Új privát üzeneted érkezett!

Gyugyi

Ő, is látta a leletemet!!! És, kérdezte tőlem :shock: hogy nem kértük mi az Fsh hormont???? Megnézte a másik papirt, hopp hát azt elfelejtettem kérni :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Az agyam szét reped, annyira utálom az egészet.
ha meg elmegyek a 3.cn hormon nélkül akkor Pestem meg 13.500ft ért csinálnák meg :shock: na, azért ez nem mindegy.
Most megint várhatok egy hónapot, és ha megjön akkor megint mehetek vv-re. Ha a dokim ugye elküld :x
Tele a hócipőm

Kép

Kép
edinka

Vicuska eltűntél :cry: :cry: :cry: :cry: !
Vendég

Hogy lehet valaki ilyen, ja már csak 2 hónapig fogom kapni a clostit.
Utána megint jön majd a maratoni ciklus- peteérés nélkül :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ja, és megint azt mondja, hogy türelem.

Kép

Kép
edinka

sziasztok! jövök, bár nem hiányoltatok :wink:

Vicuska, nagyon örülök, hogy újra itt vagy, és előre nézel! Hajrá lombik, tutira sikerülni fog!!!!!!!! Lehet, hogy együtt megyünk lombikozni? :wink:
Igen, ma voltunk anyagot adni :lol: . Eredmény csak 1 hónap múlva, mert megvárjuk az én 3. és 21. napi vérvételemet is, ami jövő hónapban lesz...

Edinka, hát ennyiből elég "érdekes" a dokid - hogy lehet elfelejteni egy hormont??? Nem akarsz egy másikat keresni? Nem tudsz még most gyorsan elmenni másik vérvételre? Elvileg még 4. nap is belefér.

Nünüke, a duphaston progeszteron tartalmú gyógyszer, és amíg magas a progiszinted, addig nem jön meg általában. Személy szerint én biztosan nem szednék be hormongyógyszert cikluskitolásra, de én már csak ilyen antigyógyszer-hívő vagyok :lol:

Kép
vickybabe

megrendeltem a jó időt 29-ére :lol: ha nagyon hideg lesz vagy esik, akkor viszont kénytelenek leszünk halasztani....de ez nem fordulhat elő :lol:

Kép
vickybabe

Mami, szuper a vonalzód :lol: :lol: :lol:

Kép
vickybabe

vicky! Köszi az infót! Hát én sem szívesen szedek gyogyikat, de a mensim görcsös és élég durva szokott lenni, pont a nászuton a világ végén nem szívesen fetrengenék, tuti még össze is vesznénk.....:):) Talán egy életbene egszer bűnözhetek egy kis duphastonnal. :):):)
Köszi mégegyszer!

nünü
nünüke

Nünüke, hányadik napon vagy? És mikor utaztok? Mert középidőben kell elkezdeni elvileg. Jó nászutat :wink:

Kép
vickybabe

Luca most írt. Túlvan rajta, alapos volt a doki. Most kap már enni is.
Vendég

Drága Luca!

Örülök, hogy minden rendben! Kitartás!!!!!!! :( :( :(
Vendég

jólvan Luca!!!

Sok erőt és puszit küldök!!!
Vendég

Sziaaaaaaaaaa Vicuuuuuuuuuuus! :lol:
Végre már, hogy itt vagy :)
Lehet, írtam már, de Tapolcára nyugodtan mehettek tb-re is fogadnak.Amikor elkértem az eredményeinket, akkor kérdeztem meg :)
Hamar-hamar babásodsz, bizony :wink: :)
Vendég

Nünüke!!

nekem a Duphaston-t nagy ívben lesz..rta a szervezetem...ha jönni akart hát jött a rohadt 8) :shock:

de ha szeded középidőtől akkor segíthet valóban, de én se szednék be magamtól hormont ... ugyanakkor megértem az álláspontodat....most légy okos igaz 8)
Vendég

luca

kezem lábam xben volt, és remélem nem csuklottál, sokat gondoltam rád...remélem hamar jössz, és minden rendben lesz...

gyugyi

én asszem lemaradtam, mindenki írja, hogy vmi baj van? de én nem emlékszem, hoy írtad volna...túl vagy már rajta?
iszod még a szűzteát?

