Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

csige sajnálom a nega tesztet, de tényleg amíg nincs piri addig van remény. Nagyjából hányadik napon lehetett a peteérésed? És hányadik napon vagy most?

Hát mi tegnap este még elmentünk a dokihoz. Ugyan is Bettinek nagyon fájt a feje, meg hőemelkedése volt, emiatt még nem is hívtam volna fel a dokinkat, de Norbin meg csalán kiütések jöttek ki az arcán és a nyakán. Pénteken ő lázas volt, szombaton már csak hőemelkedés, és vasárnap este meg 37,5 plusz a pöttyök. Annyit mondott hogy mandulagyulladása van mind a kettőnek. Kaptak antibiotikumot de csak akkor kell beadnom nekik ha lázasak lennének, eddig egyik sem lázas, viszont Norbinak ma már a szeme is bedagadt, hát mit ne mondjak, eléggé megijedtem, így hívtam megint a gyerekdokinkat, meg a pulmonológus, allergológusunkat akihez járunk. Azt mondta mind kettő hogy ha várjunk egy kicsit és ha nem múlik vagy ha rosszabbodna akkor be kell vinnem őt. Nem lehet tudni hogy vírus, vagy allergia, lehet a lázcsillapító, nem tudni. Remélem elmúlik neki.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi gyógyulást nektek.
Hát Gabi pontosan nem tudom hogy mikor volt pém, de arra emlékszem, hogy később volt ebben a hónapban. Emlékeim szerint 6-7. lehetett amikor fájt a hasam és ma vagyok a 29. napon. Gabriel tesztet csináltam, mert sajnos clearblut sehol nem kaptam miklóson. Igazából ezen már nem is stresszelem magam, mert nincs értelme. Várok egy pár napot és ha nem jön meg, akkor csinálok majd még egy tesztet, de nem gabrielt. Ami bizti, hogy utoljára pont egy hete voltunk együtt a férjemmel, szóval azóta max a szentlélek szállhatott meg, de abban nem igazán hiszek :lol:

KépKép
csige-bige

Sziasztok!

Gabi: örülök, hogy az éttermi kellemetlenség ellenére jól éreztétek magatokat! A képek is szuperek, tök jól visszaadja milyen remekül érezték magukat a gyerekek! Nem volt nagyon hideg?
És jobbulást nektek!

Csige: sajnálom a negatív tesztet! :(.

Hétvégén sikerült apának is megérezni, hogy rugdos a kicsi! ill. láttuk a hasamat is kidudorodni, ahogy megrúgta a hasam. Csodás élmény volt!
Vendég

Sziasztok!

Már alig vártam, hogy jöhessek Csige miatt :( . De látom nem jövök jó hírre. Úgy sajnálom :( . De még nincs piri, még bármi is lehet.

Csucsu!

Igen, volt átjárhatóságim. Egyik 2005-ben, a másik most áprilisban, úgy, mint Sylnak, csak nekem az endo kimaradt. Mindkétszer azt mondták, átjárható vagyok. Megkérdeztem a dokit, hogy akkor ez hogy is van. Azt mondta, a folyadék átment, az azt jelenti átjárható vagyok. De ahogy a sperma és a petesejt találkoztak és az elkezdett nőni, megakadt, volt ott egy szűkület, amin az már nem tudott átmenni.
Azt mondta, hogy valószínűleg ez már az előző terhességnél is megvolt, csak akkor szerencsém volt. És most is tudom, hogy a jobban volt a pé, mert azt éreztem és ami a méhbe volt terhesség, az a jobb pf-ből volt.
Elvileg műtétkor a jobb oldalt megnézték, az rendben van.

A

Kép

Kép
ranita1979

Annus!

Nagyon aranyos a babád és milyen jól kivehető a kis arca. Nagyon édes.
Az én unokatesómnak is volt tágulata, születése után párszor még kellett vinni kontrollra, de aztán kinőtte.

Gabi!
Nagyon jók a képek és irigy vagyok. Én is mindig szerettem volna sok gyereket -de legalább hármat- , de ebből már nem lesz semmi :cry: .

Csucsu!
Neked hogyhogy laparral csinálták a méhenkívülit? Először nekem is úgy volt, hogy az lesz, aztán meg mégsem. Nem tudom, ez mitől függ. Lehet, hogy a terhesség korától?

Syl!
Sokat gondoltam ma rád, már biztosan túl vagy a műtéten, remélem minden jól ment.

Kép

Kép
ranita1979

Nekem ma megjött. És úúúúgy fájt mindenem.
És csak 2 napot barnáztam, az is eléggé minimális volt, ennek viszont örülök.

