Új privát üzeneted érkezett!

Melinda: jó befektető vagy, ami a kucukat illeti :lol: Hm, fini kis malac sült szilveszterre, vagy február végén a jó kis hurka, kolbi...nyami... 8) :lol:
Hát, még 3 napig ne szüljek már basszus, aztán jöhet...akkor leállok a magnéziumról, de ha a doki mondta... most is feszülget...de nem renszeres...és nem fáj...de ez a rohadt háyninger, csak nálunk most vírus van a kórházban, így a babák a szülészetről, szinte kiv. nélkül a gyerek kórházba kerülnek...ettől meg félek.

Kép
nyuszifül16

egyenlőre annyit mondott a doki hogy pihenjek és ha ugy érzem hogy készen vagyok akkor menjek és csinálnak különbőző vizsgálatokat.

melinda

malackák aranyosak lehetnek,legalább van gyerekjáték :)

KépKép
bettike83

Nyuszi...
Barni eddig alig nyügizett.........de ez még csak az eleje......még bári lehet.....
Máténak magyarázuuk de mintha megse hallaná....hisztizik vag kiabál......

a hasmenés hánynger a szülés közeledtét jelzi!!!!!!:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita

majd beleszokik ám Máté,azért nehéz időszak ez neki is.
anyosod jól viselkedik?

KépKép
bettike83

Melisch :!: :!: igen-igen lehet izgulni és szorítani :wink:

Bettike :!: :!: semmi külit csak Tominak egy papucsot :wink:
Vendég

Nita: figy, Te azokat a mensi szerű fájdalmakat mennyivel a szülés előtt kezdted megnézni, olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni, legutóbb ez akkor volt, mikor kimaradt a mensi...fura érzés így újra...este éjféltől 4-ig tartott, de ez folyamatos, nem sima fájás...
Holnap megyek Nst-re remélem, hogy ma mindent el tudok rendezni...csak annyira fáj...a hasam alja, tényleg olyan, mintha holnap már mensiznék...

Kép
nyuszifül16

mia

az is valami :)

mizujs,ki,mit főzőtt ma?

én sajttal töltött rántott husit,rizsával.

KépKép
bettike83

Betti!
Nekünk van tegnapról paprikás krumpli fini házi kolbásszal,ma zöldbabfőzeléket főztem főtt tojással és oviból hoztam tarhonya levest,sóskafőzeléket. :D

Tegnap este óta savam van és csak akkor nincs ha eszek. :twisted:

Mindenkinek puszi,Nyuszinak drukkk :D ,megyek szunyálni. 8)

Kép
Kép
lldicsi

Nyuszi, nekem is sokat van hányingerem, de én még csak 34 hetes vagyok. Ne már!!! + nekem olyan érzésem van sokszor, hogy majdnem bekakálok, aztán többségében kiderül, nem is kell.
A mensi szerű fájások is megvannak, csak így össze-vissza. Egyszer-egyszer belefájdul, aztán semmi. Naponta egyszer biztos van.

Nita, kitartást!!! Én is félek nagyon, mit szól majd Beni.
Én is számítok ilyen hisztire mint nálatok, Melinda.
Már most néha, ha nem tetszik neki vmi, leül a földre és nem jön tovább.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Mia akor megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nyuszi remélem Nokedli még nem akar kibujni :wink:

Mucus megint lebuktál :lol: :lol: :lol: savad eddig is volt vagy csak inkább most?

Kép
Kép
melisch

nyuszi azokat a fájásokat szülés előtt 1 nappal éreztem......attól tágultam ki 2 ujjnyira....... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZIASZTOK!

Mia: Mikorra nem várod a menzit? Szorítok hogy ne jöjjön!

Bettike83: Nagyon sajnálom. De új remények mindig vannak, úgyhogy hajrá!!!

Nyuszi: szorítok, hogy könnyen menjen a szülés, jaj már olyan izgalmas a helyzet!

