Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm mindenkinek :)
macskanyu

Éljél Macska és nyávogj sokat! :D
neet
neet

Macs,
tegnap is gondoltam rád sokat, de csak ma jutottam odáig, hogy le is írjam! Élj soká, boldogan, szépségben, egészségben, egész családoddal együtt! :)

csók

votiv 8)
votiv

Macsnak nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is!!!!! :D :D :D
denizsa

Hűűű, ezt a pangást...
Én felmentem magam: az én édes-aranyos, örök-mosolygós lányzómat valaki kicserélte :shock: Napok óta ordibál, bőg, csapkod stb... Mindig tudtam,h erős akaratú,de nem gondoltam,hogy ilyenbe is átvált majd :roll: Rá sem ismerek. Pedig azóta,h végre jól alakul minden az építkezéssel kapcs az utóbbi idők legnyugisabb időszakát éljük, tehát a feszültség nem lehet indok...Egyszerűen csak természetszerű?????
Totál kiakasztó napjaink voltak :cry:

Más:
Ancsi,
A kisebbiked is féléves már!!!!Rohan az idő..Ennek örömére nézegettem fotóitokat. És nagyon tetszenek ;-) Piszkos macska, kalapos Henike és Adri csücsül!!!!Éééédesek a csajaid!

Barbi,
Ketteske nemére kíváncsiak lesztek ezesetben ;-) ?

És Fibi,
Hosszú ideje meg akarom köszönni a Naturellás tippedet, nagyon bevált, a tamponja is sokszorosan jobb az Ob-nél. Kösziiiii :-D

Kép
Kép
szelloke

Attit és Macsekot ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG utólag is!!! :D :D

Lindi,
Jaj, nagyon jó volt a további képeket is megnézni :) Szuper lehetett a nyaralásotok! :D Gréti tatás szövegén totál betojtam :lol:

Kata,
Nagyon köszi az oltásos infot :D Olvasni olvastam, csak már reagálni nem tudtam.

Rylie,
Lehet, h már későn írom, de mi egyszer kimentünk és hát a tömegtől eltekintve a kínálattól sem voltam nagyon elájulva, bár én akkor magamnak néztem cipőt/csizmát :?

Barbi,
Angi dumája nem semmi :lol: És hogy vagytok a pocaklakóval?

Szrek,
Kitartást!!! És képeket nagyon várom!!! :wink:

Deni,
Szerintem nálunk is úgy lesz az oltás, ahogy nálatok is. Ha lehet inkább egyszer szúratom a csajt, még ha fizetni is kell érte :? Talán egészségpénztár felé el tudom majd számolni.
Gratula az ügyes Bencusodnak :D a csúnya szó meg :evil: :roll:

Macs,
Hajrá-hajrá!! :wink: :D És örülök, h tudtak neked a csajok itten segíteni :) Bevallom őszintén én még ilyen termékről nem hallottam :oops: :oops:

És tényleg nagyon nagy a pangás. Hát nálunk még mindig a festés nyomait tüntetem el a saját kis „rohamtempómban”. Mellette még meg kellett járnom a cukorterheléses vérvételt is, aminek az eredménye szerencsére teljesen jó lett, csak ugyanakkor a doki meg elkeserített, h megrövidült a méhnyakam :( Szóval most sok-sok relax hogy ha nem akarom, h idő előtt érkezzen a tesó és próbáljam Adélt ne emelgetni 8) MI 8)
Ezzel kapcsolatban egy kérdés: szedett vki poralakú magnéziumot? Amit vízben kell feloldani? Ha igen, akkor az milyen néven fut? :?

Kép Kép
curse

A büszke
Kép

És az elmélyült 8)
Kép

Lenne egy kép anyával is, de nem bírom eléggé lekicsinyíteni.Talán holnap :-D
Jócak

Kép
Kép
szelloke

Curse,
én nem por alakban szedtem, hanem magnesium citricum nevűt, ez nagyon jól felszívódós volt. És éljen a jó cukor-eredmény! Nem emelgetés... :?
És influenza ellenit beadatsz? Mi most arra gyúrunk 8) :roll:

Kép
Kép
szelloke

Sziasztok :)
Én is bekukk, mert kíváncsi vagyok kivel-mi újság, illetve mert nem akarok ismét "eltűnni"

Túl vagyunk a nehéz időszakon. Lassan visszazökkenünk a mindennapokba, és ez így jó is..... Van esélyünk arra, hogy Orsi bekerűljön oviba, mert most építenek, illetve bővítenek két ovit. Már kitöltöttük a jelentkezési lapot, és ha felveszik, akkor január környékén ovis lesz a kisasszony :) Annyira várja!

Deni,
Neked lógok egy e-maillel..:oops: szombaton tudok rá válaszolni egy hosszút, mert most teljes gőzzel készülök a bababörzére, ami itt lesz szombaton.....

