Új privát üzeneted érkezett!

ma velem lesz tele ma a topic..

hiába, apának focinapja van és ébren kell maradnom :wink: :D :D :D
nem baj, elszórakoztatom magam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ahmed
2. számú helyi idegenvezető, ő hozott minket haza Cairóból és vitt búvárkodnii...(cuki volt :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

lányos zavaromban lemaradt a kép :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Giz
Kép
Kép
kissgizi

köszi Mami :D :D :D :D

időpont nekem mindegy, de ha toljuk ne ápr. 11-re mert céges buli lesz :cry:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Giftun sziget:
Kép

Giz
Kép
Kép
kissgizi

nagy fehér bálna
Kép

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Vendég

OFF:

Vicuska: lehet egy off kérdésem? hányszor lehet adni imizolt? tudom, hogy nagyon brutál szer (de hatásos).
msot vettem ki egy fehér pici kullancsot a 13 éves szívbeteg kutyámból. szerinted beadassam vagy várjak.

köszi

bocs mindenkitől az offért.

ON

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Gizi!

pü ment :lol:
gratula a laptetűhöz és jók a fotók 8)
Vendég

Na csajok, apa el is ment bulizni pöstre :shock:
igaz, még a múlt héten bejelentette :?

remélem nem szed össze vmi cicababát :oops: :( :evil:

fel is ment a hőm 37,6-ra :roll: :twisted:
Vendég

Vicuska

hová megy???utána menjek szimatolni?? 8)
Vendég

Köszi :D (puszis szmájli)

Mami: Te csak feküdj, majd énmegyek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
apa még sokáig focizik :cry:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Szép reggelt csajok!

Bátorkodtam lecserélni a vonalzómat, mert ha már most nem hiszek ebben a babában mi lesz később! :roll: A Gravi is pozitív lett, ha apjuk megjön reggel felteszem! Nem az a szép erőteljes csík, de ha a Gravin van csík, akkor van baba is! :wink:

Littike puszil mindenkit, nagyon hiányzunk neki!

Gizi!

Nagyon jók a képek! :wink:

Vicuska!

Ne gondolj ilyenre! Inkább pihengess és csak magaddal törödj! És nehogy belázasodj itt nekem!

Kép
Vendég

jó reggelt csajok!

Gröni, látom nem tudtál aludni...szuper az új vonalzód, és várjuk a képet!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Littikét én is puszilom, remélem, hamar lesz netjük!

Gizi, jók az egyiptomi képek! 8) 8) és a pasi is :wink:

Mami, ámerikába megyünk :D Drukk mára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vicuska, apa hazaért épségben?

Kép
vickybabe

Ja és péntek van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 3 nap szünet utána :lol: szép napot!

Kép
vickybabe

hol van mindenki???

Gröni, mikor mész dokihoz?

Littike volt inszemet megbeszélni a héten?

Kép
vickybabe

Vicky!

Asszem kedden, nem akarom elkapkodni, mert tudom, hogy egyből uhura küld, én meg szeretném megvárni vele a 6 hetet! :roll:

Elég szar lett, de azért felrakom!

Kép
Vendég

Mami!

Drukkolok nektek és sokat fogok rád gondolni! Kiváncsi vagyok hányan vagytok! :wink:

El ne felejtsétek, hogy nagypéntek van! :roll:
Vendég

Na én asszem bebujok apjuk mellé, kicsit mintha korán keltem volna! :lol: 10-kor keltsetek, ebédet is kéne főznöm! 8)
Vendég

Gröni!

hujááááájjjjjjj gyönyörűűűű...együtt haladunk barátom :lol:

vicky!

