Új privát üzeneted érkezett!

Én is mutassaka valami nyálcsorgatót? Egész hétvégén azt zabáltam, nem is csoda a plusz két kiló! :roll:
Vendég

az országban egyedülállóan -, a Pannon Reprodukciós Intézetben nemcsak az elvégzett lombikbébi kezeléseket, hanem valamennyi egyéb meddőségi kivizsgálást és kezelést minden biztosított pár térítésmentesen veheti igénybe, mivel az Országos Egészségbiztosítási Pénztárral kötött szerződés alapján nemcsak a lombikbébi kezelésekre, hanem minden egyéb vizsgálat is teljes mértékben finanszírozott. Az Intézetben a hálapénz elfogadása tilos.
Vendég

az a Tapolcai Kaáli :lol:
Vendég

Nem kértétek, azért felrakom! 8) Mondjuk nem egy nagy eresztés, főleg, hogy szinte semmi tudás nem kell hozzá! :oops:

Kép
Vendég

Ennyire udormány? :shock:
Vendég

Vagyis undormány! :oops: Asszem lekéne lépnem, mert ma midnenkit elijesztek! :(
Vendég

Gröni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nekem már csorog a nyálam...............imádom :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok,

Most csak roviden, este van idom 8) :?

MamiVAGYOK :lol: Koszi :D Elkezdem akkor a kedveder kommentalni Neked a kepeket :D

Huuu ilyen finom sutiket tudtok csinalni? hat en meg a sutes ket kulon vilag :? olyan lapos pogikat mint en senki nem tudd csinalni :D kb 1cm vastagra sikerult :lol:

Este jovok :D :lol: :lol:

Puszi Nektek!

Kép

Kép
cirkuszka

Gröni!

Akkor jó kis esküvőtök volt Nektek is! :lol: A süti jól néz ki. Megadod a recepjét? Ugyis sütit kell csinálnom. :wink: Lécci!! :oops:

Bridget!

Jól néz ki a tortád! Ügyi vagy! Drukk hogy ne jöjjön meg! :wink:
Én is remélem hogy minden oké lesz. De azért már szeretnék túlleni rajta.
csipcsab

Gröni!

Receptet!!! Még ma!!! :lol: :lol:
csipcsab

Keresem, keresem..... Hogy hova tettem? :roll:
Vendég

Csak le kellett írnom, máris meglett!

40 dkg háztartási keksz ledarálva(lehet kapni daráltat is, én azt szoktam venni)
2-3 ek. kakaópor, 10 dkg porcukor, 2 ek rumaroma (nem szükséges, anélkül is fini) 2 dl tej, vagy amennyit felvesz, ezt összekeverni.

Krém: 10 dkg cukrot, fél dl vízzel felforralni, forrás után kb 3 percig fözzük. Tűzről levéve belekeverünk 7 dkg vajat, 1 cs. tejport (90dkg) 10 dkg kókuszreszeléket és elkeverjük.

A kekszes cuccot kinyújtjuk, folpackra tesszük, amit előtte megszórunk kókuszreszelékkel, rákenjük a krémet és összetekerjük.
Vendég

Sziasztok!

Ismét bocsi az eltűnésért, de csütörtökön és pénteken szabin voltam, s rendbe vágtam a lakást ablakpucolással,függönymosással egyetembe. Két napomba telt.
Péntek este voltunk A Disney On Ice műsoron az Arénába. Nagyon szuper volt, teccet. :D
Szombatunk pedig elutaztunk a szüleinkhez, s ott nem volt net és csak most értünk haza.

Utólag Mindenkinek Remélem Kellemesen telt a Húsvét.

Visszaolvasni nem tudok, annyit írtatok. Vki összefoglalná mi történt az egy hét alatt, míg nem voltam??? Köszönöm.

A talival mi újság? Én már biztos nem tudok menni most szombaton. :cry:

Pusz mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Megyek a szomszédba babázni, este jövök. Puszi.

