Új privát üzeneted érkezett!

Kexi nagyon édes a kép és örülök hogy minden rendben van.
Hát nekem ma már egyáltalán nem volt barnázásom. Lehet hogy dilisnek néz majd a doki holnap ha beállítók a menzesz előtt :oops: :D

KépKép
csige-bige

Na gyors jelentés!
Iza már 1,1-1,2 kiló kb.Minden oké,szépen növöget!3 hét múlva uh a kórházban!27én védőnő.
Cukros érték jó lett,így nincs diéta!!! :lol:

annus11

Annus: de jó, örülök, hogy Nálatok is minden oké! Hányadik héten derült ki, hogy Kislány?
kexi

Kexi!
A 25.héten!Addig nagyon eltakarta :lol:

annus11

annus örülök hogy minden ok veletek......szép sullyú a kis iza!!!!!!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Annus tök jó hogy minden rendben van veletek. Én is megjöttem a dokitól. Ami a legfontosabb, hogy nem talált cisztát Viszont sajnos babát sem. Most azt mondta, hogy nem kell szednem a clostit, hanem spontánkodjunk két hónapot és mennem kell vérvételre 21. és 24. napon. Megnézzük hogy milyen lesz a progiszintem a gyógyszer nélkül. Valamint a férjemnek is kell menni andrológiára és megnézik, hogy elég fürgék e a katonák. Két hónap után találkozok a dokival és megbeszéjük a továbbiakat.

KépKép
csige-bige

Csige!

Ez azért jó hír!Remélem h gyógyszer nélkül is menni fog!Nekünk is pont így jött össze!
Férjed volt már népszámláláson?Vagy most megy először?

annus11

Azt mondta a doki, hogy nem szívesen írna fel clostit még, mert azt normál esetben csak három-négy hónapra szokták felírni. A férjem még soha nem volt vizsgálaton. Sokat tűnődött a doki, hogy hogyan tovább, mert hát ugye képesek vagyunk kösszehozni egy babát, azt már bizonyítottuk. Ezért nekem nem mondja, hogy menjek átjárhatóságira, mert nem lehet azzal a gond. Rákérdeztem, hogy nem kellene a férjemet megnézni és mosolygott a doki és mondta, hogy joggal mondhatja a férjem, hogy vele minden rendben, hisz a nyáron már bizonyított. Mondtam a dokinak, hogy ő is pont ugyan ezt mondta :lol: Előszőr rosszul érintette a dolog a férjemet, de utána megbékélt vele. Úgy érzem mintha ezt ő cikinek tartaná, pedig szerintem nem az. Mondtam neki, hogy így legalább megnyugszunk hogy minden rendben van vele.
Szóval most két hónapot spontánkodunk és ha nem jön össze akkor vissza kell mennem és ismét beszélünk. Hát nem tudom, hogy akkor mit talál ki a doki.
Egyébként nagyon aranyos volt ismét, szóval egyre inkább szimpatikus nekem. Olyan alaposan megvizsgált és tök sokáig uh-zott. Teljesen megnézett mindent, hogy nem e valahol valami gond van a gyógyszertől. Előszőr azt hitte hogy van cisztám, de utána mondta, hogy csak a belem volt az :oops: én kis beles :lol: látszott a belekben, hogy vírusos fertőzésem volt, mert puffadtak voltak és mondta hogy egy kis hasmarsra még számíthatok. Ja és képzeld Annus, hogy nem a teljes összeget kellett fizetnem, pedig jó alaposan megvizsgálat, hanem a terhesgondozás árát. Azért ez nagyon jól esett. Igaz csak 2000,-ft a külömbség, de azért az is pénz. Tök sokáig beszélgettük, nagyon türelmes volt. Szóval már egy szülést is el tudnék képzelni vele.

KépKép
csige-bige

csige hidd el most fog sikerűlni!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát ebben a hónapban nem hiszem Nitácska, mert eléggé barnáztam és jól megkínzott a doki is, mert ugye hüvelyi uh volt és jó alaposan körbetekintett odabent. De igazából már nem is annyira érdekel. Egy kicsit most alábbhagyott a lelkesedésem és úgy vagyok vele, hogy ha jönni akar, akkor majd jön. Ha nem akar, akkor pedig nem eröltetem.