ó jeeeee..mennyi időre?????hováá?????én is voltam nasgyon izgi vóóót
Vendég

Jó reggelt! :lol:

Nem tűntem ámel, csak okosodni voltam. :lol:

Köszi a drukkot, de sajnos nem ért ide, a zh-m pocsék lett, semmit nem tudtam. :lol: Lehet esténként nem italoznom, hanem tanulni kéne??? :lol: :lol: :lol: Dehát az egyetemisták alkeszek nem? :lol:

Gröni!
Még nem olvastam vissza, de a teszted gyönyörűűűűűű. lehetek kicsit irígy??? :lol: :oops: :lol:

Ja képzeljétek álmomban inszemniáltak! :lol:

KépKép
zsófikukac

Vicuska!
Cuppantás, én is imádlak! :lol: Cigi helyes! Én tegnap dugóba kerültem az M7-esen, és a végén a kocsiba rágyújtottam, miután a mellettem araszoló fiúkáktól kértem tüzet. :oops: :lol:
Irhum-burgum! Ne emelgess, meg söprögess, majd az urad megcsinálja! :evil: :lol:
Tapolcáról: nem kell olyan sokat várni, mint a Kaáliban. De ugyanolyan jók. Majd priviben leírom a részleteket, ok? Csak most kicsit dolgozom. :lol: De az is lehet megcsörrentelek, mert nem tudok annyit írni. :lol:

Lmami!
Úgy örülök nektek, el se tudom mondani. Ma mész uhura, ugye? Drukk.

Gyugyi!
Én olyan lencsét hordok, amit 30 napig ki se kell venni. Benne is alszom, és annyira nem zavar, hogy sokszor meg is feledkezem róla. :lol:

Viki!
De jó lesz Nektek a nagy utazáson! :lol:

Kisgizi!
Remélem összejön spontán ebben a hónapban.

Nati!
Jobban van szabi?

Luca!
Örülök, hogy minden ok. :lol:

Fenci!
Ha nem lesz most tali egyeztetünk gynevac ügyben, ok?

Zsu!
Neked is puszi. Ne dolgozz annyit!

Kit hagytam ki?

Ticsi!
Nemsokára 12. hét! :wink:

Szép lassan mindenki babás lesz és egyedül maradok az őszre. brühühühühühübrühühüh :lol: :wink:

Ja és lombik téma. Én sem szégyenlem, szerintem is nagyon gáz, hogy tabu téma. Nincs abban semmi rossz, nem leprásak vagyunk. :evil: Nálunk tudja a család és a közeli barátok is, hogy mi a baj = tudja az egész város. De nem izgat. Persze, ha egy idegen megkérdezi, hogy mikor lesz baba nem kezdem el a nyűgjeimmel traktálni, valószínű úgysem érdekli. :roll:

KépKép
zsófikukac

Bridget!
Remélem jobb már a kedved! Berúgtál? Pároddal mikor beszélsz?

Mofly!
Remélem segít a norcolut! :wink:

Baba!
Éhes a baba a pocidban, azért eszel annyit! :wink:

KépKép
zsófikukac

Kukac!

Hihetetlen tegnap délben 38.7 volt kapott lázcsillapitót, azóta semmi!!!!!! :shock: :shock: :shock:
Én ezt nem értem!!!!
Vendég

Nati! :shock:
Húha. Ezt nem értem. Szegényke, biztos nagyon megviseli. :cry: Küldök neki puszit! :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok Lányok!

Régen jártam már erre, de most milyen szuper hírre jöttem!

Gröni! Gyönyörű a kép! Szép ez a reggel! Nekem olyan erőt ad, amikor látom magam előtt a "pozitív" példákat.

Kérlek Lányok, ha tudtok segítsetek nekem. Velem az van - talán még emlékeznek a régiek, bár nagyon ritkán tudok jönni - hogy rövid ciklusaim voltak, sok barnázással és hosszú (kb. 10 napos) mensivel. Dokim felírt clostit, úgyhogy csatlakoztam én is a clostizókhoz. Ez a második clostis ciklusom. Na múlt héten 14. cnapon voltam UH-n és azt mondták, hogy az egyik petefészkem normális méretű és nincs benne tüsző, a másik viszont megnagyobbodott (túlstimulált?) 5 cm-re (56*38*41mm) és 3 domináns tüsző van benne, a legnagyobb 27mm. Még ezt is írták a leletre: Endometrium 11mm. Ez nem tudom mit jelent. Mi a véleményetek ezekről a méretekről? Ez normális a clostival kezeléskor?

