Új privát üzeneted érkezett!

Na és a kórházról: lehet, hogy azért, mert a legrosszabbra voltam felkészülve, de nem voltak annyira borzasztóak a körülmények (lehet, hogy az intenzív az tényleg szörnyű). A dokik és ápolónők is kedvesek és normálisak voltak, az utóbbiak baromira le vannak terhelve, nagyon kevesen vannak. Az igaz, hogy a dokik maguktól nem sok mindent mondanak, de én nem hagytam magam, és mindent kérdeztem - és úgy már válaszoltak is (mondjuk nem tudom, ha az anyuka nem elég "erőszakos", akkor mennyit tud meg). A fertőző osztályon feküdtünk, 2 ágyas szobák vannak, és "zsilipendszeren" keresztül lehet bejutni. A szobából van két ajtó kifelé azt osztály felé, ott közlekednek a dokik, nővérek, és szintén két ajtó egy függőfolyosó felé, ott jöhetnek be a látogatók, illetve ott lehet kimenni sétálni, ha engedik. Mindkét helyen kézmosó, fertőtlenítővel. Minden szobához fürdőszoba tartozik, ott is kézmosó, illetve a szobában is van csap. Egyedül a takarítással volt bajom, egy koszos partvissal, lucsogó vízzel felmosnak, oszt annyi, se söprés, se semmi (na jó, a csapokat kimossák, meg a kukák tetejét lemossák).
Amikor bementünk, kérdeztük, hogy van-e olyan szoba, ahol nekem is tudnak ágyat adni, fizetnénk is. Mondták, hogy olyan ágyszám-leépítés volt, hogy örülnek, ha a gyerekeket le tudják fektetni, de be lehet hozni kempingágyat, matracot, bármit, csak reggel 6-kor össze kell szedni. Így én polifoamon és hálózsákban "kempingeztem", nem is volt olyan vészes.
Amíg ki nem derül, hogy kinek mi a baja, törekednek külön szobában elhelyezni a gyerekeket, minket is csak akkor raktak össze a másik gyerekkel, amikor már tudták, hogy ő is rotás.
Kórházi kaja olyan amilyen, Boti úgysem evett, nekem meg hoztak otthonról.
Hát nagyjából ennyi... senkinek sem kívánom, hogy ezt átélje :cry:
manoka11

Rylie,
Tel.: 06-1/ 887-43-33 a Guttman O. telószáma. (Medimomban melózik ő is, mint BZS)

Manóka,
valahogy éreztem, hogy Rota lesz. :( nem semmi, amit ti is átéltetek. nekünk házi dokinéni mondta, hogy a páciensek nagy része kórházban végzi infúzióval; s minél kisebb a gyerek, annál jobban megviseli. (én még így se tudtam megfizetni a rota oltást, úgyhogy akár el is kaphatjuk. :( )
ilyenkor nem is bánom, hogy Lencsét nem vették fel oviba, s viszonylag kevés gyerekkel találkozunk.

ancsipancsi

Buli most pénteken!!!!!!!!!!

Hajrá Rylie!!!!!

És hajrá Tinu :wink: :lol:

ennyit sikerült...

Kép
Kép
zuzmo1

zuzmo1

Manóka: hát nagyon rémes lehetett! Ilyenkor azért örülök, hogy beadattuk a rota ellenit TÜncinek. Bár akár más miatt is kerülhetünk kórházba, de legalább a rota ki van lőve. :roll:

Rylie??????? Már hétfő van! :)

Kép
Kép
tinu

Rylie már 4 ujjnyira kitágult!!!! SZülnek!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

drukkolunk, mindent bele :D :D :D :D :D

de jó :D :D :D :D

Kép
Kép
zuzmo1

HAJRÁ RYLIE!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Kép Kép
curse

Ancsi,
Ja, hogy te ilyen hintára gondoltál. Szerintem ez is jó, ezt legalább tovább lehet használni :) mint a mienket.

