Új privát üzeneted érkezett!

Kata mi volt a dokinál?

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Laptetőm Katáé.

Kép

beus84

Sziasztok!

Nagyon le vagyok törve.
Alig 1 mm-t nőtt a baba múlthét szerda óta, így még csak 6 mm-es. Ott van mellett még mindig az a valami, S. doki szerint bevérzés, és ahogy elnéztem, még nagyobb lett, mint múltkor volt. Ő bizakodó volt, én már kevésbé... Adott papírokat belgyógyászatra, meg vv-re, de Zsuzsi egyetértett velem, hogy ne menjek el addig ezekre, amíg nem látjuk hogy alakul 16-ig a baba sorsa, mert akkor kell mennem legközelebb
Az nagyon furcsa volt, hogy tudja folyamatosan vérzem, de nem is mondott semmit magától, amikor rákérdeztem, hogy feküdnöm kell-e, akkor is csak annyit, hogy kicsit kíméljem magam.
i.kata

Kata mondtad a dokinak, hogy egy hét alatt 1mm nőtt?
Szerintem ha Sipi nem mondott semmit, akkor már biztos találkozott ilyennel, és pozitív élménye vannak ezzel kapcsolatba.

Kép

beus84

Beus,
persze hogy mondtam. Annyit mondott rá, hogy lehet túlmérték. De azt nem hiszem, mert akkor meg az első 2 uh-on sem mértek volna jól... Annyit mondott, hogy még nem mond le a babáról.
i.kata

Kata!
Sajnálom nagyon, hogy le vagy törve! :( De ha S. doki bizakodott, próbálj meg te is!
Az 1mm 20%-ot jelent a baba esetében - az nem jó?
hbzs

Hbzs,
én ma elvileg 7+3 vagyok. Itt egy mérettáblázat:
http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html
i.kata

Kata, én nagyon bízom a babában, és benned, hogy nem aggódod túl majd a dolgokat!!! TÖKÉLETESEN tudom, mi zajlik benned, de ha csak a rosszra gondolsz, bizony meg fog történni. Próbáld programozni a bizakodást - lehet neked is Pepéd lesz majd, aki nehezen indul be, aztán majd még a fejedre is nő :)
És bízom S. dokiban is. Szerintem jelezte volna, ha nagyon aggódna. Van szívverés, szóval akármilyen kicsi, akkor is fejlődik. Tudom, hogy könnyű kívülről okoskodni, de annyira átérzem ezt az egészet, amiben most érzelmileg benne vagy!!! Nem csak a levegőbe beszélek!! Kapaszkodik a kicsi, ver a szíve, szüksége van pozitív gondolatokra! És mi veletek vagyunk!
babszi

Kata én teljesen egyet értek Babszival.
Ebbe a helyzetbe kell a pozitív hozzáállás, és kell, hogy bízz az orvosodba ( hisz ő jobban ért hozzá mint mi )

Kép

beus84

Kata
sajnálom hogy nem a legjobban mennek a dolgok. Szívhang volt? Bevérzésem nekem is volt Pepével, méghozzá elég nagy, sokáig látszott az uhun, de végül felszívódott magától.
Szerintem simán lehet hogy elmérték, hány hetes vagy most?

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Fitie,
szívhang volt szerencsére, és 7 hetes 3 napos vagyok ma.
Neked mekkora volt Pepe ily 6-7 hetesen?

Csajok nem kívánom senkinek ezt a bizonytalanságot, mert elképzelni sem tudjátok milyen rossz. Nagyon nehéz nem erre gondolni minden percben, főleg amikor még érzem is közben, hogy vérzek. De nem akarom sajnáltatni magam, ne haragudjatok, kicsit visszafogom magam...
i.kata

Kata
nekem nem csináltak ilyen sűrűn ultrahangot, 6+6nál kaptam a fogácsban a zárót, akkor 19 mm volt a petezsák, ülőmagasságot nem mértek.
előtte 5+6nál 12 mm volt a petezsák, de nem volt szívhang. remélem tudtam segíteni
légyszi azt a táblázatot felejtsd el! a gyerekek nem táblázat szerint nőnek, nekem elhiheted. ez csak egy átlagos adatot tartalmaz, ami éppúgy a középértéke az átlag felettinek, mint az átlag alattinak. Nem szabad abba a hibába esni hogy amiatt vagy ideges, hogy a babád nem akkora mint amit ott írnak. A legfontosabb hogy dobog a kis szíve, úgy tudsz a leginkább vigyázni rá, ha nem idegeskedsz!
puszillak

