Rylie
De jó- de jó, akkor már bizti otthon vagytok!!!
Majd mesélj, hogy alakult az éjszaka, Kamilla mit szólt, szóval ami csak belefér az idődbe!!
Nuk
Rékának óóóriási gratula, hogy ilyen ügyes már!!!
Hát ez a cikk...
kivi vagyok, hogy ennek a pasinak milyen a családja...
Zuzi
Ilyenkor nekem is támadnak "veszélyes" babás gondolataim...
(és én sem mondom Lacinak
)
Ancsi
Sok ++++ Nektek!!! Jaj de rossz lehetett, és én eddig szerencsére megúsztam az efféle kínzós vizsgálatokat, de asszem én is bőgnék... úgyhogy nehogy már égőnek tartsd!!
Kajás kérdésedre nem tudom a választ, a kölkeim igény szerint szoptak, így nem tudam mikor jártunk a 70%-nál, lecuppantak és kész...
és ha nem adnád oda a maradék 30%-at, azt próbáltad már? vagy ahhoz azért ragaszkodik a ded? és ha kicsit később adnád oda, vagy ragaszkodsz a rendszerhez?
Curse
Evés: nálunk elég érdekes a helyzet, mert Bencus szó szerint mindenevő és mérték a bödön
és egy csomó kaját már egyedül eszik! Sosem gondoltam volna, hogy Bálint fog ennyit válogatni, mert sajna legújabban megint ez van, pedig sosem panaszkodtam az evőkéjére. Nos régebben szükség esetén én is beleimádkoztam a kaját vhogy (ahogy Kata írta vmilyen csinadrattával), de bevallom legújabban erre már egyszerűen nem mindig marad energiám
Sokszor csinálja a műsort és azt akarja hogy én etessem, vagy egy tányérból eszünk (1-t anyának, 1-t B-nek), és volt hogy 3-féle kaját kínáltam neki és egyik sem kellett... (itt most a "rendes" ételekről van szó, nem a sütikről...) Szóval sztem ez a hangulatától függ, ha van kedve eszik, ha nincs akkor nem. Vagy lehet, hogy így harcolja ki magának, hogy evés közben többet foglalkozzak vele mint Bencével, nem tudom, de ha így van, akkor sikeres a srác
Mivel van tartaléka, próbálom nem idegelni magam miatta, nem őrlöm fel minden energiám az evése oltárán (van még hátra a napból ugye...), hanem megmondom neki: hogy ez a kaja, ha éhes egyen. Ja és már csak 1-féle kaja van (ami úgyis mindig olyan, amiről tudom hogy szereti, vagyis ha nem eszik, akkor nem azért mert rosszat főztem.) Persze egy kis kérlelés, rábeszélés, együttevés belefér, de nem mindenáron akarom beletuszkolni a kaját. No és az is érdekes, hogy ha nem csinálok belőle kardinális kérdést, akkor nincs akkora műsor sem...
(nos nem tagadom, hogy egy szőrösszívű anya vagyok, de legalább nem "termelek elkényeztetett kis köcsögöket"
vagy már kitermeltem csak észre sem veszem
)
Lindi
Saját készítésű kajához persze hogy mindenki ragaszkodik, hiszen a gyereknevelés herevere-láblógatás, úgyhogy nyomás a konyhába!!
De igazad van, inni is kell, úgyhogy most az egyszer talán elnézzük Neked, ha innivalót hozol