Új privát üzeneted érkezett!

annus én majd csak holnap tudlak megnézni .....de megkuksizlak ám...... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Annus megnéztem a képeket, nagyon aranyosak és örülök hogy jól éreztétek magatokat. Most már azért egész szépen gömbölyödsz :lol:

KépKép
csige-bige

annus nagyon helyesek vagytok!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát lányok én most teljesen kikapcsoltam, nem agyalok. Ennek köszönhetően tegnap este elfeleljtettem bevenni az utolsó szem clostimat. Ma reggel pótoltam, nem hiszem hogy olyan nagy jelentősége lenne.

KépKép
csige-bige

Csige: Ki tudja lehet igy lesz szerencséd:)

Kép
csucsu05

Hát nem lehet tudni, bár most egyáltalán nem érdekel, ebben a hónapban kicsit pihentetjük a dolgot. Nem csak azért leszünk együtt, hogy baba legyen a vége. Az utolsó hónapban már teljesen kiégtünk. Másfelől pedig már úgy készülök, hogy február elején vissza kell mennem a dokihoz és megbeszéljük a továbbiakat.

KépKép
csige-bige

Csige: Jobb is igy ha nem görcsöltök rakta. Én is február elejn megyek vissza dokihoz.Most én is igy vagyok vele., Nem érdekel lesz ami lesz.

Kép
csucsu05

sziasztok........
sikerűlni fog a baba.....drukk!!!!!!!!!!
nekem már csak 1 nap az uh-ig...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Várunk holnap a hírekkel Nitácska :D

KépKép
csige-bige

kezdek nagyon izgulni...... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nyugi, biztos minden rendben lesz.

KépKép
csige-bige

:lol:
többiek merre lehetnek? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok

Nitácska ne parázz minden rendben lesz. Hogy vagy egyébként? Hányinger?

Csige így van igazad van, majd most fog sikerülni mikor ennyire nem foglalkozol vele. És csucsunak is.

Nálunk minden ok, mindenki gyógyult, reggel mentek iskolába oviba.

Hétvégén mi a névválasztással voltunk elfoglalva. Persze ami anyuéknak tetszik az nekünk nem, ami nekünk tetszik az nekik nem, de úgy is az lesz ami nekünk jó.

Párom most a Boglárka Esztert mondta. Nekem a Boglárka hidegnek tűnik a Liegl mellé.
Nekem a Nóra Eszter vagy az Eszter Nóra jobban bejön.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

köszi megvagyok...hányger még nemigazán van ha van is alig érzem....de a melleim azok már nagyon kellemetlenűl fájnak......
az eszter nora jobban csneg a vezetéknév mellé..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én is az Eszter Nórára szavazok, szerintem az nagyon szép.

KépKép
csige-bige

sajna elkezdtem barnázni....halványan de akkor is..... :cry: :cry: :cry:
a dokim azt mondta szedjem az utrot..szedem is....holnap igy nem kell mennem uh-ra hogy ne rázzam magam az utazás során....várunk pár napot éés ha nincs semmi akkor meyek uh-ra....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska a másik topicban már írtam neked, de itt is nagyon-nagyon drukkolok. Nyugi, minden rendben lesz.

KépKép
csige-bige

Nitácska!

én is szorítok nagyon!!!Kitartás!!!

Én ma voltam a védőnőnél,minden oké,hallgattunk szívhangot is!Eddig 1 kiló 30 dkg hízásom van...és mondta h szép a hasam,nem fog már repedni :shock: Na erre kíváncsi leszek!

Holnap cukroterhelés közben meg uh!

annus11

Nita:Pihenj,pihenj amennyit csak tudsz!

Annus:Kenjed mindennap vastagon krémel a hasadat meg a kényes területeket.Nekem nem lett egy csíkom sem a hasamon,pedig hajlamos vagyok rá!

Kép

Kép
syl100

Syl: légyszi írd meg nekem, hogy hogyan érezted a cisztákat. Bár szerintem ez nem az, csupán a gyógyszer hatása, mivel mind a kétoldalt fáj és nem is igazán fájdalom, csak úgy érzem.
Annus: hihetetlen hogy már 26 hetes vagy. Most jöttél még csak a kétcsíkos teszttel és már lassan szülsz. Olyan gyorsan szalad az idő. Ilyenkor mindig elhűlök egy kicsit :lol:

KépKép
csige-bige

Csige:Hát nem is tudom! :roll: Mintha feszítene a tüsző.Meg éreztem a petefészkemet.Jobban nem nagyon tudom ezt leírni neked,sajna!
A mensesed,ha elmúlik rögtön utána szoktad érezni?mert én éreztem ezért is tudtam tutira,hogy cisztám van,mivel még akkora tüszőm nem lehetett.

