Új privát üzeneted érkezett!

winchi!
megnéztem a képeket és elkezdtem fázni...
nem akarok még havat!
Vendég

Megjöttem a háziorvostól, azt írta a beutalóra ,hogy sürgős, gravida, panaszai vannak, plussz pecsét a sürgős szóra!!!!
Teljesen kiakadtak ezen a várólistán, azt mondja, akkor bevisz a rendelőbe Ő.

Így akkor vagy holnap, vagy pénteken bemegyek,bár akkor holnap kétszer kellene menni.

Csajszik szerintem egész héten ítéletidő van, azért aki tud, az jöjjön.

Winchi, akkor melyik busz?

Itt havaseső van.Az uram mondja ,hogy éjjel volt rendes hó is.

Betti, az uramnál meg netesjáték -kromoszóma torzulás van!!!! :lol: :lol: :lol:

A háziorvos hivatalosan is megállapította, hogy gömbölyödöm. :shock:
tünci28

Hát ha a háziorvos megállapította, akkor az már tuti! :D

Betti
Kép
betti0412

tünci!
örülök, hogy megoldódik!!!
teszel fel majd képet a göbölyödről megint?

nálunk is netesjáték van! ezerrel. nem tudom, lehet, hogy írtam, hogy két napja felkelt fél5kor, hogy lépjen a játékkal, mert valami támadást kellett indítania. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
meg a lustaság. ezeket nem lehet kioperálni? sajnos tavaly előtt a vakbelével együtt nem vették ki. nem ott volt...
Vendég

Betti, örülök, hogy minden okés.

Végre beszéltem az előbb Naspival :D áh de jó volt :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Gégéé, de jó már mosolygós szmájlit látni TŐled!!
tünci28

jah...magányoska vagyok itt a semmi közepén :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé

rossz lehet Naspi nélkül...
Vendég

Hoztam pár képet.

Apával :D Kép

így nézem a mesét :D Kép

Héj ez az én bicajom! Kép
Vendég

jajj de szép!!!
kócolnivaló haja van! :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Nagyon szép Hannus! Az apás képen főleg! :D :D :D

Szösz

KépKép
szosz

nem akar narisárga lenni a volnalzóm háttere...
egész este ezt próbálgatom...
Vendég

Anyany, ki van pipálva a "make Transparent" fülecske?
Mert akkor színez csak hátteret.És hogyhogy félvér babytickert használsz?? :lol: Lemaradtam valamikről? :lol:

KépKépKép
tünci28

ma van csütörtök????????????????????????????????????

uhhhaaaaaaaaaaa :D:D:D na Norbit majd ráveszem, h vigyen el minket :D:D:D:D

Tünci: nem tudsz aludni????
ismered a HOVA nevű gyógynövényes gyogyit? a férjecském stresszes időszakban olyanokat durmolt tőle!!!

Holna Matyi szülinap, aztán egy hónap, Réka szülinap, aztán egy hónap Emma szülinap, aztán utánna már nem sok és március :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé

tünci!
kis van pipálva. a félvér meg azért, mert az mutatott jól a narisárga háttéren. ilyesmiről szó sincsen. bár néha bánom, mert már régen lenne lakásunk...
(másról sem tudok már beszélni :( )
Vendég

Jó reggelt!

Ma már annak is örülök, hogy az orkán erejű szél csökkent és nem fúj annyira, a hideg az maradt. Most már ez lesz amíg március nem lesz? :shock:

Tünci mit kerestél te itt kettőkor??? Remélem még alszol és nem indultál útnak reggel...
Ami tőlünk indul fél 3kor busz az jó neked? Nekem kellene mennem a gyógyszertárba, meg a dm-be, mert már fonom a szemöldököm sehol nem találom a csipeszem :oops:
Meg akkor skálázunk? Gyereknek kell dzseki meg harisnya :wink:

Tavaly ilyenkor milyen szép idő volt, pontosan emlékszem, hogy melyik rövidújjú!!! felső volt rajtam amikor mentünk nst-re :lol:

KépKép
winchi

Sziasztok!

Gégéé: bár nem 16-án, de Matyi és Réka közt lesz Nati szülinap is. :wink:

Ma is szép az idő, igazi talis időjárás van. :evil: Mi már hétfő óta fűtünk, de azért érezhető az új ablakok hatása, ritkábban kapcsol be a termosztát.

Lara, Hannus tényleg nagyon széép! :D Az apás kép nagyon tetszik nekem is. De jó, hogy Ti is tudtok ma jönni. :D ja, mi lett a telekkel, sikerül eladni?

