Új privát üzeneted érkezett!

Zsan,
no, akkor én is :D
nagyon ügyesek egyébként, szóval ha nem is nyernek, nagyon jól kereső informatikusok lesznek 5év múlva :D :D de drukkolok, egyelőre az Ákos vezet egy icipicivel
én ámulok csak, hogy mennyi mindenhez értenek a "mai fiatalok" hihetetlen - persze, már amelyik nemcsak traviant játszik a gépen oldéjlong

Kép

Kép

:D
szrekuc

Deni,
Köszi megvagyunk :) csak hát ez a meleg :roll: de szerintem ezzel mindenki így van. Nagyim is egyre jobban, de nekem már az idegeimet totál taccsra vágta :roll: Tudom, h nem vmi könnyű kórházban lenni, de hát azért az, h kritizáljon mindent, amit beviszek neki :roll: Rajtam kívül senki sem megy be hozzá (szerintem ez elég sokat elárul róla). Ráadásul Adéllal megyek minden egyes alkalommal, ma is szóltak, h talán vele nem kéne bemennem és tök igaz, csak arra a 10-20 percre hova tegyem :roll: Áh, na nem is panaszkodom tovább. Remélem ezen a héten már hazamehet.
Jól elmaradnak mostanság a játszózásaink :(

Ancsi,
Annyira büszke lehetsz Lencsire, h mindent ilyen korán kezdett és csinál :D Ügyes csaj nagyon! :D

Zuzi,
Hajrá pelusnélküliség :D

Barbi,
Gratula a befejezett vizsgaidőszakhoz!!! :D

Ruzy,
Egy kalappal a két vizsgához!!! És gratula az 5-öshöz!!! :D

Zsanci,
Szavaztam, de még mindig Ákos oldala vezet olyan 3%-kal.

Kép Kép
curse

Rylie,
Adélnak az anyatej kiütése után volt erős hámlása. Arra a mi dokinőnk egy gyógyszertári kevert krémet írt fel és használt. Na most kérdés, h Nektek is vmi hasonlót írta-e fel. Én lehet, h kiváltanám, mert ha kevert krém (hasonlóan mint a popsi), akkor nem lehet annyira gáz. És kitartást!!

Kép Kép
curse

Zuzi,
Aggodalmadat teljesen megértem. Nyilvános wc-k enyhén szólva gázak :roll: Mondjuk ötletem nincs :oops: de talán az, amit Rylie írt, beválhat, már ha az ember bírja a strapát :roll:

Kép Kép
curse

Zuzi,
hát valahogy vezesd rá Bazsót, hogy a nyilvános helyeken majd te fogod a kukót és céloztok a wc-be. Pannuson meg ráérsz 1 év múlva aggódni, addigra lehet, hogy tudok megoldást, mert most még én se. :)
de mi úgy csináljuk, hogy megpisiltetjük indulás előtt, és nem húzunk rá pelust a játszóra, vagy iyesmire. eddig még nem pisilt be.

Rylie,
pár éve előjött itt a melegkiütés téma, és mintha pont azt mondták volna, hogy nem szabad szárítani a bőrt hintőporral. (pedig az izzadt részekre én is ezt teszem) az olajról meg mind a védőnő, mind a doki azt mondta, hogy semmiképp ne használjam, mert szárít. ????? érted?? én fel nem foghatom, de olyat magyaráztak, hogy nem hidratál, mint a krémek. nekem azt mondták, hogy afürdetőkrémmel kenjem, mert az tkp testápoló. nem kell lemosni.
de én vettem egy Ultra Sensitive Pflege Creme nevű kb. 400 Ft-os tubusos (dobozos) DM Babylove kenőcsöt, semmi veszélyes nincs benne, tök illatmentes, miegymás, és kb. 1 hét alatt helyre hozta a bőrét. már nagyon csúnya száraz volt. :(

ancsipancsi

Rylie,
Az lemaradt az előbb, h egyébként kétszer kellett bekennem azzal a krémmel Adél pofiját és el is múlt. Nem kellett napokig, hetekig használni.

Kép Kép
curse

Rylie,
ja, és biztos tök jó a Weleda krém is (nekem is olajból ez van), csak én nagyon drágálltam, ezért vettem a jóval olcsóbb dm-est.

Curse,
igen, sok mindent előbb csinál :), remélem majd a fiúzást nem! :)
node éjjel még mindig bepislant, nem elég fejlett szerintem az idegrendszere, vagy mittomén mije.
ancsipancsi

Ancsi, Curse: hű bakker én nem gondoltam volna, hogy az olaj szárít :o akkor nem kenem tovább...azé gondoltam, hgoy az jó leszen, mert hát lehet ilyen olajos J&J testápit is kapni akkor meg.. :roll:

Curse: nemtom elolvasni a dokim írását - mily meglepő :) valami fowo vagy mi van ráírva...
Kamillánál a tejkiütésre valami szteroidos szart írt fel anno az előző dokinénink amit jól nem kentem a gyerekre persze :?
Mondanám, hogy dobd be Adélt arra az 1 órácskára, úgyis útba esünk a DélPesti felé...csakhát...ha lenne már napi rendszerünk akkor simán hozhatnád! Ha nagyon gáz akkor egyébként hozd, Kamillával bizti ellennének és ha Borka bébi alszik akkor úgy alszik, hogy semmi teendőm vele :)

R
rylie

Sziasztok!
Zsan, én is szavaztam! :)
Druk-druk!