Kép
ticsimû

Melus!
szijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjja :lol:
na most a cégnél felköthetik a gatyeszukat 8) , 2 ilyen szuper pótolhatatlan munkaerőt kell hiányolniuk :P :oops:
téged pár évre :wink:
engem meg pár hétre, de aztán is csak pár hónapot adok nekik, mert ripsz-ropsz ikres kismami leszek Tapolcán :wink:
Vendég

Luca!

túl vagy rajta.....légy nagyon erős és nagyon sokat gondolok rátok :)
Vendég

Ezt jó helyre rakta! :?
Vendég

Vicuska!

Nem semmi amin keresztülmentél és tényleg csak szerencse, hogy nem történt nagyobb baj! Olyan jó, hogy így fogod fel, én bíztos nehezen fogadnám el, hogy nem lehet spontán! :roll: Bazi erős csaj vagy! :wink:

Luca!

Gyógyulgass testileg, lelkileg, sokat gondoltam rád!

Bogáncs!

Asszem megcsinálom holnap! :roll: Neked is aktuális? :wink:

Nünüke!

Én simán beszedném! :oops: Az emberjányának csak egyszer van nászútja, jobb esetben, ciklusa van minden hónapban, azt rendbe lehet hozni! :roll:

Adri!

Megnéztem az oldalad, nagyon jó! :wink:
Vendég

Gröni!

neked már nem kell semmit elfogadnod, csak azt, hogy a babuci(k) ott csücsül(nek) a hasadban :lol: :lol: :lol:

semmi baj a lombikkal, legalább meglesz eccerre a 2 kis gyerkőc a szocpolunkhoz, szorit az idü, már csak 5 évem van teljesiteni :oops: :twisted:

Vicky!

remélem nem kell elszalasztani a talit :shock: :?

Többiek???????????????
mindenki elhúzott, ahogy hazagyüttem? :(
Vendég

Vicuska!

Tetsz a vonalzód!

Pedig ilyen hideget mond jövő hétre is :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Ja, most raktam be 2 adag mosást és felsepertem+felmostam, ez majd 1 1/2 órámba telt, mint egy öregasszony :shock:
és ki is vagyok purcanva :(

na de megnyitottam az egészségemre egy kis fincsi vörösbort(a pezsit meghagyom ünneplésre), és igy már jobb :wink:

az a gáz csajok, hogy a cickóimon látványosan lerí, hogy már nem vagyok babás......löttyedtek és puhák és lógnak..... :oops:
nem csodálkoznék, ha apjuk másfelé kacsingatna :roll:
felajánlottam neki megint a válást, és hogy keressen egy nőcit, aki iziben pottyant neki pár tucat trónörököst.....
aszem a bor előhozta belőlem a depit...bocsesz :roll:
Vendég

Vicuska!

Inkább ne igyál, mert félre beszélsz!
Most nem tartok veled borozgatásban mert megyek tornázni 7-re!
De majd holnap szivesen!!!!
Vendég

Vicuska!

Ejnye! :evil: Persze én is felhoztam apjuknak vetélés után, rögtön meg is bántam, mert azt hitte nem szeretem! Hijába vannak férfibú azért nekik is van ám szívük! :roll: :wink: Pár hét és megint szép, teltek lesznek! Nekem kétszer eresztett le egyik pillanatról a másikra, de hipp-hopp rendbe jött! Tudom, nehéz így...
Vendég

Vicuska, inkább igyál még egy kicsit, mint hogy hülyeségeken agyalsz :lol: :wink: teccik a vonalzód :lol:

Nati, ne má' rossz idő legyen :evil: Ne is beszéljünk róla, mert még bevonzzuk :lol:

Gröni, nekem is nehéz elfogadni, h nem jön össze spontán. De így az évek alatt az ember megerősödik, és mostanában pl ha a lombikra gondolok, akkor pozitív dolgok jutnak eszembe, főleg az, hogy utána végre babás leszek :D Ez sok mindenért kárpótol!

Lmami, megkerestem Kaszás Gézát -megtudtam, hogy a Forgácsba jártak...sőt ma a dokinál láttam egy Story címlapsztoriját, hogy Gombos Edináéknak nem jön össze régóta a baba...olyan jó lenne, ha végre nem lenne ez tabu téma, elvégre kb. minden 10. ember érintve van, csak az emberek nem vesznek róla tudomást...Mi sem mondjuk senkinek a családban, szerintem a lombikot sem fogjuk, mert nem akarunk sopánkodást meg csámcsogást, meg okos tanácsokat sem...

