Új privát üzeneted érkezett!

Kitty,
de fura ovus vonalzót látni nálad :) Nem haragszunk,ha beelőzöl azért,tudod,hogy mondják,az utolsókból lesznek az elsők(vagy valami ilyesmi :oops: :lol: )

Az én szülinapos képem lemaradt,pedig pont rád gondoltam,mikor találtam a neten .Meg is keresem,itt van:

Kép

Mondjuk nem tudom,ha szereted az ananászt,de gondolom a répát igen :oops: :lol: :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis

Enis
de gyógyszer mellett 28 napos volt, csak volt gyógyszerváltáskor pár hónap szünet, meg gyógyszer előtt volt 5 éve, hogy rendeződjön. Nem sikerült neki, úgyhogy most ajánlom :twisted:
Férjed aranyos lehetett :lol: Ezek szerint felvilágosítottad, most már jön majd a baba :wink:
Szeretem az ananászt, és a répát is :oops: :lol: Vajon a kép láttán miért pont rám gondoltál? nem is értem :lol: Köszi! :wink:
Vendég

Na itt vgyok cshajek hianyoltatok mar 8) Micsoda uj dolgokra jovok :shock: uj vonalzik,uj dolgok 8) huuuuhaaa. :D Micsoda dumcsirol maradtam mais le :cry: Reggel elmentem a dokkerhez es most jottem haza 7elott :roll: mar ti most szunyokaltok :roll:

Pendi
Hat nem tudom remelem bar a tegnapi osszebujas nem jott ossze :roll: meg m radolgozhatunk 8)
Strandolasert marha irigy vgyok :twisted: de lehet en is megyek penteken 8) Hany eves Szabi?10cn 12mm tuszo 20mm lesz a 14.napra ami nagyon jooooo :wink: es akkor remelem ti is beleadtok aait anyait most 8) jo olvasni teged!Ahogy kiveszem a soraidbol jobban vagy lelkileg :wink: Micsoda csini avatar,vonalzi :shock: Na most olvasom 10eves Szabi 8)

Tunderke
En mar azt hittem nem is jossz :? Hat ugy latszik most nalatok nincsenek jo hirek :( sajnalom ngyon.Munkat most mit keresel?Ez a szollozes nagyon kemenyen hangzik :? es a baratok :twisted: menjenek az ilyenek a sunyiba :evil: Parodnak utolagos: Kép

Zsu
Igen a mai mar halvanyabb :) pedig meg ha uhun lattunk egy petit :shock: Meee nevetsz az uj avataromon :roll: nem jo :oops:

Noci
Koszi edes vgy kijavitom csak mire irtam mar nem volt meg a vonalzid :oops: a kezemben meg pick teliszalami volt 8)

Anyci
Hogy van a kis lelked? :roll:
[quote]N írta:óci én nem csak Ginusért imádkozom hanem ti értetek is Amúgy nem vagyok vallásos,csak hiszek egy olyan dologban ami nálunk is erősebb és irányítani tud mindent,mert véletlenek nincsenek,mindennek oka van és minden okkal történik.

Ez ari volt :wink:
[quote] írta:n mondtam már neki hogy női agya van,mert ugyebár a nők a kekszet"fejben"élik meg,míg a pasik ott lent Ezt tudományosan is bebizonyították már

Miket nem tudsz :shock:
[quote]N írta:ógatom én de ha közben lekonyul akkor mit csináljak Döglött kígyót nehéz újra éleszteni(szájon át is próbáltam újra éleszteni)

:shock: :oops: :lol: :oops: :roll: :? :x :roll: :oops: :lol: :lol: :( :) :roll: :roll: :oops: :lol: :lol:

Kitty
A videora feltetlen nez ra mert ngyon jo :wink: es nem utolso sorban sok erdekes apro reszletet lehet megtudni a fogantatasrol :!: Micsoda csini uj avatar meg micsodaaaa :shock: ciklusos vonalzi 8) hajra hajra kerem szepen :!: :!: :lol: Igen a szulcsinapcsid szerencses egy nap viszont ahogy ejfel elmult jol ossze is kaptunk megint :twisted: Kiity ha ugy hozza az elet ne aggodj azert,hogy beelozol minket :wink: Amugy barinom ahogy abbahagyta abban a honapban babas is lett :shock: Anyud meg ngyon szepen halad :!: :) Gombas pizza 8) konyhatunder en meg rendeltem tegnap pepperonisat 8) :lol:
Kép Kép

Enis
Mond meg a netes bacsinak,hogy odamegyek es lesz irgum-burgum ha nem csinalja meg nooormaaaliasn :twisted: :lol: Te mi jo csinaltal hetvegen 8)
[quote]K írta:icsit elképedt mikor elmagyaráztam neki a dolgokat,és azt mondta ezentúl szóljak,mikor kell jobban odatennie magát az ügynek

