Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.
Köszönöm a hiányolást, megvagyok, csak szabin voltam pár napot és így csak olvasgattam amikor gépközelbe kerültem.
Puszedli gratula a kisfiúhoz.
Szerintem is tervezz Csucsu nyugodtan nyaralást. Nyugodtan mehetsz nyaralni pocakosan szerintem.
Nekem fájdogál a hasam, de inkább csak bal oldalon, most lesz pém. Szerintem napok kérdése.

KépKép
csige-bige

csige akkor mindent bele.......
szerintem is szép pocakosan nyaralni. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok

CSige szerintem is menjetek el nyaralni, akár pocakos vagy akár nem, akkor is kell a kikapcsolódás.

puszedli gatula a fiúcskához.

nitácska te hogy vagy? barnázás?

annus? merre vagy? hogy vagytok? És többiek? Mizus?

Nálunk minden ok. Bettinek volt péntektől hőemelkedése meg a feje fájt, tiszta karikás a szeme, de azért ment suliba, sajnos nem lehet annyit hiányozni. Ráadásul tegnap megcsípte valami a szeme alatt, és viszketett neki, meg fel is dagadt, nem tudom mi lehet ez. De azért ha nem múlik holnapig, akkor holnap este beviszem a dokihoz. Még jó hogy nem kell végig állni a sort, csak beszólok hogy ott vagyok és rögtön be is hív

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

gabi köszi jol vagyok.barnázás sehol.azota se.pénteken megyek uhra hogy felszívódott e már az a vérömleny és hátha lesz már szívhang is..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én is itt,csak ritkán jelentkezem :lol: Különben tele lenne velem a topic :lol: :lol:
Olvasni azért szoktam!

Nita!
Megy a drukk péntekre!Szerintem már lesz szívhang is!!!!Örülök h jól vagy!

Gabi!
Neked továbbra is szépen gömbölyödik a pocak!Bár mintha most nem nőtt volna akkorát!Amúgy most nekem is megtorpant kicsit!

Puszedli!
Gratula a fiúhoz!!!Látom a névvel nem volt sok gondotok :wink:

Csucsu!
Szerintem is nyugodtan foglaljatok le vmit!Mi is most voltunk Sopronban,és tök jó volt!Nem kellett főzni,vásárolni stb.Jól jön a pihenés mindig!!!

Nem is tudom mikor írtam utoljára...mindjárt visszalapozok és írok még!

annus11

Gabi!

A pocakodra akartam írni h szerintem feljebb ment,így képről legalábbis én azt vettem ki :lol:

Na akkor ami lemaradt.Írtamh kedden voltam a cukorterhelésen.Na aznap volt egy kisájulásom...olyan 5 körül.De már tudom h milyen az amikor el akarok ájulni,így gyorsan szóltam apcimnak h el kell kapni...na 2 másodperc múlva kaphatott is :lol: De amúgy jól vagyok,nincsen semmi gond!Azért másnap felhívtam a dokit is.

Csütörtökön meg leugrottam Szolnokra,taliztam egy szintén kismama volt oszt társammal.Meglátogattam mamámat ilyenek.Aztán hétvégén döglés!!!Pihi ezerrel.11én doki!Megtudom az eredményeket :roll:

annus11

annus én is remélem nagyon..majd hozz pocifotot..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZiasztok.

Na végre tudok jönni egy kicsit.
Gabinak köszönhetően ma megkaptam a második gynevac szúrimat:)

Nita: Pénteken biztos nyoma nem lesz már a vérömlenynek.
A dokidhoz mész?