KépKép
csige-bige

ugy értettem a két honap alatt sikerűlni fog...érzem...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ja, azt nem is mondtam, hogy a doki megint ledöbbentett. Mennem kell ugye ismét progiszint nézésre a 21. és 24. napon valamint nézik a prolaktin szintet is, de a doki nem írt beutalót. Vagyis nem tud beutalót írni, mert a mult hónapban kiszámlázták neki azokat a vérvételekez, amiket írt a kismamáknak a magánrendelésen. Hát lehidaltam. Szóval a háziorvossal kell beutalót íratni, ha nem sikerül, akkor pedig magánvérvételre kell mennem és ott 1300,-ftért megcsinálják a vérvételt. Hát ledöbbentő. Akkor minek fizetem a tb-t? Milyen ellátásra vagyok jogosult?

KépKép
csige-bige

hát sajna a semmiért fizetjük a TB-t!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok

Csige nekem a háziorvos azt mondta hogy ezekre a hormon vizsgálatokra csak nőgyógyász küldhet el. És nem is adott beutalót.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Hát én is ettől tartok Gabi. A jövő héten teszek egy próbát a háziorvosnál és ha nem sikerül, akkor lehet hogy bemegyek a nőgyógyászatra gyártelepen, hátha ott rá tudom beszélni a dokit, hogy írja ki nekem ezeket a vizsgálatokat. Őszintén szólva nem sok kedvem van hozzá, hogy még ezért is fizessek.

KépKép
csige-bige

Csige!

Ugye nekünk is összejött a baba már elötte,de azért csak megnézte a hadsereget nálunk is!
Amúgy tényleg szimpi nekem is!Majd beszámolok milyen a szülés nála :lol:

Amúgy volt h én csak 3ezret fizettem,mert vizsgálat nem volt,csak konzultáltunk stb.Esetleg ő nem tud olyan dokit mondani aki tud adni beutalót?Nem tudom h a kórházba ha bemész ott se tudja megírni?Azt én is hallottam hogy mintha kevesebb pénzt kapna a kórház és ezekre nem futja...
Remélem sikerül beszerezni!

annus11

Hát Annus sajnos a kórházban sem tud beutalót adni. Majd megkörnyékezem a háziorvosomat, aki tüneményes, de ha meg van kötve a keze, akkor sajnos nem igazán tehet semmit. Azért ez így nagyon bosszantó.

KépKép
csige-bige

Sziasztok

Megjött a brendonból amit rendeltem, és egyből fel is szereltem az ágyikót, hogy megmutassam, nekem nagyon tetszik. Már csak a baba hiányzik belőle:)
Kép Kép

Kép

gabi1

Ez pedig egy mai pocak fotó, ha már kezemben volt a gép Kép

Kép

gabi1

Gabi!

Ti már nagyon előre vagytok!!Nálunk még nem áll a kiságy :lol: Vagyis áll,csak nem nálunk :wink:

annus11

gabi gyönyörű a kiságy meg minden benne!!!!!
a pocakod is gyönyörűűűűűűűűű :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Annus én olyan vagyok hogy nem szeretek utolsó pillanatban vásárolgatni, szeretem ha minden időben kész. Értem ez alatt azt hogy a 30. hétre minden meg van. A kiságyról persze a baldachint meg az ágyneműt elteszem, hogy azért ne porosodjon. A kórházi cuccom is már a 30. hétre mindig összepakolva van. Én így érzem jól magam.
Aztán május környékén még majd a szobát akarom rendbe tenni, már mint a pici szobáját. Ott festetni akarok, meg tapétázni, most egyenlőre még foglalt a szoba, mert tesóm fia van benne, de hamarosan elköltöznek.
Meg a pelenkázót, és a szekrényt is meg kell még venni. A pelenkázó egyenlőre nálunk lesz a szobában azt hiszem, de lehet hogy azt már beteszem az övébe, végül is mindegy hogy hol pelenkázom. Aludni meg amúgy is a mi szobánkban alszik majd, az első időkben.
Kell ég kád állvánnyal, bébiőr, légzésfigyelő, meg a tisztálkodási, ápolási szerek. Illetve lassan visszakapom azokat a ruhákat amik az enyémek, átválogatom és akkor meglátom hogy miket kell még vennem ruhákból.