Latod-latod neha csak neven kell szolitani a gyereket :wink: :D
[quote]E írta:lőszőr képzeljétek azt mondta készítsek neki egy tervet,mondom mit,majd kiragasztom a táblázatot a vécébe,hogy melyik napokon kell összebújni

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ferfiak :roll:
Latom neked is visszatert a remeny :!: Beszelgetessel annyira sokmindent lehet tisztazni :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Doki
Hat 11re ottvoltam...na jo 11:05 mert nem olyan egyszeru megtalalni :roll: Aztan kitoltottem valami papir valamit....nev,cim,eletkor,suly,magassag stb...es behivtak :arrow: A doktor ur bemutatkozott es mar ment is a beszelgetes magyarul 8) Elmondtam az en kis tortenetem :roll: es a doktor ur annyira babagyartason van mikor mutattam neki az LH tesztjeimet aszongya:Huuu ha kicsit elobb jottem volna akar egy inszeminaciot is osszehozhattunk volna :shock: :roll: :lol: Es csalodott volt mert hogy lekestuk :) eeeeedi aztan aszonta megnez uhuval en meg kerdeztem kb mikor vegzunk mert majd a parom jon fizetni es megszeretnem irni neki hanyra jojjon 8) azt mondja hat adjon nekunk ugy masfel orat :shock: neeem semmi na mondom ez se csak ugy kirug majd az irodabol :lol: Uzentem paromnak jojjon fel 1re mimeg atmentunk az uhus terembe.Kicsi szoba van bent wc :shock: mert uhu elott mondjak neked,hogy engedd ki a dogokat :oops: milyen okos ma nem 8) na azt nem lehet mondani erre a dokira,hogy nem alapos :lol: feltette a kacsat bevilagitott,benezett :shock: :lol: ugye szoltam neki a cisztamrol,miomaimrol,mehszajsebemrol.Azt mondta a mehszajseb nem erdekes legalabbis bekukucs utan gondolom latta nem veszes :roll: Aztan jott a kezi vizsgalat...kitapogatta a miomam minden egyebet :arrow: aztan jott az uhu...ott is mindent atvizsgalt.Nyalkahartyam 10mm :!: :!: :!: :D Azt mondta ngyon szep :!: bal petefeszekben semmi :roll: most vgy onnan kiovulalodott a peti vgy nem tom a jobb oldalom meg a cisztam megy ossze... :) valami folyadekszeru valamit latott(lehet kidurrant a cisztam :roll: es meg latott egy 22*25talan ez lehetett az en cisztam :roll: es mellette egy 15*18-as tuszot :shock: szal most lehet 2petim erett?Az egyik mar tuti nincs bent es ha minden igaz bal oldalt volt bar a doki szerint jobb oldalt van pe-m a meg epp lathato peti.De akkor az LH miert halvanyodik :roll: szabad szemmel lathatoan :!: szal en arra tippelek volt egy pe-m a bal oldalon es a jobban meg ottvan az a kisebb ami nem is tudom kilokodhet-e meg vgy majd ugy elsorvad es annak annyi :roll: (valaki valami tipp :roll: ) Mindenesetre tiszta nagy dilemaban volt,hogy azt a petit ha leszivnank :shock: es apacskatol vennenk egy kis anyagot....hat mondom en jobban szeretnem ha stimus honapra mennenk ra es tob petire :roll: azt mondja o is azt javasolja egyebkent...aztan meg az inszeminacion gondolkodott de aszongya na majd a kovi honapban.Meg mondtam,hogy meg parom sincs felkeszulve ra nemtudom mit szolna hogy en mar a lombikon torom a fejem mikor meg se lakas se semmi :oops: azt mondja teljesen megerti.Mioma azt mondta nem gond!Mehszajseb ugye mar mondtam nem gond!Mehnyalkahartya gyonyoruuu!Az fsh es az E2-re kivancsi meg :roll: es megkert,hogy ne igyak semmifele gyogynovenyt mert azok mind befolyasolhatjak a hormonokat :shock: Ugyhogy var vissza 3.cn-en egy vervetelre!A magas FHS-emre azt mondta a clostit semmikepp nem szokta ajanlani mert nem hat a magas FSH-eseknel :? es hat cisztat okoz :!: :roll: o mindenkepp a 3.napi verveteltol fuggoen ha magas akkor fogigatloval lenyomna egy kicsit es akkor azutani ciklus szerintem mehetne :roll: Short protokoll mindenkeppen es ngyon jofej volt nagyon pozitiv azt mondta gyereket tudnak csinalni meg a 80eves neniknek is de nalam a megfelelo peti a lenyeg :!: :roll: Ugyhogy semmi negativum nem volt benne haaat majd lassuk meg mit mond a vv utan :roll:

