Új privát üzeneted érkezett!

kexi igen változott , úgy tűnik ez már a végleges. Bár ezt egy párszor már mondtam.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

szia köszi jol vagyok.most ég a gyomrom kicsit és enyhe hányinger van rajtam....
pocaklakó remélem jol van..dokihoz csak jövőhéten megyek...... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt. Teszteltem ma reggel és hát úgy tűnik, hogy lakik bent valaki :lol: :lol: Nem egyből jelent meg a két csík, de egész szépen beerősödött a végére. Beszéltem a dokival. Szedem az utrót 3*1-et és jövő hét szerdán kell mennem hozzá. Mondtam neki, hogy a vizsgálat óta nem barnázok, erre megjegyezte, hogy neki gyógyító keze van :lol: Melózhatok, mivel irodai munkát végzek és szó mi szó szükség van a pénzre. Ha szeretném akkor otthon maradhatnék, de a jövő héten majd megbeszélem vele. Egyébként azt mondta hogy a 23. napon nem láthatott semmit és még most sem látna ha elmennék hozzá. Szóval ezért kell jövő hét szerdán mennem. Jaj, annyira felvidultam :lol:
Gabi, nagyon gyönyörű kerek a pocid.

KépKép
csige-bige

csige huuuurrrrrrrrrrááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csige!

Hát igen!!!Ez a doki tudhat vmitBiztos hogy csak vizygálat volt a múltkor :lol: :lol: :lol:
Amúgy olyan hamar tényleg nem lehet látni semmit...Amikor én először voltam nála,akkor is hónap végén voltam pont és kérdeztem h esetleg lehet e baba.Mondta is h ezt megmondani nem tudja....Pont ost volt szó előadáson az uhkról.Ott is mondta a pasi hogy hiába van 2 csík a teszten,ugye még akkor se látni semmit!
Mikor elsőre mentem a teszt után nekem a petezsákot látta csak,de a lényeg h felírta a bogyót!Köv uhn már dobogó szivecske volt!!!!!

Ha megszületnek a babók akkor emelünk egy szobrot a dokibának :wink:

annus11

Sziasztok

Csige ez aztán a jó hír:) Gratulálok.Látod mondtam én hogy nem szabad leírni a hónapot előre, tudtam én:)

Igen még semmit nem látna. Vigyázz magadra és azért pihizz is.

Nekem megjött a terheléses cukor eredményem, és sajnos 8. Úgy hogy mennem kell a diabetologiára, valószínű hogy diétázni kell majd.

Kép

gabi1

Jaj sajnálom Gabi :( Minden rendben lesz, de bizti nem könnyű diétázni bár én soha nem próbáltam :oops:
Hát igen Annus a férjem is gyanakodik. Megkérdezte ma reggel, hogy akkor holnap nem kell mennie a vizsgálatra, mert hogy inkább venne egy babakocsit helyette. Mondtam neki, hogy mit mondott a doki a gyógyító kezeiről és hát azt mondta hogy majd elbeszélget vele, hogy vajon milyen vizsgálat volt ott :lol: baba lett a vége :lol:

KépKép
csige-bige

csige egyetértek a pároddal....én is kiváncsi vagyok milyen az az ügyes kéz amiből baba lesz? :) :) :)
gabi minden rendben lesz...ügyes vagy....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát Nitácska annyi spártai harcost küldtünk harcba, hogy remélem csak egynek sikerült bevenni a várat :lol:

KépKép
csige-bige

csige lehet több is győzelmet aratott..... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát azért remélem nem :oops: jóból is megárt a sok. Én egy babával nagyon ki lennék békülve :lol:

KépKép
csige-bige

Sziasztok,

Csige! Fúú, nagyon örülök Neked!! Gratulálok! Ugye, milyen sokan mondtuk, hogy nem jelent semmit a betegség és hogy úgy érzed, nem jött össze!! Sokunknál akkor sikerült, amikor nem is számítottunk rá! Vigyázz Magatokra!
kexi

Csigeeeeeeeeeeee!
Ez IGEN!!!!!!!!!!!!!
Pihenj nagyon nagyon sokat,Utro 1000-el!
Minden rendben lesz,millió pusza!!!!!!!!!!!!!!!
misszike

Csige:Tudtam én!Gratulálok!Azért pihizz sokat! :wink:

Misszike már éppen hiányolni akartalak,mizus veled?

Csucsu: :?: Te is nagyon eltüntél!

Velem semmi különös.Ma van a 9.cn-m a lapar utáni első éles hónapunk ez!
Szedem a met-et a pcom-ra.Jövő hónaptól closti 2 hónapig.

Kép

Kép
syl100

Csige:hogy is zajlott le neked ez a hónapod???Szedtél valami?

