Zsanci,
Ezt a wc dolgot azért kérdeztem, mert múltkor barinőm a 6 éves fiával ment be a női wc-be, ahol enyhén szólva csúnyán néztek rá a nőcik. Amit egyrészt megértek, másrészt viszont a barinőmet is megértem, mert egyedül a ffi wc-be én sem engedném be a fiamat, ha lenne. Annyi perverz ember van, akik ki tudja éppen hol fordulnak meg
Ancsi,
Pedig én totál azt hittem, h sok haja van Lencsinek. De szerintem az olyan buli, ha göndi
Én annyira szerettem volna göndör hajat. Állítólag olyan 4-5 éves koromig göndi voltam, csak aztán elmúlt
Deni,
Nagyimat hát igen, a stílusa miatt nem csípik és ezért nem is mennek látogatni. Lehet, h a nagyim éppen nem veszi észre a beszólásával, h vkit megsért, de az akkor is meg fog. Én próbálok ezeken mindig túllépni, bár időnként nagyon nehéz
Anyósék fenyvesen vettek nyaralót és csak is azért, h az unokáiknak legyen hol nyaralni
Ez olyan jófejség tőlük
És azért teccik a hely, mert a strandon pl. olyan alacsony a víz, h az én 80 centi csajom is állni tud majdnem benne
És Neked is köszi a felajánlást
Bár nagyon remélem, h nem kell már vele élnem, mert már unom
És szerintem teljesen normális, h az ember azon parázik, h milyen ruhát adjon a gyerekre ebben a melegben. Pl. én sem adok Adélra ujjatlan kint, csak ha már késő délután van, mondjuk 6 óra után.
Ilyen fehér folt nekem is van a lábamon. Mondjuk nekem azért, mert még kiskoromban rendesen elzakóztam és ezek szerint oda nem egy jófajta bőr nőtt vissza
Nuknak utólag is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
És köszi sapi témában a válaszokat
Akkor nem vagyok paraanyu
Wc témák nagyon jók
Zuzi,
Anyósod és kórházi látogatási mizéria
Teljesen igazad van, h nem viszed be a kőcöket. Ha nekem se lenne ilyen macera megoldani az Adél felvigyázást (bár most talán változik
), akkor biztos, h nem vinném be. De egyébként gondolhatod, h én amikor bent vagyok Adéllal nagyimnál, akkor mindent úgy csinálok, h Adél végig a kezemben van. Nem merem letenni a földre nehogy vmit megtapogasson. Szóval lehajolni, betenni, kivenni cuccokat és egyéb hülyeségeket, amiket a nagyim mond, h csináljak meg
Tököm van csak tele
És de jó, h rendbe jöttek a dolgok sógornődéknél!!!
Rylie,
Nekem is volt napszúrás
Talán ez az egyik legrondább dolog, ami történhet az emberrel
És időnként kell, h kiboruljon az a bili
Ilyen cici dagadás Adélnál is volt, nála elég hamar elmúlt, pár nap alatt.
Egyébként még a wckről jut eszembe, „sok” helyen már van olyan wc-is, h ha megnyomsz egy gombot, akkor tiszta fóliát húz körbe az ülőkére.
Ríd,
Drukkolok, h könnyen menjen majd két gyerkőccel a balcsizás. És jó pihit Szentendrén!!!
Itaca,
Szerintem írjál egy picit többet, h mi az elképzelésed a dokival kapcsolatban
Zsanci,
Engem, ha most atomrakétával akarnának kirobbantani, sem mennék sehova se
Egyszerűen csak punnyadni akarok, de a félház még mindig nincs készen
Szrek,
Még egyszer köszi a felajánlást
de tényleg remélem, h nem kell már rá sort keríteni. Sikerült az egyik bátyámat rávenni, h jövő héten menjen be nagyimhoz és azt mondta, h bemegy
Bocsi, h állandóan bénázok a mobillal
de én simán el tudom bárhol hagyni és fel sem tűnik, csak akkor amikor pl. párom is felhív az itthonin, h miért nem veszem fel a mobilt