Sziasztok!
Kandika!
Azthiszem értem miért nem mondtad el, azért amiért én sem annakidején!
De hidd el ez inkább bíztató jel!!!! A következő már sikerülni fog!!!!!
Gergő becézése???? Ezt a gyereket még senki nem hívta se Gergelynek, se Gergőnek! Én Kisegeremnek, Hörcsögpofinak ill. Csirkefogónak szoktam nevezni, apja mostanában Szarosmókusnak (mióta a minap hajnalban nem volt elég gyors a peluscsere során!!!!
), anyu Csibenyaknak!
Beebeey!
Nem akarsz egy Norcolut kúrát???? Nem igazán használ a szervezetednek az ilyen hosszú ösztrogénhatás !!!!! Meg talán a metformin is jobban tudna hatni egy új ciklusban!!!!
Kavits!
Mondd meg a párodnak, h. az eredmény titkos és csak ti ketten, meg mi itt kb. 30-an
fogjuk tudni! Ha szuper eredménye lesz, akkor meg azt fogja sajnálni, h. nem tetoválhatja a homlokára!!!!
Egyébként ne majrézzon, nem fogja megtámadni semmiféle szélesre rúzsozott szájú nővérke!!!!
Absztinenciát betartani, mert különben tévesen lesz rossz eredmény!!!!!
Clostyt én sem bírnám megállni!!! De orvosi szemmel nézve: Ejnye-bejnye!!!!!
Uh-ra mindenképp menj el és figyelj a hiperstimu jeleire!!!!!!!!
Okriszta!
Ha egy héten belül nem küldöm, akkor szólj rám, mert elfelejtettem!!!!
Párodon jót röhögtem!!! Késleltetett motiváció!!!!! De méltányolandó, h. a szándék megvolt benne!!!!
Gratula a latinvizsgádhoz!!! Hú, de utáltam!!!!!
Gabi!
Az orra alá dugtad a cikket??? Ha az sem használ, keresd meg vele a kórház gyerekorvosát, ő tutira fog reagálni!!!!!!
Rejo!
Nagyon tuti a szülésed!!!!! Ha normál úton szültem volna én is ilyet szerettem volna!!!! Jó, h. vannak ilyen képzett szülésznők!!!!! Meg, h. a dokik hagyják őket tevékenykedni és nem tolják magukat előtérbe a zseton reményében!!!!!!
Szóval sima útja volt a kiscsajnak!!!!! Csak így tovább!!!!!
Komfortszopi nálunk is ment volna, de leszoktattam róla, mert egyrészt nagyon érzékeny a mellbimbóm (nem, nincs berepedve!!!
), másrészt mert hajlamos bealudni rajta és olyankor elfelejt nyelni, nekem meg ömlik a tejem, úgyhogy arra ébred, h. bukja vissza a tejet!!!!!!
Eleinte nálunk is egy-másfél órás szopizások voltak, de mostmár az első 15 percben betermeli a teljes mennyiség 90%-át, aztán vagy lefejtem a ciciről ha bealudt, v. magától lecuppan róla!!!
Gergőnek nő a haja, nem hullik!!!
Ne feledd, h. a házimunka nem szalad el (apát mindenképpen megvárja!
)!!!!!
Norka!
Én is azt tanultam, h. a babáknak csak 25 cm-re van éles látásuk ( Pogi majd megkérdezi Danit, ha visszajön!), de ez a kölyök igenis NÉZ és LÁT!!!! Nézi a növényeket, az akváriumot, a lámpát, az árnyékokat a pelenkázón, és igenis néz minket, figyel az apjára, ahogy az magyaráz neki, néz rám szopi közben, és a hisztiroham végén is kiles megnézni, h. ott vagyok-e, érdemes-e folytatni!!!!!!!
Bogival kapcsolatban: A fentebb már írt úszószemüveg-gumis megoldás????
De hidd el meg fogja találni az öklét is!!!! Előbb-utóbb (addig viszont lehet, h. füldugóra lesz szükségetek!