Gyors leszek, B alszik (végre talán sikerül rászoktatnim az ebéd utáni alvásra, de helyett) Pt kell szórakoztatnom, mivel ő nem alszik du. Nem merem őket napközben nagyon kivinni (csak de, meg 5 körül), ez a hülye "extrém" uv-sugárzás... Vagy sztetek ez csak ijesztgetés? Megyünk a Balcsira júliusban, akkor csak nem foguni egész nap az apartmanban ücsörögni a strand helyett... :roll:

Rylie, sztem nem most kezdd Kamillát szobatisztaságra szoktatni, épp elég sokk neki Borka érkezése! P is visszaesett a tesó születése után (nem azonnal, már pár hós volt).

Zuzi, sosem megyek bev.kpban wcre, meg semmi ilyen helyen,de mostanában Pvel muszáj volt 1-2x, és egész kultúrált budikat találtunk (na persze, lógattam fölötte, nem ült rá, de esetleg jó megoldás lehet a papíír wc ülőke fedő is, dm-ben van). Mi a fűt-fát.bokrot preferáljuk :) Imád utcán pisilni a csaj, kakilni szerencsére nem szokott idegen helyen. Bár 1x olyan is volt, pont egy játszótéren, én meg öszeszedtem papírral, és bedobtam a kutyakaki gyűjtő kukába. :lol:
És fontos,h mindig megpisiltessük, mielőtt indulunk vhova, ezzel elgtöbbször megoldható a dolog.

Megyek,mert hív, pedig még akartam vmit. Majd este megpróbálok írni.

Mindenkinek pusz! :)
rídonli#

Rylie, ebben a melegben nem sokat tudsz tenni a melegkiütés ellen sztem... Nekünk a doki írt föl vmi gyogyótári krémet rá, meg a hámlásra is (ami tök normális azoknél, akik nemrég bújtak ki a pocakból).
rídonli#

Rylie,
:D jó, hogy így vagytok tökéletesen hárman :D
kaja miatt ne aggódj és Kamilla az égegyadta világon nincs semmiről lemaradva, egyrészt a kistesó miatt tuti, hogy most nem akar nagylány lenni, hanem ő is inkább baba lenne, akit babusgattok :D illetve abszolút változó, hogy melyik gyerek mikorra érik meg a szobatisztaságra. Ez szerencsére nem verseny :D én is az ovi miatt aggódom ugyan kissé, de nem erőltetem, ha szól és megy a bilibe vagy nem pisil be akkor jó, de én nem szeretnék szobatiszta gyereket csinálni belőle, csak mert a környezetemben sok 2-2,5 éves gyerek már bőven szobatiszta. Megérnek rá idegrendszerileg úgy 3éves kor körül, de 4évesig is teljesen normális, nem kell sehova szaladni.
Nálunk csak annyi van, hogy néha gatyát kér és ha épp kivitelezhető (tehát nem megyünk sehova), akkor azt kap - amit általában összepisil, aztán kapja a következőt :D Persze összezavarni sem akarom (egyszer van pelus, egyszer nincs, általában az van, hogyha itthon vagyunk, akkor a kérése szerint alakul), de azt sem, amit anyu mond, hogy most aztán vegyem el tőle a pelust, és meglátom, egy-két hét alatt megtanulja. Szerintem meg nem így kéne menjen, hanem neki kéne igénye legyen arra, hogy már ne pelus, hanem wc stb- Egyébként itt is inkább az a a motiváló, hogy ő is állva pisiljen, mint apa, a bili szerintem itt is azért nem megy, mert senki nem a bilit használja, akkor ő minek használná :mrgreen: :lol:

És csak így olvasva Zuzi kérdéseit (amikben nem nagyon tudok segíteni, de engem is érdekelne ;) ) - hát, igen, mennyivel könnyebb a pelenkázás :lol: :lol:

Curse,
++++ most már gyógyuljon gyorsa nagyid! :D
nem tudnád valakire rábízni Adélt, amíg bemész hozzá (úgy értem, hogy mát a kh-ig sem viszed magaddal, hanem valakihez átdobod vagy átmegy vki)
Melyik kórházban van?