Kép

Kép
ranita1979

Hát igen, most várom a menzit. Vagyis reménykedem még egy kicsit, de úgy vagyok vele, hogy felkészültem lelkileg arra hogy meg fog jönni. Egyébként azt olvastam, hogy várni kell a tesztekkel az elmaradt menzi után 4-5 napot. Ebben nem igazán van összehasonlítási alapom, mert amikor terhes lettem a nyáron akkor én egy hét után teszteltem és akkor szépen látszott a két csík. Hát most várok és ha nem jön meg, akkor egy pár nap mulva ismét tesztelek. Akkor viszont nem hiszem hogy Gabrielt veszek. Vagyis hát amit majd kapok :lol:

KépKép
csige-bige

Az tök jó hogy megjött Ranita, mert ez azt jelenti hogy szépen dolgozik a szervezeted. Akkor már próbálkoztok is a következő ciklusban?

KépKép
csige-bige

Csige,
én szeretnék. Jövő héten megyek a 6 hetes kontrollra, majd meglátom mi lesz. De végülis mire megint lesz pé, addigra már 2 hónap letelik.
Az az igazság, hogy nem akarom az időt vesztegetni, mert nem tudom a petefészkem hogy bírja majd. Meg igazából úgy gondolom, hogy kell azért idő arra, hogy újból teherbe essek, nem gondolom, hogy ez most pikk-pakk menni fog -de azért reménykedek :D :D :D . A laparok után is,mindkétszer a 6. hónapban lettem terhes.

Kép

Kép
ranita1979

Hát igen, szerintem is kell a regenerálódás. Milyen érdekes, azt szokták mondani, hogy a lapar után nagyobb esély van arra hogy babásodik az ember. Bár a vetélésre is azt mondják, hogy utána gyorsabban jön a baba, mert a méh emlékszik. Hát az enyém nem emlékezett :( De azért bízom benne, hogy annyira nem csapnivaló a memóriája :lol:

KépKép
csige-bige

Ranita: Nekem is kétes volt megússzom e laparral. Azt mondták azzal kezdik de ott a műtőben ez változhat. Én 5hetesen és 5naposan voltam a kórházban. A z uh nem mutatott babát de a HCG nagyon magas volt. 2napot vártunk hátha de sajna egyértelmű volt a méhen kivüli.

Gabi: Javulást a gyerekeknek. Remélem azóta jobban vannak.

Kép
csucsu05

Csige,
örültem én annak a 6 hónapnak is :? . Úgy látszik az én szervezetem ilyen, biztos most is kell neki majd idő.

Csucsu,
nekem kb 8 hetes terhesség volt, nekem punkcióval indult, aztán nagyműtét lett. Nekem sem mutatott semmit az uh.De lehet olvastad is a történetet.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita: Igen olvastam. Arra nem emlékszem, hogy neked ki is vettek esetleg petevezetődet??
nekem sajna jobbot igen.

Kép
csucsu05

csige szerintem se add fel még nem jön pirike...........hajrááááá....drukkolok nagyon......
ranita neked is hogy mihamarabb szülsessen egézséges babód....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt mindenkinek, már amennyire lehet ez a reggel jó. Én reggelre elkezdtem maszatolni és a hasam is nagyon fáj. Szóval ma meg fog jönni. Hát nem pont ezt vártam ettől a hónaptól.

KépKép
csige-bige

Csucsu,
igen, sajnos a balt kivették :cry: . Azt mondta a doki, hogy megtudták volna azt is csinálni, hogy csak kiveszik és visszavarják a petevezetőt, de én ebbe semmiképp nem mentem volna bele, mert soha többet ezt nem akarom átélni, úgy meg ugyanúgy meg lett volna az esélye. Jobb így, ha már ez megtörtént :cry: .

Csige,
tényleg az ember azt gondolná, ha az ember egyszer már terhes lett, akkor megint sikerül gyorsan. De nem is értem, hogy miért nem így van, nem igazság ez :cry: .

Én tegnap tudtam meg, hogy a szomszédom terhes, júl. 1-re van kiírva. Kb. mint én lettem volna. Nem érintett túl jól :cry:

Kép

Kép
ranita1979

Egyébként néha eszembe jut az is, hogy mi lett volna ha nem várunk a vetélésem után, hanem az első rendes menzi után próbálkozunk. Nekem ugye a doki azt mondta hogy várni kell, így nekünk csaknem három hónap maradt ott ki. Bár az sem garancia rá, hogy egyből sikerül. Van akinek egyből jön a baba a vetélés után, van akinek csak később. Szóval most várunk és reménykedünk, csak a lelkesedés hagy alább egy kicsit.