Deni,
Hatalmas gratula Bencus első önálló lépéseihez!!! :D :D :D
Srácok jobban vannak? Bulást Nekik!!! És holnap megint nem tudunk menni játszózni :( mert most kellett beadnom a biztosítós javításra az autót :roll:

Szrek,
Nagyon tutti a járgány, hát még a vezetője :D :wink:

Rylie,
Államvizsga miatt ne idegeld magad, úgy volt jó, ahogy döntöttél :wink:

Szellőke,
Gratula a fogakhoz és Atti üléséhez :D És éljen a telek tulajság :D

Tinu,
Hajrá!!! :D :wink:

Ríd,
Szakdolihoz kitartást meg persze az új napirend kialakulásához is!!!

Barbi,
Éljen a cici nélküliség, ügyesek vagytok! :D

Manóka,
Jaj, nagyon kaka lehetett ez a rota :( Én szerettem volna Adélnak beadatni a rota ellenit, csak lekéstük. A tesónál már biztos másképp lesz.

És rólunk is egy picit. Adél már jobban :) bár még mindig hörög :( Ezzel nem tudok mit kezdeni. Ilyenkor köhögnie kéne, de ő nem akar. Étvágya semmi nincs még mindig :( Csak pár falatokat eszik, ugyanakkor meg jókedélyű egész nap. Nem lehet rá azt mondani, h beteg lenne.
Nagyim is jobban van :) átkerült az intenzívről a belgyógyóra, de még nem tudni mikor engedik haza.
Ja és képzeljétek, csak hogy hova tart a világ :roll: Szombatról vasárnapra betörtek hozzánk, illetve egész pontosan átmászták a kerítést és elvitték a kerti bútorunkat. Komolyan kinek jut eszébe ilyet lopni :evil: Elég elkeserítő, h az embernek már lassan ott kell tartani, h a kertjében sem tárolhat semmit sem, mert megfújják.
Az egészben az bosszantott a legjobban, h tök szarul aludtam aznap este. Ha nyitva lett volna az ablak (mert egyébként szinte minden este nyitva van, csak aznap este nagyon hűsi volt), akkor tutti meghallom őket. És ezt is megéreztem előre, szóval azt hiszem most már hallgatni fogok a megérzéseimre 8)

Kép Kép
curse

HAJRÁ RYLIE :D :D

Szrek,
tök jó bicaj, én Ratz Fratz-ot vettem, de még picit magas :twisted: kb 1-1,5 hónap múlva használatba vesszük mi is remélem. Viszont Ákos tekeri a 3 kerekűűűt :D

Manóka, :)
szegény Boti :( a szomszéd kislány szerencsésebb volt, nem került kórházba és viszonylag gyenge lefolyással megúszta. Csatlakozom Tinuhoz és buzdítom a kisbabásokat a rota oltásra, Ákos együtt játszott a rotás kislánnyal végig a betegsége alatt, semmi de semmi baja nem lett. (meg az oltástól sem :wink: )
Gyógyuljon Boti, ez a legfontosabb! :)

Barbi, :)
gratula Anginak az önállóság létráján tett lépéséhez :) :)

Johi, :)
nektek is gratullla! (miénk is csaknem farmernacis volt :D na de 10 év együttélés után :wink: :wink: )

Kép
akata

Deni, :)
Bencus első lépése hüpp hüpp és hurrá :D :D olyan kedves volt :) !!