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Kata drága, ne azt szűrd le, hogy "sok vagy", meg hogy "vissza kellene fognod magad"!! Dehogy! Én a bizonytalanságot is tudom, mert átéltem annak idején, és ugyanezt a szorongást, meg ultrahangra várást, meg ilyeneket. Ez az egész nem arról szól, amit leszűrsz belőle! 110 %ban melletted vagyok!!! Nem akarok a levegőbe puffogtatni - bár lehet azt teszem! Csak annyit tanácsolok - ha megfogadod, vagy meg tudod fogadni - hogy ne egész nap ezen rágódj, hanem sodródj az eseményekkel! Próbálj meg pozitív lenni, nem táblázatokat bújni meg ilyesmi. Mert se magadnak, se a babának nem tesz jót! Kérlek, ne haragudj meg rám, kéretlenül állok elő ilyenekkel. Én bizony visszapörgetve az eseményeket úgy érzem pontosan azért vesztettem el babát, mert agyon idegesítettem magam. Nem tudom, ha én lennék babás, akkor mennyire paráznék - tuti hasonlóan lennék, mint te, de kívülről tudom, hogy nem szabad. Sodródj! Hbzs, nem te mondtál valami hasonlót annak idején?
Kata, rengeteget gondolok rátok (még a párom is borzasztóan szurkol), és rengeteg babaragacsot és nyugalmat küldök innen neked (meg sajna kéretlen tanácsot). Kérlek, ne haragudj!
babszi

Kata!
A táblázatot látva megértem, miért aggódsz. De ahogy ott is írják, azok csak átlagok!!! Az a lényeg, hogy S. doki továbbra is bizakodó volt!
Nagyon-nagyon-nagyon drukkolok!!! :D

Babszi!
A sodródás nem az én kifejezésem volt. Emlékszem rá, de most meg nem mondom, hogy ki kezdte el használni. :oops:

Mindenkit puszilok! :D
hbzs

Kata, próbálj meg nem elkeseredni, ha Sipi bizakodó volt, akkor neked is kötelező annak lenni. A babátoknak ver a szíve és ez most a legfontosabb. A fejlődése pedig lehet, hogy lehet, hogy lassabban, de mindenképpen bízzunk benne, hogy megiramodik. Végülis elég sok mindenen mentél keresztül az elmúlt időkben, ezek hatással lehettek a babára, de én nagyon bízom abban, hogy az nem véletlen, hogy még mindig kitartóan pulzál a kis szíve. Mert nagyon veled akar maradni. Én nem tudom, hogy konkrétan milyen érzés lehet ez, de ismerem, tudom, hogy mi az aggódás és azt is tudom, hogy egy természetes aggódás kell, azt az ember nem tudja levetkőzni, de egy picit próbálj meg ettől függetlenül elvonatkoztatni, eröltetsd meg az agyad, hogy másra gondoljon. A fekvés mellett szerintem menj el lassú sétákra, hogy friss levegőt szívj és hogy kicsit megnyugtasson, kell a méhednek a vérkeringés is.

Egy ilyen dolog után kicsit nehezen írok magunkról, így rövidre fogom. Megvolt a genetikai vizsgálat. A babónk 68.4 mm, jófej gyerek, integetett, a lábait lóbálta, a fenekét emelgette, a doki alig bírta megméregetni a hosszát, de aztán sikerült. Gyakorlatilag minden szindrómát kizártak.
Vendég

Ladiva,
hűű, micsoda méretek:-) Szívből gratulálok! Majd tegyél fel képet is :lol:
i.kata

