Új privát üzeneted érkezett!

Hbzs,
hát nem tudom, itt a környéken most mennek lefelé. Pedig elég jó környéken lakunk, a kerületen belül is itt elég magasak az árak.
Nagyim Tatán lakik. Imádom a házát, csak az a rossz, hogy belső udvaros, és egy udvarban 3 ház van. Régen megfordult anyumék fejében, hogy beépítjük a tetőteret és oda költözünk, és akkor derült ki, hogy műemlékké van nyilvánítva a homlokzata :lol:
i.kata

Hahó csajok!
Be kell vallanom, hogy néha-néha bekukkantottam, és rájöttem, ha én nem is tudok mit írni (mert csak nyavalyognék) azért még igen is tudok biztatni másokat, hiszen engem is "ápolgattatok" és segítettetek, mikor még akcióban voltunk, így kicsit elszégyeltem magam :oops: szóval írok :)

Kata! Nagyon drukkolok nektek! Olyan sokan hisznek bennetek, nektek is kell ;) Tudom, hogy milyen pozitívnak akarni lenni ;) így tényleg csak azt tudom ajánlani, hogy sodródj (én voltam aki Sipos doki tanácsára nekiállt sodródni, csak lehet kicsit túlsodródtam :D)
Dobog az a pici élet odabent, bízz benne, beszéld meg vele, hogy maradjon, mert szerető szülei várják már nagyon! Ja és a babanetesek is ;) Ölellek (((((Kata))))) :)

Babszi! Hajrá jó IR és hajrá szeptember +++++

Minnie! Nati baba nagyon szép!!!!

Lojcika! Aztaaaa, szép pocak :)

Mindenkinek szép napot!
sonjus

Sziasztok.

Hát én még simán le tudnám tagadni... Kép

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Minnie!
:P

Beus!
Dehogy tudnád letagadni!Gyönyörű pocid van neked is!!!!! :P
Olyan hatalmas lesz pár hét múlva majd meglátod! :wink: Sok simi! :P

Kata!
Azért remélem sikerül majd kedvezően eladni a lakást,de manapság ez valóban nem könnyű feladat! :?
Millió babaragacsot küldök!
+++++++++++++++++++++++++

phpBB: Kép
belluska

Beus,
szerintem is csini a pocakod :lol:

Sonjus,
hidd el, nagyon igyekszem sodródni :lol:
i.kata

Beus!
Tényleg csini a pocakod, az enyém is hasonló méretű (ha nem kisebb volt) ennyi idősen... :) Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kata!
Mennek a ragacsok, aztán tapasszanak rendesen... :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Belluska!
:D :D :D

Szép hétvégét mindenkinek!!! :P

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok Lányok!

Én is kedvet kaptam a pocakfotóhoz, feltöltök egy 12 hetes fotót,ennek már 3 hete,lassan 4.
De azért felteszem,ha nem baj.
puszi Mindenkinek Kép 12 hetes poci (ennek már 3 hete)
bné_szilvi

Szilvi!

Igazán cuki a pocakod... :lol: :lol: :lol: Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

Kép
minnie manó

Szilvi!

Szépséges a pocid neked is!!!!Látom már szuper kismami szerkód is van! :wink: Tetszik a kék cipős vonalzó! :wink: :lol: Puszillak!

belluska

Köszi lányok, úgy néz ki, hogy én farba hordom a babákat :wink: :wink: na nem baj, majdcsak megnő:P:P

Szilvi szuper a pocakod, olyan szép gömbölyű:D
Gratula :wink: :wink:

Kata hogy vagy? Van még vérzés?

Lojcika merre vagy pocakosunk?

Nagy ölelés mindenkinek. PUSZIIII

Kép

beus84

Köszi Lányok,aranyosak vagytok!
Már egy picit nagyobb a pocim,csak még nem volt erőm új képet csinálni.
Igen,egész jó formájúnak tűnik a hasam felülről is... bár tény,hogy igen sokat is fogytam az utóbbi időben.13,5 kg-t,amióta babás vagyok.pedig már "csak" inzulint kapok-bár attól sem híztam soha 1 grammot sem.
persze ez nem baj,csak már a diabetológusom is kicsit aggódik.
múltkor számolgattak,azt mondták,min.25 kg-val könnyebb leszek szülés után,mint a terhesség előtt-na ebből már most megvan 13,5. és még "csak" a 4.hónapban vagyok. :?
kiváncsi leszek a végére.
bné_szilvi

Szilvi,
tényleg nagyon cuki a pocakod:)
Hogy tudják azt kiszámolni, hogy ennyit fogsz fogyni a szülésig? Nem igazán értem.