Curse!
a méhnyak nekem is rövidebb volt időnap előtt.... :? Végíg rövid volt..... Én szedtem magnéziumot, de nem port..... Én a Béres magnéziumot vettem ( a barátnőm is azt szedte), mert több benne a mg mennyiség, mint a sima "magne B6"-ba, és így olcsóbb is! Kérdezz rá a patikusnál, melyikbe hány miligramm magnézium van, és aszerint is el tudod dönteni melyik gazdaságosabb. Talán a por azért jobb, mert hamarabb felszívódik..... :roll: Nem tudom... Én pezsgőtablettát is iszogattam néha... De megnyugtatlak! Valóban relax( bár ketteskéve az már nem egyszerű) és ne aggódj, nem fog hamarabb jönni a babó ;)

Szellőke,
húúúú, nagyon megértelek a "csereleányzó" miatt.... Nálunk is vannak időszakok, ami aléggé elviselhetetlenek. De majd "átmegy" rajta, hidd el! Kitartás! ;) Fiadnak utólag is BOLDOGOT! Nagyon helyes fiúcska! 8)

Lindi!
képek 8) De szeretnék én is ilyen helyen sétálni..... Na, sebaj, gyűjtjük az ezreseket esténként Zapával..... :wink: :D

Most megyek, elrakom magam holnapra.... Utóbbi két napban fájdogált a fejem :? Remélem nem a múltkori rosszúlléttel van összefüggésben.... :roll:
szmagdi

Sziasztok!

Macs:
utólag/ :oops: /,de annál nagyon szeretettel kívánok minden féle szépet és jót a születésnapodon :D
Kép

Ancsi:
őrület,hogy Adritok is elmúlt fél éves :shock: :lol:
Hogy vagytok?Miket csinál már a kiscsaj?
Mi cefettül szenvedünk a fogakkal.Most a héten jött ki az első,de nincs megállás :? Ennek megfelelően az alvás... :evil:

Mása:
Kép

többieknek is üdv :lol:
Ja nálunk is nyílt egy Müller,de még nem láttam :lol:

petergabi

Szia Gabika!
Adrika 2,5 hósan hasra fordult és most még mindig ez van porondon, csak ritkán fordul vissza. vigyorog, magyaráz ezerrel, tejet felismeri és köhörészik, hogy adjuk már a szájába a cumit. :) régen átalussza az éjszakát (fejés ugye), eszik már pár gyümölcsöt-zöldséget , de még mindig kap anyatejet is.

Lencse meg elmúlt 3, a betűk kb. 80%-át smeri, habár csak így, hogy C = Cica betű, G = golyó , meg ilyenek, kicsit félek is, hogy ez így nem helyes, de mindig kérdezgette a laptopon és így jártunk. a számokat szintúgy, de számolni is tud már. szóval nem gáz, hogy nem vették fel az oviba, majd én itthon tanítom :)

és igen, az idő nagyon rohan, nem régen még pocakosodtunk.
és ti? részletesebben? :)

ancsipancsi

Sziasztok!

Itt ulok a Szent Imre Korhaz gyerekorvosi szobajaban, mellettem Kati doktorneni es "kenyszerit" , hogy tudassam veletek:

Ma hajnali 4ora 6 perckor megszuletett masodik kisfunk, Balint.
Sulya 3150 gramm, es 56 cm hosszu. Egeszseges, gyonyoru baba es oriasi szerencsenkre vigyaz rank Kati doktorneni :D

Csak ennyit akartam

Puszi
Akos, Balint es Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta,
sok boldogságot kivánok nektek!!!!!!!!!!
Ákosnak is gratula az öcsihez!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Drága Kriszta!

nagyon nagy gratula nektek és Isten hozta Bálintot! :D

én pedig megint "egyedül" szülök, pedig most totál egyszerre voltunk kiírva....
macskanyu

Sziasztok!

Kriszta,
nagy gratula nektek!!!!! :D :D :D

Mi meg még nem szedtük le a képeket, de Jani tanújáéktól kaptunk egy adagot, úgyhogy most már teszek fel ide ;)
Szóval szept. 27-én összeházasodtunk :D a 11. kerületben - Johiék esküvőjén terepszemlét tartottunk ;) :lol: A tanúm pedig Angi volt, aki erre az alkalomra azért még elhozta az anyukáját ;) :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

:D
szrekuc

Kép
Kép

Abszolút zárt körű volt, úgyhogy csak öten voltunk felnőttek meg a két kiskorú :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Kriszta:
gratulálok a kibővült családnak :D
Isten hozott kicsi Bálint :D

Szrek:
sok szép évet kívánok Nektek,együtt :lol:
Nekünk is ott volt a polgárink,16éve :shock:

Ancsi:
akkor Adri sem kapkod el semmit :lol:
Botond is kicsit lusta 8) Ő forog,mint a ringlispil,de nagyjából ennyi.Ha fogom a kezét,hogy felüljön,akkor rögtön feláll.
Azt hiszem,hogy Ő nem felülni fog,hanem leülni :lol:
Tudom itt sokan ellenzik a kompot,de nekünk nagyon bevállt a csajoknál és most nála is.Simán körbeteper vele a lakásba,de szigorúan csak hátrafelé.
Eléggé gyomros,a tejen kívül sokminden kap már.Igaz a javát csak ízlelgetni,pl. a macisajtot imádja.Meg a kölesgolyót is nagyon ügyesen elrágja az inyével :mrgreen:
Zuziról van valami híred?Azt írta a múltkor,hogy nem fog ennyire eltünni :roll:

Szerintetek a gyümölcsjoghurt,túró mikortól mehet?
Nem emlékszem,hogy Dorka mikor kezdte kapni.