Kép
akata

Mi megjöttünk a Balcsiról és olyan jó volt!! :D 23 fokos volt a víz, akkorákat fürödtünk a kihalt strandokon, hogy csak! Volt olyan nap amikor SENKI nem volt a strandon és a vízben :shock: csak mi :D de az én vizimalacomat nem lehet kirángatni még a kihalt Balatonból sem. Félelmet és fázást nem ismerve áztatja magát :lol: :lol: tök jó, hogy ilyen no de két szintén vizimalac szülővel milyen lehetne :wink: :wink:
És megtanult egyedül lépcsőzni és yeeessss, összetett mondatokban beszélünk :D :D :D ( névelők nélkül és személyes névmások totális összevisszaságában :mrgreen: )

Kép
akata

Wow-wow-wow! :) :) :)
Éreztem,h eksön van!
HAJRÁÁ RYLIEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deni, Bencus első lépéseihez gratula! Olyan szépen írtad le! :)

Manóka, huhhhh...szegények, jó,h túl vagytok rajta! Ovival mi újság? (Lehet,h írtad már, csak én nem olvastam, bocs.)

MOst csak ennyi, megyek virágot ültetni Pvel...
rídonli#

Rájliiiiiiiiiiiíííííííííííííí! ++++++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Rylie!
HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! (habár szerintem már megvan a baba :) )

Zuzi!
köszi a CsaNa infot, nem kevés, de össze kell kaparnom addig 65eFt-ot , s egy hónapra beadnom a vizsgaidőszakban. valójában sajnos több, mint 1 hónap kéne tanulásra, de meglátjuk... (sőt, lehet, hogy Adrikát is be kellene adnom, mert nem hagyna ő se tanulni. az meg dupla lé. :/)

ancsipancsi

Ancsi-féle diétássá tett túrós süti (valójában minden süti nagyon kalóriadús, szóval nem várjunk csodákat, de ez legalább a lightosabb változat)

4 db egész tojás
10 ml folyékony édesítő (két gyógyszeres v. teás kanállal)
1 dob tejföl 12%-os
50 dkg sovány túró
5 dkg margarin (ezt ki is lehet hagyni)
1/2 sütőpor
10 dkg gríz (=5 púpozott evőkanál)

A 4 tojást felverjük egy nagy keverőtálba, hozzá adjuk a két teáskanálnyi (10 ml) folyékony édesítőszert és habosra verjük robotgéppel. Ezután bele öntjük az 1 doboz tejfölt, amivel szintén jól elkeverjük. Közben mikróban kb. 20 mp alatt megolvasztjuk a margarint (ha akarunk bele tenni), s ha nem olyan forró, lassan hozzá csorgatjuk a tojásokhoz, s közben robotgéppel keverjük nagy fokozaton, az 50 dkg túrót is hozzá adva. Egy külön tálkába kimérjük az 5 evőkanálnyi búzadarát, amit jól összekverünk a fél csomag sütőporral. Ezt a port lassan a tojásos masszához öntjük és robotgéppel jól összedolgozzuk. A kész masszát azonnal kivajazott/grízezett (vagy sütőpapírral bélelt) tepsibe öntjük (úgy válasszunk tepsit, hogy ne legyen túl magas a massza, kb. 3 cm), s előmelegített sütőben 180 C fokon kb. 35-40 perc alatt készre sütjük. Mikor kissé kihült, akkor vágjuk fel.

A tésztába sütés előtt lehet mazsolát, vagy kaprot is keverni, úgy még finomabb lesz.

Az egészben 1520 kcal lesz (ha vajat nem teszünk bele, akkor csak 1200 kcal), és 100 gramm szénhidrát. (ami nem kevés, szóval cukrosoknak ebből se lehet sokat. :( )

Ha valaki nem diétázik, akkor az édesítő helyett tehet 10 deka (5 evőkanál) cukrot, vagy ennek megfelelő fruktózt.

ancsipancsi

Ancsi: én is ilyet sütöttem tegnap (a mindmegettéről vettem a recit), csak kevertem bele málnát. :) Megmondom őszintén, nekem nem ízlik, habár nem a szokásos túrót vettem, mert az nem volt, hanem egy másikat, és lehet, hogy ennek kicsit más az íze. Fruktózzal csináltam, vaj nélkül és 3 tojással. A többi ugyanaz volt.