KépKép
csige-bige

Ranita: Igen értem már akkor. Neked a doki mit mondott az esélyekre??

Kép
csucsu05

Nekem a 2 terhesség között majdnem pontosan 1 év telt el!!!!
Az első baba augusztus végén foganhatott vmikor,a mostani meg aug közepe!
Nem tudom h volt e esély h hamarabb jöjjön a második.....ugye kapásból tök soká volt a műtétem!Csak okt legvége!Aztán 3 hónapig menszi sehol!Majd 4 hónap gyógyszer,de a ciklusom hosszabb volt mint 28 nap....és végül az 5.hónap volt a nyerő,gyógyszer nélkül!

Tudom h ez most nem vigasztal senkit,de amint ott a baba és minden oké elmúlik minden rossz ami elötte volt!Nem tudom ebben Gabi meg tud e erősíteni,de az a majdnem 1 év mintha nem is lett volna!!

annus11

Annus: te mennyi ideig szedted a clostit? Nekem most három havit írt fel a doki és ha nem jön össze a baba, akkor vissza kell mennem hozzá. Már csak egy adag van.

KépKép
csige-bige

Elhiszem, hogy ha az ember kismam lesz, akkor minden rossz elmúlik, de addig ez a várakozás elég vacak dolog. Egyébként mindennel úgy van, hogy visszanézve a rossz emlékek is megszépülnek. Sokszor azt kívánom, hogy bárcsak szaladnának a hónapok.

KépKép
csige-bige

Csige: megértem amit írsz. De tényleg ha majd jön a baba ez a várakozás is megszépül.
Addig meg kitartást nekünk:)

Kép
csucsu05

Én valahogy úgy vagyok most, hogy nagyon bízok azért, hogy hamar sikerülni fog. De ha nem, nem tudom, mi lesz, valószínű én is ki fogok borulni. Azért 1 év az nagyon hosszú idő. Szoktatom magam a gondolathoz, hogy több hónap is kellhet, mert a szervezetem csak esetleg addigra lesz kész. De én azt nem akarom, most mindjárt szeretném, ha sikerülne :) . Csak attól félek nagyot fogok koppanni. De nem, sikerülni fog hamar.
Na, jól nyugtatom magam :D :D :D

Csucsu,
különösebben még nem beszéltünk erről, majd jövő héten megyek vissza. De a műtét után azt mondta, hogy a jobb oldalam rendben van, úgyhogy megvan az esélyem a spontán babóra. Nyilván nehezebb lesz, de nem lehetetlen. És mivel én eddig 2szer estem teherbe a jobb oldalról, nem gondolom, hogy nem sikerülhetne. Csak a petefészkem bírja ki addig!!! Nagyon-nagyon pozitívan próbálok most hozzáállni, úgyhogy sikerülnie kell és kész :D
Neked mit mondtak :?:

Kép

Kép
ranita1979

Ranita: Nekem is ezt mondták. nekem a bal oldalam a nyerő. Statisztikailag 50%. Mert úgye 1 hiányzik. De a dokim azt mondta miért ne a bal oldalon mennének a katonák:)
A múlt hónapban is a bal oldalon volt érett tüsszőm.
Van ismerősőm aki szintén igy járt mint mi. Aztán mikor babt akartak elsőre össze jött :)Szóval kitartás:)

Kép
csucsu05

Mi azt beszéltük meg apával, ha egy adott időn belül így nem sikerül, mondjuk télig vagy egy évig, akkor elmegyünk Tapolcára. Először én ennek nagyon ellene voltam, azt mondtam akkor nem lesz tesó. Aztán azt gondoltam, ha ennyire szeretnék másik babát és nem teszek meg érte mindent, akkor azt egész életembe bánnám. Úgyhogy ez a tervünk. De erre természetesen nem lesz szükség :D .
Azt hiszem mindkettőnknek kell a kitartás. Meg itt mindenkinek, akinek eddig még nem sikerült.

Kép

Kép
ranita1979

Csige!