Macs:
hogy vagytok?Van már kidolgozott menete a kettős kezeléseteknek?
Nem szülsz egyedül,mi ott leszünk lélekben :wink:

Nálunk holnap lesz a kislegény keresztelője,meg Orsi szülinapja,szóval jó zsúfolt hétvége elé nézünk. :D

petergabi

Kriszta: Hatalmas gratula Nektek.

Szrek: Nektek is gratulálok és sok boldog éveket együtt.

Barbi: ennyire hosszú a hajad? Gyerekek milyen édesek együtt.

Macs: ott leszünk veled. Tiramisu hogy sikerült? Szólj máskor is ha kő ilyen, most már tudom, hogy mit kell keresni. :-)

Gabi: hát akkor kitartást a hétvégéhez és sok boldogságot. Orsinak pedig boldog szülinapot.

Kép
Kép
johanna1975

GRATULA Sunnyogós Kriszta!! :mrgreen: Azért írjál majd sűrűbben, ne csak a kövi gyerkőc érkezésekor!!! 8)
Jó egészséget, sok tejcit és problémamentes összeszokást ;)

MACS boldog szülinapit!! És örvendek, hogy "megvártál" a szüléssel igy majd onlány izgulhatok veled én is ;)

Szrekuc! ÉLJEN sok boldogságot! Örülök, hogy így alakult a dolgotok, mert ez előre mutató tett :P

SZellő: csajod bak nem? Vagy rosszul emlékszem? Merthogy Kamilla is HŰHA miket tud produkálni :roll:
Srácod helyes ;)

Curse: végülis nem mentem ki nyomorogni a "kiállításra". Inkább a neten próbálok új cipit vadászni a jánynak. Cukoreredményhez grat!

Mása: örülök, hogy írsz!! Ha valamikor ráértek szívesen átugrunk a csajokkal bandázni ;) Oviért irigy-irigy

Tényleg nem termeltetek valami sokat...azt hittem nem győzőm majd a visszaolvasást...mi Kolpingolni voltunk anyukám jóvoltából. Majd mindjárt teszek fel én is képeket!

Rylie
rylie

Kriszta :) Naaagy gratula Nektek és Isten hozta topikunk legifjabb Bálintját!!! :D :D :D

Szrek :) Hű, ez aztán a jó hír!! :D Óriási gratula!!! és persze sok boldogságot!! :D Szépek vagytok és nagyon örülök Nektek!!

Szellő :) Sok ++++, lesz majd jobb időszak is! :wink: Egyévesed meg nagyon édes!! :D :D

Curse :) Szuper, hogy jó lett a cukrod! :D A méhnyak nálam is rövidebb volt másodjára és én is a Béres magnéziumot szedtem, mint Mása (asszem le sem tagadhatjuk, hogy uaz a dokink :wink: :lol: ).

Mása :) Ovis hírek szupeeer!!! :D :D Orsikának tuti nagyon tetszeni fog! Börze milyen volt? Fejfájás :( :( :( sok ++++++

Rylie :) Hű, képek jöhetnek!! meg mesélj is, milyen volt?!!!!! És alkalom adtán hozzánk is beugorhatnátok :wink:

Gabi :) Fogakhoz sok +++++++++++++ Botondnak és Orsinak nagyon boldog szülinapot!!!!

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok,

Macs, utólag is Boldog Szülinapot :)

Kriszta, gratulálok a kisbabához képet is tegyél fel róla. Imádjuk az ilyen picikéket (is) :D

Szrek,
nagy gratula a muttyomban esküvőhöz :D sok boldogságot kívánok :)

Mi ismét megjöttünk az Őrségből egy szakajtó bioalmával, dióval, gesztenyével, mogyoróval, csipkebogyóval. Hú még leírni is sok, és mind magunk szedtük. Minden tagom fáj a rengeteg melótól, de minden percben érzem ilyenkor ahogy tisztul a fejem, lelkem.
Ákos is imádja a falufíllinget, kergeti a tyúkokat, simogatja a tehenet :D :D ISTENI!

És nappali szobatiszták lettünk :) lehet, hogy én hagytam túl sokáig a kényelmes pelust :oops: de egyik napról a másikra nem kellett. Gondoltam megpróbálom, és balesetmentesen vettük az akadályt. Azért éjszaka még 2 pelust használ, mert az első 4 körül ázna :) :)

Kép
akata

Sziasztok!

Bocsi, de nem volt időm még végigolvasni a topicot.

Kisfiam császármetszéssel született, de a második bébit szeretném természetes úton világra hozni. Ehhez keresek egy orvost a Szent Imrében.

