Új privát üzeneted érkezett!

nem látszik a vonalzóm :( :( :( :(
Vendég

nati

az meg hogy lehet?
Vendég

Baba!

Reggel én sem láttam az enyémet, de most már azt is látom! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nati!

A tied is eltünt! De nehogy elkezdj szomorkodni, mert már meg sem merek szólalni ujjilag! :lol:

Baba!

Megvan az csak nem látszik! De Nati látja, úgyhogy nem jó a szemünk! :wink:
Vendég

én a Natiét látom
Vendég

Az enyémet látjátok? Mert az látom!

Azért ez így nagyon gáz ám, hogy csak mi hárman tartjuk a frontot a többiek meg még henyélnek! 8)
Vendég

na léptem csajok! Megyek Debrecenbe! Majd este jövök! Addig tartsátok a frontot!
:D
kú...a szar a gyomrom :shock:
Vendég

Kép
Vendég

szia gröni

gyugyi minden tesztből képes zebrásat csinálni :lol: :lol: :lol: szuperül láccik...apjuk mit szól?

megünnepeltem, hogy reggel elmaradt a róka....felporszívóztam, most főzök, és ha gyereket lelőttem felmosok...

hébe hóba ideugrok...

Kép
ticsimû

guten morgen liebe drágáim

Grönikém, csúcsszuper érzésssssssssssss....lehetek a szarótársatok????? :wink: semmi tünetem, bár estére beton a cicim és hasam és még nemtom mit várok de akkor iiiiiiiiiiiiiiiiiis :lol: :lol:

Gyugyika

nekem napi lencsém van...nem egy nagy bevfektetés mer ugyan drága de egyrészt nem mindennap hordom, másrészt egyet elhordok napokig (persze kivezsem estére) :lol: ezt csak azért írom mert ismerős az érzés amit írtál a lencsékről, hogy m,ár legszivesebbne tépnéd ki a szenmedből... 8) de ennél a vékony kis vackornál nincs ilyen és szupeeeeeeeeeeeeeeeeeeer....karcsú démon, klassz smink jeeeeeeeee....greg house se tud majd ellenállni... 8) neki én se tudnék :oops: :oops: imádom eccerűen, még pisihajtás után is 8)

tekintsétek meg mekkora hős vagyok...csináltam vonalzót 8) bár rettenetesen szarok, de bízni kell :P nem ezen fog múlani
Vendég

vicuska!!!!!!!!!!!

hoigy vagy?????????????? mesélj!!!!!!!!44

Kép
ticsimû

Vicuska csillagvirűgszálaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!

Szijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Vendég

Vicuska!

De jó, hogy itt vagy és, hogy ilyen vidáman! :wink: Hogy vagy? Mesélj egy kicsit, mi történt, persze csak ha akarsz!

Ticsi!

Apjuk? Parázik ezerrel! Aszongya majd megnyugszik az uhu után, aztán majd a 12 hetes után, aztán a 20 hét után, aztán ha túl leszünk a 30-on, aztán ha megszületik a baba! Rosszabb, mint egy parakismami! :lol: Én tök nyugodt vagyok...egyelőre! :roll: Küldd nekem a rókát, én szívesen átvállalom! Akkor legalább nem lesz zabálhatnékom! :oops:
Vendég

Mami!

Te nem jársz rá suttyomba a hűtőre? :lol: Nekem a cicim, mintha..., a hasam kemény, de ez fel sem tünne ha nem tudnám! :roll:
Vendég

Vicuska!!!!!!!!!!!

SZIJJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
Vendég

Mami!

Lóherés vonalzó csúcs!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Grönike!

nincs zabálhatnékom sőt....gyakroltailg nincs étvágyam igazán, pedig én aztán tudok enni.....jelenleg két dologtól undorodom a cigitől és a csokitó......ezeknek mind nagyon örülök is :lol: hja és a vadástkutya szaglás az már kezd jelentkeznu,,,,főleg a cigiszagra ugrom, szegény edmbert állandóan baszogatom 8)
Vendég

Mami!!
Cigiszagra én is ugrottam!! (bár nem terhesen is ugrom) :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

nati!

ugyanez a kombináció volt a beülti utáni vonalzóm is, gondoltam megtartom :lol:

Hozzon szerencsét :lol:
Vendég

A szaglásom nekem is kifinomult lett! Az édeset én sem kívánom, csípőset, erőset kívánok, de semmi nem elég! Csípős pirosaranyat nyalogatok! :oops:
Vendég

ááááááááá jes

ecetes hagyma a favorit

már megyek is csainálok egy hatalmas ecetes salátát....jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Vendég

Mami!