Én dugdosom a golyókat. :) Épp most gondoltam bele, hogy szurkálom magam hasba, aztán dugdos a doki, aztán én dugdosok, aztán apus :lol: szóval ez már nevetséges. Mindenhová dugnék valamit, ha ezen múlik, csak lenne eredmény. De még van 12 napom hátra.

Melinda: Hogy van Melcsike? Küldjél képet róla!

Nita: Szedd össze magad, és küldj te is képet Barnikáról és Mátéról is. Szegénynek milyen nagy változás ez az életében, hogy odacsöppent egy kisbaba. De majd belejön. :)

Nálunk is maradék kaja van, rakott kelkáposzta. Nagyon szeretem.

Kép
babicsek

babicsek

mindent a babásodásért :lol:

KépKép
bettike83

Lányok: köszi az infót, holnap mek Nst-re a doki,akkor úgy is megvizsgál...már a pakk össze van készítve, szoba meg még védőnő nem volt meg.
Na, nevek: maradok lehet a Benjáminnál de a Balázs is szóba jött... amíg tudok, majd azért jövök!

Kép
nyuszifül16

Babicsek :!: köszke, hát csüt-péntek körül..... :wink:
Vendég

babicsek tudom hogy nehéz neki.....de a hisztik azok amik zavaróak.......ezek mondjuk Barni előtt is megvoltak neki..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita
ha alapban ilyen természet akkor nem tudsz mit csinálni,csak kinővi,megkomolyodik :)

anyosod jól viselkedik?

KépKép
bettike83

morog lent de nem hallom egyenlőre miket.....de jobb is.....bár ami késik nem múlik..... :o

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita

de végülis mi baja lehet?unatkozik?bár azt most kétlem,Barnika biztos foglalkoztat mindenkit :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!!!!!!
Megint látom nem sok mozgás volt erre.
Én voltam ma dokinál megvan a rákszűrés is P2 8) Megkérdezte aztán mikor volt az utolsó menszeszem, mondom 12 napja :lol: ja, na jó akkor lássuk mi van odabent. Jobb oldalon megfelelő petécskét érlelek ami holnap holnapután kilökődik, szerinte minden rendben és esélyt kell adni ennek is :lol: Ja férjem jó ha holnap hazajön és akkor nem lesz menekvés :P

Jól megijedtem. A doki ideadta a kenetet, hogy vigyem le a laborba és azt mondta nem kell visszamenjek. Erre az eredményt mikor a kezembe adják azt mondják menjek vissza a dokihoz, mert lehet felír valamit :roll: :shock: Jól megijedtem, kivártam mi kijön a csajszi és bementem. Néz mit akarok, mondom visszaküldtek talán baj van, nézi kacag azt mondja nincs itt semmi minden ok, menjek nyugodtan. Mondom de receptért küldtek vissza aztán mondta, hogy lehet csak akarták, hogy ő is lássa az eredményem. Nagyon féltem az eredménnyel a kezembe de nincs itt bibi.
Nagyon pozitiv volt a doki és annyira biztatott, bár nem sokat tárgyaltunk a mi problémánkról. Annak ellenére, hogy nem ismer hiszen 6-7 hónapban 1-szer megyek hozzá nagyon kedves volt.

Kép
Kép
melisch

Hajrá Melisch!!!!! Mennek a drukkok ++++++++++++++++++++

Nyuszi! A mai NST-ről írjál légyszi!!!!!! (Persze, ha még hazamész :wink: )

Nita kitartás!!!!

Kép
kicsi80

Melisch

támadd le apát,meg kell adni a lehetőséget..hátha most van az a hónap mikor sikerül+ :)

KépKép
bettike83

Melisch: nagyon drukkolok! Mindent bele holnap... :lol:

Kicsi: oksi, de csak du-ra mek, de most se fájás, se semmi, tök mintha elvágták volna... :shock: :D

Kép
nyuszifül16

nyuszi

veled mizujs?hogy vagy?

