Új privát üzeneted érkezett!

Ancsi,
bulást a csajnak!
szerintem ez nem borogatás, bár nem ismerem a dolgot, hanem olyasmi, amit Lindi is írt, tehát vmiféle pakolás inkább, különféle bajra különféle cuccal való borogatás - de lehet, hogy hülyeséget írok

Sziasztok rég nem látottak! :D :D :D

Fíbsz,
fogok majd írni mélt :)

Kép

Kép

:D
szrekuc

Lindi,
nektek is bulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szrekuc

Ancsi

Ugye neked van olyan naptárformátumod, amivel saját magunk lehet naptárt csinálni és kinyomtatni? Ha van elküldöd nekem a rozsacska kukac hotmail pont com-ra?

Sportolás nekem is kéne... :? Fibi és mit fogsz sportolni? Nem mehetnénk együtt?

Fenistil csepp, nekünk mindig írnak fel Bendinek amikor köhög, de én nem nagyon adom, mert nem használ neki, akkor meg minek tömjem vele, de amúgy semmi negatív hatást nem tapasztaltam vele, amikor adtam. És azt hiszem ambroxolt is használtunk már, de szintén nem sok eredménnyel, úgyhogy mivel Bendinek ennyire krónikus a baja, inkább Stodalt és Hustensaftot használunk, illetve ezekkel próbálkozunk, mert sokat egyik sem használ, de ezek legalább nem ártanak.

Lindi

Szegény Bajnika, remélem hamar meggyógyul. Képek pedig. :D Nagyon aranyosak, és olyan jó, hogy a nagyszüleik is ennyire szuperek! :)

ruz
ruzicsky

Sziasztok!

Lindi!
Annyira tetszettek a képek; az első különösen! Itt fáj, ott fáj, de azért lemennek hídba, vagy akár dupla Lutzot is ugranak ezek a nagypapák, nagymamák az unokák kedvéért. Jó érzés lehetett ezeket a kis aprónépeket hallgatni a templomban.
Bajnikádnak mielőbbi gyógyulást!

Fibi!
Prímatornára járok, meg egy laza, átmozgatós tornára. Azt gondolom én is, hogy nem csak a kedvemnek, de az immunrendszeremnek is nagyon jót tesz. Csak erősíteni tudlak Téged is az elhatározásodban.
Jó, hogy már nyugodtabb volt az éjszakátok!

Ancsipancsi!
Biztos, hogy a Te problémádon is sokat segítene, ha tornázni tudnál valahol, persze tudom, hogy amíg Adrika pici, addig nehezen kivitelezhető. Az Aviva viszont otthon is végezhető, és vannak olyan gyakorlatok a kiadványban, amelyek szabályozzák a havi ciklust.
Jobbulást Adrikának is!

Üdv!
zsini
zsini

[quote="zsini"]S írta:zsiniziasztok!
Ancsipancsi!
Biztos, hogy a Te problémádon is sokat segítene, ha tornázni tudnál valahol, persze tudom, hogy amíg Adrika pici, addig nehezen kivitelezhető. Az Aviva viszont otthon is végezhető, és vannak olyan gyakorlatok a kiadványban, amelyek szabályozzák a havi ciklust.
Jobbulást Adrikának is!

Üdv!
zsini

anyukám adogat nekem mindig dolgokat. egyszer írt egy levelet, ami 1 év múlva volt aktuális, azóta is sokszor elolvasom. aztán kb. fél éve adott nekem egy aviva dvd-t, még meg is kérdeztem, hogy ez meg mi, és minek? :)) aztán mondtam, hogy oké, nem kell most, de megőrzöm, mert ő mindig előre tudja, hogy később majd mi kell.
most kereshetem meg.... :D

ancsipancsi

Barbi, Johi, és többiek, akik szeretik az érdekes egészségesebb sütiket. (én fogyisnak/diabetikusnak találtam ki)

2 tojás
1 kanál hidegvíz
2 kanál Pötyi/Canderel/Süssina/Norbi édesítőpor (ezek mind más édesítőből készülnek, de ugyanilyen jó fruktózzal is, csak az ugyanúgy hízlal, mint a sima kristálycukor)
1 kanál zabkorpa
1 kanál szójafehérje izolátum (ehelyett is lehet zabkorpa, ha valaki fél ettől a fehérjétől)
1 kanál tejcsi
meg dió, meg ilyesmi