Csajok, nekem egyszer egy kapcsolatom ment rá a netes játékra, az akkori párom lecserélt egy játékostársára. :roll: Fantasy-szerepjáték volt, próbált engem is bevonni, de engem nem érdekelt. És ő is húzott órát, hogy mikor kell lépnie. :lol:

Tünci, akkor remélem ma élőben én is megnézhetem, hogy gömbölyödsz. :D

Betti, örülök nagyon a jó híreknek! Szuper-szuper! :D :D :D

Anyany: hogy viselte az oltást Zsófi? Mármint hogy utána nem lett láza, ilyesmi? Mi most sorházban lakunk, hátul icipici kerttel meg terasszal, virágokat meg fűszernövényeket ültettünk, amúgy füves. Hátul a garázssornál meg van homokozó, hinta, csúszda. Mi nagyon szeretjük, mondjuk nyögjük is érte rendesen havonta a hitelt. :roll:
Végül a teszveszen találtunk rácsot, igaz csak egyet, de legalább a felső szint meg van oldva, az a veszélyesebb.

Szösz, van már fűtésetek? Ha gondolod, átugrunk értetek, eljöhettek hozzánk, itt nagyon jó az idő. :wink: A Lányok biztos jól ellennének.

Lányok, felhívjam azért a játszóházat, hogy tuti legyen? Ki jön akkor?
Ancsi, Mancsa merre vagytok?

Katinka

Kép
Kép
katinka31

ma nagyon zombi vagyok. valószínűleg fájt Zsófi hasa éjszaka, mert végig csak forgolódott. nem nagyon kakált, úgyhogy ma délelőtt kap gyümölcsöt, valami szilva-félét.
kétszer volt fent éjszaka. 1. 1-3 között, forgolódott nyűglődött, csapkodta az arcomat. 2. 4-5 között, forgolódás, kínlódás, durrogtatás...
zombi-zombi-zombi...
Vendég

katinka!
olyasmi sorház, mint ami itt van a liget-soron a tónál? itt 20millióba kerül...
remlélem nem leszek játékostársra lecserélve.
bár mostanában elég sok probléma akadt.
aióta írtam a szakdogámat, azóta apa mégjobban függ, cekcelni is úgy kell kirángatni a fülénél fogva...
de azért remélem hamar elmúlik... mármint a játék.
Vendég

írtam az előbb rossz helyre kattintottam.... Matyi meg pakol közben

Katinka felhívod őket? úgy biztosabb lenne

Hannus szép kislány remélem ma élőben is találkozok vele

áááááá kiborult a kuka

KépKép
winchi

Basszus (már bocs), most nézem, hogy csak 6-ig van nyitva a játszóház... :roll:

Kép
Kép
katinka31

Jó reggelt!

Olyan álmos vagyok, alig látok ki a fejemből! :cry: Réka éjszaka 4x kelt! Nem tudom mi lehet, szerintem ő sem bírja ezt az időjárást!

Katinka: Köszi az invitálást, ma szerintem nem, de egyszer majd szívesen! :D Apa talált nekem egy kocsit, ma meg is nézi. De jó lenne! Ha tetszik neki, utána én is megnézem, és majd meglátjuk.

Tegnap estefele végre nálunk is bekapcsolták a fűtést! :D

Én is emlékszem, hogy tavaly milyen jó idő volt, egészen november 16-ig nem kellett kabát, elég volt a pulcsi, meg a poncsó a nagy pocakra. Aztán míg a kórházban voltunk megjött a rossz idő, apa hozta nekünk a téli kabátot, meg az overallos cuccot, mikor jöttünk haza.

Szösz

KépKép
szosz

Akkor most mi lesz délután? Lesz tali? Akkor ki jön? Szerintem, Katinka azért hívd fel őket! És mennyibe is kerül?

Szösz

KépKép
szosz

Réka olyan csöndben van, de ilyenkor alig merem megnézni mit csinál, mert ha észrevesz, rögtön abbahagyja, és utána már nincs el egyedül. De ha meg nem nézem meg, biztos valamit éppen cafatokra tép.

Szösz

KépKép
szosz

Jó reggelt!

Aludtam megint négy órát 20 részeltben..éjfélkor feküdtem, háromnegyed egykor már másodszor keltem, aztán feladtam,kicsit gépeztem..