KépKép
bettike83

nyuszi ez a vihar előtti csend.....nekem is volt..... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

köszi a drukkokat :D rám fér. Na de férjem ma jön haza nem várok én holnapig ha neki hancúrozhatnéka lesz akkor nem taszítom el már ma sem, legfeljebb valahogy holnap nem és megint holnapután, hogy ne vaktában lőjünk mint sokszor. Gondoltam ma mégiscsak pipilek egy lH tesztet az ha + akkor csak a következő 24-48 órába lesz pé-m, de ha nagyon erős akkor még hamarabb kb. holnap hajnalban és az este kései keksz talán már jobb mint ha várok holnap estig. Szerintetek.

bocsi, most okoskodom de az inszemet is Baabicseknek még ovuláció előtt csinálták és aztán megint kekszet írtak elő.

Babicsek, hogy is kellett nálatok inszem és utána mikor kellett még gyúrni? :oops: lusta vagyok visszaolvasni és lehet pontosabban leírod most ha kérdem. mint amit írtál :wink:

Előre is köszi.

Nita mizus ma? Máté hisztizik még?
Nyuszifül nálad mizus?
Kicsi nagyon jó az új vonalzód :wink: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.09.24 13:32-kor.

Kép
Kép
melisch

nita

képet nem kapunk? :)

KépKép
bettike83

Melisch, adjatok bele mindent akkor, egy eséllyel több! :lol:
Kicsi, jó a vonalzód! :wink:
Nyuszi én is kíváncsi vagyok, mi volt!

Kérdés a kismamákhoz és aki már túl van rajta: A ti aranyeretek hogy van??? :oops: :oops: :oops:
Én eddig éreztem, hogy kicsit kidudorodik, de semmi probléma vele.
Ma alig tudok ülni a hátsómon, úgy fáj! Valaki tudja, mit kezdjek vele?
Mivel kenjem, hogy vissza húzódjon?
Komolyan mondom, első gyerekkel semmi probléma nem volt, de most...

Kép
KépKép

angie28

Melisch most nem mert oviba van......de iszonyat nehéz vele!!!!!!
remélem kinövi ezt a dackorszakot mert ha nem én diliházba fogok kikötni!!!!!!

Betti api teszi fel de most épp durmol.......fáradt.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita mesélte valaki, hogy a nagyobbik annyira irigy volt a kicsire, hogy nem tudták ha ketten vannak a kicsi miért sir sokat. Elkapták a nagyot amint sunyiba ütötte a kicsit :cry: :lol: ahogy elment a kiságy előtt hopp egy pofon. Olyan sunyik és irigyek tudnak lenni nagyon nehéz velük. Kitartást!

Kép
Kép
melisch

Melinda aranyos vagy, hogy hiányolsz, de igazából nincs miről írjak. Ehhez a pocakos témához nem tudok hozzászólni, az élményeim meg 5 évvel ezelőttiek már. Dolgozom, esténként meg fáradt vagyok, aerobicra járok, nem sok időm van. na meg emberem is valami új játékot talált és alig lehet kilökdösni a gép elől. Nem is nagyon van rá energiám. Nem harcolok vele, hanem befekszem az ágyba és olvasok egy jó könyvet....Remélem veletek minden rendben van és Melcsike továbbra is ilyen jókislány lesz.

Betty kivehetsz a tábliból. Nem mondtunk le a babáról, továbbra is rajta vagyunk, de nem jövök annyit mostanában, nem akarom a helyet foglalni.

királylány

nita

várom ám :lol:

KépKép
bettike83

Királylány nekem is nehezebben jön, hogy írjak de azért csak írogatok ha van valami. Ne add fel!!!! Nem lesz gond meglátod. Látod én meg Bettyi küszködünk a lombikkal majd, Babicsek inszemel és ez nekünk csak a procedúra kezdete mert azért ez sem 100%-os. Nekem meg ha nem jön most össze a következő lombik talán jövő ilyenkor esedékes (ha megint összekaparom a pénzt és meg is kell élni addig még). De nem adom fel sikerülnie kell. Vannak pillanatok amikor azt mondom, hogy én aztán feladom, mert nem könnyű de talán az motivál, hogy még nincs gyerekünk. Nagy ölelés neked és puszi a kis pesszimista lelkednek :D