Kép
csucsu05

csucsu nem a dokimhoz megyek.....csak csepelre az sztkba...a saját dokimhoz majd február végén kell menni....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát nekem egyre brutálisabban fáj a hasam, szerintem holnap, de legkésőbb szedán lesz a csúcson. Eddig nem is igazán foglalkoztam ebben a hónapban a dologgal, el is tűntem egy kicsit, de most önkénytelenül is eszembe jut. Hát a pár nap alatt amit otthon voltam, töredelmesen bevallva többet voltunk együtt a férjemmel mint szoktunk :oops: :lol: tegnap este még megfejelntük így meló előtt a dolgot, de hát nem tudom mennyire volt hatékony, mert a férjem megivott délutáne gy margaritát és egy pohár pezsgőt. De hát mit tegyek, most volt a szülinapja. Így valszínű csak azok a katonák maradnak életbe akik jól bírják az alkoholt :lol:

KépKép
csige-bige

csige van akinek így jött össze a babó...néha segít az alkohol.......... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ma mentem a szövettan eredményéért ami endometrózist igazol!
Szóval amit laparnál kivettek az tényleg endo volt! :( Ez nem jó hír ,sajnos!
Nagyon hamar babásodnom kellene,mert hónapokon belül visszanőhet!
Már gondolkodok itt az inszemen is,hogy lehet bele kéne vágni,hát nem tudom??!

Kép

Kép
syl100

Syl!

Ez nem jó hír.....dokid mit mond!Támogatja az inszem dolgot?A baba mellett is visszajöhet?Vagy ez akkor már nem probléma?Lehet h akkor tényleg az inszemmel kéne próbálkozni...

Csige!
Mint említettem,amikor nekünk a baba fogant minden nap ittunk.Én mondjuk max 1 pohár söröcske,de a férjem legalább 2-3 üveggel!A nagymamája a munka mellé tömte mindenkibe a sört!Aztán tessék!Iza itt van a pocakban!Amúgy én úgy tudom h a spermák nem aznap termelődnek!Tehát emiatt végképp nem lehet gond!!!! :wink: A szurkálással meg ne törődj!!!!Mintha ott se lenne,tudom h nehéz....próbálj vmi olyat csinálni ami eltereli róla a figyelmet :lol:

annus11

syl akor lehet érdemesebb volna belevágni az inszembe.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Orvossal erről még nem beszéltem!

De jó nektek,hogy babásak vagytok!

Kép

Kép
syl100

syl te is leszel babás és akkor olyan boldog leszel..........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Syl!
Tudom h ez nem nyugtat,de neked már van egy "babád"!Tehát jön a következő is,nyugi!!!Nekem meg még csak az első!Bele se merek gondolni h a másodikhoz micsoda tortúra kell majd....ha már az első se jött gondtalanul :roll:

annus11

Sajnálom Syl, de biztos hogy van megoldás. Szerintem mihamarabb beszélj a dokiddal az inszemről. Lehet hogy az egyből eredményes lenne és akkor végre megnyugodnál. Igaza van Annusnak, neked már van egy csodaszép lányod és ha ő sikerült, akkor a második is sikerülni fog. Nagyon drukkolok neked és ne add fel.

KépKép
csige-bige

Köszi lányok!
Biztosan nehezebb annak akinek még nincs gyereke!De hát így sem könnyű,főleg,hogy ennyi nyavajám van és nem látni a végét! :?
Nekem Réka is nagyon nehezen lett,de most a kis tesó túltesz még azon is!

Valamiért az egész baba netemen le kicsinyültek a betűk meg minden!
Szerintetek mit nyomhattam el? :?

Kép

Kép
syl100

annus azt mondják ha az első baba nehezen jön össze akkor a második könnyebben,......ebből mi igaz nem tudom..... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát Nitácska, én ebben nem igazán hiszek. Ismerek olyat akik az elsőre öt évet vártak és utána a második pikk-pakk pár hónap alatt összejött. De hallottam már az ellentettjéről is. Szóval nem tudom. A lényeg szerintem hogy nem szabad feladni.
Nekem ma reggelre kicsit lentebbhagyott a hasfájásom, de tegnap iszonyatosan fájt este és hát az éjjel is. Meg se mertem mozdulni az ágyban, mert minden egyes mozdulatnál olyan volt mint ha kést szúrnának az oldalamba. Mivel reggelre alábbhagyott a fájdalom, így még meló előtt elkaptam apát és hát ungabungáztunk egy kicsit :oops: Küldtünk még egy hadsereget a bevetésre, ha esetleg a vasárnapi haderő meggyengült volna mára :lol:

KépKép
csige-bige

Syl: Ez biza nem jó. De pár hónap alatt alakulhat ki újra. és addig szerintem vágjatok bele az inszembe. Mikor beszélsz erről a dokiddal??