Kép

Kép

szrekuc

Ja, és babatestápolásra szuper az extra szűz olivaolaj is!!!
rídonli#

Curse,
ha dél-pesti, akkor simán beadhatod ide Adélt addig, hívj vagy írj, semmi gond nem lenne, ha Adél is elvisel minket addig ;) :D van nagy kert meg terasz meg uncsitesók, 4gyerek simán ellenne itt egy órát vagy hogy, amíg nagyizol ;) :D

Kép

Kép

szrekuc

Ríd,
tényleg, az olíva tök jó ötlet, én is kentem vele Ábelt :D

napközben én sem viszem ki, klasszikusan 11-3-ig ha tehetem, nincs kint, még árnyékban sem a teraszon, persze vannak kivételek, de erre nagyon próbálok figyelni, és persze időtől is függ, mert ma nincs őrült kánikula, de pl tegnap itt még 4kor is nagyon égetett, és van, amikor már 10-kor nem elviselhető a hőség vagy a nap, olyankor egyéb program :D

Kép

Kép

szrekuc

lányok,
NAGYON KÖSZÖNÖM!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Rylie!
Szobatisztaságot nem erőltetném, de én ebben a témában nagyon engedékeny vagyok :lol: B már májusban elmúlt 3 éves, és mégsem erőltettem dolgot. Mi eljutottunk magunktól odáig, hogy sokszor már a böliben is szólt, hogy pisilnie kell, pedig rajta volt a pelus. ÉS éjszaka se szokott pisilni, száraz szokott lenni a pelusa. Ezért gondoltam, hogy most, hogy vége van a bölinek, mi meg medencézünk a kertben, akkor nem adunk pelut. Ha kér, persze kap még, ma pl így kakilt.
Kitartsát a kétgyerekes léthez, menni fog ez!
melegkiütés: a köldöktestápolót azért nem ajánlják, mert abban valami gombaölő is van, és könnyen belélegezhetik a gyerekek, és az nem tesz jót nekik. Mi B-t állandóan hintőporoztuk, mert azt hittük, milyen jót teszünk vele. PAnnusnál viszont mondták, hogy inkább felejtsük ezt el.
Mosakodókrém tök jó, annyira bársonyos lesz a kis bőrük tőle :D

állva pisilés tök jó, de nem éri föl a szentem a klotyót, úgy meg, hogy őt is tartom , meg a kukkerét is, elég elképzelhetetlen. Addig oké, hogy indulás előtt pisilünk, de most a meleg miatt itatom rendesen, és pisil is gyakran.

Kép
Kép
zuzmo1

Rylie, Szrek,
Nagyon köszi a felajánlást, igazán drágák vagytok :D komolyan!!!!
Egyébként lenne felvigyázó Adélra, csak ugye mindenki messze lakik, nem esik útba és mire oda elvinném meg miegymás, addigra elmenne a félnap és ebben dög melegben arra 1-2 órára is alig vagyok hajlandó kimozdulni. Engem csak az bosszant, h oké, h ki van írva, h 6 éven aluli gyerek nem látogathat beteget, de hát aki tényleg nem tudja megoldani, az hova tegye? Ráadásul a nővérek tudják, h csak én megyek egyedül a nagyimhoz, tehát csak én tudom vinni neki a tiszta hálóruhát, a törülközöt és az innivalót. Még mindig ágyhoz van kötve, még a büféig sem tud elmenni.
Emlékszem, amikor még kicsi voltam és mentünk nagyfatert látogatni nagyimmal, akkor engem mindig betettek arra a félórára a gyerekmegőrzőbe. Jó, tudom, h régen volt amikor én még gyerek voltam, de azóta hova tűntek a gyerekmegőrzők???

Rylie,
Még egyszer köszi :D de Téged aztán végképp nem zargatnálak Adél felvigyázással :wink: van most elég dolgod meg miegymás :wink:

Szrek,
Neked is még egyszer köszi :D És igen a délpestiben van. Ha esetleg hétvégére nem engedik haza, akkor pofátlan módot élek majd a lehetőséggel :wink:

Ríd,
Szerintem nem ijesztgestésnek szánják. Biztos van benne vmi. Mi is csak délelőtt max 11-ig jövünk-megyünk. Délután meg már csak 7 óra körül. Még 6-kor is olyan meleg tud lenni, h én még akkor sem merem kivinni Adélt.

Kép Kép
curse

Ríd,
Jó, h írtad ezt a balcsis dolgot. Úgy néz ki, h most mi is sokat leszünk lent, mert anyósék beruháztak egy nyaralóra (végre vmi értelmes dologra :lol: ). Én úgy képzeltem el, h egyszer lemegyünk délelőtt olyan 11-ig a parthoz. Aztán vissza, mert úgyis ebéd, alvás. Délután pedig olyan 4-5 körül újra vissza a partra.

Nekem most az volt a furcsa a hétvégén, mikor lent voltunk, h sok Adél korú gyerkőcön egyáltalán nem volt sapka pedig délután 4 körül lehetett :? Adélon mindig van, kivéve tökéletes árnyék esetén, még a vízben is rajta van. Én vagyok ennyire paraanya vagy a többiek túl lazák?