Kép
Kép
tinu

Ryliéknak innen is mennek a drukkok!!! :D :D :D :D :D

Barbi :) Hatalmas gratula Anginak!! a cicileszokáshoz is és a wc-zéshez is!!! nagyon ügyi csajod van!!! :D :D :D

Manóka :) De jó, hogy már jobban van Boti!! :D :D szörnyű volt még olvasni is :(

Curse :) Adélnak és Nagyidnak még mennek a ++++ok, de örülök, hogy jobban vannak!! :D :D Kerti bútor :evil: :evil: de remélem ha meghallod (ill. hallottad volna), akkor sem "hősködsz", max. a kutyát küldöd rájuk, ugye?! Kocsi :roll: Holnapi játszó most nekünk is kimarad, épp írni akartam Neked... :(

Kata :) Ákosnak gratula a szuper beszédhez és a lépcsőzéshez!! :D :D Vizimalac :lol: király lehetett a Balcsi!! képek? :wink:

Ancsi :) Receptet köszi, jól hangzik! :D És mikor lesz a vizsgaidőszakod?
denizsa

Rylienak soksok eröt küldök a 2 gyermekes anyasághoz!

KépKép
fibi

Megérkezett 11 órakor Kamilla tesója! 3550 gr és 56 cm-es hajasbaba, aki a Borka nevet kapta!

Gratulálunk a Rylie! Nagyon sok boldogságot az egész családnak, gyönyörű nevet választottatok a kislányotoknak!!! Puszilunk Titeket!

Kép
Kép
zuzmo1

de jókor néztem be :D

ISTEN HOZOTT GYÖNGYÖRŰ NEVŰ BORKA!!! :D :D :D :D :D GRATULÁLUNK A RYLIE CSALÁDNAK!!!! :D :D :D SOK BOLDOGSÁGOT!!!! :D :D :D

Kép Kép
curse

[size=18]Isten hozott Borka! :D [/size]

mégis lány :D pedig milyen fiús pocak volt :wink: hurrá :)

Curse, nektek gyógyulást!! - csak most olvastam, hogy Adél betegeskedik :(

Kép
akata

áááááááááááááááá, tök jó, Adrikának lesz kisbarátnője! :))

Sok boldogságot az egész Rylie családnak, Isten hozott Borka!

Ps. Borkával majdnem egy napon születtünk, Rylie-nak lesz egy ikrek (mindent tudni akaró, s mindent meg is magyarázó) gyereke :)
ancsipancsi

NAGY GRATULA RITÁÉKNAK! :D Isten hozott Borka baba :D

(majnem Ábellel egy napon van Borka szülinapja :))cccc
fibi

Nagy gratula Rájlinak!!! Isten hozta Borkát!! :D :D :D :D :D
macskanyu

SZIASZTOK JÁNYOK!!! :)
Képzeljétek szóltak, hogy jöjjek be írni nektek pár sort :)

Gyors volt, és viharos: 8-ra jöttünk, 1/2 10-kor kaptam oxit, és 11-re meglett Borka. Gátvédelem....hát emberek...Lindi rád sokat gondoltam, emelem mindenki előtt a kalapom aki erre képes!! Végülis nekem is sikerült, de -izzadós szmájli - pici horzsolásom lett csak.
Borka fekete hajú babicsek, jelenleg nem túl csini, mert úgy néz ki mint kb CSábi Bettina egy címvédő meccs után :lol:

Holnap jön be Kamilla kiváncsi leszek mi lesz a reakciója :roll:

Köszi mindenkinek a drukkot!!!!

Deni nekem meg nem volt meg az új számod, ellenben a régire küldtem vagy 6 sms-t :? :oops:

Szopi megy már ügyesen, szóval remélem minden rendben lesz velünk és hamarosan majd otthonról írhatok nektek!

Pusz és köszi mégegyszer a ránkgondolást!