2 fehérjét kemény habbá vertem az 1 kanál hidegvízzel
másik tálban a 2 sárgáját az édesítővel felvertem, majd bele 1 kanál tejcsi (szerintem vízzel helyettesíthető, ha vki nem szereti a tejet), bele a zabkorpa és szójafehérje, s ezt a sűrű masszát fellazítani a korábban felvert fehérje egy részével, majd bele forgatni a többi fehérjét. muffin formába kanalazni , s a muffinok tetejére 1-1 szem diót, mogyorót, vagy ilyesmit tenni. fagyasztott gyümölccsel nem frankó.
előmelegített sütőben 180 fokon 25 percig sütni.

ízre tök olyan, mint egy piskóta, úgyhogy ez nagyon kis mennyiség, de a zabkorpa miatt nagyon lassan szívódik fel, sokáig nem éhes tőel az ember.

ancsipancsi

sziasztok!
nem számítok koraszülésre, de azért lenne egy ehhez kapcsolódó kérdésem hozzátok.
a 36 hétre született babákat ugye nem viszik el a kórházból a sotéra, csak ha kiderül hogy légzéstámogatás stb kell? ugyeugyeugye?
Elég messze lakunk, be fogunk telepedni a városba az utolsó hetekre, és most számolgatjuk, mikortól is lenne érdemes.

a másik kérdésem az nst-khez kapcsolódik. a kórházi uh-n tapasztalt nagyonbunkó hozzáállás (időpont ellenére késések félórás cigi és kávészünet miatt stb) után nem hiszem, hogy szívesen visszamennénk még egyszer oda, csak ha nagyon muszáj.
viszont nem tudom, a szülésznőmnél mennyibe kerül a ctg magánban, úgyhogy lehet hogy meggondolandó egyszer a bártfaiba is elmenni.
szóval milyenek a tapasztalaitok a kórházi, beutalós nst-kel kapcsolatban?
privibe is jöhet minden!

előre is köszi mindenkinek!
kellemes ünnepeket, szép karácsonyt! :)

Kép
Kép
mamacsibe

Mamacsibe,
én úgy tudom, 36. hét előtt nem is szülhetsz a kórházban.
nst-n egyszer voltam a bártfaiban, kibírható. semmi különös, nem rossz, nem jó,

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci, köszi, ezt tudom, most a 36 vagy 37 betöltött hét a kérdés, hogy melyik legyen.
ha bármi lenne előbb, megyek a sotéra. de nem lesz, csak szeretnék minden eshetőséget kipipálni.
várni kellett sokat?

Kép
Kép
mamacsibe

Mamacsibe:
Pont ma beszéltünk a sógornőmmel arról (aki szerdán megszülte a 3. gyermeküket, Helkát), hogy ha ne adj Isten legközelebb is kora-szülnék, akkor a 34. hét után NEM a Sotéra mennék (persze, ha muszáj, akkor muszáj, első a gyerek). Valszínüleg a Jánosban, vagy a Péterffy-ben is el tudtak volna látni bennünket, de nem olyan körülmények közt (értsd: nem lett volna Réka 5napot a PICen inkubátorban, a semmis "gyanú" miatt)
Amúgy nekem a doktornő úgy mondta, hogy megszülhetném az Imrében, de ha bármi történik, a gyereket el kell vinni, én meg jól ott maradtam volna...
Azért nagyon-nagyon kívánom, hogy soha semelyikőnknek ne kelljen ilyeneken mérlegelgetni két fájás között!!!!

Zsini:
Tök sima töltetlen keménycukor, azaz savanyúcukor. Jól szét kell törni a húsklopfolóval :wink: :wink: :wink: :wink:

Mi amúgy jól, most ez a hét nagyon sűrűre (még a megszokottnál is sűrűbbre) sikerült, de minden ok és gyarapodtunk egy unokahugival :) :) :) :) :) :) Nagyon édes, ma jöttek haza, gyönyörű fekete haja van és hosszra akkora, mint Réka volt :D :D

nukada

Mamacsibe,
nem, nekem nem kellett egy percet sem várnom, és ahogy hallottam, nem igazán szoktak várakozni. elég rendesen megy, nem nagyon vannak csúszások. De mondom, én csak egyszer voltam ott, véletlenül. :wink:

Nuk,
gratula az unokahugihoz!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi! köszi :D tényleg nagyon lájtosan hangzik a reci. majd kipróbálom (muffinokkal eddig elég sikertelenül állok :? )

Lindi! szuperek a képek, s Gréti milyen boldog az ovisokkal! öröm nézni :lol:
kívánom hogy mihamarabb megtaláld Bajni betegeskedésének okát!
nem lehet hogy valamit közölni szeretne...? (én általában így állok a világhoz, s általában ilyen kérdésekkel találom meg az utakat)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Ancsi! anyukád nem semmi ezzel az előre elkészített "ajikkal" :lol: 8) :lol:
gödibarbi

Ruz,
még nem tudom, de majd szólok, ha kialakul :) mehetünk 1ütt, ha közel van mindkettönknek.

Fenistilt végül én sem adtam, de ez az ambroxol másnapra hatott, végre ebéd után is aludt normálisan, egyhuzamban 2 orát. végre meg tudtam nézni egy jo filmet :)

Ancsi,
dejo fej anyukád van :D

Zsini,
és mi az a primatorna? :)

Szrek,
okés, várom :D

KépKép
fibi

Sziasztok!

Ancsipancsi!
Nincsenek véletlenek.

Nukada!
Köszönöm! Épp időben érkezett a válaszod: holnapra terveztem az együtt sütögetést „lesz, ami lesz” alapon. Isten éltesse az unokahúgocskát!

Fibi!
Alakformáló, gerinc-problémák megelőzésére szolgáló, állóképességet növelő, különböző koreográfiákból álló gyakorlat sorozat. Egy óra alatt 8-10 ritmusos zeneszám hangzik el. Egy-egy szám alatt 1-2 izomcsoport erősítésén dolgozunk, egyféle koreográfiával, majd nyújtás következik, és indul a következő zene, egy másfajta gyakorlatsorozattal. Három havonta megújulnak a koreográfiák. Ha szabályosan végzi az ember a gyakorlatokat, akkor elég kemény ez a mozgásforma, de hamar hozzá lehet szokni. A sportkapu.hu/prima oldalon még több információt találsz.

Jó éjszakát!
zsini
zsini

Fibi

Örülök, hogy jobban vagytok.

Ancsi

Kösz a naptárt. :)

Zsini

Én szoktam látni a Hálózat TV-n ezt a tornát, hát nagyon kemény...én sztem 10 percet se bírnék jelen állapotomban ebből a tornából..., úgyhogy minden elismerés. :)

ruz
ruzicsky

nekem a 38. héttől mondták, hogy oké, ez már nem lenne koraszülés. vagy rosszul emlékszem?

ancsipancsi

Mamacsibe! Nekem mind a 2 gyerek 37-ik hétre született, de fel sem merült a koraszülés gyanúja. Mondjuk jó nagy lovak voltak, mind a ketten. (Nem tudom, ki tölti ki a születésnél az adatokat, de amikor jöttünk el a kórházból és írták a zárójelentést, a gépben az volt, hogy Bajni 40 hétre született. Olga dokinéni csóválta a fejét és rákérdezett tőlem, hogy ez igaz? Mondom nem, mert a 37-re. És ő is mondta, hogy hát inkább, így 37-38 hét lett beírva, pedig 4.740 grammal született.)

Barbi! Azt hiszem azt akarja a Bajni mondani, hogy ti szerencsétlen szüleim, hogy tudtátok a legrosszabb géneteket összedobni nekem????? Sajnos mind a ketten hasonló problémákkal szenvedtünk kicsi korunkban, nekem 4 éves koromig rendszeresen fel kellett szúrni a fülemet, 4 évesen is csak azért szünt meg, mert kivették az orrmandulámat. Peti meg ilyen kicsinek többet volt kórházban, mint otthon, ilyen felsőlégúti problémák miatt. Hát így járt szegénykém.
Szolnokon viszem vissza a fül-orr-gégésztre és rákérdezek az orrmandulakivételre, itt a tüdődokinéni szerint is az a ludas.

