Azt mondta a doki, hogy nem szívesen írna fel clostit még, mert azt normál esetben csak három-négy hónapra szokták felírni. A férjem még soha nem volt vizsgálaton. Sokat tűnődött a doki, hogy hogyan tovább, mert hát ugye képesek vagyunk kösszehozni egy babát, azt már bizonyítottuk. Ezért nekem nem mondja, hogy menjek átjárhatóságira, mert nem lehet azzal a gond. Rákérdeztem, hogy nem kellene a férjemet megnézni és mosolygott a doki és mondta, hogy joggal mondhatja a férjem, hogy vele minden rendben, hisz a nyáron már bizonyított. Mondtam a dokinak, hogy ő is pont ugyan ezt mondta
Előszőr rosszul érintette a dolog a férjemet, de utána megbékélt vele. Úgy érzem mintha ezt ő cikinek tartaná, pedig szerintem nem az. Mondtam neki, hogy így legalább megnyugszunk hogy minden rendben van vele.
Szóval most két hónapot spontánkodunk és ha nem jön össze akkor vissza kell mennem és ismét beszélünk. Hát nem tudom, hogy akkor mit talál ki a doki.
Egyébként nagyon aranyos volt ismét, szóval egyre inkább szimpatikus nekem. Olyan alaposan megvizsgált és tök sokáig uh-zott. Teljesen megnézett mindent, hogy nem e valahol valami gond van a gyógyszertől. Előszőr azt hitte hogy van cisztám, de utána mondta, hogy csak a belem volt az
én kis beles
látszott a belekben, hogy vírusos fertőzésem volt, mert puffadtak voltak és mondta hogy egy kis hasmarsra még számíthatok. Ja és képzeld Annus, hogy nem a teljes összeget kellett fizetnem, pedig jó alaposan megvizsgálat, hanem a terhesgondozás árát. Azért ez nagyon jól esett. Igaz csak 2000,-ft a külömbség, de azért az is pénz. Tök sokáig beszélgettük, nagyon türelmes volt. Szóval már egy szülést is el tudnék képzelni vele.