Azóta LH-ztam és soha nem mutatott ki ovulációt a teszt.
Kicsit el vagyok kenődve, mert a doki azt mondta, hogy elképzelhető, hogy az érett peték ellenére nincs ovuláció, de azért reménykedjek, mert hátha rossz az ovu teszt.

Hát nem tudom. Ha tudtok írjatok vmit a clostiról, meg arról, hogy mi a véleményetek.

Köszi.

Mindenkinek sok tojást, jó locsolkodást, Boldog Húsvétot és gyönyörű egészséges babákat kívánok!
epreske

Nekem azt mondták 25 mm felett már nem reped meg!
Vendég

Hali csajok!

Én nem tudom mi van velem,de tegnap nagyon sokszor erős hányinger tört rám, olyan igazi "torkomban a gyomrom" :shock: pedig babától még nem lehet! igaz? :roll: Ma is úgy keltem, mint aki nem evett egy éve.

Gröni
nagyon szép a teszted! ez már tuti :wink: :D
Szted én mikor teszteljek? MIkortól mutatná már ki?

Nati

Egyébként,ha valakinek gyulladás van a szervezetében, akkor elvileg nem hőemelkedésnek kéne lennie csak? És arra kéne az antibiotikum, lázra meg a sima lázcsillapító. Elvileg akkor attól is ment le most neki. Nem? :roll: Küldök még gyógypuszit neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Szia Nati!

Köszi, hogy írtál. Ez elég lehangoló :cry: Azt hittem most már beindulnak jól a dolgok (másfél éve próbálkozunk), örültem a clostinak meg minden. De akkor ezek szerint a túl nagy tüszők sem jók. Jaj! Akkor vszleg ez a hónap sem lesz nyerő.

Nati! Látom, hogy Neked van három gyerkőcöd, Ti most szeretnétek még babát? Azért kérdezem, mert nekem is van már két gyerekem, a harmadikat próbáljuk másfél éve összehozni sikertelenül és azon gondolkodom, hogy egyáltalán foglalkoznak-e még velem a meddőségi központok vagy két gyerek már kizáró ok? A helyzet az, hogy az első babám nagyon nehezen fogant meg (3 év), a második kb a 6. próbálkozós hónapban, szóval nagyon gyorsan. Azt hittem, most már könnyen megy ez nekünk, de tévedtem, megint elakadtunk. Nem tudom mi a gond, de türelmetlen vagyok, mert már 40 felé járok.

A lombik témához csak annyit, hogy szerintem abszolut nem tabu, vagy legalábbis nem kéne hogy az legyen.

Nem tudom ezt lehet-e itt írni, de most olvastam Harmat Anett Gólyára várva című könyvét. Ő azt írja, hogy járt ide a fórumba Milena néven, lehet, hogy Ti emlékeztek rá. Részletesen leírta a történetét ami 6 sikertelen inszem és 2 sikertelen lombik után egy győnyörű egészséges kislány!

Lombikosoknak, inszemeseknek, spontánosoknak is drukkolok ezerrel!

Hajrá babák!
epreske

Mami látlak, gyere a hirekkel!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Baba, én még soha nem voltam babás, úgyhogy fogalmam sincs...szerintem nem kizárt, hogy a szervezetedben már megváltozott volna valami a babától...

Zsófi, sajnálom a ZH-t, remélem azóta már sokat okosodtál :lol: :lol: :lol: Nem cserélnék Veled tanulásügyileg, mondtam már? :D

Nati, jobbulást szegény Szabinak!!!!!!!!!!!!!!

Epreske, drukkolok azért, nem hiszem, hogy törvényszerűen nem repednek meg a túl nagy tüszők. Nekem volt már 25 mm-s UH-n és 2 nap múlva megrepedt (legalábbis a következő UH-n nem volt semmi nyoma, úgyhogy gondolom megrepedt)...A könyvről én is olvastam, szívesen elolvasnám én is!