Olyan lassan fog eltelni ez az 1 hónap, mire megyünk megint konzultálni...

Kép
vickybabe

hali,

Vicuska: örülök, hogy itt vagy újra, hajrá lombik!

Lucának írtam, hogy nagyon drukkolunk minannyian neki. Köszöni szépen, azt írta jól van, a dokival sokat beszélgettek.

Mami: holnap lesz a nagy nap?

Gröni: Te is tesztelsz holnap ugye?

Nati:szegény kicsi Szabi. jobbulást neki!

Edinka: szerintem ideje lenne doit váltani!

reggel pisiltem egy lh-t. nagyon haloványka. még egy pár nap. nagyon remélem, hogy megérnek.

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Vicky!

Volt egy időszak mikor megbékéltem a lombikkal és sokkal jobb volt a lelkecskémnek! Abban bíztam, hogy apjuknak lesz annyi kiskatonája, hogy elég lesz lombikra! Aztán mikor megtudtuk a jó eredményt, elszaladt velem a ló, tök idegen lett a lombik! :roll: Könnyű a jót megszokni!

Gizi!

Reggel asszem pislantok egyet! Szerintem nem bírom ki! :roll:

Anettka Rezsője meghalt! :shock: Szegény, ők is családot terveztek! :cry:
Vendég

Gröni, Gizi!

drukk a holnapi pisilőknek, kinek hcg-hez, kinek lh-hoz :lol:

Mami!

te meg azon nyomban gyere, amint túl vagy az uh-on, nagyon izgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hogy hány csöppség csücsül odabent... :lol: egy frisen műtött betegnek nem hiányoznak ezek az izgalmak 8)
Vendég

Kép
Vendég

nati,

bocs, hogy igy belekotyogok, de nincs belsö gyulladása Szabinak? Sok ez a folytonos láz. Vérvételt csináltak neki? Én addig járnék dokihoz, amig ki nem derül, mi a baj. Az antibiotikum a lázra nem igazán jo, a mi dokink is szokott adni lázra, szerintem tök fölöslegesen, mert többet árt (bélflorának), mint használ. Lázcsillapito is kleviszi. Nálatok meg más lehet a baj. Vagy vmi ételallergia? Más tünete nincs, csak lázas? Gyogyulást neki: Kata
Vendég

Gröni??

én adri??az én odlam??melyik?? :shock:

Az én gyerekeimnél sem fogjuk titkolni hogy lombikbabák, ha esetleg bárki megklérdezi, még a nyilvánosság előtt sem

Vicuskám!

azta hétszázát..apa majd hülye lesz egy ilyen klassz csajt elhagyni, holmi kis tenyészkancáért :lol: cuppantás

jaj nem bánnám ha tolnánk a talit :oops: lesz egy családi progi....tudom tudom mindig mindekinek van valami...de tényleg megcvárhatnánk a jobbidőt!!! ha nagyon gáz persze nem szóóóóltammmmmmmmmmmmmm én is már nagyon nagyo várom, de azt még jobban hogy szabadtéren legyünk 8)

cskjszikák

holnap még kicsi az esély hogy láccani fog ám!!!!!!! 8)
Vendég

Mami!

Nem te!Volr itt egy Adrianyu vagy ilyesmi! :roll:

De most látom, hogy nincs is ott! :shock: Pedig ott volt, ugye Nati? Te is láttad, még írtál is! :roll: Jesszus, vagy ez már valami kezdődő elmebaj? :shock:
Vendég

Mami!

Holnap mész uhura? Nagyon szorítok, hogy lássátok őket! :wink:
Vendég

eszembe jutott hogy van még itthon - a régi szép kezdeti időkből - egy PG53.

anno elraktam mert soha nem páfrányosodott be. most már tudom miért :evil:

a tudományos teszt kiegészítésére összenyálaztam és full páfrányos lett. ilyen sem volt még soha.

kiváncsi vagyok, hogy a három - lh-hő-pg53 mutat-e majd egyszerre pé-t.