Mikor a ciklusomrol beszelgettunk mondom neki hogy 25naposak...azt mondja de lehetoleg ez a ciklus 9honapos lesz :lol: A gyermeke japanban tanul japanul :shock: 3eve es most a kissebbik is elkezdte o 14eves 8) micsoda fura egybeesesek :)

Utana mennie kellett mert meloja volt leszivas vgy beulti nem tom :roll: Mindenesetre nem kerdeztem mennyi mert kint kell fizetni kint meg a neni 650$ montott :shock: azaz nem volt diszkont :? most vgy nem adott mert alapbol japanbol vgyok :roll: vgy csak elfelejtettek nem tom :roll:

Parom jott felvenni,na meg fizetni :oops: aztan mentunk egyutt ebedeltunk vegre eloszor a 2es fel ev alatt :D melobol ebedidoben mi sosem ebedeltunk meg 8) aztan meg taliztam Mayaval a Magyar lannyal 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép
En mentem csucsuzni 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

Na én még olyan vagyok, mint a mosott rongy. Iszom a tejemet, és nem tudok észhez térni. :)

Tündérke
Van egy 9 éves unokaöcsikéd? :) Na akkor te is tudod, hogy melyik milyen játék. :) Mondjuk a párom jobban tudja, mert én sosem tudom megjegyezni a nevüket. :)
Szorítok, hogy mielőbb sikerüljön a meló!

Kitty
kis ügyske! :) Te mindig serénykedsz! Maradt még abból a pizzából? :) Elég jól hangzik! :)

Enis
Nocsk-nocsak... BIológia órát tartottál emberkédnek? :) Nagyon helyes, hogy végre tisztában van vele, hogy a babagyártás nem csak annyi, hogy betessszük, és kivesszük. :) Innentől célirányosan tudtok nekiindulni a projektnek. Ez nagyszerű hír! :)hajrá!!!!!!!

Bridget
Aztaaaaaaa!!!!!!!!!Ez nagyon jó hír!!!!!!! Micsoda rendes doki.!!!!!! :) :) :) :) Annyira jó volt olvasni is, mert ritka az ilyen. Az viszont furi, hogy mégsem kaptátok meg az akciós kedvezményt.
Nagyon úgy tűnik, hogy nálad hamarosan baba lesz a láthatáron! :) :)

Ez mindenkinek szól! :
Kép Kép

Na most lépek, mert a páromnak vinni kell rucit a melóhelyre. :)
Puszi!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Enis!
Tetszik ez a terv dolog, amit a párod kitalált :!: :!: :!: :!: :!:
A gólyás beszóláson meg olyan jót röhögtem 8) :oops:

Kitty!
Tetszik az ovus vonalzód :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Tündérke!
Tegnap nem is mondtam... de az ilyen barátok nem barátok... menjenek a fenébe :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Bridg!
Nagyon édes az új avatarod :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Nagyon nagyon szimpinek tűnik ez au új doki.... és tökre optimista :!: :!: :!: :!: :!: :!: Nagyon szép a nyh-d :!: :!: :!: :!: :!: A petire meg nem tudok mit mondani, szerintem nézni kéne naponta, vagy kétnaponta, hogy tudjátok, ki fog-e lökődni, vagy össze esik.
Milyen Maya :?: :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Bridget
köszi! De azért még téged, Pendit, Csucsut, Enist előre engedném, ti már régóta várakoztok :)
Micsoda hírek! Ez a magyar doki tényleg tud vmit! még itt elsőre csinál nektek bébikét! :D Gratulálok a szuper eredményekhez!

Pendi
maradt a pizzából, de csak egy kevés, mert párom vitt dolgozni, én meg azt reggeliztem :oops: És mindjárt állhatok neki megint főzni :roll:

Zsu
szia! Látom, holnap mentek uh-ra? Ez csak kíváncsiságból lesz, ugye? Remélem, nincs baj Benőke szívével!
Vendég

Sziasztok!

Kitty eddig én se találkoztam ilyen pasival mint a párom,pedig régóta ismerem,persze nem ilyen közelről.Néha úgy érzem én vagyok a pasi ő meg a nő :oops: mármint az ágyban :oops: Érdekes gondolkodása van de én tudom kezelni és észre se veszi hogy én irányítom :wink:

Enis szia :lol: :lol: Ez nagyon bejött nekem,ez a terv dolog :lol: :lol:

Tündérke én ahogy olvastam eddig amit a párod és apukájáról írtál én azt szűröm le belőle hogy az apja nem akarja elengedni és féltékeny rád mert attól fél elveszti a fiát és ő egyedül marad.Azt kéne neki megmagyrázni hogy attól mert veled van őt nem fogja letojni csak ritkábban látja,az meg nem szép tőle hogy zsarolja,ezzel csak még jobban eltaszítja a gyerekét.Inkább örülnie kellene hogy végre talált egy ilyen lányt mint te,hiszen veled kapott egy lánygyereket is erre kellene gondolnia nem arra hogy jaj most mi lesz.Remélem azért majd meg enyhül az apukája és nem lesz ilyen elenséges.

