Sziasztok!
Remélem mindenkinél szépen, békésen és persze beteségmentesen telnek az ünnepek sok-sok szupi és hasznos ajándékkal
Mi tegnap jöttünk haza a nagy jövés-menésből és ezzel le is tudtuk erre az évre a dolgokat. Most már csak itthon pihizünk és élvezem, h Apa végre szabin van
Úgy néz ki, h Adél most már kezd apás lenni, amit annyira nem is bánok így a tesó érkezése előtt
Ríd,
Hogy vagytok? Túl vagytok a nehezén?
Mása,
Csatlakozom Kisünhöz. Nekem mensi utáni 5. napon sikerált. Drukkhegyek, h most még ne!!!!! És wow, micsoda helyen voltatok, ez igen
Szerintem is feltételen szükséges az időnként, h Apával csak így kettesben
Mi most hétvégén még a mozinak is nagyon tudtunk örülni, bár a film az nem volt vmi szupi, de a pattogatott kuki igen
Köszi a dícset
gondoltam itt az ideje cserélni és leírtani néhány képet.
Mamacsibe,
Drukk Neked is!!! De tényleg ne erre gondolj, én is próbálom a fejemből elhessegetni a gondolatot
Veronak,
Üdv köztünk
Én is most nézem át az Ancsi féle linket, lassan össze kéne pakolnom. Én még annyival egészíteném ki, h szerintem a textil pelus már bentre is kellhet, mert hát ha olyan dolog történik a pelenkázón vagy esetleg szopizás közben túlcsordulás, nem baj, ha kéznél van. És azt nem tudom, h mennyire lesz érzékeny a cickó a második gyerkőcnél, de én bizti kedvéért viszek be vmi mellápoló krémet is (pl. garmastan, aventes krém).
Az nst meg úgy működik, h ha nincs fogadott szülésznőd, akkor a Bártfai rendelőben csinálja egy nőci az nst. Ha meg van szülésznőd, akkor ő fogja csinálni, de hogy vajon a kórházban vagy magánrendelőben, az kérdés lehet. Nekem olyan szülésznőm lesz, aki csak magánba csinálja.
Isten éltesse Monisa Petijét és Zuzit és nagyon boldog névnapot Vicának, Istinek és Kamillának!!! (Remélem nem hagyok ki senkit
)
És nagyon köszönöm a drukkokat
most már csak 3 napig zárom a lábaimat, aztán már bármi történhet. Egyébként tegnap voltunk 4ds uhn a praxisban és ott 3060 grammnak mérték Alexet, úgyhogy nagy valószínűséggel az sztks uh-n elmérték
mert ennyi idő alatt ennyit hízni képtelenség.
Ha nem haragszotok néhány kép
Mikulás csajom
Ajándék bejáratása
(Neet! Ismerős a ruci?
)
Néhány tegnapi portré Öcsikéről