Kép
csucsu05

csige....nagyon tetszett az ungabungázás........... :) biztos célba talál a hadsereg!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát egy kicsit most kimerítettem a készletet Nitácska. Azért így hogy otthon voltam a férjemmel öt napot...... majd kiderül :lol:

KépKép
csige-bige

nagyn szoritok!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok

Este volt egy kis riadalom, mert a lábdagadásom miatt csináltam itthon ilyen vizelet tesztet, nincs e fehérje. Egész nap semmi nem volt, estére viszont volt benne cukor. Nagy volt az ijedelem, délután ittam 2 pohár teát, utána mentem szülőire tehát nem voltam wc-n, és utána este csináltam meg a tesztet. Hát lehet hogy a tea miatt volt, mert aztán lefekvés előtt megint csináltam, meg most reggeli elsőből is, és az tök negatív lett.

Csige megy a drukk neked, remélem sikerült.

Kép

gabi1

syl endometriozist sajnálom, az én véleményem is az hogy beszélj a dokiddal az inszemről.

Kép

gabi1

Gabi: Este azért szerintem nem is mérvadó hisz mint írtad nem is voltál Wc-n meg ittál teát.
A reggeli a mérvadó szerintem. Teát nem édesitővel iszod ugye?? Mert attól is felmehet a cukor hisz a baba a mesterséges édesitőket nem tudja lebontani. Nekem ettől volt magas a cukrom anno a lányomnál és a doki megfejtette, hogy bizony az édesitőszertől van. aztán barna cukrot használtam és minden oké volt.
Látom a vonalzódon a név eldőlt akkor:)
Jó döntés szerintem igy nagyon jól hangzik majd a kicsi lány neve:)

Kép
csucsu05

Sziasztok,

Puszedli: gratulálok a Kisfiúhoz! Én csináltam két tesztet: az egyik ez a kínai naptár dolog, hogy kell az anya életkora, meg a fogantatás hónapja és aszerint "mondja meg", hogy lány vagy fiú. Eszerint lány. Párom Anyukája meg mondott egy olyat, hogy grafit szeruzába kell szúrni tűt cérnávala végén és a csukló fölé kell tartani. Egy idő után elkezd mozogni a ceruza. Ha jobbra-balra, vagy előre hátra, akkor fiú, ha köröket ír, akkor kislány. Eszerint meg fiú :D Kíváncsi vagyok. Valamelyik bejön, az tuti :D
Syl: sajnálom én is, valóban nem jó hír, de még így is van esély. Még az inszem előtt is lehet próbálkozni kicsit...nálam is ez volt a PCO miatt:a műtét max. fél évig hatásos...hát mit mondjak, utolós utáni pillanatban jött össze, úgyhogy fel a fejjel!
kexi

Sziasztok

Csucsu: Nem, én nem használok édesítőt, de lehet veszek barna cukrot, az tényleg egészségesebb.
Igen elvileg eldőlt a név, aztán majd kiderül kislány marad e végig :lol:

Kexi nekem a kínai naptárak nem jöttek be egyik gyereknél sem.
Viszont én ismerem ezt a csukló felé tartót, csak én nem ceruzával, hanem egy cérnára rakod a karikagyűrűt, és ha kileng akkor fiú, ha körkörösen mozog akkor lány. És ugyan ezt a pocak felé is. Ha több gyereked van, akkor a csukló fölötti sorban mutatja a gyerekek nemét, a has feletti meg csak azt amelyik a pocakban van. És nekem bejött mindegyik.