Esetleg tudtok valakit ajánlani?
Egy ismerősöm pl. Gutmann Orsolyát ajánlotta. Esetleg tudjátok az elérhetőségét, és hogy hol rendel?

Köszönöm a válaszokat előre is! Akár priviben is jöhet. :wink:

Kép
Kép
evicuska

Evicuska,
Guttmann Orsolya elérhetőségét nem tudom, de azt igen, hogy hamarosan szülni fog, szóval egy ideig biztos nem dolgozik.
Gratula a pocaklakóhoz, és a majdnem egyévesehez! :wink:

és még az jutott eszembe, bár ehhez egyáltalán nem értek, hogy ilyen kis korkülönbséggel nem sok orvos megy bele a császár utáni hüvelyi szülésbe, mert a heg még elég friss. Itt a házban van egy anyuka, aki az elsőt is a sztimrében szülte, a Fülöp dokinál, 15 hónap van a két gyereke között, és a másodikat emiatt a kis korkülönbség miatt programozott császárral kellett szülnie.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Bocs, hogy így ismeretlenül írok nektek, de szükségem lenne a segítségetekre!
Sógornőm novemberben én meg januárban fogunk a Szt. Imrében szülni .
Sógornőm most fogja kezdeni a ctg-t a héten és telefonon kért időpontot,ami egy elég kellemetlen beszélgetés volt.Mi a tapasztalatotok a vizsgálatot végző aszisztensekről?Remélem nem lesz ilyen kellemetlen élménye ha majd megy a vizsgálatra,első babáját várja!
Még egy kérdésem lenne,hogy a vizsgálatot valahol az osztályon végzik vagy van szakrendelő ahova menni kell?

Válaszaitokat előre is köszönöm!Sziasztok!
Anikó!

Kép

Kép
poszani

Szia Anikó,

ctg, nst-t általában a rendelőben, illetve most a Ferkó-teremben végzik. Abban az esetben, ha van választott szülésznőd, akkor a vajúdóban, illetve ha van üres szülőszoba, akkor ott csinálják.
Rendelőben 2x voltam nst-n, mikor szabin volt a szülésznőm, de nem volt rossz élményem. Remélem a sógornődnek sem lesz több kellemetlensége.

Szép pocakosodást mindkettőtöknek!

macs
macskanyu

Johi,
ma láttalak amint lefele száguldottál a bigyó utcán (totál elfelejtettem a nevét) az, amire merőleges az az utca, ahol én lakom, és te dolgozol. MI A NEVE ANNAK AZ UTÁCNAK???
ott a kereszteződésnél láttalak, érdi út, cba áruház (a felső) ott a villamosnál.

na, ennyire vagyok ma agyhalott.

:shock:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

SASADI ÚT!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Gratulakat koszonjuk!

Ime Balint:

Kép

K

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta: még egyszer gratula szépséges fiadhoz. Micsoda haja van.

Zsanci: szerintem rohantam éppen UH-ra a Kútvölgyibe... :-) Én mindig rohanásban vagyok, igy kicsit selát sehall dömötör szoktam lenni.

Ma kiderült, hogy kiskukisunk lesz, ez most már szinte biztos.

Kép
Kép
johanna1975

Deni! nem semmi hogy Bencéd szépen eszik, s még kezet is mos! naaaaaaaaagyon ügyi :lol: !!!

Szelloke! Anginál sem bírtuk, hogy ne kérdezzünk rá, s a kíváncsiságunk mardandó 8) .
Csajszid lehet hogy pont a változás szelét érzi... S még mindig tart?
Atis nagyon jóképű :lol: :lol: !!!
ugyan nem engem kérdeztél, de sztem az influenza elleni oltás nem sokat ér. talán itt olvastam, hogy az előző évit adják be, azaz a frisset úgyis megkapjátok, s nem elég a védettség.

Curse! köszi remekül vagyunk Kistesóval :lol: . bár az elmúlt két napban megint érdekes dolgokkal találkoztam. kicsit betaknyiztam, s magamtól volt hányingerem :roll: . no ez egy érdekes tapasztalat...
Én MagneB6ot szedtem, s szedek. Poralakú miért jobb?

Én meg csak a szokásos napokig el sem jutottam a géphez verzió. Ha majd Kistesó is kinn lesz, sztem eléggé ritkán látott leszek errefelé :( .

Szia Mása! :D

Petergabi! veled álmodtam :?: . képek vannak a hétvégéről?

Johi! nem csak paróka :wink: :mrgreen: . az "állapotossági hajamat" nagyon élvezem. nálam nagyon igaz, hogy bennmarad az aminek ki kéne hullani. hála :D
kiskukis :lol: nevek? mi a fiúval épp hadilábon.

Rylie! Kolping miatt lehet egy picit irigy. Szupi hogy voltatok :lol: :lol: !!!

Akata! gratula a szobatisztasághoz!!! ügyik vagytok :lol: !

Guttmann Orsi babát vár? de jó :lol: :lol: !!!