Kép Kép
curse

[quote="curse"]R írta:curseíd,
J Adélon mindig van, kivéve tökéletes árnyék esetén, még a vízben is rajta van. Én vagyok ennyire paraanya vagy a többiek túl lazák?

ez a sapka attól is függ, hogy mekkora a haja a gyereknek. nálunk kevés is a haja és el is felejtem folyton a sapit. :(
egyébként Horvátországban uígy csináltuk mi is. de inább 5 után mentünk le, kb. 7-ig.
ancsipancsi

Zuzi,
pedig én IGit úgy pisiltetem.
egyik kézzel felemel, másik kézzel kuki tart, egyik lábbal fenék kitol, mer' nehogyá' lepissantsa magát!
és sokszor Meme ilyenkor háton.
:lol:
egyébként DISZNÓSÁG! múltkor bementem a ffi wc-be, mert Igi csak piszoárba volt hajlandó pisilni. Erre, mikor befejezi a pisit, MAGÁTÓL öblit a dög.
A női wc-k miért nem ilyenek???? :twisted:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi,
De Lencsinek sok haja van, nem igaz? Legalábbis a képek alapján úgy tűnik. Nálunk Adél nem viszi túlzásba a hajnövesztést, alig van haja, bár Zuzi meg múltkor elcsodálkozott, h Adélnak már milyen haja van :lol:
Egyébként szerintem a sapka még azért is praktikus, mert levédi a gyerkőc pofiját is és a vállait is (mondjuk attól függ, h mekkora a sapka) Persze kenem én is mindenhol Adélt, ha napra megyünk, de ezt további megnyugtatás számomra.

Kép Kép
curse

Zsanci,
Hát ez nem semmi mutatvány lehet :lol: :lol: Az automatikus wc öblítésért pedig tüntessünk :lol: női egyenjogúság vagy mi fene :lol:
És egyébként a pasik mit szólnak, amikor bemész a ffi wc-be de most komolyan?

Kép Kép
curse

Curse,
ez egy kis wc volt, láttam, h épp nincs bent senki.
különben nem mennék be....asszem...
egyébként arra gondoltam (gonosz módon) hogy azért találták ki ezt az automatice öblitést, mert különben sosem öblitettek a pasik maguk után... :twisted:
zsancikant

Curse,
dehogyis van sok haja! :) egyszál vékony haja van és az is kevés. már a válláig ér, de olyan hullámos, hogy ahogy megmossuk, 1 órával később összeugrik. most nagyon szedettvedett, mert növeszteni akartam.
ancsipancsi

Zsan :) Szavaztam én is, ezen ne múljék :wink: Ezért a pisiltetős mutatványért pedig járna Neked egy Oscar!! :lol: :lol:

Barbi :) Szuper, hogy túl vagy a vizsgákon, ügyi vagy!! :D Anginak meg gratula a pelusnélküliséghez!! :D És éljenek a gyümik! Bálint épp a sárgadinnyére van rákattanva meg a barack is bejön, úgyhogy most örülök én is :D

Ruz :) 5-öshöz gratula! Drukkok mennek csüt.-re és péntekre!!!

Ancsi :) Lencsi pancsolása :lol: :lol: Majd menni fog neki is pelus nélkül az éccaka, no para! Tényleg annyi mindent előbb kezdett már Lencsi, kiérdemelte ezt a "lazulást" :wink: :D

Zuzi :) Bazsó nagyon ügyi, hogy így belejött a szobatisztaságba!! :D Nekem mázlim van, hogy Bálint ilyen magas, mert ő állva pisil legtöbbször 8)

Rylie :) Sok ++++++++ Neked, nem könnyű időszak ez, de majd belejössz :wink: (vagy lesz ez még így se? :mrgreen: :lol: ) A melegkiütésre sztem tehetsz néha hintőport (én normált tennék, nem a köldököset), az még nem gáz, csak ne állandóan porozd, nálunk is kapnak néha a srácok (Bencus kicsit izzadékonyabb, pedig már levágtam a haját is :lol: ) Szobat. miatt meg ne rágd magad, majd belejön Kamilla, végülis teljesen ráértek, nem "szorít az idő" ovi vagy más miatt!

Curse :) Drukk, hogy Nagyid mielőbb hazamehessen!! Neked se lehet könnyű, ha ilyen "kötözködős"... a többiek miért nem mennek be hozzá? lehet hogy emiatt ilyen? vagy egyébként is? :roll: Játszózást majd bepótoljuk, hátha az idő is kedvezni fog nekünk (mármint hűvösebb lesz :wink: )! Egyébként Adél-felvigyázásra mi is szívesen benevezünk! :wink:
Anyós-nyaraló tök jó! Hol vettek?
Sapót meg én is csak árnyékban veszem le róluk, mert még abba is beleizzadnak kicsit :roll: De láttam olyan gyerkőcöt is a játszón, aki egyszerűen nem tűrte meg magán a sapkát, anyuka hiába próbált "nem laza" lenni...

Ríd :) Balcsin de jó lesz Nektek! :D
A napot mi is próbáljuk kerülni a kritikus időszakban, tökre beparáztattak ezzel a magas sugárzással meg minden :? :roll: Pl. ezért nem merek ujjatlant adni rájuk kintre, csak rövidujjút, hogy védjem a bőrüket :roll: meg inkább pólóban pancsolnak :roll: bár egyik du. levettem róluk, de egyfolytában azon törpöltem, hogy ártok-e ezzel vagy sem... és ilyenkor tuti jön egy szomszéd vagy rokon, aki ezen kezd aggódni, és tudom hogy nem kéne foglalkoznom velük, de ha már bennem a para... tök hülye vagyok, mi? :? Ráadásul Bencus lábán van egy folt, ami fehér (nem akar lebarnulni) és nem tudom mi lehet.. Látott már vki hasonlót?