Kata!
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen és rendben is lesz!!! Mennek a babaragacsok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Légyszíves ne gondolkozz negatív dolgokon, minél több pozitív energiád lesz, annál többet adsz a babádnak... erre gondolj! :P
Megnéztem Nati adatait, íme:
nekem 06.15.-én volt a leszívás és 18.-án a transzfer.
Az 1. UH az intézetben 07.16.-án volt:
TVS során a terhes méh üregében egy szabályos 19 mm-es petezsák ábrázolódik. Benne egy szabályos szikhólyag és egy embryo látható. CRL: 4,7 mm!!!!!!!!!!!!!!!!! Vetületben ritmusos szívcsőplulzáció igazolható. Grav.s. 7. Ahogy én számoltam ez az UH nálam 6 hét 3 naposan volt.
A 2. pedig a saját dokimnál betöltött 8 hetesen 07.27.-én: CRL: 19 mm Grav.s. 8.
Remélem tudtam segíteni!!!

Ladiva!
Gratulálok a pocaklakóhoz, nagyon szépen cseperedik. Pocaksimi neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pocakfotót???

Beus!
Pocaksimi a csöppségeknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Remélem hamarosan erősebben fogod érezni a babák mocorgását, isteni érzés lesz... kettővel meg pláne... :lol: :lol: :lol: Tőled is szeretnék pocakfotót... :D

Fitie!
Puszi Pepének!!!!!!!! :)

Babszi!
:) :) :)

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Kata én nem akartalak megsérteni, csak én picit másképp látom a dolgokat.A picinek meg kell , hogy maradjon!
Nem akarom, hogy azt higgyétek, hogy most húú pont én beszélek akinek elsőre sikerült... meg stb... stb... meg hogy én nem tudom milyen aggódni... én inkább úgy élem az életem, és eddig is úgy éltem, hogy amibe bele fogok az sikerülni is fog, mindegy hogy mikor de sikerülni fog.
Úgy hogy sajnálom Kata ha megbántottalak volna azzal, hogy ne aggódj... meg csak pozitívan... meg stb.... én ezt csak jó szándékkal mondtam, és csak jót akartam....

Kép

beus84

Kata!
Nagyon szorítok továbbra is!!!!!!!!!Nagyon sokat szoktam rátok gondolni.A lehetőségekhez képest próbálj nyugodt maradni és higgyél,bízzál a legjobbakban,mert én biztos vagyok benne,hogy a baba veled akar maradni.Nem minden baba egyformán növekszik,behozza majd a lemaradását!Puszillak!

Lojcika!
Köszöntelek én is közöttünk és nagyon gratulálok Benett babához!!!!!!Nyugodt,örömteli,gondtalan kismamaságot kívánok!!!!

Beus!
Nem akarok beleszólni :oops: ,de szerintem nem sértetted meg Katát,hisz miért is haragudhatna,mikor mindannyian a legjobbakat kívánjuk nekik!És te is nagyon szereted Katát!Ahogy Katát ismerem nem hiszi,hogy rosszból írnál bármit is!Imádnivalóak vagytok mindketten,így ne aggódj semmin!

Szilvi!
Nagyon helyes a babátok és gratulálok a kis kukishoz! :wink:

Minnie,Gabó,Wepe és mindenki!
Sok puszi!

:P

Ladiva!

Gyönyörűen növekszik a kis picur!!!!!!Sok simi! :P

phpBB: Kép
belluska

Minnie,
köszi hogy leírtad Nati méreteit! Nem mondom, hogy megnyugodtam, de ez nem a te hibád, ne haragudj. :oops:

Beus,
dehogy haragszom, csak kicsit sok már minden. Nem tudom leírni, de nagyon nehéz. Ha kézzel fogható problémákat tapasztalsz, afölött nagyon nehéz mégis pozitívan átsiklani. Nem irigylem tőled azt, hogy elsőre sikerültek a babócák, sőt nagyon örülök veled együtt, de hidd el, óriási különbség van 1 lombik és 3 lombik + 2 fagyis beültetés között. Nekem ez már lelkileg nagyon sok, és ehhez még rengeteg más dolog kapcsolódik a baba témától függetlenül is.
Puszillak és ne vedd magadra amiket írok, de próbáld meg megérteni kicsit a kétségbeesésem okát.