Évek óta először kihagyom a mézessüti gyártást, egyszerűen nincs már rá energiám. Valahogy nagyon kipurcantam így az év végére, és a karácsonyi hangulat is hiányzik. Hihetetlen, hogy holnapután karácsony. A szokásos ajándék képeket sem hívattam elő. Szaloncukrot sem vettem, valószínűleg már nem is fogok.
A karácsonyfát sem én fogom feldíszíteni, hanem Peti, mert mi Grétivel szerdán 11-re megyünk a Disney on Ice-ra, így remélhetőleg már feldíszített fa fog bennünket várni itthon :)

Gréti ovis képei :)
Kép Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Lányok, köszi mindenkinek a koraszülős-ctg-s válaszokat!
azt én sem szeretném, hogy a gyerek az egyik kórházban, én meg a másikban. akkor már inkább császározzanak megint. Jánosban is van koraszülött-osztály?
nem is tudtam.
4740 grammos baba, atyaég :) lehet, hogy lett volna 5200-5300, stimmelhet az a 37 hét is akár :) buksija mekkora volt, ha szabad kérdezni?

a gyerkőceitek nagyon helyesek, ha nem bánjátok, nem emelném ki senkiét :D

Szép Karácsonyt mindenkinek! :)

Kép
Kép
mamacsibe

Sziasztok,
Sajna nem nagyon van erőm visszaolvasni... :cry:
Én úgy tudom, hogy betöltött 36.hét a vízválsztó, én mindig azt mondom babámnak, hogy még 8 hetet húzzon ki, akkor lesz tuti 37 hetes. :-) Reméljük sikerül bent maradnia a nem túl jó adottságok ellenére is. :cry:

Lindi: képek tök jók.

Köszönöm mindenkinek a drukkokat és a takarítónénis hozzám szólásokat, úgy néz ki, hogy találtunk egy csodásat. Reméljük hosszútávon tud is nálunk maradni. Mindenképpen szükségem lesz rám, mert egyedül nem megy.... :lol:

Szép és Boldog karácsonyt mindenkinek, ha addig nem járnék erre.

Kép
Kép
johanna1975

Johi,
nektek is sok-sok ölelést, békességet kívánok Karácsonyra! Babóca pedig ki fogja várni az idejét, ezt meg kell neki mondanod!!!!!!!!!!!!!!!

Lindi,
én 2004 decembere óta a te mézesedet IS sütöm minden karácsonykor... :lol:
Bajninak jobbulást, Gréti pedig ismét csodaszép!

koraszülés:
nekem 36. hét volt beírva a könyvembe, hogy az után mehetek az imrébe szülni.

Karácsonyról egy kedves dal jut most eszembe nekem:
UNDER PRESSURE by the legendary rock group, Queen...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci :lol: :lol:

Lindi, nagyon jók a képek, szüleid állati jó fejek!!! főleg a nagyapó :D
Süsü nálunk is téma, Isti naponta elmondja, hogy Voltál papával színházban, Süsüsárkányt láttad.
felbuzdulva a hatalmas sikeren, vettem jegyet a Bábszínházba is, megint apjával megy :wink: 30-án, a János Vitézre. már előre mondogatja, hogy Nézed a vitézt! :lol:
bár a sztorit még nem nagyon fogja érteni, azért van egy tippem, hogy a bábozás lenyűgözi majd :)
ha nincs rá licit, köszönetel elfogadjuk Lilirózának a csodaszép kis lila Gréti-ruhát. Bár méretben még jóóó nagy neki, de majd jövőre belenő!
röhögni fogtok, még mindig 68-as ruhákat hord :lol: (de van még pár 62-es is, ami jó rá :P)

köszönöm a fenyős tanácsokat, örömmel olvastam! az idén én a cserepes mellett döntöttem, egy szép kis ezüstfenyőt vettem Kamaraerdőn 7e-ért. Nem is olyan kicsi ám, cseréppel együtt nálam is magasabb. Isti már nagyon várja a karácsonyt, az idén először tényleg tudatosan, folyton a Kis karácsonyt kell énekelni, meg a Pásztorokat :) egy hete pár fenyőággal feldíszítettem picit a a lakást, hogy ünnepibb legyen a hangulat, és Istike mikor belépett az ajtón, tíz percig állt tátott szájjal, azt hitte, már karácsony van :D

ajándék itthon nem lesz sok (úgyis kapnak egy tonnányit a rokonságtól), de végre sikerült időt szakítani (az alvásból) és mindenkinek készíteni is valami kis személyeset :) egyébként pedig annak örülünk, hogy együtt vagyunk, beszélgetünk, és jókat eszünk-iszunk :) csak szenteste leszünk itthon, utána karavánként körbejárjuk az egész családot (legalább addig sem kell főznöm, meg kiszolgálnom, így nekem is kellemes lesz az ünnep :wink:)

