Ovi: Ma először maradt egyedül egész délelőtt Bálint az oviban. Reggel volt egy kis sírás, aminek asszem én voltam az oka (túlmagyaráztam neki, hogy anya mennyire szereti és jön majd érte kaja után, stb. és valszeg levette, hogy mekkora bennem a feszkó
ettől aztán nem akart bemenni nélkülem a terembe). De ovónéni felvette, bevitte (és mondta, hogy menjen anyuka) én meg hallottam, ahogy sírni kezd... persze egész délelőtt rágtam a körmöm és lestem a mobilom, mikor csörögnek rám, hogy menjek érte, de persze nem történt semmi, állítólag tök hamar megnyugodott és szépen játszott aztán végig, nem volt semmi para és amikor mentem érte, hatalmas vigyorral fogadott és a nyakamba ugrott, aztán csacsogott ugrabugrált hazáig
Sikerült kicsit visszaolvasgatni is és nagyon megérte, mert csudaszép képeket láttam, főleg a fiatalkorú főszereplők tetszettek
Pgabi
Gratula a szép családhoz, tök jó, hogy tettél fel képet, akkkorát nőttek a gyerkőceid hogy csak na!
Lindi
Nagyon szuper helyen voltatok (megint
)!! És bulást Nektek+++++++++++++
Vica
Tortához gratula, nagyon kirááály lett!! mindig is tudtam, hogy szuper szakács vagy!!
Ünnepelted meg csudaédes!
A rakás kerti cucchoz meg szintén kijár a gratu!
Nem, tesót nem lehetett vinni a beszoktatásra (legalábbis kérték, hogy lehetőleg ne hozzuk), és szerencsére anyám tudott jönni vigyázni rá, bár most nem volt ez olyan egyszerű, érezte ő is a változást nagyon
És drukkolok én is Nektek nagyon!
Ancsi
Adrikának gratula a foghoz! Hogy ízlik neki a gyümi? Képeket meg nem találtam meg, csak a főoldal jön be
(tudom, béna vagyok...)
Votiv
Liliróza olyan édes ezen a képen, hogy nem csodálom, hogy elszállt még a babaneted is!
Szrek
Új lakáshoz gratula!!!
és de jó Nektek, hogy ilyen közel lesztek Fibiékkel! Ez is kertes ház, ugye?
Neet
Első napod poz. élményei
Fibi
Buljatok!!! +++++++++ Ez a fülgyuszi már antibacis kategória? Fiúk azért javulnak? Nálatok hogy lesz a beszoktatás?
Akata
Éljen, hogy Ákos is halad a beszokással!!
Zsan
Látod, tényleg jól csinálod a dolgokat, mert Iginek sok veszítenivalója van
Sok ++++ Nektek az ovihoz!!
Curse
Újabb vérszipácsra még nem mentünk, ez a hét nem erről szólt, majd a következőn valszeg. Teszvesz sztem is szuper
és biztos kényelmesebb is, mint pl. börzén ácsorogni. Egyébként hogy vagy?? pocak??
Zuzi
Szia! Tali részemről is okés már
És érdekes, mert nálunk is kiütötte Bencusnál a biztosítékot az ovikezdés. Hiába vigyázott rá anyám délelőttönként, eszméletlen mit művelt (a jönni akarástól a kétségbe esésen át a dührohamokig volt minden), tegnap estére meg be is taknyosodott
Ma már ott hagytam Bálintot reggel és csak ebéd után mentem érte, hogy Bencus is visszazökkenjen a rendes kerékvágásba és csak vele voltam. De még fogzik is ráadásul (többet folyik a nyála mint az orra)... Védőnéni egyébként mit mondott?
Johi
Szuper, hogy Fannika ilyen szépen alszik az oviban!
Remélem nálunk is hasonló lesz a helyzet... hétfőn kezdjük azt is. Barihimlős eredményed mikor is lesz meg?
Tinu
Szupi, hogy Tüncinek így bejön a csana!
És tervezel visszamenni dolgozni vagy milyen dolgaid sűrűsödnek, ahogy írtad?
Rylie merre van??