Kép

Kép
syl100

Nitácska ne keseredj el, és főleg ne add fel. Attól hogy barnázol, még nem bizti hogy gond van. Nagyon sokak barnáznak és nem gond nem lesz.
Mennyi utrót dugdosol?

Pihenj amennyit csak tudsz, és minden rendben lesz. Nyugi. Különben is most lenne kb menszid elvileg.

Kép

gabi1

Hát én már a menzesz második napján éreztem, ezért is furcsáltam. Most viszont hogy vége a menzimnek már elmult, tegnap is már csak egy nagyon kicsit éreztem. És nem állandóan, csak időközönként. Azért reménykedem benne, hogy nem az, mert akkor hirtelen mind a kettőben kialakult volna?! Azért azt nem hiszem.

KépKép
csige-bige

Ma például már egyáltalán nem fájt. Szóval szerintem csak túlparáztam. Remélem. Nem akarom a dokit ilyennel zaklatni. Igazából három hét mulva úgyis megyek hozzá és akkor majd megnéz.

KépKép
csige-bige

gabi ezt nem dugdosom hanem szájon át szedem.....ez a fajta utro van itthon......amugy azt mondta a doki hogy 3x1-et szedjek.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska ja, már értem. Nekem a hüvelykúp volt, és abból 2x2 -t kellett. De lehet emelni is az adagot. Mondjuk az én dokim alapból olyan hogy ha ilyen barnázgatás, vagy esetleg vérzés van, akkor azt mondja hogy inkább bemenni megnézni hogy honnan jön mint otthon bizonytalanságban lenni.

Kép

gabi1

hát az én dokim azt mondta szedjem az utrot de szerinte nem fog segíteni..... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitácska de miért mond egy doki ilyet? Mikor pl ahova én írok 2009 júliusi topik ott legalább 4-en barnáztak, és olyan is aki vérzett, és egyik sem vetélt el, attól hogy valaki barnázik attól még nem feltétlenül kell vetéléssel végződnie. Én ezt nem értem, miért kell még feleslegesen paráztatni is a kismamát? Nem elég hogy amúgy is ideges a barnázás miatt?

Kép

gabi1

én se értettem.....utána ugy elkezdtem zokogni......de a szülésznőm bizik a babában és bennem.ezért holnap azt mondta ne menjek uh-ra ne rázkodjak az utazás során......sajna nincs autonk...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

én se értettem.....utána ugy elkezdtem zokogni......de a szülésznőm bizik a babában és bennem.ezért holnap azt mondta ne menjek uh-ra ne rázkodjak az utazás során......sajna nincs autonk...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitácska akkor feküdjél, amennyit csak tudsz és bízz a babádban, nem lesz semmi gond. Fontos hogy pozitívan gondolkozz.

Kép

gabi1

ok......sikerűlni fog!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitácska naná hogy sikerülni fog:)

Kép

gabi1

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Nem kell megijedni az a lényeg. Ha barnázol az nembaj. csak ne bér legyen azt mondják.
Már bocsi de a dokid egy lelketlen barom. Hogy mondhat ilyet!!!
Most pihenni kell és nem is szabad rosszra gondolni. Mert a baba egészséges.

Kép
csucsu05

köszi csucsu...ari vagy........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

holnap mégis megyek uh-ra .....szurkoljatok!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

drukkolunk, hova dokidhoz? vagy sztk-ba?

Kép

gabi1

a korházba a szülésznőmhöz.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

na jól van, akkor jó kezekben leszel. Mikor mész? utána gyere a hírekkel

Kép

gabi1

fél 9 és 9 között kel mennem.....a 7:30-as busszal megyek hogy oda is érjek....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

NITA: na legalább megnyugszol. Én is elmennék az biztos. De utána pihenni kell szigorúan.
Várunk az uh után.

Kép
csucsu05

pihenek.ma is apro dolgokat csináltam közbe pihentem...és jobban is érzem magam....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

NIta: Az a fontos , hogy jobban vagy és nem volt több barnázás. Én azért ezen a dokin fel vagyok háborodva. Biztos, hogy nála akarsz maradni?? Miért mond ilyet egy doki??

Kép
csucsu05

én csak a szűlésznő matt maradok ott.....dokit lehet keresek másikat......holnap megkérdezem a szülésznőmet nem e tud olyat aki kedves és nem rémisztget...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát elég fúra modora van ha kismamáknak ilyet mond. Mert a doki ha pozítív akkor az a kismamákra is kihat.

Kép
csucsu05

pontosan........hogy hogy még fent vagy? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mert ma délután nagyon rosszul voltam és lefeküdtem aludni. Igy most nem vagyok álmos.

Kép
csucsu05

jah értem...remélem már jobban vagy?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X