Kép

Kép
syl100

Nagyon köszönöm lányok, olyan aranyosak vagytok :lol:
Én most clostiztam, ez volt a harmadik clostis hónapom. Hétfőn volt pém és szerdán este kiütött az influenza. Lázas voltam és szedtem az algopirint, nagyon durván köhögtem. Bejelentkeztem a dokihoz mult hét szerdára és el is mentem. Megvizsgált, uh-zott és semmit nem látott, akkor voltam a 23. napon. Megkaptam az újabb beutalókat vérvételre és a férjem holnap ment volna az andrológiára vizsgálatra. Hétfőn elfelejtett megjönni és ma reggel teszteltem. Pozitív lett. Így töröltük a vizsgálatokat, mert megy ez nekünk csak gyakorolni kell :lol:
Sly: örülök hogy jól vagy. Nagyon drukkolok nektek az első éles hónapban.
Misszike: veled mizu? Szedem az utrót, napi 3*1-et kell és nem kell otthon maradnom mivel irodai munkát végzem. Viszont azt mondta a doki, hogy ha szeretnék akkor kiír. Én az ő véleményére támaszkodom, szóval ha ő azt mondja, hogy melózhatok, akkor melózok.
Jaj lányok, annyira bízom benne, hogy most minden rendben lesz. A férjem röpdös az örömtől, de a kis büdös már tegnap este mondogatta hogy szerinte babás vagyok :lol:
Az első tünet már jelentkezett. Visszaesett az étvágyam, ugyan úgy mint a nyáron. Akkor is ez volt az első jel. Sokszor eszem, de csak keveset.
Nagyon drukkolok Misszike, Sly, Csucsu és a többiek, hogy mihamarabb sikerüljön nektek is.

KépKép
csige-bige

Ja és a legfontosabb. Nem gyereket csináltunk ebben a hónapban, hanem szexeltünk ezerrel :lol: A pékór napi kétszer :lol: Szóval ha jók a spártai harcosok, akkor jók :lol: A doki nekem azt mondta a mult héten, hogy nem gyereket kell csinálni, hanem szexelni kell. Hát lehet hogy igaza volt :lol:

KépKép
csige-bige

csige mondtam ano hogy neked is a 3. clostys hónapba fog sikerűlni a baba mint nekem...... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Azt vettem észre, hogyha napokig nem írok ide, valaki mindig babás lesz. Ezt így csinálom továbbra is.

Örülök Csige. Vigyázz magadra.

Azért gyűlnek a kismamák. Tök jó4

Bezzeg én nem csatlakozom a kismamákközé sajnos.

timejka

Köszönöm Timejka, most már te jössz.
Küldök nektek valamit, nem igazán látszik, élőben erősebb a csík, de azért ez már nem szellemcsík remélem Kép
csige-bige

Csige
jó lenne ha én jönnék. Tök jól látszik a két csík.
Egyik ismerősöm tavaly 16 hetesen elhalt a babája. Januártól kezdhették a próbálkozást és egyből terhes lett. Most kb. 6 hetes, de nagyon fél.

timejka

timejka elhiszem hogy fél az ismerősöd én is félek.... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szerintem is normális. Aki már egyszer elvetélt, az tudja, hogy milyen és hogy mennyire könnyen megvan a baj. Én is félek, de bízom benne, hogy most szerencsénk lesz és jól kapaszkodik a baba odabent.
csige-bige

így van...sikerűlni fog......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt Lányok és Babák,

én is folyamatosan aggódom...nem valami jó érzés, de igyekszem arra gondolni, hogy ahogy telnek a napok, egyre kisebb a vetélés esélye! Tegnap pl. tüsszentettem, jól belenyilalt valami a hasm jobb oldalába. Na, jól meg is ijedtem, rohantam WC-re, hogy megnézzem, ugye semmi kis pecsétéles nincs...persze nem volt. Gondolom, tüsszentés csak nemokoz bajt! Dehát ez van, minden hülyeségtől megijedek!
kexi

Nekem is volt vetélésem, és amikor utána terhes lettem én annyira boldog voltam, nem is volt bennem félelem, hogy esetleg megint megtörténhet. Lehet, hogy az miatt is van, mert tudjuk a vetélés okát.

