Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! :)
Remélem, mindenhol nagyon szépen teltek az ünnepek. Mi most először végre itthon voltunk, és sikerült igazi, csodákban teli karácsonyt varázsolni a gyerekeknek, és egymásnak. Mindenkit mi láttunk vendégül, de negyed annyira nem fáradtam ki, mint amikor csim-bum cirkuszként országjáró körútra kellett mennünk, és 3 nap alatt körbe kellett járni a rokonságot Kecskeméttől Esztergomig :P

BArbi!
Köszi :lol: ÉS ez volt a 30. 8)

Mása!
Igaz, hogy bármikor teherbe eshet az ember, de az általad leírt időpontban azért elég csekély a valószínűsége. Bízz ebben!

Veronak!
Szia! A "mi időnkben" :lol: a szülésznők osztogattak egy listát, hogy mit kell vinni a kórházba. És azt hiszem, Ancsi honlapján is fent van ugyanez a lista (babanet.extra.hu, vagy ilyesmi, hátha jön, és pontosan leírja, vagy az aláírásában is ott van???? Nézd meg!).

Minden érintettnek boldog névnapot! :D

puszi

Kép
Kép
zuzmo1

és igen, Ancsi aláírásából idemásolva: http://babanet.extra.hu/
zuzmo1

Köszönöm lányok a segitséget kicsit bevagyok sózva...mintha az első lenne....igaz ebben a korházban az első.

Hányadik héttől van itt nst?és azt a saját szülésznő végzi el?
monisa:A felkészitőt abból a szempontból is sajnálom,hogy a légzéstechnikát nemtudom elsajátitani de megkérem apát ,hogy Ő tanulja meg kkönyvből...mert biztos amikor nekem lenne rá szükségem biztos nemjutna az eszembe.

most olvasom a linket amit kaptam.
Köszi a fogadtatást.

Kép
veronak

Vera, Barbi,Monisa!
igen, sajnos tényleg BÁRMIKOR lehet egy extra peteérés :roll: És most úgy félek..... Nem lenne ez jó most. Még vizsgálatok sorozata vár rám :? .
Zuzi, nagyon remélem, hogy most nem fog összejönni. Én is azt olvasgattam, hogy "elméletileg" ilyenkor kicsi a valószinüsége. De amilyen kis "rafinált" a szervezetem ( pl: utolsó terhességnek semmi jele nem volt), bármi lehet....

Rylie!
Nagyon jóóóó volt a hétvége! Meg is van a böjtje :mrgreen: Mist aggódnom kell, hogy nehogy.......... Na, szóval ennyire jó volt :mrgreen: Zalakaroson a MenDan- ban voltunk. És ott is van gyerek megörző (persze ez most nekünk nem kellett ;)) És szombaton este kilenc után a wellness részlegben hangulat világitásos, hastáncosnős produkciók voltak ;) Mi ültünk a termál vizes "bugyogóba" és néztük. Egyébként a "bugyogoba" szerettünk a legjobban lenni :mrgreen:. Persze társúlt hozzá a joghúrtos gőzkabin, és a jeges szauna. Amikor a szauna -mester ránk zúdított egy adag jeget, azt hittem megőrült :o :shock: 8) De annyira jól esett!!! :) Most voltam először olyan helyen, ahol kényeztettek minket és bevallom, nem volt ellenemre ;) Be kell látnom, hogy bármennyire imádom a gyermekeimet, az egészséges párkapcsolathoz KELL az ehhez hasonló kikapcsolódás. Talán szépen lassan magamra találok, és nem leszek "idegbeteg". Csak kár, hogy sokba kerül :roll:

Jut eszembe!
Lányok!
nem tudjátok hol lehet üdülési csekket igényelni? és mi kell hozzá? Mi, sajnos, nem kapunk ilyet, de állitólag valahol a neten lehet igényelni.....Hm?!