Beus,
sajnos a vérzés folyamatos, néha erősebb, néha gyengébb. Ma sajnos megint kicsit letörtem, mert sógórnőm telefonált és kb egy idős terhesek vagyunk. Kérdeztük hány hetes, de többször is kitért a válasz elől. Nem tudom mi lesz, ha nekik sikerül, nekünk meg nem. Az szörnyen nehéz lenne.
i.kata

Kata!
Ami a számolást illeti: mivel PCOS vagyok,és sajnos emiatt cukorbeteg is lettem(Merckformin 3x1000mg+ inzulinok,összesen 140 NE,ami igen soknak számít),eztért igen komoly dietetikusi és persze diabetológiai felügyelet alatt állok (hetente megyek orvoshoz,minden nap étrendi naplót írok,stb.).A bevitt kalóriából és az eddig tapasztaltakból valamint a rosszullétek miatt leadott kilókból kb.ki tudják számolni a végét.
A számításaik kb.jók is,bár tény,hogy az elején még számukra is meglepő volt,hogy mennyire fogyok. Nálam ugye nagyon durván bejátszanak most a hormonváltozások is és sok egyéb,hiszen az eddig megszokottakhoz képest az én szervezetem a hormonváltozások miatt a terhességet betegségként éli meg,ezért is van az ájulás(ami persze normális,átlagban az első 12 hétben),a sok hányás,stb.
Persze,ha megszületik Lóci,akkor minden visszaáll a régibe,hiszen mint tudjuk, a PCOS-t nem lehet meggyógyítani,hanem csak kezelni és kézben tartani.
Ezért is van,hogy most is vannak cisztáim,ugyanúgy-sőt-szükségem van az inzulinra,a gyógyszerekre,vérnyomáscsökkentőre,hormonokra,stb.
Röviden ennyi.

Köszi Mindenkinek a gratulációkat!
bné_szilvi

Kata maximálisan meg tudlak érteni, és a te helyedbe én is így érezném...
Pénteken kell menned ugye UH-ra?
Előtte nem is nagyon tudnád megnézetni a babácskádat?
Tiszta szívemből drukkolok neked!!!

Szilvi hát nem semmi, hogy így fogysz lefele.Adhatnál egy pár tippet, hogy miket eszel.Én már 5 kilót híztam, a hormonok adásától számítva, és nem nagyon akarok többet.
Hát nekem se megy zökkenő mentesen az egész, magas a vérnyomásom a pulzusom, pedig mindig az egeket veri. 80-100 között van mindig.
Na meg néha szurkál a méhszájam, félek, hogy nehogy megnyíljon...

Kép

beus84

Beus!

Ha gondolod,privben szívesen átküldöm egy heti étrendemet,ha az segítség. Nálam alapvetően a cukorbetegség miatt volt szükség erre az étrendre,de aztán mondta a dietetikusom,hogy nem kell foglalkoznom a diétával,amikor hánytam,viszont mást nem is nagyon tudtam megenni,most meg már inkább nem is kívánok ilyen melegben enni,de muszáj,hiszen ott az inzulin,amit adnom kell.
Szóval,küldök szívesen néhány ilyet Neked.
A méhszájad miatt ne aggódj,ritkán fordul elő,hogy kinyílik (szülésznőként dolgoztam,onnan tudom),inkább csak a kismedencédre nehezedő súly az,amit érzel,valamint hogy nyúlnak a tartó szalagok.Egyébként pedig,ha véletlenül kinyílna,azt is tudják hamar orvosolni. :)

Egyébként ki hol fog szülni?
Én Kistarcsán,mivel oda is tartozunk (Mogyoródon lakunk),valamint ott a nagyon rendes dokim is,aki hozzásegített minket a Csodánkhoz!)
puszi Mindenkinek
bné_szilvi

Szilvi,
az IR és a PCOS nálam is megvan. Bár nekem sosem mondták ki konkrétan, hogy PCOS vagyok, de az utóbbi időben több doki is rávágta, hogy nekem az van.
Remélem azért 25 kilót nem fogsz fogyni. Most hogy elmúltak a rosszullétek is, biztos javulni fog a helyzet, nem?