Ne kínozz! Nyami-nyami! Azt ugye, hogy az egyik szinte biztos, hogy fiú lesz! :wink:
Vendég

mamika

vonalzó tök jó...én gondoltam csinálok valami visszaszámlálóst is a hányás végégig, de mi van, ha nem csak 12 hétig tisztel meg a róka!

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
ticsimû

csajok mire írok teleírtok egy lapot, pedig most frissítettem

nekem is zabálhatnékom volt az első hetekben...most meg semmi nem kő...

a citromos víz, az jöhet...

Kép
ticsimû

mami

mikor mész vérvételre?
vagy a következő az uhu?

akkor nem tudok tippelni... :cry: :cry: :cry:

Kép
ticsimû

Gyugyi :P

Basszus mennyit fogytál már!! Hányszor gyúrsz, vazze???? Amúgy kalap le.

Oké, megyek talira Lencivel :lol: :lol: :wink: :wink:

Mami :P

Tessék szóba állni velem is :( vagy már nem is??

Kata :P

A rendszám állat, aki nem akar teherbe esni,bele se üljön :lol: :lol:

Gröni :P

Én is kivárós vagyok a tesztel, de TE mikor csinálsz?????

Luca :P

Remélem jó híreket kapsz ma és minden oké lesz a másik picivel!!!
Szívből kívánom!!!!!

Bogáncs

Kép
bogáncs

Na,mostanra sikerült visszaolvasnom :lol:
(bele is fájdult a pocim :shock: )

Mofly!
cd 83?a Norculot remélem segít :lol:

Házitücsök!
piridnek örülünk :lol:

Zsu!
ne dolgozz annyit :D

Bridget!
én is örülök, ha írsz 8) anyukáddal mi a baj? :roll:

Luca!
ma váltottál engem a kórházban.....nagyon sokat gondolok rád..... :( de te is erős caj vagy, mint itt mindenki :wink:

Edinka!
piri kapja be :evil:

Fenci!
nem tudtam követni, hogy most akkor hányadik cn? 8)

Vicky!
ma mentek katonavizsgálatra? 8)

Gizi!
2 tüszőhöz gratula 8)

Ticsimű!
a hányás remélem már hamarosan elkerül :shock:
megírod nekem a fehérvári sztorit?
ecsipike@freemail.hu

Kukac!
zh-d jó lett tegnap?
te kis alkesz :P :P :P

Nati!
Szabika?eredményei? :roll:

Gyugyi!
ne gyúrj annnyit wazze :lol:

Mami!
hipphipphurrá 8) látom szépen locsolgattátok a virágokat :D
3-ra tippelek én is, már nagyon várom a holnapot :lol:

Baba!
ne légy hipohonder, nem tudtam követni az lh-idat, de minden okés veled és kész :P

Gröni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nagyon gratulálok az újabb (ikres?) kismaminknak :P :P :P

Csajok, azt szeretném mondani, hogy nagyon-nagyon jól esett a kis lelkemnek, hogy ott voltatok velem a kórházban :oops: :D :D :D
Natinak és Kukacnak pedig külön millió köszönet :lol:

Szejetlek Titeket :wink: :wink: :wink:

(az első dolgom az volt, mikor apácska hazahozott és itthon hagyott egyedül, hogy elszívtam egy szál roh@dt cigit... :evil: annyira jól esett :oops: :P , és megnéztem, van a hűtőben pezsi 2 üveggel.......azért délelőtt nem kezdek el inni, az nagyoooooooooon durva lenne, de délután már lehet egy kortyot, ugye????????? :roll: :lol: )
Vendég

Kép
Vendég

Bogáncs!!!!!!!