Belluska,
igyekszem, igyekszem... vettem egy meditációs könyvet, holnap rávetem magam. Ma már szita az agyam :oops:
i.kata

Katám!
Tudom nagyon nehéz most neked,hisz nem problémamentesen zajlik idáig a terhességed,de ez reméljük múló dolog és hamarosan csupa szép és jó dolgokról mesélsz majd nekünk!Addig is tartsál ki és teljes mértékben megértjük az aggodalmadat,hisz ez természetes,hogy nem vagy teljesen nyugodt,hisz már sok mindenen keresztül mentetek!Katusunk szokta kérdezni,hogy "anya vigyázol rám te is és az angyalkák?",hát rátok is biztosan vigyáznak az angyalkák!Tuti!!!!!

belluska

Sziasztok

Forágcs Táblázat

Kata
hogy vagy? :D remélem megnyugodtál egy kicsit

fitie

Sziasztok!

Kata hogy vagy?

Belluska!
Köszi,aranyos vagy.

Január 2-án szülök,akkorra írtak át,bár ha Lóci így nő,lehet,hogy még idén meglesz. :-)
bné_szilvi

csak a vonalzómat nem tudom átszerkeszteni.
pedig már 14 hetes és 2 napos vagyok.
bné_szilvi

Drága Kata!

Én volt szülésznőként is azt mondom,hogy ne törödj a táblázatokkal,hiszen az tényleg egy átlagot mutat! A lényeg,hogy a Baba Veled van és Veled is marad!
Arról nem is beszélve,hogy ők napok alatt óriásit tudnak nőni.
Nálunk például 3 nap alatt nőtt 1,6 cm-t. A te Babád is óriási lesz,hidd el nekem! És a legfontosabb: ne aggódj,itt Mindenki nagyon szurkol Neked és a Babának,és hidd el,ez is sokat számít.
Nagyon szeretünk Téged! Kitartás,minden a legnagyobb rendben lesz!!!! :lol:
bné_szilvi

Én most hogy abbahagytam a hányást,elkezdtem ájulgatni. Tegnap 3x sikerült összeesnem.Ma már úgy döntöttem (na meg az orvosom),nem is megyek ki a szabadba,hanem fekszem.
Változnak az idők,egyszer hányunk,aztán ájulunk,szédülünk, dehát ez a kismamák dolga.-a természet és a szervezetünk szerint.
bné_szilvi

Kép

Sziasztok!

Ilyen lett az IR eredmény,- haladás, - csütörtökön megint hátba veregethetnek, hogy "csak így tovább"!!!
babszi

Babszi,
szépen javulnak az értékeid :lol:

Szilvi,
nem az lenne a legnagyobb bajom, hogy még csak 6 mm, hanem az, hogy a múltkor, azaz szerdán a másik doki 5,7 mm-t mért, tegnap meg csak 6-ot. Ha 5 nap alatt ennél sokkal nagyobb különbségnek kellett volna lennie, még akkor is, ha máshogy mér a 2 uh gép. Engem ez aggaszt.

Fitie,
köszi, ma már sokkal jobban vagyok. Tegnap elmentünk, vettem újebb kézimunkás cuccot, most kicsit gyakorlom a keresztszemes öltéseket :lol:

Belluska,
puszillak!
i.kata

Kata
örülök hogy jobban érzed magad :) a méretkülönbséghez csak annyit, hogy a gyerekek nem egyenletesen nőnek, hanem ugrásokban. és még ha ugyanaz a doki ugyanazon a gépen vizsgált volna, akkor is lehet hogy a babád épp úgy fordult hogy nem tudta a teljes hosszát lemérni.

