Sziasztok
Egy gyors bejelentkezés, mig apa fürdeti Danit, és Petya még huzza a lóbőrt.
Ugy látszik megirigyeltem Pirusékat, mert nálunk is áll a bál egészségileg
Mig bent voltam a picivel addig megfázással küzdött szegény Danim, most meg vasárnap óta hány és megy a hasa
Kicsit kezd elegem lenni, hogy nem tud kivergődni a kórokból, mindig összeszed valamit, tuti hogy ez a lökött időjárás is hibás benne, mert nem pusztulnak a bacik kellően.
Petya még mindig kimélő üzemmódban használ
, eszik-alszik, csendes kismanó, csak a hasa ne fájna annyira
Infacol egy kalap kaki volt nekünk, semmit nem használt, most mecsek teát adok neki, nah az mintha kicsit enyhitette volna a dolgokat. Éjjel egyszer kel, és ha szerencsém van akkor fél óra mulva ujra alszik a saját ágyában, ha nincs szerencsém, akkor a mi ágyunkban kötünk ki, de akkor is reggel 7 ig szunya van
Hu most mindenkinek külön külön nem tudok irni, csak ahogy eszembejutnak a kérdések, hozzászólások, igy előre is bocsi, ha valakit konkrétan nem szólitok meg, csak kevés az időm
Dorka
Hatalmas gratula a babóhoz, sok sok tejcsit neki, nektek meg sok sok boldogságot és egészséget kivánok!!!
Szoptatás kontra teherbeesés:
Petya is szopi alatt fogant meg, igaz hogy 17 hónapos volt akkor Dani, de még napi 6-7 szer szopizott, vagyis ez se 100% os hogy megvédene...
A mensim nekem pl majdnem fél év mulva jött meg először Daninál, kiváncsi leszek hogy most mikor áll majd helyre a ciklusom. Hogy a védekezéssel mi lesz azt még nem tudom, mert gyógyszert nem szedhetek, az óvszert meg egyikünk se birja. A dokim a spirált javasolta, de azt ugye már csak akkor ha normalizálodik majd a ciklus...bár bevallom ehhez se fülik a fogam... jó tudom, menjek el apácának és akkor nem kell ezen filoznom
Utazás:
Magam részéről én végig vezettem, még a szüléshez bevonulásnál is én mentem be magam autóval, mert nem volt éppen aki bevigyen, de semmi problémát nem okozott a dolog. Imádok vezetni és amugy is szeretek kicsit távolabb ülni a kormánytól, igy nem volt probléma a pocak beférése
A hosszabb utazásnál érdemes többször megszakitani az utat és kicsit megmozgatni a lábát, kezeket...
Bébiuszás:
érdekes hogy pont egy másik forumon is előkerült a téma... Van aki dicséri, van aki tart tőle...
Anno mi is akartunk menni, de sajnos Daninak enélkül is lett bőven futószemölcse, igy mi kihagytuk a dolgot, sőt Petyát se fogom vinni, nem akarom, hogy ő is összeszedjen valamit a vizből.
Mosás, öblités:
Magam részéről csak az öblitőt cseréltem le sensitivre, a mosópor maradt amit addig is használtam. Hála nálunk semmi bajt nem okozott és azóta se okoz az öblitő. A textilpelust én is 60 fokon mostam először és vsaltam utána, de később már csak 40 fokon mostam. A fertőtlenítéses dolgokat szerintem jó középutasan csinálni és nem tulzásbavinni, mert lehet annak is hátulütője.
A gyerekorvos fel szokta irni előre ami a babának kell, és amig nincs TAJ kártyája a picurnak, addig a sajátunkat kell irni a receptre, ugy hogy az első szám 8 lesz, a többi változatlan.
Arra figyeljetek, hogy ne járjatok ugy, mint mi: feliratta apa, és mint aki jól végezte dolgát elfelejtette kiváltani
végül is csak azt kértem tőle hogy irasson receptet
Bocsi de fürdetés végetért, majd őrobálok sürübben jönni...
puszi
Ági Peti Dani