Bridget,megbotránkoztattalak :wink: :?: Azzal amit utoljára kijelöltél :wink:
Jobban van a kis lelkem és ezek a dolgok hogy Nóciékért imádkozom az sokat segít nekem is,magam ezotériával foglalkozom,vagyis okkultizmussal :wink: Emese elvesztése után kicsit elvesztettem hitem de Nócival ami történt kirángatott a gödörből és újra visszatértem ezekhez a dolgokhoz és úgy látszik hat :D

Pendi ezzel a mosott ronggyal nem vagy egyedül 8) Szerintem párom álmomban agyon vert,mert úgy érzem magam mint akin átment az úthenger :?

Zsu a holnapi napra szorítok :D

Kép
anyci

Kitty!
Szerintem tuti nincs semmi baja, de inkább csak a megnyugtatásunkra megyünk el.

Anyci!
Köszike :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu nincs mit :D

Kép
anyci

Kitty,
nem is tudom miért mindig te jutsz eszembe az ilyen képek láttán :oops: :lol: Értem már a menzis dolgot,hátha most összekapja magát,és normálisan fog viselkedni :wink: :lol:

Pendi,
szerintem ő úgy gondolta elég egyszer nem vigyázni,és jön is a baba.Hát ja...Renivel így volt(meg a másik 2vel is) :?
El sem tudom képzelni amúgy hogy lehet tervezetten együtt lenni,mármint,hogy szóljak neki,hogy aznap kell,pl...mi nyaralni is spontán megyünk,nemhogy összebújni. :( :lol:

Felébredtél?:wink:

Zsuzska,
ja,de ha én kiteszem a tervet és bejelőlöm az összes napot,nem fog örülni :lol: Lehet menekülne itthonról :lol:

Anyci,
én olyan jót röhögtem,hogy bejött neked a terv :lol: Hát persze,kicsivel fennebb írtad Kitty-nek,hogy olyan,minta te lennél a férfi.Hát olyan is :lol:
Jó,hogy újra itt vagy full time :D

Bridget,
végül csak 1x sikerült együtt lenni apával?Miért?
Milyen lelkes a doki,nagyon jó :D még végül tényleg "magyar doki csinál neked gyereket",úgy beleéli magát :lol:

Mayával milyen volt?

Hát én nem tudok hozzászólni,tesztből esetleg láthatnád,ha lesz még egy pé-d.Nem lehet,hogy most halványodik,majd erősödne újra?Passz...lehet hülyeséget is írtam :roll:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis

Enis ja hát néha tényleg úgy érzem én vagyok a pasi :? Engem nem zavar csak elég sok fantáziát igényel :wink: Nekem nem való egy túl határozott irányító pasi,nem lehet nekem parancsolni túl emancipunci vagyok :wink:

Kép
anyci

Anyci!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

na én itt ülök a gép előtt, lábam a lavórban ázik a pedikürhöz! :) :) :)

Zsu
Mi a terv mára Drága?
Hogy viseled az új meleget?

Kitty
Dobhatod a maradék pizzát. :) Nyitom az ablakot! :) Mijót főzől?

Anyci
jobban vagy már? Úgy látszik mindenki ilyen nyomi ma. :(
Ez tetszik: "Emancipunci"
Kép

Enis
Felébredtem. :) Illetve még mindig kába vagyok, csak ez már az idő.
Hát, néha én is utálom, hogy tervezetten kell együtt lenni, de néha nem. Az utolsó tervezett jobban sikerült, mint ami spontán jött. Annyira szerelmes vagyok még most is, hogy csuda. :) Szóval már szokjuk. :) Igazából nem foglalkozunk már vele.
Vendég

Pendi már jobban csak reggel mindig ilyen vagyok a bogyeszok miatt :wink: Örülök hogy megnevettettelek :lol:

Téged is Zsu :lol:

Kép
anyci

Na én is itt vagyok, csak úgy tűnik nálam gáz van.
Elkapott a has-mas. És hányingerem is van.
Az még jó lesz, ha összeszedtem valamit.
Vendég

Nem ettél valami olyan kaját?

Kép
anyci

Ma még csak ebédeltem, túrós tésztát. Tegnapról maradt, de hűtőben volt.
Az előbb hívtam a párom, és már hoztak be két hasonló tünetes pácienst a helyi kórházba. Faca.......
Vendég

Akkor lehet te is benyelted a bacit valahonnan :?

