Johi,
SOK BOLDOGSÁGOT kívánunk Nektek!!!!
Képeket ne tessék majd elfelejteni
Wellness hely meg
Pannákat, Annákat és Anikókat pedig ISTEN ÉLTESSE!!!
Macs,
Annyira jó olvasni, h így tele vagy energiával és h ilyen könnyű a pocakosság
komolyan mondom, h irigyellek
Adélnál én is erőteljesen aggódtam a nov. 1. miatt, mert mi meg okt 31.-re voltunk először kiírva, aztán meg nov. 5-re. És nagyon köszi Hajdú Krisztina ajánlását
Ha kaka lesz az eredmény, akkor mindenféleképpen szándékomban áll uh-ra is elmenni és pont az Istenhegyi klinikát gondoltam, mert sok jót hallottam róla, de akkor ezek szerint tényleg így van
Deni,
Hát rosszullétek sajnos vannak, egész napi kavargás és mellette még folyik az orrom is ezerrel
úgyhogy már nagyon várom, h kifelé menjek ezekből a hetekből. A fáradtság pedig alap, most az van, h amikor Adél alszik, akkor én is, de ugye ilyenkor meg a házimunka nem halad
Legutóbb odáig fajult a dolog, h páromnak nem volt már sötét zoknija, úgyhogy befeszített nála a michaeljackson feeling
Szombaton azért nem voltunk, mert már pénteken Balaton felé utaztunk
Anna napot tartott anyós és erősködött, h mindenféleképpen menjünk
Gabi,
Neked is köszi
És a koszorús csajaidról kérünk képeket!!!
Zsanci,
Szellőke,
Attidnak gyors gyógyulást!!!
Pipal,
Milyen kérdésekre gondolsz pontosan? Nekem anno sok kérdés nem jutott eszembe, amikor rákérdeztem a dokinál. Ő csak annyit mondott, ha gondolom, fogadjak szülésznőt, de akkor én már nagyon el voltam késve. A szüléssel kapcsolatosan meg elég sok minden a szülésznőn múlik, pl. a hangulat, a békéshagyás, a gátvédelem stb. A fájdalomcsillapítást pedig a szülőszobán tudtam meg, h nincs rá lehetőség, mert nincs bent olyan doki, aki beadhatná. Szóval ha ezt még meg is beszélem a dokival előre, akkor sem mentem volna vele sokra
Lindi,
Nagyon jók a képek, főleg a vizesősek
Bajni egy igazi pasi, Gréti pedig mint egy igaz királykisasszony
Ő volt a koszorúslány?
Ancsi,
Adrika tényleg jó husiban van
Tudna nekem vki jó kis őszibarack befőtt és dzsem recit adni? Nagyim helyett kell eltennem az őszibarackot, de fogalmam sincs, h hogyan kell
Ja és még egy kérdés! Szerintetek a MÁK elfogad egy munkáltatói munkaviszony igazolást, amin rajta van, h milyen mgnypénztárnak vagyok a tagja vagy csak a belépési nyilatkozatot fogadja el?
És aki bankszámlára kéri a gyest, annak tényleg kellett ilyen igazolást bevinni, amin a bank igazolja, h az tényleg a te bankszámlaszámod?
És még egy aztán lelővőm magam
Lehet hiánytpótlást is beadni, vagy minden papírt egyszerre kell bevinni?