jajajajajaj hát dehoonnnneeeeeem :lol: egymillijó puszi és nagyon köszönöm a gratut :lol: azt javallom írj ide, itt legalább van életz bőven...és mi nagyon szeretjükl a babásokat is!!! szupi hogy jössz a talira :lol: :lol:

Vicus!

te ksi hős....egymilla puzsi neked is te dárga....cigizzél csak bátran, egy családi legendárium szerint 11 előtt aki iszik az alkesz,,, 8) tehát bátran patints ki egy palackpt és kortyolgass óvatosan :lol: megérdemled... 8) elmeséled a kórházi hercehurcát????és bár nem akarlak baszogatnyi, szólj ha még nem aktuális erre gondolond, ugye megbarátkoztál a lombikprogrammal????ripsz ropsz baba a pocidba :lol:

örömmel láttam ma a blikkben az első coming out- oló hírességet, aki végre bevállalja, hogy lombikgyerekük lett (Kaszás Géza)
Vendég

Vicuska :)
Mesélj!!!!4
Mé' ne lehetne délelőtt is pezsgőzni? :roll: :lol: :oops: Nekem is van az erkélyen..... Porszizáshoz kell az enerdzsi. :wink:
Vendég

Itt szakad a hó..... :shock: :shock:
Vendég

Á......................nem akarom traktálni a topicot a nyavajámmal.... :oops:
Vendég

Há' dehogynem! 8) :wink:
Vendég

ha nem traktálod megsértődünk :cry: :lol: :wink:
Vendég

vicuska

elküldtem neked is, te voltál az első...de elküldöm mégeccer...a többiek másnapra kapták meg...

én kivi vagyok a dologra...azt szeretnéd, ha kifúrná az oldalunkat a kíváncsiság?

cigizzél helyettem is egyet...néha rám is rámtör a vágy...főleg ha őkelme a sírba visz

Kép
ticsimû

A múlt hétvégén én is elszívtam egyet...... :oops:
Vendég

vicuska

ezek szerint megkaptad te is, ha már visszaigazoltad :lol: :lol: :lol:

Kép
ticsimû

okés :lol:

(előbb olvastam a fvári kórháról a sztorit.... :? )

Szóval vasárnap du.még fűmagot vetettem :lol: , 4-kor elmentünk apával vásárolgatni(ördögi, hogy aznap 3 helyen is akartam tesztet venni tud.kutatás céljából, de sehol nem kaptam :roll: ), és mikor jöttünk haza 1/25 körül érzetem hogy görcsölget a hasam, meg ver a víz, és én vezettem.... :shock:
5-re hazaértünk, benyomtam 2 nospát(a csüt.éjszakai görcseim után 1-t kevésnek tartottam), 1/2 6-kor ettünk egy kis levest,de már nem esett jól....1/2 7-kor mondtam apának, hívjuk fel a kórházat, ki az ügyeletes doki :roll: , (nem akartam vas.este zaklatni a dokim a mobilján) és kiderült, pont a dokim az ügyeletvezető :shock: , erre már fel mertem hívni.... 8)
azt mondta menjek be, lesz UH és vérvétel hcg-re.
7-re beértem, elég sápadt voltam, amit meg is jegyzett, és rögtön meg is UH-ozott, és már a hasi UH-on láttuk, hogy baj ban.... Douglasban sok folyadék volt,ami csak vér lehetett..... :(
aztán megnézett hüvelyin is és meg is vizsgált, utána már jött egy kis vér is :(
mondta, még éjjel műtét lesz....(még jó, hogy a táskát már 2 hete becsomagoltam, és nem pakoltam ki, és hoztuk magammal..)
fel a szobába, vérvétel, teljes vérkép + hcg , 20 perc alatt meglett az eredmény,1095 a hcg :shock: (már min.300 alatt kellett volna lennie ha felszivódik), kanül....stb.
10-től éjfélig műtét.már előtte mondta, hogy rögtön laparotomia lesz(nem laparoszkóp) a vérzés miatt.
aztán műtét után bejött az intenzivre és leült az ágyam mellé, és elmondta, hogy jó hosszú műtét volt, és sok vér volt a hasüregben, min.300 ml, és a bal petevezetőben volt vmi, de még nem repedt meg teljesen,azt ki is vették, mármint a petevezetőt, és a bal pf-ben is ott volt az 5*5 cm-s vmi(a pf-m csak 1 cm), és nagy nehezen sikerült kifejtenie és nem kellett kivenni a bal pf-m.
És tele voltam öszenövésekkel, minden mindennel.De endometriózisom legalább nincs.
Szerinte lehet 2 baba is volt, az egyik inszemes, a másik meg valentin napi spontán.majd a szövettanból kiderül.
kaptam fincsi katétert a pisinek+egy másik csövet a hasamba,amit kedd reggel vett ki.
na, remélem elég részletes voltam...

