sziasztok!
gröni
ez isteni erős? 4+1?????????? én elgondolkodnék a több lehetőségen!!! nagyon erős ez a teszt...
ez volt a pozitívként vásárolt? tudod, amit apjuk vett?
gröni, ne haragudj, de ezt a rókát nem szeretném neked adni, ez nagyon durva, van min aggódnunk így is ugye? ez a róka nem Vuk, hanem Sut (asszem így hívják a farkaharapottat ugye?)...szóval ezt inkább adom valakinek, aki a piától akar hányni, mert az 1 nap alatt kiheveri
csajok én fogytam 2 kilót...amin nem csodálkozok, mert a citormos vízen kívül semmi nem marad bennem...
zsu
már a fagyi sem...
szerintetek, ha a 12. hát után is ez van, akkor kérdezzek rá? vagy tűrjek?
egyre nehezebb a ygereket felemelni, elfogy az erőm...
mami
én is nagyon kivi vagyok
a lombiktémához:
én büszke vagyok arra, hogy Árpi inszemes, az esélytelenségből gyerekem van! anyám se fogja fel, hogy gyógyik, és egyéb nélkül 2% esélyem van, azt se érti, hogy nem terhesen minek gyógyszert szednem...azt hiszi fogamzásgátló...hozzá kell tennem 11 évig folyamotosan hagyott vérezni, mert állítólag olyan makacs voltam, hogy úgyse mentem volna dokihoz...hát ha Tünde tényleg kislány, és ne adj isten örökli a pco-t én nem leszek rest, és üvöltve is elcibálom a dokimhoz, remélem még élni fog, és nem hagyom, hogy rámenjen az élete.
egyre több a lombikos pár, és az a rohanó világnak, a sok káros szenvedélynek is köszönhető...nincs ezen mit szégyelni, az szégyelje magát, aki a spontán babáját a kukába, meg egyéb helyre hajítja
és az is szégyelje magát, aki arra lusta hogy védekezzen, holott tudja, hogy szapora, mint a nyúl, aztán meg abortuszra megy, mert nem kell a 10 poronty is...persze mind a mi adónkból, azokéból, akik a gyerekért a csillagokat is lehoznák...
na kifakadtam, bocsi
elnézést...
süt a nap!!!!!!!!!!
a szelet hová küldhetem...és a hófelhőket?