Lombik-témában nálunk az is szempont, hogy úgy néz ki, a páromnál van gond, és ő nem szeretné, hogy elmondjuk, mert nem akarja, hogy rosszindulatúan csámcsogjanak a problémáján...(erre is volt példa, barátnőm férjéről azt terjesztették, hogy azért hagyta ott az 1. felesége, mert "nem tudott neki gyereket csinálni", aztán amikor a bnőm babás lett, akkor mindenki ezen csámcsogott, hogy pedig a férjének nem is lehet :evil: ) Úgy érzem, tiszteletben kell tartanom, úgyhogy amíg Ő nem akarja, én sem fogom közhírré tenni. Pedig valószínűleg tényleg könnyebb lenne utána...

Kép
vickybabe

Szia Epreske!

Mi most nem szeretnénk egyenlőre 4. babát. Nekem akkor nézték a tüszőimet uh-val, amikor a kicsit akartuk, mert nekem sem sikerült majdnem 1 évig, és egyszer amikor mondták hogy van egy 25 mm-es tüsző, elkezdtem örülni, de mondták hogy az már nem reped, hanem foll.cysta lesz, és a mensivel kilökődik, és valóban nem lettem terhes abban a hónapban. Majd amikor 13.-napon láttak egy 19 mm-est az 2 napon belül repedt meg , mert a 3 nap múlva uh-n már nem látták, és abból lett Szabi!
Vendég

Mami???????????????????????????????????????????

Kép
vickybabe

Kiciskéim

délután megyek :)

de tündérek vagytok :lol:

Czuuuuuuuuuuuuuupppp
Vendég

Jajj Mami!!!!
Már be vagyok sózva, azt hittem most jöttél meg!!
De este a te tündérkéidre iszok!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Haliho csajok! :D

Jöttem megnézni hányig számolt a doki Maminak! :D De látom csak délután mész! :wink:

Csajok, nem nagyon olvastam vissza, de látom arról dumcsiztok hogy elhalasszuk a talit? :shock: Szerintem most sincs szar idő!! :oops: Süt a nap, nincsenek mínuszok, 10-14 fok, azzal szerintem baj nincs, nem? :roll: A lényeg, hogy ne essen az eső.
Kitűztünk esőnapot? Vagy már tuti, hogy halasszuk?? :roll: Én már úúúúúgy várom és beálltam a 29-ére. Persze ha úgy dönt a csapat, én rugalmas vagyok. :wink:

Grönike :D Láttam a szép zebrád, most már nem menekülsz, jön a kistesó! :wink:

Tegnap voltam dokinál, csak gyors hírek. Megnézte a méhszájsebem és köv ciklusban lefagyasztja. Aztán pár hét keksz szünet, utána meg inszem. Ez a program. Ez a hónap pedig még a miénk! 8) :oops: :lol: :lol:

Nemsoká visszaolvasok. Itt a melóhelyen már hullaszag van, mindenki szabin van. Ma én is hamar lépek! :D

Csoközön
fenci

Fenci!

Itt Debrecenben nagyon hideg van, és fúj a szél is, és többen hoznák a babájukat is, szerintem az ilyen idő erre nem a legalkalmasabb, vagy nem is tudom. A házat meg csak nem kellene szétszedni ugye Viki :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:
Vendég

Hoppácska!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sőt a babásak is felfáznának kint!
De még van 1 hetünk erre!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Hátha megszánna minket az időjárás!
Vendég

Epreske! :lol:
Tüszőkhöz nem értek, de az endometrium a méhnyálkahártyát jelenti és a 11 mm tökéletes. :wink: :lol: Abba ágyazódik a babuci.
Én olvastam a könyvet, igaz csak a végét egyszere gy könyvesboltban. :lol: A happy endre voltam kiváncsi. :lol: 8)

Mami!
Akkor délután gondolok Rád!