De tényleg jövök. :lol:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Groni
Tyu de jo itt nincs reszelt keksz es azt sem tudjak mirol beszelek :shock: igy sajna miota elfogyott az otthonrol hozott keksz reszelekem nem tok csinalni :roll:

CSajok!!!
Kepzeljetek parom hazajott...viraggal nem is akarmilyennel :shock: :o Eletemben eloszor 8) Csak megerte szolnom neki :lol: Aztan azt mondta hozzam a tortat... :oops: meggyujtottam a gyertyat es mondtam neki kivanjunk mindketten valamit es egyszerre elfujjuk :oops: megtortent :wink: Utana megkostolta azt mondta ngyon finom :P en is ettem :wink: ember meg mar 2szer annyira izlik neki :shock: A zselerol kozben megallapitottam izes meghozza epres...es tenyleg nem volt gaz az ize a malnat naon szeretem tan azert es a kokuszreszelekkel meg az elszort mandulakkal 8) ngyon fini lett :wink: Jah es meg 1jo hir penteken elvisz engem abba a cirkuszba amit elmeletben szilveszterkor neztunk volna meg az USA-ba valo utazasunkkor...ami sajnos a petebeverzesem miatt lelett mondva :roll: Na most itt Tokyoban is lesz vgy van en nem tom lenyeg,hogy mar 2napja megrendelte ra a jegyet a neten 8) ILyen jo fej volt...en magamhoz se terek a sok jotol...mostmar johet a baba is :lol: Na most meg azt kerdi tok-e kisgeppel repulni :shock: marmint hogy birom-e...hat sajna azt nem :? Kerdem miert de nem mondja meg csak azt mondja akkor mind1 :? Valahova elakar vinni 8) CSajok en lassan megyek aludni :P Meg ide is bemasolom a linket a cirkuszrol :wink:
http://www.cirquedusoleil.co.jp/about_c ... clip-2.php

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!

Mondom én, hogy nincs itt baj, csak férfi! :wink: Háztartási kekszet sem lehet kapni?

Zsu!

Huha, mióta nem voltál? Valaki esetleg akinek jobb memórijája van, mint nekem? :oops: Littike biztos nagyon szépen összetudná foglalni! De asszem Ditke is jó ebben! :wink:
Vendég

Zsu!
szija, én nem vagyok jó memóriájú... :oops: 8)

Gröni!
ezt én is meg fogom csinálni :lol:

Bridget!
nagyon szerethet téged a kis párod :P
vajon hova akar elreptetni? :roll: :wink:

megbontottam egy pezsit az egészségemre :oops: :D
Vendég

zsu

cijjjja

az összefoglalást asszem én se vállalom, de megígérem, hogy ha nem jössz aznap, megírom smsben mi történt...így minden reggel kapsz tőlem ébresztő smst... :lol: :lol: :lol:

babcsi vajon hol lehet?

nagyon tűkön ülök!

bridget

nekem is kő tojta...én is csinálok holnap! most bekattantam, csak nem tom mit tegyek rá...gyümi alig van itthon, és ugye még nem ehetek import árut (há dehogynem vazze) ez a kókuszreszelék elég fura, bár nem is csodálom a rizs formát... :lol: :lol: :lol:

gröni
hogy vagy? te tudsz privit fogadni? lenne egy kérdésem, de nagyon gyomorforgató, mehet priviben? ha igen lécci írdd meg, és írom a privit...mondjuk nem tudom ma leszek-e még, lehet csak holnap tudom majd küldeni

ha nem, akkor megírom itt, és vegyél fel nagyítót a betűnagysághoz... :lol: :lol: :lol:

vicuska

most akkor marad a tapolcai kaáli?

baba

sztem se aggódj még, korai volt az a teszt...ne képzeld be, hogy nincs ott, csak pozitívan!!!!!!!!!!

Kép
ticsimû

Ticsi!

Persze, de nagyon gyomorforgató? 8) Nem baj ugysem kéne már híznom! :lol:
Vendég

Gröni!

Nagyon köszi! Tuti megcsinálom,valszeg csütörtökön. :D Remélem nekem is ilyen szép lesz. Imádok egyébként sütni. Aztán hütőbe kell tartani?? :roll:

Az összefoglalót én se vállalom be! :lol:
csipcsab

Naaaa Hölgyek

leültem egy fél pohár vörösborral (nem is pohár, hanem deci :oops: , mármint fél deci) annyira jólesik hihettelen...és ahogy huzza le a fájást....elképesztően jó....