Johi, sokat gondolok Rátok, ölellek és küldök sok ++++-t!

előre is mindenkinek nagyon boldog, meghitt Ünnepet kívánok
szeretettel,

votiv 8)
votiv

Lindi :) Nagyon jók a képek!!! a lovagolós nekem is nagyon tetszik :lol: Bajninak bulást továbbra is +++++++

Fibi :) Köhögéshez ++++++, remélem azóta már túl vagytok rajta!!

Mása :) De jó, hogy jobban vagy!! Kiderült vmi a vizsgálatokból?

Johi :) Innen is ezer ++++++++++++++++!!!

Barbi :) Jól értettem, hogy vizsgáztál? Hogy sikerült?

Ancsi :) Jó kis diétás recept! :lol: Idén először sütöttem cukormentes beiglit.. valszeg jól sikerült, mert senkinek nem tűnt fel, hogy más és már alig van belőle... :lol:

Nuk :) Unokahugihoz gratula!!

Mi idén szakítottunk a hagyományokkal, már áll a fánk, a gyerkők lelkesen segítettek a díszítésben :lol: és délután már karácsonyozni is fogunk, mert annyi a rokon ( :lol: szerencsére ), hogy nem férünk be a karis napokba, aztán utána elutazunk pár napra Visegrádra (ezt kapjuk nagynénémtől ajándékba 8) ), utána majd jövök :wink: Úgyhogy mindenkinek nagyon boldog, békés, kellemes karácsonyt és boldog Új Évet!!!
Kép

Kép
Kép
denizsa

Én is kívánok Nagyon Boldog, meghitt Karácsonyt Mindenkinek! :)

Mi is utazgatni fogunk, nem sokat leszünk itthon :)

KépKép
fibi

Sziasztok!

Jöttem, hogy kívánjak nektek
NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT MINDANNYIÓTOKNAK!!!!!!!! :)

Nálunk érdekes a helyzet, mert Panni ma bárányhímős lett... (Már vártuk, mert volt mostanában az oviban, de azért jobb lett volna, ha nem pont Karácsonykor jön ki rajta. És számítunk arra is, hogy Borin is kijön néhány napon belül.)

Van vkinek tippje a bhímlő tüneteire? Eddig ezeket találtam:
Rhus toxicondendron ch9-15-az elején
Natrium chloratum 9ch-amikor kezdenek lszáradni a kiütések
Histaminum 9ch-viszketésre
Antimonium tartaricum 9ch napi 2x-hegesedés ellen

Zsanci vmikor írt vmi habról, ha jól emlékszem, ami jó a viszketésre. Tudja vki, hogy mi a neve, és hogy érdemes-e beszerezni?

Bocs, hogy ritkán jövök, és akkor is csak segítségért...( de ez nem is igaz, mert mindenképp jöttem volna boldogkarácsonyt kívánni!!)
rídonli#

Sziasztok!

Én is jöttem
mindenkinek mesésen szép, boldogsággal és örömmel teli karácsonyi ünnepeket kívánni!!!

Ríd,
szia :D ,
én ugyan b.himlőt sajátjaimon még nem kezeltem, de régen hűsítő rázókeverék néven futott vmi a mi barihimlőnkkor, amit idén nyáron a viszketős kiütésre kértem gyógyitárban és adtak és jó is volt...
Egyébként meg sajnálom,h épp most :cry: Gyógyszertár és egyebek miatt is sux...

Zsan,
Under pressure :lol: :lol: Ez most nálam vhogy elmaradt ezidáig, igaz,h semmi karácsoyi hangulatom sincs :cry:

Deni,
már ma karácsonyozni, ejha, ügyes vagy. Gondolom egymillió sütit csináltál :D

Kép
Kép
szelloke

Nálunk is már áll a fa. Szintén szervezés miatt. Angi édesen, lelkesen segített a díszítésben :lol: :lol: :lol: .