Fenci!
Én is szeretném most a talit, meg az is jó lenne, ha nem az utolsó pillanatban döntenénk el. :roll:

KépKép
zsófikukac

csajok! olyan rossz a gyomrom! MÁr azon jár az eszem, nem e kaptam valami vírust! :shock: valami tipp, hogy elmúljon?
Vendég

sziasztok!

gröni

ez isteni erős? 4+1?????????? én elgondolkodnék a több lehetőségen!!! nagyon erős ez a teszt...
ez volt a pozitívként vásárolt? tudod, amit apjuk vett?

gröni, ne haragudj, de ezt a rókát nem szeretném neked adni, ez nagyon durva, van min aggódnunk így is ugye? ez a róka nem Vuk, hanem Sut (asszem így hívják a farkaharapottat ugye?)...szóval ezt inkább adom valakinek, aki a piától akar hányni, mert az 1 nap alatt kiheveri

csajok én fogytam 2 kilót...amin nem csodálkozok, mert a citormos vízen kívül semmi nem marad bennem...

zsu

már a fagyi sem... :cry: :cry: :cry:

szerintetek, ha a 12. hát után is ez van, akkor kérdezzek rá? vagy tűrjek?
egyre nehezebb a ygereket felemelni, elfogy az erőm...

mami

én is nagyon kivi vagyok

a lombiktémához:
én büszke vagyok arra, hogy Árpi inszemes, az esélytelenségből gyerekem van! anyám se fogja fel, hogy gyógyik, és egyéb nélkül 2% esélyem van, azt se érti, hogy nem terhesen minek gyógyszert szednem...azt hiszi fogamzásgátló...hozzá kell tennem 11 évig folyamotosan hagyott vérezni, mert állítólag olyan makacs voltam, hogy úgyse mentem volna dokihoz...hát ha Tünde tényleg kislány, és ne adj isten örökli a pco-t én nem leszek rest, és üvöltve is elcibálom a dokimhoz, remélem még élni fog, és nem hagyom, hogy rámenjen az élete.

egyre több a lombikos pár, és az a rohanó világnak, a sok káros szenvedélynek is köszönhető...nincs ezen mit szégyelni, az szégyelje magát, aki a spontán babáját a kukába, meg egyéb helyre hajítja

és az is szégyelje magát, aki arra lusta hogy védekezzen, holott tudja, hogy szapora, mint a nyúl, aztán meg abortuszra megy, mert nem kell a 10 poronty is...persze mind a mi adónkból, azokéból, akik a gyerekért a csillagokat is lehoznák...

na kifakadtam, bocsi

elnézést...
süt a nap!!!!!!!!!!
a szelet hová küldhetem...és a hófelhőket?

Kép
ticsimû

baba

én tegnap kipróbáltam hányás ellen a vörösbort...csak fél decit, olyan fini ebédet főztem, nem akartam kitenni

akkor per pillanat, nagyon jól esett...megjegyzem 1 óra múlva kihánytam

ég a gyomrod? vagy olyan rossz a közérzeted
nekem a citromos víz nagyon bejön...

epreske

bocsi nati, hogy cáfollak, de szerintem nőfüggő ez a tüsződolog

Árpi vasárnap 27mm-es volt, kedden inszemináltak...addig még sztem nőtt, és gyerek lett belőle

Tünde is kb ekkora volt, bár most nem mérte le, mert nem is akartam tudni azok után, hogy rossz oldalon láttam...

szóval van, akinek gigatüszők vannak, de el tudom hinni, hogy olyan is van, hogy már nem reped meg

a 11mm endometrium, az nagyon szupi! főleg a 14. napon!!!!!!!! wow

kidobál a net folyton...biztos befagyott!

Kép
ticsimû

a talitoláshoz én is csatlakoznék...ha vmikor melegebb időben lenne, és tényleg jönnek manók is, pl nati szabija...akkor mi is mennénk...ha árpi tud valakivel molyolni , én is szívesen viszem, mert egyedül nem fogok vele küzdeni, annak semmi értelme, abból van itthon elég bajom ...

ki hoz még manót?

edinka? nati?