Kép
Kép
melisch

Dia
azt hiszem neked most kell egy jóóó nagy valagbarúúúgás :!: :!:
Mi az, hogy vegyelek ki a tábliból :?: :?:
Hát eszemben sincs :!: :wink:
Én is Melisch álláspontján vagyok :!:
És ezt neked küldöm most:

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Melisch: Hétfőn volt az inszem és aznap még nem kellett együtt lenni, de másnaptól igen. Ha jól értelmeztem a kérdésed. :oops: :)

Most rohanok, mert a fiúk nyafognak, mennem kell altatni. Majd holnap remélem több időm lesz.

Puszi Nektek!

Kép
babicsek

Babicsek jól értetted amit írtál és köszike 8)

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!!
Angi:aranyérre Mastu kenőcs,nagyOn tuti,2-szer kentem vele,és teljesen visszahúzódott....műteni szülés után 6 héttel,majd meglátom mit mond,azért zavar,hogy 24 évesen lóg a belem... :twisted: :twisted:
Melcsike ma 5-ször volt fel éjszaka.... :twisted: :twisted: :twisted: Persze a szeme színét ma egész nap nem láttam....szóval hasonló éjszakára számítok!!Mégha csak enni kelne???!!!Nem eszik,hanem nyög,mert nem tud kakilni,és úgy kínlódik,hogy felmorog engem is....ja,lehet nem kellene egy ágyban aludnunk.... :lol: :lol:
Királylány!!Bettitől mit kaptál láttad???Csak úgy repkedtek a pofonok!! :lol: :lol: 5 éves dolgok is jól jönnek!!!....engem pl a szobatisztaság érdekelne,hogy lehet rávenni,hogy rajta is maradjon a bilin....tippek???
Nyuszi,te meg jól elmentél szülni,mi????
Képzeljétek...itt a faluba volt 4 kismama,2 héten belülre volt kiírva mind,erre tegnap egyszerre szült mind a 4!!!!Mekkora már,főleg ilyen kis 1500-as faluba!!
Képeket hozok holnap,a kucukról is!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda: a frászt, fájás is csak elvétve...kisfiam durmolt, úgy kellett ébresztgetni...remélem nema lepény keringése gáz, mert 34 hét óta nem voltam Uh-n, majd jövő hét után, mert már oda is időpont kell...

Lányok! Nagyon édi mindenki, hogy így drukkol!
Szóóóval: picit tágult, de csak egy ujjnyi, és a fej még kimozdítható...doki mondta, h végülis most már bármi lehet bármikor... Jövő szombaton viszont nem szülehetek, mert a szülésznőm megy a fiáért Pestre...szóval szugerálni kell az édes babám, hogy ne jöjjön akkor...:D Szóval ennyi, ja meg annyi még, hogy szülésznő és doki is mondta, hogy még jövő héten szedjem a magnéziumot, 7vége felé csökkentsem...és jövő hét után álljak le teljesen... Ha ők mondják ketten, akkor csak nem gáz...?! :shock: Utána meglátogattam a még kórházban fekvő egykori "kortársaim", de azt hittem leszakad a lábam, mire haza érek, nem is merek én már mérlegre állni, 17 kg után jobb, ha nem látom... :? :shock: :roll:
Szóval ennyi, védő nem jelentkezett telón..hihi... :oops:
Szóval ennyi....

Ja, nevek: Benjámin Máté vagy Balázs Attila...de legalább van alternatíva..:D
Hulla vok, holnap meg fürdőt kell takarítsak!

Melisch: nem gond, pé után is még ott aza két nap, lh-t csináltaál mostaában?

