Zsan
Szavaztam én is, ezen ne múljék
Ezért a pisiltetős mutatványért pedig járna Neked egy Oscar!!
Barbi
Szuper, hogy túl vagy a vizsgákon, ügyi vagy!!
Anginak meg gratula a pelusnélküliséghez!!
És éljenek a gyümik! Bálint épp a sárgadinnyére van rákattanva meg a barack is bejön, úgyhogy most örülök én is
Ruz
5-öshöz gratula! Drukkok mennek csüt.-re és péntekre!!!
Ancsi
Lencsi pancsolása
Majd menni fog neki is pelus nélkül az éccaka, no para! Tényleg annyi mindent előbb kezdett már Lencsi, kiérdemelte ezt a "lazulást"
Zuzi
Bazsó nagyon ügyi, hogy így belejött a szobatisztaságba!!
Nekem mázlim van, hogy Bálint ilyen magas, mert ő állva pisil legtöbbször
Rylie
Sok ++++++++ Neked, nem könnyű időszak ez, de majd belejössz
(vagy lesz ez még így se?
) A melegkiütésre sztem tehetsz néha hintőport (én normált tennék, nem a köldököset), az még nem gáz, csak ne állandóan porozd, nálunk is kapnak néha a srácok (Bencus kicsit izzadékonyabb, pedig már levágtam a haját is
) Szobat. miatt meg ne rágd magad, majd belejön Kamilla, végülis teljesen ráértek, nem "szorít az idő" ovi vagy más miatt!
Curse
Drukk, hogy Nagyid mielőbb hazamehessen!! Neked se lehet könnyű, ha ilyen "kötözködős"... a többiek miért nem mennek be hozzá? lehet hogy emiatt ilyen? vagy egyébként is?
Játszózást majd bepótoljuk, hátha az idő is kedvezni fog nekünk (mármint hűvösebb lesz
)! Egyébként Adél-felvigyázásra mi is szívesen benevezünk!
Anyós-nyaraló tök jó! Hol vettek?
Sapót meg én is csak árnyékban veszem le róluk, mert még abba is beleizzadnak kicsit
De láttam olyan gyerkőcöt is a játszón, aki egyszerűen nem tűrte meg magán a sapkát, anyuka hiába próbált "nem laza" lenni...
Ríd
Balcsin de jó lesz Nektek!
A napot mi is próbáljuk kerülni a kritikus időszakban, tökre beparáztattak ezzel a magas sugárzással meg minden
Pl. ezért nem merek ujjatlant adni rájuk kintre, csak rövidujjút, hogy védjem a bőrüket
meg inkább pólóban pancsolnak
bár egyik du. levettem róluk, de egyfolytában azon törpöltem, hogy ártok-e ezzel vagy sem... és ilyenkor tuti jön egy szomszéd vagy rokon, aki ezen kezd aggódni, és tudom hogy nem kéne foglalkoznom velük, de ha már bennem a para... tök hülye vagyok, mi?
Ráadásul Bencus lábán van egy folt, ami fehér (nem akar lebarnulni) és nem tudom mi lehet.. Látott már vki hasonlót?