Utólag is boldog Macsnapot!

Bkriszta! naaaaaaaaaaaaaaagy gratula! Egészséget, boldogságot!

Remélem ez a kedves netezős Katinéni majd nekem is odanyútya a gépet... 8)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Angi felébredt.

Tök jó volt olvasni Adriról és Botondról :lol: :lol:

Szrek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gödibarbi

macskanyu: köszönöm az infót !
Nektek is minden jót !

És gratulálok a gyönyörű Bálint babához! :D

Kép

Kép
poszani

Kriszta,
én is gratulálok Bálint fiatokhoz :D

Macs,
utolag is boldogot :D

Szrek,
szépek vagytok, és szurkolok a költözés vitamentes befejezéséhez :wink:

Johi,
éljen a kisfütyis :lol:

Szello,
Ati nagyon helyes srác :D és szivesen :)

KépKép
fibi

Barbi:
ne csigázz,mit álmodtál ?:lol:
Képek késöbb lesznek,mert csak videozás volt :roll:

Zsan:
nem vagy valami bőbeszédű :( ,nincs baj,ugye :?:

Macs:
hogy vagytok?

petergabi

Ctg, nst: már nemtom ki kérdezte, bocs...nekem volt fogadott szülésznőm és ennek ellénére végig a Bártfaiba jártam ctg-re, a szülésznőm egyszer se csinált nekem ilyet. A Bártfaiban valóban morozús a néni, nem egy szószátyár típus, de én nem is igényeltem a csevegést vele. Az eredményt nem fogja neked ott kiértékelni, csak a kezedbe nyomja és slusz.

BKriszta: De szép kis gubád van!!! jó egészséget nektek!!!

Johi: Grat a fiúhoz! Van nevetek már?

Zsan: Sasadi út :lol: :lol:

Barbi: Ti is megnézitek előre, hogy fiú lesz avagy lány?

Deni: telepatika :) írtam néked mélt randi ügyben!

Kolping tényleg egy gyerekparadicsom. Kamilla leginkább a trambulint élvezte és hát a pancsolást.
(hopp Bori hasrafordult 8) )
Ja és a kecskéket imádta etetni. Irtózatosan szép időnk volt, úgyhogy délelőtt végig kint voltunk a szabadban, aztán ebéd, alvás, s utána fürdőzés. A vacsinál meglepően rendesen viselkedett és egyáltalán nem kellett rászólni vagy ilyesmi. Totál büszke voltam :P Nekem azért sikerült egy poharat eltörnöm és Anyut leöntenem vízzel, szal nem a gyerek volt béna hanem én 8)
Sajna masszírra nem mentem, mert csupa méregtelenítő masszázs volt és nem akartam, hogy a tejbe átmenjen a méregcucc. Ezért a szaunát is kihagytam. Kozmetikába mentem el, de az meg annyira csapnivaló volt, hogy na. Az itthoni kozmim ezerrel jobb!
Lényeg a lényeg jó volt kiszakadni egy kicsit a hétköznapokból és nekünk ez volt a nyaralásunk tulképp. Szóval jó volt, igazándiból a reggeli és az esti svédasztal hiányzik...na azt elviselném minden nap itt a konyhában :mrgreen:

Mindjárt teszek fel képeket!
Rylie
rylie

Még egyszer köszönöm a kívánságokat :)

Rájli,

most már nem a Bártfaiban van az nst, cca egy hónapja költöztették a Ferkó-terembe az egész hóbelevancot. Érdekes, amit írsz a morcos-néniről, én ugyan csak Mirkával és 2x voltam ott UH-n, de nem vettem észre különösebben morciságot... lehet mákom volt :) Tényleg nem csevegős, de én sem csevegni mentem :) És egy csomó kismamát ismerek, akik szintén jönnek velem a szülőszobai nst-re, pedig nem ugyan az a szülésznőnk... hááát, nem tudom, ezek szerint szülésznője (is) válogatja..ezt nem tudtam.
Kopling bizti remek volt !

Gabi,

velük semmi különös. Álmomban Álmos azt mondta, hogy 25.-én fog születni, de ennek nem tulajdonítok semmiféle különösebb jelentőséget :mrgreen: Jósolgatni szokott és mostanában iszonyú álomkórban telnek a nappaljaim. Reggel Fülit leadom a CsaNában, még azzal a lendülettel elintézem, amit köll (pl. :MÁK, bevásárlás, házidoki stb.) Hazajövök és alszom.... most ébredtem nemrég és erőnek erejével nem aludtam csak vissza, mindjárt megyek vacsit csinálni, utána meg Füliért. Mivel ilyenem sem volt soha, nem tudom miért van ez.. :) De jó, hogy lehet "előre" pihenni...

szépséges napot mindenkinek!

csók

macska
macskanyu

Kötépályán:
Kép
Kép
Úszás:
Kép
Csillagszemű kecske:
Kép
Kicsi és nagy:
Kép

R
rylie

Rylie,
szuper képek :D Mi is tervezzük h megyünk, de valahogy mindig közbejön vmi :? (jövöre elöre gyüjtök majd, hihi)

Macs,
tényleg, és különben jó volt dolgozni járni, "felüdülés" volt a gyerekezés után/mellett/elött, vagy inkább strapás egy kisgyerek mellett?