Rylie
rylie

Rylie: nagy-nagy-nagy gratula Borkához! Tünci is bokszolós orrú volt, lehet, ez a gátvédelemmel függ össze? :roll: Milyen cool, hogy a kórházból már írsz! 8) Ezt hogy kell csinálni? :wink:

Kép
Kép
tinu

Isten hozta Borka babát!! Ritának naaaagy gratula!! és sok puszi nekik :D :D :D
Kép

Sikerült beszélnem Rylie-val, holnap du. 4 körül megyünk látogatni :D esetleg csatlakozik vki? :wink:

Fibi :) Bizony, holnap Ábel is ünnepel! :wink: :D (meg Fanni is :wink: ) Milyen volt a hétvége Baján? Ábel élvezte a köszöntést?
denizsa

Rylie,
Szia-szia Borka!!! (Tényleg gyönyörű név és fantasztikus, hogy van haja! És hogy kislány!!!)
És kétgyermekességhez én is sok-sok erőt küldök!!!

Manoka,
Örülök, hogy Boti meggyógyult, vagyis hamarosan meggyógyul!!

Tinu,
Én úgy tudom ( nem tudom jól tudom-e), hogy a rota elleni oltás nem véd az összes rota vírussal szemben (ugye ez vírus?). Csak kb. 4 törzzsel szemben. (Ami persze lényegesen több, mint a nulla és lehet hogy ez pont a leggyakoribb gonoszokat fedi le.)

Barbi,
Nem semmi!!! Nagyon ügyes a nagy-nagylány!

Deni,
Bencus is ügyes!!! (Aranyos lehetett!)

Móni
Kép
Kép
monisa

Kedves Rylie és Borka!
SOK SOK SOK BOLDOGSÁGOT kivánok nektek, meg nyugalmat, meg átaludt éjszakákat, meg féltékenység-mentes évtizedeket, meg minden szépet és jót, és persze egészséget!!!!
LEGYETEK NAGYON BOLDOGOK!!!
Kamillának külön puszi!!!
no, és az édesapjának is, őket ált. nagyon elhanyagoljuk! :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Rylie,
isten hozta pici Borka babát, sok sok boldogságot egymáshoz!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kisün

Rylie!
Tök jó, hogy tudtál írni :D Lehet, hogy holnap mi is megyünk :D

Ábel és FAnni egy napon születtek????? Ez csak most esett le. Akkor én már előre is nagyon sok boldog szülinapot kívánok az ünnepelteknek, és természetesen, akik nélkül ez nem jöhetett volna létre, az anyukák, szóval, Isten éltesse Fibit és Johit is. :lol: Bocs, hogy már így előre, de félek, hogy holnap nem jutok gép közelbe. A mai napunk is ééééérdekes volt. VAgy inkább szomorú? :?

puszi Mindenkinek, én kész vagyok! :x :cry:
De azért buli pénteken! :P Akár már Rylie-ék is jöhetnek :lol:
zuzmo1

Isten hozott Borka :lol: . Tudom, hogy már leírták, de aaaaaaaaaannyira édes és gyönyörű ez a név!
Sok boldogságot az egész családnak!!! :lol: :lol: :lol:

Zuzi :?:

mivel úgyis mindjárt holnap NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK ifjabb ÁBELNEK ÉS FANNINAK IS!!! :lol: :lol: :lol:

S ha jól értettem, akkor Boldog szülinapot Ancsi!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Rylie!

Isten hozta Borkát!
Egészséget, boldogságot, minden szépet és jót kívánok!

zsini
zsini

Boldog Szülinapot Ábelnek és Fanninak!

Zsini, Te mit csinálsz 2.53-kor a gép előtt? :shock: :) na persze azon túl, hogy hsz-t küldesz :D

Kép
akata

Sziasztok!

Rylie, gratulalok Borka babahoz!:) Sok boldogsagot, jo egeszseget kivanok nektek!:) Egyebkent en is fiura tippeltem volna...:)

A tobbi szulinaposnak is sok boldogsagot kivanok!:)

Zuz, szuper, hogy felvettek Bazsit es Pannit is!