Mása
szmagdi

Veronak!
látom, már megkaptad kérdéseidre a választ ;)

Cusre!
Megnéztem az új iwiw képeket 8) Olyan széééépek vagytok! :)
szmagdi

Szmagdi!http://www.globalnet2000.hu/ucs/forum/index.php?action=messages&topicId=11

Itt talán választ kaphatsz a kérdésedre.Nekem meg meg kell hosszabítatni mert nem tudtuk felhasználni.
De ha van hozzáfűzni valód szívesen olvasnám.

Kép
veronak

Sziasztok!

Remélem mindenkinél szépen, békésen és persze beteségmentesen telnek az ünnepek sok-sok szupi és hasznos ajándékkal :D :wink:
Mi tegnap jöttünk haza a nagy jövés-menésből és ezzel le is tudtuk erre az évre a dolgokat. Most már csak itthon pihizünk és élvezem, h Apa végre szabin van 8) Úgy néz ki, h Adél most már kezd apás lenni, amit annyira nem is bánok így a tesó érkezése előtt :wink:

Ríd,
Hogy vagytok? Túl vagytok a nehezén?

Mása,
Csatlakozom Kisünhöz. Nekem mensi utáni 5. napon sikerált. Drukkhegyek, h most még ne!!!!! És wow, micsoda helyen voltatok, ez igen :D Szerintem is feltételen szükséges az időnként, h Apával csak így kettesben :wink: Mi most hétvégén még a mozinak is nagyon tudtunk örülni, bár a film az nem volt vmi szupi, de a pattogatott kuki igen 8)
Köszi a dícset :oops: gondoltam itt az ideje cserélni és leírtani néhány képet.

Mamacsibe,
Drukk Neked is!!! De tényleg ne erre gondolj, én is próbálom a fejemből elhessegetni a gondolatot :wink:

Veronak,
Üdv köztünk :) Én is most nézem át az Ancsi féle linket, lassan össze kéne pakolnom. Én még annyival egészíteném ki, h szerintem a textil pelus már bentre is kellhet, mert hát ha olyan dolog történik a pelenkázón vagy esetleg szopizás közben túlcsordulás, nem baj, ha kéznél van. És azt nem tudom, h mennyire lesz érzékeny a cickó a második gyerkőcnél, de én bizti kedvéért viszek be vmi mellápoló krémet is (pl. garmastan, aventes krém).
Az nst meg úgy működik, h ha nincs fogadott szülésznőd, akkor a Bártfai rendelőben csinálja egy nőci az nst. Ha meg van szülésznőd, akkor ő fogja csinálni, de hogy vajon a kórházban vagy magánrendelőben, az kérdés lehet. Nekem olyan szülésznőm lesz, aki csak magánba csinálja.

Isten éltesse Monisa Petijét és Zuzit és nagyon boldog névnapot Vicának, Istinek és Kamillának!!! :D (Remélem nem hagyok ki senkit :oops: )

És nagyon köszönöm a drukkokat :) most már csak 3 napig zárom a lábaimat, aztán már bármi történhet. Egyébként tegnap voltunk 4ds uhn a praxisban és ott 3060 grammnak mérték Alexet, úgyhogy nagy valószínűséggel az sztks uh-n elmérték :? mert ennyi idő alatt ennyit hízni képtelenség.

Ha nem haragszotok néhány kép :oops:
Kép Mikulás csajom
Kép Ajándék bejáratása :D (Neet! Ismerős a ruci? :wink: )
Kép Néhány tegnapi portré Öcsikéről :D

Kép Kép
curse

Veronak! :)
Köszi! :) Kisfiad v. kislányod lesz? Mekkora a gyerkőcöd? Nevek? ;)

Rylie!
Benneteket is megnéztelek az iwiwen ;) Ti is nagyon szééépek vagytok :) Bori mekkora már! :o 8) :lol:
szmagdi

curse!Köszönöm már be is tettem 2öt. :D
Fogadott szülésznőm van K Vera drusza :P
Még nem mondott semmit.....de olyanokat hallottam,hogyha a fogadott csinálja az akkor +5000ft /nst!!Ez valóban igy van???
Ügyeletes dokinál fogok szülni...mert aki szült az már tudja mi is zajlik ott.....

