuszka

napot

ma még csak 3* vuk...valami talán elindul lefelé... :lol: :lol: :lol:

hú mennyit írtatok...

gröni

írok privit...nem is gyomorforgató, csak szaftos, nem illik ideírni...

edinka

ritkán jössz!

gyugyi

wow!!!!!!!!!!!!!

luca

neked 2008as a kiskönyved? nekem valamilyen újságból 2006ost adtak... :evil: :evil:
nincs is konkrét színe... :evil: :evil:
hogy vagy?
azért teszel majd fel uhut? mikor mész legközelebb? sokat gondolok rátok! férjed hogy bírta? lelkileg? hogy vagy? remélem ez a hányás javul kicsit...és igazad lesz, hogy már nem kell sokáig kibírni

cirkuszka

ne ijesztgess...anyum is a szülőágyon is hányt velem....jaj nem akarom! dehogynem! :lol: :lol:

suzy
hová lett?

zsu
holnap reggel írok, ha ma nem jelentkezel!
ezt most jól leírtam főleg, ha nem olvasod!

Kép
ticsimû

Ticsi!

Jöhet! :wink: Susyt tegnap láttam az iwiwen, nem értem ide miért nem írt! :roll: Én is mindig valami sárgát kaptam, érdekes még a fiammal is olyan volt! Más meg olyan széppel díszelgett mindig!
Vendég

Sziasztok!

Csak beköszönök. aztán dolgozom. Ismét sok lesz.

Pusz mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Én is csak köszönök, sziasztok! Sok a meló...

Vicusnak:
Kép

KépKép
zsófikukac

Jó reggelt!

Kép
Vendég

Vicus!!!

Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok sok szeretettel és kívánom, hogy amit szeretnél, váljon valóra! :)
Kép
Vendég

Ticsmű, Luca nekem is 2006 volt es1 kisfiu van rajta.

Kép

Kép
cirkuszka

Mégeccer köszi mindenkinek a szülinapi köszöntéseket :lol: :oops:

Bridget!
sziget?Ausztrália?május?az szupi, hogy ilyen tervei vannak veled 8)
és még piri se jött meg :wink:
nem kéne ujra tesztelned? :P

Cirkuszka!
akkor jó sok program lesz ma :shock:
nagyszüleid 50.házassági évfordulója?milyen meglepi lesz? :lol:

Edinka!
szija, te is ritkán jössz :roll:

Zsu,Kukac!
el ne temessen titeket a munka 8)

Ticsi!
az jó, ha ritkábban hánysz :wink:

Luca!
hogy vagy?ugye nem kertészkedsz?és főként nem nyirsz füvet 8)

Gröni!
apjukod nem semmi :D

Vicky!
mikor is indultok Amerikába? :P

Gyugyi!
súlyjelentésen kívül mást nem kapunk? :roll: :lol:

Baba!
Barátcserjét sima gyógyiba lehet kapni, én ittam 1 hónapig anno, de semmi változás nem tűnt fel, persze tovább kellett volna :shock:

ma 1/2 10-ig aludtam :shock: ,ilyen még nem volt műtét óta, eddig mindíg 6-kor már felkeltem, úgy fájt a hátam a sok hanyattfekvéstől, mert máshogy nem ment :?
ma végre oldalra is bírtam fordulni(de csak a jobbra) 8)
Vendég

18-as karikával csak Nektek:

Az ötéves kislány örömmel újságolja az anyjának:

- Mami, mami! Ma megtudtam, hogyan Iesz a gyerek!

- Tényleg?! Na és hogyan?

- Hát az úgy van, hogy a mami meg a papi levetik a ruhájukat,

aztán a papi pisilője kemény lesz, egészen felfelé ágaskodik. Akkor aztán

a mami letérdel a papi elé, szájába veszi a papi pisilőjét és addig

nyalogatja és nyalogatja, mikor egyszer csak a papi pisilője felrobban,
vagy mi, és ráfröcsköl a mami arcára. Akkor a mami azt lenyalja és

lenyeli, és abból lesz a gyerek a hasában. Hát így lehet kisbabát kapni.

Az anyuka mosolyogva a lánya szemébe néz, megsimogatja a fejét:

- Ó kislányom, ez aranyos, de így nem kisbabát lehet kapni, hanem
ékszert, ruhát, autót vagy házat ...

KépKép
zsófikukac

Melus!
köszi(tegnap volt :oops: )
már 7 hetes és 3 napos vagy :shock: :D
akkor holnap már szívhangkukucs lesz :wink: :wink: :wink:
azt mondtam már, hogy piszkosul irígy vagyok rád (is) :P :P
Vendég

Vicus! :)

Ugyan már! Leszek még én is rád irígy..... :wink:

Ticsi, Luca, Cirkuszka! :)
Én rózsaszínt kaptam és kislány van rajta :wink:
Vendég

Sziasztok!