Kép
Kép
denizsa

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat :lol:

Rylie! én nem azt írtam, hogy bilibe megy minden, hanem hogy bugyiban van egész nap ha itthon vagyunk 8) . nekünk azért könnyebb a kert miatt is, de nemolyrég még eléggé aggódtam amikor simán lepisilte magát, s csak a végén lepődött meg, hogy vmi történt. most sem szól, hanem toporog, legugol, néha odakap a bugyijához s kérdezi mi történik. simán több bugyi is elmegy néha mert a fele vagy az egész is odamegy. szóval azért szobatisztaságról még nem beszélhetünk, csak szép lépegetésről :lol: .
és csatlakozom Zuzihoz, hogy nem erőltetném a témát. mondjuk azt nem hívom erőltetésnek, ha leveszed a pelust, s aszondod fuss (bár ez nálunk is úgy van mint Szreknél: kérdezem mihez van kedve, s hála Anginak nagyon bejönnek a bugyijai, s a pelusozás már régóta nagy nyűg)
Anginak is vannak hullámai kajában - már egész jól veszem a fordulókat :D - s amiatt ne konyuljon a szád, hogy nyersen szereti a ződséget! úgy tartalmazza a legtöbbet :lol: ! ügyi lány ez a Kamilla :wink: :lol: !!!
s olyan szép az így vagyunk "teljesek" mondat!!! :lol:

Ruzi! hajrá! nekem ötös ritkán kerül a tarsolyomba :oops: , szóval neked mennek a gratulahegyek!

Ancsi! Lencseduma :lol: , s szerintem semmi gond nincs azzal ha Lencsikorban becsuszizik vmi éjjel.

Zuzi! bölitéma: lehet hogy én nem fogalmaztam tisztán :oops: . szerintem is hasonlóan gondoljuk :D . szerintem nem túl jó, ha vki 2-3 éves kora előtt közösségbe adja, DE ha a helyzet úgy alakul akkor jobb mint mindenkinek szenvedni/éhezni (+ hiszek benne hogy az ilyenfajta dolgok már eleve le voltak egyeztetve odafönt 8) ). no meg tényleg vannak akiknek korábban jön a közösségi igény mint másoknak. helyzet és ember válogatja. s az naaaaaaaaaagyon csúf amikor vki emiatt ítélkezik :evil: .

Curse! +++++++++

Ríd! emiatt az UV-s paráztatás miatt én is jobban kergetem az árnyékba. de azért kint vagyunk sokat.

és Boldog születésnapot drága BS :lol: !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

BS-nek boldogot :lol:

és főleg NUKnak utólagosan :D :D :D
BOLDOG 18-AT, bár szinte tényleg annyi ;) :D :D

Kép

Kép

szrekuc

Zuzi: és nem lehet a vécédeszkát letörölni előtte fertőtlenítős kendővel?

Sapi, napfény: mi sem megyünk ki 10 és 18 között. Kivéve tegnap, mert elmentünk fél 3-kor az Ikeába. Viszont lesz hatalmas nagy matracunk (tulképp kettő) és lesz helyünk végre, mert újabban TÜnci minima a fél éjjelt velünk alszik, és nem fértünk el eddig. Ma éjjel is eljárta a magyar vándort, felgurult a hátamra is, aztán a fejét a hátamon nyugtatva keresztbe fordulva aludt egy sort. :roll:
Sapit én akkor adok, ha napsütés fenyeget, mert amúgy meg annyira nagy a haja Tüncőnek, hogy csak izzad a sapiban. És kenem naptejjel.

Kép
Kép
tinu

Tinu,
ezek olyan elképesztően mocskos és undorító deszkák, hogy nem segít rajtuk egy kendő. van persze egy csomó hely, ahol normális, szép, és simán le lehet törölni, meg a papírrátét is segít, de pl. a Tescoban olyan wc-ket láttam, mikor 1x be kellett mennem, hogy azt hittem mindjárt elájulok. különben én szerintem hamarosan veszek papír bilit, és hordok magamnál, mert most gondoltam bele, hogy ilyen helyen fix nem pisiltetném Lencsét. inkább a wc előterében a papírbilibe.

ancsipancsi

Már értem amúgy, hogy miért sokkal célszerűbbek a guggolós vécék, amik Kínában vannak (ott nem sok deszkás vécé van). Igaz, ott meg az nehéz, hogy nem lehet órákig üldögélni a vécén, meg lepisilheted a lábad. :lol: Amúgy állítólag még jobb is a beleknek, ha guggolsz, mintha ülsz.