Én 4 havi adagot szedtem be!Ezzel 35 naposak lettek a ciklusaim!Nekem minden hónapban ennyi volt.Hormonokkal minden oké volt.kiskatonák is rendben voltak.Ha abban a hónapban nem jön össze,mentem volna az átjárhatóságira :wink:

Én mindenkinek drukkolok h mihamarabb sikerüljön a baba!!!!Rókakomát már nem tudok küldeni,de ha visszatérne a hányinger akkor majd rátok gondolok :wink: és megy fénypostán :lol:

annus11

Hát Ranita mintha én írtam volna a soraidat. Bennem is ugyan ezek az érzések kavarogtak a vetélés után. Nagyon bíztam az első éles hónapban és iszonyatosan rosszul esett amikor kiderült hogy nincs baba. Valahogy én is abba kapaszkodtam, hogy majd ismét egyből babás leszek. Hát nem így lett. A következő hónap nem volt olyan vészes, utána viszont jött a karácsony és hát még abban bíztam hogy talán akkor. Az azért volt akkora csalódás. Most sem esett jól, de azért messzemenőleg enyhébb volt a csalódottságom mint három hónapja. Most úgy vagyok vele, hogy a következő hónapban akkor leszünk együtt amikor kedvünk van és mindig csinálunk valamit, ami meghozza a kedvünket. Mi már mindent kipróbáltunk, naponta, kétnaponta és nem jött be. Szóval rajtunk már nem múlik. És nem fogok tesztelni a következő hónapban, eldöntöttem. Szépen várok, amég tényleg nem jön meg. Én valahogy most sokaltam be egy kicsit. Nem feladom, de most kell egy kis szusszanat. Ahogy Annus is írta a másik topicban, most van egy hónapom, hogy kikapcsoljak, mert ha nem sikerül, akkor a doki biztos majd elküld vizsgálatokra és hát akkor igen nehéz kikapcsolni.

KépKép
csige-bige

Sziasztok!
Nekem is véget ért egy szép álom..,pénteken elvetéltem,6 hetesen!Elkaptam egy jó kis vírust,akkora herpeszem volt,hogy olyat még nem láttam..,a doki szerin,lehet az lett a baj,de nem tudni.Mennyit kell,egy ilyen korai vetélés után várni,mit tudtok nekem mondani erröl,mikor lehet újra próbálkozni?
cgabi

Sajnálom Cgabi ami veled történt. Én annó hét és fél hetesen vetéltem el. Műtéti befejezés volt nálad, vagy kitisztultál magadtól? Ez azért fontos, mert ha kitisztultál magadtól akkor én úgy tudom, hogy ha megjön a menzid, akkor utána már rendesen próbálkozhattok. Ha műteni kellett, akkor arról megoszlanak a vélemények. Én azt tapasztaltam, hogy minden doki mást mond. Nekem a dokim azt mondta annó, hogy várjunk két menzit és utána próbálkozzunk, tehát mi majdnem három hónapot vártunk. Van aki azt mondja, hogy ha rendesen megjön, akkor egyből lehet próbálkozni, mert akkor nagyobb az esélye hogy terhes leszel és a szervezet tudja, hogy mikor kész egy újabb terhességre. Hát én akkor a dokimra hallgattam és mi vártunk. Azt mondta a doki, hogy idő kell a méhnek hogy regenerálódjon. Sajnos nekünk azóta nem sikerült a baba, de feltételezem az is közrejátszik, hogy már nagyon görcsösen akarjuk. Valahogy annyira bíztunk benne, hogy a vetélés után gyorsan jön majd ismét az áldás, de hát nem így lett. Sajnos most már tudom, hogy ez benne van a pakliban. Nem szabad biztosra venni, hogy egyből menni fog. Szerintem előbb egy kicsit regenerálódj lelkileg és ha úgy érzed hogy készen állsz, akkor remélem mihamarabb sikerül nektek. Ti mióta próbálkoztok?

KépKép
csige-bige

Cgabi: sajnálom :( Ez nagyon nem jó hír.
Sajnos a herpesz virus tényleg ilyen alattomos és vetélés lehet a vége. De hidd el ezután is van még élet. És lesz neked is egy szép egészséges terhességed nemsokára.
Lelkileg most ki kell ezt pihenned. Úgyis megérzed, hoygmikor vagy érett egy újabb terhességhez.
Jön a tavasz nemsokára hidd el kicsit lelkileg is helyre jössz és indulhat a baba project.

Kép
csucsu05

Sziasztok

cgabi nagyon sajnálom a vetélést. Én 7 hetes voltam, műszeres befejezéssel. December 20-án volt a műtét, és februárban már próbálkoztunk. Nekem is nehezen akart megjönni a műtét után, így lett február.

Én a clostyból először szedtem 3 havit és az utsó hónapban sikerült, amiből ugye vetélés lett. Utána 5 hónapig szedtem, akkor nem sikerült, két hó szünet, és a következő hónapban újra kezdtem a clostyt akkor rögtön sikerült is.