Szmagdi!Kukisunk lesz apuka után szabadon :P Zoltán de a második névvel gondban vagyunk-ok!!!Ami nekem évekig tetszett az most fel sem merült:Zsolt,amibe beleestem az a Joachim ami apának nemtetszik mert neki a Koppány jön be!!!Szóval ez még rejtély....
29héten voltunk a praxisban (nekem nem tetszett)és ott 1298 grammnak mérték...minden más adata (bocs most nem turom elő)a korának megfelelő.

még egy kérdés jutott eszembe:A kispapa ruház a kórház gyógyszertárjában lehet beszerezni?!Valamiért ez ragadt meg bennem és holnap arrafelé járok akkor meg is venném mert nagyon benne vagyok a kórházi pakk rendezésében....
Van kórtermi bőröndőm,szülőszobás +kispapás a szülőszobára(ebben még nincs inni sem nasi)....
+a babának jó az benne van a kórtermi bőröndben.

Kép
veronak

Veronak,
Szerintem kérdezz rá Veránál, bár ha ő is kérne pénzt az nstéért, akkor azt nem ártott volna előre közölni, amikor felkéred, h tudjál vele kalkulálni. Az én szülésznőm mikor felkértem, akkor elmondta, h 5e ft lesz alkalmanként az nst, de a magánrendelőben. Döntsük el, h tudjuk vállalni vagy sem.
Kórházban készített nstéért erős túlzásnak érezném, ha pénzt kérnének :?
Apás csomagot pedig igen, a kórházi gyógyótárban lehet venni.
Praxis neked sem tetszett? Vhogy nekem sem jött be :? kedvesek voltak meg minden és ott tényleg elég neves szonográfusok vannak, de nekem fura volt, h gyakorlatilag a 4ds uh semmiről sem szólt. Végignéztek a 2dsen, aztán átmentünk 4d-re, de ott gyakorlatilag csak a buksiját néztük kb. 5 percen keresztül és az egész nem volt negyedóránál több. Anno Adéllal a Kárpát utcai rendelőben voltunk és ott simán félórát bent voltunk. Szintén megnéztek 2dsen, de utána jó sokáig nézhettük 4dsen mindenét :wink:
A Koppány név nálunk is elég sokáig játszott :D

Kép Kép
curse

corse!

Az első beszélgestés alkalmával elmondott szinte minden(szülőszobát mutatott) a tisztelet diját is de erről szó sem volt....Hát én nemjárok senkihez magánba a Fehérvári úti sztk ban a balog dr hoz járok amire a Vera azt mondta tökéletes.minden nagyobb vizsgálat útán hivnom kell ,hogy mik az erdmények...Igy remélem,hogy Vera sem hiv magánba örülök ha az Ő tiszteletdiját öszeszedem....nincs betervezve +20-30 ezer.Nem is menne....
Jó akkor a papás csomi holnap meglesz rem nyitva is vannak....

A praxissal nekem is dettó ugyanez volt a problémám nekünk 13 perc volt amiben a 4d-része kb 3 perc volt és szintén csak a pofiját mutatták.Már volt akit lebeszéltem.CSak nekem az a rossz nekem már sohasem lesz és nemtudom meg milxyen is egy igazi 4d uh .Pedig erre is hónapokig kuporgattam ,hogy eltudjunk menni.

Na nemsírok...

Holnap nemogérem,hogy leszek.....
Jó éjt mindenkinek!!

Kép
veronak

Veronak,
Nekem is K. Vera volt a szülésznőm! És - jól értettem - Zoltán Joachim vagy Zoltán Koppány vagy Zoltán X nem első gyerek lesz?