Anyany, akkor nem értem, mert kipróbáltam és meg tudtam csinálni Neked olyanra, csak ugye a képet ne mtudtam beletenni.Csak vicceltem a babával, gondoltam ,hogy a szín miatt.Most vannak új képek, meg tickerek egyébként.NÉztem ,hogy van négyes ikres is,azért az dúúúrva!

Katinka, múltkor leesett honnan volt olyan ismerős a ÖTYE! :lol:

Winchi, oksi, az kb háromra van nálunk és persze ,hogy skálázunk...(emlékezek még a gyerekkori énekkaros skálázásrokara, íme egy gyöngyszem:Csiviszi-csevesze, mitiszi-metesze-prontóóóóóó) :lol: :lol: A dm is jó, nekem is kell mennem.

Megkérdezema dokitól ,hogy milyen alvássegítőt lehet inni teerhesen, emrt ez már brutál..és olyan rémálmaim voltak.Anyuval feküdtün kegy ágyban és egyfolytában kígyókat húzott elő a takaró alól, mindenféléket..a párom meg egy bazi medvével harcolt... :roll:

Szóval csatlakoznék a zombiklubhoz, ha van felvétel..

KépKépKép
tünci28

Katinka, nem baj, mert legtöbben úgyis azt mondták ,hogy menni kell kb akkor.Aki tud, esetleg menjen egy fél órával hamarabb.

Úgy emlékszem Jaffa is megy órára, Winchivel meg el kell jönnünk a fél hetessel.
tünci28

igen :)))) bocsánat :))) Nati szülinap is!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bocsánat: a 16-át még fejben tudom tartani :D

sztem hívd fel. Mi 80%, h megyünk; lehet késünk picikét.

Tünci jösz? mert akkor viszem a szívhang hallgatót.

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Én megyek, persze.Jaj, de jó Gégéé, mit kérsz cserébe? :D
tünci28

Felhívtam őket, nincs ma foglalkozás, úgyhogy 5 előtt is mehetünk. 8) Próbálom akkor Nati alvását úgy alakítani, hogy mi is odaérjünk hamarabb. Winchi, Ti előbb ott lesztek, küldesz priviben telefonszámot, hogy csatlakozhassak hozzátok, ha mi is tudunk korán menni? Köszi! :wink:

Katinka

Kép
Kép
katinka31

ööööö március legvégén egy szép kisbabát meglátogathassak a kórházban :D ezt kérem :D:D:D:D

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Jaj, Gégéé, úgy legyen ,március legvégén, akkor ott találkozunk!!Még a könnyem is kicsordult..úgy legyen!!!!!
tünci28

szosz!
lehet, hogy az időjárás... ZSófi is zombi. az előbb zokogva tízóraiztunk...

nem akar jó idő lenni. pedig ma már muszáj kimenni, nincsen víz, vennem kell valami bébiételt, mert az nem jár sok mosogatni valóval.
ezek a rohadt vizesek kiplakátolták elvileg, hogy 8tól délután 3ig nem lesz víz... de valahogy nem láttuk a plakátot...
Vendég

na csak sikerült, de a make transparent kipipálása nélkül...
mostanában tetszik a narancssárga... meg a rózsaszín... meg a pink...
és Zsófinak is.
ahhoz képest, hogy azt mondtam terhesen, hogy nem kell rózsaszín ruha mert nem adom Zsófira, inkább feketét...
egy gyerek mennyi mindent meg tud változtatni...
Vendég

Sziasztok!

Mi is megyünk a talira :D akkor megpróbálunk elöbb menni 16-kor lesz már ott valaki?Vagy inkább 16:30-körül?
Vendég

Gégéé pofátlanul de a március végi látogatáshoz szeretnék csatlakozni :lol: :lol: :lol:

Matyi is visított a kajálásnál és nem kell neki kenyérke pedig ez nála nem szokás, 8kor csak a tápi kellett most meg egy joghurt és csak keksz volt jó mellé, fáradt de hallom még énekel, pedig jó lenne ha most aludna.

Az nekünk jó, hogy nekik nincs foglalkozásuk :twisted: Tüncivel mi kb fél 4-re vagyunk Fehérváron, 1 óra alatt sztem bőven elintézzük a vásárlást, minden útba esik, úgyhogy jó a fél öt!!!!
Katinka mindjárt küldöm a számom :wink:

KépKép
winchi

Winchi, köszi, megkaptam. :wink:

Mancsa írt az iwiwen, hogy nem tud ide írni valamiért. Sajna nem tudnak jönni a talira, mert apa nem tudja hozni őket, busszal meg nem vágnak neki hármasban. :( Puszil viszont mindenkit és amint tud, jön és ír. Olvasni azért tud minket.