Kép

gabi1

gabi nem sok mindent kell veni nektek se......hála nekünk se......pár dolog kell csak....sokat kapunk is meg ahogy ismerem anyumat ugyis vesz sok dolgot........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitácska hát nekünk kellett ágy is, szekrény is, babakocsi is, gyakorlatilag minden. Igaz ruhák vannak, de sok nem lesz jó, mert egyik gyerekem sem volt nyári, így a pici ruhák melegek. Max a bodyk lesznek jók rá sajnos.

Kép

gabi1

babakocsit nekünk is venni kell.....arra nagyon kényes vagyok.meg ágyikot is..........meg majd ha eljön az idő összeirom mi is kell.....de az még odébb van!!
mennyiért vetted az ágynemű szetett?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Az ágynemű (takaró párna) 6000, az ágynemű hozzá 4700, a fejvédő 3800. Baldachin 4900

Kép

gabi1

köszike!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gabi nagyon szép a kiságy, olyan igazi csajos. A pocakod pedig szépen növöget.
Én tegnap kiderítettem, hogy a háziorvos nem tud beutalót adni, csak szakorvos adhat. Felhírtam gyártelepet és azt mondták, hogy menjek be reggel és akkor adnak nekem beutalót. Kedden majd bemegyek, remélem még akkor is ezen a véleményen lesznek :? Menzi még sehol, viszont tegnap is szépen barnázgattam. Este eléggé fájtak a melleim, pedig nekem nem igazán szokott. Szerintem a hétvégén meg fog jönni.

KépKép
csige-bige

Gabi!

Na azt nem is írtam h nekem is tetszik!Amúgy én is ilyen vagyok!Inkább elöbb legyen meg minden mint h későb!Meg vhogy úgy vagyok a nyugodt!
Amúgy nekünk megvannak ezek,csak még tesómnál vannak :lol: De útra készen!Szerintem majd következő hónapban áthozzuk vmikor.Nem akarom áprilisra hagyni,mert szerintem április lesz az én hónapom :lol: A babakocsi meg mg Szgetközben,de az i érkezik majd áprilisban.
Most ott tartok h 1-2 dolog kell még a babának meg nekem és kész!
Még a babaértesítőt kelé kiagyalnom :wink:

Csige!
Szupi!!!Akkor lesz beutaló!!!

annus11

Hát nagyon bízom benne Annus, de már annyi meglepetés ért gyártelepen, hogy akkor lesz biztos, ha már let is vették a vért és a kezembe tartom az eredményt :lol:

KépKép
csige-bige

Csige :lol: :lol:

annus11

Sziasztok

Annus nekem is kell még vennem magamnak köntöst vékonyat, mert csak vastag van, meg valami elöl gombos normális hálóinget. Más nem kell.

Csige remélem sikerül szerezned beutalót.

Kép

gabi1

köntös majd nekem is kéne de nekem nem tudom milyen mert ugye én szept végén fogok szűlni ha minden igaz....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,
Nem voltam a hétvégén, mert mindig volt valami program és azt hittem, hogy lesz mit visszaolvasnom, de úgy tűnik más is így volt ezzel :lol: Szombaton voltunk a hajó és yacht kiállításom az expón és este pedig vacsizni mentünk a szomszédokkal. Tegnap főztem és elnéztek felénk a szüleim, este pedig moziba mentünk. Várom a menzimet, de eddig sehol. A barnázás teljesen elmult, a hasam fájdogál menziszerűen időközönként. Szerintem ma meg fog jönni, hát majd kiderül.