Móni
Kép
Kép
monisa

Kép

petergabi

Boldog Új Évet Kívánunk!
váljon valóra minden álmotok!
hugs&kisses to you all
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

BUÉK innen is!

Curse, köszi, Panni simán átvészelte a bhímlőt, kevés kiütéssel, kevés lázzal. Közben volt egy kis köhögős-orrfolyós vírus is, asszem ez volt a rosszabb. Bori még nem lett bhímlős (de ahogy Kisün is írta, akár két hét is lehet a két gyerek között), viszont a másik vírust elkapta, és jól be is fulladt tőle. Ma már talán jobban van, de nagyon kis elesett. :( Kicsit m ást terveztünk a téli szünetre, de mostmár mind1. :(
Nekd meg m ár m indjárt itt a finis! :)
Adél gyönyörű, és Alex is jóképű nagyon! :)

Mása, 7vége rulez, drukkok,h ne legyen következménye...

Rylie, jó pihit! :)
Képzeld, kaptam egy Kozyt Karácsonyra, pedig épp a csatos hátihordikat nézegettem...Ha ezt tudom, inkább a tiédet vettük volna meg... lehet, hogy én is el fogom adni, mert előre kendőt kötök, hátra meg talán jobb és egyszerűbb az ssc. Neked végül Ergód lett, ugye?

Veronak, hanyadik babót várjátok?

Monisa, szia :)

Mindenkinek nagyon boldog, egészségben és szeretetben gazdag Új Évet kívánok!!
rídonli#

Sziasztok!

móni!
Igen ezeken a neveken filóztunk...de még ott volt a Zsolt is.....és igen Ő a 4ik baba lesz.
Írnál Veráról milyen volt vele .....akár priviben is......

rídonli#4Nemlehetett könnyű a bárányhimlős időszak! Most mit adnak rá??Régebben volt a cinkrázó és a mentolos hintőpor....
A köhögös nyavaján mi is átmenöben vagyunk...

Boldog Új évet Kívánok mindenkinek!!

Kép
veronak

Boldog, Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok Mindenkinek! :)

Veronak!
Köszi az üdülési csekkes oldalt ;) és 4-ik baba wow! 8) Fiúk? Lányok? Hány évesek? :)

Ríd!
nektek meg ++++! azok a fránya takony vírusok! :evil: Mi is túl vagyunk rajta. Zsolti már egy hónapja krehácsol, fújja az orrát :? De szerencsére a gyerkőcök már jól vannak ;)

Na, BÚÉK mindenkibe a kisördög! 8)
szmagdi

Kép
zsancikant

SzMagdi!
A legnagyobb lányomDeborah 13 éves,Isti 10 éves, Zsóficica 3 lesz januárban és jön Zolibaba. :D :D

Kép
veronak

Kép

Kép Kép
curse

BÚÉK!

Veronak! :)Lány, fiú, lány....most ismét kiskrapek! :D :D :D Mi a "technikátok"??? 8) :lol:

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ríd,
Szia-szia!!!
(Nemsoká tavasz és - legalábbis az egyik gyereked - már sose lesz bárányhimlős! Nálunk nagyon jól vészelte át Peti - és ez miatt én is, de azért...)

Móni
Kép
Kép
monisa

B.U.É.K!!! :lol: :lol: :lol:

Zuzi! igen láttam, hogy szép szám :D

Ríd! akkor már vége (mármint annál akinél már kijött)? én mindig azon gondolkozom, hogy hogy bírják ki, hogy ne kaparják el :roll: ?