Igyekszünk mi is legkésőbb fél 5-re odaérni, remélem, Nati is így akarja majd. :wink:

Lányok, itt közben majdnemcsak kisütött a nap, de legalábbis sokkal világosabb lett. Azért ha már csak nem esne délután, sokkal könnyebb lenne.

Ja, és a kórházba, márciusban, Tünciékhez, énisénis! :lol:

Kép
Kép
katinka31

Én is én is én is szeretnék csatlakozni a Tünci baba látogatáshoz :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Hannusnak esze ágába nincs még aludni :shock: Kinnt voltunk egy picit itt esik az eső :(
Akkor végülis kik jönnek??????????????
Vendég

Hello Csajok!

Mi sajna kihagyjuk a talit, Dorka tegnap megint betaknyosodott, volt egy kis hőemelkedése is, úgyhogy ma dokinéninél voltunk. Nem is kap oltást, majd csak 28-án.

Nálunk megint ítéletidő van, úgy fúj a szél, pedig délelőtt már kicsit csendesedett. Fene egye meg. Bicóval voltunk a dokinál, hát lefagyott mindenem. Dorkát jól beöltöztettem, még sálat is tekertem a szája elé, na az nem nagyon tetszett neki, ja és kesztyűt is kapott tegnap, mert amíg átvittem a mamához sírt, és fogdosta a kezeit, annyira fázott szegénykémnek a mancsa...

winci: vigyél fényképezőt!!!!! :D:D:D:D

puszi mindenkinek, jó talizást most megyek, mert kihasználom amíg alszik a törpém, van még némi vasalni, teregetni valóm...

KépKép
ancsi_pancsi

Ancsi :( Jobbulást Dorkának!Gyógypuszik mennek!!!!!!!!!!Épp most írtam sms-t neked.
Vendég

mancsa: mi is puszilunk benneteket. Ha tudsz majd írni, akkor gyere. :)

lara: nagyon jók a képek Hannusról. Már így két copf-ba tudod tenni neki? Nagyon cukifalat. Köszi a sms-t. Sajnálom, hogy nem megyünk, de megint ez a takonykór, meg busszal ilyen időben nem is merek elindulni vele...hosszú az út így.

KépKép
ancsi_pancsi

Tényleg, Csajok, valaki légyszi hozzon fényképezőt! A miénket Apa elvitte, bent fotózzák a kajákat, a régi gép meg pont sötétben (vakuval) nem csinál jó képeket...

Kép
Kép
katinka31

Ancsi sajnálom! Mikor fogunk mi találkozni???? :wink:

Huh jó hogy mondod a fényképezőt, most nem is gondoltam rá...

Tali:
Lara
Katinka
Szösz
Gégéé
Tünci
Jaffa
Winchi

Kihagytam valakit???

KépKép
winchi

Úgy sajnálom, hogy nem megyünk, pedig úgy mentem volna....
köszi a gyógypuszikat, átadom. :)

KépKép
ancsi_pancsi

Jaj de izé vagyok :oops: , Dorkának sok-sok gyógypuszi!!!! Kár, hogy nem jöttök...

Kép
Kép
katinka31

winchi: hát ez az, már jó lenne látni a kis vejemet, meg persze téged is, és a többieket is, akikkel még nem taliztunk, Tüncit, meg Gégéét, meg Emma babát. vháááá hülye takonykór, meg szélvihar... grrrr :twisted:

KépKép
ancsi_pancsi

katinka: köszönjük, hú de sokan vagyunk most fennt egyszerre.
azért remélem lesz máskor is tali szervezés....:)

Jah, képzeljétek, szombaton bálba megyünk barátokkal. Na, ezt is megértem, rábeszéltem apát, ha már az osztálytalira nem mentünk el, akkor megünnepeljük az évfordulót, meg nem mellékesen a vasárnapi szülinapomat. :)

KépKép
ancsi_pancsi

jah, meg hát katinkát is jó lenne látni, meg Lilit, meg Natit is... meg mindenkit naaaaaaaa brühühühühühü

Nem mertem kocsival menni délelőtt a dokihoz, mert olyan szél van, lehet a kormányt sem bírtam volna tartani.. :roll:

KépKép
ancsi_pancsi

na, eltűnök, mert csak fájdítom a szívem itt, hogy nem tudunk menni! :cry:

KépKép
ancsi_pancsi

Valaki leírná hogy hol van pontosan ez a játszóház :oops:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?