és tényleg jobb lenne nem felfázni...

valahogy a napsütés, meg a meleg meghozta a kedvemet, hoyg kimozduljak...

ha nem toljátok, sebaj, de tényleg vicky, jobb, ha felkészülsz, hogy gyerekek, egyenlők hirosímával...

Kép
ticsimû

hová lett mindenki

elijesztettelek titeket?

átkukkanok megnézem verát, nagyon szorítok neki is, igaz csak kibicelek, mert oda nem írok, de olvasok... :oops: :oops: :oops:

Kép
ticsimû

Ticsi!!

Ne tűrj!!! nagyoin le fogsz gyengülni...tesék rákérdezni!!! Meg olyan nagyon lefogyni de jó ám !!!! Drukk hogy elmuljon azé most már

ma a pénztránál rámtört a bótban az émelygés----háááát...nemtúljó...de nagyon örültem neki :lol: :wink: egyenlőere :shock:

Talihoz!

szerintem legyünk kemények és halsszunk (jó nekem más érvem is van, mert a családi progi miatt csk keveset lehetnék)...kurva hiodeg van ám még csajok és kilenc fok lesz jövő hét szombaton napközben...

Vicky megértem hogy gyorsan kell dönteni...

én a halsztásra szavazok két héttel..

és nehogy azt hoggyétek nem várom!!!!!! nagyon nagyon várom...csak utálok fázni :shock:
Vendég

Ticsi :D Ezen jót röhögtem, Gyerekek egyenlő hirosimával!! :lol: :lol: :lol: Alig várom, hogy nálunk itthon hirosima legyen!!! 8) :lol: :lol: :lol:

Én csendben várom a tali ügyben a döntést. Kéne szavazni a Zsu-féle táblán. Vagy várjuk meg milyen lesz az idő és döntsünk az utolsó pillanatban? Vélemény? :roll:

Ticsi szegénykém, nagyon sajnállak a sok hányás miatt. A múltkor azt írtad találtál valami homeos bogyot ami kicsit segített. Ezek szerint nem eléggé? :roll: :shock:
fenci

Mami :D Hányra mész??? :wink:
fenci

Fencikáém

negyed öt..és után ajövök iork rögvest :)
Vendég

Várjuk! :wink:
fenci

fenci

igen az a bogyó nagyon jó, igaz tegnap elfogyott, mert nélküle egész nap hánytam, most reggel hányok, de nem merek enni, mert igazából semminek nincs jó íze, semmit nem kívánok, és ha eszek vmit,na akkkor kihányom...a reggeli semmit hányás az rosszabb, szoktam magamba erőltetni vizet, de jobb, ha a csap felett teszem...

jó ez a bogyó, de sztem, ez a terhességi hányás olyan, hogy ha akar, akkor a jóisten se tudja visszafogni, max enyhíteni...

mami

addig örülj, míg émelyegsz...neked nincs nyáltöbbleted

halljátok én úgy érzem magam, mint a veszett kutya, már undorodok lenyelni...ha ő most tényleg Tünde, én legközelebb Gábort szeretnék...

megértem azokat, akik az első gyerekkel ennyit szenvednek, és azt mondják a második előtt teljen el néhány év, amíg újra felkészülnek rá...Árpival élmény volt terhesnek lenni

most néztem a kiskönyvbe, ennyi idősen már 5 kilót híztam vele, most meg? no nem bánom, csak legyen vége má

Kép
ticsimû

csajok

találtam a másik fórumon egy friss ugyanolyan tesztet, mint az enyém volt anno

felrakom!

csak érdekesség képpen

nem én fogtam ki murphyt, hanem EZ A TESZT SZAR!!!!!!!!!!!!

ILYET SOSE VEGYETEK!!!!

ez az enyém
Kép

és ez, amit most találtam
Kép

Kép
ticsimû

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?