Zsan! a kis avataroddal vmit jeleztél? :wink: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Curse! ez azt jelenti, hogy te akkor fizettél az NST-kért? Nekem Kata nem említette, remélem ez azt jelenti, hogy nem kell majd...
Adél cuki mint mindig, s kisöcsi sem marad el tőle :D
S apjukotok már szabin? Szuper! :lol:
Apásság nálunk is van - de elég változó. Pl.: mióta pocakos vagyok senki sem tudja elaltatni csak én. Előtte sem volt sosem könnyű eset az alvásidő, de azért remélem fog valamennyit aludni amíg majd H-ban leszek... :? Ha másnem majd egész éjszaka kocsikáznak :P :shock: :lol:

3.án reggel 8:00kor van egy kemény vizsgám. Kedves boszitopik, s lányaik küldjetek erősítést ha épp megy :wink:
gödibarbi

Ríd,
Örülök, h Pannád ilyen jól vette a barihimlőt :) de ez a vírusos dolog nagyon nem hiányzott Nektek :( :roll: Boridnak gyors gyógyulást!!!

Veronak,
Ez igen, nagyon jól csináljátok a sorrendet :) :wink:

Barbi,
Adélnál még ügyeletes volt a szülésznő és most lett fogadott. Egyenlőre még nem fizettünk, mert majd jövő hét után következnek az nstk. Igazából annyira nem tapsoltam a dolognak, de őt már ismerjük és meg voltunk vele elégedve (újat nem mertem volna bevállalni), ráadásul nálam elég nagy az esély, h nem is jutok el az nstkig :wink:
Kata meg szerintem, ha eddig nem említette ezt az nsts dolgot, akkor bizti, h Nektek nem kell majd fizetni :?
Apjuk most csak az ünnepek miatt van szabin, csak azért örültünk ennyire a dolognak, mert már féléve vártunk arra, h elengedjék egy picit pihenni. Viszont nem tudom mi lesz januárban, mert már most 3 külföldi több napos útja van :roll: Félév alatt eddig kb. 3x kellett külföldre menni, most meg egy hónapon belül már ennyi útja van és még ki tudja mit találnak ki :roll: Bizti csak is azért, mert most fontos lenne, h itthon legyen. Szóval izgi lesz ilyen szempontból a szülés. Remélem Alex bevárja majd az apját!
Vizsgához pedig mennek a drukkhegyek!!!!!! Annyira kegyetlen dolog ezzel kezdeni az évet :x

Kép Kép
curse

Sziasztok!
Boldog Új Évet!
zsini
Kép Kép
zsini

Boldog Újévet, Egészséget, Boldogságot Mindenkinek! :) :)

Barbinak még sikeres vizsgát is 3-án!! :D

Kép
akata

BOLDOG ÁBELNAPOT!!!

Curse! ugye mosolyfejet akartál a Katás mondatot után rakni? plíz :wink:
szerintem öcsi tutira megvárja majd apukát :lol: 8)

Akata! de ari vagy!!! :lol: :lol: :lol:

gödibarbi

Hát a sorrend :D :P :D :P Most nagyon kukist szerettünk volna és több helyről kérem segitséget és a Jónás módszert próbáltauk ki és elsőre összejött és sikerült kukis lett.
Vannak akik hisznek benne van akik kételkednek....nekünk bejött.

Kép
veronak

Veronak! :)

Itt a fórumon is sokan utánanéztek a Jónás módszernek, és soknak bejött ;)
szmagdi

Boldog Újévet Minden babának és mamának! :D

Barbinak holnap drukkolunk :)

KépKép
fibi

Mindenkinek kívánunk Boldog Új évet.

Barbi: vizsgához drukkolok.

Curse: hú de közel van néked már a szülés. :-)

Nálunk a helyzet tisztázódott és most már biztos, hogy külön kell folytatnom az életemet sajnos a gyerekekkel. Apa igy döntött.. nem tudom, hogyan lehet ezt feldolgozni, de majd igyekszem mindent elkövetni. :-(

Kép
Kép
johanna1975

sziasztok,
kérésem lenne:
ha vki szokott aloe first spray-t venni, és tervezi,h a közeljövőben venne, és elég lenne neki fél flakon, akkor beszállnék vele, mert az én aloe beszállítom már nincs meg. Viszont a gyors lejárati idő miatt, nekem elég lenne egy alkalommal csak egy fél üveg, így arra gondoltam, okosabb közösbe venni.
hm???