Kép
Kép
tinu

guggolós wc :lol: , NA azért azt már mégse! AMúgy asszem az iszlám (???) nőknek nem szabad ráülni a klotyóra, és volt, hogya z Ügyfélszolgálaton ki volt törve a klotyó a helyéről, mert a hülye p....a ráguggolt a wc-re, értsd, a lábával felmászott a wc deszkára, és odaguggolt. Én nem tudom, hogy csin álják mások, de pl én SOHA nem ülök rá sehol se a klotyóra, de vannak (még) olyan fenékizmaim, hogy meg tudom magam tartani :lol: :lol: :lol:
Zsanci korreográfiáját kipróbáljuk, és a DM-es papírbili is játszik. Hátha. tegnap CAmponába mentünk, és B kért pelust, így adtunk rá. MAjd hazaérünk, és kiabál, hogy pisilni kell, aztán gondolkodtunk, mondom, rajtad a pelu. És alig mert belepisilni :lol: Most éjszakára se kért pelut, de a kakihoz igen.

Curse!
SApka KELL!!!!!!!!!!!!!! Nem csak szerintem, hanem mindenhol írják a szagemberek., És szerintem a felnőtteknek is kellene. Én most tuti veszek magamnak egy szalmakalapot, mert sokszor fáj a fejem a napon. Mi a ló túlsóoldalán vagyunk, B annyira ragaszkodik a kalapjához, hogy pl a Camponában sem engedte levenni, hangosan kiabált velem, hogy nehogy levegyem , mert FÁZIK(!!!) a feje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nagyidhoz kitartást :cry: Kórházlátogatás: na, nekünk is mostanában megy a vita a családban. Anyós ugye kórházban volt, bementünk hozzá, oda több mint egy óra volt az út, gyerekek örjöngtek, aztán a nővér meglátott minket, és majd elájult, hogy hogy vihetünk be kisgyerekeket a sebészetre. (na, akkor esett le, hogy én ebbe bele sem gondolta, na, de az anyósom se mondta, csak utólag, hogy rákérdeztem, hogy 2 frissen műtött is volt a szobájában.) Így persze nem emntünk be, ő jött ki, de a kölkök feltörölték, összenyalták az egész kórházat, én meg vertem a fejemet a falba, hogy lehettem ekkora hülye. Majd ezek után nem értette anyós, miért nem látogatjuk (mármint Tomi ment egyedül, de nem vittük be az unokákat,) és többször is el kellett magyarázni, hogy egy kórházba nem visszük be őket. Erre ő: de hát ott nincsenek baktériumok :shock: :roll:
no comment...

Kép
Kép
zuzmo1

[quote="tinu"]M írta:tinuár értem amúgy, hogy miért sokkal célszerűbbek a guggolós vécék.

uramatyám! én láttam ilyet az olaszoknál, és az valami förtelem!!! körben körben minden sz...r van (szó szerint) rajta, az ember nem tud már hova lépni, és persze kapaszkodni kell, de a kapaszkodó is brrrrrrrrrrrrrrrrr. soha ne kelljen ilyenre mennem.
ancsipancsi

Zuzi!
én is tudok fölé állva pisilni, de néha félrehord, és az nagyon-nagyon gáz. azaz, ha nem muszáj, nem pisilek ilyen helyen.
amúgy nem csak az iszlámok, nagyon sok magyar nő is egyszerűen ráguggol ám a wc deszkára! sokszor tiszta lábnyom!

ancsipancsi

BS-nek ma van a szülinapja? Honnan tudjátok?
Drága BS, Isten éltesse sokáig. És lehetőleg, még vállaljon szüléseket úgy kb 5 évig :wink: 8)

Nuk!
Éljen a nagykorúság :lol: Isten éltessen Téged is sokáig!

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi,
? ;) :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Szrek!
Ennyire gáz? :lol:

Ancsi!
nekem nem hord félre 8) :lol: :lol: :lol: De amúgy inkább ez legyen a probléma, mint hogy más piszokjára üljek :x
zuzmo1

És a nagy hí:
tavaly írtam Nektek a sógornőmről, aki akkor már a második babáját vesztette el a 24. héten. Most bent fekszik a sotén 37 hetes, és hétfőn császározzák, megszületik végre az unokatesó.
(kcsit sajnálom, hogy nem hagyják szülni, mert szeretett volna, és eddig nem mondták, hogy nme lehet, most meg jól rábeszélték, hogy ez így mennyire kiszámítható, és mennyivel biztonságosabb...., és a férjének is mennyivel kényelmesebb, hogy tudja előre, mikor kell feljönni. AZt sem értem, miért nem várják meg a 40. hetet, vagy hogy mikor szeretne a bébi kijöbbi, akkor is műthetnék, mert kéznél van. Mindegy, nem ez a lényeg, hanem az örömhír :D )
zuzmo1

[quote="zuzmo1"]A írta:zuzmo1ncsi!
nekem nem hord félre 8) :lol: :lol: :lol: De amúgy inkább ez legyen a probléma, mint hogy más piszokjára üljek :x

na oké, én se, csak vagy van nálam olyan WC ülőke papír, vagy csinálok. ha nagyon szűk a hely pl., hogy rendesen fölé álljak :)
Lencsét még így se ültetném rá. akkor legjobb, ha van nálunk pelus, és ráveszem, hogy abba nyomja a cuccot. habár már ő is fél belenyomni néha.

