Sziasztok!
Bazsa, továbbra is rengeteg drukkom a tiéd!!
Mikor lesz eredményhirdetés? Tesztelned kell otthon vagy vérvételre kell menned? Nagyon szép volt a megtermékenyülési arány, ügyesek vagytok! A két másik kis embriót fagyasztották? (Én valamiért úgy emlékszem, hogy azt írtad, hogy nem fagyasztanak....
De lehet, hogy rosszul emlékszem.
)
Boldog házassági évfordulót és még 8,5 hónapig tartó kismamiságot kívánok Neked!
A progeszteron pótlás nekem sokféleképpen volt már lombikok alatt. A BMC-ben a nagy dózisokat "szeretik/szerették": pl. 3x3 utrogestan hüvely kapszula + 3x1 utrogestan oral kapszula vagy 3x3 utrogestan hüvely kapszula +2 ampullányi progeszteron injekció.
Az utrogestan itt nálunk létezik külön oral és külön hüvely kapszula csomagolásban is, de az orvosom mondta, hogy egy és ugyanaz a kettő. Lehet szedni és "dugdosni" is. Tény, ha szájon át szedsz utrogestant, akkor számolnod kell azzal, hogy eléggé elálmosíthat.
A Kaáliban reggelente kaptam két ampullányi progeszteron injekciót, este meg 3 utrogestan hüvely kapszulát, miután elfogyott a progi szurim, helyette reggelente 1 db Crinone gélt kellett felhelyeznem........ Na, az volt a legundorítóbb valami.... a progi szuri fájt, mert olajos, könnyen csomósodik és izomba kell adatni, az utrogestan visszafolyik, de a Crinone...... fúúúúújjj, nagyon utáltam.
Dike, köszi szépen!
Hozzátápláláshoz nem tudok szólni, de azt látom, hogy Ármin továbbra is nagyon tündér!
Zitácska, örülök, hogy jól van Olivér!
Köszi szépen!
Persze, szedem a homeos bogyókat meg teázgatok. Szüléskor állítólag nem homeos bogyózunk tovább, hanem vajúdó olajat használunk majd....bár én úgy gondolom, hogy akkor is beszedem őket továbbra is.
Aktívkodom, igen. Sőőőt.... hétvégén is falat festettem/javítottam 4 helyiségben (redőnyöket raktak fel, és ahol picit is sérült a fal, megcsináltam szépre), babakocsi tárolót takarítottam, főztem, mostam, mosogattam, pakoltam stb. Kedden is még a kozmetikus előtt mindent kivasaltam, felporszívóztam, felmostam és megpucoltam az összes ablakot.
Tegnap szülőszoba látogatáson voltam, utána jött a barátnőm. Én naív azt hittem, hogy amit lehet már megcsináltam, makulátlan rend van mindenhol, jó érzés volt..... ma reggel mire ébredek? A férjem mellett, miközben reggelizni készült, felrobbant a kávéfőző
Kimentem és ami rombolás fogadott, kávéban úszott az egész konyha.... a falak, a padló, a hűtő, az ablak, a bútorok, a tűzhely, a textíliák..... a férjem pólója (szerencsére neki semmi baja sem lett).... kéééész voltam.
Háromszor mentem ki, majd vissza a szobába sírva.... olyan rosszul esett. A férjem eltakarította 2 óra alatt az oroszlán részét, de a többi persze rám várt. Du. 4-ig ezt csináltam.... persze ma is falat festettem, sok-sok réteggel, hogy végre ismét olyan szép legyen, mint a robbanás előtt.... elég volt.
Lombikbaba, mit csinált, hogy kiérdemelte az ördögfiókaságot?
Igen, Misike még a pociban virgonckodik.
Rekuja, kitartást a lakás projekthez! Biztos nagyon szép lesz, ha elkészül és beköltöztök majd!
Kozmetikushoz nem a csiniség vágya hajtott, hanem az, hogy ki tudja mikor jutok el baba mellett legközelebb....
(4 hetente szoktam egyébként.)
Minike még nem túlhordott baba
A retro mesés dolgon jót nevettem.
Holnap (ma reggel) megyek NST-re, kíváncsi vagyok mi lesz. Elviekben a dokival is találkozom, hátha megvizsgál. Kicsi fiúra a szerdai front sem hatott. Szerencsére. A szülészeten olyan telt ház volt most is, hogy a szülőszoba látogatáson jó sokat kellett várnunk, utána meg alig tudtak velünk végig szaladni, mert mindenhol kismamák voltak.
Majd látjuk, meddig maradunk így 2in1, egyelőre nagyon jól elvan a kis drága.
Holnap jövök, jó éjt!