okés
(előbb olvastam a fvári kórháról a sztorit....
)
Szóval vasárnap du.még fűmagot vetettem
, 4-kor elmentünk apával vásárolgatni(ördögi, hogy aznap 3 helyen is akartam tesztet venni tud.kutatás céljából, de sehol nem kaptam
), és mikor jöttünk haza 1/25 körül érzetem hogy görcsölget a hasam, meg ver a víz, és én vezettem....
5-re hazaértünk, benyomtam 2 nospát(a csüt.éjszakai görcseim után 1-t kevésnek tartottam), 1/2 6-kor ettünk egy kis levest,de már nem esett jól....1/2 7-kor mondtam apának, hívjuk fel a kórházat, ki az ügyeletes doki
, (nem akartam vas.este zaklatni a dokim a mobilján) és kiderült, pont a dokim az ügyeletvezető
, erre már fel mertem hívni....
azt mondta menjek be, lesz UH és vérvétel hcg-re.
7-re beértem, elég sápadt voltam, amit meg is jegyzett, és rögtön meg is UH-ozott, és már a hasi UH-on láttuk, hogy baj ban.... Douglasban sok folyadék volt,ami csak vér lehetett.....
aztán megnézett hüvelyin is és meg is vizsgált, utána már jött egy kis vér is
mondta, még éjjel műtét lesz....(még jó, hogy a táskát már 2 hete becsomagoltam, és nem pakoltam ki, és hoztuk magammal..)
fel a szobába, vérvétel, teljes vérkép + hcg , 20 perc alatt meglett az eredmény,1095 a hcg
(már min.300 alatt kellett volna lennie ha felszivódik), kanül....stb.
10-től éjfélig műtét.már előtte mondta, hogy rögtön laparotomia lesz(nem laparoszkóp) a vérzés miatt.
aztán műtét után bejött az intenzivre és leült az ágyam mellé, és elmondta, hogy jó hosszú műtét volt, és sok vér volt a hasüregben, min.300 ml, és a bal petevezetőben volt vmi, de még nem repedt meg teljesen,azt ki is vették, mármint a petevezetőt, és a bal pf-ben is ott volt az 5*5 cm-s vmi(a pf-m csak 1 cm), és nagy nehezen sikerült kifejtenie és nem kellett kivenni a bal pf-m.
És tele voltam öszenövésekkel, minden mindennel.De endometriózisom legalább nincs.
Szerinte lehet 2 baba is volt, az egyik inszemes, a másik meg valentin napi spontán.majd a szövettanból kiderül.
kaptam fincsi katétert a pisinek+egy másik csövet a hasamba,amit kedd reggel vett ki.
na, remélem elég részletes voltam...
Ma megkaptam a kórházi számlát,amit ugye nem kellett kifizetni, de rajta van, mennyibe kerültem az államnak...185ezer ft
ebből 135ezer a műtét.....
(mondtam is, hogy egy kutya olcsóbból jön ki, pedig több gyógyit kap mint én...)
szombaton lesz varratszedés.
a dokim vígasztalt, hogy lombikkal hipphopp terhes leszek, mert a babásodással nincs gond....csak a kis buta nem tudja hol az ágyikója
Szóval hajrá lombik...........................
főleg hogy Mami ilyen jó példát mutat nekem
a fehérvári sztorira visszatérve.....
nekem csak jó tapasztalataim vannak, az én dokim nagyon aranyos volt(különben mér lenne a dokim?
), de a többi doki is kedves volt és a nővérek 99 százalékával maximálisan meg voltam elégedve, segítőkészek és figyelmesek voltak
örülök, hogy itt fogok szülni
(bár nem tom, 3-as ikreket vállalnak-e?
)