Johi,
+++++++. Remélem a legjobban alakul a dolog, a lehetőségekhez képest.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

BUÉK!!!!!!!!!!!!!!!

Barbi!
Egy naaaaaaaaaaagy kalappal holnapra 8)

Johi!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsanci!
Aloe sprayt lehet kapni kis flakonosat is, csak nem a for evert. Asszem, Ancsinál láttam....

Kép
Kép
zuzmo1

második kérdés:

flavon kids VAGY flavantic junior.

hallottatok róla? tapasztalat???

Zuzi,
köszi. De nem tudom, hogy az is ugyan olyan jó-e, mint a foreverös.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
Mi flavon kids-et elkezdtük tavaly (illetve most már tavaly előtt) szedni, de nem ízlett a kölköknek, ezért abbahagytuk (pipa is voltam, mert elég drága). Állítólag nagyon jó, és a másik is (amit a doki néni is árul!). Olyan, mint egy lekvár, csak savanyú, ezért nem ették nálunk. Tele van antioxidánssal, és flavonnnal, ami a zöldségek, gyümölcsök színanyagában van (pl cékla, vörös-káposzta, áfonya, stb). Szóval én csak jót hallottam róla.

Kép
Kép
zuzmo1

Johi!
+++! Nem is tudom felfogni..... borzalmas, milyen helyzeteket produkál néha az élet.... Ha bármiben segíthetek, szólj! Ölellek!
szmagdi

Zuzi,
és nem lehet ezt összekeverni esetleg mézzel? vagy belekeverni italba?
na mindegy, vhogy megpróbálok rendelni, vhonnan, és a flavantic juniorban van kisebb kiszerelés, kezdetnek inkább azt.
Levi megkóstolta apukája flavon max-ját, és azt mondta, h nagyon finom, és egyáltalán nem savanyú.
Egyébként te megetted a gyerekekét? vagy mi lett vele? mert azt olvastam, szoptatós anyukák is ehetik, szal ez tökjó lehetett/lett volna neked akkor.

na jó, ha még van tapasztalat aloe spray vagy flavonos cuccok terén, irjatok, Zuzi neked köszi mind2t.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zuzi,
és nem lehet ezt összekeverni esetleg mézzel? vagy belekeverni italba?
na mindegy, vhogy megpróbálok rendelni, vhonnan, és a flavantic juniorban van kisebb kiszerelés, kezdetnek inkább azt.
Levi megkóstolta apukája flavon max-ját, és azt mondta, h nagyon finom, és egyáltalán nem savanyú.
Egyébként te megetted a gyerekekét? mert azt olvastam, szoptatós anyukák is ehetik, szal ez tökjó lehetett/lett volna neked akkor.

na jó, ha még van tapasztalat aloe spray vagy flavonos cuccok terén, irjatok, Zuzi neked köszi mind2t.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
én kb 3 hete rendeltem, írtam is itt a topikon...most pár hónapig nem tervezem :( de szerintem is nagyon jó szer, nekünk is van. Ha legközelebb rendelek majd szólok, hátha még aktuális lesz.

Kép
akata

Sziasztok lányok!

Boldog Új Évet Mindenkinek!

Mi ma jöttünk haza a lazításból :)

Karácsony másnapját "szűk" családi körben töltöttük itthon, 27-en voltunk összesen :roll: és ez csak Peti családja: a szülei, 4 testvére és annak gyerekei (Grétiék erről az oldalról 14-en vannak unokatesók ...) Persze a szokásos utolsó pillanatban megkavarjuk az egész addigi lebeszélt programot most sem hiányozhatott, de azért jól átvészeltük és a lakás is egyben maradt :)

Aztán 26-án lementünk Szolnokra és másnap elhúztunk 3 napra Berekfürdőre egy kis welness hotelbe, ezt kapta tőlem Peti karácsonyra :) Aztán Szolnokon szétpihentük magunkat, azt hiszem egész évre betáraztunk :) Barátnőzés, mindennapos kapucsínózás kettesben, szilveszteri kimenő, 2 jó mozit is néztünk (4 karácsony + Valami Amerika 2). Szóval ráncok kisimulva, vagy inkább kipárnázva :? , mindegy, hétfőtől indul a karácsony utáni fogyókúra.