)!
Mir!
Alapvető eldöntened, h. mit szeretnél: totál természetes szülést (no EDA, no gátmetszés, no beöntés-borotválás, olajos gátmasszázs, dúla v. választott szülésznő segítsége stb.), v. jobban szeretnél fájdalomcsillapítást (célszerü megtudni, h. van-e 24 órás anesztes ellátás v. a dokid tud-e EDA-t szúrni?)!
Mindenképpen készülj fel arra is, h. esetleg császár lesz és kérdezz rá, h. annak mi a menete, jobb, ha tudod, h. vészhelyzet esetén mi a forgatókönyv!!!!!!!
Kérdezz rá a vajúdás körülményeire (kád, labda, bordásfal, ha ilyesmit szeretnél!), nézd meg a szülőszobát, minden UH-on kapj el más kismamákat és érdeklődj náluk is (sokuk már szült az adott intézményben!!!!!!) a tapasztalataikról!!!!!
Kérdezd meg, h. mit kell bevinned a szüléskor és mi az, amit elég, ha másnap hoz be a párod!
Szólj rám, h. küldjem el neked a kórházi listámat!!!!
Backa!
Nem, sajnos még viszketek, de már csak a lábam szárán meg a combomon, mellem javul!
Adj időt a metforminnak és még ne nyúlj bele Clostyval kérlek!!!!!!! Pláne ne saját szakálladra!!!!!
Ginuska!
Miért vagy elkeseredve??? Hiszen jó úton haladsz!!! Premens rásegítés????
Verona!
Mikorra is vagy kiírva????? Nem arról volt szó, h. hétfőn kórház????
Barátodildi!
Nagyon-nagy gratula!!!!!
Zsizsik!
Bromo mellé szedj Premenst is!!!!!!! És ne add fel!!!! Adj időt a gyógyszereknek, hiszen még csak pár hónapja szeded!!!!!!!!
Mniki!
Ez ígéretesen néz ki!!!!!
Szedit!
Ha a dokidnak jó az FSH/LH arányod meg a 21,7-es inzulinod, akkor itt az ideje, h. dokit válts!!!!
Olvasgasd a
www.pcos.hu –t és nyugodtan kérdezz!!!!!
Dimettel szépen kitöltöttetek egy oldalt!!!!!
Itt nyugodtan írd le hosszan és összeszedetten a problémádat, úgy mindenkinek könnyebb lesz, mint mondatokban diskurálni!!!!
Csakegy!
Végre otthagytad azt a bal..szt!!!!!
Én azért nézetnék terheléses cukrot mielőbb!!!!
Csak AFP-t néztek v. quarter tesztet????
Vérképedet ismételtesd meg 2 hét múlva (körzeti is kiírhatja!), de mindenképpen szedd a vasat (a vérszegénység magzati oxigénhiányt okozhat!
)!!!
Endodokidnál kérdezz rá a D vitaminra, mert az zsírban oldódó vitamin és így felhalmozódhat, meg nem tudom, h. a babának nem árt-e???? Lehet, h. megfeledkezett róla, h. szeded???
Bonya!
Köszi, h. megkérdezted, akkor mostmár tuti, h. az MRI miatt nem kell abbahagyni a metformint!!!!!!!
Én speciel a kulccsomómat a zsebemben felejtettem, de még időben kimentették!
Mamint!
Üdv közöttünk!
Sajnos nyomtatott eredményeknél nem szokott a gép tizedesvesszőt téveszteni!!!!
Így viszont valószínű az IR!!! De nem tudom miért vagy kétségbeesve???
Hiszen az UH és a hormonok csak TÜNETEK, az IR viszont maga az OK, amit lehet kezelni!!!!! Vagy jobb szeretnéd, ha évekig kezelgetnék a tüneteidet eredménytelenül, miközben az ok felderítetlenül marad????
Neked is ajánlom a
www.pcos.hu –t!
Na megyek, mert ébred a ded!