Kép

gabi1

nekem lányt josolnak több helyen is.....nagyon örülnénk kis puncisnak..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én eleinte fiút szerettem volna, de most már valóban mindegy! Na, ezt a karikagyűráset is kipróbálom pocak fölött..kíváncsi vagyok, köszi Gabi!
kexi

Kexi: ezt a karikagyűrűset én is ismerem. A férjemnek jósoltak így és az lett az eredmény, hogy két lányunk lesz. Viszont megcsinálták az összes kollegájának akinek már van gyereke és mindenkinek bejött, tehát valóban azt mutatta ami a már megszületett gyerek neme. Próbáld ki, kíváncsi vagyok.
Nekem a hasfájás mára szinte teljesen elmúlt. Hihetetlen hogy mennyire bállt a ciklusom. Pont a ciklus közepén vagyok és hát megvolt a pé. Előtte mindig a 20. nap környékén éreztem ezeket a tüneteket. A menzim is tök szépen beállt. Igazából már ez is boldoggá tesz egy kicsit. Azért ebben a topicban szép lassan mindenki babásodik, szóval már alig maradtunk, úgy hogy most rajtunk a sor. Hajrá Sly, Csucsu, most mi jövünk :lol:

KépKép
csige-bige

csige nekem is így kezdődött......először szépen beállt a ciklusom és utána babás lettem...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát neked legyen igazad Nitácska :lol: Viszont ebben a hónapban nem reménykedem és nem is tesztelek, csak ha már tényleg van rá remény.

KépKép
csige-bige

igazam lesz..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szép napot mindenkinek. Ki hogy van? Kismamik? Szépen mint az orgonasíp követitek egymást, ami ugye azt jelenti, hogy szépen egymás után lesz babaesőnk. Annus nyitod, Nitácska zárod a sort :lol:
Én megvagyok, melózok, így lépek is. Tegnap ismét csatába küldtük a legfrissebb hadállomány, remélem bírják a kiskatonák a nagy ütközeteket, mert elég nagy csatának vannak kitéve mostanság :lol: A hasfájásom tegnap már nagyon gyengus volt, mára pedig elmúlt. Szóval most nyugi van. Na lépek, mert van meló :shock:

KépKép
csige-bige

csige kiváncsi vagyok a katonák győzelmér...... :) drukk nekik!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát én is :lol: A férjem is már tiszta dili. Írt sms-t hogy ma mivel melózik, nem lesz ütközet, de holnap ismét 300 millió spártait indít a nagy csatába :lol: :D basszus egy csak lesz már olyan gyors, hogy beveszi a várat :lol:
Egyébként olvasgattam ma egy kicsit és tök furi, mert minden helyen mást írnak a spermiumok életképességéről és a petééjéről is. Van ahol azt írják, hogy a petesejt kb. 12 óráig életképes, van ahol azt írják hogy 24-ig. A katonák élettartamáról ugyan ez a helyzet. Van ahol 24, van ahol 48 órát írnak. Hát azért nem mindegy :!: És ha minden úgy zajlik és akkor ahogy a nagy könyvben meg van írva, akkor is csak 25-30 % esély van arra hogy baba lesz a dologból. Mi ebből a tanúság? Gyakran kell ütközni apával :lol:

KépKép
csige-bige

Hát nem tudom, hogy miért, de én most valahogy egy kicsit felszabadult vagyok, szerintem ezt lehet is érezni az írásaimból. Nem görcsölök, ha sikerül sikerül, ha nem akkor majd legközelebb és akkor randizom a dokimmal, aki tök szimpi és mindig megnyugtat. Annus kíváncsi vagyok nagyon hogy neked milyen lesz vele a szülés :D Lassan kiderül, mert Iza rohamtempóban növöget odabent :lol:

KépKép
csige-bige

csige tényleg érződik az írásodon hogy vidámmabb és felszabadultabb vagy!!!!!!!!!!!nagyon helyes!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jaj,szörnyű lassú nálam a babanet...