Nekem az előző terhesség novemberben fogant, most pedig októberben, úgy hogy nekem is majdnem rá egy évre.

csige sajnálom a menszit:( Majd a következő hónapban

Annus igen, én is így gondolom. Mondjuk az alatt a majd 1 év alatt sokszor voltam padlón, és elkeseredve, de én azt gondolom, hogy hiába volt peteérés, és rendesen menszi, a lelkem tuti nem volt felkészülve egy újabb terhességre és ezért nem sikerült hamarabb. Úgy látszik kellett ennyi idő mire teljesen fel tudtam dolgozni azt hogy elvetéltem. Pl addig nagyon tudott fájni hogy másoknak sikerül nekem meg nem, olyanoknak is akiknek nem érdemelné meg, gondolok itt olyanokra akik isznak, dohányoznak stb...
De ahogy Annus is írta, ahogy sikerült, minden gond és rossz elmúlt.

Kép

gabi1

csucsu sikerült már az injekció beadást elintézni? Ha nem, akkor én szívesen beadom neked, ha neked az jó. Tudod ápolónő a szakmám, tehát betudom adni.

Teszek képet a kiságyról, meg egy mai pocakot

Kép Kép

Kép

gabi1

sziasztok.ma reggel teszteltem és POZITÍV!!!!!!halványka de ot van...kedden megyek uh-ra!!!!
gabi nagyon csini vagy!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska: itt is nagy gratula neked. Vigyázz magatokra.
Gabi: nagyon csini vagy, már szép nagy a pocid. Ahhoz képest, hogy milyen gyorsan látszott, nem nőtt olyan hatalmasat, szerintem pont jó. Szép kerek :lol:

KépKép
csige-bige

csige itt is köszönöm!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska ez aztán a hír, de jó:) Végre egy kétcsíkos teszt. Annyira örülök. Most aztán pihi ezerrel, utrot fogsz kapni? Vagy már van is?

csige igen, eleinte gyorsabban nőtt, most szerintem nem olyan gyorsan, de nem baj, legalább a végére nem leszek hatalmas:)

Kép

gabi1

gabi még nincs utrom...de gondolom tutira kapok vmi ami támogatja a babót....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska szerintem is, de ha a doki magától nem mondaná, akkor említsd meg te neki.

Képed van?

Kép

gabi1

Szerintem is mindenképpen említsd neki ha nem is mondaná. Abból problémád nem lehet, de lehet hogy szükség lesz rá.

KépKép
csige-bige

Gabi: Nem nem sikerült szerezni. Én is ápolónő vagyok ám:) De magamnak nem merem beadni na meg bevallom én már kijöttem a szakmából.
Te be is mered adni? Mert 10naponként kellene .

Kép
csucsu05

csucsu persze bemerem adni. Szólj ha kell.

Kép

gabi1

Gabi: Hú az jó lenne nagyon. Én igazodok hozzád amikor neked jó.
Farizomba kell adni.
De jó, hogy te ilyen bátor vagy:)
A férjemnek a munkahelyén beadják ő sem kezdte el mig én nem kezdem.

Kép
csucsu05

Csucsu én napközben itthon vagyok általában. 3-kor szoktam elmenni a gyerekekért, és 5-re érek haza, onnantól megint jó.

Kép

gabi1

Nita,
itt is nagy gratula.

Cgabi,
sajnálom, hogy megint egy ember, akinek ezt át kellett élni. Én azt mondom az első rendes mensi után lehet próbálkozni. Vagyis 6 hét után.

Gabi,
szép nagy már az a pocak :D

Itt a történetekből sajnos nagyon azt veszem ki, hogy jobb lesz egyenlőre nem is gondolnom arra, hogy hamar is sikerülhet :( . Mindenkinek majdnem eltelt egy év, mire újból sikerült, ráadásul nálam nem is csupán csak a vetélésről van szó :cry: De akkor is pozitív vagyok. Akkor is, akkor is, akkor is. :D :D :D

Kép

Kép
ranita1979

ranita helyes....jol beszélsz akkor is akkor is akkor is!!!!!!!! :wink:
gab kedden megyek uh-ra...akkor majd megemlítem.de a dokim már tavaly is mondta hogy fog adni terhesség támogató gyógyszert.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska akkor bizti adni fog, ha már akkor mondta, nekem is rögtön adta,nem is kellett mondanom neki.

Kép

gabi1

:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ranita hogy valami pozitívat is mondjak, a Chaten van egy anyuka akivel együtt vetéltünk el sajnos, és neki rögtön az első menszi után sikerült terhes lennie. Azóta már meg is született a picije, 8 hetes.

Holnap gondoljatok rám, reggel megyünk 4D-re, már nagyon várom.

Kép

gabi1

gabi drukk...... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gabi: Hú de jó:) 4D után gyere a hirekkel:)

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?