Sziasztok
Itt vagyok, itt vagyok, csak most a változatosság kedvéért a számítógépünk beteg... elkapott valami klasz kis virust, amit egyáltalán nem tudtam leirtani, igy csak fél gőzzel hajlandó müködni, este viszem dokibácsihoz
Boldog Apuka
Csodaszépek a lányok, mégegyszer hatalmas gratula nektek, sok egészséget, örömöt és a babóknak meg sok sok tejcsit kivánunk.
Ma voltam a következő ctgén, minden rendben volt, drága babó produkálta magát rendesen, majd kicsit elfáradt és aludt vagy 5 percet
Eta megnézte és azt mondta hogy okés és édi volt, mert a fájásos papirra azt mondta hogy ezért még nem jár babó
mondtam is neki hogy nem is szeretném idő elött megjutalmazni magamat.
Mesa
Gratula nektek is a kislányotokhoz, nagyon szép baba. Sok tejcsit és egészséget, boldogságot, örömet.
MEgértem a császáros gondolataidat, nálam is hasonló volt, és tényleg megváltás volt a csaszi a vajudás után. Kicsit tovább tart a felépülés, de ugyanolyan boldogság anyának lenni
Brik
a cukros lötyinek elvileg két nap mulva meg kell lenni legkésőbb az eredménynek, a toxonak meg ahogy Era is irta minimum 3 hét, mert tenyésztik és nem is ott vizsgálják.
Annamari
Neked se egyszerű így az élet, még jó hogy valami hetedik érzékkel belekukucskáltak a nyelőcsövedbe, igy legalább valamire már fényderült. A legjobb hir hogy egészséges a fiacskád és igy vele nincs probléma most
Vigyázzal magadra nagyon és bizzunk benne hogy szépen helyrejösz.
PP
Hááááááááááttttttttt, nem is tudom mit mondjak. Amit irtál abból gondolom nem volt egy könnyű szülése az elsőnél, és talán ezért élte bele magát a csasziba. Az tény hogy ha programozott akkor valószinűleg nem lesz elötte vajudás igy a fájások se fogják ugy megkinozni. Viszont a mütét után nem annyira leányálom a dolog. Sokkal nehezebben mozog az emberjánya a hasi vágás miatt, és jóval tovább tart a felépülés mint egy gátmetszés után. Jah és esetleges harmadik babónál ujra a csaszi merülne fel. A magam tapasztalata alapján azt tudom mondani, hogy ha van lehetősége a természetes szülésre inkább azt válassza , sokkal kevesebb a szövödménye. És ezt ugy mondom, hogy nekem még szerencsém is volt, mert hamar gyógyultam, a mütét másnapján már simán mászkáltam, de ha trüsszenteni vagy esetleg nevetni kellett azt hittem ott maradok mert ugy huzodott a sebem.
Lilló
A holnapi nap kétséges, attól függ milyen kedvem lesz, mert már kicsit nehezebb a mozgás, meg olyan de olyan lustiiiiiiiiiiiiiii lettem hogy az csak na
(jah és a két kisfilmet már láttam anno Daninál
)
De még alszom rá egyet és holnap döntök.
puszi
Ági
34+4