(szerintetek egy kukkoló mit élvezkedne ezeken a bejegyzéseken? :D)
ancsipancsi

Ancsi!
Biztos lehetsz benne, hogy kukkolnak 8) ŐK :lol: ÉS tuti meg is van a véleményük :P NA és? :wink:
mindig sikerül ilyen témába belenyúlnom :P , de most emlékeztetnék mindenkit, hogy az éppen szobatisztaság küszöbén lévő gyermekek nyílvános helyen történő pisiltetése a téma :lol:
zuzmo1

Zuzi: ez tényleg örömhír! Gratula az uncsitesóhoz!

Ancsi: vannak azért ebben a műfajban tiszta vécék is. Meg ez is vízöblítéses. SZóval ha tisztítják rendesen, akkor nem gáz a guggolós. Mondjuk voltam olyan kínai vécében is, amelyet ugyan takarítottak rendesen, én mégis végig sikítoztam a pisilést. Komolyan egy élmény volt. Konkrétan egy közös vájú fölött kellett guggolni, a vécéfakkok között nem volt ajtó kifelé, csak egy kb. derékig érő fal félig, és időnként végigspriccelt a vájúban egy vízsugár. Ez volt a "lehúzás". :shock:

Kép
Kép
tinu

Zuzi! milyen édes nagyfiú Bazsó, hogy nem mert belepisilni a pelusba :lol:
ja és BS szülinapját onnan tudom, hogy az iwiw-es ismerőseim között ott van. s miért még 5évig 8) ? hármaska?
éljen az uncsitesó! :lol:

Tinu! élménypisilés :lol:

hol lehet ilyen papírbilit venni? bár ma is szuperül pisilt az OTP előtt :mrgreen: , de ugye adódhat olyan alkalom amikor nem megy a sarokba 8) s lüke kérdés, de ugye ez nem teljesen papír ugye?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

guggolós wc:
Leviéknek Jemenben olyan volt, az egyik wc.
én is láttam egyiptomban.

BS szülinap:
ugye, EZ csak vicc?
:roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Tinu: kínai wc :shock: tisztára mint az ókori Rómában :)

Engem Franciaországban öntött ki a víz egy ilyen taposós klotyóból :)

És pl a MÜPAban nagyon szuper a klotyó, fertőtlenítheted mielőtt ráülsz, körbeforog a deszka és valami löttyel átkenődik a deszka, de spec én még ott se ülök rá.

Curse: sapka, én is sapkamániás vagyok! Egyszer volt napszúrásom...na azt nem kívánom senkinek, nagyon rossz dolog, szóval nekem ez a parám és ezért kell mindig sapka a ded fejére, mégha meg is izzad alatta :? persze mondjuk 6 óra után már nem adom rá.

Szrek, Zuz, s többiek
szobatisztaság:
hát Kamillában 0 hajlandóság van ez ügyben...:( mostanában a kaki miatt se szól, csak ha rákérdek. Úgyhogy lapoztunk és nem foglalkozunk a témával...

Egyébkéntis látom rajta, hogy azért eléggé fusztrálja ez a tesó dolog, mégha szerencsére nem is Borkán tölti ki a dolgot...

és a nagy "teljességhez" az is hozzátartozik, hogy ma sikeresen eltörött a mécses mind a hármunknál... :oops: :P

Zuz: gratula az uncsitesóhoz!!!
lehet, hogy azért császároznak mert félnek a dokik egy esetleges szülési komplikációtól, nem? :roll: Mondjuk úgy tudom, hogy a programozott császárnál azért ha a 40. nem is, de a 39. hetet csak megvárják..persze ha minden okés volt a várandósság alatt! Szerintem sogórnődnél abszolút tuttira akarnak menni!

És értettem: nem porozok, nem olajozok, hanem kiváltjuk a recipét, illetve kikérdezem a gyogyótáros nénit mi van a kencében :)

Volt olyan valamelyikötőknél, hogy a picinek bedagadt az egyik cicije??? Tudom a könyv írja, hogy az én hormonjaim miatt van, de elég ijesztő az a csomó a cicijében :roll: ez mikorra múlik el????

Rylie
rylie

Zuz,
én is azt próbáltam ilyen trükkösen kérdezni, mint Barbi - szóval lesz hármaska? ;) :D

és nagy gratula a sógornődnek, drukk, hogy minden jól menjen.

Rylie,
Ábel se szól, ő csak gatyában akar lenni :lol: egy időben szólt, csak valszeg én nagyon begőzöltem a témától, így abbamaradt a szólás. Most gatyában rohangálunk, törölgetünk és bugyit cserélünk a program, de majd .... :D
Nem tudsz felrakni képet magatokról? Olyan szépek lehettek :D
cici miatt ne aggódj szerintem, de nem tudom, meddig tart vagy ilyesmi a dagadás

pisilési szokásokról nem nyiltakoznék 8) :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Rylie,
Ákosnak is püffedt volt a cicije, ez a hormonoktól van, ami még 1-2 hónapig dolgozik benne. no problem :)
Együtt sírni? Hááát az is egyfajta közösségi élmény :D bocsi, egy dög vagyok de ez annyira ari volt :) :)