KépKép
csige-bige

csige nagyon babagyanús vagy,..... :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát neked legyen igazad Nitácska, de nem élem bele magam és egyenlőre nem foglalkozom vele. Ha nem jön meg, akkor szerda reggel tesztelek egyet. Bár már nagyon vonz a holnap reggel, mert mindenki annyira biztat, de nem, erős leszek :lol: majd szerdán :lol:

KépKép
csige-bige

Sziasztok

Ma voltam a vérvételen, terheléses cukron. Hát túl vagyok rajta, bár baromira émelyítős egyben savanyú volt. Utána kb az első 45 perc volt az amikor éreztem hogy a cukrom megy felfelé, akkor a fejem elkezdett fájni, a szívem majd kiugrotta helyéből, és a gyomorom meg a nyelőcsövem azt hittem szétmarja a sav, annyira égett a citromtól. Utána pedig mintha elvágták volna, semmi gond nem volt, és ezek elmúltak. Már ma délután meg lett az eredmény, de a szülésznőm már csak szerdán lesz, úgy hogy akkor reggel hívom, remélem minden rendben lesz.

Mi voltunk az elefáni bababoltban, már nem nézelődtem semmit, csak a kiskádat rendeltük meg állvánnyal együtt.

Csige szerintem is van esély a babóra, a múltheti barnázás akár beágyazódásos barnázás is lehetett. Én azért drukkolok neked nagyon. És nagyon várom a tesztet.

Többiek? Merre vagytok? Remélem mindenki rendben van és jól van.

Kép

gabi1

Mutatok képet a kádról és az állványról. Annyi hogy a pelenkázó rész rózsaszínű lesz.
Nekünk muszáj ilyen állványosat vennünk mert az emelten csak a nagy kádas fürdő van meg zuhanyzó, a nagykádra meg nem lehet rárakni a kádat.

Kép Kép

Kép

gabi1

gabi csuda jó a kád felszerelés!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gabi tényleg nagyon jó a cucc és szerintem nagyon praktikus.

KépKép
csige-bige

Én olvasnék szorgalmasan...de nincs mit!
Mi ez a pangás????

Én egyedül,apcim hókészenlétben :evil:

annus11

Annus mit jelent a hókészenlét? Én is készenlétben állok, hogy lehet hogy lapátolni kell mikor hazaérek :lol:
Iza hogy van? Szorgosan dolgozik odabent?

KépKép
csige-bige

tényleg pangás van egy idelye.... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát szerintem nem csoda hogy pangás van, mert szinte már mindenki babásodott :shock: Már csak egy páran vagyunk akik várnak a csodára, de reméljük mihamarabb jön a mi kis csodánk :lol:

KépKép
csige-bige

Sziasztok,

bocs az eltűéséemért, Hévízen pihiztünk pár napot! Én ugye nem szaunáztam, nem is fürödtem, úgyhogy a Párom lubickolt, én meg olvasgattam a medendce szélén. De így is nagyon jó volt kicsit kiszakadni a munkahelyről...hamar eltelt.
Amúgy mi is jól vagyunk.
Gabi: változott a Kislány neve? Ez most már végleges? A Bogi tök aranyos név :D
Pécsen nincs hó...kicsit esett hétvégén, de mire hazaértünk, elolvadt!
kexi

szerintem azért mert sikerűltek a babók lehet jönni...mert ha már meglesznek akkor már tényleg nehezebben lesz megoldható hogy ide jöjjünk..... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hókészenlét bárcsak nálunk is azt jelentené h itthon ül...de sajna nem.
Benn kell aludnia a munkahelyén...mert ilyenkor takarítani kell a váltókat...Szerencsére ő benn van és csak kiküldi a munkásokat,de a lényeg h nincs itthon :(

Amúgy megvagyunk,Iza sokat mocorog...hála ennek a jóidőnek :lol:

annus11

Én jönnék, de hát a többiek ritkán jönnek, így olyan sok mindenről nem tudok mindig írni, mert sok minden nem történik.

Már nekem is egyre többet mocorog, és most már érzek rúgásokat. Remélem most már lassan apa is fogja érezni, meg a gyerekek.

Mutizok két mai képet.

Kép Kép

Kép

gabi1

gabi nagyon szép gömbölyű a pocakod!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska, köszi, és veled mizus? Hogy vagy? Pocaklakó?

Kép

gabi1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?