Babszi
hátba veregethetlek? :lol: :wink: tök jók az eredményeid, remélem hamarosan tudtok kezdeni

fitie

Babszi!
Örülök nagyon a javulásnak! Ügyes vagy! :D Hová mész csütörtökön hátbaveregetésre?
A többi értékedet is megnézetted a laborban, amit Forgácsék néznének? Jó lenne együtt kezdeni! :wink:

Kata!
Örülök, hogy jobban vagy! Kitartás; mi nagyon drukkolunk nektek! :D
A keresztszemes hímzés pedig szerintem szuper!!! Én szinte nem is nézek tévét/DVD-t úgy, hogy közben ne hímeznék! (Ahhoz nagyon-nagyon-nagyon jó filmnek kell lennie, hogy letegyem a hímzésemet - ami számomra igen ritkán van... :? ) Sokáig próbáltam ellene állni, mert tudtam (láttam a korábbi munkatársaimon :lol: ), hogy ha egyszer elkezdek keresztszemeket hímezni, nem fogom tudni abbahagyni! :oops: :lol:

Szilvi!
Nagyon sajnálom, hogy most meg az ájulgatás kerülget téged! :( Vigyázz nagyon magatokra, s egyedül semmiképpen se kószálj! :wink:

Ladiva!
Szuper, hogy hogy nő a picitek! Nagyon jó fej lehet, ahogy az UH-gép előtt produkálja magát! :lol:
hbzs

Hbzs, nagyon aranyos vagy, én örülnék a közös lombiknak a legjobban, de ez még korántsem olyan jó eredmény, amire rábólintanának!!! Katának 40-esnél nem bólintottak rá, nekem pedig 60-as az eredményem. Tuti lesz még 3 hónap megszorítás! Írtam emailt S.dokinak, bár nem tudom ránéz-e. Csütörtökön megyek a Mensmentisbe hátba veregetésre. Ahhoz viszont jók az eredmények, hogy ne váltsunk gyogyót szerintem.
babszi

Fitie, nagyon köszi a veregetést :) Páromnak is mondtam, hogy annyi pénzért, mint amennyit lenyúlnak csütörtökön tőlem, veregessen ő inkább...:( 9e forintért nem fogok SEMMI mást kapni, de párom nem hagyja, hogy lemondjam.
babszi

Babszi,
azt is megírtad az e-mailben, hogy ez gyógyszer nélkül lett ennyi? Lehet érdemes lenne. Végül ugye bogyók nélkül lett ilyen?

Hbzs,
én addig vagyok megszállott, amíg a művem el nem készül. Utána simán tudok váltani :lol:
i.kata

Babszi!
Szerintem attól is függ, hogy rábólintanak-e, hogy milyen ütemben javulsz, melyik dokival beszélsz, mennyi a túlsúlyod stb. S nem mellékesen a 0 perces értéked gyönyörűséges! S most már a 120 perces értéked is, amelyik a leglassabban kezd el javulni, rendesen nekilódult! Szóval, én nagyon drukkolok, hogy ne kelljen még újabb 3 hónapot várnod! :D

Kata!
Az a baj, hogy rám már itt vár egy csomó gyönyörű minta, sőt, készletek is! S alighogy befejezem az egyiket, már kezdem is a következőt! Most pl. anyósom 60. születésnapjára készítek egy terítőt (futót). Te mit hímzel? :wink:
hbzs

Kata!

Nem vettem be gyógyszert, ahogy mondtátok. Csak a déli kajánál. A levélbe ezt is beleírtam :)

Hbzs!

Elég lassan indult be nálam... Túlsúly? Nem tudom, én elég szubjektív vagyok ebben a dologban :)
Augusztus szerintem ki lesz lőve, és gondolom majd szeptemberben visszatérünk a dologra... Most számolgattam a hónapokat.

A hátsó szomszédunk a harmadik babáját várja. Négyet akarnak. Így kívülről olyan simán ment az első kettő is - itt pihent meg ott pihent, míg takarítottak nála, jött a kertész...stb. Hogy én mennyire irigylem :oops: :oops: :oops: (De csakis tiszta szívből, úgy értem nem kívánok neki semmi rosszat, vagy ilyesmi)
babszi

Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a fogadtatást!!!!

Szilvi: Gratulálok Lőrinc babához!
Kata: Én szorítok neked!! A lényeg a pozitív hozzálás:D
Ladivia: Miért kellett genetikai tanácsadásra menned???