Szerintetek CsaNába a másfél évesem túl pici lenne majd? :roll:
fibi

Rylie,
de nagyon jó képek!! :D irigyirigyirigy Alsópáhok. Olyan jó ott! :)

Fibi,
Mi csanánkban 2 éves a legfiatalabb a kb 8 gyerekből, de ha most jönne egy másfél éves - semmi gond nem lenne. A gyerekek nyugisak, a gondozónő érti a dolgát. Szerintem ezen múlik minden.

Kép
akata

Szrek,
gratulálok az egybekelésetekhez. végre teljesült az álmod. ugye? :)

Gabika!
Zuzival minden oké, szebb, mint valaha, él és virul. egy a gond vele, és ezt most elmondom! cirka 3 hónap és huss, visszamegy a munkahelyére, és nekem nem lesz itthoni barátnőm, és teljesen ki fogok készülni az egyedülléttől. hetente talizunk 1-2x, de általában nem csak a gyerekeknek (sőt) jók ezek a talik, lelkizünk, dumálunk, röhögünk, főzünk, stb. na, ennek vége. úgyhogy már előre siratom az új időket! :(
Adjita meg fel akar ülni, de a védőnő azt mondta, hogy nem kell neki olyan pozitúrát teremteni, hogy fel akarjon ülni, mert még nem elég erős rá. (mert persze nem fekvésből akarja) komphoz itt nincs hely sajna, úgyhogy marad a hason kúszás.
a túró meg natúr joghurt asszem 8 hóstól mehet, de persze van babajoghurt, amit 6-tól lehet adni. (Nestlé) Lencsének gyüm. joghurtot csak nagyobb korában adtam, mert telenyomják azokat színnel meg szaggal, de gyümölccsel nem.

ancsipancsi

Szellőke,
Egyévesed nagyon dögös, tök sokat változott és nagyon hasonlít rád, szerintem :D :wink:

És köszi Mindenkinek a magnéziumos választ. Igazából azért próbáltam volna megtalálni a poralakú változatot, mert h a tablettás változatot nem tudom beszedni, mert visszaköszön :roll: A poralakút meg fel lehetne oldani vízbe és úgy meginni. Akkor maradok továbbra is a pezsgőtablettánál, csak az meg nem olyan hatékony :?
Vki azt még meg tudná mondani, h a magne b6 milyen kiszerelésű? 200 grammos? :?

Mása, Deni,
A Béres magnézium az is tabletta alakú? :?

Mása,
Egy nagy ölelés Neked!! :D És szuper az ovis hírek :D bár vmi hasonlót hallanék én is itt Érden :roll: Itt annyira nem akarnak bővíteni ovit, az építésről meg már nem is beszélve :roll:

Gabi,
Fogakhoz kitartást!!! És utólag is ISTEN ÉLTESSE a legnagyobbik lánykádat!!! :D :D Képeket a nagy eseményekről!!! :wink:

Ancsi,
Ügyes csajaidnak gratula! :D

Kriszta,
NAGYON-NAGY GRATULA Nektek!!! :D :D Sok boldogságot!!! Bálintod pedig gyöngyörű!!! :D :D

Szrek,
SOK BOLDOGSÁGOT Nektek!!! :D :D Örülök, h végre ilyen szép happy end lett :D :wink:

Kata,
Őrség nagyon klassz lehetett! :D Szobatisztasághoz pedig grat!!! :D

Evicuska,
Sajna én Guttmann Orsolyával kapcsolatban nem tudok segíteni. Elvileg szerintem elég sok doki nem riad vissza a császár utáni sima szüléstől, de ha igaz az, amit Zsanci írt, hát akkor nem sok esély van ilyen dokit találni :?

Poszani,
Szerintem Macs tudta a legupdateltebb infokat adni :) Egyébként nekem sem volt a szívemcsücske az ottani hölgyemény anno lassan kétéve, de az ember tényleg nem is azért megy oda, h egy jót csevegjen :wink:

Johi,
Grat a kiskukishoz!!! :D

Barbi,
Ezt betaknyolos rosszullétet teljesen átérzem :( Én azon kevesek közé tartozok, akiknél az első három hónapban attól volt folyton hányingere, h tele volt az orra :roll: Semmi allergiám nincs vagy ilyesmi, a terhesség ezt hozta ki :roll:

Rylie,
Kolping nagyon jól hangzik :D Nagy csajodra hirtelen alig ismertem rá :o Borka meg eszméletlen egy hajas baba :D :wink:

Macs,
Hajrá!!! :D :D És pihizz, amennyit csak tudsz!!! :wink:

Fibi,
Szerintem nem lenne túl pici a Csanába Ábeled, legalábbis a Csana oldaláról nézve :? De ha Ábel nagyon ragaszkodó, akkor bizti nehéz lenne a dolog :?