Ríd! ++++++++ toxit én is tudtam, a többire remélem hamarosan vki adja a válaszokat!!!

Zsan! under pressure :lol:

Votív! minilady :lol:

Mindenkinek BOLDOG SZERETETTELI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!!!
Barbara és családja

gödibarbi

[color=darkred][INNEN IS MINDENKINEK MINDEN SZÉPET ÉS JÓT AZ ÜNNEPEKRE!!!!!!!!!! :D :D :D/color]

Ríd,
bulást a lányoknak és kevés vakaródzás! (tesóméknál meg kötőhártyagyulladás tarol)

Aki elutazik, annak jó pihenést és kikapcsolódást, meg aki nem, annak is! :D : D: D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Áldott, békés Karácsonyt kívánok!
zsini
zsini

Sziasztok!

Én is jöttem NAGYON BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT KíVÁNNI!!! :D :D :D 25-én mi is lépünk vidékre és jó ideig nem leszünk itthon

Kép

Mamacsibe,
Láttam kérdésedet, mivel én is erőteljesen érintett vagyok a témában a következőt tudom mondani. Többek között a szülésznőm mondta azt, h ha a 36. hétig kibírom, akkor kúl vagyok. Ez az én olvasatomban azt jelenti, h nem kell a 36. hétnek betöltöttnek lenni.
A dokim is csak annyit mondott, h nem szeretne velem az ünnepek alatt találkozni. Úgyhogy én most összeszorított lábakkal fogom tölteni az elkövetkező másfél hetet, mert sajnos Alex már igen-igen lent van és a görcseim meg egyre durvábbak :( Ráadásul Alex nem vmi nagy az uh mérések szerint. Remélem a súly miatt majd nem fognak minket külön macerálni szülés után :?

Deni, Barbi
Előkari :D :D

Ríd,
Nektek pedig gyors gyógyulást!!! SAjna nekem még nincs tapasztalatom barihimlő ügyben, de bizti tud majd vki segíteni.

Votiv,
Nem semmi a csajod méretileg :D gazdaságos :wink:

Johi,
Nektek extra mennyiségű ++++++++++ küldök!!!

A képek csudajók, nem is emelek ki egyet sem, mert tuttira kimaradna vki :D

Kép Kép
curse

Ríd,
jobbulást nektek!!! Nálunk tavasszal zajlott: doki bácsi azt tanácsolta, hogy fürdés után szaliciles alkohollal átitatott vattával minden kiütést mossunk le, utána hintőporozzuk be rendesen (a gyógyszerész tanácsára mentholos hintőporral). A fürdővízbe (langyos-enyhén meleg) tettünk szódabikarbónát (2 evőkanál / fürdő). A körmöket vágjátok jó rövidre, hogy ne tudja elvakarni.
Mi a viszketésre antihisztamint kaptunk, segített. 3 napig jöttek új kiütések, utána már csak tünedeztek el. Nem tudom, hogy alkati szerencse volt-e vagy a szerek együtthatása, de minimális viszketéssel megúsztuk, nem vakarták el a gyerkőcök, drukkok, hogy nálatok is ilyen könnyedén lemenjen. :)
Homeoról fogalmam sincs, nem használtunk.
Ha Bori Pannitól kapta el, akkor még 10-14 nap is lehet, amíg kijön rajta, mert a bhimlő csak 1-3 nappal a kiütések megjelenése előtt fertőz, és a lappangási ideje elég hosszú. Marcin 16 nappal Dóci után jöttek ki a kiütések, addig karanténben volt.

Mindenkinek békés karácsonyt és boldog új évet kívánok! :D

vera
kisün

Sziasztok lányok!

Zsan! Mézessütikből dobhatnál egy párat, úgyis jóóóó nagy adag. vagy már felezed?
Egyébként az "under pressure" nálunk sem jelentkezett, talán azért, mert napok (hetek) óta ki sem mozdultunk itthonról, vagy ha igen, max a dokihoz, vagy Petivel kettecskén programozni, szóval nem volt az a nyomasztó érzés, ami mondjuk egy nagy bevásárlóközpontban rátör az emberre még egy sima hétköznap is, nemhogy így ünnepek tájékán. Tegnap azért lemerészkedtem, de szigorúna csak szaloncukorakasztó miatt, de az sem a szaloncukor miatt, hanem a tavaly 70%-os leértékelésben megvett új garnitúra díszekhez. Mondanom sem kell, parkolóhelyet alig találtam és az emberek, mint a mérgezett egerek, úgy rohangáltak. Tűztem is haza gyorsan.