Johi! Neked sok-sok +++++++++, pedig nagyon reméltem, hogy sikerül megbékélnetek egymással :(

Zsan! Nekünk mindig vannak itthon FLP termékek, a legfontosabbakból több is, szóval tőlünk bármikor kérhetsz bármit (ha nem a sminkkészlet kell, akkor azonnal el is jöhetsz érte, ha mégis az, akkor pár napot várni kell).
First is van, de szerintem annak nem jár le olyan hamar a szavatossága. Legalábbis mi nem nézzük a dátumot és hát így télen azért nálunk sem fogy olyan gyorsan.

Szóval bárkinek bármi FLP termék kellene, szóljon nyugodtan, mi sűrűn rendelünk és mivel általában rendelés után 1 nappal szólnak, hogy még ez+az kellene sürgősen, ezért majdnem mindenből többet rendelünk.

KépKép
KépKép
lindicita

Az élet tényleg fura, sose gondoltam, hogy velem ilyen történik,, aztán mégis.... :-( Valószínűleg ennek igy kell lennie, nem tudom miért kapom ezt a nehéz életfeladatot, de ez van... :cry: Apa mással szeretne boldog lenni, hát akkor rajta, szerintem nem fair pocakos feleség miatt becsajozni, de ha neki ez belefér az értékrendjébe akkor hajrá. Még nem tudom, hogyan fogok boldogulni, de majd lesz valahogy. Genya ember mellett nem tudok tovább élni.

Kép
Kép
johanna1975

johanna!
Nagyon sajnálom a történteket de hidd el sokkal boldogabb életed lesz ezután.

A Jónás módszer igen sokan kételkednek ,én a kinai naptárral vagyok igy.Még sohasem írt jót.Jahh nekem is pasinak kellene lennem ha azt vesszük figyelembe.

13án megyek dokihoz és akkor már le is veszi a kenetet amit csak a 36 héten szoktak...gyanitja ,hogy elöbb jön mert ugye nem az első bébyke.Meg laborba akar küldeni :? Sajna az ellenanyagomat kicsit elhanyagolta eddig csak 1szer nézett rá a 3helyett.De remélem semmi gond nincs.
Olyan szinten pöttyös a pocakom...viszket nemgyözöm kenni azaz keni a lányom...mert Ő a Zoli babát krémezi..olyan cuki!

Kép
veronak

Először is BÚÉK mindenkinek!!! És én nagyon bízom,hogy ez az év sokkal de sokkal jobb lesz mint az előző :)

Mása: jó 7vége 8) rulez! Szuper, hogy összejött ;)

Ríd: végülis kozyt eladtam és igen jól tudod van egy ergom amit egyik kedves topiktársunknak köszönhetek 8)
Nagyon bevált. Borival igy élvezet a főzés és aludni is tud már a hátamon :P Igaz ezt a kozyról is elmondhatom, mert azt is csípte, csak azt nekem túl macerás volt a hátamrarakni. Az a sok madzag...szóval nekünk jobb az ergo ;)
Beteges ünnep töltés meg valóban nem túl jóó...de lehet, hogy egy kánikulás időben mégrosszabb a barihimlő. Vagy akkor nincs idénye? nemtom

Barbi: vizsgád???

