Ancsi,
Ja, hogy te ilyen hintára gondoltál. Szerintem ez is jó, ezt legalább tovább lehet használni
mint a mienket.
Deni,
Hatalmas gratula Bencus első önálló lépéseihez!!!
Srácok jobban vannak? Bulást Nekik!!! És holnap megint nem tudunk menni játszózni
mert most kellett beadnom a biztosítós javításra az autót
Szrek,
Nagyon tutti a járgány, hát még a vezetője
Rylie,
Államvizsga miatt ne idegeld magad, úgy volt jó, ahogy döntöttél
Szellőke,
Gratula a fogakhoz és Atti üléséhez
És éljen a telek tulajság
Tinu,
Hajrá!!!
Ríd,
Szakdolihoz kitartást meg persze az új napirend kialakulásához is!!!
Barbi,
Éljen a cici nélküliség, ügyesek vagytok!
Manóka,
Jaj, nagyon kaka lehetett ez a rota
Én szerettem volna Adélnak beadatni a rota ellenit, csak lekéstük. A tesónál már biztos másképp lesz.
És rólunk is egy picit. Adél már jobban
bár még mindig hörög
Ezzel nem tudok mit kezdeni. Ilyenkor köhögnie kéne, de ő nem akar. Étvágya semmi nincs még mindig
Csak pár falatokat eszik, ugyanakkor meg jókedélyű egész nap. Nem lehet rá azt mondani, h beteg lenne.
Nagyim is jobban van
átkerült az intenzívről a belgyógyóra, de még nem tudni mikor engedik haza.
Ja és képzeljétek, csak hogy hova tart a világ
Szombatról vasárnapra betörtek hozzánk, illetve egész pontosan átmászták a kerítést és elvitték a kerti bútorunkat. Komolyan kinek jut eszébe ilyet lopni
Elég elkeserítő, h az embernek már lassan ott kell tartani, h a kertjében sem tárolhat semmit sem, mert megfújják.
Az egészben az bosszantott a legjobban, h tök szarul aludtam aznap este. Ha nyitva lett volna az ablak (mert egyébként szinte minden este nyitva van, csak aznap este nagyon hűsi volt), akkor tutti meghallom őket. És ezt is megéreztem előre, szóval azt hiszem most már hallgatni fogok a megérzéseimre