Votiv! Ruci ügyben akkor majd egyszer összefutunk. Mi megpróbálunk jegyet szerezni a Süsüre, minden nap emlegeti Gréti. Sőt, van, hogy reggel azért nem akar felkelni, emrt ő épp a szerető Süsüvel álmodik.
Remélem a holnapi Disney jégprodukcióra nem kattan így rá :)

Den, Barbi! Hűű, de gyorsak voltatok :)

Ríd! Bárányhimlő :( Remélem gyorsan és viszketésmentesen átvészelitek :wink:

Én pedig ezzel a kis táncikával szeretnék nektek Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánni!

http://karacsony.hu/manotanc.php?id=136 ... 78107#view

KépKép
KépKép
lindicita

Köszi mindenkinek a ránk gndolást, meg a tanácsokat!

Kisün, neked pláne, mert a mi dokink csak Fenistil cseppeket adott a viszketésre.
Sztem, "találkoztunk" pár napja, a Móriczon, csak kissé lassn esett le nekem, hogy ti voltatok, pedig a Férjed még köszönt is... (Jártam az óráira elég sokszor, de már olyan réééég volt...) Kissé el voltam merülve a karácsonyi gondolataimban (utolsó lehetőségem volt EGYEDÜL inténi a vásárlásokat Kar. előtt), de legközelebb majd észbekapok, és megszólítalak!
P.K. nyakában egy gyerekkel, vmivel előtte alacsony anyuka egy másik gyerekkel, csak ti lehettetek!!? :)

Curse, drukk, hogy az ünnepek alatt ne legyen még semmi, és Alex is fölszedjen magára egy kis súlyt :)

Mindenkinek puszi!
rídonli#

Sziasztok!

Békés,Áldott Ünnepeket kívánok:
Kép

petergabi

Áldott szép ünnepeket kívánunk minden aktív és passzív topik-lakónak és szeretteiknek

szeretettel:

Macska és kölkei

Kép
macskanyu

Minden kedves régi és új topikolónak és családjának Kellemes Karácsonyt Kíván:
neet és családja
neet

BÉKÉS, BOLDOG, NYUGODT, SZERETETTEL ÁTITATOTT KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!!!!!!

Kántorék

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Most látom csak, h Beetéknek megszületett a kicsi fiúk, Áron!
sok sok sok boldogságok kívánok nekik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Csak egy mondatot szeretnék írni:

Mindenkinek nagyon Boldog, Meghitt és Kellemes Karácsonyt kívánok!!!

Mása
szmagdi

most lehet hogy idén is elrontom, de BOLDOG NÉVNAPOT ISTINEK!!! :lol: :lol: :lol:

Curse! ++++++++++++

gödibarbi

Én csak most jutottam a géphez, mindenki elment végre :oops: :? :D :wink: de még benne vagyunk:
Boldog Karácsonyt Mindannyiótoknak!!! puszi
Kata és Ákos

Kép
akata

Barbi,
én is úgy emlékszem, h Istók zanzásítva kapja az ünnepeket, így aztán Mikkancs, szülinap, kari és névnap egy helyen.
BOLDOG NÉVNAPOT ISTI! :)

És éljenek az Évák, Ádámok, Vicák is. ;)
neet
neet

BOLDOG KAMILLANAPOT!!! :lol:

gödibarbi

Boldog KAMILLA napot!!! :)

Lányok!
Szerintetek menzi utolsó napján (4-ik nap) + az utána következő két napon teherbe lehet esni??? :roll: Igen, rólam van szó..... Ha őszinte akarok lenni, most nem szeretném, mert még egy MRI áll előttem... Szóval?....... :roll:

Mása
szmagdi

Mása,
igen, teherbe lehet esni. BÁRMIKOR teherbe lehet esni, mert pete bármikor érhet spontán.

v
kisün

Mása! csatlakozom Kisünhöz.