Csajok itt esik a hó!!! :shock: Este is esett. :?

Vicuska!

Ne hari érte! De utólag is

Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok Neked!!!

Előre is bocsi csajok tudom hogy ez nem egy főzős topic de Grönitől még kérdeznék ez ügyben. :?

Gröni! :D

Csak azt szeretném tudni hogy a tejporos mértéket jól írtad le? Tényleg annyi kell bele?? Mert nem olyan soknak tünik 90 dkg!!!!!!
Az nem 9 dkg akart lenni???? :lol: Bocsi ha agyatlankodok! :lol: Várom válaszod. Köszike! Holnap megakarom csinálni és ma vásárolnám a hozzávalókat. Én még tejport soha nem vettem így nem is tudom milyen kiszerelésbe van!! :oops: :lol:

Na most rohanok is tovább. Linzert sütök ma! A válaszért majd "beugrom". :lol:

Ha kész leszek majd jövök bővebben. De még a városházára is mennem kell. :? Semmi kedvem. Olyan rohadt szél is fúj hogy csak na! :x
csipcsab

Ritkán jövök, mert mostanában ide-oda ingáztam. Mivel anyuci nem volt otthon, igy én jártam be apuékhoz, főzni, mosni, takaritani. Mindig hulla fáradt voltam.
A babatéma meg egy kicsit háttérbe szorul most, mivel apa kedden reggel megy el Pestre, és nem is tudjuk mikor fog haza jönni :cry:
Már kisírtam magam, kértem menjen el Betegállományba, de nem akar. Minek húzni, halasztani úgy is mennie kell. Jövöhéten csütörtökön lesz a peteérésem, hát nem tudom itthon-e lesz majd.
Hétfőn megyek tüsző nézésre, már azon is gondolkoztam, hogy minek menjek el, hisz lehet nem is tudunk majd együtt lenni. De a doki, vár majd.

na, jövök még... :wink:

Kép

Kép
edinka

Az angyalkánál kék volt, és kisfiú van rajta.
Most rózsaszín, és kislány van rajta!
Ugyanaz a kislány,mint a reklámpéldány Kismama magazinon.

Holnap megyek uh-ra.Nagyon izgulok...

Nem megyek ki a kertbe. :lol: De kimennék!!!!!!Csak nem szabad.
Ma még nem feküdtem, de ülve is jó.

Most a Betti elmegy dokihoz, addig én lefekszem, aztán mosunk.Én berakom, Ő meg kiveszi, és tereget.

Jó lenne, ha ezen a kritikus időn túl lennék,aztán annyi tervem van!

Szeretnék Gyugyival Árkádba járni, a Tesómék babájára vigyázni, ismerősöket meglátogatni, kertben kapirgászni...

A doki rendelőjében olvastam kismama vízitornát, de attól visszatart az, hogy félek a fertőzésektől.
De meg fogom kérdezni a dokit, mit gondol.
Egy szálloda medencéjében van, ott tartanak babaúszást is.

Aztán lehet, hogy végig feküdnöm kell, de ha nem, mindenestre vannak terveim...
Vendég

Marietta!

90 akarvótlenni! :wink: De én most úgy csináltam, hogy margarin, porcukor összekavat és úgy kentem meg! Így talán finomabb, de ez már saját, nem akartam belerondítani! 8) A képen nem tom mennyire látszik, de nem kell vastagon kenni a krémet! Bár nem tom mennyire szeretitek az édeset! :roll:
Vendég

Gröni!

Akkor Te a tejpor helyett porcukrot raktál bele?
Egyébként most jöttem a boltból, aminek a választéka igen nagy és NINCS tejpor! Azt hittem az agyam eldobom!

Lenne (IGÉREM) egy utcsó kérésem. Megírod nekem úgy a receptet ahogy pontosan Te szoktad csinálni?? Mennyiségbe is jó?? Nekem is kell annyi amennyi 1 kg-ból kijön. És hogy így miből mennyit raksz bele. Szóval ahogy Te csinálod pontosan! :oops: :lol:

De szerintem ha lehet és tudod akkor PRIVIBEN küldjed légyszi. Mert mostmár a többiek tutira hülyét kapnak tőlem amit itt leművelek!! :twisted: :lol: 8)
csipcsab

Mit főztök? :lol:

Gyurni voltam, wazze.... :wink:

Vicuska :)
Tőlem is:
Kép
Vendég

Szijjjaa Gyugyi!
Rég láttalak! Jobban vagy?

