Naaaa Hölgyek
leültem egy fél pohár vörösborral (nem is pohár, hanem deci
, mármint fél deci) annyira jólesik hihettelen...és ahogy huzza le a fájást....elképesztően jó....
,ég mindig a petefészekim görcsölnek ugy láétszik van ott sárgatest bőven,,,,vaon ez meddig tarthat?
Baba Drágám
korán volt ez mééég...az a halvány csikocska azon gondolkodtam nem e lehetett valami keresztreakció még az ovulációra, ugyanúgy ahogy az Lh teszt is jelez egyes terhességeknél...nemtom...mindenesetre nagyon szorítok
Bridget!!
Szuuper ez a cirkuzs, sokszor megnézhtem filmen, majd megnézem Las Vegasban eccer
Örülök hogy urad ilyen kedves veled, őt is meg kell érteni lehet hirteen érte az apaság gondolata,,,,de biztosan megérti, hogy neked igyekezned kell nincs mese!
Csipcsab!
Kívánok neked balhémentes szuuupppperrjóüóó bulit!!! te juzst is érezd jól magad!!! Milyen kár hogy nem ihatsz
Vicus!!
Jó lesz az kincsesládika....türelem .... na ezt jól megassziontam mi??? abból van mindig a legjkevesebb...
Ti miket tudtok főzni
csak ámulok
én most kezdem megtanulni én ugyanis nem fogok dogozni ebben a kilenc hónapban (ma TERHESÁLLOMÉNYBA vett a körzetim jeeee) majd szépen megtanulok...most életem hamradik borsólevese fő a konyháéban....eméljük a legjobbakat