S az előbb láttam iwiw-en BOLDOG SZÜLINAPOT ZUZINAK ÉS PGABINAK!!! (még 8 napban :wink: )

gödibarbi

Ég a pofám, hogy csak most... :oops: :oops: de nálunk/rajtam tényleg Under Pressure volt és igy megint csak kapkodtam a fejem és persze lemaradt egy csomó minden.... :oops:

Igy utólag is remélem, hogy mindenkinek szépen teltek az ünnepek, békésen és nem volt sehol sértődés és felgyulladt karácsonyfa és társai.

Névnaposokank és szülinaposoknak minden jót kívánunk!!!

Barbi, Mása köszönjük a köszöntést Kamilla nevében ;)

Jó pihenést mindenkinek!!! és ihaj-csuhaj szilveszteri fergeteg partit :lol: :lol:

Én kb most jutottam el odáig, hogy hátradőlhetek, úgyhogy van egy pár nap pihenőm 8)

Másám drukk, hogy ne most jöjjön a kistesó! +++ egyébként milyen volt a pihi? Hol voltatok? Jó hely volt?

Betegeskedőknek meg jobbulást!!

Pocakosoknak kitartás!!

Curse: te jösz most szülésügyileg?? Tyű de izgi! :)

Rylie
rylie

Sziasztok!
Útólag is szeretnék mindenkinek Boldog Ünnepet Kivánni igy ismeretlenül is.

Szeretném ha segitenétek nekem eligazodni a az osztály szokásaiban...
Először is olyan dolgok érdekelnek ,hogy mi az amit vinni kell és mik azok a dolgok amik feleslegessek vagy adnak??Itt értem a babának is.
Látogatási rendszer,szobák?babaák elhelyezése,fürdetés...?
Meg még annyi minden nemjut most az eszembe...

mivel nemtudtam eljárni felkészitőre :oops: igy biztos ,hogy nagyon sokminden kimaradt at életemből.

Fogadott dokim nincs de viszont szülésznőm van.Sokat még nemmondott csak annyi volt ,hogy minden nagyobb vizsgálat után felkellett hívnom és tájékoztatni ,hogy milyenek lettek az eredmények.

Remélem jó helyre írtam segitgért...

Köszi

Kép
veronak

Veronak,
Persze, hogy jó helyre jöttél. Biztos sok hasznos info-t kapsz. (De nem tőlem... azért ha mindenki még mindig/már ünnepel leírom a listát.)
Ja, annyi, hogy ruhát a babának nem kell vinni. De!!! Én mindkét gyerekemmel éjjelente 3-4-5x megjártam a csecsemőosztályt, mert összepisilték magukat. A másodiknál nagyon koncentráltam (főleg percekkel azután, hogy visszaértem a tiszta ruhával) de ő így is kicselezett. A végén rózsaszín sztreccs bodit kaptam a 4 kg feletti fiamnak - alig bírtam belegyömöszölni. Szóval én ruhát vinnék néhányat ... (Egyébként ezzel a problémával asszem egyedül vagyok.) Pelenkát kell vinni, popsikenőcsöt és hintőport nem. (De vihetsz is...)
Szobákba nem mehetnek látogatók. kb. 2 kétágyashoz van 1 fürdőszoba (szappan és pl. wc papír nincs).
A fürdetésről nem tudok sokat, nekem nem mindig fürdették (legalábbis a másodikat). Ha nem viszed be nem fürdetik. (Így emlékszem.)
Az étel (bár nem kérdezted) jó. (Ezzel a véleménnyel is kisebbségben vagyok - úgyhogy érdemes felkészülni.)
És a többiek majd írnak...
(Felkészítőkre sajnos én sem jártam, és már nem is fogok, amit roppantul sajnálok. Igazából első gyereknél kellett volna észnél lennem és kiélvezni a felkészítőket/különféle szeánszokat, pl. terhes tornát...

Boldog szüli és névnapokat!!!

Mása,
Csatlakozom Kisünhöz.

Móni
Kép
Kép
monisa

Boldog új évet mindenkinek!

Curse, drukkolok nektek, hogy ne legyen koraszülés, és a babád súlya miatt se legyen gond!!
ha kicsinek mondták, szerintem nyugodtan szedj terhesvitamint (ha eddig nem tetted).

még egyszer köszi mindenkinek a válaszokat! 36 hét, akkor erre fogok koncentrálni :)

Kép
Kép
mamacsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?