Johi: :( és ++++++++++++++++++++++
Gondolj arra, hogy nem ő volt az igazi hanem majd jön a TE herceged ! :roll:

Zsan: épp akartam írni, hogy Lindi a nagy forevörös, de közben már jött is és mondta magától :)

Lindi: 27-en :o :shock: :o atyaég!! Nem semmi! Ilyen összetartó a család?? és mindenki mindenkit szeret? -ezt nem hiszem el 8)

Momentán nálunk 25-e óta itt van a sogórnőm és amennyire vártam az ünnepeket, hogy végre együtt legyünk, most annyira várom a hétfőt, hogy végre egyedül lehessek a gyerekekkel a lakásban :? Persze a nagyon várt ünnepek alatt igy semmi összebújás, semmi beszélgetés és semmi meghittség nem volt apával :cry: úgyhogy pont a tököm kivan a családdal igy a szeretet ünnepén :x :oops: párdon

ööö Lindi a Valami Amerika 2 jó volt??? Érdemes megnézni vagy szánalmas másodikrészes próbálkozás? - nem mintha mostanbán el tudnánk menni moziba..d.e hátha... :roll:

Rylie
rylie

és hogy pozitívat is írjak:
Boricsek elkezdte azt az édes kaméleonmozgást amit aaanyira imádtam Kamillánál is :lol: Négykézláb ringatja magát! Behalok amikor csinálja :) és szépen megeszik már napi egy almát, és ügyesen kúszik, a minap is térültem-fordultam és már bent volt a kanapé alatt és csak a kikandikáló lábacskák és a hanghatás mutatatta hová bújt :lol:
és Kamilla édi-bédi ügyes kislány, szilveszterkor elvarázsolt a társaságot és bemutatta az összes táncfiguráját 8)
és majd mindját teszek fel képet is!

ja és Curse: nem félsz, hogy a trambulinról nagyot huppan mellé Adél??? :roll: Kamilla is nagyon csíp-né a trambulint, de én fosok, hogy nekiesik valaminek :roll:

R
rylie

Fibi!
Isten éltesse Bálintodat! Sok vidámságot, huncutságot, jó egészséget!
zsini
Kép Kép
zsini

Zsini,
nagyon köszi :D :D szuper szülinapja volt, nemrég mentek el a vendégek (kis barátai) :)

Johi,
fu, nem jutok szóhoz :( sok+++++++

Rylie,
Valami Amerika 2 hiper-szuper szerintem. mi könnyesre röhögtük magunkat, és a zene is ismét tarolt nálam. na meg a szereplök, régiek-újak egyaránt. én imádtam, na. (szomszédok tegnap elzavartak bennünket moziba, mert unatkoztak, és a fijaim szórakoztatták öket :lol: )

KépKép
fibi

Zsan,
Flavont mi probáltuk, srácok meg birták enni, én kiköptem majdnem. nem birom az ilyen izeket, forever löttyöket sem szerettem sosem. de B megissza meg Zs is.
fibi

Bálintnak mi is boldog születésnapot kívánunk !!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Curse! trambulintól én is fosnék. uncsitesóéknál szoktuk használni, de itthon veszélyes lenne.

vizsga: öööööööööö... benéztem, s Szolnokra kellett volna mentem. az ígyen kapott szabadidőt elikejáztam :lol: .

Rylie! s akkor vizsgázni fogsz menni?
kaméleonmozgás (édesen hangzik bár nem igazán vágom miről beszélsz). s ő már almázik?! wow, hogy rohan az idő.

Fibi! micsoda szuper szomszédok :lol: ! s innen is nagyon boldogat a nagylegénynek!!!

Zsan! flavin termékek vannak nem csak Forevertől. nem ismerem mélyebben a témát. egyenlőre csak a felnőttet nézegettem.

Angi tegnap eme mondattal rohangált: " Szeptemberben ovis leszek! Szeptemberben ovis leszek!" aaaaaaaaannyira édi :lol: :lol: :lol: . remélem tényleg így lesz, s a lelkesedés is marad. sztem w-ovi lesz, s 3 nap egy héten. oszt majd még meglátjuk...

gödibarbi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?