,ég mindig a petefészekim görcsölnek ugy láétszik van ott sárgatest bőven,,,,vaon ez meddig tarthat?

Baba Drágám

korán volt ez mééég...az a halvány csikocska azon gondolkodtam nem e lehetett valami keresztreakció még az ovulációra, ugyanúgy ahogy az Lh teszt is jelez egyes terhességeknél...nemtom...mindenesetre nagyon szorítok

Bridget!!

Szuuper ez a cirkuzs, sokszor megnézhtem filmen, majd megnézem Las Vegasban eccer :wink: :lol: 8) Örülök hogy urad ilyen kedves veled, őt is meg kell érteni lehet hirteen érte az apaság gondolata,,,,de biztosan megérti, hogy neked igyekezned kell nincs mese!

Csipcsab!

Kívánok neked balhémentes szuuupppperrjóüóó bulit!!! te juzst is érezd jól magad!!! Milyen kár hogy nem ihatsz :lol: :wink:

Vicus!!

Jó lesz az kincsesládika....türelem .... na ezt jól megassziontam mi??? abból van mindig a legjkevesebb... 8)

Ti miket tudtok főzni
csak ámulok
én most kezdem megtanulni én ugyanis nem fogok dogozni ebben a kilenc hónapban (ma TERHESÁLLOMÉNYBA vett a körzetim jeeee) majd szépen megtanulok...most életem hamradik borsólevese fő a konyháéban....eméljük a legjobbakat 8)
Vendég

Gröni!

Egy nagy hosszút szoktál belőle csinálni vagy kettéveszed??
csipcsab

csajszik hogy vanez???

akkor én most a hatodiuk hétben vagyok vagy az ötödikben??? :shock:
Vendég

Sziasztok!

Még a délután elértem a dokit, azt mondta előfordul, hogy megjön első hónapban. :roll:

Vicuska!
Igen, minden ingyen van Tapolcán, de a hálapínzről privi. :wink:

Lmami!
Jó borozást! :lol:

Többieknek is pusszants, de ahogy Gyugyi mondaná KVT.

KépKép
zsófikukac

Marietta!

1 kg kekszből szoktam csinálni, így nem tom 40 dekából mennyi jön ki, de sacc olyan 30 centi hosszú szokott lenni! Így 1 kg-ból 4 egyforma hosszú jön ki! Ja, és hütőbe rakom úgy 1-2 órát utána ehető! Előtte is! :oops:

Mami!

Én mindig a betöltött hetet szoktam számolni! Jó mondjuk ha 4+6 vagyok, akkor már kerekítek! :wink:

Zsófi!

Remélem megnyugodtál!
Vendég

Kukac!
jó hogy felhívtad :lol:

Mami!
imádom a hozzászólásaidat :wink:

iszik valaki velem az egészségemre?????? :oops: 8)
Vendég

hali,

Baba: szerintem nem kellene ilyen sokat, és korán tesztelned. csak csalódás, keserűség van belőle. tudom, hogy nagyon sok türelem kell hozzá - én is nagyon türelmetlen vagyok - de ez egy ilyen játék. :wink: :cry:
az émelygés sok mindentől lehet...én is végigrókázta a 7végét, és tuti nem vagyok terhes :cry: :cry: :cry:

Gröni: imááááááádom! a kedvenc sütim. apjuknak is!

Bridget: még ne add fel! nagyon örülök, hogy jól siekrült az évfordulótok! az apjukoknak meg mindig több idő kell mindenhez! hátha kedvet kap!

Nálunk semmi jó: tegnap este katasztófa volt. apjukhoz bújtam, mire ő felsóhajtott, hogy "jajjj, ne! :evil: :cry:

ekkor elgurult a gyógyszer és addig cseszegettem, hogy beszéljük meg a dolgokat, hogy nem tudott elaludni és kénytelen volt beszélgetni. na vele amúgy halál ilyenekről beszélni, mert nagyon zárkózott ha érzelmekről van szó.
szóval nem tudom mi lesz. :(
sajna a hóm felment, valszeg tegnap volt - ha volt egyáltalán pé - mindenesetre ilyen magas nem volt a hőm mióta mérem.