Deni, gratula az elso onallo lepesekhez Bencenek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ábelnek és Fanninak nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És Ancsinak is!!!! :D :D :D :D :D :D

Deni!
Bencusod milyen kis ügyes! :D És hát tudja, hogy mivel kell felhívni magára a figyelmet;)
Tök jó, hogy tetszett az óvi, szerintem Bálint nagyon jól fogja magát érezni.

Ancsi!
Oltás: azt írta a papír, hogy 5-12 nap elteltével jöhetnek ki a tünetek, és nekünk pont az 5. napon ki is jött. Pöttyöket is ír (tekintve, hogy rubeolát oltanak a kölökbe), de az szerencsére elmaradt 

Curse!
Milyen jó,hogy a nagyid ilyen jó kezekben van, és javul  Remélem, Adél is jobban van már!
És annyira gáz, hogy ti mindig kifogjátok az ilyen tetveket! Hogy lehet már kerti bútort lopni !!!! Rohadjanak meg!
Szrek!
Ábel nagyon komolyan ül a brinyón :D Annyira cuki! :D És nagyon helyes, hogy bukósisakja is van! Nálunk asszem azért se lesz még egy ideig bicikli, mert B tuti nem venné föl a sisakot. Mostanában nagyon válogatós a lelkem, mindenre azt mondja, hogy „azt nem veszem föl, az lányos” :D
Zsini!
Sikerült a befőzés?

Tinu!
Hajrá!!! ;) :D
És ez a túrós süti nagyon fini volt, igazából olyan, mint egy sima túrótöltelék. lehet a málna nem kellett volna bele? Bár nem tudom elképzelni, hogy a málna bármit is elrontana :D

Ríd!
És mi a helyzet gáz ügyben? Van már? És esetleg péteken nincs kedvetek jönni?

Barbi!
Lányos egy csapásra felnőtt nő lett! Gratulálok :D
Cd-ket próbálom visszaszerezni. Kb egy éve egy barátnőmnél vannak ……. De rajta vagyok! ;)

MAnóka!
A lényeg, hogy túl vagytok rajta! Remélem, sikerül hamar elfelejteni ezt a kis kalandot  Szomszédban tegnap este hányt a kisfiú, remélem, náluk nem rota lesz 

Kata!
De ügyes Ákosod, hogy már pedálozik! B nem hajlandó  És gratula a lépcsőzéshez, és az összetett mondatokhoz 

Ancsi!
A tesóknak általában adnak kedvezményt a csanákban. Amúgy lehet, hogy a védőnőt is megkérdezném, nem tud-e valakit.

Kép
Kép
zuzmo1

Dóra!
Szia!!! Képzeld, hogy Pannust a körzeti bölcsibe nem is vették föl :shock: Tegnap kaptam a levelet. Telefonban azt mondták, hogy azért nem, mert januári kezdést jelöltünk meg. Persze ordítottam, hogy miért nem mondták akkor, hogy ez hátrány? Mert akkor simán más időpontot írok be. Szóval állati nagy mákunk volt, hogy BAzsi bölijébe felvették, különben nem is tudom, hogy mennék vissza dolgozni :roll: Még mindig Bazsi protkójából élünk, úgy, hogy foglamam sincs, ki az :oops: :lol: :lol: :lol:
Írj magatokról! :D
zuzmo1

Ancsi!
Most nézem az iwiwen, hogy csak 19-én ünnepelsz, bocs, hogy öregítettünk :lol:
zuzmo1

ISTEN HOZOTT BORKA!Gratulálok az egész családnak :D

petergabi

Isten éltesse a szülinaposokat :D

Sajnos csak ennyire futotta,mivel mindenhol szünet van már,ami azt jelenti,hogy non stop 3 gyerek van körülöttem :lol: :wink:
petergabi

SOK BOLDOGSÁGOT ÉS NAGY GRATULA A RYLIE-CSALÁDNAK!!!!!!!!!! :D :D :D

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT FANNINAK ÉS ÁBELNEK! :D :D :D

Deni,
Bencének is gratula, olyan szép volt, ahogy leírtad, hogy direkt szólt neked :D

vizsgázóknak nagy gratula, Ríd, én pedig veled még mindig egy cipőben...... :?