Most már hány kismami van? Kexi, Csige, Annus, Gabi, Tercsi, Fercsi, Kata, Klára :lol:

timejka

Timejka,

szerintem Te is hamarosan csatlakozol...Ti most hol tartotok?
Nálunk a vetélésem valószínüleg sárgatest elégtelenség miatt volt...most kaptam bromocriptint, Utrogestant. Már egyiket sem szedem, bízom benne, hogy tényleg ez volt a baj és akkor már megoldódott. Meg aztán az is bennem van, hogy most már ennyi küzdelem, vetélés, műtét, stb. után megérdemeljük mindannyian a Babát és ezt a Jóisten is így gondolja :D Bár nem vagyok különösebben vallásos, de akkor is...
kexi

Valszínű nekem is sárgatest eléktelenség okozta a vetélést, ami a vetélés utáni hormonvizsgálatból kiderült. Mondta a doki, hogy van spontán pém és teherbe is tudok esni, viszont nem biztos hogy megmarad a baba, mert ahhoz alacsony. Most a closti mellett tök jó volt a progiszint, remélem jól befészkelte magát a kis bestia, annyit barnáztam, remélem az annak a jele. Most én is szedem az utrót és remélem segíteni fog.

KépKép
csige-bige

Csige: szorítok Nektek nagyon! Mikor mész dokihoz?
kexi

Jövő hét szerdán este megyek, talán akkor már lát valamit ha mást nem akkor a petezsákot.

KépKép
csige-bige

Petezsákot szerintem fog látni. Én az elmaradt mensi után 2 nappal teszteltem pozitívat, ezután a 4. napon mentem UH-ra és ott volt a petezsák. 2 hét múlva pedig már dobogott a kis szíve :D
kexi

Szivat a babanet.
Kexi
Hétfőn kell nem megjönnie. Ha megjön március 9-én megyek Kaáliba, aztán majg meglátom mi lesz.

timejka

Timejka: okse, akkor majd szorítok Érted! hétfőn, hogy ne jöjjön meg!!
kexi

Köszi Kexi! Bocs, de nem vagyok tisztába azzal, hogy veled most mi van. azt hittem, hogy babás vagy, most meg elbizonytalanodtam. Nagyon szégyellem magam :oops:

timejka

timejka drukk!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Syl: köszike,megvagyok! Nem írogattam,de olvastalak benneteket azért! Megróvást is kaptok,mert gyengül a topik! Szorítok ám neked is! Példakép Csige kisasszony! :D
Csige: már 15kg-tól szabadultam meg! Szerencsére,tök jól érzem magam! Most mi nem igazán próbálkoztunk,még kicsit szeretnék fogyni,és utánna megint jöhetnek a tabik! Persze ettől függetlenül iszonyatosan szeretnék már babát! 2 barátném is most szült februárban,mindkét helyen gyönyörű fiúkák vannak! Sőt még azt is el kell árulnom,amiről ugye nem nagyon beszél az ember de úgy érzem kicsit elhidegültünk párommal,tehát még ezen is dolgoznom kell! Mert szeretem,ő is engem de úgy érzem csak én teszek mindig azért,hogy 1-ről 2-re jussunk! Sokszor már az is eszembe jut,lehet nemis lesz már az igazi! Nem tudom...
Gabi,Annus: nagyon szépek vagytok! Gömbölyödtök rendesen,úgy örülök neki,hogy minden rendben van! Lassan Március 7-én már én is anyuka lettem volna de tudjátok....sajnos! Baba nem engem választott,hanem a sok kis angyalkatestvérét... :( Millió puszi mindenkinek! Most már jövök többet megígérem! Puszi csajok! Csige GRATULÁLOK!!!! Tiszta szívemből csak a legjobbakat kívánom!!! Puszi!
misszike

misszike szépen lefogytál csak így tovább....jönni fog a babó is.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Misszike:Már kérdezni is akartam,csak nem voltál,hogy láttalak ám iwiw-en,hogy mennyit fogytál.Szuper dögös lettél,nagyon ügyi vagy! :wink:
Sajnálom,hogy a pároddal így alakulnak a dolgok,nem lehet most ez valami könnyű nektek.Mi is voltunk már hasonló cipőben.Nehéz! :?
Az biztos,hogy nagyon megkel gondolni,ha az ember babát vállal,hogy a társ aki mellette van megfelelő-e!Ne csak pár évig maradjon együtt a család,aztán meg sínyli a gyerkőc is meg a szülő is!
Na jól van dugulok.....

Csucsu:Hiányzol nagyon közülünk!!! :!: :!: Hol vagy? :?:

Kép

Kép
syl100

csucsu most szünetel kicsit......nem babanetezik..... :( :( :( :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Misszike örülök hogy jól vagy és nagyon ügyi vagy, 15 kg azért nem semmi. Az elhidegülés meg fog oldódni. Én is ezt éreztem az utóbbi hónapban. Sajnos ez a nagyon babát akarás azért mindkét fél idegeit próbára teszi. Ingerlékenyebbek vagyunk és egy kicsit csak a saját problémáinkkal foglalkozunk. Ez meg volt változni, hidd el és minden visszatér a régi kerékvágásba. Mióta megtudtuk hogy baba van, azóta mindketten szárnyalunk és olyanok vagyunk mint két gyerek. Már mindketten vágyunk egy kisbabára és ha nem is mondjuk, vagy mondtuk egymásnak azért ez ott lapul belül az emberben és rányomja a bélyegét a kapcsolatra. Drukk nektek nagyon.
Reggel is csináltam egy tesztet, kíváncsi voltam hogy milyen hamar jön elő a csík és hogy mennyire lesz erős. Már egy-két perc után nagyon halványan lehetett látni. Visszafeküdtem és mikor felkeltem egy óra mulva már egész szép csíkocska lett. Szerintem erősebb mint a szerdai és ez már azért elég határozott. Most egy kcsit megnyugodtam, de érzem hogy ott lapúl bent a kis bestia :lol: Tüneteim igazából nincsenek, nem tudom hogy ez jó vagy rossz. Egy kicsit érzékeny a cicim és nem hányingerem van, hanem időközönként így hullámokban rámtör az az érzés, hogy teljesen tele vagyok és a torkomig van a kaja. Azért ez nem hányinger, inkább csak rossz közérzetnek nevezném.

KépKép
csige-bige

Sziasztok Lányok,

Rég nem írtam ,már de olvaslak benneteket. Mindenkinek szívből gratulálok. :D
Gabi, gyönyörű pocakod van és Annus neked is.

Képzeljétek sikerült az első inszemünk, ma reggel a 16.napon egy nagyon erős pozítívat teszteltem, annyira boldogunk vagyunk.
2,5 év után végre sikerült. Gondoltam elmesélem, mindenkinek gondtalan pocakosodást kívánok.
:wink:
Puszi

Kép
gmelcsi1

Melcsi nagyon nagy gratula nektek :lol: már nagyon megérdemeltétek. Vigyázzatok magatokra :lol:

KépKép
csige-bige

Sziasztok

misszike örülök hogy ilyen sokat sikerült fogyni, és meglátod te is hamarosan babás leszel.

Gmelcsi hát ez aztán a jó hír. Úgy látszik beindul a baba eső. Nagy gratula, vigyázz magadra, és pihizz.

Én megjártam ma a diabetológiát, azt mondta a professzor hogy nincs egyenlőre teendő, mert határértéken vagyok, de 4 hét múlva kontroll terheléses cukor.

Kép

gabi1

melcsi gratula........ :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,

Melcsi: gratulálok én!! Tényleg beindul a Bébibumm :D
Timejka: Babás vagyok, 13 hetes és 4 napos! Mi is másfél évet küzdöttünk, műtétem volt, nyáron vetélésem, s most nagyon-nagyon vigyázok magunkra. Csak nem tudom hol lehet ilyen "Babát várok" vonalzót szerezni.
Annus: Neked meddig kellett szedni az Utrot? Nem tudom, hogy Gabi Neked kellett-e? Mert nekem a 12.hétig, de most olvasom, hogy a méhlepény csak a 14.héten veszi át teljesen a terhjesség fenntartását...most megen aggódom kicsit. Uh-on voltam a 12.héten és akkor mondta a doki, hogy már nem kell szednem. De a leleten semmi méhlepényre vonatkozó írást nem találtam...
kexi

én ugy hallottam hogy a 14.hétig is lehet szedni.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: hát ez az, én is ezt olvastam. Mondjuk a gyógyszer leírásán az van, hogy a 12.hétig, mert utána májbetegséget okozhat...szóval 13 hetes és 4 napos vagyok. Ha valami nem stimmelt volna, akkor azt már érezném. Mert olvastam, hogy ha a sárgatest már elhatlt, s a méhlepény még nem vette át a progi termelést, akkor a méh összehúzódik és kilöki a babát...ezt meg azért biztosan görcsök, meg vérzés jelzi. Ugye? Csak magamat nyugtatom, hgy nincs semmi baj...
kexi

persze ha volna vmi azt már éreznéd....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melcsi!

Gratula!!!Ha lesz új híred jelentkezz!!!

Kexi!
Esetleg csinálj vonalzót hogy tudjuk hol jársz! :wink:
Én a 12.hétig szedtem csak,de úgy h a betöltött 11.hét után kellett csökkenteni az adagot,így kb 1 hét alatt álltam le róla.Én szerintem nem kell a 14.hétig...akkora már tuti átvette a méhlepény a feladatokat!!!Nekem meg se fordult a fejemben h ilyen lehet!Hallani se hallottam róla h vki abba hagyta és emiatt baj lett volna a 12.héten!Szóval nyugi!!!!Minden a legnagyobb rendben van,nyugodtan leállhatsz vele!!!!!

annus11

és nem volt barnázásod vagy valami hogy abbahagytad?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?