Sziasztok!
Nagyon köszönöm a kedves szavakat a fiúkról
Tényleg nagyon édesek így együtt és ez annyira boldoggá tesz. Nagyon féltem, hogyan fogja Zsombi venni a dolgokat, de most már látom, hogy a 3 év korkülönbség nagyon ideális. Zsombi már amúgy is 'nagyfiús' hiszen több, mint egy éve jár közösségbe, már megszokta, hogy napközben nem én szórakoztatom, amikor pedig itthon van, Szabi mellett is jut rá idő, illetve nagyon sok mindenbe Õt is bevonjuk, ami Szabival kapcsolatos. Szóval eddig még minimális féltékenységet sem tapasztaltunk.
Picus, gyógyuljon meg hamar Andika. Sajnos ez a hülye hörghurut ilyen, eléggé elhúzódik
Nekem ebből lett a tüdőgyuszim, mert nem vettem komolyan, persze mentségemre legyen mondva, hogy már az utolsó hetekben voltam, és Zsombi is beteg volt, nem tudtam orvoshoz menni. Már befejeztem az antibiotikumos kúrát, egy picit még köhögök, de már nem olyan vészes.
Mesélj, Andinak tetszik még az ovi? Milyen új dolgokat csinál mostanság?
Zsombira tényleg nem lehet panasz, már ami az alvókáját illeti
Csak nem is gondoltam volna, hogy másodszorra is egy ilyen kis szundi-bundi kislegényt kapok.
Ma vettem egy digitális mérleget, végre rászántam magam
nem vagyok az a méregetős típus, de annyira kíváncsi voltam már, hogy Szabi mennyit eszik pontosan és mennyit gyarapodott. Jól el is állt a lélegzetünk, amikor néztük, hogy 2 hét alatt 600 gr-ot gyarapodott. Mondjuk amennyit eszik, nem is csodálkozom. Hihetetlen, ahogy rácsatlakozik a cicimre, úgy szívja, mintha napokig nem kapna enni. Közben azokat a hangokat hallanotok kellene, apa még az emeletről is hallja, hogy hogyan nyel
10 perc alatt kivégzi a cicimet.
Sara, sajnos én nem emlékszem ilyen zselé állagú kakira, ettől még lehet, hogy ZSombinak is volt. Csak szopiztok?
Recece, mi használtunk ilyen pépet, mert Zsombi nagyon bukós volt, de már csak akkor amikor szilárd ételt is ehetett. Nekem is folyós volt eleinte, de kevesebb vizet adtam hozzá, és a tetejére tettem gyümit is, mert amúgy ritka kaka íze és szaga van.
Zsombi sem volt érte oda. Õ kb. 10 hónapos koráig bukott, amikor elkezdett felülni, felállni, teljesen elmúlt.
Dorka, sejtem mire gondolsz. A zsibbadás attól van, hogy a baba ráfekszik valamelyik idegre, ami a combnál fut keresztül. Nekem is volt ilyen, sajnos elég sokszor. Kellemetlen tud lenni, mert tényleg olyan, mintha egy pillanatra lebénulna az ember lába.
Csak Zsombit szültem Mericlinél, hüvelyi úton, Szabi a Szent Imrében született. Neked is Õ a dokid?
Nos, én kb. hasonló paraméterekkel rendelkeztem terhesség alatt, mint Te, és szoptatás alatt már 3 kilót fogytam
Ha pedig eljön a babakocsizós időszak, még edzeni fogom a sok sétával a popómat és a combomat is. Szóval ne hagyd, hogy azzal riogassanak, hogy a szoptatás alatt hízni fogsz. Persze azért nem árt odafigyelni, mit eszel és mennyit mozogsz.
Most ennyire tellett.
Szép hétvégét mindenkinek:
Pirus