Kép

Kép

:D
szrekuc

Sziasztok!

Isten hozta BORKÁT!!!!!! Nagynagy gratullla!! :)
Nagyon szép neve van! (AZ én Borbálámat a szülésznőm hívta mindig Borkának, még a pocakban.)
És nagy poén,h már a kh-ból is be lehet jelentkezni! Rylie pedig humoránál volt,úh jól lehetnek. Hurrá!

És nagyon boldog szülinapot kívánok Fanninak és Ábelnek!!!!!! :)

Most csak ennyi, egész napos műszak van, meg az ebéd is fő...

Szrek, nem megyüünk el új cipőt venni???? :lol:
rídonli#

Ábelnek és Fanninak nagyon boldog szülinapot!!!
:D :D :D Kép
És persze sok puszi Fibinek és Johinak is :D :D :D

Zuzi :) Mesélj, mi történt tegnap, hogy gáz napod volt?? lányos válogatás :lol: :lol: Lehet, hogy ma összefutunk? :wink: mikor mentek a H-ba?

Gratulákat mindenkinek köszönjük! :D átadtam Bencusnak, aki leginkább már csak menni akar és csak akkor mászik, ha nagggyon muszáj :lol:
denizsa

ÁBELNEK ÉS FANNINAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Köszönjük a szülinapi üdvözléseket :)
Fanninak mi is boldogat kivánunk :D

KépKép
fibi

Ábelnak ezt:
http://www.amyscreativecakes.com/images ... iggles.jpg

Fanninak meg ezt:
http://i231.photobucket.com/albums/ee15 ... 2/me33.jpg
és persze Isten éltesse őket sokáig!

Zuzi, igen, köszi, 19-én leszek csak 20 éves :).

Szerintetek Rylienak ki szólt, hogy menjen "be" (hova?) írni pár sort? csak nem a szülésznők engedtek át neki egy gépet??

ZUZI BULIJA:
na, ki jön és ki mit hoz? én stipistopi tésztasalit viszek!

ancsipancsi

Deni!
Nem bocsátkoznék részletekbe a tegnapi napomat illetően, elég az, hogy csúcspontként az állat szomstzéd (Akinek az iwiwes oldalát múltkor felraktam) ordenáré stílusban ordított ki az ablakon ránk :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Dögöljön meg a parasztja! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Rylie-hoz mégsem tudunk mneni, mert anyósomat kell menni látogatni a honvéd kórházba, és egy napra elég egy kórház. De pusziljuk őket :D :D :D :D

Barbi!
BArátnőmet most hívtam, hogy most már aztán irgum-burgum, kellenek a dvd-k, és megígérte, hogy hozza. :D
zuzmo1

Ancsi,
Rylieval kapcs:
sztem Kati doktornéni volt az! :wink:

Zuz,
a kurrrrva anyjukat! vazz.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lányok: benéztem Rájli miatt és milyen érdemes volt, hiszen Borka megszületett és még ránk is gondoltatok. ezer köszönet érte. Csak most jutottam géphez, mert elutaztunk, igy tényleg mindenkinek ezer köszi. Mi is hasonló jókat kívánunk Ábelnek és persze ISten Hozta Borkát.

Zuz: szomszédok ááááááááááá. pénteken lesz party?

Kép
Kép
johanna1975

Borka baba:
Kép
(Ez csak ízelítő, mert nem sikerült tökéletesen a kép a telómmal, Borka sokkal-sokkal szebb és édesebb :D de gyönyörködni azért lehet :lol: )
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?