Kép
nyuszifül16

Melinda: a kucukat én is látni akarom...
Hűha, a lányok a faluból 2 hét múlvára voltak kiírva...??? :shock: Én is kb akkorra vok...lehet, h hirtelen én is megszülök, de mekkora véletlen már, h egyszerre.. :D

Dia: ne mondj már ilyen szamárságokat, és mi van ha nem jösz mindig, ha van időd, adsz életjelet és kész!!! Egyébként egy jó kis pihi kellene, no meg valami jó kis forró tengerparti szex...és rögtön összejönne az a baby :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) Nem is kell tengerpart, csak valami új hely a lakásban :lol: Sorry, lehet, h én vok túl kiéhezve :oops: :lol: Remélem most mosolyogsz( vicc volt) :lol:

Angie: aranyér: nekem néha jön elő, de gondolom a vastól, de majd meghalok...de ált elmúlik, én mondjuk szerencsére a kávét nem bírom, pedig nagyon szeretem...szóval attól tudok wc-zni, ha gáz van...bár sorry a naturalista tapaszatalatért :oops: No, de állítólag doki tud felírni, tuti krémet, ami nagyon jó rá, és megelőzésnek sem rossz!! Szóval kérdezz rá, nem ciki!

Nita: és nálad ez a csend meddig állt fent? És utána hirtelen fáások voltak??? Tudsz pihizni Barnus melett?

Csajok, akkor a hasam... hihetetlen, hogy fog ez visszahúzódni valaha is???? :shock:

Kép
nyuszifül16

Szia Nyuszifül de jó, hogy még 2 az 1-ben vagytok!

LH tudod az én tesztjeim, persze, hogy teszteltem ma egyet de az tuti + :lol: :lol: spórolok a tesztel is mivel tegnap Uh-n a doki jobban látta, mint a teszt mutatná. Férjem még úton van. Hívott, hogy kicsit késik és akarta tudni, hogy mi a holnapi programja 8) lemaradt a vv-ről a héten. Lehet megyünk holnap. Aztán mondta, hogy 4nap kihagyással jó lenne spermakép is, mi :shock: :shock: é ilyesmit számol, hát alakul a helyzet. Mondtam neki, hogy nem adja le a jó mintákat a laborba inkább adja nekem. Kacagott így tuti siet haza, férfiak.. :lol: Most legalább megnyugtattam, hogy holnap nem lesz rossz napja. Annyira tart a spermavizsgáktól, hogy kicsit izgul előtte.

Kép
Kép
melisch

Én is megnéznélek nagy hassal és +17kg, bár olyan kis sovány voltál ne aggódj majd idővel lemegy :wink:

Kép
Kép
melisch

Majd holnap csinálok képet, vagyis megpróbálok..és ha Kirus felteszi, akkor megnézhetitek. De nem ígérem biztire....De jbb, ha enm látod....már a kórházban is poénkodott a doki, hogy mit ettem...
Hát ne is adjon urad katonát beviszgátatni :lol: csak miután már tuti babót prezentált belőle :lol: Viccet félre téve nagyon drukkolok! :lol: Csak nyugi, összejön az, majd mikor nem is gondolnád, mi meg csak majd itt kamillázunk...sőt virtuális babapartyt csinálunk a tiszteletekre! :wink:

Kép
nyuszifül16

Köszi lányok a kenőcs tippeket!
Ismerős ajánlotta a körömvirágot, az volt is itthon, de nekem nem sok javulás történt.
Melinda kipróbálom a Mastut, mert ahogy mondod, szó szerint lóg az ember bele. És a fájdalom! Nem is gondoltam, hogy ez ennyire fáj.
Szobatisztaság: Az enyém sem akarja. Bilit sosem akarta, wc szűkítő már érdekesebb volt, hogy ő is odaüljön, ahová mi. de rajta maradni ezen sem akar. :cry: Azt olvastam, akkor érett rá a gyerek, ha mutatja vagy szól, amikor csinálnia kell vmit.
Hát Bence mutatja, de vagy közvetlen előtte, vagy dolog közben. :lol:
Szóval halasztottunk ez ügyben, annyi, hogy minden nap rá fogom tenni a wc-re.