Kép

szerintetek ma még van eséylünk? vasárnap volt + az lh. :?: :?: :?:

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Gizi drága!

apjuk monnyon le :evil:
(ezt már asszem írtam :oops: )vlami laptetűn :wink:
enyém apjuk is mondtam már, hogy hasonló beállítottságú? :roll:

de a lényeg a lényeg.:vasárnap elkaptátok, a katonák meg pár napig bírják, max.kislány lesz :D
Vendég

Gyugyi??????????????????????????????? :roll: :roll: :roll:
Vendég

Olvasok......................
Vendég

Vicuska drága!

Nagyon boldog szülinapot neked! :oops:
Vendég

Minnyá kapsz apjuktól valamit! :wink:
Vendég

Apjuktól! :wink:

Kép
Vendég

Tőlem! :lol:

Kép
Vendég

Az enyim jobb szerintem, azon van pija és pasi is! :lol:
Vendég

Gröni!

köszike :lol:
édes vagy! :P meg apjukod is :wink:
Vendég

Kis születésnapos!!!

éreztem én, csak elfeljtettem hogy valahun utána tudok nézni :lol:

ezermillió pusszantás ugye tudod, hogy a következő szülinapodat már minimum!!!terhesen töltöd??? :lol: :wink: de az is lehet hogy kis vackorkörtével a karodban!!!

és ezt megígérem neked jó?????????????????

mápedig ha én megígérek valamit 8)
Vendég

Mami!
vackorkörte :lol: :lol: :lol: ez nagyon állat! 8) köszike :wink:

akkor iszunk? :P :oops: :P :P
Vendég

Mami!!!
5 hetes vagy! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én megcsináltam életem 2. pogácsáját tegnapelőtt, nagyon féltem mert az első ehetetlen volt!
Apám!!! Pillanatok alatt elfogyott! Vajas-túrós :lol: :lol: :lol:

Baba NE AGGÓDJ!!!!! Jó hogy nem a kex után egyből csináltad azt a tesztet te jány!!!!! Irgum-burgum!!!!!!!!!!
Vendég

Vicuska!!!!

SZÜLINAP????????????????????? Ma?????????????
Vendég

Nagyon sok boldog születésnapot!!!!!

Kép

Meg egy kicsit kulturáltabban is kívánok nagyon sok boldog születésnapot!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
Vendég

Vicuska, sok boldogságot!
Vendég

Nati, hogy van Szabi?
Vendég

Nati,Luca!!!!!!!!!!!!!!

köszi :lol:
na de most már elég lesz belőlem :oops:

Nati!
a felső kép asszem most illik rám 8)
Vendég

Vicuska: nagyon sok boldog születésnapot! kívánom, hogy minden kívánságot váljon valóra!

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Luca drága!!!!

Köszönöm! Most egy kis orrfolyáson kivül semmi baja, holnap viszem vissza kontrollra!

Kaptak a fiúk két nyulat húsvétra, a férjem "kegyetlen" barátjától! Hát Szabi nagyon örült neki, azt hiszi plüss, és lehet rángatni őket, meg csapkodni, meg megenni előlük a répát. Viszem is nem sokára ki apámhoz, nem bérházba valók szegények.
Vendég

Vicuska!!!!
Édes lehetsz 8) 8) 8) !
Vendég

Azt hiszem, nem vagyok normális.
Előbb hozta le a lányom a fehér zoknimat, a papírzsepis fiókban találta. :roll:
Egész nmap azt kerestem, tudtam, hogy odakészítettem valahova...de azt nem álmodtam, hogy a pzs közé!!!!Igaz, az is fehér...Jobb lesz odafigyelni, még a végén nagyobb baromságra is képes leszek!
Vendég

Luca!!!
Gondolod lehet ennél még rosszabb?????????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kösz csajok a sok letolást! Asszem használt egy kicsit! Kibőgtem magam, és így jobb! MI lenne velem nélkületek! :roll:

Hívtam a dokim , mert nagyon barnázok, már tiszta sötét barna és sok, szóval valami gubanc biztos van, így azt mondta, ha megjött, akkor menjek 3. napon és csinálunk egy hormonpanelt, meg sztem meg is fog kukucskálni félidőben, meg biztos lesz 21. napi is. Úgyhogy most várom pirit, mert baba tuti nincs!

Most borozok! Pedig tiszta antialkoholista vagyok :shock:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?