A latrináról meg: szerintem sokkal higiénikusabb mint a mi angol wc-nk. Csatlakozom Zuzihoz, csak otthon csüccsenek rá, sehol de sehol máshol. Sőt hozzá sem érek semmihez, lehet hülye vagyok, de az ajtót is lábbal lököm be ha mégis muszáj ilyen helyre mennem. De nem muszáj, mert rendkívül jól tudom visszatartani hazáig :D
És ilyen latrina volt ott ahol dolgoztam Görögországban egy night bárban és tök higi volt, sőt valaki írta és igaza van, hogy az a tartás is sokkal egészségesebb :) Azért otthonra nem szeretnék inkább ilyet :wink:

Sapka pedig naná, hiszen nem csak a fejet védi a napszuritól, hanem ami fontosabb, a szemet az UVB sugaraktól!!!!! Ezért aztán reggel is és este is fontos amikor a nap már nem annyira süt. Viszont az sem egészséges, ha állandóan sapi van az ember fején, így mi délután/este amikor már sok az árnyék otthon, nem vesszük fel.

Kép
akata

Rylie,
még az 1 hónapos oltáson is dagadt volt a cicije szegény Agyikának.

Adrika alakít:
újabban nagyon mérges! :) folyton oldalra fordul a kiságyban, a két lába két különböző rácson lóg ki (beakad), próbál hasra fordulni, s oldalt fordultában mindent be akar kapni, fejvédőt, játékot, miegymást. közben kegyetlen mérges, bömböl.
úgyhogy sokszor kiveszem a nagyágyra, ha egy kis nyugit akarok, mert ott még nem tud az oldalára fordulni olyan könnyen. ritkábban jön a hiszti :)
ancsipancsi

Zuzi :shock: :D :D :?: :?: :?:

Kép
akata

Lányok, ne kombináljatok. Az 5 év az 5 év ( és nem kötél :mrgreen: , ahogy a viccben). HA lesz egyáltalán harmadik gyerek, akkor 4-5 év múlva. De csak HA!!!

Akata!
Westwrn hős szerűen lábbal rúgod be az ajtót? :mrgreen:

Zsanci!
JA, a koreográfiádat azért teljesen nem veszem át, mármint Pannust azért nem kötöm a hátamra :lol: Bár hogy közben mit csinál? Összefogdos majd mindent, amitől a bátyját próbálom megóvni :twisted: :lol: :lol: :lol:

Rylie!
Nálunk annak idején volt ilyen visszaesés. mármint B már mndig szólt, ha kakilt, aztán meg eljutottunk oda, hogy ki sem engedte venni :?
eygütt sírás közösségi élményénél csak az együtt üvöltés a királyabb! 8)

Barbi!
Bejelöltem BS-t ismerősnek, d nincs ott a születési dátuma.

Kép
Kép
zuzmo1

SZiasztok!

Nyilvánoswc-téma :lol: Kukkolók :lol: Gyerekpisiltetés :lol:
Jókat röhögtem!
Nálunk P nem érti mit parázok azon,h ne nyúljon semmihez...
Zsan,nem lehet semmi a pisiltetős mutatványod!!
Sztisztaságban meg még egy voks Zuzi módszere mellett!

Curse, balatoni nyaraló szuper lehet! És megnyugtató, h nem csak nekem parás ez az uv-téma!
Mi apartmanba megyünk, és APának föl kell majd jönnie egy napot dolgozni (jó kis családi nyaralás!) nemtom még hogy fogok boldogulni 2 gyerekkel a vízparton.... Igaz, P nagyon rendes,de B víz meg idegen hely nélkül is életveszélyes...

Zuzi, 3maska :) :) :)
(Barátnőm elmélete szerint 2esével kell szülni a gyerekeket,h ne legyenek "egykék": 2-2t kis korkülönbséggel, köztük egy nagyobb szünettel. Ehhez mit szólsz? :lol: )

Akata, nájtklub Görögországban??? Mesélj!!!!!!!!! :)

Nuknak utólagosan :oops: naaaagyon boldogot!!!!! És hiányzik a blogod nagyon!

Sapka-én is mániákusan nyomoma fejükre, B meg minden eszközzel próbál megszabadulni tőle...

Rylie, olyan szép kis család lehettek! Együtt sírás :)

Most (még) ritkásabb leszek, mert megyünk Sztendrére pár napra (még alig pakoltam vmit!), ott is lesz net, csak nem mindig.

Mindenkinek szép napokat!!!
rídonli#

Sziasztok!
Negyedik babámat várom, januárban fogok szülni.
Szeretnék orvost váltani, mert a jelenlegi valahogy nem az igazi. Az elmúlt hetekben kb 4-szer 5-ször találkoztam vele ilyen-olyan vizsgálatok miatt, mégis az az érzésem van, hogy fogalma sincs ki vagyok, és ez engem zavar. Ráadásul abban a kórházban sem nagyon szeretnék szülni, ahol dolgozik.
Ajánljatok nekem egy jó dokit a Szent Imrében, akinek van magánrendelője, és vállal is terhesgondozást, szülést! Nagyon köszönöm.

K.
itaca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?