Kép
anyci

az lehet. :(
Pedig de utálom.... :( Holnap meg meló, remélem nem lesz addigra már semmi baj.
A bogyóktól ennyire hogy lehetsz sz@rul? Attól nem hogy jobban kellene lenni?
Vendég

Csak nem lesz semmi bajod holnapra,úgy elég rossz dolgozni ha állandóan a wcére kell futkozni :wink:
Csak reggel vagyok nyomi,mert hát altatót szedek estére mivel alvási problámáim is voltak elég rendesen.Napközben okés vagyok igaz délután van amikor szunyálok picit aztán jól is vagyok :wink:

Kép
anyci

remélem mielőbb le tudod tenni a bogyókat. Addig jó, amíg segít, de előbb-utóbb le kell őket tenni. Nem jó, ha rászokik az ember. Gyógyulj meg mielőbb!!! :)

Én most elköszönök, megpróbálok pihizni egy kicsit.
Vendég

Pendi igyekszem majd elhagyni,főleg ha végre össze jön a baba :D Gyógyulgatok gyógyulgatok :D
Te is pihenj csak és gyógyulj meg :!: :D

Megyek én is mert menek anyuhoz pakolászni :? Puszi
Majd holnap jövök :D

Kép
anyci

Itt vgyok am visszaolvasok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szejjasztok!!

Nos nemrég értünk haza, de apa már munkálkodik a kéményen megint! Én meg csak nem csinálok semmit! Lusta dög vagyok!

Jó sokat írtatok! ne hari, de nem sok erőm van olvasni csak hireket hoztam!!!
Ma leakarták venni a csajszit a gépről, de elötte csináltak egy rtg-t amin észre vették, hogy fátyol van a tüdelyén! Ami attól van, hogy van egy ici-pici luk a kis szívén ami, ha nem gyogyul akkor müteni kell, de erre kicsi az esély! Talán javulni fog és nem romlani! A 7 második felében csinálnak megint egy rtg-t és ha nem jó akkor egy szív uhut neki! Aztán elválik! Most kérjük a drukkokat!!! Tüdögyuszink nincs ami jó, de azt is ma tudtam meg, hogy pajzs mirigy problámánk is van amit pajzs mirigy potloval kezelnek! és azzal nem lesz gond! Ma már 15 milijével kapja a tejcsit!!! A mai sulya 1740g! Remélem holnap megint jóbb hireket kapok, mert az idegeimen táncolnak már ezek a dologok!!!

Bocsi, hogy most nem írok mindenkinek, de marha fáradt vagyok!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

PEndikém!
Mostam, terigettem, voltam könyvtárban, DM-ben, Sparban. Apával megnéztük a Quantum csendjét... hát nekem nem nagyon tetszett, nagyon egyszer nézhető film volt. Még jó, hogy dvd és nem a moziban kukkoltuk meg :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Jól viselem amúgy ezt a meleget... egyenlőre.
Jobbulást neked :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Nócikám!
Drukkhegyek mennek drága :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nócikám!Megtriplázom az imáim :!: :!: :!: :!:

Kép
anyci

Pendi
pihenjél! Szegény, még mindig gyötör a migrén?

Anyci
hát vkinek muszáj kezelni a dolgokat! Kemény csaj vagy, a szöveged meg marha jó :lol:

Bridget
grat az 5000. hsz-hoz 8)

Nóci
a lyuk biztos elmúlik, nagoyn sok kisbaba születik így, de probléma nem szokott lenni belőle. Drukk, hogy kövi rtg jó legyen (ez mindig kell, mielőtt levesznek vkit lélegeztetőgépről, anyunak is kellett).
Jól haladtok a kajcsival!
Te meg pihenjél, meg ne forduljon a fejedben, hogy dolgozz!!!
Apának kitartást a kéményhez!
Vendég

Kitty jól beszélsz :D Az élet megkeményitett :wink: Köszi a bókot :oops: :lol:

Kép
anyci

Pendi
Hat ezt en sem ertem miert nem kaptam kedvezmenyt :roll: Na mind1 talan mikor megyek a vervetelre megkerdem milyen biztositast ajanl mert ez igy marha sok...aztan hatha kapcsol :roll: de attol fuggetlen minden klappol 8) Hasmars oh oooo :? azt en is ugy utalom :x jobbulast :roll:

Zsu
A tegnapi ovu tesztem nega azaz nem hinnem,hogy az kilokodik :? szal szerintem hetfon hajnalban volt a kilokodes 8) este meg apat befogtam :wink:
Maya egy magyar lany,o volt a 2.aki irt nekem az elso o a Brigitta vele meg nem taliztam :roll:

Kitty
Hidd el az az 1-2honap ide vgy oda nem szamit 8) szal ha azert becsuszik nem am eltunni hanem jonni a jo hirekkel :!:

Anyci
Dehogy iiiiiis :lol: Csak neztem mint rozi a moziban :lol: ngyon fis finoman de erthetoen leirtad mi a helyzet es tetszett :wink:

Enis
Nagy veszekedes volt vasarnap :roll: hajnal 2ig tevezunk addig semmi es villany leo kerdezi hol a doki...es meg mondom a cimet de nem ugy hogy x.x.sugarut es akkor elkezdett okoskodni,hogy ugy kell mondanom ahogy odatalalnak a taxik stb stb. nekem mar ugy jott ki hogy na most jo alibi legalabb nemkell teljesitenie... :roll: ugyhogy aznap meg atkarolas se volt :? e tegnap megtortent szal vegulis egyutt voltunk 9.cn este,12.cn reggel,es 15.cn este :roll:
Vasarnap lett volna jo de talan igy is meg jo :wink:

http://www.fertilityfriend.com/home/20338d

Maya ari volt de kicsit mar amerikasodott talan...bar igy elso talira lehet mas meg.Mindenesetre penteken megy a beach-re es elhivott magaval 8)

Tobbieknek is pusszancs! 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hát igen, az évek, tapasztalat... Az elmúlt pár hét eseményei után úgy érzem, mintha tényleg felnőttem volna - agyilag is. De azért jobb lett volna, ha nem így történt volna :(
Vendég

Kitty
Tyuuuu tenyleg :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Noci
nagy nagy drukk megy Reginanak :!:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridbet akkor okés,én azért igyekeztem finoman kifejezni magam,nem akartam mocskos szájú lenni :wink:
Annak meg örülök hogy elkezdtél ismerkedni magyarokkal ott kint,így azért majd jobblesz :D Hogyne lenne neked most ez furcsa,neked még idegen az egész,mármint ott élni,majd ebbe is belejössz és Mayával is jobban összeismerkedtek :D

Kitty te kis bölcs öregember :wink:

Kép
anyci

Anyci
Holnap meg Brigittaval talizom 8) en egyszeru eset vgyok...es megbizhato barat szal velem rosszul nem jarnak. :lol:

Na megyek megirom a naplot.12kor keltem anyuval beszeltem egy orat skype-on aztan bneteztem most meg 3ora es meg a naplom is hatra van :shock: :x lekell alljak errol a sok netezesrol mert igy nem haladok egyrol a kettore :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

SZiasztok Lányok!

Bocsi, de délután ugye pihiztem egyet, és apa is csak 6-ig dolgozott. Azátn huncutkodtunk egyet, most meg itt van egy kollégája.
Épp csak beugrottam. Ja, és has-mas elment. :)

Nócika
Mennek a mega drukkok!!!!
Kép Kép Kép
A párom most mondta, hogy minden babának lyuk van a szívén, csak születéskor összeforr. Mivel Regina korán érkezett, így nem forrt össze olyan gyorsan. De azt mondja, hogy össze fog. Ha meg nem, egy rutin műtéttel meg is csinálják.
Remélem ez megnyugtatott.

Kitty
Köszönöm, a migrén talán elmúlt, ma has-mas volt a porondon. Csak hogy ne érezzem jól magam. :)

Zsu
Milyen kis ügyes voltál ma is. De azért óvatosan a menéssel, mert megint nagyon melegek vannak. Ígérd meg, hogy vigyázol magadra, és sok folyadékot iszol.
A Qantum csendjét nem láttam, nem is tudom milyen jellegű film. Sajnálom, hogy nem jött be. De majd másik film be fog jönni. Nézd meg a Nászajánlatot, ha még nem láttad. Az fenomenális film. Sandra Bullock-kal. :)

Anyci
Végeztetek anyukádnál a pakolással? Mit pakoltatok?
És tudom, hogy hamar meg fogsz gyógyulni. Amennyire megismertelek itt, érzem, hogy kemény csajszi vagy! De tudod, ha segítség kell, itt vagyunk!