:twisted: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

arra meg méginkább, hogy apát le tudom-e kapni. :oops: :oops: :oops: :oops:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

nem le hanem el :oops: :oops: :oops: :oops:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Hja Vicky

én mindnkinek mondtam a postástól a zöldségesig kis túlzással, mindenki tudja hogy lombikolunk....ha Jennifer Lopez, Julia Roberts, és az a született feleségek (nanemtom tudjáátok Bríííí) nem titkolja akkor nekem sem kell szégyenlenem.

minél többen bevállaljuk, és köztük hálistennek a hírességek is annál kevésbé lesz tabu.... :lol:

Úhyogy előre a hirdetés útján...a családtagok is meg fogják érteni....jójó nekünk is volt idpősebb aki még szerintem ma sem érti,. hogy ez/ek a gyerek/ek belőlünk vannak, s nem holmi szörnyű génmanipulációs kísérletből 8) :lol:
Vendég

Gröni: volt. szerintem kivették a írdetés miatt.

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Mami!

Mi sem titkolnánk! Én büszke lennék rá! Nem mintha így nem lennék! :oops: Igenis kell a példa, hogy így is lehet! Ha belegondolok hányan nem is tudnak mér erről az eljárásról! :roll:
Vendég

Gizi!

Életmentő vagy! :lol: Már azt hittem megbuggyantam! :roll: Ééééésss tetű! :wink:
Vendég

uuuuuuuuuuuuuuuupsz. laptetű. :lol: :lol: :lol: :lol:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

a pco-s topicban is láttam a hírdetését, hozzászóláslát. gondolom kitörölték mert teleszórta vele a fórumot.
szóval tuti nem bugygantál meg :D :D :wink:
azt nem szokták szeretni.

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Mami, Gröni, lehet, hogy igazatok van. Eddig nem is lett volna erőm beszélni erről, mert magammal is vívódtam. Most már eljutottam odáig, hogy elmondtam néhány barátnőmnek. Szóval kis lépésekkel, lehet a végén nálunk is tudni fogja az egész város...
Ha rossz idő lesz, mindenképp halasszuk a talit...

Kép
vickybabe

Van 1 hónapunk, 1 hetünk és 1 napunk rá, hogy megtartsuk a talit és jó idő is legyen, mert utána nem leszünk itthon egy darabig :lol: 8) Vagy akkor is megtartjátok? :roll:

Kép
vickybabe

Ja a családon egyébként azért gondolkodunk, mert pár éve (akkor mi még nem is próbálkoztunk...) egy ismerős párnak ikrei születtek sok év házasság után, és azon csámcsogott az egész falu (köztük a mi családunk), hogy biztos lombik gyerekek. Én már akkor is azzal állítottam le őket, hogy egyáltalán nem számít, és senkinek nincs köze hozzá, hogy "hogyan" lettek, a lényeg, hogy nagyon aranyosak! Úgyhogy ezek után tudom, hogy mit várjak tőlük... :evil:

Kép
vickybabe

Gizi, nagyon köszi a híreket Lucáról, sokat gondoltam rá ma, örülök, hogy jól vannak!

Kép
vickybabe

egy kis Egyiptom

majom a köszörükövön:
Kép

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Vicky!

Nem vagyunk mi rokonok? :roll: 8) Hallanád anyumat, műgyerek stb... :? És akkor nem említettem még, hogy az egésszel nincs tisztában, mert ő úgy gondolja, hogy nem vérszerinti a baba, hanem valahogy elővarázsolják! :?

Mamikám, ugyi nem ántottalak meg! :oops:
Vendég

Nati, hol nézted az időjárást? Az idojaras.hu-n csak szerdáig van előrejelzés, szerda max 8 fok és felhős...még 3 nap és lesz szombatra is!

Kép
vickybabe

piramis Kép

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Grönikém

dehogy :)

nem is nagyon lehet engem ne izgulj,,,,

Vickyke

Minél többen elmondjuk annál jobb :lol: én mindenkienk szépen elmagyaráztam miről van szó, aki meg nem érti az úgy mellékesen be is kaphatja :wink:

:roll: :wink:

nem lesz jóidő még csajszik...
ilyen gyorsan nincs felmelegedés

ápriliseleje??nem lenne jobb?
vicky nélküled???? dehpgy :lol: hová mentek??
Vendég

Kissgizi!!

én nem bírom az ilyen nagy állatokat :lol: legalábbis nem ülnék fel rájuk :lol: :lol:

szurkolok az ucccsó spontán hónaphoz!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?