Ma megkaptam a kórházi számlát,amit ugye nem kellett kifizetni, de rajta van, mennyibe kerültem az államnak...185ezer ft :shock:
ebből 135ezer a műtét..... :roll: (mondtam is, hogy egy kutya olcsóbból jön ki, pedig több gyógyit kap mint én...) :roll:

szombaton lesz varratszedés.
a dokim vígasztalt, hogy lombikkal hipphopp terhes leszek, mert a babásodással nincs gond....csak a kis buta nem tudja hol az ágyikója :oops: :P

Szóval hajrá lombik...........................
főleg hogy Mami ilyen jó példát mutat nekem :D :D :D

a fehérvári sztorira visszatérve.....
nekem csak jó tapasztalataim vannak, az én dokim nagyon aranyos volt(különben mér lenne a dokim? :shock: ), de a többi doki is kedves volt és a nővérek 99 százalékával maximálisan meg voltam elégedve, segítőkészek és figyelmesek voltak :lol:

örülök, hogy itt fogok szülni 8) (bár nem tom, 3-as ikreket vállalnak-e? :P )
Vendég

ja, és állítólag már csük-ön este, amikor görcseim voltak, megfrepedhetett vmi ér a petevezetéknél, azért volt sok alvadt vér is a hasamban, nem csak friss....
csoda hogy pé-szo semmi bajom nem volt :shock:
meg azon is eltűnődtem, hogy ha vas.este nem ő az ügyeletes, biztos nem megyek be és lehet reggelre elpatkolok????????????????????????????? :roll: :roll: :roll:
Vendég

cuppantás te drága Vicuska

na akko ugrás a lombikprogramba bele és szaporán előre a hármasikrekért....én is teéljesen biztos vagyok benne, hogy rögvest bebabásodsz juhé

és soha többé nem kell védekezned ha ez bármennyire is vigasztal (nyilván nem :shock: )..

de okos és pozítiv kislány vagy, gyerünk előre...

kigondoltad melyik intézménybe mész??

a történetet jó hogy leírtad, bikinivonalban vágtak?
Vendég

Mami!

még nem mertem megnézni, nem bírom a vért.... :oops:
de azt mondta igen, ahol a másik is volt akörül :P, mondtam neki, csinálhatott volna ha már úgyis ott járt egy kis zsírleszívást 8) , azt mondta 1 cm-t csinált :wink:

hát hasi szépségversenyt már nem nyerek....

ő a BMC-be akar küldeni, de én aszem Tapolcát választom. :lol: :lol:
szombaton meg is kérdem, szerinte mikor kezdhetünk, legalább a vizsgálatokat kezdjük el :P
azt viszont nem tom, hogy hogy fog rendeződni a ciklusom :oops:
műtét óta vérzek, de nem igazi mensis mennyiségben :shock:
Vendég

Na csajok, reszkesetek, min.2 hétig itthon leszek és velem lesz tele a topic :P
Vendég

nem bírod a vért doktornéni??? :lol: :lol: :lol: :lol: há hogy vágod fel a kutyuskák cicuskák hasát??? remélme nem csukott szemmel :lol: 8)

Tapolcát nagyon dicsérik és Kaáli testvérintézmény, sok jót hallani....

szerintem jelentkezz be holnap nem viccelek,....

mire sorra kerülsz százszor begyógyul a seb

ha ma telefonálsz kapsz időpontot 2-4 hét múlva konzira

és ahhoz képest pár hónap a lombik ugyhooooooogy

telefonra fel
Vendég

Sziasztok csajszik :lol: :lol:

Vicuska: Hogy te mi mindenen keresztül mentél :shock:
Akkor hajrá lombik. :wink: Szoritok nagyon neked

Lányok képzeljétek:
Mondtam ugye, hogy csináltattam 3.cn hormont. Ma voltam érte, és képzeljétek a dokim kihagyta a FSH hormont :x :x
Ami nélkül szerintem érvénytelen a 3.cn hormonom.
Ti mit gonoltok erről?? Hisz nekem pont a LH-FSH arányt kellett volna megnézni. Nem is tudom hogyan hagyhatta ki ezt a dokim :roll:
Már attól félek szándékosan, hogy késleltessen :?
Most mi legyen, igy hogy menjek Pestre, ha hiányzik a Fsh-m????

LH: 8.14 U/I
Progeszteron: 2.09 nmol/I
Oestradiol: 141.60 pmol/I
Tesztoszteron: 1.78 nmol/I
Prolactin: 422.7 mIU/I
DHEA_SZULFÁT : 5.150

Ami még érdekes, hogy most jó lett az Lh-m :D
Én, már nem értem, magyarázza el nekem valaki

Kép

Kép
edinka

Mami!

az állatvért bírom :lol: :lol: :lol: imádok műteni :wink: , ha belegondolok, hány kuty+cicc hasát felnyiszantottam már....(és hányat kipakoltam hogy ne lehessenek kiskutyáéik+kiscicáik) lehet ez most az ő bosszújuk... :(
azt a telefont még apjukkal meg kell beszélnem.....bár már ő is beleegyezett és Tapolca is teccik neki....legalább egy jót kirándulunk :P

Edinka!
háááááááááááááát.....nem tom....... :shock:
Vendég

Edinka

ez nagyon nagyon nagyonm bosszantó

el se hiszem....pont ezt kihagyni!!!! na azért reméelme nem szándékosan bár én már mindent el tudopk képzelni :twisted:

Vicuskám!!

a férfiakat jobb kész tények elé állitani...hivd fel őket kérj időpontot MOST :roll: na jó csk ha te is akarod :lol:

czupp

álaltkák bosszúja??? ugyanmá... :lol: az én kutyuskámat is sterilizálhatnád megőrjit..én esküszöm elviszem hizzátok csak hogy te műtsd :lol: ki a golyókkal
Vendég

Csajok akkor ma megint iszunk?????? Lassan alki leszek!! :lol: :lol: :lol:

Vicuska semmi extrát nem találtak Szabinál, viszont most jöttünk meg a sétából 38.7 :shock: !
Hajrá lombik!!!

Azt mondta ma a főorvosnő várjunk, mert már annyi antibiotikumot kapott tiszta gombás volt a szája (már nem mert kezeltem). Ugyhogy most várunk, de azt mondta ha gond van hivhatom a hétvégén is!

Edinka én ehhez nem értek! :? :? :?
Vendég

Edinka :)
Nem értek hozzá.....
Kérdezd meg a dokit! Vagy az cikis?

Vicuska :)
Megjártad a hadak útját.....
Igaza van Maminak, tessék bejelentkezni!
Egy hét múlva meg körbehányjuk a tujákat! :wink:

Kismamik is csatlakozhatnak! Csak ők másé' tujáznak! :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok lányok!
A segítségeteket szeretném kérni! Infót!

Most számítottam ki, hogy pont a nászutunkra fog esni a mensim. :(. Hát miért is ne akkorra. .(
Szerintetek Duphaston tablettával ki tudom tolni?
Fog. gátlóról hallottam már hogy ezzel lehet kitolni, de nincs egy darab sem itthon. Dokim nincs itthon, másfél hét mulva meg indulunk.
Duphastonom van 10 szem. Azért gondoltam erre, mert már szedtem, és abbahagyása után jött meg (akkor pé-s gondjaim voltak).
Szerintetek?
Vagy reménytelen?

Köszönöm előre is!

Üdv:
Nünü
nünüke

Nati!

már megint kidobott az msn :evil:
nem tom mér nem gyógyul már meg az a kicsi fiú :roll:

megyek ledőlök egy csöppet :oops:
Vendég

Vissza: Fogamzás