Királylány, ne mondj ilyen butaságot!
Én megértem, ha nincs mindig kedved, energiád jönni, de akkor is ide tartozol!!!!!!! Jogos Betty pofonja! :lol:

Nyuszi, ne foglalkozz a kilókkal!
Te is olyan vagy, mint a barátnőm. Ő tök sovány volt és azért zavarja annyira a hízás. Pedig amikor a terhessége felénél sem tartott és mondja, hogy már 10 kg-t hízott, na akkor lett olyan k.. va jó feneke, combja, mindene. Szóval nem a kg-ok számítanak, hanem a kiinduló súly.

Hú, Melisch, jó kis hétvége vár rád! Mindent bele!!! :wink:

Kép
KépKép

angie28

angie

az aranyér elég kellemetlen lehet,sajnos nem tudok semmi gyógymodot rá :?

nyuszi

majd lemennek a kilók ne aggódj :)

KépKép
bettike83

Sziasztok Csajok,

Visszatértem. Elmentem egy másik dokihoz és ö meg azt mondta nem kell aggódni mert egészséges vagyok. Adott pár gyógyszert és mondta hogy ha 3 hónapon belül nem esek teherbe menjek vissza hozzá.

Szóval most happy vagyok!

Nita gratula a kisfiadhoz!!!!

Betty mikr lesz a beültetés?
Melisch veled mi van? az inszemmel?

Üdv. Mindenkinek!
Vendég

Cathy: ez a NAP HÍRE!!!!! Őszintén, telejes szívből annyira örülök! Látod, minden megoldódik! Remélem jó a doki, és ha 3 hónapon belül tényleg nincs eredmény, akkor segíteni fog! Addig is nagy mosoly és hajrá!

Lányok: olyan vagyok, mint egy mormota, reggel elmentem 7-kor a beteg tatámnak péksütiért, meg én is jól bereggeliztem, de olyan álmos vagyok, hogy majd meghalok! Aludtam is...

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!

Jajj csajok, félreértettetek. Nem azért nem jövök, mert nincs baba, hanem mert energiám nincs mostanában, visszaolvasni is van, hogy csak felületesen tudok. Este alig várom, hogy ágyba dőljek. A gólyát meg Dius úgyis átküldi, ha nála már minden tuti lesz.... :lol:
Betty ettől a fülestől még most is szédülök! :lol:
Jelenleg a fejem fáj, de nagyon.
Jólesik, hogy így a szíveteken viselitek sorsomat....
Melisch nem vagyok elkeseredve, sőt most épp örülök is mert produkáltam egy gyönyörű 29 napos ciklust. Újra járok aerobicra is....meg eljutottunk az előszoba kifestéséhez is. Lassan haladunk a felújításssal is. Vasárnap a konyhát fogjuk kenni, aztán remélem hamarosan meg tudjuk csináltatni a polcokat is oda. Jövő tavaszra meg a fürdőszobát kellene végre rendbe kapni....
Puszi nektek.
Cathy ezek remek hírek! Remélem hamarosan jön a baba hozzátok.

királylány

mukkkkkk :D :D

KépKép
Kép
mucus75

Csak kipróbáltam,hogy működik e a vonalzóm.Látom,hogy neeeeeem! :evil: Szerdán is ugyan ennyit mutatott. :x :evil: :shock: :? :(

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok!

Nyuszi!
Küldhetsz képet felteszem szivesen!!!

Cathy!
Örülök hogy minden oké!

Hát én ma voltam a 12 hetes uh-on,egyenlöre rámijesztett a doki :cry:
A méretei okésak a tarkóredö 1,2mm , hossza 6,3cm..szivecskéje is vert meg ficánkolt :)
De viszont azt mondja az agyánál lát valamit,de nem tudja hogy mit..
Kis felbontású a képernyője és nem látja,ugyhogy beutalt Kecskemétre genetikai uh-ra..
Szoval abszolut nem tudott semmit mondani,azt mondta lehet hogy normális amit lát de lehet hogy nem...

:roll:
5.ére kaptam idöpontot,hát addig idegeskedhetünk :cry: :cry:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?