Beus,
pénteken megyek dokihoz. Előtte már nem szeretnék elmenni máshoz uh-ra. Most ne a pesszimizmusomnak tudd ezt be, de a növekedése miatt nagyon benne van a pakliban, hogy legközelebb még rosszabb hírt kapunk, és ha így történne, akkor ezt inkább a saját dokimtól szeretném megtudni. Most elég nyugodt vagyok, péntekig már ki fogom bírni amúgy is.
i.kata

Csajok,
amúgy nektek a terhesség elején minden nap volta menzesz szerű görcsötök? Vagyis olyan érzésetek, mintha minjárt megjönne?

Belluska,
Barnus fotója nagyon komoly, ahogy napszemüvegben ül a wc-n :lol:
Kata pedig lecserélte Ropit egy kutyusra?
i.kata

Szilvi nagyon köszönöm a megnyugtató szavaidat.
és persze nagyon szívesen fogadnám, ha küldenél nekem ilyen étrendeket. mert tényleg nagyon félek, hogy elhízok, és nekem az IR miatt amúgy sem szabad. Én a SOTE II- be akarok szülni, a Gidai dokinál. Nekem őt a Sipos ajánlotta.

Kata nem lesz baj :wink: nekem például mindig szúrkált a hasam, igazság szerint nem éreztem olyat, hogy mindjárt megfog jönni, de viszont az estek 80% -ba pedig más úgy érzi.

Kép

beus84

Kata!
Igazából most normalizálódik a helyzet,ami a súlyomat illeti.Én 7 éve anorexiás voltam (48kg),aztán hirtelen híztam 50 kg-t. Erre mondták a "szakemberek",hogy le kell fogyni és akkor minden megoldódik-szerintük. csak,hogy ez egy egyébként egészséges embernél fordítva működik,a hízás kiváltó oka a PCOS és nem fordítva,hiszen attól nem lesz valaki PCOS,hogy túlsúlyos. Nálam egyértelműen megmondták az IR-t és a PCOS-t,bár tény,hogy kb.a 10.doki volt hajlandó lépni is valamit az ügyemben,így operálhattak meg februárban itt,Kistarcsán a PCOS-val.
Én most ennél a dokinál fogok szülni,mert csak superlativusokban beszélhetek róla.
Ami a menzeszt illeti: én sajnos nem tudok ezzel kapcsolatban nyilatkozni,mert én sosem menstruáltam,max. csak a fogamzásgátlóktól,amiket minden előzetes vizsgálatok néélkül írtak fel,de ez már egy másik történet.

Beus!
Küldök akkor majd Neked ilyen étrendet,vagy ma,de holnap biztosan.

puszi
bné_szilvi

Sziasztok

Kata
Pepével én nagyon sokáig görcsöltem, először olyan mesisen. utána másképpen, akkor már szerintem a méhszalagok nyúltak (az sem jó érzés :) )
Pikkpakk itt a péntek! Pihenj sokat és igyál sok folyadékot!
(mekkora a lakás amit el akartok adni?)

Lányok
nagyon szép pocakotok van :D de jó látni!!

Szilvi
lécci nekem is küldd el a heti étrendet :lol:

Beus
Pepe a IIes női klinikán született, nem Gidai doktor úrnál (róla sok jót hallottam már). Volt egy-két érdekes dolog, de úgy egészében meg voltam elégedve a klinikával.