Nekem 0,36 MOM lett az AFP-m és ezért nekem is genetikai t.-ra kell mennem és hétfőre kaptam időpontot a I.sz. női klinkára . Nagyon félek hogy mit fognak csinálni... Voltam 4D-n és a dokim is csinált UH-t és azt mondták mindkét helyen hogy minden rendben nincs semmi eltérés!! Mit fognak ott csinálni???
Köszi a válszt!

ja Beus: Rakj fel te is pocakfotót!!!

Jaj én nem tudom felrakni mert tul nagy a méret. :wink:
lojcika
Nagyvenyim

Egyszerűen sehogy nem tudom beilleszteni a pocakfotomat.... :x
A méretezd át.hu-n se tudom már kissebbre csinálni!!
Jaj megnéztem a táblázatot,de rendik vagytok hogy már én is benne vagyok!!!Köszike!! Amúgy 30leszek novemberben és Dunaföldváron lakok,ha szeretnétek beírni,mert láttam hogy nincs beírva.
lojcika
Nagyvenyim

Sziasztok!

Kata!
Dehogy haragszom, semmi okom rá. :) Tudom, hogy nem könnyű megnyugodni, de azért próbálj meg másra összpontosítani, kicsit elterelni a figyelmedet, mert az tényleg segít. Ez a keresztszemes öltés szuper ötlet :D , nekem is nagyon tetszik, csak sajnos időm nincs rá... :roll: A nyuszi is cuki volt, amit korábban készítettél. :P Én is befizetnék egyre Natinak... :lol: :lol: :lol:
Mennek a mai ragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hbzs!
Nagyon irigyellek, hogy ennyi kedved és energiád van, azokhoz a szép dolgokhoz, amit készítesz. Én utoljára gyerekkoromban hímeztem és kötögettem még anyukámmal... :cry:

Babszi!
:) :) :)

Lojcika!
Sajnos nem tudok neked segíteni abban, hogy mit csinálnak a genetikai tanácsadáson. De ne izgulj, biztos minden rendben lesz. :) Ha nem pont időben van megcsinálva ez a vizsgálat, akkor már alapból más eredményt produkálhat... :roll:

Szilvi!
Vigyázz nagyon magadra és a babádra is, pláne ebben az össze-vissza időjárásban... :) Pocaksimi neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Belluska! Fitie!
Puszi a gyerkőcöknek! :P

Ez a kép ma reggel készült, miután Nati felébredt 13 óra alvás után, igaz közben volt egy álometetés... :P :P :P

Kép Épp most ébredtem... :D

Szép estét mindenkinek! :)

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
Nagyon gyönyörűséges Nati baba!!! Gratulálok hozzá! :D

Lojcika!
Paint program minden gépen van szerintem, ott könnyen át tudod méretezni a képeidet. (Felső menüsorban Kép, majd Nyújtás/döntés. Itt megadhatod, hogy hány 100%-ára szeretnéd lekicsinyíteni a képedet. S ugyanitt a Kép, majd Attribútumok alatt leellenőrizheted, hogy sikerült-e elérned a max. 600x600 képpont méretet, mert ennél nagyobbat nem enged feltölteni a Babanet.)

Ezt most kicsinyítettem a számotokra:
Kép
Tavasszal (a nyaralásunkon :D ) egy óriási család ilyen ormányos medve futott át az orr(mány)unk előtt egy ösvényen... :lol:
hbzs

Hbzs,
én nagyon kezdő vagyok ám :lol: Most egy díszpárna készletet vettünk, és ehhez jó nagy rácsos alap van, még rá is vannak festve a színek. Ha befejeztem teszek fel képet, de még unokahugomnak be kellene fejeznem a horgolt rókát is, bár az mindenre hasonlít, csak rókára nem. :lol:
Én ilyen ormányost még nem is láttam, de nagyon cuki :lol:

Minnie,
hát most mit írjak? Csak ismételni tudom magamat, hogy gyönyörű :lol: :lol:
Hogy jönnek ki Minnievel? Monicnak is van 2 kutyája és a nagyobbik fiához oda szokott bújnia yorkijuk. Van fönt kép iwiw-en, tündéri.
i.kata

Sziasztok!
Minnie Manó: Olyan édes Natika :lol: gyönyörű bébi!!!
hbzs:köszi megpróbálom!!!
lojcika
Nagyvenyim