Bridget
Az jó ötlet, hogy célzol a biztosítással. Biztosan eszébe jut akkor az ígérete.
Milyen jó, hogy máris van kinn barátod! És magyar. :) Azért mindjárt jobban érezheted magad ott. :) De olyan fura, hogy reggel nem vagy itt. :)

Puszi nektek!
Jó éjszakát, és szép álmokat!
Vendég

Anyci,
:lol: te kígyóbűvőlő emancipunci :lol: :lol: :lol:

Pendi,
remélem már jobban vagy,hasmars,hú,de utálatos dolog.:x
Estefelé már engem is elért a fejfájás,most fáj is,nem is :roll:

Nóci,
természetesen a drukkok mennek továbbra is Reginának
:D

Bridget,
hátha így is jó lesz,köszi a részletes besázmolót.Én ha nem lh tesztelek,gőzöm sincs mikor lesz pé-m. :roll: Hőmérőzhetnék,de olyan jó érzés,hogy nem kell...szóval még nem tudom hogy lesz.
Mindenesetre ma szóltam neki,hogy nemsokára készítem a táblázatot :lol: ,erre azt mondja miért,mikor kell kezdeni? :shock: Ha nem féltem volna,hogy megsértődik,szemberöhögöm.
Mindenesetre kíváncsi vagyok hogy sül el az első ilyen programozott együttlét,lehet végigröhögöm :oops: :lol: Vicces,na,olyan,mint egy szűz kisfiú,mikor kell elkezdeni? :lol: erről az oldaláról még nem ismertem őt :roll: :oops: :lol:

Kitty,
sajnálom,hogy így kellett felnőnöd,de nekem első perctől úgy tűnt,hogy érettebb vagy a korodnál :lol: Mármint...érted...már ittam pár korty bort,ami nekem elég is,így nem magyarázkodok,mert már mind nehezebben megy a fogalmazás ezután
:lol: De fenntartom,amit mindig is írtam,hogy ügyes lány vagy te :wink:

enis

Pendi,
most olvasom ,hogy jól vagy...örülök.
Jó éjt

enis

enis
Latol latod...megujul a hazaseleted...meg ha vegig is rohogod az elsot :lol: es ezek szerint a te parod is olyan,mint az enyem...azaz hasonlo :wink: bar lehet ha ertenek mi meg hogy van akkor mindegyik ugy allna hozza :roll: en ezert mondom mindig mindent megkell beszelni mert ok nem mindig tudjak mi a helyzet :?

Pendi
Orulok,hogy jobban vgy :D hat igen uj pajtim van egyenlore meg nem tom mi lesz belole de semmi rossz nem lehet szerintem :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

lehet megint pe-m lesz :roll:

Kép

Kép

Szerintetek? :roll: Lehet az a masik 15*18as tuszi taltosodott meg? :roll: de mondjuk jobb oldalt nem vgyok teljesen nyitott talan hagyni kene :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Pendi Aposodnak

Kép

Es igyon sok vizet az jo a vesekore 8) Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Lánykák!! :)

Régen voltam, látom pörögnek az események!!!

Nócikám! :) nyugodj meg, talán ezek a problémák már csak "apróságok", és hamar rendbejön tényleg a kicsi Regi :) Nagyon erős a kisbabák szervezete!!!!
Az én imáim is mennek ám!!!!!!!!! :wink:

Bridg, látom nálad is pörögnek az események, ez nagyon szupi,hogy magyar dokit találtál!!Micsoda véletlen!!!! :D
Érdekesek az lh tesztjeid. Kivánom a másik teszted legyen ilyen erős pár hónapon belül :wink: :D

Kitty! :) Látom, nálad is beindult a babaproject.A vonalzód miatt :wink: Most akkor tényleg így van?

Zsu :) Drukk a mai szivuhu-hoz!!Fiúnév van már?Bocs, ha esetleg figyelmetlen voltam

:oops:

Tündérke :) Visszatértél!!!Szióóóó! :)

Enis :) Nahát, te is beindultál, látom!!!!!! :wink:

Anyci :) Te is ima, én is ima, itt már rossz nem lehet!A több ima egy valakiért nagyon nagyon tud segíteni! :wink:

Pendi,drága, szió! :) Örülök, hogy jobban vagy már, olvastam a betegséget :?
Most ezt ba Merckformint miért kell szedni, és meddig?Bocs, ha hülye vagyok :oops:

Csucsu, megint eltűntél?
Vendég

Ja, velünk semmi különös, futok a gyerekem után, meg sem áll egész nap :lol: Most anyuméknál vagyunk.

Egy pár kép, így közlekedün, állunk, mászunk és a nagymamával bambulunk :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Pendi!
A Quantum csendje a legújabb Bond film.
Örülök, hogy jobban vagy és apával is tudtatok egyet rosszalkodni
A Nászajánlatot már én is kinéztem magamnak. A hétre a Jégkorszak 3 van betervezve barátokkal.

Bridg!
Lehet, hogy a másik petike most fog megérni és azt jelzi a teszt.

Fürtöske!
Mist éppen a Bence tetszik jobban apácskának. Szerintem csak októberre fog eldőlni a drága neve.
Hihetetlen gyönyörű szemei vannak a gyerköcnek:-))))

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Pendi
te szegény, remélem, már jobban vagy! Téged mindig megtalálnak az ilyen nyavalyák :( jobbulást!