Na képek a blogomban!!Voltam ma turiban...jaj mennyit vásároltam!!!De olyan cukik!

Azért remélem nem Nitácska zárja a sort!Hanem követik egy páran őt is :wink:

jaj most jut eszembe !Időpontot kell kérjek a dokitól!!!!Jövőhéten mennék hozzá...

annus11

Sziasztok.

Hát én is remélem hogy nem Nitácska zárja a sort. Úgy hogy hajrá lányok.

Csucsu neked mikorra is kell drukkolni? Mostanában?

Én ma most tudtam leülni. Illetve hát ültem eddig is csak nem itthon, oviban volt délelőtt nyíltnap. Hát nagyon büszke voltam az én kicsi lánykámra, nagyon ügyes volt, szépen játszott, rajzolt, csináltak kutyát, gyönyörűen evett, ő volt a napos. Baromira féltem attól hogy ha ott leszek akkor végig ott ül az ülemben, és nem akarja azt csinálni amit mondanak. De kellemes meglepetésben volt részem, mert csak néha szaladt oda egy puszira.
Azután amíg ők ebbédeltek, meg még volt egy kisidő, elmentem a savoyába, ettem egy pizzat, mert már nagyon éhes voltam. Utána pedig betévedtema kenguru goldba. Hát nem bírtam ki és vásároltam egy pár ruhák, annyira édesek. Teszek fel képet rúla én is.

Annus mindjárt nézem a blogodat én is.

Lányok én is írok blogot

www.liegl.blogspot.com

Kép

gabi1

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Sziasztok,

Annus, Gabi: nézegettem a blogotokat, tök jók :D Nagyon helyes ruhákat vettetek. Már alig várom, hogy betöltsem a 12.hetet, akkor adok engedélyt Anyáéknak, rokonoknak, hogy vehetnek ezt-azt a Babának! Aztán majd én is belendülök. Bár van két barátnőm, egyiküknek 9 hónapos a Kisfia, másiknál pedig 1 éves a Kislány, s már szépen pakolják el nekünk a rucikat...
Megcsináltam a gyűrűs jóslást, s egyértelmű Fiút mutat :D
kexi

Annus: nagyon jók a cuccok, ezek már igazi Izásak, az az lányosak :lol: Hova jársz turiba? Hihetetlenül édes cuccokat turiztál.
Gabi: nagyon édi dolgokat vásároltál te is.
Kexi: kíváncsi vagyok, hogy bejön e neked a jóslás. Ha igen, akkor talán kezdek hinni benne. Bár a férjem már most hisz, ugyanis nekik a cégnél minden kollégának az igazat mutatta. Persze ott már kint voltak a babók.

KépKép
csige-bige

gabi édesek és szépek a ruhák..........én is vásárolgatnék már......de az még messze van...... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gabi: Nagyon szép kis rucikat vettél. Nem csoda ha nem tudtad ott hagyni:)
A lányod pedig nagyon ügyes volt az oviban akkor. Na de kell is , hogy ügyes legyen hisz ő már a nagy okos nővérke. Biztos nagyon sokat fog segiteni majd ha megszületik a kicsi lány.
Most hétvégén kellene megjönnie.
De nem érzem, hogy babás lennék.

A legújabb most , hogy náthás vagyok tegnap óta. én nem tudom velem mi van de előtte köhögtem és még most is köhögök. De már nem olyan fullasztóan. Viszont most már náthás is vagyok. Most aztán egy baba csoda lenne ilyen állapotban.

Kép
csucsu05

Csige!
Az Üllöi úton van eza turi.A Bárka színházzal szemben,majdnem a nagyvárad téren.

Gabi!
Te is jókat vettél!Belenéztem a blogodba is.Olya hálózsákot nekem is be kell szerezni!Bár lehet h kapok a szomszédból :lol:

annus11

már alig várom hogy én is vegyek pár dolgot.....sokat nem kell mert kapunk meg maradt is mátéról......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?