Doki
Hat 11re ottvoltam...na jo 11:05 mert nem olyan egyszeru megtalalni
Aztan kitoltottem valami papir valamit....nev,cim,eletkor,suly,magassag stb...es behivtak
A doktor ur bemutatkozott es mar ment is a beszelgetes magyarul
Elmondtam az en kis tortenetem
es a doktor ur annyira babagyartason van mikor mutattam neki az LH tesztjeimet aszongya:Huuu ha kicsit elobb jottem volna akar egy inszeminaciot is osszehozhattunk volna
Es csalodott volt mert hogy lekestuk
eeeeedi aztan aszonta megnez uhuval en meg kerdeztem kb mikor vegzunk mert majd a parom jon fizetni es megszeretnem irni neki hanyra jojjon
azt mondja hat adjon nekunk ugy masfel orat
neeem semmi na mondom ez se csak ugy kirug majd az irodabol
Uzentem paromnak jojjon fel 1re mimeg atmentunk az uhus terembe.Kicsi szoba van bent wc
mert uhu elott mondjak neked,hogy engedd ki a dogokat
milyen okos ma nem
na azt nem lehet mondani erre a dokira,hogy nem alapos
feltette a kacsat bevilagitott,benezett
ugye szoltam neki a cisztamrol,miomaimrol,mehszajsebemrol.Azt mondta a mehszajseb nem erdekes legalabbis bekukucs utan gondolom latta nem veszes
Aztan jott a kezi vizsgalat...kitapogatta a miomam minden egyebet
aztan jott az uhu...ott is mindent atvizsgalt.Nyalkahartyam 10mm
Azt mondta ngyon szep
bal petefeszekben semmi
most vgy onnan kiovulalodott a peti vgy nem tom a jobb oldalom meg a cisztam megy ossze...
valami folyadekszeru valamit latott(lehet kidurrant a cisztam
es meg latott egy 22*25talan ez lehetett az en cisztam
es mellette egy 15*18-as tuszot
szal most lehet 2petim erett?Az egyik mar tuti nincs bent es ha minden igaz bal oldalt volt bar a doki szerint jobb oldalt van pe-m a meg epp lathato peti.De akkor az LH miert halvanyodik
szabad szemmel lathatoan
szal en arra tippelek volt egy pe-m a bal oldalon es a jobban meg ottvan az a kisebb ami nem is tudom kilokodhet-e meg vgy majd ugy elsorvad es annak annyi
(valaki valami tipp
) Mindenesetre tiszta nagy dilemaban volt,hogy azt a petit ha leszivnank
es apacskatol vennenk egy kis anyagot....hat mondom en jobban szeretnem ha stimus honapra mennenk ra es tob petire
azt mondja o is azt javasolja egyebkent...aztan meg az inszeminacion gondolkodott de aszongya na majd a kovi honapban.Meg mondtam,hogy meg parom sincs felkeszulve ra nemtudom mit szolna hogy en mar a lombikon torom a fejem mikor meg se lakas se semmi
azt mondja teljesen megerti.Mioma azt mondta nem gond!Mehszajseb ugye mar mondtam nem gond!Mehnyalkahartya gyonyoruuu!Az fsh es az E2-re kivancsi meg
es megkert,hogy ne igyak semmifele gyogynovenyt mert azok mind befolyasolhatjak a hormonokat
Ugyhogy var vissza 3.cn-en egy vervetelre!A magas FHS-emre azt mondta a clostit semmikepp nem szokta ajanlani mert nem hat a magas FSH-eseknel
es hat cisztat okoz
o mindenkepp a 3.napi verveteltol fuggoen ha magas akkor fogigatloval lenyomna egy kicsit es akkor azutani ciklus szerintem mehetne
Short protokoll mindenkeppen es ngyon jofej volt nagyon pozitiv azt mondta gyereket tudnak csinalni meg a 80eves neniknek is de nalam a megfelelo peti a lenyeg
Ugyhogy semmi negativum nem volt benne haaat majd lassuk meg mit mond a vv utan
Mikor a ciklusomrol beszelgettunk mondom neki hogy 25naposak...azt mondja de lehetoleg ez a ciklus 9honapos lesz
A gyermeke japanban tanul japanul
3eve es most a kissebbik is elkezdte o 14eves
micsoda fura egybeesesek
Utana mennie kellett mert meloja volt leszivas vgy beulti nem tom
Mindenesetre nem kerdeztem mennyi mert kint kell fizetni kint meg a neni 650$ montott
azaz nem volt diszkont
most vgy nem adott mert alapbol japanbol vgyok
vgy csak elfelejtettek nem tom
Parom jott felvenni,na meg fizetni
aztan mentunk egyutt ebedeltunk vegre eloszor a 2es fel ev alatt
melobol ebedidoben mi sosem ebedeltunk meg
aztan meg taliztam Mayaval a Magyar lannyal