Kép

Enis
ne írj ilyeneket mert a végén még elbőgöm magam :oops: Köszi :wink: Amúgy tényleg komolyabb vagyok az életkoromnál, ezért nem tudok sok korombeli dumcsizni, mert ők még olyan gyerekesek :oops:

Bridget
szerintem használjátok ki a lehetőséget? Mi veszteni valótok van? Max becsúszik a bébi, az meg nem baj :wink:

Fürtöske
jó, hogy jöttél :) Most hagytam abba a bogyót, és a vonalzó egyenlőre csak azért van, hogy tudjam, hányadán is állok. De ha kiürül a gyógyszer, akkor akár már jöhet is (persze ha rendbejön a ciklusom).
Jó lehet nektek a mamánál! Tündérbogarad nagyon cukorfalat :D

Mi délután megyünk anyuhoz. Már segítségggel fel bír kelni az ágyból :) Csak vérszegény, tegnap három tasak vért kapott (amit nagy nehezen tudtak összeszedni), szal csajok, ha van lehetőségetek rá, adjatok vért. Én majd megkérdem, hogy ott adhatok-e név szerint, és akkor az csak anyué lehet.
Vendég

Sziasztok!

Na ma megint ugy ébredtem, hogy ablakot pucolok és be se kapcsolom a gépet!!! Kasa mi??? Most nagyon rá vgyok kattanva a fejésre, mert már minden csepp számit, bár eddig is számitott, de most még jobban! Ma kitaláltam, hogy viszek be kis badykat, mert már nincs rajta annyi koceráj és hátha fel lehet rá adni azt! Bár nem hiszem, de én szeretném, ha már nem csak egy pelusban lenne!!! Tegnap este ota közel 200g-ot fejtem! Talán remélem ez már jó!!! Bár ha lehetne szopi akkor talán jobban menne! Most hiába érzem az igyekezetet magamon, de nem megy több!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Mindenkinek köszönjük mind3unk nevévében aq sok drukkot!!!!

Pendikém! Őszinte legyek???? Nem nyugodtam meg! Bár köszönöm, hogy apácska így elmondta és tudom így már, hogy mire számitsak és az jó, hogy ez ma már csak rutin mütétnek számitana, de én marhára félek ettől az egésztől!!!! Totál be vagyok tojva!!!!!!!!!!
Örülök, hogy a hasmasnak vége! Mit ettél?? Vagy ideges vagy????

Brid! Nagyon szépek ám a tesztjeid!! Kapjátok el már végre jól apácskával egymást!!
És ez a budhás kép nagyon találó! Köszönjük!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nóci
szerintem a 200 tök jó! És ha jól megy a kajcsi Reginek, úgyis mellre teheted, és még több lesz! Szerintem ruhát még nem adhatsz rá, mert ha gond van, mire levetkőztetik... Anyu is kórházi hálóingben van, ami inkább kényszerzubbonyra emlékeztet, és hátul gombolós...
Vendég

Sziasztok!

Pendi,örülök hogy elmúlt a nyavajád :D A beépített szekrényt rámoltuk ki és azért kellettem,hogy megnézzem nekem mi kell mi nem,meg hát a zsákokat lecipelni kellett a kukába.Megint széttüsszögtem a fejem :? Por allergiám van :?
Már a javulás útjára léptem,és tudom ha van valami gondom hozzátok tudok fordulni,ez jól esik :D

Enis,igen az vagyok :lol: :lol: Tetszett amit írtál a férjedről ezzel a tervezett együttléttel kapcsolatban :lol: Aztán nem ám röhögsz végig :D Akkor most úgy izgul mint aki az első kekszelésre készül,nem? :lol:

Bridget,veled csak jól jár Maya,mert te egy kompakt kis csaj vagy :lol:
Érdekesek a csíkjaid,akkor most elindult még egy tojgli?

Kitty,majdnem egyforma az életútunk volt.Én is 7 éves voltam amikor apu meghalt és anyunak egyedül kellett felnevelni hármunkat,nem volt semmi segítsége és ő nem talált magának másik férfit,meg nem is akart.Inkább csak velünk foglalkozott,és hát apu volt neki az igazi.Így nekem se volt valami be happy életem,pedig anyu mindent megtett értünk csak más emberek voltak szemetek velünk.Engem is hamar felnőtté tett ez az egész és megértem a gondolkodásod.
Jó hírek anyudról,csak a vérszegénység nem :( Ha azonos a véretek te is adhatsz,amúgy milyen tipusú a vére?

Fürti,nagyon szép kis gyerkőcöd van,hatalmas kék szemei vannak,asszem majd a csajokat megbolondítja majd vele :D
Akkor imádkozzunk továbbra is mind a ketten mert így nagyobb ereje lesz :D

Zsu aztán gyere a hírekkel :D

Kép
anyci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?