KépKép
zsófikukac

Nyugaton a helyzet változatlan.
Vendég

Sziasztok csajok! Kép

Itten vagyok! :oops:
Pénteken jötem vissza németbe! Nagyon jó volt otthon, igaz sok programom volt,de az a jó. Jó volt megint a családdal lenni,meg barátnökkel találkozni! :lol: Ja meg nem agyaltalm annyit a babatémán, más dolgokkal voltam lefoglalva és érztem, hogy tök jót tesz!!

Végül is nem voltunk a Fekete erdöbe,mert itt eléggé hideg van/volt. Fújt a szél, esett az esö és nem igazán kirándulós az idö. Tegnap is egész nap esett a hó! :shock: Végül szombaton és vasárnap voltunk két múzeumban. Párom tök szép szállodákat foglalt le arra a két napra, na meg már egy hete nem láttuk egymást!!!!!!!!!! Szóval szuperul telt a hétvége! :wink: :wink: Stuttgartban a Mercedes-Benz Múzeumban és Sinsheimban Autó meg Technikai múzeumban voltunk. Ami párocskámnak inkább bejön, de végül nekem is nagyon tettszett. mert tök érdekes volt. Mindkét hely hatalmas, többszintes tele régi és új autókkal, sportkocsikkal,meg Forma1-es autókkal. Voltunk 3 dimenziós moziban is, ahol delfinekröl és bálnákról néztünk meg filmet. Haláli volt, mintha mi is ott lettünk volna velük a tengerbe! 8)

Amúgy ma vagyok a 18. cn-on várom a pé-ét. Mérek höt is majd dobok görbét! Ma elkezdtem hivatalosan szedni a Prednisolont, nagyon-nagyon remélem, hogy összejön gyorsan a baba,mert nem szeretném sokáig feleslegesen szedni. :cry:
susy75

Susy!
Örülök, hogy jól telt itthon az időd! És milyen kedves a párod, hogy azért hétvégét így megszervezte! :lol: Sinsheimben én is voltam abban a múzeumban! :wink:
Hiányoztál ám!

Ja és Littike is hiányzik ám! :wink:

KépKép
zsófikukac

Hihihihi gyugyi én is nyugaton vagyok ám! :wink:

KépKép
zsófikukac

Hali csajok!

Helyzet változatlan, barna maradt! Kivi vagyok mikor fog megjönni :? Azon se csodálkoznék, ha ma vagy holnap megjönne :x

Susy

hali! Végre itt! :D
Vendég

vicus

utólag is Boldog Szülinapot!
Vendég

Gröni!
Hatlamas gratula neked!!! Kép
Nem hiába volt az a sok kis petike! Vigyázz magatokra, láttam már készídet a terpet, hogy minden vizsgálat meglegyen! Ès igen, voltam tegnap iwiw-en, de gondoldom engem nem láttál, csak azt,hogy bejelentkeztem. :lol: :lol: :lol:

Luca!
Sajnálom a kis angyalkádat, Kép, de a nehezén már túl vagy. Biztos most már minden rendben lesz veletek! :)

Zsófi!
Kapja be a piri! :twisted: Reméljük utoljára volt és nálad egy jó ideig elkerül.

Baba!
Olvastam, hogy teszteltél,de most megint negatív! :cry: Fene se érti ezt! Azért jó,hogy elmész dokihoz, lehet kicsit meghülyültek a hormonjaid,de legalább ki fog derülni!

Vicuksa!
Még otthonról olvastam mi történt veled. :cry: :cry: Hát nagyon sajnálom, hogy nem lett jó vége a történetnek!! De látom most már elöre nézel megint és jöhet a lombik, ami meghozza neked a babócát! :wink:

Edinka!
Drukkolok,hogy szerencsétek legyen és pé-re haza tudjon érni a párod!!

Gyugyi!
Èn is észrevettem a 180 fokos fordulatot nálad, meg hogy a csajok faggatnak írd meg mi van veled! Azért most jól érzed magad, ugye??

Bocsi, akinek nem írtam majd pótolom,de túl sok az infó! :lol: :roll: :roll:
susy75

Suzy :)
Szasz!!!!
Képek? Muti meg! :D

Kukac :)
Gyere át, igyunk! :lol:

Baba :)
Barna meg bacca meg! Piroskát....
Vendég

Zsófi!
Ti is! :P :lol:
susy75

susy

Tényleg fene se érti! Ezer éve nem volt ilyen :? MIért pont most kezdi?

Gyugyi :P
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?