Kép Kép
curse

Kriszta :) Erre csak egy szó van: gyönyörűűűűűű!!!! :D :D :D

Johi :) Gratula az öcsihez!!! :D :D :D Hajrá nevek!!

Barbi :) Bulást a takonyhoz!!! ++++++++ Angi megúszta vagy ő is elkapta?

Rylie :) Borinak naaagy gratula a forgáshoz!!! :D Képek szuperek!! Örülök, hogy ilyen jól sikerült!! :D :D

Fibi :) Sztem is a csoporttól, gondozótól függ, no meg hogy mennyire anyás Ábel :wink: de ha beszokik, akkor valszeg nem lenne gond. Miért gondolkodsz csanán?

Macs :) Pihizz sokat +++++

Ancsi :) Látom, Adrika akaraterejével nincs gond :wink: :D És a forgás már megy neki ezerrel?

Curse :) Igen, ez tabis kiszerelés, viszont az jutott eszembe, hogy van pl. Schüssler-só formájában is magnézium, amit el lehetne szopogatni, csak fogalmam sincs a "pocakos" adagolásról :roll:

És nagy hírem van, Bálint végre alszik az oviban!! :D :D Tegnap mondták az ovisnénik, hogy esetleg érdemes lenne megpróbálni, és ma lőn... kicsit izgultam, amikor érte mentem, de nem volt semmi gond, úgyhogy csak beszoktunk végre mi is teljesen, büszke vagyok rá nagyon :D
És hogy Bencussal is dicsekedjek :lol: őt meg már nem kell a lépcsőn cipelni, ugyanis szépen megtanult le- és felmenni 8)
Na asszem ennyi elég is belőlem mára :mrgreen:

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok,
Köszi a dicséreteket, bezsebeltem ;-) Vegyes páros testvérek szülei: Nálatok is ennyire igaz, hogy a fiú az anyjára, a lány az apjára hasonlít? Ez olyan érdekes...
Csajom kicsit jobb passzban, s persze már közben jól rádöbbentem, h és elsőre nem tudom miért is nem jutott eszembe: lassan 3 hete "nem gyújtott rá" Eszterem. Azaz egyik napról a másikra letette a cumit. S elég erős cumista volt, és most ki is jön, h mennyi megnyugvást is jelentett z életében :? Csakhogy eszébe sem jut, hogy cumit kérjen, sőt az öccséét is MAGÁTÓL visszaadja nekem, vagy beteszi az ágyba, és nem akar cumizni, ígyhát nem adom vissza, pedig ha kérné visszaadnám ... :?
Másoknál van tapasztalat ilyen leszokással kapcsolatban? Pótlékot keresnék neki, de még semmi ötlet nem vált be (baba, takaró, rágóka stb) Így pedig elég nehezen is alszik el :cry:

Rylie,
Eszter Rák, ami alapból igaz is rá teljesen, de most :shock: És mintha Benneteket látnálak pár hónappal korábban: szinte minden nap szórakozásból kipróbálja, h vajon még mindig tilos-e az úttest felé szaladni ... Nem is értem...
A csajaid meg naggggggyon szépek! Jesszus, Borkád nem is kicsi!!!

Szrek,
Hát, engedd meg, hogy gratuláljak a párkapcsolati terapeutátoknak ;-) Viccen kívül:
SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!!
Nagyon csini vagy (igaz,a Tanúd sem semmi ;-)) Elég jól sikerült a fogyókúrád!!! Mennyit adtál le?
A fiad milyen kis "pasi" édes :)

Curse,
Jut eszembe: én összetörtem a tablettát és kanálból porként vettem be!!! Ez még rajta is volt szerintem a tájékoztatón.

Mása,
PONTOSAN akkor gondoltam Rád, hogy vajon hogy-s mint vagytok, mikor bejelentkeztél! :-D

Macs,
Remélem nem én rombolom le az elképzeléseidet: a fogalom, hogy előre pihenni csak elméletben létezik :cry: Ezért tehát: CARPE DIEM! A máért is jó 8) !
Inzulin-adagot meghatározták???

Evicuska,
G.O. tényleg hamarosan szül. Én 14,5 hónap korkülönbséggel szültem Bardóczynál, de mindkétszer term.úton. Ő mondjuk a bevállalósabbak közül való egyébként. Szerintem egyszerűen érdemes lenne pár dokit alapból ezzel a kérdéssel felkeresni, ha ez ennyire fontos Neked!

Deni,
Grat a két nagyfiadhoz!!!! Hamarosan jöhet a következő kör :wink:

Kép
Kép
szelloke

Jah, BArbi,
hogy-hogy a tavalyit adják??? Hát épp azért tervezném idén, mert annyira mindenütt nyomják,h ez most milyen veszélyes lesz, és hogy bár elkaphatod ezután is, de nem lesz súlyos szövődmény blablabla... :roll: Nekem az idei kell!! :evil: "Nemáhogy" ilyen szemétség legyen :evil:

Kép
Kép
szelloke

Sziasztok Lányok!