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

jaj nagyon meleg van :( nem tudom megnézni hogy pontosan hány fok, mert Peti elnyomkodta a hőmérőt és most fahrenheit-ben mutatja a hőmérsékletet... :lol: :lol: :lol: nem tudom hogy hol kell visszaállítani

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Fitie,
50 m2-es a lakásunk. Szerintem beszéltük pont:-)
Itt nálunk már 29 fok van. :evil:

Szilvi,
szóval akkor ezzel az anorexiával kezdődött a kálváriád. Nem semmi miken mentél keresztül.
Én kb. akkor kezdtem el hízni, amikor először megjött a menzeszem 12 éves koromban :evil:

Nekem nem fáj minden nap a hasam. Van amikor alig fáj, de van amikor a falat tudnám kaparni, annyira fáj. :roll:
i.kata

Kata, ma még nem küldtek neked babaragacsot, akkor megragadom az alkalmat :) +++++++++++++++++++++++ :)
Annak idején nekem is először mensisen görcsölt a hasam, aztán valahogy máshogyan. Nem tudom megmondani pontosan hogyan kell érteni, de én akkor fogtam fel igazán a dolgot, amikor már nem görcsöltem... Szóval ez olyasmi görcs, hogy"nem vagyok egyedül" görcs... :) Szóval ez jó.
Nagyon nagy a meleg, semmihez nincs kedvem. Rokonok vannak nálunk, őket fuvarozom ide-oda... Szerdán leugrunk a balcsira 1 napra, na, azt már alig várom. (milyen hülye kifejezés, hiszen alig várom olyan, mintha nem várnám:) )
Kata, nincs olyan dolog, amivel enyhíteni tudnám a négyfalas dolgokat?
babszi

Babszi,
de édes vagy! :lol: Már egészen megszoktam a bezártságot. Az utóbbi pár napban olyan fáradt voltam, hogy itt fekszem a tv előtt és amikor végre kezdődne valami olyan műsor, ami érdekel is, tuti elalszom. Szóval elég sokat alszom, meg horgolgatok, hímezgetek, mikor mihez van kedvem. :lol: Egyedül azt sajnálom, hogy idén még lehetőségem sem volt kifeküdni a napra. Tegnap férjem lement szüleinek segíteni, én meg néha kimentem az erkélyre és minden olyan kihalt volt. Elképzeltem milyen jó lenne a Balcsin. Aztán amikor hallom hogy elmegy egy repülő, akkor egyből arra gondolok, hogy biztos egy charter gép megy valami gyönyörű tengerparti üdülőhelyre. Én imádom a vizet, úgyhogy nekem ez a legnagyobb bünti, hogy nem lubickolhatok kedvemre.

Tényleg, terhesen lehet menni ilyen nyílt vizekbe fürdeni?
i.kata

Annak idején azt mondta a doki, hogy természetes vízbe szabad menni, de medencésbe nem. Napra pedig tilos, mert a meleg nagyon árt a babónak. Szegénykém, mondjuk nem is tudnál menni, amíg barnázol meg vérzel...
babszi

Kata!
Sok-sok babaragacs!!!!!!!!!!!!!!Remélem pénteken minden a legnagyobb rendben lesz!Nagyon szorítok!

Kutyusunk még nincsen!Szeretem őket,de majd ha 5-6 évesek lesznek a kicsik,talán lesz!Kata ölében a kutyus a szomszédé,imádja őket (négy kicsi van)! :lol: Ropika éppen ma rágta el a számítógép kábelét,még jó,hogy volt itthon páromnak tartalékban. :evil: :lol: Pedig csak akkor van kiengedve amikor bent vagyunk a lakásban,de így is garázdálkodik. :wink:

Kismamik!
Vigyázni a hőségben!Sokat tessék inni,pihenni!

Puszi mindenkinek!

belluska

Kata!
MILLIÓ BABARAGACS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok!

Hogy bírjátok ezt a hőséget? :roll:

Beus!
Nagyon aranyos kis pocid van! De meglásd, nem sokára hatalmas lesz, s mindenkit túl fogsz szárnyalni az ikreiddel - talán csak Ancsát nem! :lol:

Szilvi!
Neked pedig nagyon szépen gömbölyödik már a pocid! Csak így tovább! :wink:

Kata!
Remélem, jól vagy! Nagyon drukkolok a pénteki UH-hoz!!!!
hbzs

Kata!
Sokat gondolok rád, mennek a mai ragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

KépKép

Kép
minnie manó

Köszi a ragacsokat!:-)

Mostmár óriási bennem a para, és még ezt a mai napot ki kell bírnom. Éjjel alig aludtam. :oops:
i.kata

