Hello Lányok!
betti: de jó híreket hoztál! HURRRRÁÁÁÁ!!!
Elhiszem, hogy nehezen ment kinyitni, de látod bátor voltál, megérte.
Jó lehet ez a születés hete program. Szerintem biztos lesznek érdekes programok.
Anyany: de tök jó ez a két kisrucis kép. Tényleg hasonlít rád Zsófi nagyon.
Édik vagytok mindketten a képeken. Hát nekem már ki tudja hol vannak a kisruháim....
szosz: nálunk sem kel fel apa éjjel. Észre sem veszi sokszor, ha fennt volt Dorka, pedig nálunk ez gyakori esemény.
tünci: nagyon csini a pocifotó. Kár, hogy lemaradt a buksid róla. Legközelebb fejjel együtt fényképezd magad.
:D
Hát lesz ez még nagyobb pocó is ám!
De tök jó, hogy már így domborodik. Simizgesd sokszor!
Csajok, hát én is úgy nézek ki, mint egy rakás szerencsétlenség. Főleg a sok éjszakázástól olyanok a szemeim, mint egy pandának. Én sem sűrűn szoktam festegetni magam, de mostanában,ha megyünk valahová kell egy kis púder, ez az, hogy elfedjem a fekete karikákat a szemem alól. A hajam is tök csutak néha, kétnaponta mosom, de lehetne minden nap. Sajna csak kb. kéthavonta jutok el fodrászhoz is. De az is csak kb. 2 napig tart, utána meg....
Nem is tudom, mikor dolgoztam, hogy tudtam 20 perc alatt reggel formába hozni magam. Mostanában 2 óra sem lenne elég.
:D:D
Gégéé: de jót nevettem.
Én is szeretnék magassarkús csini nőci lenni. De nekem sem a stílusom. Én is jobb szeretem a kényelmes rucikat. Persze míg dolgoztam muszáj volt csiniben járni, de azért nem magassarkúban, meg miniszoknyában.
Emmuli alvása miatt ne aggódj, mert előbb utóbb többet fog majd aludni. Ez nekünk is nehéz korszak volt, mikor elhagyta a délelőtti alvást. Mondjuk hosszú az idő estig, elhiszem, hogy elfárad addigra, meg te is, igaz?
beze: nehéz időszak amikor a babák leszoknak a ciciről, vagy már nincs elég tejci. Nehezen viseltem én is, mikor már nem fogadta el. Kicsit olyan "felesleges vagyok, nincsrámszüksége" érzés volt, de ezt a természet rendje. Előbb-utóbb elszakadnak tőlünk. Mondjuk én már azt is nehezen viseltem, amikor már nem ölben kellett altatni, de mindig jönnek új szokások. Add csak neki a tejcit, amíg van, az megvéd mindenfélétől, és ne keseredj el, ha pótolni kell neki tápival. Így is szép teljesítmény hogy eddig szoptattad.
Lara: Hannus jól elintézte amit írtál.
Dorka az egeret szokta piszkálni mindig mikor írok.
Várom már a csütörtököt.
Hitel: na, az van nálunk is. Mondjuk nekünk annyi szerencsénk van, hogy a párom nagyszülői házában lakunk. Még ezelőtt 9 évvel elkezdtük fizetni anyósom testvérének a ház akkori értékének felét, de sajnos ő meghalt, így már nem volt kinek fizetni. Anyósom nem kért pénzt a házrészéért, csak azt, hogy a haszonélvezeti jog az övé legyen. (Nekem gyakorlatilag semmi közöm a házhoz papíron, ez fáj is a mai napig, de ezért az autót,és mindenféle hiteleket, stb. az én nevemre irattunk) Az akkori értéke kb. 800.000 Ft volt a háznak, de azt mondanom sem kell, hogy se víz, se gáz, se fürdőszoba, se semmi nem volt benne. Mindent mi csináltunk, ja és tömésfal ház. Jó meleg, nyáron hűvös, de nem sokat ér, pedig már rengeteg mindent csináltunk de még van mit.
Mi a fűtésre vettünk fel 1.200.000-et, ennek havi 15ezer a törlesztése, szerencsére ez lejár február körül.
De autó hitel is van. Nem új autónk van, 10 éves, de az meg svájci frank alapú 35 körül mozog a havi díja. Ha nem lett volna a párom autóbalesete 2 éve, akkor már lejárt volna az előző autó hitelünk és most nem lenne. GRRRR mérges vagyok, ha arra gondolok,hogy más hülyesége, meg vagánysága miatt nekünk kell szívni...na, nem is gondolok rá. Szóval nálunk sincs kolbászból a kerítés az biztos. A havi gázfűtés számláinkat már le se írom....nem általányt fizetünk, téli hónapban van 40 ezer forint is, és még csak meleg sincs a lakásban, max. 22 fok.
Na, kimérgelődtem magam.
A lényeg, hogy gusztustalan, hogy a tisztességesen dolgozó állampolgárok nem élnek meg, hitelt hitel hátán kell, hogy felvegyenek. Bezzeg egyesek meg milliárdokat sikkasztanak, és senki nem kéri számon tőlük....