Kép

18 hetes pocakom! :lol:
lojcika
Nagyvenyim

Kép
lojcika
Nagyvenyim

Lojcika... huuuuuuuu ez nem semmi:) Hát én ehhez képest sehol nem vagyok még:)
GYÖNYÖRŰ A POCAKOD!!!!
Na majd szerintem holnap én is rakok fel, ha sikerül csinálnom:)

Hát lenyűgöző:)Nagyon tetszik a pocakod:P:P:P

Kép

beus84

Köszi Beus :D
Várom én is a tiédet!!! Pusza
lojcika
Nagyvenyim

Kata!!
Megnéztem nekem pont 7 hetesen volt 12mm az ülőmagasság!
De nálad nem lehet hogy késöbb ágyazódott be és ezért kisebb ?? Mert ez megmagyárzná és akkor nem az utsó mensitől kell számolni a terhességi korod hanem az UH alapján! Ha nő folyamatosan akkor csak ezzel tudnám indokolni hogy kissebb!!!Nyugodj meg!!!
lojcika
Nagyvenyim

Minnie!
Annyira édes Nati baba!Van alvókája! :shock: :lol: Ezek szerint jó alvó éjjel?Puszi nektek!

Lojcika!
Az igen!Micsoda szép nagy pocid van!!!!! :P Gratulálok!Sok simi Benett babának! :P

Beus!
Kérjük a pocak fotót! :wink: Pár hét és csak ámulunk majd a nagy pocidon! :lol: Sok pusza!

Kata!
Millió babaragacs!!!!!!!!!
Tudom,hogy ez most századlagos,de lakás eladás ügyben mizujs?

Ancsa!
Hogy vagytok?Írjál pár sort!

Kriszta!
Én már annyira szeretném ha visszajönnél írni nekünk!És hallanánk felőletek! :wink: Gyere kérlek!!!!!!Puszi nektek!

belluska

Sziasztok!

Köszi mindenkinek... :lol:

Kata!
Sokat gondolok rád!!! Mennek a ragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lojcika!
Azta!!!!!!!!!!! Tényleg nagyon szép a pocid és hatalmas, az enyém kb. 32-33 hetesen volt ekkora... :wink: :)

Belluska!
Beszéltem ma párommal a főzőcskéről és már ő is nagyon várja. Azt mondta nagyon szívesen főz nektek... :D :D :D

Beus!
Én is várom már a te pocakfotódat is!!! Pocaksimi Babócáknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szép estét mindenkinek!!! :P

KépKép

Kép
minnie manó

Lojcika,
nagyon szép a pocid és hatalmas :-)
Sajnos pont az a baj, hogy nem nő folyamatosan. 5 nap alatt alig 1 mm elég rossznak számít sajnos.

Belluska,
ó, lakás eladással sehogy sem állunk. Ahogy elnézem a miénknek hasonló lakások árát folyamatosan viszik le, így mi is kénytelenek leszünk árat csökkenteni, viszont most hogy ilyen magas a svájci frank, elég rosszul fogunk járni, ha találunk vevőt. És ráadásul pár éve azt hiszem megváltoztatták a törvényt, ha 5 éven belül eladjuk a lakást, akkor ki kell fizetni a vételi és eladási ár közti különbség bizonyos százalékát is, nem számít hogy veszünk-e, építünk-e a jelenlegi helyett. :evil:
Tegnap arról is beszéltünk, hogy leköltözünk a nagyimhoz, mert egy hatalmas házban él egyedül, és a mi lakásunkat meg kiadjuk. De amúgy nem hiszem hogy ebből lesz valami, csak eszembe jutott ez is. Már nagyon mennénk innen. :roll:
i.kata

Lojcika!
Hatalmas pocid van! Gratulálok! :D

Beus!
Várom nagyon a te pocakfotódat is! :wink:

Kata!
A lakáseladáshoz is drukkolok, hogy mielőbb és jól el tudjátok adni. Úgy tudom, most már elindult felfelé az ingatlanpiac! :roll:
Nagymamád hol lakik?

Ancsa!
Én is szeretnék nagyon hallani felőled!!!

Puszi mindenkinek!
hbzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?