Kata, nagyon szorítok értetek!
babszi

sziasztok

Kata
megadrukkok mennek tőlem is! :D

Hbzs
nagyon rosszul bírjuk, Pepe naponta többször fürdik vagy zuhanyzik, esténként pedig kimegyünk a közeli parkba és leülünk a nagy fák alá a fűbe, ott sokkal hűvösebb van. Szegény tele van melegkiütésekkel.

vigyázzatok magatokra, igyatok sok vizet!

fitie

Sziasztok!
Beus: Szép a pocid,látszik már elég jól!!! :D
kata: Szorítok neked!++++++++++++++++++++++++++++

mi is nehezen bírjuk a meleget.Naponta töb bször lezuhanyzom,Benikém is kevessebbet mozog ebbe a nagy melegben!!!Szinte csak este. :cry:

Megrendeltem a babakocsit jövőhéten megyünk érte. Pierre cardin PS692 kék-fekete! Nekem nagyon tettszik!!!
A fürdetőkádat már megvettem állvánnyal,biztonsági fürdetővel meg kacsás hajmosókarikával. Vettem textilpelusokat,fehéret és színeset. Feliratos bodykat,cukkerek.Körömvágóollót,vízhőmérőt,cumikat,cumisüveget!! Úgy imádtam a vásárlást!!!
Pusszancs mindenkinek!!!
lojcika
Nagyvenyim

Kata!
Nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!
MILLIÓ-MILLIÓ BABARAGACS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

KépKép

Kép
minnie manó

Kata mennek a drukkok!!!!!! Nagyon szorítok érted!!!!
Jelentkezz ha hazaértél.

Lojcika, jaj de jó te már vásárolgatsz:D Megnéztem a baba kocsit, tényleg nagyon szuper!
Sokat költöttél?

Kép

beus84

Kata!
+++++++++++++++++++++++++++++
sonjus

Kata!
Millió drukkom mára!Nagyon szorítok és ahogy hazaérsz jelentkezzél!
Sok puszi!!!!!

belluska

Katáéknak: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
babszi

Sziasztok! :lol: :lol: :lol:

2 centisek vagyunk :lol:
i.kata

HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép

Kép
minnie manó

Kata!
Nem kaptál véletlenül képet? :wink:

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie,
S. doki rendelőjében nem ad képet a gép, de csináltunka telefonommal:-)

Kép
i.kata

Gratulálok!!!!
Mondtam, hogy minden rendben van, nagyon szépen nőtök:)
Remélem most már egy picit megnyugodtál:)
Jajjjjj annyira örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

beus84

Ne tudjátok meg milyen pánikban voltunk férjemmel 2 napja. Én már mindenre gondoltam, hogy a vérzés is biztos azért múlt el viszonylag hamar, mert befejeződött a terhességem, meg hasonlók...
De a doki sem csodálkozott, amikor ma még uh előtt azt mondtam neki, hogy felkészültnk a legrosszabbakra.
Szerdán és tegnap is csináltam tesztet, hátha abból kiderül, ha gond van, és halványabbak voltak, mint azok, amiket még rendesen a tesztelési napokon csináltam.
i.kata

Kata!
Annyira örülök!!! :lol: :lol: :lol: Most már tényleg ne izgulj, minden rendben van és rendben is lesz!!! Tündéri a picur a képen, olyan jó látni!!!!!!!!!! :D :D :D
Légyszi csinálj vonalzót, hogy tudjuk hol tartasz... :wink:
PUSZI ÉS POCAKSIMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie,
kívánságodra:-)

i.kata

Kata szép a vonalzód, nekem nagyon tetszik.

Kép

beus84

Kata!
Istenem!!!!Annyira örülök!!!!
Most már nyugodj meg!!!
MINDEN RENDBEN LESZ!!!!!!
MILLIÓ PUSZI NEKTEK!
:lol: :lol: :lol:

Kép
babyonboard77

Kata!!!
Nagyon szépen köszönöm!!! :P
Olyan jó látni, hogy már itt tartasz... Édes nagyon a vonalzód!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép

Kép
minnie manó

Drága Kata!
ANNYIRA örülök!!!! :D Olyan édes a baba a képen!!! S szuper a vonalzód, nagyon tetszik! :D
Puszillak benneteket! :D
(Most egy kicsit sírok is örömömben!!! :lol: )
hbzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?