Szeretném a segítségeteket kérni. A Szent Imrében keresek olyan profi szülész-nőgyógyászt, aki cukorbetegségben otthon van.
Olyan dokit keresnék terhesgondozásra, akinek magánrendelője van, alapos, nyugodt, nem 5 perc alatt vizsgálatról kidobó típus és jó minőségű a magánrendelőben az ultrahang.

Kérlek segítsetek!

Előre is nagyon köszönöm!

Üdv.
Fenci
fenci

Köszi a válaszokat! :wink:

Közben sikerült beszélnem telefonon Bálint Sándorral (egy előadáson találkoztunk és beszéltünk még májusban), ő ugye már nem vállal szülést. Kovács Zoltánt és Barna Pétert ajánlotta.
Róluk van valami infótok? van esetleg valaki, aki náluk szült? Az nlc-n van egy topic Kovács Zoltánról, hát ott voltak elég negatív hsz-ek. Pedig a honlapja alapján nagyon szimpatikusnak tűnik.

Köszi előre is!

Kép
Kép
evicuska

Fenci,
én Bardóczyhoz jártam,s ő megfelel kritériumaidnak (de arany-árban van!!!), Kisün ős-topiklakó nála terhesedett cukrosan, ő ritkábban jár, de biztos tud pontosabbat mondani ezzel kapcsolatban. Én istenítem, ha egyéb kérdésed lenne róla ;-)

Evicuska,
barátnőm két hete szült Kovács Z.-nél alapvetően elégedett volt vele, rendeléseivel pláne: figyelmes volt, stb. Szülése rendben zajlott, pedig 4kg-os babát szült elsőre, de nem vágott, és bár baromi lassan foltozta meg a végén, de állítólag jó munkát végzett, mert nincs vele gondja a barátnőmnek.

Az itteni többi nőci meg tutira ER-t néz, de majd mondanak okosat
:-D

Kép
Kép
szelloke

csak úgy gyorsban:

Szelloke! nem értek a cumihoz, de lehet hogy a türelem "elég" lesz. s az azért nem semmi, s naaaaaaagy gratula, hogy egyedül szokott le!!! :lol:
oltás: tudod Akata az illetékes :wink:

PeterGabi! nagycsaládos voltál, nem kis pereputtyal, s szuperül menedzselted az egészet :lol:

Macs! álmok :D . no ezek az állapotosságiak nem semmiek
nálam is igaz a baromi élénkek, s nagyon élvezem :lol: (bár nem mindig, de olyankor meg valami dologszagot érzek 8) )

Rylie! képek :lol: :lol: :lol: (s igen megengedjük meglátni a nemet :mrgreen: )

Fibi! sztem a hozzáértésen túl sokat számít a gyerek személyisége (no de ezt pont neked hót fölösleges írnom :lol: ). sztem no para, Ábel nagyon vagesz kisköli :lol: !

Curse! detto :(

ja és ahiszem mindjárt telihold, szóval nyugi anyik :wink: 8) !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Fibi,
én nagyon élveztem, fárasztó volta ellenére is, hogy dolgozom. Sőt, ha a hasam engedte volna/engedné, valószínűleg csak most hagytam volna abba. de én nagyon szeretem a munkámat és nagyon kellett valami más is, mint 24 órában csak Füles... tudom, nem vagyok egy ősanya-típus.
CsAna:
Füles pl. az elejétől nagyon élvezte a csanát, valamikor nyár közepén volt egy 2 hetes időszak, mikor pityergett reggel, de ez is csak addig, ameddig kimentem az ajtón. Utána mosoly és játék délutánig.
Szóval szerintem ez teljesen gyerek-függő, mikortól csanázható. Ha pedig Bálinttal együtt járna, az biztosan nagyon nagy biztonságot adna neki! Mi három hónappal az állandó ottlét előtt kezdtünk járni a csanába, először tánc-, és játszóházazni hetente 1-2x, így mire ottmaradósra fordult a dolog, teljesen ismerte és szerette a környezetet, nem is kellett szokványos beszoktatás, 3. naptól már ott is aludt. Az is hozzátartozik, hogy remek ovónénik vannak ott!

Szellőke,
nálunk egy biztos: Füles örökölte az Apja és az én EGYÜTTES mennyiségű konokságát, pedig mindketten külön-külön is nagyon keményfejűek vagyunk... :mrgreen: Cúvá letételre semmi esély nálunk, de Álmos érkezése miatt most nem is akarom drasztikusan leszoktatni, az viszont már látszik, másképp nem fog menni nálunk...

Ja, és nem táplálok hamis hiedelmeket az "előre pihi"-vel kapcsolatban, de mivel most nem dolgozom és Füles is Csanában van napközben, tudok ténylegesen pihenni, ilyen pedig nem volt...öööö...számolok....öööööö...kb. 4 éve... :mrgreen:

Barbi,
te miket szoktál álmodni?

Nna megyek a H.-ba, nst-re, majd eccer csak leszek....

szép napot mindenkinek!

csók

macs
macskanyu

hehehehehe: :mrgreen:

Kép
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?