Nagyon köszönöm lányok, olyan aranyosak vagytok
Én most clostiztam, ez volt a harmadik clostis hónapom. Hétfőn volt pém és szerdán este kiütött az influenza. Lázas voltam és szedtem az algopirint, nagyon durván köhögtem. Bejelentkeztem a dokihoz mult hét szerdára és el is mentem. Megvizsgált, uh-zott és semmit nem látott, akkor voltam a 23. napon. Megkaptam az újabb beutalókat vérvételre és a férjem holnap ment volna az andrológiára vizsgálatra. Hétfőn elfelejtett megjönni és ma reggel teszteltem. Pozitív lett. Így töröltük a vizsgálatokat, mert megy ez nekünk csak gyakorolni kell
Sly: örülök hogy jól vagy. Nagyon drukkolok nektek az első éles hónapban.
Misszike: veled mizu? Szedem az utrót, napi 3*1-et kell és nem kell otthon maradnom mivel irodai munkát végzem. Viszont azt mondta a doki, hogy ha szeretnék akkor kiír. Én az ő véleményére támaszkodom, szóval ha ő azt mondja, hogy melózhatok, akkor melózok.
Jaj lányok, annyira bízom benne, hogy most minden rendben lesz. A férjem röpdös az örömtől, de a kis büdös már tegnap este mondogatta hogy szerinte babás vagyok
Az első tünet már jelentkezett. Visszaesett az étvágyam, ugyan úgy mint a nyáron. Akkor is ez volt az első jel. Sokszor eszem, de csak keveset.
Nagyon drukkolok Misszike, Sly, Csucsu és a többiek, hogy mihamarabb sikerüljön nektek is.